ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Τα 25 καυτά “μωρά” του Hollywood για φέτος!!!

Το 2011 τα στούντιο και τα σκηνικά του Hollywood θα υποδεχθούν εκατοντάδες ταινίες με χιλιάδες πρωταγωνιστές και δεκάδες χιλιάδες κομπάρσους.
Όμως, η “καρδιά” της Showbiz φαίνεται ότι κτυπάει πιο δυνατά για 25 τρομερά “μωρά” που αναμένεται και στη νέα χρονιά να πρωταγωνιστήσουν στη μεγάλη οθόνη – όχι πάντα λόγω του υποκριτικού τους ταλέντου, αλλά σίγουρα λόγω της εμφάνισής τους.

Πάμε να τις  δούμε...


1. Η Minka Kelly ψηφίστηκε πέρσι από το Esquire ως η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή στον πλανήτη. Φέτος θα την δούμε σε δύο ταινίες, στο “Roomate” και στο “Searching for Sony”.


2. H January Jones που κατέπληξε στο Mad Men, θα εμφανιστεί σε ταινίες όπως το “Χ-Men: First Class”

Αυτό είναι το απαγορευμένο βίντεο του Μπερλουσκόνι!!!

Αυτό είναι το απαγορευμένο VIDEO του Ιταλού Πρωθυπουργού...

ΔEITE TO BINTEO

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Β. Ελλάδα!!!

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν και δυο καταζητούνται από τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, στη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους περισσότερα από δέκα κιλά χασίς και 1,5 κιλό ηρωίνης.
* Στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί παρέπεμψαν στον εισαγγελέα έναν 31χρόνο και τον 25χρόνο φίλο του, γιατί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν τρία δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.468 γραμμαρίων. Οι κατηγορούμενοι κατείχαν επίσης, πέντε κινητά τηλέφωνα, με τα οποία - σύμφωνα με την

O ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ μας ωθεί σε νόμους δρόμους!!!

Μετά το κλείσιμο του επίσημου blog μας  από τον ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ της Καλαμάτας που μας κατήγγειλε στην google διότι είχαμε το σθένος να απαντήσουμε  στο ΄πληρωμένο και άθλιο δημοσίευμα΄ του θα λειτουργούμε στη νέα διεύθυνση

Ένα blog θα μας κλείνετε, δέκα θα ανοίγουμε!!!


Super League: Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-1 (videos)

 
Σημαντικό έδαφος για το πρωτάθλημα έχασε ο Παναθηναϊκός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Super League, και έμεινε επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο «ιστορικός» προηγήθηκε με τον Κώστα Μήτρογλου στο 49΄ και το «τριφύλλι» ισοφάρισε με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι του Cisse, το οποίο καταλόγισε λανθασμένα ο Τάσος Κάκος για μαρκάρισμα του Kumordzi στον Leto.
Οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο και

Λέτε μαζί με την Αννίτα να φύγει και η Νικολούλη;


 


ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΖΑ;

Οι δύο γυναίκες συνδέονται με στενή φιλία. Εξάλλου δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση η Αγγελική Νικολούλη, η οποία είδε την αμοιβή της να μειώνεται κατά πολύ. Ήταν άραγε σημαδιακό που την πήρε τηλέφωνο για να παίξει στην εκπομπή της; Μήπως Αννίτα Πάνια και Αγγελική Νικολούλη βρεθούν στην ίδια στέγη, αλλά λίγο πιο έξω από το κλείνον άστυ όπως η γραφική Κάντζα; Αχ, Ρούλα θαύματα κάνεις!
Υπάρχουν κι άλλου πορτοκαλιές κ. Κουρή! 

Το χέρι του Ντιέγκο... στον Άρη!!!

Ένα από τα ονόματα προπονητών που έχουν πέσει στο τραπέζι του Άρη είναι αυτό του Ντιέγκο Μαραντόνα και οι «κίτρινοι» σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον προσεγγίσουν προκαλώντας ντόρο που θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει προταθεί στους «κίτρινους» και η διοίκηση της ομάδας το σκέφτεται πολύ σοβαρά, αν και ένα τέτοιο σενάριο ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας και είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Οι πληροφορίες που έχει δώσει η Μπόκα στον Άρη, στο πλαίσιο της σχέσης που διατηρούν οι δυο ομάδες, είναι ο «Πίμπε ντ’ Όρο» δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει στην Ελλάδα, καθώς έχει μείνει μακριά από τους προπονητικούς πάγκους μετά την αποχώρησή του από την Εθνική Αργεντινής.
Ωστόσο δεν είναι όλοι στον Άρη θετικοί με τέτοια κίνηση. Κάποιοι από τους ανθρώπους του θεωρούν ότι αυτή η κίνηση θα είναι καθαρά εντυπωσιασμού και δεν θα προσφέρει ουσία στην ομάδα. Οι… αντιπολιτευόμενοι την επιλογή του Μαραντόνα αντιπροτείνουν τη λύση του Ούγκο Σάντσεζ.

Πηγή 

Η ώρα της.. απόδειξης. Τι πρέπει να γνωρίζουμε!!!

Έρχεται η ώρα να ξεθάψουμε τις αποδείξεις που μαζέψαμε όλο το χρόνο για να εξασφαλίσουμε το αφορολόγητο. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας γιατί τα λάθη.. κοστίζουν.
Για παράδειγμα, μέσα στις αποδείξεις που μπορούμε να προσκομίσουμε στην εφορία είναι και αυτές του φυσικού αερίου – όχι οι λοιποί λογαριασμοί των οργανισμών κοινής ωφέλειας. Επίσης αναγνωρίζονται οι συνδρομές καλωδιακής τηλεόρασης, εφημερίδων και περιοδικών, ασφάλιστρα οχημάτων, διόδια και κούριερ. Ακόμη το μερίδιο του φορολογούμενου από τα κοινόχρηστα μπορεί να

LIVE... Real Μadrid vs Μallorca

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ LIVE... 


ΕΔΩ
 Ανάρτηση Από τον ioannis rigas

ΔΕΙΤΕ LIVE...ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ ΕΔΩ

Panionios-Panathinaikos 


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ....


ΕΔΩ


Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-1 (video)


Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επικρατώντας του τοπικού Αστέρα 0-1, με σκόρερ τον Fuster τον 30΄ από το σημείο του πέναλτι. Αύξησε έτσι τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, που φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση με την οποία πέφτει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, στους οκτώ βαθμούς. Η ομάδα της Πελοποννήσου, στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της, διαμαρτύρεται έντονα για τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ των «ερυθρόλευκων»,καθώς ο Orozco πρώτα απομάκρυνε την μπάλα και μετά βρήκε τα πόδια του Fuster.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και

Super League: Εργοτέλης – Άρης 0-0


Εργοτέλης και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, χωρίς γκολ στο «Παγκρήτιο» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Οι κρητικοί έφτασαν τους 25 βαθμούς, ενώ οι «κίτρινοι» τους 24.
Ο Άρης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση ζητώντας το γκολ, το οποίο πέτυχε με τον Toja στο 3’, αλλά ακυρώθηκε για φάουλ του Faty. O Εργοτέλης ζήτησε πέναλτι στο επόμενο λεπτό για χέρι του Faty, αλλά ο Τσινιάρης έδειξε παίζεται, καθώς ο Γάλλος μέσος ήταν πολύ κοντά στη μπάλα. Στο 9’ νέα ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς, με τον Javito να ξεπερνάει υπέροχα τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Δασκαλάκη. Ο Εργοτέλης

Super League: Καβάλα – Ηρακλής 3-0 (video)


Η Καβάλα έβαλε πλώρη για Ευρώπη με τη νίκη της κόντρα στον Ηρακλή στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Tomasic, Onwuachi και Pfertzel στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «Αργονάυτες» έφτασαν τους 27 βαθμούς, πατώντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η Καβάλα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις τις έχοντας μόλις στο 2’ δοκάρι με κεφαλιά του Πετκάκης, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Abdun. O Ηρακλής απάντησε με σουτ του Danny, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Galinovic. Στο 14’ Ο νεαποκτηθής επιθετικός Marius Niculae φλέρταρε με το γκολ, αλλά ο Ελευθερόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Η Καβάλα πολιορκούσε ασταμάτητα την περιοχή του Ηρακλή, αλλά πότε η άμυνα, πότε ο Ελευθερόπουλος κρατούσαν το μηδέν στην εστία του «Γηραοιού». Οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν το

Super League: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-1 (video)

Ο Ατρόμητος πήρε μία σημαντική νίκη, καθώς επικράτησε μέσα στις Σέρρες του Πανσερραϊκού με 0-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν ανώτερη και δίκαια κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, χάρη στο τέρμα του Ηλία Αναστασάκου στο 81ο λεπτό.
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς, όμως σε ολόκληρο

Β’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Την Κυριακή για την 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η Δόξα Δράμας συνέτριψε με 5-1 τον Ιωνικό, ενώ ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του Αγροτικού Αστέρα. Τέλος, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 3-1 τον Εθνικό.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής. Τα γκολ της θεσσαλικής ομάδας σημείωσαν οι Dorival (34’) και Αθανασιάδης (70’), ενώ για τους Κρητικούς σκόραρε ο Αγρίτης στο 23ο λεπτό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής:
Σάββατο 22 Ιανουαρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΟΦΗ 2-1
Dorival 34’, Αθανασιάδης 70’ / Αγρίτης 23’
Κυριακή 23 Ιανουαρίου
Παναιτωλικός-Αγροτικός Αστέρας 4-0
7′ Gurma, 68′ Καούνος, 83′ Θεοδωρίδης, 90′ Μπελεβώνης
Λεβαδειακός-Τρίκαλα 3-1
1′ Ζουρούδης, 20′ Popovic, 54′ Λισγάρας / 42′ Enok
Πιερικός-Ηλιούπολη 2-1
70′ και 90′ Γιαζιτζόγλου / 83′ Vara
ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός 3-1
6′ Τζάνης, 66′ και 89′ Σιαλμάς / 39′ Ψιάνος
Βέροια-Πανθρακικός 0-0
Δόξα Δράμας-Ιωνικός 5-1
17′ και 65′ Χατζηπαντελίδης, 33′ πεν., 42′ και 81′ Markovski / 85′ Χιονίδης
Δευτέρα 24 Ιανουαρίου
18:00 Εθνικός Αστέρας-Καλλιθέα
19:00 Θρασύβουλος-Διαγόρας

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

Την Κυριακή για την 17η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η Παναχαϊκή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Βύζαντα Μεγάρων (1-1), ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τον Ασπρόπυργο. Η είδηση της αγωνιστικής αφορά την αποβολή του Κεραυνού Κερατέας από το πρωτάθλημα. Η ομάδα των Μεσογείων δεν παρατάχθηκε εναντίον της Κορίνθου, στο γήπεδο του Συνοικισμού, για τρίτη συνεχή αγωνιστική κι έτσι αποβάλλεται από τη διοργάνωση. Ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της Κορίνθου, με 3-0 τέρματα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Κυριακή 23 Ιανουαρίου
Ρόδος-Παναιγιάλειος 1-1
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Απόλλων Σμύρνης 0-2
Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά 2-0
Αίας Σαλαμίνας-Πανηλειακός 0-0
Ασπρόπυργος-ΠΑΟ Ρουφ 1-0
Βύζας Μεγάρων-Παναχαϊκή 1-1
Κόρινθος-Κεραυνός Κερατέας 3-0 α.α.

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο

Την Κυριακή για την 19η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, Εορδαϊκός και Αναγέννηση Επανωμής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ η Καλλονή επιβλήθηκε μέσα στο γήπεδό της με 1-0 της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Φωκικός-Οδυσσέας Αν. Σερρών 2-0
Εορδαϊκός-Αν. Επανωμής 1-1
Μακεδονικός-Κοζάνη 0-1
Αετός Σκύδρας-Τύρναβος 1-1
Ναυπακτιακός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1
Καλλονή-Νίκη Βόλου 1-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Δόξα Κρανούλας 1-0
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Ζάκυνθος 1-0
Ρεπό: Πόντιοι Κατερίνης

Λάινσμαν εγκατέλειψε το ματς λόγω..…διάρροιας!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Και έφυγε χεσμένος στην κυριολεξία...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ 18η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΕΘΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-1
ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 1-0
ΓΑΛΑΤΙΝΗ ΚΟΖ. - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒ. 3-4
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΚΑΣΤΩΡ  0-0 ΑΝΑΒΟΛΗ
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜ. - ΜΑΚΕΔ. ΦΟΥΦΑ 3-1
ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒ. - ΝΑΟΥΣΑ  0-1
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ 5-0
ΟΛΥΜΠΟ
Σ ΛΕΠΤ.: ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 2-4

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ 8-0 ΔΙΕΚΟΠΗ 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 17η Αγωνιστική
Θέση Ομάδα Αγ Βαθμοί Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ


1
Βατανιακός

17


38


11-5-1


29-8


6-1-1


17-4


5-4-0


12-4


2
Εθνικός Βατερού

17


36


11-3-3


36-14


6-2-1


20-6


5-1-2


16-8


3
Αλεξάνδρεια

17


34


11-1-5


37-16


8-1-0


29-5


3-0-5


8-11


4
Πυρσός Γρεβενών

17


33


9-6-2


32-15


5-4-0


17-6


4-2-2


15-9


5
Νάουσα

17


31


9-4-4


35-15


7-1-1


17-5


2-3-3


18-10


6
Καστοριά

17


30


11-3-3


38-10


7-1-0


24-1


4-2-3


14-9


7
Νίκη Αγκαθιάς

17


29


8-5-4


22-14


4-1-3


11-8


4-4-1


11-6


8
Λευκάδια Ημαθίας

17


26


8-2-7


31-25


4-2-2


19-12


4-0-5


12-13


9
Κάστωρ ΑΟ

17


24


8-0-9


32-24


6-0-3


24-12


2-0-6


8-12


10
ΑΜΣ Γαλατινής

17


22


6-4-7


19-33


4-2-2


12-8


2-2-5


7-25


11
Σβορωνος

17


21


5-6-6


16-18


2-3-3


8-8


3-3-3


8-10


12
Ολυμπος Λεπτοκαρυάς

17


21


6-3-8


20-28


6-0-2


11-7


0-3-6


9-21


13
Σειρήνα Γρεβενών

17


19


5-4-8


20-25


4-1-3


13-11


1-3-5


7-14


14
Μακεδονικός Φούφας

17


15


5-3-9


16-21


4-2-3


12-9


1-1-6


4-12


15
Εθνικός Κατερίνης

17


14


4-2-11


14-29


2-2-5


8-11


2-0-6


6-18


16
Αρης Λόφων

17


12


3-3-11


13-48


2-2-4


7-20


1-1-7


6-28


17
ΑΣ Πεντάβρυσου

17


10


2-4-11


15-41


2-3-4


11-12


0-1-7


4-29


18
Σιάτιστα

17


5


1-2-14


7-48


0-2-7


2-25


1-0-7


5-23

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ GREEKLISH

Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εκδηλώνεται μία τάση να αντικατασταθεί το ελληνικό αλφάβητο από το λατινικό. Η τάση αυτή γίνεται φανερή κυρίως σε κείμενα παραγόμενα από ηλεκτρονικούς υπολογιστές - με χρήστες κρατικές υπηρεσίες ακόμη και Α.Ε.Ι. - σε κείμενα προβαλλόμενα από την τηλεόραση αλλά και από σχετικές προτροπές ξένων ραδιοφωνικών σταθμών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προσπάθεια αυτή, η οποία θα καταφέρη καίριο πλήγμα κατά της ελληνικής σκέψης και όλων των πτυχών του ελληνικού πολιτισμού που εκφράζονται με γραπτά κείμενα, αλλά και των γένει

Βίντεο-σοκ με τη δολοφονία του Αλβανού διαδηλωτή!!!

Την ώρα που αυξάνεται στους τέσσερις ο αριθμός των νεκρών, βίντεο-σοκ έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας ενός από τα θύματα των χθεσινών επεισοδίων, ενώ το κλίμα χάους διατηρείται και σήμερα στα Τίρανα.
Στο βίντεο φαίνονται δύο άνθρωποι ανάμεσα στο πλήθος να πλησιάζουν ένα διαδηλωτή. Ο ένας από τους δύο άνδρες υποδεικνύει το στόχο και ο άλλος βγάζει ένα όπλο και τον πυροβολεί από κοντινή απόσταση. Στη συνέχεια δίνει το όπλο στον άλλο, ο οποίος φαίνεται να το βάζει σε θήκη από ομπρέλα και εξαφανίζονται..
Δείτε το video

20 Tρόφιμα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος!!!

1. Μήλα
«Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!» Ένα απλό, γρήγορο σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας, ακόμα και μέσα στην τσάντα σας, και δεν χρειάζεται καμιά απολύτως προετοιμασία εκτός από ένα γρήγορο πλύσιμο! Η πηκτίνη που βρίσκεται στα μήλα βοηθά στο αίσθημα του κορεσμού. «Κάθε μήλο εφοδιάζει τον οργανισμό με περισσότερα από 4 γραμμάρια φυτικών ινών» εξηγεί η Claire Blais (RD in Boston, Mass). Δοκιμάστε να τα ψήσετε στο φούρνο ή σε φούρνο μικροκυμάτων, αφού τα ραντίσετε με λίγο μαργαρίνη και τα πασπαλίσετε με κανέλλα: έτσι θα έχετε ένα υπέροχο γλύκισμα με πολύ λίγες θερμίδες!
2. Μακρόστενη κολοκύθα
Αντικαταστήστε τα μπισκοτάκια βουτύρου και τα λιπαρά γλυκά με ένα σνακ φτιαγμένο από μακρόστενη γλυκιά κολοκύθα! «Το λαχανικό αυτό είναι από μόνο του τόσο γλυκό, που θα μπορούσε να γίνει ένα ωραιότατο επιδόρπιο!», λέει η Joan Salge Blake (associate professor of nutrition at Boston University). Κόψτε τη σε κυβάκια

Καταργήθηκε η προκαθορισμένη ηλικία συνταξιοδότησης στη Βρετανία!

Οι εργοδότες δε θα είναι πλέον σε θέση να αναγκάζουν τους εργαζόμενους να συνταξιοδοτούνται στα 65, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Βρετανίας, σε μια κίνηση η οποία έχει διακηρυγμένο στόχο να αυξηθεί ο αριθμός των γηραιότερων πολιτών που συνεχίζουν να εργάζονται και μετά από αυτό το ηλικιακό όριο, λόγω της γήρανσης του πληθυσμού στη χώρα.
Πολλές κυβερνήσεις στην Ευρώπη έχουν αυξήσει τα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης στο πλαίσιο των πακέτων λιτότητας που εφαρμόζουν με στόχο την μείωση των δημοσιονομικών τους ελλειμμάτων παρά τις εκτεταμένες διαδηλώσεις.
Οι εργοδότες στο Ηνωμένο Βασίλειο θα απαγορεύεται πλέον να εκδίδουν ειδοποιήσεις συνταξιοδότησης από τον Οκτώβριο, αλλά θα μπορούν να αναγκάζουν εργαζόμενους να αποχωρούν εάν δίνουν κάποιον επαρκή λόγο.
«Οι γηραιότεροι εργαζόμενοι μπορούν να διαδραματίσουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στους χώρους εργασίας και είναι καιρός να τελειώσει αυτή η ξεπερασμένη μορφή διακρίσεων βάσει της ηλικίας», δήλωσε ο υπουργός Έντουαρντ Ντέιβι.
Οι προβλέψεις σχετικά με την δημογραφία στη Βρετανία κατατείνουν στο ότι πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στη Βρετανία σήμερα θα φθάσουν έως και τα 100 έτη ηλικίας, γεγονός που η κυβέρνηση θεωρεί ότι δημιουργεί την ανάγκη μεταρρύθμισης του συστήματος ασφάλισης και αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο μέσος ηλιακός όρος εξόδου από την αγορά εργασίας είναι τα 61 έτη στην Ελλάδα, τα 62 στη Γερμανία και τα 59,4 στη Γαλλία.
Ο Ντέιβι είπε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να εξαναγκάζονται οι εργαζόμενοι να εγκαταλείπουν τις θέσεις τους εάν είναι ακόμη σε θέση να δουλέψουν.
«Πολλοί γηραιότεροι άνθρωποι έχουν ικανότητες και τεράστια συμβολή να κάνουν στις επιχειρήσεις και οι επιχειρήσεις εκείνες που απαλλάχθηκαν από τις προκαθορισμένες ηλικίες συνταξιοδότησης το βρίσκουν πολύ επωφελές», δήλωσε ο υπουργός στην τηλεοπτική εκπομπή Today του BBC.
«Έχουν δει ενίσχυση των δραστηριοτήτων της και όχι αρνητικές επιπτώσεις», πρόσθεσε.
Σχεδόν τα δύο τρίτα των επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχουν πλέον προκαθορισμένες ηλικίες συνταξιοδότησης. Στη Βρετανία εργάζονται σήμερα περίπου 850.000 άνθρωποι 65 ετών και άνω, και «δεν υπάρχουν» στοιχεία που να στηρίζουν την άποψη ότι η παραγωγικότητα μειώνεται μετά από αυτή την ηλικία.
Ωστόσο το CBI, μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις εργοδοτών στη Βρετανία, επέκρινε την κίνηση, υποστηρίζοντας ότι δεν παρέχει στους εργοδότες την απαραίτητη «ευελιξία» ώστε να απαλλάσσονται από το προσωπικό που δεν θεωρούν «κατάλληλο». «Δεν υπάρχει αρκετή σαφήνεια για τους εργοδότες όσον αφορά το πώς να χειριστούν δύσκολα ζητήματα όσον αφορά την απόδοση [των εργαζομένων]», δήλωσε ο Τζον Κρίντλαντ, γενικός διευθυντής του.
Η κατάργηση της προκαθορισμένης ηλικίας συνταξιοδότησης (Default Retirement Age, DRA) συμπίπτει με την δημοσίευση του νομοσχεδίου για το συνταξιοδοτικό που αυξάνει το όριο συνταξιοδότησης στα 66 έτη για άνδρες και γυναίκες ως το 2020.

Το ΣΔΟΕ έριξε πρόστιμο 1200 ευρώ σε οδηγό γιατί πήγαινε το φαγητό στον φούρνο χωρίς ...παραστατικά!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι άνδρες του ΣΔΟΕ αυτή τη φορά δεν έπιασαν λαυράκι αλλά... δύο χοιρινά μπούτια!
Το περιστατικό συνέβη στην Πάτρα. Ο οδηγός ενός επιχειρηματία ανέλαβε να μεταφέρει ένα ταψί με φαγητό στο φούρνο της Κάτω Αχαϊας για ψήσιμο. Ο οδηγός είχε τοποθετήσει το ταψί στο κάθισμα του συνοδηγού, ωστόσο στη διαδρομή τον σταμάτησαν άνθρωποι του ΣΔΟΕ για έλεγχο.
Οι Ράμπο της Δίωξης οικονομικού εγκλήματος θεώρησαν πως η μεταφορά του κρέατος με το αυτοκίνητο της εταιρίας ήταν παράνομη αφού ο οδηγός δεν είχε να επιδείξει... παραστατικά!!!
Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επέμενε πως αφού το αυτοκίνητο ήταν επαγγελματικό, ο οδηγός όφειλε να φέρει έγγραφα για τη μεταφορά του... χοιρινού και παρά τις προσπάθειες του να τους πείσει πως δεν επρόκειτο για εμπόρευμα, του επέβαλαν πρόστιμο συνολικού ύψους 1200 ευρώ!
totefteri.blogspot.com

Τα μέλη του nosmoke.gr πιέζουν για την εφαρμογή του αντικαπνιστικoύ νόμου!

Ακούγεται ξανά και ξανά η κινδυνολογία ότι «θα πέσει ο τζίρος των καταστημάτων ψυχαγωγίας». Πρόκειται φυσικά για εικασίες ανυπόστατες. Η διεθνής εμπειρία έχει αποδείξει ακριβώς τοαντίθετο:
Θέτουμε το εξής ερώτημα: Τώρα που η Πολιτεία θα ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ επιτέλους την καθολική απαγόρευση που ψήφισε ΣΥΣΣΩΜΗ η Βουλή των Ελλήνων στις 3/8/2010, που θα πάει ο κόσμος; Μήπως θα κλειστεί στα σπίτια του; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! Απλά, θα γίνει αυτό που έχει γίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες: Μετά από ένα σύντομο

Τα πήρε όλα η Πάνια και έφυγε! Έστειλε εξώδικο στο Άλτερ!

Αδιέξοδο στη σχέση Πάνιας - Άλτερ αφού η Πάνια κατήγγειλε τη σύμβασή της με το Άλτερ με εξώδικο που έστειλε. Στο εξώδικο η Αννίτα καταγγέλει τη σύμβαση εργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές με υπαιτιότητα του Άλτερ για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων της από την 1 Ιουλίου του 2010 (της χρωστάνε και από πιο πριν). Η Αννίτα στην ουσιά τους λέει οτι παραιτείται από το Άλτερ και ζητά να πάρει τα λεφτά της.
Στο εξώδικο συμμετέχει και ο Όμηρος Ευστρατιάδης, σκηνοθέτης των εκπομπών της Αννίτας, από την εποχή του "Χρυσού Κουφέτου".
Σ' αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η Αννίτα κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα για όλες τις εκπομπές της, τον τίτλο τους, το κόνσεπτ κτλ.
Παρατράγουδα χωρίς Αννίτα Πάνια δεν υπάρχουν στο Μπουρνάζι.

Ο Άρης φέσωσε τους Έλληνες με 677.000 ευρώ!!!

Άρης, ο αρχηγός των …χλιδάτων! 
Ένα απίστευτο «φέσι» ύψους 677.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός μετά και τον απλήρωτο λογαριασμό που άφησε πίσω του ο πρώην υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Κατά την θητεία του ως …ξένιος Δίας, ο Άρης διέμενε σε υπερπολυτελείς σουίτες, μετακινούνταν με λιμουζίνες, τρεφόταν με σούσι στα ακριβότερα εστιατόρια και «χτυπούσε» στα ίσα άραβες κροίσους και εφοπλιστές από το Λονδίνο!
Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», ο νυν τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. εφάρμοζε την τουριστική του πολιτική με εξαιρετική οικονομική άνεση, τόση που οι «χρυσές» εκστρατείες του ανά την υφήλιο συγκρίνονται μόνο με την περιοδεία ενός άραβα κροίσου.
Μόνο τα ταξίδια του την περίοδο Μάιος-Δεκέμβριος 2008 στοίχισαν στον Ελληνικό λαό 702.000 ευρώ, καταχρεώνοντας ένα ήδη υπερχρεωμένο υπουργείο. Ο large Άρης, ως άξιο τέκνο του διεθνούς Jet set, διέμενε σε προεδρικές σουίτες των 3500 ευρώ τη βραδιά, μετακινούνταν από ένα στόλο λιμουζίνων που κοστίζουν χιλιάδες ευρώ και διαπραγματευόταν δειπνώντας σε γνωστά σουσι μπαρ του Λονδίνου.
Ο «πυρετός» της πολυτέλειας που χτύπησε τον πρώην υπουργό, δεν θα μείνει χωρίς δικαστική …γιατρειά. Ήδη το ταξιδιωτικό γραφείο «Active World» το οποίο οργάνωνε τα υπηρεσιακά του ταξίδια, προσέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη κατά του δημοσίου αξιώνοντας το ποσό των 670.000 ευρώ.
Μάλιστα, το εν λόγο γραφείο είχε κινηθεί δικαστικά και εναντίον του Σπηλιωτόπουλου αλλά και της τότε συνοδού του Μαριλένας Παπαχριστοδούλου η οποία σπούδαζε τότε στο Λονδίνο, για προσωπικά ταξίδια που έκανε το ζευγάρι, απαιτώντας το ποσό των 100.260 ευρώ.

Εγκαινιάζεται η κάρτα «χαφιές»!


Υποχρεωτική για όλους από το 2012!!!

Στις αρχές Μαρτίου θα εγκαινιαστεί η ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων που θα χρησιμοποιείται σε όλες τις συναλλαγές. Θα έχει το μέγεθος πιστωτικής και θα προδίδει κάθε συναλλαγή μας με επιχειρήσεις, νοσοκομεία και ιδιώτες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στην παγίδα της φοροκάρτας θα πέσουν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες καθώς με τη χρήση της θα ενημερώνεται άμεσα το υπουργείο Οικονομικών για τον τζίρο και το ΦΠΑ που θα πρέπει να πληρώσουν, ενώ ταυτόχρονα θα ελέγχονται άμεσα και οι δαπάνες ενός φορολογούμενου.
Η κάρτα θα είναι υποχρεωτική για όλους από το 2012 και στόχος είναι να ξεφορτωθούμε όλον αυτό τον όγκο αποδείξεων που λαμβάνουμε με τις αγορές μας, ενώ η χρήση της θα οδηγεί σε μπόνους έκπτωσης φόρου.

ΕΟΦ: Λίστα φαρμάκων που δεν θα καλύπτονται από τα Ταμεία!!!


Λίστα φαρμάκων με σκευάσματα που δεν θα καλύπτονται από τα ασφαλιστικά Ταμεία εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.
Πρόκειται για φάρμακα ευρείας κυκλοφορίας, ανάμεσά τους αποχρεμπτικά (RONDEC), αντιπυρετικά, αναλγητικά, φάρμακα για τη διακοπή του καπνίσματος (NICOPATCH, NICORETTE, CHAMPIX ZYBAN), την απώλεια βάρους (XENICAL), τη σεξουαλική δυσλειτουργία (VIAGRA, CIALIS, LEVITRA), αλλά και γνωστά φάρμακα που χορηγούνται συνδυαστικά ή προφυλακτικά σε σοβαρές ασθένειες (NOVAQUASOL A, HELIXDERM, CLARITYNE D) ή φάρμακα που απαιτούν ιατρική παρακολούθηση (REGAINE) καθώς και άλλες κατηγορίες φαρμάκων.
Η λίστα αυτή εστάλη στις φαρμακευτικές εταιρείες για να καταθέσουν τις ενστάσεις τους εντός μίας εβδομάδας και αμέσως μετά θα τεθεί σε ισχύ.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα πατώντας εδώ.

Πηγή 

VIDEO Φάντασμα συλλαμβάνεται από κάμερα. Το βιντεο σοκαρει!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή

Τέλος και τα σχολικά πρωταθλήματα!!!

Μετά την κατάργηση των αθλητικών σχολείων, οικονομικά «ασύμφορες» για την Ελλάδα του μνημονίου φαίνεται πως κρίθηκαν και οι διοργανώσεις των σχολικών πρωταθλημάτων, τα οποία με τελεσίγραφο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, αλλά…
συνέταξε η Τρόικα, αναστέλλονται λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την τελική φάση των σχολικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
«Συγχωροχάρτι» στο τσεκούρωμα των ονείρων εκατοντάδων αθλητών ιδιαίτερα της Γ’Λυκείου, οι οποίοι απέβλεπαν στην πριμοδότηση των νικητών για την εισαγωγή τους στην Ανώτατη Εκπαίδευση, αποτέλεσε η απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του