ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Super League: AEK – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (video)

Καμία διάθεση να αποχωριστεί την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα – έστω και με περισσότερα παιχνίδια από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – δε δείχνει η ΑΕΚ, η οποία συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 13η αγωνιστική στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Jose Carlos στο 15` και το αυτογκόλ του Πάντου στο 52`, ενώ το τελικό αποτέλεσμασμα διαμόρφωσε ο Κώτσιος στο 73`.

Οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να καταστήσουν σαφείς τις προθέσεις τους από το πρώτο λεπτό, κλείνοντας τον ΠΑΣ στα καρέ του. Στο 10` η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του Καράμπελα και την καθοριστική παρέμβαση του Fegrouche, πέντε λεπτά αργότερα, όμως, ο Jose Carlos ήταν πιο εύστοχος και άνοιξε με πλασέ το σκορ. Μετά το 30` οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Αραμπατζή, ενώ στο 40` η ΑΕΚ θα μπορούσε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη αν ο Fegrouche δεν αντιδρούσε εντυπωσιακά στον «κεραυνό» του Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή.
Τα πράγματα απλοποιήθηκαν για την ΑΕΚ στην έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 52` με απίστευτο αυτογκόλ του Πάντου. Ο έμπειρος αμυντικός γύρισε την μπάλα στον Fergouche, εκείνος όμως έβγαινε από την εστία του και η ασυνεννοησία μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών έφερε το 2-0. Όλα έδειχναν ότι η Ένωση θα φτάσει εύκολα στη νίκη, αλλά μία αδράνεια στην άμυνά της ξαναέβαλε τους Ηπειρώτες στο παιχνίδι. Στο 73` ο Μάκος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αραμπατζή και στην επαναφορά ο Κώτσιος την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1. Στο 84` ο Αραμπατζής έδιωξε εντυπωσιακά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου. Μέχρι το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του Αναστασιάδη πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία και το 2-1 παρέμεινε.
Σκόρερ: 15` Jose Carlos, 52` αυτ. Πάντος / 73` Κώτσιος
Συνθέσεις
ΑΕΚ:Αραμπατζής, Αργυρίου, Κοντοές, Cala,Αργυρίου, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Jose Carlos (76` Guerreiro), Κλωναρίδης (61` Ρίκκα), Beleck, Σιαλμάς (66` Τσίτας)
ΠΑΣ: Fegrouche, Πάντος, Bouzid, Κώτσιος, Vanderson, Lila (74` Ντάσιος), Πατσατζόγλου (22` Ανδράλας), Σκούφαλης, Zairi (53` Κυριάκος), Becerra, Bakayoko
Δείτε σε video τα γκολ από το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: