ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0 (video)

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη 12η αγωνιστική στη Super League και «πάτησε» την κορυφή της βαθμολογίας, αν και έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό. Ο Pantelic στο 61΄ με πέναλτι και Djebbour στο 74΄ οι σκόρερ για την ομάδα του Valverde, ενώ στο 61΄ αποβλήθηκε ο Rocha για αυτήν του Τεννέ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Blazic, καθώς ήταν «φλύαροι», ενώ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Dolezaj μέσα στην περιοχή μετά από κεφαλιά του Μανιάτη. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν στο 26΄ ο Θεοδωρίδης υποχρέωσε τον Megyeri σε εντυπωσιακή επέμβαση. Ο Ολυμπιακός άσκησε πιο έντονη πίεση στο δεύτερο μέρος και απείλησε με Μανιάτη και Φετφατζίδη, πριν κερδίσει πέναλτι στο 60΄. Ο Rocha ανέτρεψε τον Abdoun, ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο Pantelic που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 74΄ ο Djebbour έφυγε από θέση οφσάιντ μόνος του απέναντι στον Blazic, ο επόπτης δεν το υπέδειξε και ο Αλγερινός «τελείωσε» το παιχνίδι, γράφοντας το 2-0, το οποίο έφερε τον Ολυμπιακό έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Σκόρερ: 61΄ πεν. Pantelic, 74΄ Djebbour
Κόκκινη: 61΄ Rocha
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Marcano, Holebas, Μανιάτης, Ποτουρίδης (46΄ Orbaiz), Ibagaza (41΄ Φετφατζίδης), Abdoun, Djebbour (76΄ Monje), Pantelic
Παναιτωλικός: Blazic, Κουτρουμάνος, Edjeguele, Dolezaj, Addy, Μηυρόπουλος, Rocha, Boumale, Θεοδωρίδης (83΄ Παλαιολόγος), Camara (80΄ Μπελεβώνης), Χαριστέας (70΄ Mumin)
Δείτε σε video τα γκολ από το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2-0



Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: