ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"Η Παπαρίζου είναι καλύτερα να τραγουδάει παρά να γελάει" (video)

«Φαρμάκι» στάζει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα για την Ελενα Παπαρίζου ως κριτή του Dancing on ice, λέγοντας ότι έχει χάσει την δροσιά της και καλύτερα να τραγουδάει παρά να γελάει.
«Η Ελενα Παπαρίζου μας χάρισε μεγάλες στιγμές. Είναι ένα πολύ ζωντανό και πολύ ενεργητικό πλάσμα. Βλέποντάς την, όμως, στην επιτροπή αυτού του σόου, με αυτό το γέλιο, το οποίο δεν
αντέχω καθόλου, δηλαδή μόνο που δεν ρουθουνίζει, νομίζω ότι καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει και σίγουρα καλύτερα να τραγουδάει παρά να γελάει», δήλωσε και πρόσθεσε:
«Ο κόσμος την απομυθοποίησε και νομίζω ότι μας χάλασε λίγο την εικόνα αυτή που είχαμε του αθώου πλάσματος, του πιο «ποιητικού». Είχε μια ποιητικότητα και μια δροσιά, η οποία την χλώμιασε».
Η συγγραφέας, όμως, πέταξε τα βέλη της για την τραγουδίστρια, τόσο για τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και για το… μπούστο της.«Δεν μπορώ αυτήν την εκδίκηση της τεράστιας σιλικόνης, αυτά τα τεράστια στήθη τα οποία μοστράρονται στο σπίτι μου και στην οθόνη μου κάθε μέρα. Δεν το μπορώ. Ευτυχώς νομίζω ότι το μάζεψε. Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι δεν της έκανε καλό αυτό το σόου, όμως, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, δουλειά να υπάρχει..»
Τέλος, η Αλεξάνδρα Τσόλκα πέρασε από κόσκινο και υποψηφίους του Dancing. «Δεν είχε μεγάλους σταρ, όπως το Dancing with the Stars πέρυσι, που είχε πρόσωπα πρώτης γραμμής. Η κυρία Αναστασοπούλου, ας πούμε και η κα Πηλιχού, πού έχουν παίξει; Γιατί εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω».

Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: