ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Μελέτη: Ποια αποκάλεσε "μαλ...μένη"; (video)

Σε μεγάλα κέφια πέτυχε η κάμερα την Ελεονώρα Μελέτη. Όχι όμως η επαγγελματική, αλλά η ερασιτεχνική κάμερα που κατέγραφε το παιχνίδι ανάμεσα στην παρουσιάστρια, μία φίλη της και άλλους δύο φίλους της, σε σπίτι ενός εκ των τριών.
Το παιχνίδι προέβλεπε για τον καθένα να λέει
ένα ρεφρέν ανάλογα με το όνομα του καλλιτέχνη που του πρότειναν. Της έλεγαν και της Ελεονώρας τον καλλιτέχνη και η Ελεονώρα τραγουδούσε! Όπως δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη η Ελεονώρα, το βίντεο με την ίδια να τραγουδά στο σπίτι της φίλης της, το ανέβασε η φίλη της χωρίς η Ελεονώρα να το ξέρει.
Στα πλάνα διακρίνεται η παρουσιάστρια άλλοτε καθισμένη σε καναπέ και άλλοτε χορεύοντας μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γνωστά κομμάτια, με φόρμα, κασκόλ και σκούφο στο κεφάλι.
Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος της, επειδή την ώρα που σχολίαζε τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά χωρίς να το γνωρίζει. Η φράση που καταφέραμε να απομονώσουμε -ο θόρυβος από το τραγούδι της ήταν έντονος- ήταν: “το έδωσε η μαλ…μένη στο youtube”!
Πάντως, το ρεπερτόριο ήταν πολύ πλούσιο, ενώ η παρουσιάστρια φρόντιζε να αλλάζει χροιά και τόνο φωνής, ύφος, ακόμη και κινήσεις στο σώμα της ανάλογα με το τραγούδι. Και ερμήνευσε από το… «άνοιξε πέτρα» της Μαρινέλλας, μέχρι τσιφτετέλι!
Πώς το σχολίασαν στο πρωινό του mega;
Το συγκεκριμένο ερασιτεχνικό βιντεάκι σχολίασαν και στο Πρωινό mou. Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά, βλέποντας το βίντεο χαρακτήρισε την Ελεονώρα εντελώς ακομπλεξάριστη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με πολύ κολακευτικά σχόλια για την παρουσιάστρια του Star. «Μια χαρά η Ελεονώρα, πολύ καλή. Χαρούμενος άνθρωπος. Εμένα δηλαδή αυτό μου βγάζουν αυτές οι εικόνες βλέποντάς την».
Δείτε περισσότερα θέματα 
 Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: