ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Λευτέρη Πανταζή στην Αντζελα Δημητρίου (video)

Την απάντησή του στην δήλωση που έκανε πριν από λίγο καιρό η Άντζελα Δημητρίου ότι έπιασε τον σύντροφό της με… άντρα λίγο πριν τον γάμο τους έδωσε μέσα από το Star o τραγουδιστής και πρώην σύντροφος της ερμηνεύτριας Λευτέρης Πανταζής.

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε ως προς το εάν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Λε-Πα ήταν σύντομος και περιεκτικός: «Τί να σας πώ; Πού να ξέρω; Δεν ήμουνα μπροστά…»
Βρε ποιος είναι… Βρε ποιος είναι… Ολοι αναρωτιούνται για ποιον μιλούσε η Λαίδη, αλλά κανείς δεν λέει όνομα! Ο αγώνας για την λύση του μυστηρίου ξεκίνησε από τον Στηβ Κακέτση, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο,τι θυμάται χαίρεται». Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε μέχρι και για δικαστήριο που έγινε όταν πρώην σύντροφος τραγουδίστριας αμφισβητήθηκε για τον… ανδρισμό του, ενώ η πιο «καυτή» ατάκα ήλθε από τον Γιώργο Τρούπη που είπε ότι ξέρει ποιος είναι αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει!
Ο large Λε-Πα όμως έκανε και πάλι το θαύμα του με αυτά που είπε στην κάμερα του Star και τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη: «Δεν θέλω να μιλήσω για την Αντζελα. Δεν την παρεξηγείς. Εχει τόσο μεγάλη ψυχή, που λέει ό,τι θέλει».
Όταν λέτε «δεν την παρεξηγείς;» τι εννοείτε ακριβώς;
Τελικά ποιος είναι, θα μας πει κανείς; Ατιμη Ατζελα... άναψες φωτιές, που δεν λένε να σβήσουν με τίποτα!


Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: