ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το νέο DVD της Τζούλιας θα μας επισκεφτεί μαζί με τη Τρόικα!!!

Το άκρως ανησυχητικό είναι ότι το καινούριο DVD θα είναι πολύ σκληρότερο από το προηγούμενο.
Το θέατρο του παραλόγου. Όταν ετοιμάζονται ανακοινώσεις για νέα, επώδυνα μέτρα, ξάφνου εμφανίζεται η...Τζούλια με καινούριο ροζ DVD.
Πείτε μας συνωμοσιολόγους αλλά είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν στεναχωριέται καθόλου με αυτές τις εξελίξεις αφού κάθε τέτοια καλλιτεχνική δημιουργία γίνεται πρώτο θέμα ακόμα και στις πιο απίστευτες εκπομπές. Μην απορήσετε εάν την δείτε καλεσμένη σε τίποτα “Ανατροπές” να αναλύει βαθυστόχαστα την κρίση ανικανότητας των εργαζομένων μετά τα σκληρά μέτρα.
Το απίστευτο όμως είναι άλλο: Ότι το DVD θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε νέα, εβδομαδιαία εφημερίδα στις αρχές Φεβρουαρίου!! Με το που θα τελειώσει δηλαδή το θέατρο Λοβέρδου – Ρέππα – Τρόικας, ο πρωθυπουργός θα βγάλει έρπη στο μέτωπο σαν ινδή ιέρεια και ο Βενιζέλος θα τηρεί “αποστάσεις” για να μην τρακάρει με τον Πάγκαλο και ανοίξουμε βιοχημανία λιπασμάτων.
Εκεί λοιπόν που θα αναγκαστούν να ομολογήσουν ότι παρά τις επικές μάχες που έδωσαν με την Τρόικα, εντέλει θα μας ξεσκίσουν στις περικοπές, θα βγει η νέα εφημερίδα και όλοι θα ασχοληθούν με το ξέσκισμα της σκιώδους υπουργού αποκλιμάκωσης των σεξουαλικών απειλών κατά της κυβέρνησης.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα, βάζουμε στοίχημα και τα λέμε για τις αρχές του Φλεβάρη.

Σέξι οδοντίατροι στα πρότυπα...του Oktoberfest !!!

Σήμερα δεν αρκεί να είσαι ένας καλός επιστήμονας για να τα καταφέρεις. Πρέπει να δίνεις στον πελάτη το κάτι παραπάνω....
Κάτι τέτοιο σκέφτηκε η οδοντίατρος Μαρία Κλαρκόφρκι, για ικανοποιεί τους πελάτες της και να απαλύνει τον πόνο τους, την ώρα που αυτή τους ταλαιπωρεί στην ιατρική καρέκλα.
Έτσι λοιπόν η 41χρονη ιατρός από το Μόναχο αποφάσισε να βγάλει τη λεύκη ιατρική ποδιά και να βάλει κάτι που θα αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της.
Η ιδέα της ήρθε ενώ έπινε μπύρες στο Οκτόμπερφεστ με φίλους της. Εκεί διαπίστωσε  ότι οι άνδρες παρατηρούσαν με λαγνεία τα όμορφα στήθη των σερβιτόρων που φορούσαν το παραδοσιακό Λόου Κατ φόρεμα.
Έτσι έδωσε εντολή στο δεκαμελές προσωπικό της οδοντιατρικής κλινικής να βγάλουν τις λεύκες ποδιές και να φορέσουν φορέματα παρόμοια με αυτά στο φεστιβάλ.
"Το πιο σημαντικό είναι να μη φοβίζουμε τους ασθενείς. Είναι καλύτερο να αποσπάται η προσοχή τους" δήλωσε η οδοντίατρος και πρόσθεσε: "εγώ οφείλω να επικεντρωθώ στο ασθενή μου. Ενώ εγώ τον εξετάζω αυτός  μπορεί να χαλαρώνει βλέποντας κάτι διαφορετικό κατά τη διάρκεια της θεραπείας."
Η Λάρισα Χρίντζ, υπάλληλος της Μαρία είπε χαρακτηριστικά "Προτιμώ να εργάζομαι φορώντας τη στολή. Είναι πολύ διασκεδαστικό".
Τα φορέματα κοστίζουν περίπου 370 ευρώ το καθένα.

Τα πιο αστεία περιστατικά της 20ής αγωνιστικής στην Primera Division (video)

Ένας μεσήλικας που έχει ψύχωση με τα… «αυγά» του προπονητή της Getafe, Michel, μία (ακόμη) κοπελίτσα που είναι ερωτευμένη με τον Gerard Pique, καθώς κι ένας οπαδός της Real Sociedad που έχει πάρει αναρρωτική άδεια από τη δουλειά του αλλά πηγαίνει κανονικότατα σε όλα τα εκτός έδρας ματς φορώντας μάσκα, ήταν μερικοί από τους άγνωστους πρωταγωνιστές της 20ής αγωνιστικής της Primera Division.
Όλα αυτά τα «φρούτα» τα ανακάλυψε ως συνήθως η τηλεοπτική εκπομπή «El Dia Despues» του «Canal Plus», που επίσης απέτισε φόρο τιμής σ’ έναν ακόμη «θεούλη»: Τον τερματοφύλακα της Ontinyent, ο οποίος στο παιχνίδι με την Denia για την Γ’ κατηγορία Ισπανίας (Segunda B) ξεχάστηκε και κουβάλησε την μπάλα με τα χέρια σχεδόν μέχρι το κέντρο του γηπέδου!
Απολαύστε τα κορυφαία περιστατικά της 20ής αγωνιστικής από την παρακάμερα του ισπανικού καναλιού:

Εκδικήθηκε συνάδελφό του μέσω… ροζ αγγελιών!!!

Δημοσίευσε το τηλέφωνο και τα στοιχεία της σε ερωτική ιστοσελίδα!

Θύμα ενός «αρρωστημένου» συναδέλφου της, που τη δυσφημούσε στο ίντερνετ, έπεσε μία 33χρονη ασφαλίστρια στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης, ένας 45χρονος επίσης ασφαλιστής στο επάγγελμα, είχε κατασκευάσει ψεύτικο προφίλ της γυναίκας στο Facebook που διαχειριζόταν ο ίδιος, ενώ παράλληλα είχε αναρτήσει αγγελίες ερωτικού περιεχομένου σε «ροζ» ιστοσελίδες, όπου αναφερόταν πως η 33χρονη προσέφερε ανάλογες «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής. Μάλιστα, ο 45χρονος είχε δημοσιεύσει και το τηλέφωνο της γυναίκας, με αποτέλεσμα να την καλούν διάφοροι υποψήφιοι «πελάτες» που νόμιζαν ότι είχε αναρτήσει η ίδια την αγγελία.
Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσω του οποίου φέρεται να έκανε τις επίμαχες αναρτήσεις.
Σε βάρος του 45χρονου ασφαλιστή σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για συκοφαντική δυσφήμιση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή

Επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη!!!

Ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις!!!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ στα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Την Παρασκευή πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Κεντρικής και Νότιας χώρας ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα Δυτικά.

Αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών ξεκινούν στις 9:30 πμ.

 Μετά από απόφαση του δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στον Δήμο Γρεβενών- αφού η θερμοκρασία αναμένεται αύριο το πρωί να φτάσει... πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν-όλα τα σχολεία του Δήμου θα ξεκινήσουν στις 9:30 πμ.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Προπόνηση με 7 ποδοσφαιριστές

  ( Γράφει ο Βασίλης Καραγιάννης)

Ο ΠΥΡΣΟΣ φέτος, αφού δε δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, έστω και εκπρόθεσμα κατόρθωσε να συμμετάσχει στον 3ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Κάνοντας ομάδα την τελευταία στιγμή μάζεψε 19 παίχτες και ρίχτηκε στην προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία με μόνη οικονομική βοήθεια αυτήν του Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ο προπονητής του ΠΥΡΣΟΥ, ο Γιάννης Σαμαράς, το μόνο.. πρόβλημα που δεν είχε είναι για τον ποιον θα αφήσει εκτός αποστολής, γιατί τις

ΠΑΟΚ: Στο «Luzhniki» η ρεβάνς με CSKA!!!

Paok cska europa league: Η CSKA Moscow ενημέρωσε επισήμως χθες τον ΠΑΟΚ ότι ο αγώνας ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League θα διεξαχθεί στο «Luzhniki» της Μόσχας, το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα.
Αυτό το γεγονός προβλημάτισε τους ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι ήδη ψάχνουν γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνουν εκεί κάποιες προπονήσεις.

Συνελήφθησαν για ομαδικό βιασμό σε γάιδαρο!!!

Η αστυνομία τους έπιασε επ' αυτοφώρω!!!
Είναι να τρελαίνεται κανείς από την είδηση που έγραψαν οι τουρκικές εφημερίδες, σύμφωνα με την οποία ένας γάιδαρος που έμεινε πεινασμένος στην περιοχή Μίλας, ανέβηκε στα βουνά για να βρει φαγητό, αλλά αντ' αυτού υπέστη βιασμό από τέσσερα άτομα.
Ο «άτυχος» γάιδαρος έσπασε το πόδι του και ο ιδιοκτήτης του τον άφησε «αδέσποτο», με αποτέλεσμα να ανέβει στην θαμνώδη περιοχή του βουνού Σόντρα για να βρει τροφή.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος φίλος μας, εδώ και ένα μήνα υπέστη κατ' εξακολούθηση σεξουαλική εκμετάλλευση από διάφορα άτομα.
Κάτοικοι που ζούνε στην περιοχή, ενημέρωσαν για τον βιασμό τους φιλόζωους κι έτσι η αστυνομία έσπευσε, όπου και συνέλαβε επ' αυτοφώρω, την ώρα του βιασμού, έναν 32χρονο.
πηγή: trelokouneli

Στην φυλακή η “αχόρταγη” 40αρα που έκανε σεξ με τους φίλους της κόρης της!!!

Ομολόγησε τελικά την ενοχή της. Δεν μπορούσε όπως είπε να αντισταθεί στις σεξουαλικές της ορέξεις και για αυτό έκανε σεξ με τους ανήλικους φίλους της κόρης της....
Η Κάθλιν Μίλερ ομολόγησε την ενοχή της στο δικαστήριο του Σικάγου όπου οδηγήθηκε μετά την σύλληψη της για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.
Η 40χρονη μητέρα είχε συλληφθεί είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2010 με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων… και μάλιστα των τριών συνομηλίκων φίλων της κόρης της.
Όπως ομολόγησε η ίδια μεθούσε τα αγόρια με αλκοόλ ενώ τους προμήθευε και με μαριχουάνα και στη συνέχεια τους κακοποιούσε σεξουαλικά.
Τις ανήθικες ορέξεις της «χάλασε» η κόρη της, η οποία την «έπιασε» εν ώρα… δράσης με έναν από τους φίλους της!
Ο ίδιος στη συνέχεια πνιγμένος από «ενοχή» κοινοποίησε ένα «απολογητικό» μήνυμα στο Facebook της νεαρής κοπέλας, το οποίο είδαν οι γονείς του και ειδοποίησαν τις αρχές, όπου τελικά την συνέλαβαν.(http://www.newsit.gr)

Πρόγραμμα - Μεταδόσεις Euroleague!

19:45 Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός (Novasports3)

21:45 Κάχα Λαμποράλ-Λιέτουβος Ρίτας (Novasports7)


21:45 Παρτιζάν-Εφές Πίλσεν (Novasports4)


21:45 Σιένα-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports3)

Τουρκικές Business με κουλούρια στην Αθήνα

Τους επόμενους μήνες τα εγκαίνεια!!!
Ο Χαλούκ Οκουτούρ είναι ο μεγαλύτερος κουλουράς στην Τουρκία καθώς διαθέτει περισσότερα από διακόσια καταστήματα στην πατρίδα του αλλά και υποκαταστήματα σε Χάγη και Κύπρο ενώ είναι έτοιμος να κατακτήσει και το Μανχάταν.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ο Χαλούκ Οκουτούρ που είναι γνωστός και ως βασιλιάς του κουλουριού, ετοιμάζεται να κατακτήσει και την ελληνική αγορά
Έχει ήδη νοικιάσει το κατάστημα όπου θα στεγάσει το «Made in Turkey» κουλουρτζίδικο του στην Ομόνοια, το ενοίκιο του οποίου έπεσε έπειτα από παζάρια στις 26.000 ευρώ από 40.000 που ήταν αρχικά.

Το δράμα του Πύρρου Δήμα!

Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του!!!
Δύσκολες ώρες περνά ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών προσπαθεί να συνέλθει από τον άδικο χαμό του αγαπημένου του ανιψιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Το τραγικό τροχαίο που βύθισε στον πένθος την οικογένεια του Πύρρου Δήμα συνέβη στο κέντρο της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές αρχές, ο 23χρονος Αχιλλέας Δήμας μαζί με έναν 21χρονο φίλο του διασκέδαζαν με την παρέα τους σε καφέ-κλαμπ της πόλης.
Τα δύο παιδία, σύμφωνα με την Espresso, έφυγαν από το μαγαζί λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαινε ο 21χρονος, έφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε αρχικά σε κράσπεδο και έπεται σε μεταλλικό κολονάκι στο πεζοδρόμιο.
Ο θάνατος του Αχιλλέα Δήμα ήταν ακαριαίος, ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά. Η κηδεία του ανιψιού του Πύρρου έγινε και ο Πύρρος, φανερά συντετριμμένος, στεκόταν δίπλα στο φέρετρο του ανιψιού του και τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια.

Αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου!!!

Διακόπηκαν τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ!
Τραγικό τέλος για μεσήλικα άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ο οποίος αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα στις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, την ώρα που περνούσε από το σημείο συρμός του ΗΣΑΠ. Ο οδηγός του τρένου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άτυχο άνδρα.
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου μισή ώρα, στο ύψος του Αμαρουσίου, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τρένων και στα δύο ρεύματα. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό του αυτόχειρα, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

S.O.S.εκπέμπει ο Πηνειός

Μόλυνση στον υδροφόρο ορίζοντα από χωματερές και απόβλητα!!!
Την ύπαρξη αυξημένων συγκεντρώσεων νιτρικών, τόσο στην επιφάνεια όσο και στα υπόγεια νερά έδειξαν πρόσφατες δειγματοληψίες στον Πηνειό ποταμό.
Όπως καταγγέλλουν τοπικές οργανώσεις, αιτία της ρύπανσης είναι οι ανεξέλεγκτες χωματερές που υπάρχουν κατά μήκος του ποταμού, στο νομό Ηλείας, και όπου συγκεντρώνονται από οικιακά απορρίμματα έως και βιομηχανικά απόβλητα.
Στο θέμα αναφέρονται με ερώτησή τους προς το αρμόδιο υπουργείο οι βουλευτές Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία και αποκατάσταση του ποταμού. Όπως σημειώνουν η μόλυνση είναι ήδη υπαρκτή, ωστόσο εάν συνεχιστεί θα μολύνει και τον κάμπο της Ηλείας, με επικίνδυνες συνέπειες τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

Δημόσιος υπάλληλος (Ανέκδοτο)

Ένας δημόσιος υπάλληλος κάθεται στο γραφείο του και μέσα στη βαρεμάρα του αποφασίζει να καθαρίσει επιτέλους τα ντουλάπια του. Βγάζοντας ένα σωρό φακέλους, φυλλάδια από πιτσαρίες και άχρηστα χαρτιά, βλέπει μπροστά του ένα λυχνάρι μέσα στη σκόνη.
“Ωραία αντίκα! Θα το πάρω να το βάλω πάνω από το τζάκι του σπιτιού μου” σκέφτεται, και το παίρνει μαζί του.
Στο σπίτι, εκεί που το καθαρίζει από τη σκόνη και το γυαλίζει, ξαφνικάένα τζίνι πετάγεται μπροστά του.
- Μπορείς να πραγματοποιήσεις 3 ευχές σου!, του λέει το τζίνι επιβλητικά.
- Θέλω μία μπύρα και δυο πίτες με γύρο αμέσως τώρα!
Πριν προλάβει να τελειώσει, εμφανίζονται μπροστά του δυο λαχταριστά τυλιχτά σουβλάκια και ένα τεράστιο ποτήρι κρύα μπύρα.
Αφού τα καταβροχθίζει μετα βουλιμίας, λέει:
- Τώρα θέλω να βρεθώ σε ένα τροπικό νησί, με πανέμορφες νυμφομανείς γυναίκες!
- Μάλιστα, λέει το τζίνι.
Αμέσως βρίσκεται σε ένα νησί με πανέμορφες μελαχρινές να τον περιτριγυρίζουνε και να τον χαϊδεύουνε.
Σκέφτεται λοιπόν και την τρίτη του επιθυμία προσεκτικά, και λέει:
- Θέλω να μη δουλέψω ποτέ ξανά στη ζωή μου!
-Η ευχή σας, διαταγή μου, απαντά το τζίνι.
Ξαφνικά, ο δημόσιος υπάλληλος βρίσκεται πάλι στο γραφείο του…

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ

Αρση του τραπεζικού απορρήτου με συνοπτικές διαδικασίες και δημοσιοποίηση των ονομάτων των μεγαλο-οφειλετών προβλέπει το νομοσχέδιο. Όπως αναφέρεται η υποχρέωση παροχής των ζητούμενων πληροφοριών από τον προϊστάμενο της δημόσιας οικονομικής...
υπηρεσίας δεν εμποδίζεται από την επίκληση του απορρήτου των τραπεζικών καταθέσεων, το οποίο αίρεται προς διευκόλυνση του φορολογικού ελέγχου με κοινή απόφαση του επιθεωρητή και του προϊσταμένου της ΔOY. Eιδικά για την άρση του απορρήτου σε έλεγχο διενεργούμενο από ειδικό συνεργείο απαιτείται απόφαση του προϊσταμένου του ειδικού συνεργείου, ενώ για την άρση του απορρήτου σε έλεγχο που διενεργείται από το ΣΔOE απαιτείται κοινή απόφαση του προϊσταμένου και του εποπτεύοντος επιθεωρητή.
Στοιχεία
Eπίσης με απόφαση του υπουργού Oικονομικών αίρεται το φορολογικό απόρρητο:
Tων οφειλετών, εφόσον έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη και καθυστερεί η πληρωμή τους για χρονικό διάστημα ανώτερο του έτους και το οφειλόμενο ποσό υπερβαίνει συγκεκριμένο ποσό (π.χ. 150.000 ευρώ).
Tων παραβατών έκδοσης πλαστών στοιχείων ή έκδοσης ή λήψης εικονικών στοιχείων ή νόθευσης στοιχείων ή μη έκδοσης ή ανακριβούς έκδοσης στοιχείων από τα οποία προκύπτει απόκρυψη φορολογητέας ύλης. 

Πηγή 

ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ...ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ!!!

Αφού έχουμε πει τη δραχμή δραχμούλα και μας λείπει ας τη βλέπουμε τουλάχιστον για να αναπολούμε τα χρόνια και τις καλές και ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί της.
Σας την παρουσιάζουμε σε κολαριστά χαρτονομίσματα για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Άτιμο ευρώ...

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΖΙΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 30.000 ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ!!!

Τα περίφημα “φρουτάκια¨ επιστρέφουν μετά την απόφαση του υπουργικού Συμβουλίου να εγκρίνει προτεινόμενο Σχέδιο Νόμου, που στοχεύει στην ρύθμιση της συγκεκριμένης αγοράς και την είσπραξη εσόδων 500 εκατ. ευρώ από την έκδοση αδειών και 200 εκατ. ευρώ από...
τα τέλη των τυχερών παιγνίων το 2011.
Στόχος του υπουργείου οικονομικών είναι επίσης να κατευθυνθεί η στοιχηματική δραστηριότητα σε νόμιμους παρόχους, ώστε να περιοριστεί και να εξαλειφθεί συν τω χρόνω το παράνομο παιχνίδι.,
Απαγορεύεται η συμμετοχή ανηλίκων σε τυχερά παίγνια. Οι ανήλικοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο στα τεχνικά-ψυχαγωγικά παίγνια. ενώ ορίζεται το κόστος συμμετοχής στο παίγνιον ή στο στοίχημα από 0,10 ευρώ έως 5 ευρώ. Προβλέπεται επίσης η ατομική κάρτα παίκτη, ώστε να παρακολουθούνται η ηλικία και η ροή του χρήματος.
Στο νομοσχέδιο:
Προβλέπεται η προκήρυξη τεσσάρων έως δέκα αδειών ευρείας κλίμακας – μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα αφορούν σε 25.000 παιγνιομηχανήματα συνολικά (ίσος αριθμός μηχανημάτων ανά άδεια).
Προβλέπεται έως 5.000 επιπλέον παιγνιομηχανήματα μπορούν να λειτουργήσουν με άδειες περιορισμένης κλίμακας (από 1 έως 5 μηχανήματα).
Ευρείας κλίμακας κάτοχοι άδειας μπορούν να είναι ΑΕ με κατατεθειμένο κεφάλαιο τουλάχιστον 500.000 ευρώ με έδρα ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.
Προβλέπεται η ελεύθερη διάθεση τεχνικών-ψυχαγωγικών παιγνίων μόνο σε αδειοδοτημένους χώρους.
Ορίζονται επίσης οι κανόνες και περιορισμοί παροχής υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος με την προκήρυξη 15 έως 50 αδειών μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό
Η διάρκεια των αδειών είναι πενταετής, ενώ οι ιστότοποι οφείλουν να έχουν ονομασία με κατάληξη .gr 

Πηγή 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με εκτός έδρας νίκη επικρατώντας με σκορ 2-4 επί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, σφράγισε και τυπικά την πρόκριση της, στη φάση των 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Σε ένα ματς γοήτρου, όπου η ΑΔ ΓΡΕΒΕΝΩΝ επεδίωκε την πρωτιά στονόμιλο,ενώ η ΑΔ ΠΙΕΡΙΑΣ τους πρώτους βαθμούς, οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίσθηκαν με όλες τους τις δυνάμεις και κάτω

Γρεβενά: Έφυγε για πάντα....Έπεσε θύμα τροχαίου ο Κωστίκας!

Θύμα τροχαίου έπεσε χθες το βράδυ στις 21:30, ο γνωστός Κωστίκας Τρανουλίδης 62 χρονών από το Κάστρο Γρεβενών, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό 13ης Οκτωβρίου στο ύψος περίπου της EXPRESS Service την έξοδο της πόλης των Γρεβενών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας... MATIZ -DAEWOO οδηγούσε ένας 19χρονος Γρεβενιώτης (Κ.Β). Η γνώριμη - κλασική πλέον Γρεβενιώτικη φιγούρα του Κωστίκα, που κυκλοφορούσε στην πόλη και πολλές φορές με τη λίρα του διασκέδαζε τους περαστικούς, σχεδόν πάντα με τη συνοδεία αλκοολούχων ποτών, δεν υπάρχει πιά.
Καλό Ταξίδι

Πλήγωσαν την αξιοπρέπεια της Δ’ Εθνικής

Ακρόαση ντροπή στα όρθια από την ΕΠΟ

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ


Πραγματοποιήθηκε χθές το μεσημέρι, η πολυσυζητημένη συνάντηση αντιπροσωπείας της συντονιστική επιτροπής των ομάδων της Δ Εθνικής, με το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, το οποίο συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία και βέβαια μετά την κατάθεση του αιτήματος την οποία αποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος. Οι τριμελής επιτροπή της Συντονιστικής επιτροπής απαρτίζονταν από τους Γιώργο Καλαποτλή που εκπροσωπούσε τους ομίλους 1ο,2ο και 3ο, Μανώλη Βουλκίδη που εκπροσωπούσε τους ομίλους 7ο,8ο και 9ο και Βαγγέλη Σταθόπουλο που εκπροσωπούσε τους ομίλους 4ο, 5ο και 6ο. Μαζί τους ήταν και ο δικηγόρος

Ποια νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια συγχωνεύονται ή καταργούνται σε όλη τη χώρα!!!

Μάρνυ Παπαματθαίου από το ΒΗΜΑ
Μεγάλο σχέδιο συγχωνεύσεων, καταργήσεων σχολείων, αλλά και επανιδρύσεων σε περιπτώσεις που θα κριθεί απαραίτητο αλλάζει ριζικά τον «χάρτη» της Εκπαίδευσης από την επόμενη σχολική χρονιά. Μονοθέσια, διθέσια και τριθέσια σχολεία θα είναι τα πρώτα που θα κλείσουν, ενώ συγχωνεύσεις αναμένονται και σε λυκειακές τάξεις αλλά και σε σχολικές μονάδες που λειτουργούν στην ίδιο χώρο. Το ποσοστό των σχολείων που θα βάλουν «λουκέτο» δεν είναι

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ!!!

(από ΤΑ ΝΕΑ)
Περικοπές στις επικουρικές συντάξεις και στα εφάπαξ, αλλά «διάσωση» των κύριων συντάξεων γιατα επόµενα 50 χρόνια φέρνουν αναλογιστικές µελέτες και οι επιταγές της τρόικας. Μετά και την πρόσφατη ανατροπή στο Ασφαλιστικό (αύξηση στα...
όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, µείωση στις συντάξεις κ.ά.), όλαδείχνουν ότι οι νέες περικοπές θα αφορούν τα επικουρικά _ ελλειµµατικά _ ταµεία καθώς και τα προβληµατικά ταµεία

-45C στην Αμερική λόγο "υπερθέρμανσης του πλανήτη"!!!

Τώρα αρχίζουν και το ονομάζουν κλιματική
αλλαγή αφοού δεν τους βγήκε η υπερθέρμανση
Μετά τους δεκάδες νεκρούς στην Ευρώπη λόγο ψύχους,ρεκόρ με την χαμηλότερη θερμοκρασία όλων των εποχών και στην Αμερική στην περιοχή Μέιν, με -45C και 4 νεκρούς μέχρι στιγμής λόγο "υπερθέρμανσης".
Ενώ στην χώρα μας η επιδοτούμενη παραπληροφόρηση συνεχίζεται με τα "οικολογικά δελτία" του ΣΚΑΪ που καταττάσουν το 2010 στην θερμότερη χρονιά της δεκαετίας!

Ανεστάλη η 48ωρη απεργία των σιδηροδρομικών

Κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών να αναστείλει τις προγραμματισμένες για αύριο και μεθαύριο κινητοποιήσεις της.
Οπως έγινε γνωστό, αντιπροσωπεία της ομοσπονδίας θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, από το αποτέλεσμα της οποίας θα εξαρτηθεί αν οι σιδηροδρομικοί θα προχωρήσουν ή όχι σε νέες κινητοποιήσεις.

Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Αννίτας Πάνια!!!

Ενώ είχαμε σίγουρη την μετακίνηση της Αννίτας Πάνια στον Alpha, τελικά σήμερα η Αννίτα έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να γυρίσει στο Alter, και να παρουσιάσει κανονικά τις εκπομπές της. Κάτι έγινε και άλλαξε η άποψή της, αφού ήδη από το ΣΚ είχε κανονιστεί το ραντεβού με τους Γερμανούς για να πέσουν οι υπογραφές (φήμες ήθελαν να έχει υπογράψει).

Άρης:Εκδόθηκε το δελτίο του Καστίγιο!!!

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε μία μέρα όπου από το μεσημέρι τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του τοπικού ντέρμπι με αυτά να διατίθενται καθημερινά το διάστημα 9:00-21:00.Για αύριο Τετάρτη εξάλλου είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της με δεδομένο να είναι ότι στις κερκίδες θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι του Άρη.
Στα ευχάριστα για τον Μιχαλήτσο είναι ότι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκαν πλέον οι Σέρχιο Κόκε, Κώστας Μενδρινός και Σάκης Πρίττας όπως και το ότι ο Νέρι Καστίγιο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.Εκτός αυτού ο διεθνής Μεξικανός επιθετικός έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Άρη μετά από την έκδοση του δελτίου του από την ΕΠΟ.
Κατά τα άλλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπομπαντίγια, Αγτζίδης, Οριόλ ενώ αύριο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Κάρλος Ρουίζ μετά από σχετική ενημέρωση από την Ομοσπονδία της Γουατεμάλας.Απόντες από την σημερινή προπόνηση ήταν οι διεθνείς Ντανίλο, Κατίδης και Μπουγαίδης ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Πηγή:sport24

Xωρίς οπαδούς ο επαναληπτικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο!

 Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα το δικαίωμα έφεσης.
Η ομάδα του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για τα επεισόδια των οπαδών του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και έτσι στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, δεν θα έχει οπαδούς. Μάλιστα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 80.000 ευρ.

Σε απολογία οι... μισές ΠΑΕ!!!

Οι... μισές ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκα, κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή για τα όσα έλαβαν χώρα στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 27/01/2011 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 19η Αγωνιστική:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Σε συνέχεια του «υπ΄αριθμ. πρωτ. 3000/11 έγγραφου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, δυνάμει του οποίου ασκείται καθ΄ υμών πειθαρχική δίωξη και σας καλούμε ενώπιoν της Επιτροπής, την Παρασκευή 28-1-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία,

Το Facebook "ψήνει" πιο εύκολα τις γυναίκες!

Σχεδόν τέσσερις στις πέντε γυναίκες και τρεις στους πέντε άνδρες θεωρούν ότι τα sms, το Facebook και άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης κάνουν τα νέα ζευγάρια να επισπεύδουν την ερωτική επαφή, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.
Ωστόσο... μόλις των 38% των γυναικών απάντησαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με κάποιον νωρίτερα απ΄ό,τι θα έκαναν λόγω "ψηφιακής οικειότητας", όπως προκύπτει από τις απαντήσεις των 1.200 γυναικών και ανδρών που συμμετείχαν στην τρίτη ετήσια έρευνα για το σεξ των περιοδικών Shape και Men's Fitness.
 Τα smartphones και τα laptop είναι τα νέα "παιχνίδια" που οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα, αναφέρει η έρευνα, με σχεδόν το 80% των γυναικών και το 58% των ανδρών να απαντούν ότι τα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγούν γρηγορότερα στην ερωτική επαφή.
 Τα γραπτά μηνύματα είναι ο υπ΄αριθμόν ένα τρόπος με τον οποίο διατηρούν επαφή οι εραστές, διαπίστωσε η έρευνα, και οι άνδρες στέλνουν γραπτά μηνύματα 39% συχνότερα απ΄ό,τι τηλεφωνούν, ενώ οι γυναίκες 150% συχνότερα.
 Ακόμη και πριν ξεκινήσει η σχέση, το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών χρησιμοποιούν το Google και άλλους διαδυκτιακούς μηχανισμούς για να μάθουν πληροφορίες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Το 65% από αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι τους ζήτησαν σε ραντεβού μέσω μηνύματος και το 49% μέσω Facebook.
 Οταν ξεκινήσει η σχέση, το 72% των γυναικών απάντησαν ότι ψάχνουν τις πρώην αγαπημένες του συντρόφου τους μέσα από το Facebook, ενώ ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης κάποιοι δεν μπορούν να αποχωριστούν τις ηλεκτρονικές τους συσκευές. Οταν, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, χτυπήσει το τηλέφωνο ή έρθει μήνυμα στο κινητό, το 5% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι κοιτάνε να δουν ποιός τους καλεί και το 1% σηκώνουν το τηλέφωνο.
 Και όταν η σχέση τελειώνει ο νέος τρόπος χωρισμού θέλει να γίνεται πάλι μέσω της τεχνολογίας: το 43% των γυναικών και το 27% των ανδρών απάντησαν ότι έλαβαν μήνυμα του τύπου "δεν φταις εσύ, εγώ φταίω".
  Πηγή: