ΣΙΝΕ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οδηγός λεοφωρείου πήγε να χουφτώσει την Πετρούλα! (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εμ τα θέλει ο κωλ… της!

Πως οι Bραζιλιάνες φοράνε τα μικροσκοπικά string;

Όλοι γοητευόμαστε με τις φαντασμαγορικές στολές του βραζιλιάνικου καρναβαλιού. Ποιο είναι όμως το μυστικό που κρύβουν οι Βραζιλιάνες.. στη σταθεροποίηση αυτών των μικροσκοπικών string που φορούν;
ΔΕΙΤΕ


πηγη http://exypno.blogspot.com

Τροχαίο με γνωστό Έλληνα ηθοποιό

 

Άγιο είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης!!!Άγιο είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, που γλίτωσε με μώλωπες και εκδορές όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό του, την ώρα που πήγαινε στο θέατρο!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο ηθοποιός κατευθυνόταν προς το θέατρο «Αποθήκη», όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους». Ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα.
«Το τρακάρισμα ήταν τόσο δυνατό, που στράβωσε όλο σχεδόν το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μου», λέει στην εφημερίδα ο Σταύρος Νικολαΐδης, που βγήκε από το αμάξι του με μώλωπες, εκδορές και... απερίγραπτα σοκαρισμένος.
Λόγω του τροχαίου, έφτασε στο θέατρο περίπου ένα τέταρτο μετά την έναρξη της παράστασης, ενώ την ώρα που βαφόταν μιλούσε στο κινητό με τους αστυνομικούς που ήθελαν την κατάθεσή του για το συμβάν.
Ο ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο του κανονικά και χωρίς κανείς από τους θεατές να αντιληφθεί τι είχε συμβεί λίγο νωρίτερα.
Ωστόσο, κάτι πρέπει να κάνει με το αυτοκίνητό του, αφού αυτό ήταν το 7ο συμβάν που είχε: τις προηγούμενες 6 φορές, άγνωστοι έχουν σπάσει το αμάξι του και έχουν κλέψει διάφορα πράγματα!
Star.gr

http://birdibirdi.blogspot.com/2011/01/blog-post_1988.html

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή



Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι 11, 14, 30, 38, 45, 49

Bonus: 42


Κατηγορίες    Νικητές        Κέρδη


6αρια                 -                  ΤΖΑΚ-ΠΟΤ

5+1                     1                   50.000
5αρια               16                      1.500
4αρια             892                           30
3αρια        18.414                            1,5

Το σεξ στο μέλλον!!! (video)


ΔΕΙΤΕ: Κατατοπιστικό «ντοκιμαντέρ»

Το Σάββατο αρχίζουν οι εκπτώσεις!!

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2011 και θα είναι οι εκπτώσεις της κρίσης.

 .Οι έμποροι ελπίζουν να τονωθεί η κίνηση κι οι καταναλωτές να βρουν καλά προϊόντα, φθηνότερα.Το δικό μας μήνυμα προς τους εμπόρους, όπως κάθε χρόνο, είναι σαφές: Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο με εικονικές εκπτώσεις. Κάντε την έκπτωση στην τιμή που πουλούσατε το προϊον την προηγούμενη ημέρα κι όχι στη μαρκέ τιμή, ή σε μια σκόπιμα αυξημένη τιμή, για να φαίνεται μεγαλύτερη η έκπτωση. Καλύτερα να λέτε "έκπτωση 10%" και να είναι πραγματική, παρά "έκπτωση 80%" και να είναι "μούφα". Δεν υπάρχει χειρότερη εμπορική πρακτική από τις εικονικές εκπτώσεις.

taxalia.blogspot.com

Δικαιώθηκε ο αγώνας του Γκλέτσου, ανοίγει το παράπλευρο δίκτυο...

Επιπλέον, θα δοθούν 1.000 κάρτες ελεύθερης διέλευσης στους κατοίκους !Ο "Δήμαρχος με τις χειροπέδες" αποθεώθηκε από τους κατοίκους της Στυλίδας.

Υπουργείο Υποδομών: Δεν ζητήσαμε εμείς δίωξη του κ.Γκλέτσου, οι δικαστές κινήθηκαν από μόνοι τους.
Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής μετά από συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.
Σχετικά με τη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, κύκλοι του Υπουργείου Υποδομών δήλωναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν είναι θέμα του Υπουργείου η σύλληψή του, αλλά οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν από μόνες τους.
Οι ίδιοι κύκλοι διευκρίνιζαν ότι το υπουργείο βρισκόταν ούτως ή άλλως σε διαπραγμάτευση με την κοινοπραξία για την ανανέωση των καρτών που είχαν λήξει στο τέλος του έτους.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
taxalia.blogspot.com

Άνδρες αλλάξτε το προφίλ σας στο Facebook!


Άντρες, αλλάξτε το προφίλ σας στο Facebook και εκεί που γράφει «Προσωπική κατάσταση» (Relationship status) πατήστε «Είναι περίπλοκο» (It’s complicated).
Μια νέα μελέτη δείχνει πως οι γυναίκες ελκύονται από τους άντρες των οποίων τα συναισθήματα παραμένουν μυααααστήριο!
Για τους σκοπούς της μελέτης, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Psychological Science», ομάδα φοιτητριών κλήθηκαν να σχολιάσουν τα προφίλ ανδρών στο Facebook.
Οι ερευνητές τους είπαν πως οι άντρες είχαν δει τα δικά τους προφίλ και τις είχαν χαρακτηρίσει όμορφες ή μέτριες, ενώ κάποιοι δεν είχαν δώσει χαρακτηρισμό διότι δήλωσαν πως δεν είναι σίγουροι εάν οι γυναίκες τους άρεσαν ή όχι.
Αποτέλεσμα: οι γυναίκες χαρακτήρισαν ως πιο ελκυστικούς τους άντρες των οποίων την γνώμη για τις ίδιες δεν ήξεραν.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι «η αμφιβολία αφήνει ένα κορίτσι να αναρωτιέται, με αποτέλεσμα να το σκέφτεται διαρκώς», απαντά η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Έριν Γουϊτσερτς, από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια.
«Εάν μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη εάν το φευγαλέο άγγιγμά του ήταν τυχαίο ή έγινε επίτηδες, το σκέφτεται διαρκώς, το αναλύει και προσπαθεί να αποσαφηνίσει την κατάσταση», προσθέτει.
Για τους άντρες, το εύρημα πρακτικά σημαίνει ότι, αν θέλουν να κατακτήσουν μια γυναίκα, δεν πρέπει να «πέφτουν» με τα μούτρα, αλλά να αφήνουν μικρές ενδείξεις ότι τη θέλουν ως κάτι περισσότερο από απλή φίλη, ούτως ώστε να παρακινούν το ενδιαφέρον της, συνιστά η δρ Γουϊτσερτς.
Ποιες μπορεί να είναι αυτές οι ενδείξεις; «Μια σύντομη στάση στο γραφείο της στη δουλειά, η αποστολή της αστείας φωτογραφίας που της άρεσε – οτιδήποτε αφήνει να εννοηθεί ότι την θέλουν για κάτι παραπάνω», λέει. «Δεν πρέπει όμως να παριστάνουν τους δύσκολους. Το κλειδί είναι να δηλώνουν πως είναι διαθέσιμοι, δίχως να γίνονται ενοχλητικοί ή αδιάφοροι».
ΤΑ ΝΕΑ

Πέταξαν αβγά στον «Ονούρ»...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuZHbKviVqQLDCet5PfKeQSs8kOILAKeybw-1RomHod53uOAdqfgl9D_otZujEjahYMDXU7NXmfIzQGtMYp2W5yfj9TFOEIv6Qz-J3cXRlRS9lOgHwfT_D5QjnpUovCdnBpu3nU0O2j9o/s1600/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25BF%25CF%2582.jpgΜε αβγά που πέταξαν κατά τηλεοπτικού σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, υποδέχθηκαν οργισμένοι διαδηλωτές τη σειρά «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» που αναφέρεται στη ζωή του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Α΄ και τον οποίο υποδύεται ο τηλεοπτικός «Ονούρ», ή αλλιώς Χαλίτ Εργκέντς.
Την οργή των Τούρκων προκάλεσε το γεγονός ότι ο Σουλτάνος παρουσιάζεται ως άνθρωπος που του άρεσε το αλκοόλ (απαγορευμένο στο Ισλάμ) και με ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες του χαρεμιού του, συζύγους και παλλακίδες.
Η πρώτη εκπομπή της σειράς για τον Σουλτάνο προβλήθηκε στις 5 Ιανουαρίου από το κατά βάση ψυχαγωγικό δίκτυο, Show TV. Έκτοτε το Ανώτατο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έλαβε 75.000 αιτήσεις διαμαρτυρίας.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η κυβέρνηση θα λάβει μέτρα για την προβολή της σειράς που του προκαλεί «ανησυχία και λύπη», ωστόσο δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες.
Η Τουρκία έχει πληθυσμό 73 εκατομμύρια. Σε ποσοστό 99,9% είναι μουσουλμάνοι όμως το σύνταγμα της χώρας, λόγω ακριβώς του κοσμικού χαρακτήρα του τουρκικού κράτους, θεωρεί νόμιμη την κατανάλωση αλκοόλ.
http://www.seleo.gr/

3ος ο Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης στην Πτολεμαΐδα!


Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο-στολίδι της Πτολεμαΐδας η 2η Διασυλλογική διοργάνωση που πραγματοποιεί η τοπική ομάδα. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 21 ομάδες από πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας με περισσότερους από 470 κολυμβητές και κολυμβήτριες.
Η ομάδα του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης αγωνιζόμενη με 16 μόλις κολυμβητές-τριες καθώς και έναν κολυμβητή του Ν.Ο. Αλεξανδρούπολης που προπονείται μαζί μας (οι αγώνες αυτοί δεν ήταν στο πρόγραμμα της ομάδας και η συμμετοχή ήταν προαιρετική) κατέλαβε τη 3η θέση στη γενική κατάταξη των συλλόγων με 11 χρυσά, 6 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια ισοβαθμώντας στη 2η θέση και στα χρυσά μετάλλια με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης...»
Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε το γεγονός πως απουσίαζαν αρκετοί πρωτοκλασάτοι κολυμβητές μας, τον τεράστιο σε όγκο αθλητών των δύο πρώτων ομάδων καθώς και τα κολυμβητικά μεγαθήρια που άφησε πίσω της η ομάδα μας!
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της ομάδας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης:
• Οι 14 από τους 17 κολυμβητές-τριες γεύτηκαν τη χαρά τουλάχιστον ενός μεταλλίου.
• Οι κολυμβητές πραγματοποίησαν συνολικά 41 νέα ατομικά ρεκόρ στις 47 κούρσες που κολύμπησαν.
• 13 από τους κολυμβητές κέρδισαν το πρώτο Έπαθλο ατομικής βελτίωσης για τη φετινή σεζόν.
• Οι παραπάνω επιτυχίες είναι ακόμη μεγαλύτερες αν αναλογιστεί κανείς πως η αποστολή ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη στις 3:00 τα ξημερώματα για να φτάσει στις 9:00 το πρωί στην Πτολεμαΐδα και να ξεκινήσει κατευθείαν τους αγώνες!
Αξίζει να αναφερθούμε στην τέλεια φιλοξενία της διοργανώτριας ομάδας τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς, στην καταπληκτική διοργάνωση με άφθονη μουσική, χορό και διασκέδαση, στη φοβερή κερκίδα και στις υπέροχες εγκαταστάσεις καθώς και στα τρομερά ξενοδοχεία τόσο των αθλητών, όσο και των γονέων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και είναι πάντα δίπλα στα παιδιά, τους προπονητές και την ομάδα.
Ο.Φ.Θ.Α.

Πέθανε ο 45χρονος πατέρας - βιαστής από τη Νίκαια


Εξέπνευσε σήμερα ο 45χρονος πατέρας από τη Νίκαια, ο οποίος βίαζε κατά συρροή τη 18χρονη κόρη του αλλά και τους δύο ανήλικους γιους του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος, ο οποίος βρισκόταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, υπέστη έμφραγμα και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου του τοποθετήθηκε ορός.
Η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή του σε πολιτικό νοσοκομείο. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο, άφησε την τελευταία του πνοή.

http://www.ierosagon.org/2011/01/45_12.html 

Οι νόμοι της… γκαντεμιάς

Νόμος της μηχανικής επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.
* Νόμος της βαρύτητας – Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα… κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.
* Νόμος των πιθανοτήτων – Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.
* Νόμος των Τυχαίων Αριθμών – Αν καλέσετε λάθος αριθμό, η γραμμή ποτέ δεν είναι κατειλημμένη και κάποιος πάντα θα απαντήσει.

* Νόμος του Άλλοθι – Αν πείτε στον προϊστάμενό σας ότι

καθυστερήσατε να πάτε στη δουλειά γιατί έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας, την επομένη όντως θα σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου σας.

* Νόμος των Αλλαγών – Όταν αλλάζετε λωρίδα κυκλοφορίας στο δρόμο, η λωρίδα που μόλις αφήσατε θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα από εκείνη στην οποία μετακινηθήκατε.

* Νόμος του Μπάνιου – Με το που βυθίζετε το σώμα σας στην μπανιέρα, είναι βέβαιο ότι το τηλέφωνο θα χτυπήσει.

* Νόμος των Συναντήσεων – Η πιθανότητα να συναντήσετε τυχαία κάποιον που γνωρίζετε αυξάνεται άρδην όταν βρίσκεστε με άτομο που δε θέλετε να σας δουν μαζί.

* Νόμος του αποτελέσματος – Όταν προσπαθήσετε να αποδείξετε σε κάποιον ότι ένα μηχάνημα δε δουλεύει, εκείνη τη στιγμή θα δουλέψει.

* Νόμος της Βιομηχανικής – Η ένταση της φαγούρας είναι ανάλογη του βαθμού δυσκολίας στο να ξύσετε το συγκεκριμένο σημείο.

* Νόμος θεάτρου, σινεμά – Τα άτομα των οποίων οι θέσεις απέχουν περισσότερο από το διάδρομο θα φτάσουν τελευταία και είναι πάντα εκείνα που θα εγκαταλείψουν τις θέσεις τους αρκετές φορές για να πάρουν ένα σνακ, κάτι να πιουν ή να πάνε στην τουαλέτα και που θα φύγουν πριν από το τέλος της παράστασης ή της προβολής. Εκείνοι που κάθονται δίπλα στο διάδρομο ουδέποτε μετακινούνται, έχουν πολύ μακριά πόδια ή μεγάλες κοιλιές και πάντα περιμένουν μέχρι να αδειάσει η αίθουσα για να σηκωθούν.

* Νόμος του Καφέ – Με το που καθίσετε να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στη δουλειά, ο προϊστάμενός σας θα σας ζητήσει να κάνετε κάτι που θα διαρκέσει έως ότου να κρυώσει ο καφές σας. Το ίδιο συμβαίνει και με τον φραπέ το καλοκαίρι (σ.σ.: φραπές όχι φρέντο, φραπές!) που θα βράζει μέχρι να επιστρέψετε σε αυτόν.

* Νόμος των Αποδυτηρίων – Εάν υπάρχουν μόλις δύο άτομα σε αποδυτήρια, θα έχουν γειτονικά ντουλαπάκια.

* Νόμος Φυσικών Επιφανειών – Η πιθανότητα μιας φέτας ψωμί με μαρμελάδα να προσγειωθεί με την πλευρά της μαρμελάδας στο χαλί είναι ανάλογη του πόσο καινούριο και ακριβό είναι αυτό το χαλί.

* Νόμος των Λογικών Επιχειρημάτων – Τα πάντα είναι δυνατά όταν δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε.

* Νόμος της Ενδυματολογικής Εμφάνισης – Αν τα ρούχα σας κάνουν, δεν είναι ωραία.

* Νόμος του Εμπορικού Μάρκετινγκ – Μόλις ανακαλύψετε ένα προϊόν που σας αρέσει πάρα μα πάρα πολύ, θα σταματήσουν την παραγωγή του.

* Νόμος των Ιατρών – Εάν δεν αισθάνεστε καλά και κλείσετε ραντεβού με τον ιατρό σας, μέχρι να φτάσετε θα αισθάνεστε καλύτερα. Αν δεν κλείσετε ραντεβού θα παραμείνετε άρρωστοι.

* Νόμος επιστροφής από super market – Έχεις όλες τις σακούλες με τα ψώνια στο ένα χέρι ώστε με το άλλο να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας σου και τα κλειδιά βρίσκονται στην ίδια πλευρά που κρατάς τα ψώνια.

Πρώτη προπόνηση για Μήτρογλου με τα "κυανέρυθρα"!

Ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Πανιωνίου την Τετάρτη και έθεσε υποψηφιότητα για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».
Ο επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, πήγε στο προπονητικό κέντρο των «κυανέρθρων» και προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.
Ο 22χρονος άσσος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τίθεται αυτομάτως στην διάθεση του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, και μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να του δώσει θέση βασικού.

O Γκλέτσος μιλάει μετά την απελευθέρωσή του!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  16η Αγωνιστική
Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ

1
Καλλονή
16

32

9-5-2

19-7

5-4-0

11-4

4-1-2

8-3

2
Φωκικός
16

29

8-5-3

26-15

7-0-1

16-5

1-5-2

10-10

3
Αναγέννηση Επανομής
16

28

7-7-2

19-12

4-4-1

10-7

3-3-1

9-5

4
Νίκη Βόλου
16

26

8-2-6

16-13

5-1-2

10-5

3-1-4

6-8

5
Δόξα Κρανουλας
16

24

6-6-4

14-9

5-3-0

12-3

1-3-4

2-6

6
Αετός Σκύδρας
16

22

4-10-2

18-15

2-5-1

9-7

2-5-1

9-8

7
Εορδαϊκός
16

22

6-4-6

14-12

4-3-1

8-3

2-1-5

6-9

8
Αναγέννηση Γιαννιτσών
16

22

5-7-4

10-13

3-2-2

7-8

2-5-2

3-5

9
Τύρναβος 2005
16

21

5-6-5

18-17

3-3-1

11-7

2-3-4

7-10

10
Κοζάνη
16

18

4-6-6

17-20

3-3-2

10-7

1-3-4

7-13

11
Ζάκυνθος
16

18

4-6-6

10-14

4-2-1

6-3

0-4-5

4-11

12
Α.Ε. Ποντίων
16

18

4-6-6

10-14

4-3-2

8-6

0-3-4

2-8

13
Εθνικός Φιλιππιάδας
16

17

3-8-5

9-12

3-5-0

6-3

0-3-5

3-9

14
Αναγέννηση Σερρών
16

17

4-5-7

15-23

2-4-2

11-11

2-1-5

4-12

15
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας
16

16

4-4-8

21-23

4-1-2

14-7

0-3-6

7-16

16
Ναυπακτιακός Αστέρας
16

16

4-4-8

11-19

2-3-3

3-5

2-1-5

8-14

17
Μακεδονικός
16

14

3-5-8

13-22

2-2-5

7-10

1-3-3

6-12

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ




Αναγέννηση Επανομής - Κοζάνη




2-2




Αετός Σκύδρας - Ζάκυνθος




3-2




Καλλονή - Εθνικός Φιλιππιάδας




2-0




Εορδαϊκός - Αναγέννηση Γιαννιτσών




0-0




Μακεδονικός - Δόξα Κρανουλας




0-0




Ναυπακτιακός Αστέρας - Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας




0-0




Α.Ε. Ποντίων - Νίκη Βόλου




0-1




Αναγέννηση Σερρών - Τύρναβος 2005




1-1

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής. 16η αγωνιστική

Εθνικός Κατερίνης - Αρης Λόφων  3-0
Γαλατινή Κοζάνης - Λευκάδια Ημ. 1-2 
ΓΑΣ Σβορώνος - Σειρήνα Γρεβ.  1-1
ΑΕ Αλεξάνδρεια - Καστοριά   2-0
Εθνικός Βατερού - Βατανιακός  0-1
Πυρσός Γρεβ. - Ολ. Λεπτοκαρυάς 5-2
ΑΟ Κάστωρ - Νίκη Αγκαθιάς  1-2
Μακεδ. Φούφας - ΑΕ Σιάτιστα 2-0
                          Νάουσα - ΑΣ Πεντάβρυσου  4-0


Βαθμολογία
Θέση Ομάδα Αγ Βαθμοί Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ
1
Βατανιακός
16
37
11-4-1
28-7
6-1-1
17-4
5-3-0
11-3
2
Εθνικός Βατερού
16
33
10-3-3
34-13
5-2-1
18-5
5-1-2
16-8
3
Αλεξάνδρεια
16
31
10-1-5
34-16
7-1-0
26-5
3-0-5
8-11
4
Καστοριά
16
30
11-3-2
37-8
7-1-0
24-1
4-2-2
13-7
5
Νάουσα
16
30
9-3-4
34-14
7-0-1
16-4
2-3-3
18-10
6
Πυρσός Γρεβενών
16
30
8-6-2
30-15
4-4-0
15-6
4-2-2
15-9
7
Λευκάδια Ημαθίας
16
26
8-2-6
31-23
4-2-2
19-12
4-0-4
12-11
8
Νίκη Αγκαθιάς
16
26
7-5-4
17-14
4-1-3
11-8
3-4-1
6-6
9
ΑΜΣ Γαλατινής
16
22
6-4-6
19-30
4-2-2
12-8
2-2-4
7-22
10
Κάστωρ ΑΟ
16
21
7-0-9
29-24
5-0-3
21-12
2-0-6
8-12
11
Ολυμπος Λεπτοκαρυάς
16
20
6-2-8
19-27
6-0-2
11-7
0-2-6
8-20
12
Σειρήνα Γρεβενών
16
19
5-4-7
20-22
4-1-3
13-11
1-3-4
7-11
13
Σβορωνος
15
18
4-6-5
14-15
2-3-3
8-8
2-3-2
6-7
14
Μακεδονικός Φούφας
16
12
4-3-9
14-20
3-2-3
10-8
1-1-6
4-12
15
Αρης Λόφων
15
12
3-3-9
12-45
2-2-3
7-19
1-1-6
5-26
16
Εθνικός Κατερίνης
16
11
3-2-11
11-28
1-2-5
5-10
2-0-6
6-18
17
ΑΣ Πεντάβρυσου
16
9
2-3-11
14-40
2-2-4
10-11
0-1-7
4-29
18
Σιάτιστα
16
5
1-2-13
7-43
0-2-6
2-20
1-0-7
5-23

Ο πρίγκιπας Κάρολος σε ροζ σκάνδαλο!!!

Σοκ στο Μπάκιγχαμ! Ο Πρίγκιπας Κάρολος φλέρταρε μοντέλο κάτω από τη …μύτη της Καμίλα! Το εξωτικό σουπερ μόντελ Τάσα ντε Βασκονσέλος ισχυρίζεται μάλιστα ότι ο Βρετανός γαλαζοαίματος της ζήτησε ακόμα και μια πριβέ επίδειξη!
Το 42χρονο μοντέλο από τη Μοζαμβίκη «καίει» τον 62χρονο πρίγκιπα στην αυτοβιογραφία της που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον (!) να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Η σέξι Τάσα αναφέρει στις σελίδες του βιβλίου της ότι το φλερτ με τον πρίγκιπα ξεκίνησε δειλά κάνοντας αρχικά chat μέσω ίντερνετ και αργότερα εκείνος την πλησίασε κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο σπίτι του Δούκα του Northumberland’s.
«Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, διέκρινα μια λάμψη στα μάτια του όταν με κοιτούσε. ‘Είσαστε υπέροχη’ τόλμησε και μου είπε ‘θα σκεφτόσασταν το ενδεχόμενο να κάνετε μια πριβέ επίδειξη…μόνο για μένα;’», αναφέρει η 42χρονη.
Η ίδια πάντως δηλώνει πως αρνήθηκε τη προσφορά… Η γνωριμία τους χρονολογείται από το 1999, ενώ η παραπάνω πρόταση έγινε πέντε χρόνια πριν ο Κάρολος νυμφευτεί την «αιώνια αγαπημένη» του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Το παλάτι τι λέει για τον …άτακτο Mr Blue eyes;