ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΑ τα ΛΕΦΤΑ οι δηλώσεις Γκλέτσου!!! (VIDEO)

ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!! δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί! απο το lamiareport.gr που έκανε επιτόπιο ρεπορτάζ!

φωτογραφίες πάνω στη μπουλντόζα παρακάτω… μπορεί να τον πείτε λαικιστή ή ότι άλλο θέλετε, αλλά… τουλάχιστον αυτός ΤΟΛΜΗΣΕ!!!

UPDATE! Παραπέμπεται στο 3μελες ΕΦΕΤΕΙΟ Λαμίας ο Γκλέτσος! Η είδηση ΕΔΩ!




φωτογραφίες από lamiareport.gr

Τι ομάδα είναι η Ντούβλη και ποιους παίκτες γουστάρει!!!

Συνέντευξη της Μαριάννας Ντούβλη στην Έλενα Φάκου; Αυτό είναι δίδυμο και... μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες. Μιλάει για σεξ, ψέματα και...

H νοσοκόμα που τα δίνει όλα!!! ΔΕΙΤΕ: Πώς να σώσετε τον ετοιμοθάνατο ασθενή!!!

Δείτε το video

Πηγή

Η κουβαρντού τραγουδίστρια...Έκανε 500 δολάρια λογαριασμό και άφησε άλλα 300 πουρμπουάρ!!!

Η οικονομική κρίση μπορεί να έχει πλήξει τις τσέπες πολλών ανθρώπων, αλλά σίγουρα όχι των star του Χόλιγουντ.

Ένα απέραντο πορνείο το κέντρο της Αθήνας!

Γκέτο με μαύρες όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας!!!

Γκέτο αλλοδαπών συμμοριών το κέντρο της Αθήνας. Κορίτσια από τη Νιγηρία, τη Σομαλία και από άλλες τριτοκοσμικές χώρες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους αναζητούν αγοραίο έρωτα για 30 ευρώ. Κάποιες από αυτές δίνουν το κορμί τους και για ακόμη λιγότερα χρήματα. Εξετάσεις σπάνια κάνουν με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι για όσους θέλουν αυτές να τους χαρίσουν λίγα λεπτά απόλαυσης.
Τα μαύρα κορίτσια, όπως τις αποκαλούν οι περισσότεροι, στήνονται μπροστά από κεντρικές οδούς της πρωτεύουσας φορώντας μικροσκοπικά μίνι και στενά τζιν ακόμη και τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα. Κάποιες από αυτές φορούν και ένα παλτό. Αλλά όταν πλησιάσει ο (υποτιθέμενος) πελάτης το ξεκουμπώνουν για να τους επιδείξουν τα κάλλη τους. Αλίμονο για όποιον περάσει από εκεί.


Σωκράτους, Μενάνδρου, Ευριπίδου, Αθηνάς, Χαλκοκονδύλη, Καποδιστρίου, Πατησίων. Στενά και κεντρικές οδοί γνωστές σε όλους. Αλλά πολύ επικίνδυνες για τον καθένα. Ακόμη και πολύ νωρίς το πρωί, οι μαύρες γυναίκες κάνουν πιάτσα στην πλατεία Λαυρίου στη Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Κάποιες από αυτές κρύβονται πίσω από ένα περίπτερο, το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει κατεβάσει… ρολά. Αλλά είναι πολύ εύκολο να τις δει όποιος τις αναζητά. Κρύβονται καλά για να γλιτώσουν σε περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο περιπολικό. Ή κάποιος που θα τους φανεί… ύποπτος. Άλλωστε έχουν μάθει τόσα χρόνια πια να ξεχωρίζουν τους πελάτες τους από τους… περίεργους. Και οι μαστροποί τους βρίσκονται εκεί. Δεν τους βλέπει κάποιος. Αλλά εκείνοι τις παρακολουθούν.


Και όσο περνάει η ώρα και πλησιάζει το βράδυ, τα πράγματα χειροτερεύουν. Οι Αθηναίοι εξαφανίζονται από το κέντρο, το οποίο παραδίνεται στους μαστροπούς και σε κάθε λογής αλλοδαπούς εγκληματίες. Στους δρόμους του κέντρου οι κάτοικοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν.
Τρέμουν ακόμη και για τη ζωή τους αφού οι ληστείες και οι επιθέσεις που δέχονται είναι συνηθισμένο πλέον φαινόμενο γι’ αυτούς. Και μόνο με τις (όχι και τόσο συχνές), όπως λένε, «σκούπες» της ΕΛ.ΑΣ. τα πράγματα αλλάζουν για λίγο. Για να ξαναγίνουν δηλαδή πάλι την επόμενη μέρα, τα ίδια.
Πηγή

Έρχεται το «τσιγαρόσημο»!!!


Ο νόμος γίνεται «καπνός»! Ρύθμιση με την οποία θα επιτρέπεται το κάπνισμα στα κέντρα διασκέδασης και τα καζίνο, προωθεί το υπουργείο Υγείας. Σε αντάλλαγμα οι επιχειρηματίες θα πρέπει να καταβάλουν χρηματικό ποσό, το οποίο θα επενδύεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο αρμόδιος υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, έλαβε την απόφαση για επιστροφή του καπνίσματος –έστω και με χρηματικό αντάλλαγμα, όταν διαπίστωσε ότι «οι πολίτες καπνίζουν παντού».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κέντρα διασκέδασης άνω των 400 τετραγωνικών μέτρων εξαιρούνται ούτως ή άλλως από τις κυρώσεις που προβλέπει ο ισχύων νόμος, έως την 1η Ιουνίου 2011, με το αιτιολογικό να προλάβουν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα.
Η ρύθμιση –εφόσον τελικώς ισχύσει, θα αφήσει παραπονούμενους, τους ιδιοκτήτες μπαρ, κλαμπ, εστιατορίων και καφετεριών, που έχουν λάβει μεν την άτυπη υπόσχεση του υπουργού Υγείας για αναστολή της ισχύος του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά δεν έχουν δει ακόμη καμία αλλαγή.
Με τις ήξεις – αφίξεις, λοιπόν, της πολιτικής ηγεσίας, σχετικά με το τσιγάρο, θα εύκολα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα, ότι : Το κάπνισμα πολλοί εμίσησαν, το χρήμα, όμως, κανείς!

http://astylogia.blogspot.com/2011/01/blog-post_5242.html#more

Ερευνα ΣΟΚ!!!! Γυναίκες ΜΗΝ κλαίτε. Όταν κλαίτε εσείς.. δεν κάνει κου κου εμάς


Σύμφωνα με μια νέα πρωτοποριακή ισραηλινή επιστημονική έρευνα, τα δάκρυα των γυναικών περιέχουν μια ουσία που φαίνεται πως μειώνει το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης, «παγώνοντας» τη σεξουαλική επιθυμία των ανδρών.
Έτσι, οι γυναίκες που κλαίνε μπροστά στον άνδρα ή τον σύντροφό τους γίνονται πιο συμπαθείς, αλλά ταυτόχρονα λιγότερο ελκυστικές.
Οι ερευνητές του Τμήματος Νευροβιολογίας του Ινστιτούτου Επιστημών Weizmann, υπό τον καθηγητή Νόαμ Σομπέλ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Science», μελέτησαν 60 άτομα, μεταξύ αυτών όλες γυναίκες και μόνο ένας άνδρας.
Στα πειράματα που ακολούθησαν, 24 άλλοι άνδρες εθελοντές, ηλικίας 23 έως 32 ετών, κλήθηκαν να ....μυρίσουν φρέσκα γυναικεία δάκρυα και παράλληλα να κοιτάζουν εικόνες με γυναίκες. Τα αποτελέσματα έδειξαν πτώση κατά μέσο όρο 13% στο επίπεδο τεστοστερόνης στο σάλιο των ανδρών και συνακόλουθη μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας τους. Κάθε φορά που οι άνδρες μύριζαν γυναικεία δάκρυα (χωρίς να ξέρουν από πού προέρχονται), οι γυναίκες στις εικόνες τούς φαίνονταν λιγότερο ελκυστικές.

ΜΠΑΣΚΕΤ- ΠΡΩΤΕΑΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ Εθνικής.

Ο Αμπελώνας νίκησε στην Κοζάνη και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Λάρισα, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, στον 1ο όμιλο του Βορρά. Ο Πρωτέας κέρδισε την Αξιούπολη εκτός έδρας, στο ντέρμπι των ουραγών.

Τα αποτελέσματα:
Αριστοτέλης Επανομής - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 70-63
Μεταμόρφωση Β. - Αιγινιακός 78-69
Άργος Ορεστικό - Μακαμπή 71-77
Αλεξ. Αξιούπολης - Πρωτέας Γρεβ. 76-86
Αετός Κιλκίς - Πανεδεσσαικός 82-66
Φοίνικας Λαρ. - Νίκη Βόλου 86-66
Ηρακλής Κοζ. - Αμπελώνας 64-70
Άργος Ορεστικό - Μακαμπή 71-77

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες):
Αμπελώνας 19,
Νίκη Βόλου 18,
Αετός Κιλκίς 17,
Φοίνικας Λάρισας 16,
Μεταμόρφωση Βόλου 16,
Άργος Ορεστικό 15,
Αριστοτέλης Επανομής 15, 
Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 15,
Αιγινιακός 15, Μακαμπή 15,
Ηρακλής Κοζάνης 15,
Πανεδεσσαϊκός 13,
Πρωτέας Γρεβενών 11,
Αξιούπολη 10.

Η επόμενη αγωνιστική (11η, 16/01): 
Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης - Μεταμόρφωση Βόλου,
Αιγινιακός - Άργος Ορεστικό,
Μακαμπή - Ηρακλής Κοζάνης,
Πρωτέας Γρεβενών - Επανωμή,
Πανεδεσσαϊκός - Αξιούπολη,
Νίκη Βόλου - Αετός Κιλκίς,
Αμπελώνας - Φοίνικας Λάρισας.

Μάθετε την ηλικία του σώματός σας!!!

Είναι γεγονός ότι ο ερχομός του νέου έτους συχνά φέρνει μαζί του υποσχέσεις και στόχους που βάζουμε στον εαυτό μας, για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.
Για να ανακαλύψετε την «πραγματική» ηλικία του σώματός σας, κάντε μερικά απλά τεστ:
Εγκέφαλος

Μετρήστε ανάποδα από το 100 ανά επτάδες.
Κρατήστε τον χρόνο που χρειάζεστε, για να ολοκληρώσετε το μέτρημα.
Αν είστε κάτω από 40 ετών, δεν πρέπει να κάνετε περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα.
Αν η ηλικία σας είναι ανάμεσα στα 40 και τα 60, ο ιδανικός χρόνος ανεβαίνει στα 40 δευτερόλεπτα.
Αν ο χρόνος σας είναι καλύτερος, αφαιρέστε δύο χρόνια από την ηλικία σας.
Αν είναι χειρότερος προσθέστε δύο, για να βρείτε την «ηλικία» του εγκεφάλου σας. (Professor Dave Moore, Πανεπιστήμιο του Nottingham).
Δέρμα

Ακουμπήστε την παλάμη σας στο τραπέζι και τσιμπήστε το δέρμα σας, κρατώντας το για ένα λεπτό. Αφήστε το και χρονομετρήστε πόση ώρα χρειάζεται για να επανέλθει στην αρχική του θέση.
Για χρόνο μικρότερο των 30 δευτερολέπτων, αφαιρέστε τρία χρόνια από την ηλικία σας. Για 1-2 δευτερόλεπτα η ηλικία η δική σας και του δέρματός σας ταυτίζονται. Αν χρειάζεστε 11-30 δευτερόλεπτα, προσθέστε τρία χρόνια. (Dr Andrew Wright, Πανεπιστήμιο του Bradford).
Πνεύμονες

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να φουσκώσετε ένα μπαλόνι μεσαίου μεγέθους. Δέστε το μπαλόνι στο σημείο που έφτασε με τον αέρα της μιας ανάσας σας. Με ένα χάρακα μετρήστε το πλάτος του μπαλονιού. Τα 7-9 εκατοστά αντιστοιχούν σε 0,5 λίτρα αέρα, τα 10-11 εκ. σε 1 λίτρο, τα 12-13 εκ. σε 1,5 λίτρα, τα 14-16 εκ. σε 2-3 λίτρα και τα 20-22 σε 4-5 λίτρα αέρα.
Αν βρίσκεστε στην πρώτη κατηγορία προσθέστε πέντε χρόνια στην ηλικία σας. Αν γεμίσατε το μπαλόνι με 1-1,5 λίτρα αέρα, προσθέστε τρία χρόνια. Για 2-3 λίτρα προσθέστε ένα χρόνο. Τέλος, αν ο αέρας έφτασε τα 4-5 λίτρα, αφαιρέστε τρία χρόνια. (Dr Keith Prowse, μέλος του British Lung Foundation)
Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/01/blog-post_481.html#ixzz1AkfqIPCT

Το ήξερες οτι ο καφές... προστατεύει από τις πέτρες στη χολή;

Οι πέτρες στη χολή αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας στο δυτικό κόσμο. Όμως πρόσφατες επιδημιολογικές μελέτες αποδεικνύουν ότι ο καφές μπορεί να παίξει προστατευτικό ρόλο στη δημιουργία των χολόλιθων. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της  Health Professional Follow up έρευνας, αποδείχθηκε ότι όσοι καταναλώνουν συστηματικά καφέ, είχαν έως και 45% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πέτρες στη χολή σε σχέση με όσους δεν καταναλώνουν καθόλου καφέ. Αντιθέτως ,η κατανάλωση decaffeine σκευασμάτων δεν έδειξε μείωση στην εμφάνιση χολόλιθων.
Πηγή

Ανακοινώθηκε ο Ροναλντίνιο!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-rudeU9_-9-AW2UsoJZGaI6uEPkH5tf99MCJhBeD_jWLYIfXMtfAtWDIZldUxBo2iZltPYptKnNr16UyK3Nd8PoQwNrZm1SuL3KFZ6z9Qhxz8bYhNdwXj0qkqWwqqpDV0aZDd0bLpYYhw/s1600/RONALDINIOBRAZIL.JPG 
Ο Βραζιλιάνος συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο και μετά από 10ετή "περιπλάνηση" στην Ευρώπη επιστρέφει στην πατρίδα του. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν ήρθαν όπως θα τα ήθελε ο κόσμος της Γκρέμιο που είδε τον Ροναλντίνιο να "ξεπετάγεται" ποδοσφαιρικά από... αυτήν και τώρα να την... "προδίδει" για την Φλαμένγκο.
"Σε κάθε άθλημα είχαμε ένα είδωλο εκτός από το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι η σημαία μας. Η Φλαμένγκο μπορεί να γιορτάσει, ο Ροναλντίνιο είναι δικός μας. Αύριο θέλω τους πάντες στους δρόμους με φανέλες με κόκκινες και μαύρες ρίγες", δήλωσε η πρόεδρος της ομάδας, Πατρίδια Αμορίμ.
Ο Ροναλντίνιο γεννήθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε και από το 1987 έως και το 2001 εξέπληξε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα μαγικά του στην Γκρέμιο. Από εκεί και πέρα ακολούθησε ο πρώτος ευρωπαϊκός του "σταθμός" στην Παρί Σεν Ζερμέν για να έρθει από το 2003 έως το 2008 η εντυπωσιακή καρίερα του στην Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια η Μίλαν.
http://aetos-grevena.blogspot.com/2011/01/blog-post_1861.html

Τοξικές ουσίες στα καλλυντικά; Αστο καλύτερα.. Γυναίκες δείτε το VIDEO

 

Σύμφωνα με τη Charotte Vohtz, φαρμακοποιό, εμείς οι γυναίκες απορροφούμε γύρω στα 2 κιλά χημικών μέσω των καλλυντικών προϊόντων κάθε χρόνο.
Πάνω από 10,000 χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά χωρίς να παραβιάζονται οι νόμοι. Τοξικό όμως εν τέλει σημαίνει δηλητήριο ικανό να φθείρει και να καταστρέψει οτιδήποτε είναι ζωντανό.
Οι ποσότητες αυτών των συστατικών είναι φυσικά μικροσκοπικές.
Αλλά σύμφωνα με τη Charotte Vohtz, φαρμακοποιό, εμείς οι γυναίκες απορροφούμε γύρω στα 2 κιλά χημικών μέσω των καλλυντικών προϊόντων κάθε χρόνο
Ιδού μια πολύ μικρή λίστα από τις πιο συνηθισμένες τοξικές ουσίες στα προϊόντα περιποίησης μας.
Parabens: Βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα προϊόντα ενυδάτωσης, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό και αλλεργικές αντιδράσεις.
Μία μελέτη του Πανεπιστημίου Reading και της Ομάδας Έρευνας για το Στήθος του Εδινβούργου βρήκε υψηλότερα από το μέσο όρο επίπεδα parabens σε ιστούς όγκων του στήθους.
Aceton: Το γνωστό «ασετόν» που χρησιμοποιείται ως διαλύτης για τα βερνίκια νυχιών. Προκαλεί ξηροστομία, ζαλάδα, ναυτία, δυσκολία στην ομιλία και σε ακραίες περιπτώσεις κώμα. Λειτουργεί ως κατασταλτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ).
Formaldehyde: Ένα φθηνό συντηρητικό που χρησιμοποιείται στα βερνίκια νυχιών σε σαμπουάν, κοντίσιονερ, τζελ για το ντους ακόμα και σε παιδικά αφρόλουτρα  Η formaldehyde είναι ύποπτη για καρκίνο και μπορεί να πυροδοτήσει αλλεργίες.
EDTA Ethylenedinitrilo .Συνθετικό χημικό που χρησιμοποιείται για μαλακτικό νερού και σαν αντιοξειδωτικό. Προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και είναι τοξικό. Μάλιστα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το κατατάσσει στις τερατογενείς ουσίες
Benzyl Acetate -- Οξικό Βενζύλιο .Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι καρκινογόνος ουσία (καρκίνος του παγκρέατος). Προκαλεί ερεθισμούς στα μάτια και το αναπνευστικό σύστημα, βήχα και συστημικές αντιδράσεις. Τοξικό.
Benzyl Alcohol - Βενζυλική Αλκοόλη .Πετροχημικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά. Απορροφάται από το δέρμα πολύ εύκολα.
Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στα μάτια, πονοκεφάλους, ναυτία, εμετό, ζαλάδα, πτώση της πίεσης του αίματος, καταστολή του κεντρικού νευρικού συστήματος και σε ακραίες περιπτώσεις διακοπή της αναπνοής και θάνατο.

Γιατί δεν πρέπει να πληρώνουμε διόδια!!!


Διαβάστε τι γράφει στην εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους αυτοκινητόδρομους – «σκοτώστρες» που διαθέτει η Ελλάδα.
Το κίνημα των πολιτών ενάντια στις αυξήσεις των διοδίων δεν είναι τυχαίο κι όλοι εκείνοι που επιλέγουν να... σηκώσουν την μπάρα και να περάσουν χωρίς να πληρώσουν, είναι διαβασμένοι. Εκείνοι που δεν είναι ενημερωμένοι κατά πως φαίνεται, είναι οι κρατούντες που χρόνια ολόκληρα εισπράττουν τα κονδύλια της ΕΕ για την υλοποίηση υποδομών, αλλά αυτά καταλήγουν σε άλλες τσέπες! Και η αντίδραση του κόσμου στο ζήτημα των διοδίων, φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή.
Σήμερα, το Newsday σας αποκαλύπτει αποσπάσματα από την Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, με τους νόμους που έχουν ψηφίσει τα ευρωπαϊκά κράτη για ΟΛΕΣ τις χώρες κράτη-μέλη. Φαίνεται, όμως, ότι εμείς ανήκουμε σε ένα δικό μας, ξεχωριστό κόσμο και όποτε μας συμφέρει επικαλούμαστε την ΕΕ, αν πρόκειται για εισπρακτικό μέτρο.
Στο φύλλο, λοιπόν, της Ευρωπαϊκής Εφημερίδας, αναφέρεται αναλυτικά στο τι είναι αυτοκινητόδρομος. Σημειώνεται ότι στις δεκάδες σελίδες που δεν έχει νόημα να δημοσιεύσουμε -γιατί υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με το θέμα μας- εξετάζεται η επιβολή διοδίων και τελών, στους δρόμους της ΕΕ.

Αναφέρει, λοιπόν, σε ένα από τα άρθρα, εξηγώντας τι ορίζεται ως αυτοκινητόδρομος.
"Άρθρο 2
Για τους σκοπούς της παρούσας οδηγίας νοούνται ως:
α) «αυτοκινητόδρομος»: κάθε οδός η οποία έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων, η οποία δεν εξυπηρετεί τις παρόδιες ιδιοκτησίες και η οποία:
i) εκτός από ορισμένα σημεία της ή εκτός από προσωρινές διευθετήσεις, διαθέτει, για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας, διακεκριμένα οδοστρώματα τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστική νησίδα που δεν προορίζεται για την κυκλοφορία, είτε, κατ’ εξαίρεση, με άλλα μέσα
ii) δεν διασταυρώνεται στο ίδιο επίπεδο με άλλη οδό, με σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή ή με λωρίδα για πεζούς,
iii) χαρακτηρίζεται συγκεκριμένα ως αυτοκινητόδρομος"

Μάλλον καταλάβατε ότι αυτό που στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, ονομάζουν εδώ «διεθνή αυτοκινητόδρομο», δεν ισχύει. Και είναι προφανές από τα χιλιάδες τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που έχουν συμβεί και που δυστυχώς θα εξακολουθούν να συμβαίνουν.
Πάμε τώρα στην επιβολή του τέλους των διοδίων.
Η Ευρώπη ορίζει πότε πρέπει να πληρώσει ο χρήστης του αυτοκινητόδρομου, το αντίστοιχο αντίτιμο"ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ
Διόδια και τέλη χρήσηs
Άρθρο 7
1. Τα κράτη μέλη μπορούν να διατηρήσουν ή να επιβάλουν διόδια ή/και τέλη χρήσης υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται κατωτέρω στις παραγράφους 2 έως 10.
2. α) Διόδια και τέλη χρήσης επιβάλλονται μόνο στους χρήστες αυτοκινητοδρόμων ή άλλων οδών με περισσότερες από μια λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, όταν οι οδοί αυτές έχουν χαρακτηριστικά ανάλογα προς τα χαρακτηριστικά των αυτοκινητοδρόμων καθώς και στους χρήστες γεφυρών, σηράγγων και ορεινών διαβάσεων."

Έχετε δει στην συγκεκριμένη εθνική οδό (Κορίνθου-Πατρών), να τηρείται η ευρωπαϊκή οδηγία;
Όχι, είναι η απάντηση και γι αυτό τον λόγο αντιδρούν οι πολίτες.
Γιατί το αυτονόητο για τους υπόλοιπους ευρωπαίους, η ασφάλεια, είναι για εμάς υποχρέωση που πρέπει να την πληρώνουμε σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους υπόλοιπους.
Σύμφωνα με ένα άλλο άρθρο:
"Άρθρο 6
1. Οποιαδήποτε και αν είναι η διάρθρωση των φόρων που αναφέρονται στο άρθρο 3, τα κράτη μέλη καθορίζουν το ύψος των φόρων αυτών έτσι ώστε, για κάθε κατηγορία ή υποκατηγορία οχημάτων που αναφέρεται στο παράρτημα Ι, το ποσό του φόρου να μην είναι μικρότερο από το ελάχιστο όριο το οποίο καθορίζεται στο εν λόγω παράρτημα.
Επί δύο έτη από τη θέση της οδηγίας σε ισχύ, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία επιτρέπεται να εφαρμόζουν ποσά φόρου χαμηλότερα από τα κατώτατα όρια που ορίζονται στο παράρτημα Ι, τουλάχιστον όμως ίσα με το 65 % των ορίων αυτών."
Στο θέμα επενέβη με δήλωσή του ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Παπανικολάου, ο οποίος σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:
«Όσο καθυστερούν να υλοποιηθούν τα έργα υποδομής στους αυτοκινητόδρομους της χώρας είναι κατανοητό οι πολίτες να διαμαρτύρονται έντονα για το υπέρογκο κόστος διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνονται σεβαστοί οι νόμοι και οι κανόνες της ομαλής κοινωνικής συμβίωσης. Στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, που ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται καθημερινά από νέους φόρους και χαράτσια, είναι αδιανόητο οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα διόδια να αυξάνουν το κόστος διέλευσης και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις σε δρόμους που δεν τηρούνται καν οι βασικές αρχές οδικής ασφάλειας, που προβλέπονται από τις κοινοτικές οδηγίες. Και σαν να μην έφταναν αυτά η κυβέρνηση λίγες ημέρες μόνο πριν κλείσει το 2010 θυμήθηκε να συμπεριλάβει τις αποδείξεις από τα διόδια σε αυτές που προσμετρώνται στον υπολογισμό του αφορολόγητου ορίου. Μέτρο καταρχήν σωστό αλλά είναι προφανές πως σκοπό έχει να αμβλύνει την αντίδραση των πολιτών. Η κυβέρνηση αντί να χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά μέτρα – μπαλώματα, καλό θα ήταν να επιταχύνει τις διαδικασίες για να ολοκληρωθούν τα οδικά έργα, πάντα και μόνο προς όφελος των πολιτών.»

Πηγή 

Στον Μέσι η Χρυσή Μπάλα - Καλύτερος προπονητής ο Μουρίνιο

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε  κορυφαίος  ποδοσφαιριστής για το 2010, κατακτώντας τη Χρυσή Μπάλα της FIFA. Κορυφαίος προπονητής ο Ζοζέ Μουρίνιο για το 2010.
 Για 2η σερί σεζόν ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου. .Κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν τον Τσάβι να κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε για δεύτερη σερί χρονιά στη μεγάλη διάκριση πετυχαίνοντας ό,τι ο Μάρκο φαν Μπάστεν και ο Μισέλ Πλατινί. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που πέτυχε 47 γκολ (!) σε όλες τις διοργανώσεις παρά την αποτυχημένη παρουσία στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική του στο μουντιάλ πρόσθεσε έναν ακόμα βαρύτιμο τίτλο στο βιογραφικό του.
http://tom-footballnews.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Αύριο το πρωί εκδικάζεται η υπόθεση Κεντέρη-Θάνου!!!

Η δίκη έχει πάρει έξι αναβολές!

Σε ... αγώνα δρόμου για τη δικαιοσύνη εξελίσσεται η δίκη για το τροχαίο με πρωταγωνιστές τους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου λίγες ώρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, τον Αύγουστο του 2004.
Η πολυαναμενόμενη εκδίκαση της υπόθεσης έχει αναβληθεί ήδη έξι φορές και βρίσκεται πλέον στην κόψη του ξυραφιού της παραγραφής. Το επόμενο «ραντεβού» των αθλητών και του προπονητή Χρήστου Τζέκου με τους δικαστές έχει οριστεί για αύριο το πρωί Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι είναι πλημμελήματα, τα οποία εκ του νόμου παραγράφονται οκτώ χρόνια μετά την τέλεσή τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τον Αύγουστο του 2012 η Πολιτεία δεν μπορεί να έχει ποινικές αξιώσεις έναντι των κατηγορουμένων. Και με βάση τα υπάρχοντα δικαστικά δεδομένα έχουν ήδη συμπληρωθεί έξι χρόνια και οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ακόμη κριθεί ούτε σε πρώτο βαθμό για τις πράξεις που τους αποδίδονται.
Για να αποφευχθεί μάλιστα ενδεχόμενη νέα αναβολή η Εισαγγελία Αθηνών έχει φροντίσει και έχει προσδιορίσει τη δίκη με υπ’ αριθμόν 1 στο πινάκιο, ώστε να μην διακινδυνεύσουν ενδεχόμενη αναβολή λόγω ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων, όπως συνέβη την τελευταία φορά, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Υπενθυμίζεται ότι οι Κ. Κεντέρης και Κ. Θάνου κατηγορούνται για ψευδορκία, ψευδή αναφορά στις αρχές και ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, ενώ ο Χρ. Τζέκος βαρύνεται και με το αδίκημα της προμήθειας, εισαγωγής και κατοχής απαγορευμένων ουσιών με σκοπό τη βελτίωση της αγωνιστικής διάθεσης των αθλητών.
Μαζί τους κατηγορούνται και επτά γιατροί από το νοσοκομείο ΚΑΤ, οι οποίοι φέρονται ότι εξέτασαν και βεβαίωσαν πως οι δύο αθλητές είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς και οι εμφανιζόμενοι ως αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής του ατυχήματος της 12ης Αυγούστου 2004.

Μούχλα στο σπίτι και το μπάνιο!!! Πως να διώξετε τη μούχλα!!


 
Η μούχλα είναι αναμφισβήτητα ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί πολλά ελληνικά σπίτια ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα.
Συνέπειες της μούχλας – ανάμεσα σε άλλες – είναι:
* η αισθητική απομείωση των επιφανειών που παίρνουν ένα μαυροπράσινο χρώμα.
* πιθανά προβλήματα υγείας ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ένοικοι με βεβαρημένο ιστορικό αναπνευστικών προβλημάτων, άσθματος, ανοσοποιητικού κλπ., μωρά και ηλικιωμένοι.
* η άσχημη μυρωδιά.
* ή μερική ή ολική καταστροφή ρούχων, επίπλων, χαλιών και άλλων αντικειμένων με οργανική σύνθεση.

Το πιο γρηγορο τρακτερ του κόσμου!!! Δείτε το VIDEO

 
Δε σας γεμίζει το μάτι το τρακτερ της εικόνας ε;
Χμμμμ..Ενα Video θα σας κανει να τριβεται τα μάτια σας και αν το πετύχετε σε κανα δρόμο... από τη σκόνη που θα φάτε... γρήγορα για πλύσιμο.

Πηγή

ΠΑΟΚ: Το... άφαντο bussiness plan των Αράβων συνεχίζεται!!!

Το... άφαντο bussiness plan

Το θέατρο του παραλόγου με τους εκπροσώπους των Αράβων συνεχίζεται. Ο νομικός εκπρόσωπος του ομίλου κ. Σπυράτοςbussiness plan. Η ΠΑΕ, ωστόσο το διέψευσε. υποστήριξε πως δόθηκε το
Ο συγκεκριμένος νομικός, όπως λένε στον Δικέφαλο, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη Μικράς Ασίας και το μόνο που ζητούν ειναι να σταματήσουν οι δηλώσεις.
Τη Δευτέρα το βράδυ, σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή ο εκ των νομικών εκπροσώπων των Αράβων, Παρασκευάς Σπυράτος υποστήριξε πως δόθηκε το bussiness plan των Αράβων στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να το μελετήσουν.
Η απάντηση του επίσημου ΠΑΟΚ ήρθε μέσο του εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου στον Sport 103FM. Αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις των εκπροσώπων του ομίλου, που δημιουργούν σύγχυση τόσο μέσα στη διοίκηση όσο και στον κόσμο του Δικεφάλου.
«Ανά έξι-επτά ώρες υπάρχει και μία συνέντευξη από τους εκπροσώπους τους. Όταν λες πολλά πέφτεις σε ατοπήματα. Δεν πιστεύουμε πως οι υποψήφιοι επενδυτές ξέρουν τι λένε οι εκπρόσωποί τους. Δεν μπορούμε να μιλάμε για γήπεδα και bussiness plan, αφού δεν έχουν μπει χρήματα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Μόνο κακό κάνουν αυτά που λέγονται από τους εκπροσώπους των Αράβων. Κακό και στον ΠΑΟΚ και στους υποψήφιους αγοραστές».
Στο ερώτημα αν το bussiness plan βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ είπε:
«Δεν μας ήρθε κανένα bussiness plan. Δεν μπορούν οι εκπρόσωποι να ξέρουν τι κάνει και τι δεν κάνει ο κύριος Ζαγοράκης. Η κατάσταση είναι ίδια. Έχουμε πει τι πρέπει να γίνει για να τελειώσει το θέμα. Κρατάμε την μπάλα χαμηλά. Δε θέλουμε να δημιουργούμε προσδοκίες στον κόσμο. Δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του κόσμου που περιμένει αυτή η ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται».
Και συνέχισε: «Ο κύριος Ζαγοράκης μίλησε τελευταία φορά με τον κύριο Οντέι μέσα στις γιορτές και αυτό περισσότερο για να ανταλλάξουν ευχές. Όλα τα ουσιαστικά θέματα που είχαν να πουν τα είπαν πριν τα Χριστούγεννα. Από εκεί και μετά δεν είχε τίποτα».
Στο τέλος της τοποθέτησής του για τους υποψήφιους επενδυτές ο κ. Κυριάκος ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κανένας εκνευρισμός από τη συμπεριφορά των Αράβων επενδυτών, αλλά από τον τρόπο διαχείρισης του θέματος από τους εκπροσώπους τους».

«Κλειδί» για την απόκτηση σεξαπίλ...Φάτε καρότα για να είστε σέξι!!!


Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι τα καρότα είναι ωφέλιμα επειδή έχουν πολλά αντιοξειδωτικά, αλλά επίσης γνωρίζουν ότι τα υγιεινά δεν είναι απαραίτητα και νόστιμα ή ελκυστικά ως προϊόντα. Τώρα, μια έρευνα μας δίνει άλλο ένα κίνητρο να τρώμε υγιεινά - τουλάχιστον το καρότο. Το κίνητρο αφορά το σεξαπίλ μας.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ διαπίστωσαν ότι άνδρες και γυναίκες έλκονται περισσότερο από τα πρόσωπα που το δέρμα τους «ακτινοβολεί» υγεία και έχει συγκεκριμένες αποχρώσεις. Το καρότο προσφέρει και τα δύο: λαμπερό δέρμα και απόχρωση που θεωρείται ελκυστική από την πλειονότητα των ανθρώπων. Το ίδιο και τα δαμάσκηνα, που παρεμπιπτόντως βοηθούν και στην αποτοξίνωση, καθώς ενεργοποιούν το έντερο.
Ο επικεφαλής ερευνητής, Ian Stephen, είπε μάλιστα στους δημοσιογράφους ότι το εύρημα είναι σημαντικό κυρίως για τους νέους:
«Είναι δύσκολο να πείσεις ένα νεαρό άτομο να τρώει λαχανικά και φρούτα για να αποφύγει την καρδιοπάθεια σε 40 χρόνια, αλλά είναι σχετικά εύκολο να το πείσεις αν του εξηγήσεις ότι, χάρη στα καρότα και τα φρούτα, θα γίνει μέσα σε ένα μήνα πιο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο».
Οι ειδικοί ανέφεραν τον ένα μήνα, γιατί τα αποτελέσματα στο δέρμα του προσώπου δεν είναι άμεσα και χρειάζονται λίγες εβδομάδες προκειμένου να φανεί η διαφορά. Μέσα σε ένα με ενάμιση μήνα το πρόσωπο, πάντως, γίνεται πιο λαμπερό και αποκτά την απόχρωση «κλειδί» όσον αφορά το σεξαπίλ.
Όσον αφορά τώρα τον καθορισμό της «σέξι απόχρωσης», οι ερευνητές ζήτησαν από εθελοντές να βαθμολογήσουν διάφορα πρόσωπα που τους επέδειξαν σε φωτογραφίες - δηλαδή, να κρίνουν πόσο ελκυστικά ή σέξι τα έβρισκαν. Στη συνέχεια, οι ερευνητές ανέλυσαν τις αποχρώσεις στα πρόσωπα των φωτογραφιών, αλλά και τα διαιτολόγια εκείνων που προκρίθηκαν ως πιο σέξι. Βρήκαν, λοιπόν, ότι η πιο σέξι απόχρωση ήταν εκείνη που προσδίδουν τα καρότα και τα πορτοκαλί τρόφιμα.
Αναλύοντας τα διαιτολόγια των πιο σέξι ατόμων, διαπίστωσαν ότι, όντως, οι πιο σέξι έτρωγαν τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά - οι λιγότερο σέξι ήταν οι φανατικοί των φαστ φουντ και των λιπαρών. Στο top ten των πιο σέξι τα πρωτεία είχαν εκείνοι που, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων από την ανάλυση του διαιτολογίου τους, έτρωγαν πολλά καρότα και δαμάσκηνα.
Πηγή: vita.gr

Ο Καστίγιο μιλάει με τον Αρη!!!


Έτοιμος να ρίξει τη βόμβα του Ιανουαρίου είναι ο Άρης ντύνοντας τον Νέρι Καστίγιο στα κίτρινα! «Υπάρχει επαφή και συζητήσεις», επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr ο αδελφός και ατζέντης του παίκτη, Άλεξ!
Πολύ κοντά στο μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο βρίσκεται ο Άρης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, oι «κίτρινοι» βρίσκονται νε προχωρημένες επαφές με τη Σαχτάρ για τον δανεισμό του παίκτη, που από την πλευρά του δεν κρύβει την επιθυμία του να συνεχίσει στη χώρα μας.Α
 Αρχικά φαινόταν ως μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια η οποία για τους περισσότερους είχε λίγες πιθανότητες επιτυχίας. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες η πιθανή μετακίνηση του Νέρι Καστίγιο στον Άρη όχι απλά δεν είναι στην σφαίρα της φαντασίας αλλά θεωρείται και πολύ πιθανή.
Οι «κίτρινοι» θέλοντας να ενισχύσουν την αριστερή πλευρά τους, μετά την απομάκρυνση του Κάλβο, είναι έτοιμοι να κάνουν το κόλπο γκρόσο αποκτώντας τον πρώην  ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Το θέμα χειρίζεται ο αδερφός του Νέρι, ο οποίος από την πλευρά του έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.
«Μιλάμε με τον Άρη»
Ο αδερφός του Νέρι, Άλεξ Καστίγιο μιλώντας στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε τις επαφές, λέγοντας: «Ναι είναι αλήθεια ότι μιλάμε. Περισσότερα ωστόσο θα μπορούμε να πούμε αύριο».
Οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για δανεισμό του Μεξικανού και στην Θεσσαλονίκη υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και τελικά θα επέλθει συμφωνία.
Μια συμφωνία που θα αφήσει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Αρχικά αυτή του παίκτη που ελπίζει ότι στην Ελλάδα θα ξαναβρεί τον χαμένο καλό του εαυτό, καθώς από την στιγμή που πήρε μεταγραφή για την Σαχτάρ δεν έχει στεριώσει πουθενά. Από την Σαχτάρ έχει δοθεί δανεικός σε Μάντσεστερ Σίτι, Ντιενπρ και Σικάγο Φάιερ χωρίς να κάνει το παραμικρό και πιστεύει πως η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ελλάδα θα τον… αναστήσει αγωνιστικά.
Φυσικά ικανοποιημένη θα μείνει και η πλευρά του Άρη, μιας και οι «κίτρινοι» αν πάρουν Καστίγιο θα έχουν πετύχει και αγωνιστικά, αλλά και επικοινωνιακά, καθώς ο Μεξικανός μπορεί να μην έχει κάνει την καριέρα που όλοι θα περίμεναν, αλλά ωστόσο στην χώρα μας έχει ακόμα μεγάλο όνομα.
Κερδισμένη θέλει να βγει και η Σαχτάρ η οποία ελπίζει πως αν τελικά ο παίκτης ξαναβρεί τον εαυτό του θα μπορεί να τον πουλήσει και να γλιτώσει από το μεγάλο συμβόλαιο που έχει.

Γιουροβίζιον 2011: Ποιοι πέρασαν ποιοί κόπηκαν για την Eurovision!!!




Η ΕΡΤ έκοψε το Γιάννη Σαββιδάκη λόγω "καριέρας" αφού θέλει να δώσει βήμα σε νεότερους καλλιτέχνες. Επίσης κόπηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Αυτοί που πέρασαν είναι οι...
Τριημιτόνιο, τα κόκκινα χαλιά, η Βαλάντω Τρύφωνος η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Γιουρκας Γιόρκας
ενω αρνήθηκε πρόταση της ΕΡΤ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Ονιράμα.

http://news24gr.blogspot.com/

Έχασαν την μπάλα Αρετόπουλος-Παμπορίδης!!!

"Στο ψυγείο" μπαίνουν 2 διατητές για διπλό σοβαρό λάθος στην ίδια φάση.
Στο Καυτανζόγλειο ο Αλ.Αρετόπουλος κακώς δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, καθώς ο Τάτος αρχικά εμποδίστηκε αντικανονικά από τον Κατσικά και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Ελευθερόπουλο (παρατηρητής Αντ.Σίπκας).
Στο Ηράκλειο ο Β.Παμπορίδης δεν είδε το φάουλ του Μπούντιμιρ στον Ζέλεσι και στη συνέχεια της φάσης αγνόησε το πέναλτι που έκανε ο παίκτης του Βόλου στον επιθετικό του Εργοτέλη (παρατηρητής Ηλ.Χατζής).

Γεφύρι της Άρτας τα διόδια Πελασγίας!!! Ξαναγκρέμισε τις μπάρες ο δήμος Στυλίδας!!!

Άνοιξαν και πάλι από σήμερα το πρωί οι πλαϊνές μπάρες πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας με πρωτοβουλία του δήμου της Στυλίδας και του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου.
Από το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο οι κάτοικοι της περιοχής και λίγο αργότερα μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας.
Πρόκειται για το ίδιο σκηνικό που ξεκίνησε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Ωστόσο από την ώρα που αποχώρησαν ο δήμαρχος και οι κάτοικοι της περιοχής την Δευτέρα το απόγευμα, συνεργεία της εταιρείας έβαλαν και πάλι τις μπάρες, τις οποίες γκρέμισαν εκ νέου σήμερα το πρωί τα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.
Οι κάτοικοι παραμένουν στην περιοχή προκειμένου τα συνεργεία της εταιρίας να μην επανατοποθετήσουν το στηθαίο και υπογραμμίζουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι το βράδυ.

Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα… (video)

 
Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μέσω τηλεφωνημάτων και sms που έγινε στην ίδια την εκπομπή της… Η δημοσκόπηση αφορούσε το αν συμφωνεί το τηλεοπτικό κοινό ή όχι με την δημιουργία του περιβόητου πλέον τείχους στον Έβρο ώστε να αποτρέπεται η εισροή λαθρομεταναστών από τα χερσαία μας σύνορα με την Τουρκία…
Λίγο πάνω από το 95% δήλωσε ότι θέλει να δημιουργηθεί το τείχος. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν αφήνει και πολλά για ανάλυση. Φυσικά δεν μιλάμε για μια εκπομπή τυχαία κάποιου “ γραφικού εθνικιστή” σ’ ένα μικρό κανάλι με συκεκριμένο κοινό, αλλά για μια εκπομπή της οποίας η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει μια πολυπολιτισμική θέση ανοχής στους λαθρομετανάστες και εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να μας δείξει πόσο ρατσιστές και ακραίοι είμαστε!
Βέβαια η κριτική από τα Βόρεια προάστια της Αθήνας είναι πολύ εύκολη… Η λογική “ μακριά από τον απ’ αυτό μας κι όπου θέλει ας είναι” χαρακτηρίζει όλους όσους προσπαθούν να περάσουν αυτήν την άποψη.
Γι’αυτό προσωπικά είμαι της άποψης ότι αν είναι να αναγερθεί τζαμί στην Αθήνα να αναγερθεί στην Εκάλη ή στην Πολιτεία καθώς κι ένα δεύτερο στην Γλυφάδα… Κι αν ζηλεύει και η Θεσσαλονίκη του πολυπολιτισμένου Μπουτάρη να κάνει κι αυτή ένα στο Πανόραμα, να ξυπνάνε οι μεγαλοπροοδευτικοί …σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί…
Όσο για το τείχος θεωρώ ότι είναι μεν καλό να γίνει ως αποτρεπτικό μέσον, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα… Επειδή γνώρισα κάπως τα 12,5 χιλιόμετρα χερσαίων συνόρων στον Έβρο κατά την διάρκεια της θητείας μου (ναι καλά καταλάβατε ήμουν από τους “ βλάκες” που πήγα στα σύνορα), νομίζω ότι είναι πολύ εύκολη η φρούρησή τους. Να γίνει το τείχος αλλά με παράλληλη επιτήρηση και στο ποτάμι (Έβρο), απ’όπου και περνούν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αφού και οι δουλέμποροι που τους μεταφέρουν ξέρουν ότι αν τους αφήσουν σε δύσβατες όχθες δεν θα έχουν προβλήματα να τους εντοπίσουν… Φυσικά όλα αυτά είναι δώρον άδωρον αν δεν απαλλαχτεί η ηπειρωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό την επαρχία, από όλους όσους βρίσκονται εδώ παράνομα. Η επαναπροώθησή τους στις χώρες τους ή σε άλλες χώρες είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να πούμε ότι κάνουμε δουλειά και ανακουφίζουμε και τους Έλληνες πολίτες, αλλά ακόμη και για τους αλλοδαπούς νόμιμους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα.

Τρεις… ήλιοι στην Κίνα!!!

Δείτε το εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

Πηγή

Έρχονται οι έξυπνες συσκευασίες στα s/m

Συσκευασίες νέας γενιάς που «ξέρουν» πότε ένα τρόφιμο έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει, θα προειδοποιούν τους καταναλωτές να έχουν το νου τους, ώστε ή να προλάβουν να το φάνε ή να το πετάξουν αν είναι πια αργά. Τη νέα, πολύ χρήσιμη, καινοτομία -ειδικά για τους αφηρημένους!- αναπτύσσουν Βρετανοί ερευνητές του πανεπιστημίου Στραθκλάιντ της Γλασκώβης στη Σκωτία.
Στόχος, σύμφωνα με το BBC, είναι τόσο η βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων, όσο και η μείωση των ληγμένων συσκευασμένων φαγητών που πετιούνται χωρίς να...
καταναλωθούν. Η νέα συσκευασία βασίζεται σε ένα εξελιγμένο δείκτη-αισθητήρα ενσωματωμένο σε «έξυπνο» πλαστικό, που προειδοποιεί τον καταναλωτή με το να αλλάζει χρώμα, όταν το τρόφιμο χάνει την φρεσκάδα του (π.χ. λόγω ελαττωματικής συσκευασίας), όταν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης ή όταν το τρόφιμο δεν έχει τοποθετηθεί στο σωστό ράφι στο ψυγείο.
Ο νέος δείκτης αποτελεί οργανικό τμήμα μιας ευρύτερης καινοτομικής συσκευασίας με την ονομασία «συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας», που επιτρέπει τη διατήρηση των τροφίμων φρέσκων στις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να παραμένουν περισσότερο χρόνο στα ράφια των καταστημάτων και των καταναλωτών.
Αν και οι «έξυπνοι» δείκτες θα μπορούσαν να έχουν την μορφή ειδικών ετικετών, αυτό θα ανέβαζε το κόστος της συσκευασίας, άρα και του προϊόντος, γι'Α αυτό οι Σκωτσέζοι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή 'Αντριου Μιλς, αναπτύσσουν ένα νέου τύπου δείκτη-αισθητήρα, ο οποίος δεν θα είναι ξεχωριστός, αλλά ενσωματωμένος στη συσκευασία. Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι σύντομα θα μπορούν να διαθέσουν στο εμπόριο την πρώτη «έξυπνη» συσκευασία.
Σε όλο τον κόσμο, οι καταναλωτές, όπως έχουν δείξει σχετικές έρευνες, πετάνε στα σκουπίδια πολλούς τόνους ληγμένων τροφίμων, πράγμα που σημαίνει μεγάλη οικονομική σπατάλη, αλλά και περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Πηγή

Κάνουν μάθημα σε αίθουσες - «ψυγείο»...οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας!!!


Σε απόγνωση βρίσκονται οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας οι οποίοι κάνουν μάθημα σε αίθουσες - «ψυγείο».
Αντιπροσωπεία του δεκαπενταμελούς ανέφερε πως η θέρμανση λειτουργεί για μια μόνο ώρα καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για να μπει πετρέλαιο ενώ το σχολείο δεν μπορεί να προμηθευτεί την απαραίτητη ύλη για τα μαθήματα και τα εργαστήρια.
Το πρόβλημα επιβεβαίωσε και ο Αλμπάνης Χρήστος Διευθυντής του ΕΠΑΛ. Σε δηλώσεις ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου κατηγόρησε την πρώην Δημοτική Αρχή σχετικά με τα «σχολικά» κονδύλια που αντί να δοθούν προς τα σχολεία της πόλης δόθηκαν προς άλλη κατεύθυνση φωνάζοντας να «επιστραφούν τα χρήματα» για τον σκοπό που είχαν δοθεί.

Πηγή

Β' Εθνική: Αποτελέσματα - Βαθμολογία 17 Αγωνιστική

Βαθμολογία Β' Εθνικής (Football League)
Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ
1
ΠΑΣ Γιάννενα
17
42
13-3-1
25-4
8-1-0
16-2
5-2-1
9-2
2
Παναιτωλικός
17
38
12-2-3
21-11
7-1-1
14-5
5-1-2
7-6
3
Διαγόρας Ρόδου
17
34
10-4-3
20-12
5-3-0
10-3
5-1-3
10-9
4
ΟΦΗ
17
30
9-3-5
18-11
6-2-0
13-3
3-1-5
5-8
5
Λεβαδειακός
17
29
9-2-6
21-17
7-1-1
16-5
2-1-5
5-12
6
Δόξα Δράμας
17
25
6-7-4
24-18
5-4-0
16-5
1-3-4
8-13
7
Τρίκαλα
17
24
7-3-7
16-14
5-2-2
13-6
2-1-5
3-8
8
Θρασύβουλος Φυλής
17
23
6-5-6
23-18
5-2-2
16-8
1-3-4
7-10
9
Βέροια
17
21
5-6-6
17-16
4-3-2
8-4
1-3-4
9-12
10
Πιερικός
17
21
5-6-6
21-22
4-4-1
15-9
1-2-5
6-13
11
Πανθρακικός
17
21
6-3-8
16-20
6-1-1
10-4
0-2-7
6-16
12
Εθνικός Αστέρας
17
21
5-6-6
14-19
4-3-1
8-5
1-3-5
6-14
13
Αγροτικός Αστέρας
17
20
5-5-7
19-20
4-1-4
9-8
1-4-3
10-12
14
Ηλιούπολη
17
20
6-2-9
13-22
5-2-1
11-5
1-0-8
2-17
15
Εθνικός Πειραιώς
17
17
4-5-8
15-22
1-3-4
8-13
3-2-4
7-9
16
Ιωνικός
17
15
3-6-8
12-19
2-3-3
6-7
1-3-5
6-12
17
Αναγέννηση Καρδίτσας
17
11
3-2-12
10-26
3-1-4
7-9
0-1-8
3-17
18
Καλλιθέα
17
10
2-4-11
10-24
2-0-6
6-12
0-4-5
4-12
Αποτελέσματα Β' Εθνικής (Football League)
Λεβαδειακός-Ιωνικός
2-1
Παναιτωλικός-Ηλιούπολη
2-0
Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Πειραιώς
0-1
Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Καρδίτσας
4-0
Θρασύβουλος Φυλής-Καλλιθέα
3-2
Βέροια-Εθνικός Αστέρας
2-0
Τρίκαλα-Διαγόρας Ρόδου
1-0
Πιερικός-Πανθρακικός
4-1
ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ
1-0