ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Άρης – Δόξα Δράμας 2-0 (video)

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Άρης επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Super League και ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2011. Ο Umbides άνοιξε το σκορ στο 13`, στο 79` ο Καπετάνος έκανε το 2-0, ενώ οι «μαυραετοί» έμειναν με 10 παίκτες στο 44` λόγω της αποβολής του Κανακούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «κίτρινοι» πήραν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με πλασέ του Umbides από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν μία ελαφρά υπεροχή, αλλά χωρίς να απειλούν, κάτι που έκανε η Δόξα και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 31` ο Βελλίδης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Vanderson, ενώ στο 37` ο «κεραυνός» του Lima έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 44`, όμως, ο Κανακούδης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, δυσκολεύοντας την κατάσταση για τους φιλοξενούμενους.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άρης έψαξε ακόμη ένα γκολ, o Cesarec, όμως, δύο φορές και ο Soltani δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Seremet. Έως το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Probierz έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό και στο 79` ο Καπετάνος έκανε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Σκόρερ: 13` Umbides, 79` Καπετάνος
Κόκκινη: 44` Γιαννιώτας
Συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης (67` Γιαννιώτας), Dickoh, Λαζαρίδης, Michel, Toja Κατίδης (46` Καπετάνος), Umbides (83` Acosta), Neto, Soltani, Cesarec
Δόξα: Seremet, Βέρτζος, Κανακούδης, Τριποτσέρης, Leandro, Lima, Abubakari (77` Κατσικογιάννης), Κουμπρόγλου (58` Σοϊλέδης), Σικαλιάς, Αραβίδης (73` Gabor), Vanderson
Δείτε σε video τα γκολ από το Άρης – Δόξα Δράμας 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: