ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Μπάγερν! (video)

Η Μπάγερν πέρασε με νίκη 2-1 από την «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» επί της Στουτγκάρδης και είναι πρωταθλήτρια χειμώνα στην Μπουντεσλίγκα (έχει μεγάλη διαφορά τερμάτων με τους υπόλοιπους)!
Εκπληκτικό ξεκίνημα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Φαν Μπούιτεν να απειλεί στο 4', ενώ 1' αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία! Ο Ρόμπεν πέρασε και τον Ούλραϊχ, όμως περίμενε να... σερβίρει έτοιμο γκολ στον Γκόμεζ, ο οποίος πιεζόμενος δεν βρήκε την μπάλα, σε μία φάση που φαίνεται να υπήρχε τράβηγμα από τον Κβιστ και φυσικά πέναλτι. Αφού, η Μπάγερν δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, το πλήρωσε, καθώς στο 7' ο Γκέντνερ πέτυχε το 3ο του γκολ στα τελευταία 2 παιχνίδια της Στουτγκάρδης! Ο Μολινάρο έβγαλε την σέντρα, ο Χάρνικ έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι και ο Γερμανός μέσος άνοιξε το σκορ.
«Μίλησε» ο Γκόμεζ, με 10 η Στουτγκάρδη
Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Μάριο Γκόμεζ «χτύπησε» στο 13'. Ο Ραφίνια έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο επιθετικός των Βαυαρών με πολύ ωραία προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 20' Μίλερ και Γκόμεζ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ούλραϊχ, ενώ στο 24' ο Μολινάρο αντίκρισε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ρόμπεν. Ο Ιταλός αμυντικός έκανε ακριβώς το ίδιο μετά από 5', ο διαιτητής του έδειξε δεύτερη κίτρινη και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες! Παραδόξως μετά την αποβολή ο ρυθμός έπεσε, η Μπάγερν δεν πίεσε για το γκολ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.
Πάλι με Γκόμεζ!
Στο 50' ο Ούλραϊχ δήλωσε «παρών» για ακόμη μία φορά στο παιχνίδι, βγάζοντας δύσκολα το πολύ καλό σουτ του Κρόος, όμως στο 56' δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ο Λαμ βρέθηκε στην περιοχή, γύρισε πολύ ωραία την μπάλα στον Γκόμεζ και ο Γερμανός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1 για την Μπάγερν και να ανέβει μόνος στην κορυφή της λίστας των σκόρερς με 15 γκολ! Μετά το 70' οι παίκτες του Λαμπαντία, παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα άρχισαν να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης, με τους Βαυαρούν να περνούν δύσκολες στιγμές. Ο Γκόμεζ απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή, ενώ στο 80' ο Κακάου παραλίγο να γίνει ήρωας για τους γηπεδούχους.
«Καρδιοχτύπια» στο τέλος...
Ο Φαν Μπούιτεν έκανε μεγάλο λάθος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Νόιερ, ο Βραζιλιάνος μπήκε... σφήνα ανάμεσά τους, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ μετά το ψηλοκρεμαστό του πλασέ! Τελικά, το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με τον Γιουπ Χάινκες να προβληματίζεται από την εμφάνιση των παικτών του στο τέλος, όμως όπως και να έχει η Μπάγερν είναι πρωταθλήτρια χειμώνα, καθώς βρίσκεται 3 βαθμούς πάνω από Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ μία αγωνιστική πριν την διακοπή και η διαφορά τερμάτων της είναι πολύ καλύτερη από εκείνες των αντιπάλων της. Οι Βαυαροί έχουν σηκώσει την... σαλατιέρα 14 από τις συνολικά 16, που βρέθηκαν στην 1η θέση στο μισό της σεζόν!

Δείτε περισσότερα θέματα 
inews.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: