2 ΧΡΟΝΙΑ greveniotis.gr
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Mε  ιδιαίτερη χαρά σας  ανακοινώνουμε ότι οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας έχουν ξεπεράσει τις 2.000.000.
Υπενθυμίζεται ότι η λειτουργία της ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου 2009.

Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στις επισκέψεις στην ιστοσελίδα από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, πριν από δύο χρόνια και κατατάσσει την ιστοσελίδα μας ανάμεσα στις επαρχιακές  ιστοσελίδες που δέχονται τις πιο πολλές επισκέψεις. Αυτό πιστεύουμε οφείλεται τόσο στην δομή της ιστοσελίδας όσο και στο περιεχόμενο της. Μέσα από το συνεχή εμπλουτισμό, ανανέωση και αναβάθμιση, πάντα με την δική σας στήριξη η ιστοσελίδα του Γρεβενιώτη  έχει εξελιχθεί σε μια χρήσιμη διαδικτυακή πύλη με πληθώρα πληροφοριών και συνδέσμων σε ποικίλες ιστοσελίδες τόσο της περιοχής όσο και της Ελλάδας.

Μέσα από τις διάφορες συνεργασίες η ιστοσελίδα μας προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που περιλαμβάνουν, εκτός από την τοπική ειδησεογραφία,  νέα από όλο τον κόσμο, νέα από την Ελλάδα, τοπικές αθλητικές ειδήσεις, ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις,  συνδέσμους για τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, άλλες διευκολύνσεις όπως μηχανή μετάφρασης της ιστοσελίδας, πρόβλεψη καιρού, εορτολόγιο αλλά και παιχνίδια. Επίσης, σημαντικό μέρος της ιστοσελίδας είναι αφιερωμένο στην αρθρογραφία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους εσάς να προβάλετε τις απόψεις σας για διάφορα θέματα. Προσπαθούμε την ενότητα της ιστορίας και λαογραφίας που εμπλουτίζεται συνεχώς να την κάνουμε πηγή μάθησης και άντλησης πληροφοριών. Αναμφισβήτητα, η ιστοσελίδα του greveniotis.gr έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών του διαδικτύου και αναμένεται ότι, μέσα από τη συνεχή βελτίωση, θα διατηρήσει την επιτυχημένη της παρουσία.
 
Για την αποστολή άρθρων - δελτίων τύπου και τυχόν παρατηρήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας : τηλ.6942 980807 e-mail: info@greveniotis.gr  & greveniotis.gr@gmail.com