ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-0 (video)

Χάρη σε ένα γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 16ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι για την 12η αγωνιστική στη Super League και επέστρεψε στις νίκες μετά τη «βαριά» ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 16΄. Ο Epstein έκανε τη σέντρα, ο Hiebligner στην προσπάθειά του να απομακρύνει «έστρωσε» την μπάλα στο Μήτρογλου και αυτός την έστειλε στα δίχτυα. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η κεφαλιά του Hieblinger στο 44΄ σταμάτησε στον Itandje ο οποίος απομάκρυνε με υπερένταση. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και τον Ατρόμητο να επιδιώκει να «χτυπήσει» στην κόντρα. Ωστόσο, τίποτε δεν άλλαξε έως το τέλος, με το 1-0 να παραμένει και την ομάδα του Γιώργου Δώνη να πανηγυρίζει τη νίκη.
Σκόρερ: 16΄ Μήτρολγου
Συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Thomas, Zuela, Γιαννούλης, Μπάλλας, Garcia (69′ Σφακιανάκης), Τάτος, Brito (76′ Μπέλιτς), Επστάιν (84′ Μακρής), Μήτρολγου
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Wisio, Shashiashvili, Hieblinger, Γιαλούσης, Oliseh (68′ Beto), Junior, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Καρέλης), Τζανακάκης (58′ Κατσικοκέρης), Budimir.
Δείτε σε video το γκολ του Μήτρογλου στο Ατρόμητος – Εργοτέλης 1-0
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: