ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Παρουσιάστρια και καλεσμένη φόρεσαν το ίδιο ρούχο δεύτερη φορά! (video)

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, η Νίνα Λοτσάρη πηγαίνει καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, φορώντας παρόμοιο (τί παρόμοιο δηλαδή, σχεδόν πανομοιότυπο) ρούχο με την παρουσιάστρια.
Η Νίνα Λοτσάρη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (05/11) καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, για την οποία επέλεξε ένα σκούρο πράσινο βελούδινο φόρεμα με ανοικτή πλάτη.
Τί κι αν είπε ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον άντρα της; Τί κι αν μίλησε για τον ενθουσιασμό της για τα δύο της παιδιά; Τί κι αν δεν βλέπει την ώρα και την στιγμή να επιστρέψει στην νυχτερινή Αθήνα; Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στηνδιαβολική στιλιστική σύμπτωση με την Ελένη, η οποία όλως τυχαίως φορούσε επίσης πράσινο, αλλά και λίγο πιο ανοικτή απόχρωση. Πράσινο η μία πράσινο και η άλλη.
Τώρα, να πούμε ότι φταίει η Ελένη θα σας πούμε ψέμματα και μάλιστα για δύο λόγους. Πρώτον η Ελένη είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής. Αρα, το να βγάλει η παρουσιάστρια αυτό που φοράει, μάλλον είναι κομματάκι δύσκολο. Αν κάποια πρέπει να είχε βγάλει το ρούχο, αυτή ήταν σίγουρα η προσκεκλημένη, η οποία βγήκε δύο ώρες μετά την έναρξη της εκπομπής, που σημαίνει ότι είχε όλο τον χρόνο να δει τι φορούσε η Ελένη. Αποκορύφωμα του πλάνου εισόδου της καλλιτέχνιδος ήταν το πράσινο τελάρο στο σκηνικό. Πράσινα τα ρούχα, πράσινα και τα σκηνικά, μόνο η μπάλα και τα τέρματα έλειπαν.
Δεύτερον και ακόμη πιο σημαντικό: Πρώτη Μαρτίου 2011 η Ελένη είχε ξαναφιλοξενήσει στην εκπομπή της την τραγουδίστρια, η οποία ΚΑΙ ΤΟΤΕ είχε εμφανισθεί με σχεδόν πανομοιότυπο ρούχο με αυτό της Ελένης. Η μαύρη σατέν φούστα της Νίνας, που ήταν πιστή αντιγραφή αυτής της Ελένης «έβγαζε μάτι», αλλά και η Ελένη πού να το ήξερε ότι θα την ξανακαλούσε και θα ξαναπάθαινε τα ίδια…


 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: