ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-4 (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε έναν υγιεινό «περίπατο» στη Λειβαδιά, συνέτριψε με 0-4 το Λεβαδειακό σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική στη Super League και πλέον βρίσκεται μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Marko Pantelic άνοιξε το σκορ στο 9`, η «σκυτάλη» πέρασε στα χέρια του Kevin Mirallas που σημείωσε χατ-τρικ (16`, 39`, 59`) και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

O Marco Pantelic συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στην Κέρκυρα και μόλις στο 9ο λεπτό έβαλε τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο σκορ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Mirallas απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του κάνοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και στο 39` ο Mirallas με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διέλυσε κάθε αμφιβολία σχετικά με τον τελικό νικητή.
Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Valverde συνέχισαν να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και στο 59` ο Mirallas με γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έριξαν στροφές, οι Βοιωτοί συμβιβάστηκαν με την ήττα και το 4-0 παρέμεινε.
Σκόρερ: 9` Pantelic, 16`, 39`, 59` Mirallas
Συνθέσεις
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Αλεξίου (65` Κόρμπος), Λισγάρας, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Μαχαίρας, Viana, Begona (60` Νικολακάκης), Grbic, Sanchez, Ζουρούδης (63` Napoleoni)
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσόδης, Παπαδόπουλος (66` Ποτουρίδης), Παπάζογλου, Marcano, Μανιάτης (76` Javito), Modesto, Φετφατζίδης, Monje, Mirralas (71` Fuster), Pantelic.
Δείτε σε video τα γκολ από το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 0-4



sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: