ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Κέρκυρα – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Ο Marko Pantelic πήρε το «όπλο» του και με τέσσερα τέρματα οδήγησε τον ελλιπέστατο Ολυμπιακό στη νίκη με 0-4 απέναντι στην Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική στη Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, αλλά ο Marko Pantelic φρόντισε να
απλοποιήσει τα πράγματα για την ομάδα του από νωρίς. Αρχικά στο 10` ο Σέρβος βρέθηκε απέναντι από τον Galinovic και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο 18` με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 24` ο Modesto κέρδισε πέναλτι από το Μίχο, ο Mirallas ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Galinovic απέκρουσε. Στην αντεπίθεση ο Megyeri σταμάτησε τον Ιωάννου σε τετ α τετ και στο 29` ο Pantelic πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου Mirallas και Φετφατζίδης μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμα του Ολυμπιακού, αλλά τα σουτ τους δε βρήκαν στόχο.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Megyeri να λέει εκ νέου «όχι» στον Ιωάννου και η συνέχεια κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Όλα αυτά έως το 63`, όταν ο Pantelic με κεφαλιά σημείωσε ακόμη ένα τέρμα και έκανε το 4-0. Στο 67` η Κέρκυρα απώλεσε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Γιάντση να στέλνει την μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα και το 4-0 παρέμεινε.
Σκόρερ: 10`, 18`, 29`, 63` Pantelic
Συνθέσεις:
Κέρκυρα: Galinovic, Gustavo, Βενέτης, Majstorovic, Κοντοδήμος (21` Μίχος), Osman, Hable (46` Τσίγκας), Γραμμόζης, Καλαντζής (62` Γιάντσης), Αγρίτης, Ιωάννου
Ολυμπιακος: Megyeri, Παπάζογλου, Modesto, Marcano, Τοροσίδης, Μανιάτης, Orbaiz (55` Javito), Φετφατζίδης, Abdoun (59` Monje), Mirallas (66` Ποτουρίδης), Pantelic
Δείτε σε video τα γκολ από το Κέρκυρα Ολυμπιακός 0-4



Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: