ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έδειρε τον άντρα της στο μετρό γιατί την απατούσε! (video)

Πέντε ολόκληρα λεπτά έδερνε μια μικροσκοπική κοπέλα ύψους 1.52μ τον φίλο της μέσα στο τρένο, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων επιβατών που αντί να επέμβουν προτίμησαν να τραβήξουν τις σκηνές με τα κινητά τους! Το περιστατικό συνέβη σε τρένο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του youtube.

Ο νεαρός είχε λερωμένη την φωλιά του. Επέλεξε το δημόσιο μέσο μεταφοράς για να ενημερώσει την κοπέλα του ότι την... κεράτωσε. Αυτή όμως δεν το πήρε ψύχραιμα. «Δύο γα.... χρόνια με εμένα και τώρα με απάτησες!», του είπε αρχικά, αλλά δεν έμεινε στα λόγια. Άρχισε να τον βαράει, τον πέταξε κάτω, άρχισε να τον κλοτσάει (ευτυχώς δεν φόραγε τακούνια). Αυτός στέκονταν απαθής και έτρωγε το ξύλο της... αρκούδας, χωρίς να αντιδρά. Δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, ωστόσο λίγο αργότερα επενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν την κοπέλα.
Πιο συγκεκριμένα, όταν το τρένο σταμάτησε στον επόμενο σταθμό και δεδομένου ότι προφανώς κάποιος είχε ειδοποιήσει τις αρχές, εισέβαλαν στο βαγόνι δυο σωματώδεις αστυνομικοί, οι οποίοι όμως κόντεψαν να φάνε και αυτοί ξύλο από την απατημένη. Τελικά την πήραν σηκωτή και πλέον η γυναίκα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Η κοπέλα ονομάζεται Lisa Alyounes, είναι 26 ετών και σε βάρος της θα απαγγελθούν κατηγορίες και για τα συγκοινωνιακά προβλήματα, αφού εξαιτίας της προκλήθηκαν καθυστερήσεις σε όλο το δίκτυο των τρένων του Νιου Τζέρσεϊ. Δείτε το βίντεο…

Star.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα  
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: