ΣΙΝΕ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

«Έλεος αστυνόμε! Η γυναίκα μου θέλει συνέχεια σεξ»!


Υπάρχουν άνδρες που παραπονιούνται ότι οι γυναίκες τους συχνά έχουν... πονοκέφαλο όταν θέλουν να κάνουν μαζί τους «αγαπούλες».
Υπάρχει όμως και ένας που έχει πάθει το ακριβώς αντίθετο...
Η σύζυγος είναι αυτή που κυνηγάει τον άνδρα της για να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα και τον έχει... «ξεζουμίσει» σε τέτοιο βαθμό, που αυτός έφτασε στο αμήν και ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία για να γλιτώσει. 
Πρόκειται για έναν Τούρκο που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία. Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ο άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία «εμφανώς εξουθενωμένος» και ζήτησε να του προσφέρει η αστυνομία νυχτερινή ανάπαυση και ηρεμία. Επειτα από 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, ο άνδρας δεν μπορεί να αντέξει άλλο τις ορέξεις της γυναίκας του και ζητάει πλέον διαζύγιο – και σε κάθε περίπτωση όχι άλλο σεξ...
star.gr

Και δεύτερη ανήλικη στα έξαλλα πάρτι του Μπερλουσκόνι!!!

Μια δεύτερη ανήλικη συμμετείχε στα πάρτι που γίνονταν στις κατοικίες του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι... κοντά στο Μιλάνο και στη Σαρδηνία, σύμφωνα με έγγραφα που εστάλησαν από την εισαγγελία στο Κοινοβούλιο, σχετικά με την έρευνα για το σεξουαλικό σκάνδαλο Ρουμπιγκέιτ, και τα οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ANSA.
Η Ίρις Μπεράρντι, η οποία χαρακτηρίζεται από τους ερευνητές «γνωστή πόρνη» και έχει γεννηθεί τον Δεκέμβριο του 1991, ήταν ανήλικη, όταν μετέβη σε τουλάχιστον δύο κατοικίες του Καβαλιέρε, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2009, σύμφωνα με τα έγγραφα που επικαλείται το πρακτορείο και τα οποία βασίζονται στο γεωγραφικό εντοπισμό του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας.
Εκτός από την κατηγορία για σεξουαλικές σχέσεις έναντι αδράς χρηματικής αμοιβής με ανήλικη, ο Μπερλουσκόνι είναι επίσης ύποπτος για κατάχρηση του αξιώματός του, επειδή επενέβη, για να αφεθεί ελεύθερη η Ρούμπι, όταν συνελήφθη για κλοπή τον Μάιο του 2010 στο Μιλάνο.
Η Εισαγγελία του Μιλάνου διαβίβασε χθες νέα έγγραφα σε επιτροπή του ιταλικού Κοινοβουλίου, για να δικαιολογήσει το αίτημά της να ερευνήσει γραφεία που συνδέονται με τη δράση του Μπερλουσκόνι ως βουλευτή. Οι τρεις εισαγγελείς που διεξάγουν την έρευνα για το σκάνδαλο Ρουμπιγκέιτ έστειλαν περισσότερες από 220 σελίδες που περιέχουν μαρτυρίες και νέες τηλεφωνικές υποκλοπές, ζητώντας να ερευνήσουν τα γραφεία του λογιστή του Καβαλιέρε, Τζουζέπε Σπινέλι.

Μαρία Κορινθίου: Ο γάμος με πήγε πίσω σαν… sex symbol αλλά δεν με απασχολεί

Μαρία Κορινθίου: «Ο γάμος με πήγε πίσω σαν… sex symbol αλλά δεν με απασχολεί»Δεν δείχνει να την απασχολεί ο όρος sex symbol που της έχουν καταλογίσει παρόλο που πριν αποκτήσει τη δική της οικογένεια έκανε πολλές αισθησιακές φωτογραφίες.Όμως, τόνισε πως δεν θα έκανε άλλες πλέον μιας και: «Ενοχλεί τον Γιάννη το να κάνω τώρα γυμνή φωτογράφηση». Σε ό,τι αφορά την φιλία της με τη Ναταλία Λιονάκη η ηθοποιός είπε: «Μου λείπε η Ναταλία Λιονάκη είναι φίλη μου αλλά έχει τραβήξει άλλο δρόμο». Επίσης παραδέχτηκε: «Είμαι αφοσιωμένη στον άντρα μου και το παιδί μου.
Επιλογή μου ήταν να αποκτήσω οικογένεια… Δεύτερο παιδί; Να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί. Στα άμεσα σχέδιά μου δεν είναι ένα παιδί. Από τη μία το σκέφτομαι για το παιδί μου. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει».
gossip-tv.gr

Γιατί οι άνδρες θέλουν συνέχεια σεξ;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άνδρες σκέφτονται και θέλουν περισσότερο το σεξ απ’ ότι οι γυναίκες; 
Σύµφωνα µε έρευνες, υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι γι΄ αυτό. ∆εν είναι τυχαίο που ένας άντρας λέει στη σύντροφό του «αν δεν κάνουµε σεξ, δεν σε αγαπώ», ενώ εκείνη προβάλλει κυρίως συναισθηματικές απαιτήσεις: «Αν δεν µε αγαπάς, δεν έχει σεξ!»
Ανάµεσα µάλιστα σε όλους τους Ευρωπαίους, περισσότερο για τον Έλληνα το σεξ φτάνει να αποτελεί δείκτη ευτυχίας καθώς το θεωρεί µέρος της ύπαρξής του, γι’ αυτό ακόµα και στα δύσκολα ποτέ δεν αφήνει τη σεξουαλική επιθυµία να χάνεται χωρίς να δώσει τις µάχες του.
Σύµφωνα µε άλλες έρευνες, οι περισσότεροι άντρες επιθυµούν το σεξ πολύ περισσότερο συγκριτικά µε τις γυναίκες κυρίως γιατί οι αισθήσεις τους είναι έτοιµες να αφυπνιστούν στο πρώτο τυχαίο γεγονός ενός οπτικού ερεθίσματος. Ακόµα δηλαδή και µια άγνωστη όµορφη γυναίκα µπορεί να πυροδοτήσει τη σεξουαλική τους επιθυµία, καθώς τους προκαλεί και τους ερεθίζει αφυπνίζοντας τις αισθητηριακές αντιδράσεις των νευροενδοκρινών αδένων του εγκεφάλου τους. Αντίθετα, η γυναίκα για να κάνει σεξ µε έναν άντρα θα πρέπει κατά κανόνα να έχει εµπλακεί µαζί του συναισθηµατικά.
∆ύο ακόµα λόγοι κάνουν τον άντρα να θέλει το σεξ περισσότερο σε σύγκριση µε τη γυναίκα: το γονίδιο του κυνηγού, το οποίο κυριαρχεί στο DNA του, αλλά και η νευροχηµεία του, που τον οδηγεί πιο εύκολα στη σεξουαλική διέγερση.
newsbomb.gr

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ : Συνεχίζουμε χωρίς τη βοήθεια του Δημάρχου Γρεβενών...


Στις 25-01-2011 μέλη του Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ συναντήθηκαν με τον κο. Δήμαρχο Γρεβενών. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η προοπτική οικονομικής ενίσχυσης της ποδοσφαιρικής ομάδας που φέτος αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας. Υπήρξε, ΑΟΡΙΣΤΗ, υπόσχεση του κου Δημάρχου περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας στο... ΜΕΛΛΟΝ. Όπως είναι γνωστό στο φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών, ο ΠΥΡΣΟΣ, κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και ΔΕΝ υποβιβάστηκε, αντίθετα τερμάτισε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πλην όμως οικονομικοί λόγοι ανάγκασαν την τότε διοίκηση να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και αποφασίστηκε τελικά η συμμετοχή του ΠΥΡΣΟΥ σε όμιλο της Δ εθνικής κατηγορίας.
Περιττό βέβαια είναι να αναφέρουμε το γνωστό σε όλους ότι ο ΠΥΡΣΟΣ πορεύτηκε στη Γ εθνική, κυρίως, με την οικονομική ενίσχυση – χορηγία του κ Δ. Παπαϊωάννου.
Στον τελευταίο υπήρξε ρητή και κατηγορηματική διαβεβαίωση του τότε Νομάρχη και νυν Δημάρχου Γρεβενών, ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΠΥΡΣΟΣ, περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, πλην όμως η υπόσχεση αυτή ΔΕΝ υλοποιήθηκε ποτέ.
Η θέση της διοίκησης του ΠΥΡΣΟΥ ήταν και είναι να μην έρχεται σε αντιπαράθεση αναφορικά με θέματα της αγαπημένης μας ομάδας.
Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας και επειδή ΔΕΝ επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον κο ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι το Δ.Σ. του Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ ΔΕΝ επιθυμεί πλέον την οικονομική ενίσχυση του από τον Δήμο Γρεβενών, επειδή πιστεύει ότι αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί.
Ο ΠΥΡΣΟΣ θα προσπαθήσει να πορευτεί με βάση τις οικονομικές ενισχύσεις άλλων χορηγών του και φυσικά των φιλάθλων του.

ΓΡΕΒΕΝΑ 27/01/2011
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
Φ.Α.Σ. ΠΥΡΣΟΣ
Πηγή

Εννέα τα θύματα από τον ιό της γρίπης Η1Ν1

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του ο ιός της γρίπης Η1Ν1, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 9.
Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), άλλα επτά άτομα εισήχθησαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται σε ΜΕΘ συνολικά 33 άτομα.
Από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ συνολικά 61 άτομα, εκ των οποίων οι 9 έχουν χάσει τη ζωή τους και 19 έχουν επιστρέψει σπίτι τους ή νοσηλεύονται σε απλούς θαλάμους νοσηλείας.

Συντονιστική Επιτροπή ν. Ηρακλείου ΔΗ.ΣΥ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντονιστική Επιτροπή ν. Ηρακλείου ΔΗ.ΣΥ.
Ηράκλειο, 27 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο
Την Παρασκευή στις 7 και τις 8 το απόγευμα στα γραφεία του κινήματος
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κινήματος στο Ηράκλειο την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα, τοπικού και εθνικού ενδιαφέροντος, οργανωτικά θέματα, αλλά και οι συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σημειώνεται ότι η Οικονομική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο αποτελείται από τους: κ. Μ. Παπακαλιάτη, κα. Βασιλάκη, κα. Μ. Γύπαρη, κ. Γ. Μανελάκη, κα. Μαρίτα Καράτζη.
Στη σύσκεψη θα παραβρεθούν και οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης, Δ. Γιαννουλάκη και Μ. Καράτζης.
Στις 8 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα συνεδριάσει και η Οργανωτική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Π. Σπαθαράκης, κατά την οποία θα αναλυθούν θέματα οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας στους υπόλοιπους Καλλικρατικούς Δήμους, ενώ θα συζητηθεί και το ζήτημα εγγραφής μελών στο κίνημα. 



Συντονιστική Επιτροπή ν. Ηρακλείου ΔΗ.ΣΥ.
Ηράκλειο, 27 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και διασκεδάζουν… οι νέοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Πρώτη συνάντηση στο καφέ μπαρ Novo στις 21.00 στο Ηράκλειο
Η πρώτη συνάντηση των νέων της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στο καφέ μπαρ Novo στις 21.00 στο Ηράκλειο.
Συντονιστές της συνάντησης των νέων είναι οι: Λυδάκη Μαρία, Μερωνιανάκη Ευαγγελία, Μπαγουράκης Γιώργος, Ορφανίδης Αντώνης, Σαριδάκης Γιώργος και η Σκαντζάκη Φωτεινή.

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πτολεμαΐδα!!!

Για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και διατάραξη συγκοινωνιών κατηγορείται 21χρονος που συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα μετά από κινηματογραφική καταδίωξη με αστυνομικούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός άντρας οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα, κι όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους με σκοπό να εμβολίσει το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν.
Ακολούθως, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν, στοχεύοντας στα λάστιχα του οχήματος, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν, αλλά ο 21χρονος κατάφερε να διαφύγει.
Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης, σε περιοχή του δήμου Εορδαίας, με σκασμένα τα λάστιχα, οπότε τον συνέλαβαν.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τη συμμετοχή του σε κλοπές και διαρρήξεις οικιών που διαπράχθηκαν κατά το παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Από την Τουρκία μπήκε ο κομάντο αυτοκτονίας στην Ρωσία!

Η Ρωσία γεύεται τους "καρπούς" της συνεργασίας με την Τουρκία. Σειρά έχει η Δύση!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, πριν από ένα μήνα οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν πληροφορίες για είσοδο στη Ρωσία μέσω Τουρκίας, Γεωργίας και Ιράν πέντε τρομοκρατών, με σκοπό την πραγματοποίηση τρομοκρατικής επίθεσης.
Μετά τη χθεσινή επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 35 άνθρωποι, οι ρωσικές αρχές ασφαλείας αναζητούν τρία άτομα που σχετίζονται με την επίθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Komsomolskaya Pravda, ο Aleksandır

παραιτήθηκε ο Πατέρας από το Δ.Σ του Παναθηναϊκού!

Την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε σήμερα ο Νίκος Πατέρας.
Στην επιστολή που απέστειλε, ο τέως πρόεδρος του «τριφυλλιού», προβάλλει ως λόγο της αποχώρησής του δημοσιεύματα, τα οποία αφορούν τις ενέργειές του κατά το διάστημα που βρισκόταν στην ηγεσία της ΠΑΕ, και μάλιστα προαναγγέλλει αγωγές κατά των συγκεκριμένων εφημερίδων. Υποστηρίζει πως έχει αδικηθεί σε σχέση με την προσφορά του στο σύλλογο, ενώ διαψεύδει τον ισχυρισμό ότι έχει προτείνει ή δρομολογήσει τη μετατροπή των «πρασίνων» σε εταιρεία λαϊκής βάσης.

Τέλος τα τρένα πλέον ...σε Τρίκαλα-Καρδίτσα και Καλαμπάκα!!!

Χωρίς σιδηροδρομικούς σταθμούς θα μείνει από τη Δευτέρα η Δυτική Θεσσαλία καθώς κλείνουν οι σταθμοί σε Καλαμπάκα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.
Οι εργαζόμενοι στους τρεις αυτούς σταθμούς θα μεταφερθούν σε αυτούς της Λάρισας και των Παλαιοφαρσάλων με τους επιβάτες να περιμένουν έξω από τους σταθμούς Καρδίτσας, Τρικάλων και Καλαμπάκας για να επιβιβαστούν ενώ τα εισιτήρια είτε θα τα έχουν προμηθευτεί από τους πράκτορες ή θα τα προμηθεύονται μέσα στο τρένο.
Πηγή: trikalanews.gr

Περαίωση, η μεγάλη ευκαιρία των εφοριακών για κονόμα...

Η περαίωση απέδωσε μεν, στο δημόσιο ταμείο έσοδα πάνω από αυτά που το οικονομικό επιτελείο προσδοκούσε, έδωσε όμως συγχωροχάρτι σε μεγαλοφοροφυγάδες, αλλά ταυτόχρονα και την ευκαιρία σε εφοριακούς του συστήματος να κάνουν μεγάλες αρπαχτές.
Σύμφωνα με όσα είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς στις 4/1 στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα ΜEGA», στην

Α1 Μπάσκετ: Οι διαιτητές των αγώνων της 15ης αγωνιστικής!!!

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ. Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Ηρακλής-ΠΑΟΚ, θα διευθύνουν οι κ.κ. Σπυρίδωνος, Τανατζής και Αφεντουλίδης.
Αναλυτικά οι διαιτητές όλων των αναμετρήσεων της 15ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου
17.00 Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός (κθ) Γκούμας-Γεωργιάδης-Αναστόπουλος Αντ. (Μπισιώτης-Σγούρος)
17.00 Καβάλα-Περιστέρι Γκόντας-Φούφης-Κατραχούρας (Τσανίδης)
17.00 Κολοσσός Ρ.-Μαρούσι Πηλοϊδης-Σώμος-Πανταζής (Κουνελές)
19.30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Ψαριανός-Παναγιώτου-Μαγκλογιάννης (Γιοχαλής)
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου
16.30 Άρης-Πανελλήνιος (κθ) Σχινάς-Καρακατσούνης-Καλδίρης (Αρβανιτίδης-Γκατζός)
16.30 Ηρακλής-ΠΑΟΚ Σπυρίδωνος-Τανατζής-Αφεντουλίδης (Σιμητόπουλος)
19.00 Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας Χριστοδούλου-Κορομηλάς-Μάνος (Σωτηριάδης).

Έκτακτο δελτίο με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από σήμερα - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία!

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τη νύχτα στα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Για ταύριο προβλέπονται πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της δυτικής κεντρικής και νότιας χώρας, ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά.
Τα πρώτα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις...

Η συγγνώμη του Μήτρογλου!!! (video)

Στον αθλητικό εισαγγελέα βρέθηκε χθές το πρωί ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος απολογήθηκε για τον τρόπο πανηγυρισμού του τέρματος που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.
Όπως υποστήριξε ο νεαρός επιθετικός , την ώρα που πηδούσε τις πινακίδες για να φτάσει κοντά στους φιλάθλους του Πανιωνίου, έπεσε το σορτς του, χωρίς να θέλει να προκαλέσει κάποιον. Έπειτα ζήτησε και συγνώμη γι' αυτήν την ενέργεια.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης άφησε να εννοηθεί πως το θέμα έκλεισε και δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία για το νεαρό επιθετικό.

Τελευταίο αντίο στον "καπετάν Βασίλη"

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος τελέστηκε το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία για τον εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών από την επάρατη νόσο.
Στην ακολουθία παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης, ο προέδρος του ΟΛΠ, Γιώργος Ανωμερίτης, δεκάδες μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και πλήθος κόσμου.
«Ξεκίνησε πουλώντας κουμπιά, μοιράζοντας γάλα, δούλεψε ναύτης στα βαπόρια αμισθί, γνώρισε την Κάρμεν, την ερωτεύτηκε, τον παντρεύτηκε (γιατί όπως έλεγε πάντα ''εκείνη με διάλεξε'') κάνανε 3 γιους και 6 εγγόνια ''προς το παρόν'', (όπως επίσης έλεγε), δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Το μεγαλύτερό του, όμως, επίτευγμα ήταν ο ακέραιος χαρακτήρας του ο οποίος δοκιμάστηκε μέσα από δύσκολα χρόνια, αλλά κράτησε την ανθρωπιά και την εντιμότητά του και τον πλούσιο συναισθηματικό του κόσμο», τόνισε στην ομιλία του ο γιος του.
Η οικογένεια είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο Ίδρυμα ΘΩΡΑΞ - Κέντρο Ερευνών Εντατικής και Επείγουσας Ιατρικής Θώρακος.

Πάνω από 300.000 τα θύματα της ναζιστικής «ευθανασίας»

http://www.dw-world.de/image/0,,6317396_1,00.jpg 
6 χρόνια από την απελευθέρωση του Άουσβιτς. Διεθνής Ημέρα Μνήμης των ναζιστικών Εγκλημάτων η σημερινή και στη Γερμανία Ημέρα του Ολοκαυτώματος... Μια αναφορά στα θύματα της «ευθανασίας» που ξεπερνούν τα 300.000.
Πριν από 71 χρόνια, τον Ιανουάριο του 1940, η ναζιστική κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή την «Επιχείρηση Τ4» (Τ4= Tiergartenstrasse 4 / διεύθυνση κτιρίου). Πρόκειται για την κωδικοποιημένη ονομασία των ‘Κεντρικών Γραφείων Συντονισμού και Υλοποίησης της Ευθανασίας’ στο Τρίτο Ράιχ.
Τα πρώτα θύματα της «ευθανασίας»

Ποιοί έβγαλαν εισιτήρια στους λαθρομετανάστες!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiO7Z-tFvFw0EhcXR1vdsK8G9PMz70iTbLvegXcljZGDztc42AuiNw4kcbCxfYx1Dj1cPO4d0Y1KmbdKjIoD85XAZ5n0F0K7cKopoy0y8GmE4kzwW60BhQhpZOuI2Go2E91gdXH70C_3mHa/s1600/tychero_IMG_2877.jpg1)Ποιοί έβγαλαν εισιτήρια στους λαθρομετανάστες; Τα ακτοπλοικά εισιτήρια είναι ονομαστικά υποχρεωτικά από τον Νόμο... Σε τι όνομα βγήκαν αυτά τα εισιτήρια και ποιοι τα πλήρωσαν; Για να εκδοθεί ένα εισιτήριο επίσης χρειάζονται νομιμοποιητικά έγγραφα αφού αυτά είναι ονομαστικά. Πως οι πράκτορες εξέδωσαν αυτά τα εισιτήρια σε παρανόμους; Εκτός βέβαια εάν επιβιβάστηκαν χωρίς εισιτήρια οπότε αλλάζει το θέμα.
2)Ευθύνη επίσης έχει το Λιμεναρχείο των Χανίων στην Κρήτη. Μα

Με τους κουλοχέρηδες θα εξοντώσουν οικονομικά χιλιάδες άτομα και οικογένεις!!!

Μέχρι και 30.000 «κουλοχέρηδες» που είχαν κατακλέψει τον κόσμο και είχαν οδηγήσει σε οικογενειακά δράματα, θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα με βάση όσα προβλέπει το σχέδιο νόμου για τα τυχερά παιχνίδια που παρουσίασε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Γ. Παπακωνσταντίνου.
Το νομοσχέδιο επιχειρεί να θέσει υπό έλεγχο και το διαδικτυακό στοίχημα, ενώ καταργεί το νόμο του 2002 που απαγόρευσε συνολικά όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα και στοίχισε την καταδίκη της χώρας από τα δικαστικά όργανα της Ε.Ε.
Ειδικότερα προβλέπεται η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για την εκχώρηση 4 έως 10 αδειών για την εγκατάσταση 25.000 παιγνιομηχανημάτων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο νομοσχέδιο. Παράλληλα, προβλέπεται η προκήρυξη διαγωνισμών για μέχρι και 5.000 “μικρών” αδειών για ισάριθμα μηχανήματα. Οι άδειες που θα εκχωρηθούν έναντι τιμήματος θα έχουν αρχικά 10ετή ισχύ με δυνατότητα παράτασης, η οποία εφόσον δοθεί θα συνοδεύεται από την καταβολή νέου τιμήματος.
Τη συνολική εποπτεία του χώρου των πάσης φύσεως παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που λειτουργούν στο διαδίκτυο, θα έχει η νεοσυσταθείσα Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Οπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο η ΕΕΠ ελέγχει μεταξύ άλλων τα τεχνικά-ψυχαγωγικά παιχνίδια που παίζονται είτε σε δημόσιους χώρους είτε στο διαδίκτυο, καθώς και τα τυχερά παιχνίδια στα οποία περιλαμβάνονται και οι διάφορες μορφές στοιχήματος. Στις αρμοδιότητες της ΕΕΕΠ περιλαμβάνεται και η πιστοποίηση των παιχνιδιών που είναι κατάλληλα για τους ανήλικους, ενδεχομένως με την εφαρμογή ενός συστήματος παρόμοιου με εκείνου που χρησιμοποιείται ευρύτατα στις ΗΠΑ και στην Ε.Ε.
Προβλέπεται επίσης η δημιουργία ενός πληροφοριακού συστήματος (που ονομάζεται ΠΣΕΕ) για την “λογισμική παρακολούθηση όλων των μορφών παιγνίων και όλων των πιστοποιημένων παιγνιομηχανημάτων και ιστοτόπων”, καθώς και η σε πραγματικό χρόνο παρακολούθησή τους.
Στα τυχερά παιχνίδια μέσω παιγνιομηχανημάτων, οι μετέχοντες θα μπορούν να ποντάρουν από 0,10 μέχρι και 5 ευρώ κάθε φορά. Για την προστασία των ανηλίκων το σχέδιο νόμου προβλέπει πως κάθε παίκτης θα πρέπει να περνά από μια διαδικασία ταυτοποίησης στο πλαίσιο της οποίας θα ενημερώνεται το ΠΣΕΕ. Επιπροσθέτως, το νομοσχέδιο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάθε παίκτη να εκδίδεται ειδική ατομική κάρτα, όπου θα διαπιστώνονται μεταξύ άλλων η ηλικία και το ΑΦΜ του, “η ροή των χρημάτων, ο μέγιστος χρόνος συμμετοχής”, καθώς και “να διασφαλίζονται τυχόν πρόσθετοι περιορισμοί που θέτει ο ίδιος ο παίκτης”.
Το νομοσχέδιο θέτει επίσης περιορισμούς στη διαφήμιση των τυχερών παιχνιδιών, καθώς μέχρι τη θέσπιση σχετικού Κώδικα Δεοντολογίας απαγορεύται κάθε μορφής εμπορική επικοινωνία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο άρθρο 13.
Ειδικά για τα τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου ορίζεται σαφώς πως οι δημιουργοί τους ή οι διαχειριστές τους θα πρέπει να έχουν ζητήσει πρώτα ειδική άδεια. Το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει στην προκήρυξη για την έκδοση 15 έως 50 τέτοιων αδειών, ενώ θα απαγορευτεί η συμμετοχή στους εν λόγω διαγωνισμούς όσων μετά τη δημοσίευση του νόμου παρέχουν online υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών στην ελληνική επικράτεια.
Τέλος, το νομοσχέδιο βάζει οριστικό τέλος στον νόμο 3037/2002 με τον οποίο είχε απαγορευτεί συλλήβδην κάθε παιχνίδι (τεχνικό, ψυχαγωγικό ή τυχερό) στην Ελλάδα και είχε προκαλέσει την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Kατάληψη του ΕΛΓΑ από αγρότες!

50 αγρότες - μέλη της ΠΑΣΥ, οι οποίοι και προχώρησαν σε συμβολικό ολιγόωρο αποκλεισμό των γραφείων του οργανισμού, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων που έχουν αποφασίσει οι αγρότες.
H κινητοποίηση διοργανώθηκε επειδή "ο αγρότης, από 3% που πλήρωνε επί των τιμολογίων πώλησης, τώρα πληρώνει 4% επί της αξίας της συνολικής γεωργικής παραγωγής του -δηλαδή ανεξάρτητα αν θα πουλήσει ή όχι την παραγωγή του- και μάλιστα, στην αρχή του έτους, μαζί με τη δήλωση του ΟΣΔΕ. Για τους κτηνοτρόφους αυξάνεται αντίστοιχα στο 0,75% από το 0,50% που ήταν. Για τους μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, πέρα από το 4%, επιβάλλεται εισφορά, επιπλέον, 2% επί των γεωργικών εισοδημάτων εφ' όσον έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 12.000". 

Παράξενα Χαρτιά Υγείας

Δείτε...





















Δ' Εθνική News!

TO periferiako.com... μας ενημερώνει με νέα από την Δ' Εθνική!
Βατανιακός:    Πήρε τον Σταφίδα

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Βατανιακός. Συγκεκριμένα, η ομάδα απέκτης τον Λευτέρη Σταφίδα.
Ο ποδοσφαιριστής, έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τους Πόντιους της Κατερίνης.
Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μέσος αγωνίστηκε στο παρελθόν με τα χρώματα των Ρόδου(Β'ΕΘΝΙΚΗ), Θερμαικό Θέρμης(Γ'ΕΘΝΙΚΗ) και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα,

Σέρρες:Ελεύθερος υπό όρους κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία

Με την υποχρέωση να καταβάλει εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ελεύθερος, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Σερρών, ο 25χρονος φοιτητής που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω Ιντερνετ.
Ο φοιτητής συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα και, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 σκληροί δίσκοι με 200 βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά, 4 dvd και 2 λάπτοπ.
Αγγελιοφόρος

Βόλει: Αποτελάσματα αγώνων Ά φάσης κυπέλλου Ελλάδας!!!

Τα αποτελάσματα της Ά φάσης των (νοκ άουτ) αγώνων του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλει ανδρών ήταν. 
Άρης-ΕΑ Πατρών 3-0 (25-11, 25-18, 25-20)
ΑΟ Κηφισιάς-Απόλλων 3-1 (25-12, 19-25, 25-19, 25-22)
Εθνικός-Λαμία 0-3 (18-25, 22-25, 12-25)
Επίκουρος-ΠΑΟΚ 1-3 (20-25, 25-22, 14-25, 13-25)

Δείτε τη λίστα με τα 81 πρατήρια της Αθήνας... με νοθευμένη βενζίνη!!!

Δείτε τη λίστα με τα 81 βενζινάδικα που πουλούσαν νοθευμένη βενζίνη.


1. «ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ» (Αχιλλέως και Ναϊάδων 121, Παλαιό Φάληρο)...

2. «ΑΦΟΙ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.» (Ναυσικάς 47, Παλαιό Φάληρο)...

...3. «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ» (Λ. Αμφιθέας 99 και Άρεως, Παλαιό Φάληρο)

4. «ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» (Ελ. Βενιζέλου 240, Καλλιθέα)

5. «ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΣΤΑΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Σιβιτανίδου 32, Καλλιθέα)

6. «Γ. & Π. ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΣ Ο.Ε.» (Λεωφ. Ποσειδώνος 85, Άλιμος)

7. «ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Λεωφ. Κηφισού 91, Αιγάλεω).

8. «ΤΣΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» (Πριάμου 228, Ίλιον)

9. «ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Αθηνάς και Κλυταιμνήστρας, Ίλιον).

10. «ΒΑΡΣΟΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» (Λεωφ. Βουλιαγμένης 130, Ελληνικό)

11. «Ν. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Ιασωνίδου 80, Ελληνικό)

12. «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΕΛ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ», (Λεωφ. Αλίμου 33, Άλιμος)

13. «Ι. ΣΕΪΜΕΝΗΣ - Γ. ΦΕΞΗΣ Ο.Ε.» (Πειραιώς 46, Μοσχάτο)

14. «Σ. ΠΙΣΚΑΡΔΕΛΗΣ - Ι. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» (Λεωφ. Βουλιαγμένης 270, Άγιος Δημήτριος)

15. «ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ & ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.» (Αγίου Δημητρίου 277, Άγιος Δημήτριος)

16. «ΟΖΕΡΟΣ Ο.Ε.» (Δαβάκη 9 και Δοϊράνης, Καλλιθέα)

17. «Κ. ΦΡΑΓΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Ποσειδώνος 42, Καλλιθέα)

18. «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΤΡ. ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ» (Πειραιώς 66, Μοσχάτο)

19. «ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΑΒΡ. ΣΙΜΕΝΗΣ» ( Αριστείδου 1, Γλυφάδα)

20. «ΣΚΟΡΔΟΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» (Μεταμορφώσεως 158, Μοσχάτο)

21. «Ν. Ι. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Γράμμου 24 και Φορνέζη)

22. «ΚΑΝΑΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Βορ. Ηπείρου 3, Γλυφάδα)

23. «Β. ΧΕΙΛΑΚΟΥ - Σ. ΠΙΣΚΑΡΔΕΛΗΣ Ο.Ε.» (Ανδρέα Παπανδρέου 183, Γλυφάδα)

24. «ΑΦΟΙ ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Δ. Γούναρη 155, Γλυφάδα)

25. «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Μαρκόνι 9, Αιγάλεω)

26. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΙΟΜΑΣ» (Στρ. Καραϊσκάκη 48, Χαϊδάρι)

27. «ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» (Ελ. Βενιζέλου 59, Αγία Βαρβάρα).

28. «ΧΑΤΖΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Αχιλλέως 123, Παλαιό Φάληρο)

29. «Μ. ΑΛ ΧΟΥΡΑΝΙ - Μ. & Θ. ΣΑΚΚΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε.» (Σαλαμίνος 2, Καλλιθέα)

30. «ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ Ο.Ε.» (28ης Οκτωβρίου 2, Αργυρούπολη)

31. «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΓΚΛΗΣ» (Αγίας Παρασκευής 46, Περιστέρι). Τηρούσε βιβλίο διακίνησης καυσίμων, αλλά δεν ήταν θεωρημένο.

32. «Ν. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Γούναρη 43, Γλυφάδα)

33. «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Πειραιώς 59, Μοσχάτο)

34. «Ι. & Π. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» (Καλαμακίου 69, Άλιμος)

35. «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ν. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ» (Καλαμακίου 64, Άλιμος)
36. «Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Β. ΜΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Ε.Ε» (Μπιμπίζα 26, Ίλιον)

37. «ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» (Δημοσθένους 24, Περιστέρι)

38. «ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΑΒΡΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Λ. Φυλής 159, Καματερό). Τηρούσε βιβλίο διακίνησης καυσίμων, αλλά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο όμως δεν προβλέπεται από τις αγορανομικές διατάξεις.

39. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» (Αγ. Βαρβάρας 92 & Ευεργετών, Παλαιό Φάληρο)

40. «ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓ. ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙΔΗΣ» (Λ. Κύπρου 73, Αργυρούπολη)

41. «ΓΙΟΥΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Λεωφ. Ποσειδώνος 44, Γλυφάδα)

42. «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΘΕΜ. ΧΡΗΣΤΟΣ» (Λεωφ. Αμφιθέας 43, Παλαιό Φάληρο)

43. «Ν. ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ Μ.Ε.Π.Ε.» (Δαφνίδος 11, Κυψέλη)

44. «Α. ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» (Σπάρτης 5, πλατ. Αμερικής)


45. «ΛΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Λ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ» (Νηλέως 47, Θησείο)

46. «ΔΙΟΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» (Μεγίστης 44-48, Κυψέλη)

47. «ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» (Πατησίων 335, Αθήνα)
48. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝ. ΜΗΤΣΙΟΣ» (Στρ. Καλλάρη 26β & Δαγκλή, Κάτω Πατήσια)

49. «ΣΟΛΟΪΛ Α.Ε.» (Αχαρνών 468, Νέα Χαλκηδόνα)

50. «ΓΡΗΓ. & ΧΡΥΣ. ΚΟΝΤΟΒΑΣ Ο.Ε.» (Δεκελείας 16, Νέα Χαλκηδόνα)

51. «ΒΟΣΔΟΓΑΝΗ Κ. ΜΑΡΙΝΑ» (Σαρκοδίνου 80, Νέος Κόσμος)

52. «ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΧΡ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» (Γαλατσίου & Ψυχάρη 2, Αθήνα)

53. «ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ν. ΚΑΪΣΕΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (8ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Νέα Φιλαδέλφεια)

54. «Α. ΚΑΡΤΑΛΙΑΣ - Α. ΣΙΔΕΡΗΣ Ο.Ε.» (Αχαρνών 350, Αθήνα)

55. «Φ. & Α. ΜΠΟΥΣΚΟΣ Ο.Ε.» (Μετσόβου 8, Αθήνα)

56. «ΕΜΜ. Ν. ΝΤΟΥΜΑΣ» (Λομβάρδου 114, Γκύζη)

57. «ΚΟΤΖΙΑ ΒΑΣ. - ΚΟΤΖΙΑ ΑΙΚ. Ο.Ε.» (Ιπποκράτους 183, Αθήνα)

58. «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤ. ΓΚΙΖΑΣ» (Λεωφ. Αλεξάνδρας 54, Αθήνα)

59. «ΛΙΟΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Τατοΐου 94, Μεταμόρφωση).

60. «ΠΑΝΙΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - SHELL» (Λεωφ. Ειρήνης 23, Πεύκη)

61. «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ΕΚΟ» (Πλαπούτα 73, Ηράκλειο)

62. «ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΕΒΕ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ & ΜΕΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Α.Π.» (Ναυπλίου 33, Μεταμόρφωση)

63. «ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ ΘΕΟΦ. ΗΛΙΑΣ» (Γεωργίου Λύρα 44, Κηφισιά)

64. «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - AEGEAN» (Λεωφ. Κηφισίας 295, Κηφισιά)

65. «ΡΕΓΚΟΣ ΑΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ELIN» (Χαλανδρίου 33, Αγία Παρασκευή)

66. «ΕΚΟ - ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΝ. ΕΠΕ» (Μεσογείων 203-207, Νέο Ψυχικό)

67. «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ. ΜΑΡΙΑ - ΕΤΕΚΑ» (Σικελιανού 3, Νέο Ψυχικό)

68. «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΒΡ» (Εθν. Αντιστάσεως & Ύδρας, Χαλάνδρι)

69. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤ. ΜΑΝΟΥΣΗΣ - ΒΡ» (Λεωφ. Τατοΐου 8-10, Μεταμόρφωση)

70. «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. - ΒΡ» (Τατοΐου & Ελ. Βενιζέλου, Μεταμόρφωση

71. «ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - SHELL» (Μεσογείων 310, Αγία Παρασκευή)

72. «Ι. & Ν. ΚΑΒΙΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Πεντέλης 116, Μαρούσι)

73. «ΓΚΙΟΥΛΗΣ Ι. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - AVIN

74. «ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ» (Ιερά Οδός 316 & Αγ. Μαρίνης, Χαϊδάρι)

75. «ΑΦΟΙ ΨΥΡΟΥΚΗ Ο.Ε» (Μεγ. Αλεξάνδρου 78 & Αθηνάς, Αγία Βαρβάρα)

76. «ΠΗΛΙΟΣ ΒΑΣ. ΠΕΤΡΟΣ» (Ελ. Βενιζέλου 5, Αγία Βαρβάρα)
77. «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Κύπρου 39 & Μπιζανίου, Αργυρούπολη)

78. «ΜΑΝΤΟΥΡΕΚΑ ΡΟΔΑΝΘΗ» (Πελασγίας 2, Περιστέρι)

79. «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Κωνσταντινουπόλεως 53, Ανθούπολη Περιστερίου)

80. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝ. ΒΑΛΕΝΤΗΣ» (Αγ. Ιεροθέου 86, Περιστέρι)

81. «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ» (Σοφ. Βενιζέλου 116, Αγ. Αναργύροι)

Έρευνες για τη ζωή μετά το θάνατο!!!

Ένα νοσοκομείο στο Λονδίνο βοηθά τους επιστήμονες να μελετήσουν και να κατανοήσουν τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν...
Πρόκειται για το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Croydon, το οποίο είναι ένα από τα 25 ιατρικά κέντρα του κόσμου που λαμβάνουν μέρος σε μια έρευνα για το τι συμβαίνει στην ανθρώπινη συνείδηση όταν κάποιος πεθαίνει.
Ο Russell Metcalfe-Smith, είναι επικεφαλής της μελέτης και των ερευνών που ξεκίνησαν το 2008 και υπεύθυνος του τομέα επαναφοράς των αισθήσεων των ασθενών. Ο 34χρονος γιατρός επίσης έχει κατορθώσει να επαναφέρει ασθενείς μετά από καρδιακό επεισόδιο, ρωτώντας τους πάντα αν ένιωσαν ή είδαν κάτι όσο ήταν «κλινικά» νεκροί.
Στο νοσοκομείο υπάρχουν ράφια με εικόνες πάνω από τα κρεβάτια, που κοιτάζουν στο ταβάνι. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όποιος βίωνε μία επιθανάτια εμπειρία, έπρεπε να μπορεί να περιγράψει κάποια εικόνα.
Ο Russell Metcalfe-Smith λέει για αυτό: «οι άνθρωποι νιώθουν συχνά ότι αιωρούνται πάνω από τους εαυτούς τους και βλέπουν τι συμβαίνει. Ένας αριθμός ανθρώπων υποστηρίζει ότι έχει βιώσει κάτι τέτοιο, κανείς όμως δεν μπόρεσε να περιγράψει κάποια από τις εικόνες που βρίσκονται στο ράφι. Κάποιοι μπορούν να θυμηθούν ανθρώπους τριγύρω τους και τι φορούσαν. Ένας ασθενής είπε ότι βρισκόταν στο δωμάτιο αλλά δεν μπορούσε να βγει από το παράθυρο. Μετά ένιωσε να ξαναγυρίζει στο σώμα του».
Ο Δρ. Sam Parnia από τις ΗΠΑ, που εργάζεται για τον ίδιο σκοπό, ελπίζει να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνας τον επόμενο χρόνο. Αναλύει τις πληροφορίες και τα δεδομένα από 1000 ασθενείς. Ο ίδιος λέει: «η επαναφορά των αισθήσεων είναι καινούρια επιστήμη, καθώς υπάρχει περίπου 50 χρόνια. Πιο πριν οι άνθρωποι απλά πέθαιναν. Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο θάνατος είναι αντιστρέψιμος στα πρώιμα στάδιά του. Περίπου 10% με 20% όσων επέστρεψαν από το θάνατο έχουν αναμνήσεις από τη μεταθανάτια εμπειρία τους».
Ο ίδιος λέει ότι πολλοί από τους ερωτηθέντες έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες και συμπληρώνει: "Το σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από τις έρευνες, είναι ότι αυτό που αποκαλούμε ανθρώπινο μυαλό και συνείδηση, φαίνεται να συνεχίζει να υπάρχει και να λειτουργεί στα πρώιμα στάδια του θανάτoυ".
pyles.tv

5 τέλεια σνακ για μετά την προπόνηση!!!

Όσοι από εσάς ασχολείστε με την γυμναστική εντατικά, σίγουρα θα γνωρίζετε τη σημασία της διατροφής τόσο πριν όσο και μετά την προπόνηση.
Πριν την προπόνηση, ανάλογα με το είδος της άσκησης που ακολουθείται, οφείλεται να παρέχεται στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια αλλά και τον αντίστοιχο χρόνο προκειμένου να την αφομοιώσει.Μετά την προπόνηση, ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η αναπλήρωση των υγρών, των ηλεκτρολυτών και της μυϊκής μάζας. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, το σουβλάκι δεν αποτελεί μία από τις ιδανικές επιλογές. Τι μπορείτε να επιλέξετε;
- φέτες μήλου με γαλοπούλα και τυρί. Το μήλο συμβάλλει στην αναπλήρωση του γλυκογόνου και των μικροθρεπτικών απωλειών, ενώ η γαλοπούλα και το τυρί, παρέχουν στον οργανισμό πρωτεΐνες και ηλεκτρολύτες.
- 1 φλ. Χυμό με ξηρούς καρπούς. Ο χυμός συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού και στην αναπλήρωση του γλυκογόνου. Οι ξηροί καρποί αποτελούν πηγή φυτικής πρωτεΐνης.
- Σάντουιτς σίκαλης με γαλοπούλα ή τόνο και 1 φλ. Χυμό. Αν φροντίσετε να εμπλουτίσετε το σάντουιτς με φρέσκα λαχανικά, τότε έχετε το τέλειο γεύμα για μετά την προπόνηση.
- 1 γιαούρτι με δημητριακά μούσλι και 1 φρούτο. Αποτελεί άλλη μία πολύ καλή επιλογή, αναπληρώνει τις απώλειες και σας γεμίζει με ενέργεια.
- 1 τοστ (με τυρί cottage, μαρούλι, ντομάτα, γαλοπούλα) και 1 χυμό φρούτων. Όπως και όλες οι προηγούμενες επιλογές, αναπληρώνει τις αποθήκες γλυκογόνου παρέχοντας ταυτόχρονα την απαραίτητη πρωτεΐνη.
Τέλος, οφείλουμε να παρατηρήσουμε πως οι παραπάνω επιλογές δεν αφορούν άτομα που κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά εκείνους που γυμνάζονται για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση. Εάν, το πρόγραμμα της γυμναστικής σας είναι ιδιαίτερα έντονο, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ειδικό για να σας δώσει τις κατάλληλες για εσάς επιλογές.

Καλαμάρη Ασπασία-Σοφία

MSc Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Χαλκίδα: 43χρονη έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο!

Την τελευταία της πνοή άφησε μία γυναίκα στη Χαλκίδα. Η άτυχη γυναίκα κατευθυνόταν από τη Νέα Αρτάκη προς τη Χαλκίδα αλλά στο ύψος της στροφής Τσεκούρα στην περιοχή της Λιανής Άμμου, το δίκυκλό της ανατράπηκε λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

ΔΙΟΔΙΑ: Οι συμβάσεις είναι TOP SECRET


Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,
Αν τα Γερμανικά σας είναι καλά, δεν θα χρειαστεί να διαβάσετε το υπόλοιπο αυτού του άρθρου. Απλά, αφιερώστε 8 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε ένα άκρως αποκαλυπτικό, ένα απίστευτο ρεπορτάζ του Spiegel TV για τα διόδια και τις «συμβάσεις παραχώρησης».
Όσοι λοιπόν ξέρετε Γερμανικά, κάντε κλικ εδώ: http://www.spiegel.de/video/video-1082550.html
Για τους υπόλοιπους αναγνώστες, προσπαθήσαμε να μεταφράσουμε το περιεχόμενο του 8λεπτου video, αντιγράφοντας κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες του, προσθέτοντας κάποια στοιχεία, με