ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Αγριο σεξ με μετανάστες... σε παλιό ξενοδοχείο!!!!


Eνα ατελείωτο ερωτικό παζάρι, στο οποίο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια καταπατιέται και η εξαθλίωση συναντά τη διαστροφή, στήνεται κάθε βράδυ στο λιμάνι της Πάτρας, όπου δεκάδες μετανάστες εκδίδονται για λίγα ευρώ. 
Το «θέμα» παλιό, άλλωστε ο «Κόσμος» έχει πολλές φορές αναφερθεί σε όσα συμβαίνουν στη λιμενική ζώνη! 
Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, εν έτει 2010 άνδρες κάθε ηλικίας γίνονται έρμαια στα χέρια αδίστακτων ανθρώπων που με αντάλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί ή μερικά ευρώ τους εξαναγκάζουν να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα σεξουαλικά τους πάθη. Να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις και έπειτα να χαθούν μέσα στο σκοτάδι σαν φαντάσματα.
Οι ερωτικές πιάτσες, εκεί όπου ο αγοραίος έρωτας έχει λάβει τον τελευταίο καιρό ανεξέλεγκτες διαστάσεις, δεν είναι κρυφές ούτε από τις διωκτικές αρχές ούτε από τους κατοίκους, οι οποίοι μόλις πέσει η νύχτα αμπαρώνουν τα σπίτια τους και κρύβονται πίσω από τις πόρτες. Οι ίδιοι φοβούνται να μιλήσουν, ενώ οι διωκτικές αρχές όσο και αν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, μέχρι στιγμής δεν τα καταφέρνουν.
Εκτός από τα βαγόνια του ΟΣΕ, κάποιοι έχουν μετατρέψει σε ερωτική φωλιά και το ξενοδοχείο "Μορέας", επί της παραλιακής οδού, όπου γίνονται Σόδομα και Γόμορρα. Μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα μόλις πέσει στο σκοτάδι βγαίνουν για πιάτσα». 
Δεκάδες αλλοδαποί κατοικούν στο ξενοδοχείο περιμένοντας μήπως και καταφέρουν να κρυφτούν σε κάποιο από τα πλοία για Ιταλία. 
Ομως, είναι σχεδόν αδύνατον να καταφέρουν να πηδήξουν τα συρματοπλέγματα. Ετσι, μην έχοντας να φάνε, καταφεύγουν στην πορνεία ή στην πώληση ναρκωτικών. Το τι γίνεται εκεί μέσα δεν μπορεί να το φανταστεί ανθρώπινος νους. 
Καμία παρέμβαση
Όπως είναι γνωστό το ξενοδοχείο «Μωρέας» ανήκει στον επιχειρηματία Χάρη Τσιμάρα. Ο οποίος έχει έρθει σε απόγνωση γιατί παρά τις κατά καιρούς εκκλήσεις του να βοηθηθεί από τις αρμόδιες αρχές, ακούει μόνο υποσχέσεις. 
Θα πρέπει να θυμίσουμε πως παλαιότερα δεκάδες μετανάστες έμεναν μέσα στο ξενοδοχείο! Πριν από μερικούς μήνες απομακρύνθηκαν, όμως τώρα φαίνεται πως το χρησιμοποιούν μόνο... για ερωτική φωλιά! 

Μεγάλωσε η οικογένεια της ευρωζώνης....Γίναμε Δεκαεπτα!!!


Η Εσθονία με μόλις 1,3 εκατομμύρια κατοίκους είναι από σήμερα το 17ο μέλος της ευρωζώνης και η πρώτη πρώην σοβιετική δημοκρατία που εντάσσεται σε αυτήν.
Ο πρωθυπουργός Αντρους Ανσιπ έκανε την πρώτη ανάληψη σε ευρώ αμέσως μετά την αλλαγή και δήλωσε: «Είναι ένα μικρό ποσό για την ευρωζώνη, αλλά ένα μεγάλο βήμα για την Εσθονία», προσθέτοντας πως η μετάβαση στο ευρώ επιβεβαιώνει το ότι η Εσθονία είναι πραγματικά ένα ευρωπαϊκό κράτος.
Εν τω μεταξύ, από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας δηλώνουν πως: «Η μετάβαση στο ευρώ στην Εσθονία προχωρά με επιτυχία. Τα Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών και οι πληρωμές καρτών στις τράπεζες Swedbank, SEB, Nordea και Sampo λειτουργούν ομαλά». Όσο για φόβους για μεγάλη αύξηση των τιμών λόγω της αλλαγής νομίσματος, αποδείχθηκαν αβάσιμοι, αφού οι τιμές μπορεί να αυξηθούν μόλις κατά 0,3% και αυτό λόγω της προσαρμογής στη νέα ισοτιμία, όπως εκτιμούν από την Κεντρική Τράπεζα.

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/99609/giname-dekaepta/

Ακριβότερα τα διόδια Αφιδνών, Θηβών, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας!!! Δείτε τις τιμές:


Από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου θα αυξηθούν οι τιμές στα διόδια Αφιδνών, Θηβών, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας, όπως ανακοίνωσαν οι κατασκευάστριες εταιρίες παραχώρησης, «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός».

Διόδια Αφιδνών
: δίκυκλα 1.40, Ι.Χ. 2.05, μεσαία φορτηγά 5.20, μεγάλα φορτηγά 7.25.

Διόδια Θηβών
: δίκυκλα 1.70, Ι.Χ. 2.50, μεσαία φορτηγά 6.25, μεγάλα φορτηγά 8.80.

Διόδια Τραγάνας
: δίκυκλα 1.65, Ι.Χ. 2.40, μεσαία φορτηγά 6.10, μεγάλα φορτηγά 8.50.

Διόδια Αγίας Τριάδας
: δίκυκλα 1.10, Ι.Χ. 1.55, μεσαία φορτηγά 3.95 , μεγάλα φορτηγά 5.55.

Το Facebook σύμμαχος των... διαρρηκτών;;;;!!


Η αστυνομία του West Midlands προειδοποίησε ότι η λεπτομερής ενημέρωση της κατάστασης που εμφανίζεται στην... προσωπική σελίδα στο Facebook, θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι χρήστες του, ως προς τη διάρρηξη των κατοικιών τους.
Η αστυνομία είπε ότι όποιος κοινοποιεί λεπτομέρειες σχετικά με το πού βρίσκεται, δίνει επιπλέον πληροφορίες στους διαρρήκτες. Η Teresa Bateman ανέφερε ότι έπεσε δύο φορές θύμα διάρρηξης το καλοκαίρι, γεγονός το οποίο συνδέει με τις ενημερώσεις που έκανε ο γιος της στο Facebook.
Η κα Bateman που μένει κοντά στο Solihull, ανέφερε:
"Θα πηγαίναμε να αγοράσουμε ένα νέο σκύλο από το Kent, ένα κουταβάκι για τα παιδιά, αλλά όταν επιστρέψαμε σπίτι, είδαμε ότι είχε γίνει διάρρηξη. Πριν από το γεγονός αυτό, τα παιδιά είχαν αναρτήσει στις σελίδες τους στο Facebook τι σκόπευαν να κάνουν, επειδή ήταν ενθουσιασμένα, καθώς και ότι δε θα ήταν παρόντα στο σπίτι εκείνη τη μέρα.
Πιστεύω ότι το Facebook είναι επικίνδυνο. Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να ενημερωθούν σχετικά με τις συνέπειες που θα υποστούν αν κοινοποιούν πολλές πληροφορίες στο Facebook, σχετικά με το τι θα κάνουν και πού θα βρίσκονται."
Ο υπαστυνόμος Andy Gregory είπε ότι η ποσότητα της πληροφορίας, που οι άνθρωποι μοιράζονται στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τη ζωή τους, αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανησυχίας. Επεσήμανε ότι με το διαμοιρασμό πληροφοριών με φίλους, οι άνθρωποι ενδεχομένως εκθέτουν το πού βρίσκονται σε τρίτους που δε γνωρίζουν, αν οι φίλοι τους δεν προσέχουν κατά την επιλογή επαφών στο κοινωνικό δίκτυο.
"Το ζήτημα για εμάς είναι να εξασφαλίσουν ότι τα προφίλ τους είναι κλειδωμένα, έτσι ώστε μόνο οι έμπιστοι φίλοι και η οικογένεια να έχουν πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές μετακινήσεις."
Η Facebook δήλωσε ότι οι κίνδυνοι από το διαμοιρασμό πληροφοριών στο διαδίκτυο, είναι αντίστοιχοι με την κυκλοφορία πληροφορίας δια στόματος μέσω τηλεφώνου, άμεσης επαφής ή e-mail.
 "Αυτό σημαίνει ότι τόσο online όσο και offline, πρέπει να ελέγχουμε ποιοι είναι οι φίλοι μας και τι είδους πληροφορία διαμοιραζόμαστε."

http://alfanea.blogspot.com/2011/01/facebook.html

Νέες μειωμένες τιμές σε 12.242 φάρμακα προβλέπει το νέο Δελτίο Τιμών!!!


Νέο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων τίθεται σε ισχύ από το Σάββατο 1η Ιανουαρίου. Σε αυτό περιλαμβάνονται οι λιανικές τιμές 12.242 φαρμακευτικών προϊόντων προσαρμοσμένες στο νέο μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6,5%.
Το δελτίο τιμών υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.gge.gr/37/sub.asp?4616 Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, αναπροσαρμόζονται οι ισχύουσες λιανικές τιμές των κυκλοφορούντων φαρμάκων λόγω μείωσης συντελεστή ΦΠΑ.
Συγκεκριμένα, στις χονδρικές και νοσοκομειακές τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ ενώ στις λιανικές τιμές έχει συμπεριληφθεί ο ΦΠΑ 6,5% που αναλογεί.
Στις περιοχές που ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ τα φάρμακα θα πωλούνται σε λιανικές τιμές μειωμένες κατά 1,41%.
Σημειώνεται ότι η υπέρβαση των ανωτάτων τιμών διώκεται και τιμωρείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 136/46 περί Αγορανομικού Κώδικα και της ισχύουσας αγορανομικής νομοθεσίας.

Πηγή

Η πιο βρώμικη κλοτσιά του 2010!!! (video)

Η κλωτσιά του Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ στο στήθος του… άτυχου Τσάμπι Αλόνσο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου χαρακτηρίστηκε από το yahoo.com ως «the dirtiest tackle of 2010» (η πιο βρώμικη κλοτσιά του 2010)!
Μάλιστα, το γνωστό portal καθιέρωσε τον όρο "De Jong'd", για όσους από `δω και μπρος υποφέρουν από τέτοια χτυπήματα!
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

www.sportdog.gr

Αθλητική ανασκόπηση 2010 σε βίντεο (β' μέρος)!!!

Τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χρονίας...Δείτε το video....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Video&show=10374

Είσαι βέρος Έλληνας?



*Kάνεις jogging για 5 χλμ και παίρνεις τον ανελκυστήρα για τον 1ο όροφο.
* Λες καλημέρα στις 3 το μεσημέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.

* Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ.

* Τρως πρωινό πριν πας για ύπνο.

* Το πρώτο σου hangover ήταν γύρω στα 5 σου, όταν ο μπαμπάς/ θείος/
παππούς σου έδωσε να δοκιμάσεις ουίσκι, γιατί το ζήταγες.
* Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθμό
των ΚΤΕΛ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια.
* Σημαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαμπουκαλεύεσαι στον
πορτιέρη του κλαμπ που δεν σε βάζει μέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.
* Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου
Βενιζέλου.
* Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 βαθμούς.

* Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα.

* Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους.

* Και τους μαθαίνεις να λένε «malaka».

* Έχεις δέκα χρόνια να μπεις σε λεωφορείο.

* Περιγράφεις το κτίριο της Interamerican στην Κηφισίας ως «ουρανοξύστη».

* Ξέρεις τα πάντα για την ανακύκλωση, αλλά δεν έχεις δει ποτέ από
κοντά κάδο ανακύκλωσης.
* Παραγγέλνεις ταυτόχρονα σουβλάκια κι ένα ασθενοφόρο και το
ασθενοφόρο έρχεται όταν χωνεύεις τα σουβλάκια.
* Σε όποιο τραπέζι κι αν καθίσεις υπάρχει ένα πακέτο Marlboro Lights

* Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6π.μ.της Κυριακής.

* Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να
ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3..
* Χειροκροτείς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.

* Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να
το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.
* Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.

* Αγαπημένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγει
λίγο από την Ελλάδα, είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες.
* Καταλαβαίνεις τους Αλβανούς 'από τη φάτσα'.

* Δεν σου κάνει εντύπωση γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή
25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο.
* Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους.

* Ξέρεις ένα σωρό απόρρητα κρατικά μυστικά που αν τα αποκάλυπτες θα
έπρεπε να ξαναγραφτεί η παγκόσμια ιστορία.
* Επίσης ξέρεις λεπτομέρειες για τη ζωή επωνύμων που δεν έχουν
αποκαλυφθεί για τον πολύ κόσμο και πάντα από έγκυρη πηγή (π.χ. αυτή είναι σεξομανής και την πιάσανε με ένα μπουκάλι ξέρετε που, αυτός είναι gay και τα 'χει με εκείνον, ο άλλος έχει καρκίνο και όπου να'ναι πεθαίνει).
* Είσαι βέβαιος ότι το κακό μάτι έχει αποδειχθεί και επιστημονικά.

* Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης, αλλά
πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας.
* Μισείς τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις
ένας από αυτούς.
* Ξέρεις ότι οι άλλοι είναι όλοι Τουρκόσποροι ή Σλάβοι, αλλά είσαι
βέβαιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην αρχή της δικής σου
κληρονομικής αλυσίδας.

* Καμαρώνεις που το χωριό σου, θυμίζει λίγο από Ζωνιανά, αλλά
γκρινιάζεις ότι η επαρχία που κατάγεσαι είναι η πιο ριγμένη από όλες.
* Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευμα ρίχνεις
Χριστοπαναγίες στο γήπεδο.
* Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ'
αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο.
* Καυχιέσαι που ήσουν Λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο χλευάζοντας τους
πεζικάριους αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι.
* Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα.

* Καυχιέσαι που ο γιος σου είναι γαμιάς και η κόρη σου παρθένα.

* Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο αλλά παραπονιέσαι στον
αστυνομικό ότι δεν δίνει κλήση και στους άλλους οδηγούς.
* Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στην κόρνα.

* Οι νοικοκυρές βάζουν σεμεδάκι πάνω απ' την οθόνη του PC.

* Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιμεύει η 'διάβαση πεζών'!
http://taxapia.blogspot.com/

Έκοψε τα γεννητικά του όργανα και τα πέταξε στο πάρκο!!!

Ο 22χρονος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο μετά από 24 ώρες και δικαιολογήθηκε λέγοντας πως του ήταν αχρείαστοι διότι θέλει να αλλάξει φύλο.
Μάλιστα όταν μπήκε στα έκτακτα περιστατικά δήλωσε στους αποσβολωμένους γιατρούς και νοσοκόμους πως πόνεσε πολύ λιγότερο από ότι νόμιζε.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του νοσοκομείου Derbyshire's Chesterfield Royal Hospital ο νεαρός Άγγλος θα χρειαστεί ψυχιατρική βοήθεια ενώ πολλοί επισκέπτες του πάρκου, όπου πέταξε τον ανδρισμό του, έκοψαν τις βόλτες διότι φοβούνται, όπως λένε, τι άλλο μπορεί να βρουν εκεί.
Πηγή

Ποδοπατήθηκαν σε μπαρ της Νότιας Αφρικής - 10 οι νεκροί!!!

Θλιβερό ποδαρικό

Απο 18 έως 25 ετών τα θύματα. Φόβοι οτι ανάμεσά τους υπάρχουν και ανήλικοι.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ της πόλης Ιπελεγκένγκ της Νότιας Αφρικής.
Σύμφωνα με αξιωματούχο, οι δέκα νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ποδοπατήθηκαν μέσα στο μπαρ. Τα περισσότερα θύματα πιστεύεται ότι είναι από 18 ως 25 ετών, αλλά η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχουν ανάμεσά τους και ανήλικοι, διευκρίνισε εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης.
Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος που συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της μικρής αυτής πόλης, περίπου 300 χιλιόμετρα από το Γιοχάνεσμπουργκ.
Οπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο SABC, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι άνθρωποι ποδοπατήθηκαν όταν ορισμένοι προσπάθησαν να φτάσουν στη μια και μοναδική έξοδο του μπαρ πανικόβλητοι επειδή είχε ξεσπάσει άγριος καυγάς μεταξύ των πελατών.

"Αν θέλετε κοφτερό μυαλό ως τα γεράματα....... φάτε όπως οι έλληνες!!!"

Οι άνθρωποι που τρώνε και πίνουν όπως οι Έλληνες, έχουν αυξημένες πιθανότητες να έχουν πιο καθαρό μυαλό, όταν γεράσουν, και να αποφύγουν την άνοια και το Αλστχάιμερ, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές, υπό την Κριστίνα Τάνγκνι του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου Ρας του Σικάγο, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό κλινικής διαιτολογίας “American Journal of Clinical Nutrition”, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες και τις νοητικές λειτουργίες περίπου 4.000 ατόμων στις ΗΠΑ, ηλικίας άνω των 65 ετών.
Οι επιστήμονες χώρισαν τους εθελοντές σε δύο ομάδες από άποψη διατροφής. Η μία ακολούθησε πιστά την παραδοσιακή διατροφή του ελληνικού πληθυσμού (περισσότερα λαχανικά, φρούτα, ελαιόλαδο, θαλασσινά και μέτρια κατανάλωση κρασιού και κόκκινου κρέατος), ενώ η άλλη ομάδα την τυπική αμερικανική, που δίνει λιγότερη έμφαση σε ψάρια και λαχανικά. Κάθε τρία χρόνια οι ερευνητές αξιολογούσαν τις νοητικές επιδόσεις των συμμετεχόντων μέσω τεστ μνήμης, βασικών μαθηματικών κ.α.
Διαπιστώθηκε ότι όσοι είχαν ακολουθήσει πιο πιστά την ελληνική διατροφή, είχαν διαχρονικά τη βραδύτερη επιδείνωση των νοητικών/γνωστικών λειτουργιών τους, άσχετα από άλλους παράγοντες, όπως το επίπεδο μόρφωσης. Αντίθετα, τα άτομα που είχαν ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες της αμερικανικής δίαιτας, δεν έδειξαν να έχουν κάποια ωφέλεια από πλευράς επιβράδυνσης της έκπτωσης των εγκεφαλικών λειτουργιών τους.
Οι ερευνητές αποδίδουν, μεταξύ άλλων, την ανωτερότητα της ελληνικής διατροφής στον δυνητικά προστατευτικό ρόλο του κρασιού έναντι της εγκεφαλικής φθοράς, ενώ παράλληλα οι παραδοσιακές μεσογειακές τροφές μειώνουν το οξειδωτικό στρες για τον οργανισμό και την χρόνια φλεγμονή, που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση της άνοιας και της νόσου Αλτσχάιμερ.
Η νέα μελέτη, σύμφωνα με την Τάνγκνι, είναι συνεπής με τα ευρήματα προηγούμενων ερευνών στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, που έχουν επίσης διαπιστώσει μειωμένο κίνδυνο για τον εγκέφαλο χάρη στην μεσογειακή διατροφή. Προηγούμενες έρευνες έχουν επίσης διαπιστώσει ότι η ελληνική και γενικότερα η μεσογειακή διατροφή συνδέονται με μικρότερο κίνδυνο καρδιοπάθειας, καρκίνου και διαβήτη.
Πάντως, οι αμερικανοί ερευνητές συνιστούν περαιτέρω έρευνες για να επιβεβαιωθεί ότι αν κανείς τρώει και πίνει σαν Έλληνας, θα κρατήσει κοφτερό το μυαλό του μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Πηγή

"Πόρτα" Τζιμπούρ σε Αδαμίδη!!!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσπάθησε να συναντηθεί με τον Αλγερινό πριν την αλλαγή του χρόνου όμως ο Τζιμπούρ το απέφυγε και ζήτησε να γίνει το ραντεβού τις επόμενες ημέρες.

Αν και οι διοικούντες της ΑΕΚ εδώ και 3 μήνες έχουν ανακοινώσει τη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Τζιμπούρ, εντούτοις τα πράγματα δεν φαίνεται να κυλούν ομαλά.
Ο Σταύρος Αδαμίδης γνωρίζοντας ότι από την πρώτη του Γενάρη ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα, θέλησε να συναντηθεί μαζί του πριν την αλλαγή του χρόνου.
Αυτό δεν έγινε λόγω άρνησης του Τζιμπούρ ο οποίος προφανώς επιθυμεί, εδώ που έφτασε η κατάσταση, να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΑΕΚ το 2011 έχοντας στα χέρια του και ένα ακόμη χαρτί.
Οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και σίγουρα στην Ένωση δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη όχι μόνο για λόγους αγωνιστικούς αλλά και για να μην εκτεθούν.

Τι θα ακριβύνει μετά την Πρωτοχρονιά;

- Αυξάνεται για 3η φορά μέσα στο 2010 ο ΦΠΑ
- Μπαράζ ανατιμήσεων σε σούπερ μάρκετ, μετακινήσεις, διασκέδαση
- Μειώση μόνο σε φάρμακα και...ξενοδοχεία!
  Δείτε αναλυτικούς πίνακες

Η απόφαση της κυβέρνησης για μετάταξη του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας από το 11% που ισχύει σήμερα στο 13% από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους φέρνει αυξήσεις στις τιμές χιλιάδων προϊόντων σούπερ μάρκετ, στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, στα κόμιστρα των ταξί, στα εισιτήρια των λεωφορείων, στα εστιατόρια, στις καφετέριες αλλά και σε μια σειρά υπηρεσιών όπως οι

Μακελειό σε χριστιανική εκκλησία την Πρωτοχρονιά! - Δείτε βίντεο!!!

Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη έξω από εκκλησία, σκοτώνοντας 21 ανθρώπους στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, καθώς οι πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε επίσης ότι τραυματίστηκαν 24 άτομα, όμως άλλες πηγές κάνουν λόγο για περισσότερους από 40 τραυματίες. Νοσοκομειακά έσπευσαν επί τόπου όπου νοσοκόμοι και γιατροί

mpanner 1