ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Schembri στο 9`, αλλά οι «πράσινοι» – χωρίς τον άρρωστο Jesualdo Ferreira στον πάγκο – έκαναν την ολική ανατροπή με πέναλτι του Leto στο 62` και τον Κατσουράνη στο 74`, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 100 συμμετοχές με το τριφύλλι στο στήθος.

Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 9`. Ο Καπίνο απέκρουσε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Kuqi, αλλά στην επαναφορά ο Schembri εκμεταλλεύτηκε την απουσία της άμυνας των «πρασίνων» και έκανε το 1-0. O Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές μετά το πρώτο τέταρτο, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις – με κορυφαία στιγμή το φαλτσαριστό σουτ του Leto στο 21` που απομάκρυνε με τις γροθιές ο Ελευθερόπουλος –ο εκνευρισμός, όμως, στις κινήσεις των παικτών του ήταν εμφανής και το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» έκλεισε τον Πανιώνιο στα καρέ του και στο 60` ο Leto κέρδισε πέναλτι από τον Krkvelia. Ο Αργεντίνος ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βγήκε από το «καβούκι» της στη συνέχεια, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε δεύτερο γκολ. Στο 74` μετά από μπέρδεμα στην άμυνα των γηπεδούχων ο Ελευθερόπουλος έδιωξε την μπάλα και τραυματίστηκε και στην εξέλιξη της φάσης ο Κατσουράνης στην έστειλε από κοντά στα δίχτυα, γράφοντας το 1-2. Στο χρόνο που απέμενε οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα και έφυγαν με το «τρίποντο» από μία δύσκολη έδρα.
Σκόρερ: 9` Schembri / 62` πεν. Leto, 74` Κατσουράνης
Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος (75` Σιδεράκης), Πετκάκης, Cocalic, Σιόβας, Krkvelia, Ρόκας, Kumordzi, Σάμαρης (79` Κολοβός), Γουνδουλάκης (64` Milovanovic), Schembri, Kuqi
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρίνος, Boumsong, Kante, Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης, Zeca (90` Καραγκούνης), Quincy (72` Rudolf), Cleyton (81` Μαυρίας), Leto
Δείτε σε video τα γκολ από το Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-2







Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: