ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αίθριος ο καιρός σήμερα Πέμπτη! (VIDEO)

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο, όμως τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

Αττική: Ηλιόλουστος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα είναι βόρειοι και πρόσκαιρα θα φθάσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-18 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-14 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός, με περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2-4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Κυρίως καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και τοπικά στα ανατολικά θα είναι βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4-5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Ηλιόλουστος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΜΥ
Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: