ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Καραϊσκάκη... η Κέρκυρα!!! Θερμή υποδοχή για την αποστολή των ερυθρόλευκων!!!


Το Ολυμπιακό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από έντονο στην Κέρκυρα. Έτσι ήταν αναμενόμενη η θερμή υποδοχή στην αποστολή των Ερυθρόλευκων από 450 οπαδούς τους στο νησί των Φαιάκων.
Με χειροκροτήματα και συνθήματα όπως «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές» υποδέχθηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα περίπου 450 οπαδοί των Πειραιωτών. H υποδοχή γενικά ήταν εντυπωσιακή ενώ ο κόσμος άναψε και καπνογόνα.
Το γεγονός ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πρωτοπόρος αλλά και αποδίδει και αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας στο νησί των Φαιάκων. Από μέρους τους οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ ο κόσμος θέλησε να τους βγάλει φωτογραφίες και να πάρει από αυτούς αυτόγραφα. Μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών τραβούσαν με τα κινητά τους την υποδοχή.
Σημειώνεται πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Νέμεθ.
Πηγή: gazzetta.gr

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή


ΔΕΙΤΕ: Ποιοι αριθμοί κερδίζουν Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι οι: 1, 12, 18, 29, 35, 43

Bonus: 22

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΗ

6αρια - ΤΖΑΚ-ΠΟΤ

5+1 1 50.000

5αρια 16 1.500

4αρια 1.076 30

3αρια 20.144 1,5

Super League: Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (video)

Το γκολ του Σωτήρη Νίνη στο 19ο λεπτό ήταν αρκετό στον Παναθηναϊκό για να του χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον αποδεκατισμένο Άρη, μειώνοντας έτσι στους δύο βαθμούς την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που αγωνίζεται αύριο στην Κέρκυρα. Οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται για το γκολ του Μίσελ στο 66' που ακύρωσε ο διαιτητής Σταθόπουλος για επιθετικό φάουλ του Ρουίς πάνω στον Βύντρα.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε την ίδια ενδεκάδα που είχε χρησιμοποιήσει στο νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη, ενώ ο Άρης είχε σημαντικές ελλείψεις (Κουλουχέρης, Φατί, Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Ρονάλντο Γκιάρο και Χουάνμα). Ο Παναθηναϊκός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 19' να ανοίξει το σκορ με τον Σωτήρη Νίνη: ο Σισέ σέντραρε από τα δεξιά και ο Νίνης με αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση νίκησε τον Σηφάκη για το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αξιόλογες φάσεις, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να αναπτυχθούν κυρίως από τα δεξιά με τον ανεβασμένο, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, Γκοβού και τους «κίτρινους» να κλείνουν σωστά τους χώρους και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» τους γηπεδούχους στην κόντρα, αξιοποιώντας την ταχύτητα του Χαβίτο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κάνουν από μία αλλαγή: ο Φερέιρα πέρασε τον Μαρίνο στη θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ ο Κούπερ έριξε στην αναμέτρηση τον νεαρό Κατίδη στη θέση του τραυματία Πρίττα. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 51' όταν ο Ρουίς γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Νέτο, αλλά ο Τζόρβας απομάκρυνε το σουτ του Βραζιλιάνου. Στη συνέχεια ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σισέ ως οφσάιντ στο 57΄, ενώ στο 59' ο Γκοβού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 66΄ ο Άρης πέτυχε γκολ με την κεφαλιά του Μίσελ, όμως ο Σταθόπουλος ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ρουίς στον Βύντρα, απόφαση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ο Παναθηναϊκός μέσα σε διάστημα τριών λεπτών έχασε τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχει το 2-0 (73'-75') με τους Σισέ και Νίνη να αποδεικνύονται άστοχοι. Ο Τζόρβας κράτησε στο 91' τους τρεις βαθμούς της νίκης για τον Παναθηναϊκό, απομακρύνοντας εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χαβίτο.

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες: Μαρίνος, Βύντρα - Τόχα

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέϊρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Νίνης, Σισέ, Γκοβού (67΄ Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα (46΄ Μαρίνος), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Οριόλ, Τόχα, Ρουίς, Μίσελ, Καζναφέρης (60΄ Τσεσνάουσκις), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι (81΄ Αραβίδης), Πρίττας (46΄ Κατίδης).


Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα:

19:32 Έναρξη του παιχνιδιού

3' Το σουτ του Κατσουράνη περνά πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη, μετά την υπέροχη ενέργεια του Γκοβού από τα δεξιά.

13' Το σουτ του Βύντρα δεν ανησυχεί τον Σηφάκη.

15' Το σουτ του Καζναφέρη δεν προκαλεί ανησυχία στον Τζόρβα.

19' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: ο Σισέ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Νίνης με μονοκόμματο αριστερό σουτ νικά τον Σηφάκη για το 1-0.

32' Το σουτ του Καζναφέρη πέρασε άουτ.

41' Το σουτ του Χαβίτο μπλόκαρε ο Τζόρβας.

20:19 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

Ένταση μεταξύ του Σισέ και του Οριόλ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά την αψιμαχία που είχαν στην τελευταία φάση του α' 45λεπτου

20:37 Έναρξη του β' ημιχρόνου

46' Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο να αντικαθιστά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

46' Αλλαγή έκανε και ο Έκτορ Κούπερ αντικαθιστώντας τον τραυματία Πρίττα με τον νεαρό Κατίδη.

47' Το σουτ του Νίνη μπλοκάρει ο Σηφάκης με δεύτερη προσπάθεια.

50' Ο Τζόρβας αποκρούει το σουτ του Νέτο, μετά την σέντρα του Ρουίς από τα δεξιά.

54' Η κεφαλιά του Σισέ πέρασε άουτ, μετά την σέντρα του Σπυρόπουλου από τα αριστερά.

57' Ο Σισέ σκοράρει, μετά την σέντρα του Λέτο, αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.

59' Η κεφαλιά του Γκοβού πέρασε δίπλα από την εστία του Σηφάκη, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νίνη.

60' Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη: ο Τσεσνάουσκις στη θέση του Καζναφέρη

66' Ο Μίσελ σκόραρε με κεφαλιά, μετά την εκτέλεση φάουλ από του Νέτο, όμως ο Σταθόπουλος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Ρουίς στον Βύντρα.

68' Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: ο Χριστοδουλόπουλος παίρνει τη θέση του Γκοβού.

70' Κίτρινη κάρτα στον Μαρίνο

73' Ο Σισέ νίκησε στον αέρα τον Σηφάκη, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

74' Ο Σισέ βγήκε απέναντι από τον Σηφάκη, μετά την εξαιρετική πάσα του Λέτο, όμως ο γκολκίπερ του Άρη νίκησε στο τετ α τετ τον Γάλλο επιθετικό.

75' Το σουτ του Νίνη πέρασε πάνω από την εστία του Σηφάκη.

77' Το μακρινό σουτ του Κατσουράνη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σηφάκη.

79' Ο Τζόρβας μπλοκάρει την εκτέλεση φάουλ του Ρουίς.

83' Κίτρινη κάρτα στον Βύντρα

91' Ο Τζόρβας απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χαβίτο.

21:22 Λήξη του αγώνα: Παναθηναϊκός-Άρης 1-0
Παναθηναϊκός-Άρης 1-0

Super League: Καβάλα-ΑΕΛ 1-0 (video)


Σε δεινή βαθμολογική βρίσκεται πλέον η ΑΕΛ μετά την ήττα της στην Καβάλα με 1-0 για την 17η αγωνιστική της Super League. Σε μια αναμέτρηση γεμάτη ένταση, πάθος και νεύρα, το γκολ του Ντιέ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47') έδωσε ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο στους "Αργοναύτες", που παραμένουν ψηλά, κρατώντας παράλληλα στον πάτο της κατάταξης την ομάδα της Λάρισας. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Βουτσίτσεβιτς στο 73'.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κυριάρχησε το πάθος και η ένταση, που σε συνδυασμό με κάποια σφυρίγματα του Καλόπουλου μετατράπηκαν γρήγορα σε νεύρα, αψιμαχίες μεταξύ των παικτών και διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή. Στο 18΄ο Τόμασιτς μάρκαρε λίγο έξω από την περιοχή του Γκαλίνοβιτς τον Κουζέν, κάνοντάς του φάουλ, ενώ η μπάλα έφτασε στον Μετίν, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον Κροάτη γκολκίπερ, όμως ο "άρχοντας" του αγώνα σταμάτησε τη φάση με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρονται που δεν άφησε το πλεονέκτημα. Τελικά, όταν οι διαμαρτυρίες τελείωσαν, ο διαιτητής θέωρησε υπέδειξε επιθετικό φάουλ κάνοντας τους "βυσσινί" να τραβάνε τα μαλλιά τους. Από εκεί και πέρα, οι κίτρινες κάρτες και οι αψιμαχίες ήταν περισσότερες απο τις καλές φάσεις, σε ένα πρώτο 45λεπτο στο οποίο ο Τσοντοφάλσκι σταμάτησε δύο καλά σουτ της Καβάλας (Χργκόβιτς 12΄, Ονουάτσι 14΄) από πλευράς γηπδούχων, ενώ η αγχωμένη ΑΕΛ απείλησε μόνο στο 40' όταν ο Μπλάζεκ σούταρε πάνω στον Γκαλίνοβιτς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κάσπερτσακ. Στο 47΄ ο Σερζ Ντιέ με "βολίδα" έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ανοίγοντας το δρόμο στην ομάδα του για τη νίκη. Η Λάρισα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες παρέμεναν, ενώ οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία μετά την άλλη τις ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς. Αρχικά με τον Βουτσίτσεβιτς στο 72΄, ο οποίος πλάσαρε τον Τσοντοφάλσκι από πλάγια θέση, όμως έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια με τρία μοναδικά τετ α τετ στα οποία ο Τσοντοφάλσκι "νίκησε" σε όλα τους επιθετικούς της Καβάλας. Στο 81΄τον Ογκμπέτσε, στο 87' Περεϊρίνια και στο 89' τον Αμπντούν 89'. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν να αντιπαρατάξουν ούτε μία καλή φάση και έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή  βρήκε τους "αργοναύτες" να προσθέτουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στη φετινή συγκομιδή τους, φτάνοντας τους 24 βαθμούς και πιάνοντας -έστω και προσωρινά- την τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρέμειναν στην ουρά με μόλις 11 βαθμούς και την θηλειά σφιγμένη γύρω από το λαιμό τους...

Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Ντουγκλάο, Ντιέ, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Αμπντούν, Πετκάκης - Ιγκλέσιας, Βελάσκο, Κουζέν

ΚΑΒΑΛΑ (Χένρι Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο (72΄ Θεοδωρέλλης), Τόμασιτς, Χργκοβιτς, Καρντόσο, Ντιέ, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς (77΄ Ντικρόκ), Ονουάτσι (73΄ Περεϊρίνια), Ογκμπέτσε

ΛΑΡΙΣΑ (Γιόρν Άντερσεν): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (60΄ Τσιμπάμπα), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν (75΄ Σίμιτς), Βελάσκο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (89΄ Πούρι)


Συνθέσεις:

Kαβάλα(Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόζο, Ντιε, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς, Ονουάτσι, Ογκμπέτσε

ΑΕΛ(Γιορν Άρνεσεν):
Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του αγώνα
17.15: Έναρξη του αγώνα...

11' Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χργκβιτς να καταλήγει στην αγκαλιά του Τσοντοφάλσκι

13' Κίτρινη κάρτα στον Βελάσκο

14' Μετά από απόκρουση με το κεφάλι του Ταβλαρίδη, ο Ονουάτσι, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, πιάνει πάνω στην κίνηση ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ

20' Kίτρινη κάρτα στον Κουζέν

21' Από μία κίτρινη σε Ντουγκλάο και Ιγκλέσιας

39' Kίτρινη κάρτα στον Ντιέ

40' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ με τον Μπλάζεκ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ελίχθηκε ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς της Καβάλας, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον Γκαλίνοβιτς

45' Λήξη πρώτου μέρους

46' 'Εναρξη δεύτερου μέρους

47' ΓΚΟΛ για την Καβάλα. "Βολίδα" του Ντιέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, μετά από "στρώσιμο" του Ογκμπέτσε και η μπάλα στα δίχτυα
57' Γύρισμα του Αμπντούν από τα δεξιά προς το σημείο του πέναλτι, όπου ο Ντουγκλάο σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει σε πόδι αμυντικού και καταλήγει κόρνερ

58' Το κόρνερ εκτελείται και ο Ντουγκλάο αστοχεί από κοντά σε κεφαλιά

59' Κίτρινη κάρτα στον Χργκοβιτς

60' Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΛ, αποχωρεί ο Βενετίδης και μπαίνει ο Τσιμπάμπα

61' Κίτρινη κάρτα στον Καρντόσο

64' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμπντούν μπλοκάρει ο Τσοντοφάλσκι

72' Αλλαγή για την Καβάλα. Ο Θεοδωρέλλης στη θέση του τραυματία Ντουγκλάο

73' Δοκάρι για την Καβάλα με τον Βουτσίτσεβιτς ο οποίος πλάσαρε από κοντά μετά από καλή σέντρα του Αμντούν από δεξιά

74' Δεύτερη αλλαγή για την Καβάλα. Ο Περειρίνια στη θέση του Ονουάτσι

75' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Σίμιτς στη θέση του Μετίν

77' Τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Ντικρόκ στη θέση του Βουτσίτσεβιτς

80' Κίτρινη κάρτα στον Αμπντούν

82' Μεγάλη ευκαιρία για την Καβάλα, ο Ογκμπέτσε μπαίνει μόνος του στην περιοχή, αλλά προσπαθεί να ντριμπλάρει τον Τσοντοφάλσκι ο οποίος μπλοκάρει τη μπάλα

87' Νέα εξαιρετική μπαλιά του Αμπντούν από τα δεξιά στην καρδιά της μεγάλης περιοχής ο Περειρίνια σουτάρει όμως ο Τσοντοφάλσκι έχει προλάβει να πέσει μπροστά του και να αποκρούσει με το σώμα

89' Κι άλλο τετ α τετ για την Καβάλα με τον Τσοντοφάλσκι να νικάει και τον Αμπντούν

90' 0 Πούρι στη θέση του Μπλάζεκ

90'+3' Κίτρινη κάρτα στον Πετκάκη

90'+5' Λήξη αγώνα
Καβάλα-ΑΕΛ 1-0 (47' Ντιέ)

Έξαλλο πάρτι σε αστυνομικό τμήμα!!! Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί!!!

Το να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Facebook δεν έχει πάντα πλάκα μερικές φορές έχουνε σοβαρές επιπτώσεις. Αυτό συνειδητοποίησε και μία ομάδα  αστυνομικών από τη Ρουμανία.
Οι αστυνομικοί ανέβασαν φωτογραφίες από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς που οργάνωσαν στα κεντρικά της αστυνομίας στην Κονστάντας όπου τέσσερις γυναίκες φορούσαν αστυνομική στολή από πάνω και από κάτω μόνο καλσόν.
Σε μία απ' όλες τις φωτογραφίες η μία από τις γυναίκες κρατάει και ένα όπλο στο χέρι της. 
Οι φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή των ανωτέρων τους και έτσι δύο από τους αστυνομικούς έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Χωρίς προσωπικά δεδομένα η κάρτα του πολίτη, η οποία θα αντικαταστήσει την ταυτότητα!!!


Ανοίγει ο δρόμος για την «Κάρτα του Πολίτη» με τον νόμο-πλαίσιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του κράτους, τον οποίο θέτει σε δημόσια διαβούλευση το υπουργείο Εσωτερικών, εντός των επόμενων ημερών.
Σύμφωνα με το Έθνος, κατά τη διάρκεια της αντίστοιχης δημόσιας διαβούλευσης για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η Κάρτα του Πολίτη, υπήρξαν αρκετά σχόλια πολιτών που εξέφραζαν αντιρρήσεις έως και άρνηση να παραλάβουν τη νέα «ταυτότητα», επισείοντας φόβους για ηλεκτρονικό φακέλωμα ή ακόμα θέτοντας ζήτημα προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Επιβλήθηκε... άδεια στον Τζεμπούρ!!!


Ισχύει από σήμερα

Σε υποχρεωτική άδεια είναι από σήμερα ο Ραφίκ Τζεμπούρ ύστερα από απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ και όπως φαίνεται ο... επεισοδιακός χωρισμός του Αλγερινού με την Ένωση θα έχει αρκετό «ψωμί» στο μέλλον.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Τζεμπούρ δεν επιτρεπόταν να γυμνάζεται με την υπόλοιπη ομάδα από την περασμένη Δευτέρα και πλέον η συνέχεια σχετικά με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών θα δοθεί στα δικαστήρια.
Πηγή: gazzetta.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 12ης Αγωνιστικής Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

ΣΑΒΒΑΤΟ  8 - 1 - 2011
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ  0-3
ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 1-6 
ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-2
ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ  3-0
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 0-2
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ     ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΠΟΛ 2-4
Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ ΚΕΡ.ΙΤΕΑΣ 2-6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 12η Αγωνιστική

A/AΟμάδαΒaθμ
1Αλιάκμονας Κιβωτού31
2Άρης Καρπερού24
3Γρεβενά Αεράτα23
4Κτ. Αστέρας Καληράχης22
5Aρης Μηλιάς20
6Κεραυνός Αγ. Γεωργίου18
7Α.Ε.Π. Βατολάκκου18
8Κεραυνός Ιτεάς18
9Καμβ. Δεσκάτης17
10 Ποντ. Ν. Ποντινής12
11ΑΓΟ Δήμητρας10
12Αμυγδαλιά10
13ΑΕΚοκκινιάς Πολυδένδρου8
14ΑΣ Νεοχωρίου5

Κέικ από αυγά με διοξίνη στα ράφια των σούπερ-μάρκετ!!!

Αναστάτωση στους ευρωπαίους καταναλωτές!

Τα αυγά που εισήχθησαν από τη Γερμανία και είναι ύποπτα ότι έχουν μολυνθεί με διοξίνη χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή κέικ και κις λορέν, τα οποία πωλούνται στα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική υπηρεσία για την ασφάλεια των τροφίμων (FSA).
Αυτά τα αυγά σε υγρή μορφή παραδόθηκαν σε δύο κατασκευαστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην εταιρεία Kensey Foods στην Κορνουάλη και στην Memory Lanes Cakes Itd στο Κάρντιφ (νοτιοδυτικά), η οποία ανήκει στην Finsbury.
Τα προϊόντα αυτά έχουν περιορισμένη διάρκεια κατανάλωσης, ενώ η πλειοψηφία τους έχει ήδη πωληθεί, σύμφωνα με την υπηρεσία, που προσθέτει ότι τα σουπερ μάρκετ αποσύρουν από τα ράφια τους μία μικρή ποσότητα που δεν έχει ακόμη λήξει.
Ωστόσο, η FSA έχει επαναλάβει ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών καθώς τα αυγά έχουν αναμιχθεί με μη μολυσμένα, με αποτέλεσμα να έχει αραιωθεί το επίπεδο της διοξίνης.

Σκύλος έσωσε ανήλικη από βιασμό!!!


Πήρε στο κατόπι τον επίδοξο βιαστή!

Ένας άντρας καθώς πήγαινε βόλτα το σκύλο του στην περιοχή Logan Square του Σικάγο χτες το απόγευμα ήρθε αντιμέτωπος με έναν επίδοξο βιαστή.
Τον είδε να πλησιάζει ένα 14χρονο κορίτσι τρέχοντας, να τη ρίχνει στο δρόμο προσπαθώντας με βίαιο τρόπο να της βγάλει τα ρούχα.
Το κορίτσι τσίριξε δυνατά καλώντας σε βοήθεια και τότε ο άνδρας άφησε ελεύθερο το σκύλο του και άρχισε να τρέχει κι αυτός προς το δράστη, ο οποίος φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή. Δεν κατάφερε όμως να ξεφύγει από το μολοσσό, ο οποίος τον «έπιασε» μερικά τετράγωνα παρακάτω.
Ο 28χρονος δράστης είχε κατηγορεί και κατά το παρελθόν για σεξουαλική παρενόχληση.

 Πηγή

Οι Αγώνες Της Super League 2010/11 17η Αγωνιστική

Super League 2010/11
17η Αγωνιστική

Καβάλα - Λάρισα
08/01
17:15


Παναθηναϊκός - Αρης
08/01
19:30


Ηρακλής - Ατρόμητος
09/01
15:00


Πανιώνιος - Skoda Ξάνθη
09/01
15:00


Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου
09/01
15:00


Πανσερραϊκός - ΑΕΚ
09/01
17:15


ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης
09/01
17:15


Κέρκυρα - Ολυμπιακός
09/01
19:30


ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!


Το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο συζήτησε ο Βασίλης Τοροσίδης με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο περιθώριο της συνάντησης του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τους αρχηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας οι δύο άνδρες είχαν ιδιαίτερη συζήτηση με τον ισχυρό παράγοντα να δείχνει έτσι την αναγνώριση στο πρόσωπο του παίκτη.....Ο Μαρινάκης ετοιμάζει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ τον χρόνο για τον 25χρονο αμυντικό, το οποίο μεταφράζεται σε αυξημένες αποδοχές κατά 300.000 ευρώ, με ενδεχόμενη αύξησης της ρήτρας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι αυτός που πιστεύει περισσότερο από όλους στον Ολυμπιακό στον Τοροσίδη και βλέπει στο πρόσωπο τον επόμενο φυσικό ηγέτη της ομάδας. Εξού και η πρόθεση του να τον κρατήσει με συμβόλαιο... ζωής με τους «ερυθρόλευκους».
Σαμαράς και Ζο οι λύσεις για την επίθεση
Η μόνη θέση που έχει μείνει τώρα για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός την μεταγραφική περίδο του Ιανουαρίου και οι Πειραιώτες εξετάζουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά και τον Ζο. 
Του πρώτου τελειώνει  το καλοκαίρι το συμβόλαιο του την Σέλτικ και μπορεί να υπογράψει από τώρα σε ομάδα της αρεσκείας του. Αν τα βρει με τον ποδοσφαιριστή μπορεί να τον αποκτήσει δίνοντας ένα μικρό ποσό στους «καθολικούς», οι οποίοι διαφορετικά θα τον χάσουν χωρίς να βάλουν ευρώ στο ταμείο τους.
 Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Ζο, ο οποίος παραχωρείται ως δανεικός από την Μάντστεστερ Σίτι.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος επιθετικός την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί σε Αγγλία και Ευρώπη 14 φορές (οι 9 είναι στην Πρέμιερ Λιγκ), έχοντας σκοράρει 1 τέρμα στο Λιγκ Καπ και 2 στο Γιουρόπα Λιγκ.
http://pefovardas.blogspot.com/2011/01/blog-post_5754.html

Στον Πειραιά ο Χαβίτο...Τα έχει «βρει» σε όλα με Ολυμπιακό!!!


Επιβεβαιώνεται το σενάριο για «μετακόμιση» του Χαβίτο στον Πειραιά, αφού ο Ισπανός άσος αρνήθηκε το συμβόλαιο ύψους 1 εκ. ευρώ που του πρότεινε ο Άρης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συμπρωτεύουσας, ο Χαβίτο είπε όχι σε νέα κρούση του Άρη για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με συνολικές απολαβές 1 εκ. ευρώ. Όπως σας είχαμε αναφέρει, ο ποδοσφαιριστής του Άρη αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και όταν το «μυρμήγκι» ζητήσει κάποιον, ο Μαρινάκης τον φέρνει.
Επομένως, ο Χαβίτο μένει στον Άρη μέχρι… να φύγει το καλοκαίρι και να εγκατασταθεί μόνιμα στου Ρέντη, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν μόνο οι τζίφρες…
Πηγή: gazzetta.gr

Στο στόχαστρο της εφορείας 900.000 φορολογούμενοι που είπαν όχι στην περαίωση!!!

Σαρωτικοί έλεγχοι έρχονται τον Μάρτιο σε 900.000 φορολογούμενους που δεν εντάχθηκαν στις διαδικασίες της περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.
Όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η κυβέρνηση, ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου, με δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά, μετά το πέρας των αιτήσεων για την περαίωση θα ξεκινήσει η διαδικασία εντοπισμού φορολογούμενων «υπόπτων» για απόκρυψη εισοδημάτων.
Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του κ.Κουσελά οι έλεγχοι θα γίνουν με κριτήρια κινδύνου και με βάση το δείγμα αυτό θα γίνουν οι τακτικοί πλέον έλεγχοι. Θα λειτουργήσει το σύστημα ELENXIS που θα επιλέξει το δείγμα με επιστημονικά κριτήρια και θα εντοπίζει τις ζώνες μεγάλης επικινδυνότητας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεέθερος Τύπος», το νέο σύστημα επαναφέρει την έννοια της μοριοδότησης και της ανάλυσης κινδύνου, με μόρια που θα αποτυπώνουν το βαθμό επικινδυνότητας για φοροδιαφυγή.
Το σύστημα θα «μοριοδοτεί» την προτεραιότητα, τη σπουδαιότητα ή το βαθμό δυσκολίας έτσι ώστε να αποδίδονται 10 μόρια για κάθε ανεξέλεγκτη χρήση ή κάθε ανεπεξέργαστο δελτίο ελέγχου και 100 μόρια για κάθε χρήση που πλησιάζει να παραγραφεί. Στο στόχαστρο θα μπαίνουν κυρίως επιχειρήσεις που συγκεντρώνουν πάνω από 4.000 μόρια, επιπρόσθετα με τους «πόντους» για επί μέρους στοιχεία που προκύπτουν από την κεντρική επεξεργασία που θα γίνεται στη βάση δεδομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Πηγή

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 8&9-01-2011 (ΓΡΕΒΕΝΑ)

16η αγωνιστική (η 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12-01-2011) στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής (3ος ΟΜΙΛΟΣ), με τη Σειρήνα να υποδέχεται στο γήπεδό της τον Εθνικό Βατερού, σ' έναν πολύ δύσκολο αγώνα με μια ομάδα που όπως φαίνεται θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Πολύ δύσκολο και το ματς για τον Πυρσό που εκστρατεύει στην Καστοριά. Και οι δυο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, η Καστοριά όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι διαθέτει ίσως το καλύτερο σύνολο της κατηγορίας.
Μετά από πολλές αναβολές ξαναρχίζουν τα παιχνίδια και στην Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, που είχαν αναβληθεί το Δεκέμβριο,   με την πρωτοπόρο Κιβωτό να αγωνίζεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην έδρα της με τον Καμβουνιακό Δεσκάτης.
Στο πρόγραμμα της  Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών περιλαμβάνονται τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, με την οποία αρχίζει και ο β΄γύρος.

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
16η αγωνιστική


Καστοριά - Πυρσός Γρεβενών

Κυριακή: 09-01-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΟΑΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Διαιτητής: ΤΣΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Θεσπωτίας)
Α΄Βοηθός: ΚΙΑΠΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Θεσπωτίας)
Β΄Βοηθός:  ΜΑΡΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Θεσπωτίας)
Παρατηρητής: Στάθας Γεώργιος (Καρδίτσας)



Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - Εθνικός Βατερού

Κυριακή: 9-1-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ

Διαιτητής: ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ηπείρου)
Α΄Βοηθός: ΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ηπείρου)
Β΄Βοηθός:  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Ρόντσης Γρηγόριος (ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)


Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής
16η αγωνιστική
Γαλατινή Κοζάνης-Εθνικός Κατερίνης
΄Αρης Λόφων-Σβορώνος
Λευκάδια Ημαθίας-Αλεξάνδρεια
Βατανιακός-Κάστορας
΄Ολυμπος Λεπτοκαρυάς-Μακεδονικός Φούφα
Νίκη Αγκαθιάς-Νάουσα
ΑΣ Πεντάβρυσου-ΑΕ Σιάτιστα




4ος Διαιτητής στον αγώνα ΚΑΒΑΛΑ – ΛΑΡΙΣΑ (SuperLeague),  θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).





Διαιτητής στον αγώνα ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ - ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Δ΄ΕΘΝΙΚΗ) θα είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με βοηθούς τους: Λάζαρο Χαραλαμπίδη και Ευθύμιο Στεργιόπουλο (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)




Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
12η αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ -  ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ - ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ-  ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ
 ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ-  ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ- ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ
 ΠΟΝΤ. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
10η αγωνιστική

ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ - ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ

Φώτης Μπαζάκας

Κορυφαίος ευρωπαίος αθλητής ο Φέτελ!!!

Ξεχωριστή διάκριση για τον πιλότο της Red Bull!!!

Ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής (23 χρονών και 134 ημερών) στη Formula 1 κατάφερε να πάρει την ξεχωριστή διάκριση από το Διεθνές Αθλητικό Πρακτορείο Ειδήσεων, συγκεντρώνοντας συνολικά 79 ψήφους.
Στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς, στο Άμπου Ντάμπι, ο πιλότος της Red Bull, κατάφερε να πάρει την καρό σημαία και να πάρει τον τίτλο μέσα από χέρια του Φερνάντο Αλόνσο.
Στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης ψηφοφορίας βρέθηκε ο πρωταθλητής του στίβου, Κριστόφ Λεμέτρ με 78 ψήφους. Ο Γάλλος σπρίντερ έγραψε ιστορία, όταν έριξε το χρονόμετρο κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα στα 100 μέτρα και έγινε ο πρώτος λευκός που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.
Τρίτος είναι ο Ισπανός τενίστας, Ραφαέλ Ναδάλ με 74 ψήφους. Το 2010 κατάφερε να κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός, το Γουίμπλεντον, ενώ νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το US Open. Παράλληλα, διατήρησε το αήττητο του στο χώμα.
Και οι τρεις τους είναι εξαιρετικοί αθλητές, αλλά ο Φέτελ είναι αυτός που κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη θέση, έστω και οριακά, καθώς είχε έναν παραπάνω ψήφο από τον Λεμέτρ.
Πηγή: auto24.gr

Μωρό γίγας... γεννήθηκε στη Βουλγαρία!

Το πρώτο μωρό-γίγας του 2011Στη βουλγαρική πόλη Sliven, που βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας γεννήθηκε σήμερα ένα μωρό-γίγας. Το βάρος του αγοριού είναι 6,05 κιλά και έχει ύψος 57 εκατοστά.
Το μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί στον κόσμο είναι ο Akbar στην Ινδονησία που γεννήθηκε το 2009, ζύγιζε 8,7 κιλά και είχε ύψος 62 εκατοστά. (δείτε τον παίδαρο!)