ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 2-2 (video)

Μετά τη μεγάλη νίκη στο Λονδίνο ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν δύο φορές με τον Bakayoko (5΄ και 49΄) για να ισοφαρίσουν σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι με τον Αθανασιάδη στο 17΄ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Lazar στο 73΄.
Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Bakayoko εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έκανε το 1-0.
Οι «ασπρόμαυροι» αντέδρασαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 17΄ με προβολή του Αθανασιάδη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Becerra έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των γηπεδούχων. Στη συνέχεια, ο ΠΑΣ είχε ακόμη δύο καλές στιγμές, αλλά στο 41΄ ο Bakayoko και στο 43΄ ο Κώτσιος δε βρήκαν στόχο.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Bakayoko επωφελήθηκε και πάλι μία «αναμπουμπούλα» στην άμυνα του ΠΑΟΚ και έκανε το 2-1. Ο «δικέφαλος» ανέβασε στροφές μετά το 60΄ και έφτασε στην ισοφάριση στο 73΄. Ο Τζημόπουλος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και ο Lazar που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος. Στη συνέχεια το παιχνίδι «άνοιξε», με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης, δεν το πέτυχαν όμως και το 2-2 παρέμεινε, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Boloni από τον Αρετόπουλο.
Σκόρερ: 5΄, 49΄ Bakayoko / 17΄ Αθανασιάδης, 73΄ πεν. Lazar
Συνθέσεις
ΠΑΣ: Fegrouche, Πάντος, Buzid, Κώτσιος, Vanderson, Τζημόπουλος, Lila, Σκούφαλης (66΄ Zairi), Becerra (78΄ Κυριάκος), Vila, Bakayoko (88΄ Keita)
ΠΑΟΚ: Kresic, Etto, Cirillo, Μαλεζάς, Σταφυλλίδης, Garcia (70΄ Παπάζογλου), Lazar, Φωτάκης (54΄ Ivic), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (70΄ Robert), Αθανασιάδης
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 2-2



Δείτε περισσότερα θέματα
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: