ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Super League: Άρης – Παναθηναϊκός 3-1 (video)

Ο Άρης ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League, επικρατώντας 3-1 του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς οι Cesarec (12΄), Dickoh (44΄) και Neto (48΄), ο Boumsong ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 38΄ για το «τριφύλλι».

Οι ποδοσφαιριστές του Probierz μπήκαν «αφηνιασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες πριν προηγηθούν με τον Cesarec στο 12΄. Οι «πράσινοι» ισορρόπησαν στη συνέχεια, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, με τον Iacob να βγαίνει μόνος του απέναντι στον Καπίνο, αλλά να κάνει άσχημο κοντρόλ με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο νεαρός πορτιέρο. Ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 36΄ με ένα σουτ από τον Cleyton το οποίο πέρασε μόλις άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Boumnsong πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση φάουλ του Leto και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 44΄ , όμως, ο Dickoh εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Sarriegi και με τελείωμα που θα το ζήλευε κάθε επιθετικός έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «κίτρινους».
Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος για τον Άρη, καθώς στο 48΄ ο Neto, ο οποίος αντικατέστησε στην ανάπαυλα το Γιαννιώτα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, αλλά οι παίκτες του Ferreira αδυνατούσαν να απειλήσουν το Βελλίδη. Το παιχνίδι κύλησε σε υποτονικούς ρυθμούς μέχρι τη συμπλήρωση των 90΄, με το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα να βρίσκει τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη και να «ανασαίνουν» βαθμολογικά.
Σκόρερ: 12΄ Cesarec, 44΄ Dickoh, 48΄ Neto / 38΄ Boumsong
Συνθέσεις
Άρης: Βελλίδης, Παπαστεριανός (81΄ Καπετάνος), Dickoh, Sankare, Michel, Faty, Toja, Γιαννιώτας (46΄ Γιαννιώτας), Umbides, Cesarec, Iacob (62΄ Castillo)
ΠΑΟ: Καπίνο, Βύντρα, Sarriegi, Boumsong, Σπυρόπουλος, Simao, Κατσουράνης, Zeca (71΄ Πετρόπουλος), Quincy (86΄ Μαυρίας), Cleyton (60΄ Rudolf), Leto
Δείτε σε video τα γκολ από το Άρης – ΠΑΟ 3-1







Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: