ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Καστοριά: "Ζήλευα όταν την έβλεπα με άλλους"!!! (videos)

Ένα έγκλημα "πάγωσε" όλη την Ελλάδα. 
Η 22χρονη Ανδριάνα δολοφονήθηκε άγρια από τον φίλο της στην Καστοριά. Φρίκη προκαλεί και η έκθεση του ιατροδικαστή, σύμφωνα με την οποία προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση θύτη και θύματος στο αυτοκίνητο του 35χρονου. Στη συνέχεια η κοπέλα βασανίστηκε με
ηλεκτρολογικό κατσαβίδι και τέλος δολοφονήθηκε με 10 μαχαιριές στην καρδιά.
«Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με άλλους άνδρες. Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε, γι’ αυτό τσακωθήκαμε». Αυτό ισχυρίστηκε ο 35χρονος, στην κατάθεσή του από το Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας, χτύπησε σε στύλο και τραυματίστηκε σοβαρά.
Χαμογελαστή, κοινωνική, η Ανδριάνα ήταν το μικρότερο παιδί πολύτεκνης οικογένειας είχε ακόμη δύο αδελφές και έναν αδελφό. Το πρωί συγγενείς και φίλοι την αποχαίρετησαν σε κλίμα οδύνης, στο Περιβόλι Κέρκυρας, τον τόπο καταγωγής της. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια της.


Ολόκληρο το χωριό πενθεί για το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας, κανείς δεν έχει διάθεση φέτος να γιορτάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν και όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί.
Άλλο ένα στοιχείο που προκαλεί αίσθηση είναι ότι ο δράστης είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Ο 35χρονος λίγο καιρό πριν δολοφονήσει την άτυχη κοπέλα είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση σκληρού πορνογραφικού υλικού. Ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος, καθώς είχε εκδοθεί αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο.


Φίλοι του ζευγαριού, αλλά και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τον δράστη έχουν κατακλύσει το facebook με μηνύματα οργής και αγανάκτησης εναντίον του.
Όλοι συγκλονισμένοι από το αναπάντεχο και φρικτό τέλος της και ακόμη περισσότερο εκείνοι που την γνώρισαν.
Δεν μπορούν να ξεχάσουν και με ένα βιντεάκι που ανέβασαν στο φέισμπουκ, επέλεξαν να την αποχαιρετήσουν, να πουν το δικό τους αντίο, στο δικό τους άνθρωπο...
Η σχέση της με τον 35χρονο μάνατζερ ήταν από την αρχή καταδικασμένη λένε οι φίλοι της. Ενδεικτικό είναι ότι σε κάποιους δεν είχε αποκαλύψει το δεσμό της μαζί του και τον παρουσίαζε ως εξάδελφό της.
Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί της λένε ότι θα θυμούνται πάντα το χαμόγελό της συνδυασμένο με τη διάθεση και τη θέληση να κάνει δημιουργικά πράγματα. Σπούδαζε δημόσιες σχέσεις και ήταν γεμάτη ζωντάνια ομορφιά, εξυπνάδα και καλούς τρόπους, λένε. "Αγαπούσε τη δουλειά της", αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Λένε ακόμη ότι είχε "μία αθωώτητα και μία αφέλεια" που έγιναν να μπλέξει με τον άνθρωπο, που έκοψε με βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της...
"Θα σε θυμόμαστε πάντα", της λένε και την αποχαιρετούν...

Star.gr
Δείτε περισσότερα θέματα σε αυτό το blog 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: