ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ερνέστο κάνε τη χάρη στο κορίτσι....Η Δούκισσα Νομικού θέλει "Φετφα" στην ενδεκάδα!

Όλα μπορεί να τα δεχθεί ο Άγιος Βασίλης αλλά να δέχεται γράμμα από τη Δούκισσα Νομικού για να αλλάξει θέση στον Φετφατζίδη; 
Είναι αλήθεια, υπάρχει και βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο!
Τα μαγικά του Φετφατζίδη κέρδισαν και την σέξι Δούκισσα που ζήτησε μέσω του Άγιου Βασίλη, από τον Βαλβέρδε να μετακινήσει τον νεαρό άσο στη θέση του Ιμπαγάσα. Αυτή την ευχή έκανε στο Santa Punk του MAD! Ερνέστο κάνε τη χάρη στο κορίτσι.

Κουμπάρε....πως το τρίβουν το πιπέρι; Αξιωματικός συνελήφθη με τον κουμπάρο του!!!

Ακόμα συζητούν στην Πάτρα για την υπόθεση του αξιωματικού ο οποίος πιάστηκε επ' αυτοφώρω από τη σύζυγό του με τον κουμπάρο! Πρόκειται για το θέμα που πριν από τρεις εβδομάδες περίπου είχε προκαλέσει την παρέμβαση άνωθεν των υπευθύνων της υπηρεσίας με ΕΔΕ η οποία είχε διαταχθεί (εφόσον επρόκειτο για περίπτωση που αφορούσε σε ομοφυλοφιλική σχέση).
Όμως η ΕΔΕ φαίνεται να μην προχωράει καθόλου και κάποιοι λένε ότι... έχει πέσει γερό δόντι για να «φαγωθεί» χρόνος. Όμως ο συνάδελφός του που την έχει αναλάβει έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει τα δυσμενή και περιπαικτικά σχόλια των άλλων συναδέλφων του οι οποίοι τον πιέζουν και τον ρωτούν συνεχώς πότε θα βγάλει το πόρισμα...
Πηγή

www.dete.gr

Παίκτης ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ριάλιτι έφαγε 20 χρόνια φυλακή!!!

Σε 20χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το δικαστήριο τον χορευτή, που είχε γίνει γνωστός μέσα από το ριάλιτι χορού «So You Think You Can Dance», βρέθηκε στη φυλακή καθώς πέρυσι το Μάρτιο μαχαίρωσε έναν άνδρα στην πλάτη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ιγκόρ Μόρα έβγαλε για βόλτα το σκύλο του στη Μαρίνα Ζέας την 25η Μαρτίου. Τότε, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ένας περαστικός νάυτης κλώτσησε το τετράποδο με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τόσο πολύ τον Κουβανό χορευτή, που έψαξε, τον βρήκε, πήγε σπίτι του και τον μαχαίρωσε με ένα μαχαίρι κατάνα, αφήνοντας τον σχεδόν ετοιμοθάνατο.
Ο 32χρονος περαστικός, νοσηλεύτηκε στην Εντατική και ευτυχώς κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον Μόρα σε 20 χρόνια φυλάκιση.
Σημειώνεται πως και το 2007 ειχε καταδικαστεί σε ποινή 10 μηνων για κακοποίηση της Ελληνιδας συντρόφου του

Ζαγοράκης: "Δεν παίζουμε σε ξένη χώρα"!!!

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης εξέφρασε την αντίθεσή του στα μέτρα που έχει πάρει η Αστυνομία, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΕ καλεί πολτικούς να παραβρεθούν αύριο στην Τούμπα.
Το πρωί της τρίτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα, του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ,

Η ανήλικη που «διασκέδαζε» τον Μπερλουσκόνι κάνει εμφανίσεις σε κλαμπ!!!

Άρχισε τις αρπαχτές η Ρούμπι!
Ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει ακόμη για το νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά η πέτρα του σκανδάλου δεν πτοείται καθόλου. Η ανήλικη μαροκινή που έγινε γνωστή με το όνομα Ρούμπι, άρχισε τις «αρπαχτές» στα κλαμπ της Ιταλίας.
Πάντως, η επίσκεψή της σε κλαμπ του Ρίμινι δεν έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους θαμώνες, αρκετοί εκ των οποίων της επιτέθηκαν φραστικά.
Λέγεται ότι η εξωτική καλλονή αμείβεται με 5000 ευρώ για κάθε εμφάνισή της σε κλαμπ της ιταλικής επαρχίας, ενώ συνοδεύεται από σωματοφύλακες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Τρώει κάθε 15 λεπτά αλλά ζυγίζει 24 κιλά!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΕΞΙΚΗ... ΙΣΑ-ΙΣΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Η Λίζα Βελάσκεζ είναι μία 21χρονη αμερικανίδα που είναι πραγματικά μοναδική! Δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία άλλη τέτοια ιατρική περίπτωση...
Η νεαρή φοιτήτρια επικοινωνιολογίας πρέπει να τρώει κάθε 15 λεπτά για να μένει στη ζωή!!! Παρόλαυτα ζυγίζει μόλις 25 κιλά μιας που η ασθένεια της προκαλεί ανεξέλεγκτη καύση των θερμίδων. 60 γεύματα τη μέρα χρειάζεται για να μένει ζωντανή η νεαρή Λίζα! Οι γιατροί ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν από τι ακριβώς πάσχει η κοπέλα, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία σπανιότατη παραλλάγη της ασθένειας της πρόωρης γήρανσης.
 

«Απέκτησε Mirallas ο Ολυμπιακός!»

Σύμφωνα με δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας ο Ολυμπιακός κατέβαλε στην Saint Étienne το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Kevin Mirallas
Συγκεκριμένα, η βελγική ιστοσελίδα «voetbalkrant» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Mirallas, πληρώνοντας 2,2 εκ. ευρώ στην Saint Étienne, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή:
«Ο Kevin Mirallas θα παραμείνει στον Ολυμπιακό. Ο ελληνικός σύλλογος, πλήρωσε την Δευτέρα τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ στην Saint Étienne κάνοντας χρήσης της οψιόν για την απόκτησή του», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει, τονίζοντας:
Ο μαγικός κόσμος της Bwin είναι ένα κλικ μακριά – bonus εγγραφής €40
«Στην Saint Étienne ο Mirallas βρέθηκε σε αδιέξοδο στο σκοράρισμα, αλλά στην ελληνική λίγκα, οδηγεί τους «Κόκκινους Διαβόλους» με… κλειστά τα μάτια. Μετά από 19 παιχνίδια, έχει σκοράρει 9 φορές».
Τέλος, οι Βέλγοι εξηγούν ότι πλέον ο νεαρός επιθετικός ανήκει ολοκληρωτικά στους Πειραιώτες: «Ο παίκτης πλέον ανήκει 100% στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές για τον Mirallas και τη ρήτρα για τις άλλες ομάδες».

Πρωτοφανής κακοποίηση παιδιών με σκοπό την πορνογραφία!!!

Συνελήφθη 38χρονος για διακίνηση-κατοχή υλικού μέσω διαδικτύου
Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για τη πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, διενεργήθηκε Αστυνομική Επιχείρηση στη Νήσο Λήμνο, όπου συνελήφθη 38χρονος, κατηγορούμενος για «Πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου».
Ειδικότερα μετά από παγκόσμια ψηφιακή έρευνα στο διαδίκτυο, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο της Αστυνομικής Επιχείρησης, ταυτοποιήθηκε ψηφιακά ο 38χρονος χρήστης του Ίντερνετ να έχει διακινήσει στο διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Μετά από ενημέρωση των Εισαγγελικών Αρχών, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε κατ οίκον έρευνα και κατασχέθηκε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας, όπου η σκληρότητα του σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πρωτοφανής (κακοποιήσεις).
Κατασχέθηκαν :
• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.
• ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ.
• πενήντα ψηφιακοί οπτικοί δίσκοι (cd-dvd).
• ένα memory stick, τα οποία διερευνώνται από τη Δ.Ε.Ε., για να διαπιστωθεί η ταυτότητα των ανήλικων που κακοποιούνται και η εμπλοκή του συλληφθέντα, με άλλους χρήστες του Ίντερνετ, στην ανταλλαγή και διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

«Ψήνονται» πάλι αυξήσεις στο ψωμί, μέχρι και 30%!!!

«Τσουνάμι» ανατιμήσεων στις τιμές των αλεύρων, που θα κυμανθούν από 15% έως 30%, έρχεται τις επόμενες μέρες, το οποίο αναμένεται να σαρώσει τις λιανικές τιμές του ψωμιού, των αρτοσκευασμάτων, των ζυμαρικών,των ειδών ζαχαροπλαστικής κ.ά
Οι αυξήσεις που θα περάσουν στους καταναλωτές αναμένεται να είναι της τάξης των 5 με 10 λεπτών στο καρβέλι των 350 γραμμαρίων.
Παράγοντες της αγοράς ανέφεραν στον «Α» ότι ήδη από σήμερα άρχισαν να «πέφτουν» στην αγορά τα πρώτα αυξημένα τιμολόγια των αλεύρων, ενώ έως την ερχόμενη εβδομάδα πολλές από τις αλευροβιομηχανίες ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αναπροσαρμογές των κοστολογίων τους.
Το ντόμινο αυξήσεων στις πρώτες ύλες οφείλεται -όπως λένε στελέχη της αλευροβιομηχανίας- στην τρελή κούρσα των διεθνών τιμών των δημητριακών.
agelioforos

«Ροζ» λογαριασμός καίει τον Καβαλιέρε!!!

Ο «ειδικός λογαριασμός» για να πληρώνονται καλλονές!
Τραπεζικό λογαριασμό μέσω του οποίου ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρεται να πλήρωνε δεκάδες καλλονές που συμμετείχαν στα πάρτι του εντόπισαν οι εισαγγελείς του Μιλάνου, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα. Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο λογαριασμός ανήκει στην τράπεζα Monte dei Paschi di Siena και ότι η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι έλαβε δεκάδες χιλιάδες ευρώ υπό την μορφή εμβασμάτων».
Ο ιταλικός Τύπος προσθέτει επίσης ότι εκτός από το όνομα της Μινέττι (η οποία κατηγορείται για προαγωγή πορνείας) υπάρχουν και δεκάδες άλλα, με «χρηματικές ενισχύσεις» που κυμαίνονται από πέντε μέχρι και δέκα χιλιάδες ευρώ η κάθε μία.
Δημοσιεύονται ακόμη νέες λεπτομέρειες από την ανάκριση της εικοσιεξάχρονης Νικόλ Μινέττι, την περασμένη Κυριακή, στην εισαγγελία του Μιλάνου. Η σύμβουλος του κεντροδεξιού «Οίκου της Ελευθερίας» φέρεται να δήλωσε ότι μετά τον χωρισμό του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τον Βερόνικα Λάριο- δηλαδή τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες- είχε σταθερή σχέση με τον «Καβαλιέρε». Μια κατάθεση που θα μπορούσε να στηρίξει την θεωρία του Ιταλού πρωθυπουργού, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «τα πάρτι στην βίλα του Άρκορε ήταν απόλυτα αθώα, από την στιγμή που πολύ συχνά, παραβρέθηκε και μια κυρία με την οποία είχα στενότατο δεσμό».
Την ερχόμενη Πέμπτη, η βουλή της Ρώμης θα πρέπει να ψηφίσει σχετικά με το αίτημα των εισαγγελέων να μπορέσουν να διατάξουν έφοδο στα γραφεία του λογιστή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το κεντροδεξιό κόμμα και η Λέγκα του Βορρά πρόκειται να εκφραστούν αρνητικά, αλλά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είναι αβέβαιο.
Πηγές της εισαγγελίας της ιταλικής συμπρωτεύουσας ανέφεραν ότι εκτός από τις εξακόσιες σελίδες με ντοκουμέντα, τραπεζικά εμβάσματα και τηλεφωνικούς διαλόγους που οι δικαστικοί απέστειλαν στο κοινοβούλιο, υπάρχουν τουλάχιστον άλλα τόσα «ντοσιέ», με ανακρίσεις και αποδείξεις αδιάκοπης ροής σοβαρών χρηματικών ποσών.
Σε ό,τι αφορά τέλος το πολιτικό μέλλον της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, πολλά θα κριθούν την ερχόμενη Πέμπτη: η αρμόδια επιτροπή του κοινοβουλίου καλείται να δώσει «πράσινο φως» στη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, που θα βασίζεται σε νέο, ομοσπονδιακό μοντέλο. Σε σύνολο τριάντα μελών της επιτροπής, η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει έως τώρα δεκατέσσερις ψήφους. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση δυο αναποφάσιστων εθνοπατέρων. Η Λέγκα του Βορρά, ανακοίνωσε ήδη ότι αν τελικά δεν εγκριθεί η ομοσπονδιακή μεταρρύθμιση οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα αποτελέσουν μονόδρομο.

Η σοκολάτα προλαµβάνει το εγκεφαλικό;

Σύµφωνα µε µια νέα καναδική έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήµιο του Τορόντο, 50 γρ. σοκολάτα την εβδοµάδα µπορούν να µας προστατέψουν από την εµφάνιση εγκεφαλικού επεισοδίου.
Πιο συγκεκριµένα, η µελέτη έδειξε ότι τα άτοµα που κατανάλωναν σοκολάτα είχαν περίπου 20% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό σε σύγκριση µε άτοµα που δεν έτρωγαν σοκολάτα. Ο πιθανότερος λόγος για τον οποίο συµβαίνει αυτό, όπως λένε οι ειδικοί, είναι η υψηλή περιεκτικότητα της σοκολάτας σε αντιοξειδωτικά φλαβονοειδή.

Δ' Εθνική News...(από την εκπομπή του star fm 93,3)

Πυρσός Γρεβενών: Τέλος 4 παίκτες, ακολουθούν ακόμη 2...
Παρελθόν αποτελούν τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Πυρσό Γρεβενών...
Πρόκειται για τους Ρώσση (τερματοφύλακας), Πατίδη (σέντερ μπακ), Κυζερίδη (μεσοεπιθετικός-πήγε στον Αετό Σκύδρας) και Κοσμίδης. Ο λόγος που αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές, είναι οικονομικός, αφού η διοίκηση δεν μπόρεσε να αντέξει τα συμβόλαια τους. Από εκεί... και πέρα, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι  Δελήμπασης (μπακ-χαφ), Ευαγγελόπουλος (αριστερό μπακ χαφ). Την ίδια ώρα, ο προπονητής, Γιάννης Σαμαράς, έχει στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Γεωργίου και Τσιώρα (ήρθαν από τον Αετό Σκύδρας), αλλά και τους Χερίδη (μέσος) και Μακρή (τερματοφύλακας), ενώ μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και με τους τραυματίες Θοδωρή Χαραλαμπίδη (κάταγμα), Άγγελο Κοτζατίσογλου, Γ. Παπανικολάου και Βαγγέλη Χαραλαμπίδη (ο οποίος έχει εξεταστική και δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα προς το παρόν).
Σειρήνα Γρεβενών: Τέλος ο Μπαλντούμης!!!
Παρελθόν αποτελεί από την Σειρήνα Γρεβενών ο Σαράντης Μπαλντούμης. Ο Ελληνας κόουτς, έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και πλέον, η ομάδα αναζητάει τον αντικαταστάτη του.
Προς το παρών, στον πάγκο κάθεται ο σέντερ μπακ της ομάδας, Φαλτάκας, ο οποίος κάνει προπονήσεις (είναι γυμναστής στο επάγγελμα).
Αν ο τελευταίος, ικανοποιήσει με τα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο.

Καστοριά: Οσο δεν "κλείνουν" κόουτς, ο Τσούκλης παραμένει!!!
Στην Καστοριά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη αναφορικά με το θέμα του προπονητή. Ο Τσούκλης, συνεχίζει να προπονεί την ομάδα και όσο η διοίκηση δεν βρίσκει προπονητή, τόσο ο Τσούκλης θα δίνει εντολές.
Πάντως, μέχρι στιγμής, ο ποδοσφαιριστής τα πηγαίνει περίφημα, αφού έχει δύο νίκες, σε δύο παιχνίδια. 

Τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου στην Κύπρο Τι αναφέρει δημοσίευμα

Εξαιρετικά σημαντικό κοίτασμα φυσικού αερίου, ενδεχομένως ανάλογο του ισραηλινού «Λεβιάθαν», που είναι το μεγαλύτερο που βρέθηκε στον κόσμο την τελευταία δεκαετία, βρίσκεται εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου νοτιοδυτικά της Πάφου, στα «ανεπίσημα» όρια που διαχωρίζουν τις ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδας.
Αυτό, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αποκάλυψε σε συνέδριο εμπειρογνωμόνων στην Νέα Ορλεάνη, προσελκύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των ειδικών, εμπειρογνώμονας του Γαλλικού Ινστιτούτου Πετρελαίων (ΒΕΙCΙΡ), ο οποίος είναι και εκ των συμβούλων της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα κοιτάσματα.
Ο Γάλλος ειδικός -είναι ένας από τους επιστήμονες που κατέχουν τα περισσότερα επιστημονικά δεδομένα για την περιοχή- μίλησε για εξαιρετικά σημαντικό κοίτασμα, το οποίο και χαρτογράφησε.

Μεξικό: "Γκολ" έβαλε στις διαφημίσεις του γηπέδου ο Νέρι Καρντόσο με την θεαματική του πτώση!!

Μα βρε Νέρι τόσο γρήγορος είσαι πια;; Την επόμενη φορά που θα είσαι σε αγώνα πρόσεχε που τελειώνει το γήπεδο!!!...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ!!
...Ο Αργεντινός μέσος στον αγώνα της Πούμας με την Μοντερέιο δεν πρόλαβε να σταματήσει το τρέξιμο με αποτέλεσμα να έχει μία γερή τούμπα πάνω στις διαφημιστικές πινακίδες.
Σε επόμενο αγώνα, Νέρι πρόσεχε και βάλε και κανά φρένο!!! χαχα

Σταματάει από το πρωινό της Μενεγάκη ο Μουτσινάς!!!

Με υπονοούμενα της Ελένης Μενεγάκη προς τον Νίκο Μουτσινά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του «Καφέ με την Ελένη» σήμερα το πρωί.
«Το κλάμα δεν μου πάει, το γέλιο μόνο μου πάει, να το ξέρεις» είπε στο συνεργάτη της ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, και λίγη ώρα αργότερα οι δυο τους αποκάλυψαν πως ο Νίκος Μουτσινάς σταματά από το πρωινό.
«Δηλαδή μόνο κλαμένη με θες, χαρούμενη όχι;» του είπε και πάλι η Ελένη. «Στεναχωρείς πολύ κόσμο. Στεναχωρείς τα φιλαράκια σου στο πάνελ της εκπομπής και τα φιλαράκια που μας βλέπουν από το σπίτι. «Εγώ, άντε, ας στεναχωρηθώ. Λες “αυτή τόσα έχει περάσει, με μια στενοχώρια ακόμα τι θα πάθει; Άντε να της έρθει και καμιά ζαλάδα”» συνέχισε η παρουσιάστρια, ενώ για πολλή ώρα οι δυο τους συζητούσαν κάνοντας πλάκα ο ένας στον άλλο, με την Ελένη να τον πειράζει με σχόλια του τύπου «Με βαρέθηκες;».
«Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι ασυνεπής και επειδή με εσένα φέτος είμαι πολύ ασυνεπής, αυτό με στεναχωρεί και δεν μπορώ να στο κάνω. Επίσης κάθε Τρίτη και Πέμπτη (σ.σ.: μόνο αυτές τις μέρες εμφανίζεται στον “Καφέ με την Ελένη”), νομίζω ότι είμαι ο σούπερμαν γιατί πηδάω πάνω από τα αυτοκίνητα για να γλιτώσω τα πέντε από τα εικοσιπέντε λεπτά που έχω καθυστερήσει να έρθω» εξήγησε με τη σειρά του ο Νίκος Μουτσινάς.
Τέλος, μετά την προβολή δύο βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της εκπομπής για εκείνον, ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην Ελένη Μενεγάκη να μην τον στεναχωρεί, καθώς ο ίδιος έχει περάσει μια δύσκολη χρονιά. «Ενώ εμένα νεράκι κύλησε…», απάντησε γελώντας η Ελένη. 

Τέλος (;) στα φθηνά κινέζικα παιχνίδια!

Αναταράξεις στις διεθνείς αγορές παιχνιδιών προκαλεί η αύξηση των μισθών στην Κίνα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία αναβίωση των δυτικών εργοστασίων κατασκευής παιχνιδιών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κορυφαίοι παράγοντες έκαναν ενόψει της εφετινής διεθνούς έκθεσης παιχνιδιών της Νυρεμβέργης.
Το σύνολο σχεδόν του τεράστιου όγκου των παιχνιδιών είναι σχεδιασμένα με τα δυτικά πρότυπα στο μυαλό αλλά κατασκευάζονται από εργοστάσια πλαστικών με χαμηλούς μισθούς στη Νότια Κίνα.
Στη Γερμανία για παράδειγμα, τη μεγαλύτερη αγορά παιχνιδιών της Ευρώπης, το 80% των παιχνιδιών, κατασκευάζονται στην Κίνα. Ίσως όμως όχι για πολύ ακόμη.
Αρχικά ήταν η καχυποψία των δυτικών καταναλωτών μετά από τα πολλά τα τελευταία χρόνια ελλείμματα ασφάλειας ανάμεσα στα οποία η χρήση τοξικών χρωμάτων και τα πολλά μικρά κομματάκια των παιχνιδιών που τα βρέφη μπορεί να καταπιούν, οι ευθύνες για τα οποία επιρρίφθηκαν σε κινεζικά εργοστάσια.
Τώρα όμως ο πληθωρισμός στην Κίνα ωθεί προς τα πάνω τόσο τους μισθούς όσο και τις τιμές εργοστασίου. Επισήμως ο κινεζικός πληθωρισμός είναι στο 5% αλλά το αληθινό νούμερο δείχνει πολύ μεγαλύτερο. Η ισοτιμία του γιούαν ανατιμάται και η προμήθεια φτηνής εργατικής δύναμης εξαντλείται.
Οι λιανικές τιμές των παιχνιδιών στην Ευρώπη έχουν ανέβει περίπου 30% εφέτος και οι πωλητές λένε ότι η Κίνα είναι ο βασικός λόγος για αυτό. Σύμφωνα με τις γερμανικές εταιρείες, οι τιμές που ζητούν τα κινεζικά εργοστάσια ανεβαίνουν και κάποιοι πιστεύουν ότι η παραγωγή στην Ευρώπη είναι πλέον ανεκτή οικονομικά από τη στιγμή που ο πληθωρισμός και οι αμοιβές είναι επίπεδες.
Οι γερμανοί επαγγελματίες του κλάδου υποστηρίζουν ότι οι μέρες που τα εργοστάσια στον κινεζικό νότο μπορούσαν να στηρίζονται στην απεριόριστη προσφορά φτηνής εργασίας από τους μετανάστες έχουν τελειώσει.
«Το Πεκίνο δεν αναγνωρίζει πλέον τα παιχνίδια ως κατασκευαστικό κλάδο προτεραιότητας», λέει ο επικεφαλής του τμήματος προμηθειών της Spiel und Spass, Μάρτιν Μπέκλινγκ.
Αν και υπολογίζεται ότι τα 2/3 των παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο κατασκευάζονται στην Κίνα, ο κλάδος συνεισφέρει μόνο το 1,5% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος της χώρας.
Το Πεκίνο έχει αποφασίσει ότι οι διαθέσιμες εργατικές του δυνάμεις πρέπει να ανακατευθυνθούν σε κατασκευαστικούς κλάδους που προσθέτουν μεγαλύτερη αξία, όπως τα αυτοκίνητα και τα ηλεκτρονικά.
Η Κίνα λοιπόν εγκαταλείπει την χαμηλού κέρδους παραγωγή παιχνιδιών και εμφανής διάδοχος στις χώρες με χαμηλά μεροκάματα δεν υπάρχει.
Στη μόδα της συγκεντροποίησης, το Πεκίνο θα ήθελε να απλωθούν τα εργοστάσια σε όλες τις περιοχές που ζουν κινέζοι και να μειωθεί η τεράστια μετανάστευση, που την εποχή των γιορτών λαμβάνει νομαδικά χαρακτηριστικά.
Η μείωση της συγκέντρωσης της κατασκευής στο νότο θα βοηθούσε να σταματήσουν ορισμένες τουλάχιστον εμπλοκές στο οδικό και το σιδηροδρομικό δίκτυο, η ανοικοδόμηση των οποίων απομυζά ένα μέρος της εργατικής δύναμης.
Ο Ότο Ουμπαχ, επικεφαλής μιας άλλης γερμανικής κοινοπραξίας, της Idee und Spiel σημειώνει επίσης ότι από τα κινεζικά πανεπιστήμια αποφοιτούν κάθε χρόνο περίπου 6,5 εκ. άνθρωποι, που δεν θέλουν να δουλεύουν στις γραμμές συναρμολόγησης. Ο Ούμπαχ προβλέπει ότι η Κίνα αντιμετωπίζει μια έλλειψη ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού και τα εργοστάσια παιχνιδιών θα πληρώσουν αυξήσεις 10% εφέτος.
Οι ευρωπαίοι εισαγωγείς μπορούν να τα καταφέρουν να απορροφήσουν την αύξηση αυτή αλλά όχι σε συνδυασμό με αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών και του κόστους της θαλάσσιας μεταφοράς.
«Στις αρχές του 2009 μπορούσες να μεταφέρεις ένα κοντέινερ από την Κίνα στην Ευρώπη με 600 δολάρια, ενώ σήμερα κοστίζει 1.400- 1.500», λέει ο Μπεκλινγκ.
Πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν την κατασκευή πιο κοντά, όπως για παράδειγμα η γερμανική Simba Dickie Group, που έχει έδρα στη Νυρεμβέργη και έχει ιδρύσει ένα νέο εργοστάσιο στη Γαλλία ενώ εκσυγχρονίζει τις μονάδες της στη Γερμανία

Νέα απογευματινά μαθήματα μόνο για άντρες...!!!!!

Επειδή οι άντρε νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα…
Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.
Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα – βήμα με παρουσίαση slides.
Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή;
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος.
Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.
Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη;
Παραδείγματα σε βίντεο.
Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ.
Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.
Θέμα 6:Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις.
Ανοιχτή συζήτηση.
Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας.
Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα.
Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται.. Αληθινές μαρτυρίες..
Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ ! αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης.
Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.
Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.
Θέμα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.

Νέα απογευματινά μαθήματα μόνο για γυναίκες...!!!!!!

Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό…
Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.
Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλουθα θέματα:
1. Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει
2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις
3… Πάρτι: Χωρίς Καινούρια Ρούχα
4. Διαχείριση Ανδρών: Οι μικροκαβγάδες μπορούν να περιμένουν για μετά το τέλος του αγώνα.
5. Τουαλέτα Ι: Και οι άνδρες χρειάζονται χώρο στην τουαλέτα

ΔΕΙΤΕ: Νεογέννητο μωρό με… δόντια!!!

Ένα νεογέννητο μωρό εξέπληξε τους γονείς του και σόκαρε τους γιατρούς, όταν γεννήθηκε με δύο κανονικά δόντια πλήρως σχηματισμένα στο στόμα του!
Ο Oliver James έχει τα δόντια από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο πριν μερικές ημέρες, ενώ άλλα νεογέννητα βρέφη χρειάζονται από έξι μήνες έως ένα χρόνο για να αρχίσουν να αναπτύσσουν τα πρώτα τους δόντια.
Οι γονείς Joanne Jones, ετών 31, και ο άνδρας της Lee, ετών 32, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που έφεραν στη ζωή ένα υγιές μωρό, όμως, η Jones είχε μία πολύ δύσκολη γέννα καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί τους έξι τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο. «Είχα τη χειρότερη γέννα που θα μπορούσα να κάνω ποτέ», δήλωσε η ίδια.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ενδεχομένως τα δόντια του Oliver πέσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ, η περίπτωση να γεννηθεί κάποιο νεογέννητο μωρό με δόντια είναι κάτι πολύ σπάνιο (μία στις 3.000 γέννες!)


Τα πήρε όλα η ΑΕΚ... ΔΕΙΤΕ: Καλύτερο γκολ ο Λυμπερόπουλος, MVP ο Λεονάρντο

H AEK φαίνεται να «έκλεψε» την παράσταση στην 20η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού Λεονάρντο και Λυμπερόπουλος πήραν τα βραβεία του MVP και καλύτερου γκολ αντίστοιχα.
Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ
Περέιρα Λεονάρντο (ΑΕΚ) 61,54%
Νταβίντ Φουστέρ (Ολυμπιακός) 27,35%
Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 11,11%
Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ
Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ) 64,33%
Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 28,07%
Λεάντρο Λεοζίνιο (Πανσερραϊκός) 7,6%

EURO U-21 2013: Τα γκρουπ δυναμικότητας!!!

Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας τοποθετήθηκε η Εθνική Ελπίδων ενόψει της κλήρωσης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 2011-13, που θα διενεργηθεί την Πέμπτη 3/2/2011 και ώρα 13:00 (Ελλάδας) στη Νιόν. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης.
Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος 52 Εθνικές Ομάδες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε πέντε γκρουπ δυναμικότητας. Θα προκύψουν δέκα όμιλοι, δύο των έξι ομάδων και οκτώ των πέντε ομάδων.
Τα γκρουπ δυναμικότητας
1ο ΓΚΡΟΥΠ
ΟΜΑΔΕΣ
Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία, Σουηδία, Τσεχία, Ρωσία, Σερβία, Γερμανία, Ρουμανία
2ο ΓΚΡΟΥΠ
ΟΜΑΔΕΣ
Ελβετία, Ουαλία, Λευκορωσία, Γαλλία, Ουκρανία, Τουρκία, Αυστρία, Πορτογαλία, Δανία, Βέλγιο
3ο ΓΚΡΟΥΠ
ΟΜΑΔΕΣ
Κροατία, Ουγγαρία, Σκωτία, ΕΛΛΑΔΑ, Ισλανδία, Σλοβακία, Μολδαβία, Φινλανδία, Αρμενία, Β. Ιρλανδία
4ο ΓΚΡΟΥΠ
ΟΜΑΔΕΣ
Πολωνία, Μαυροβούνιο, Γεωργία, Λετονία, Νορβηγία, Σλοβενία, ΕΙΡΕ, Βουλγαρία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ
5ο ΓΚΡΟΥΠ
ΟΜΑΔΕΣ
Αλβανία, νησιά Φερόε, Κύπρος, Λιθουανία, Καζαχστάν, Εσθονία, Αζερμπαϊτζάν, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Λιχτενστάιν
Η τελική φάση θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2013 στο Ισραήλ (προκρίθηκε απευθείας στο τελικό τουρνουά).

Ανακοίνωση ΕΠΟ 31-1-2011

Πώς θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για τις πανελλαδικές εξετάσεις!!!

Η προθεσμία ορίζεται από τις 10/2 έως και τις 25/2.
Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2011 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση Υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.
Μέχρι πέρυσι οι Αιτήσεις- Δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) υποβάλλονταν από 1 έως 20 Φεβρουαρίου ενώ των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) κατά το μήνα Μάρτιο μαζί με το μηχανογραφικό δελτίο.
Φέτος η διαδικασία υποβολής των Αιτήσεων- Δηλώσεων

Προωθείται η κατανάλωση φρούτων στα σχολεία!!!

Η εφαρμογή του προγράμματος ξεκινά από Αθήνα-Θεσσαλονίκη!
Δρομολογήθηκε η υλοποίηση του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία από τα συναρμόδια υπουργεία.
Κατά το πρώτο έτος εφαρμογής του, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στους πρώην νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης και αφορά 1.542 δημόσια και ιδιωτικά δημοτικά σχολεία, καθώς και 282.366 μαθητές.
Όπως τόνισε ο αρμόδιος υφυπουργός, Γιάννης Κουτσούκος, «η χώρα μας συμμετέχει ενεργά στην ευρωπαϊκή αυτή πρωτοβουλία, για δύο λόγους. Πρώτον, η αυξημένη κατανάλωση φρούτων από την παιδική ηλικία ενθαρρύνει την υιοθέτηση καλών διατροφικών συνηθειών και καταναλωτικών προτύπων, καταπολεμά την παχυσαρκία, περιορίζει σοβαρά προβλήματα υγείας στην ενήλικη ζωή. Δεύτερον, η εφαρμογή του προγράμματος θα ενισχύσει τη διάθεση φρούτων και την οικονομική θέση των παράγωγών μας».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τις προσεχείς ημέρες θα προκηρυχθεί σχετικός διαγωνισμός, ώστε να επιλεγεί ο κατάλληλος φορέας εκτέλεσης του έργου.
Πηγή

FC ΚΟΖΑΝΗ: 11άδα ο Θωμάς Λάλλος, αλλαγή ο Σκέρντι

Εντυπωσιακό ντεπούτο έκαναν οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Κοζάνης, Θωμάς Λάλλος και Σκέρντι Χαματάι. Ο Λάλλος που ξεκίνησε βασικός και έπαιξε ολόκληρο τον αγώνα, δέσποζε στη μεσαία γραμμή και ήταν από τους διακριθέντες, ενώ ο Χαματάι που μπήκε αλλαγή στο 30ο λεπτό, ξεσήκωσε την κερκίδα, αν και αγχωμένος, με τις περίτεχνες ενέργειές του και την ταχύτητά του.
Απόλυτα ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής της Κοζάνης Βασίλης Παπαδόπουλος στο τετ-α-τετ που είχε στο τέλος τουαγώνα με τον προπονητή των Αεράτων, Νίκο Μπαλοδήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες και τρίτος ποδοσφαιριστής των Γρεβενά Αεράτα, "έκλεισε" για το καλοκαίρι στην Κοζάνη. Πρόκειται για νεαρό μεσοαμυντικό με φοβερά προσόντα και αδαμάντινο χαρακτήρα.
Ο Νίκος Μπαλοδήμος που χαρακτηρίζεται πλέον από τον Πρόεδρο της Κοζάνης, ως "γουρλής", αφού από τότε που ξεκίνησε επίσημα η συνεργασία μεταξύ των δυο σωματείων η Κοζάνη είναι αήττητη, δήλωσε:
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και του Θωμά και του Σκέρντι στο σημερινό τους ντεμπούτο. Παρόλο που δικαιολογημένα είχαν άγχος τα παιδιά, απέδειξαν πως δίκαια ο προπονητής της Κοζάνης τους εμπιστεύτηκε. Παρακολουθώ από κοντά την πορεία τους και στις προπονήσεις, ενώ με το φίλο Βασίλη επικοινωνούμε σχεδόν καθημερινά και είμαι πεπεισμένος ότι θα διαπρέψουν, γιατί το αξίζουν.
Η χαρά μας σήμερα είναι πολύ μεγάλη, αφού αποδεικνύεται περίτρανα το ταλέντο των γρεβενιωτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο της Κοζάνης Αγάπιο Γαβριηλίδη καθώς και τον καταξιωμένο τεχνικό της Βασίλη Παπαδόπουλο, που μας πλησίασαν, μας εμπιστεύτηκαν και δίνουν ευκαιρίες στα παιδιά μας να αναδειχθούν. Η συνεργασία μας με την Κοζάνη μόλις άρχισε, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση και θα συνεχιστεί σίγουρα και στο μέλλον.
Φώτης Μπαζάκας

Επτά χιλιάδες γάμοι... Ρεκόρ συμμετοχών για το «Μην το πεις στη νύφη»!!!

«Η γυναίκα μου έστειλε την αίτηση συμμετοχής. Ο λόγος ήταν οι 20.000 ευρώ. Δεν αποζητούσαμε τη δημοσιότητα, αλλά ήταν καλή ευκαιρία να κάνουμε τον γάμο μας σε καιρούς δύσκολους. Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι, ή θα καθυστερούσαμε να παντρευτούμε ή θα κάναμε πολιτικό γάμο.Επιπλέον είχαμε πολλούς καλεσμένους, 600 άτομα,και δεν μπορούσαμε να καλύψουμε τα έξοδα» εξηγεί ο Νίκος, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός νταλίκας. Ο Νίκος και η Φωτεινή, οι οποίοι κατοικούν στην Κυπαρισσία, στον Νομό Μεσσηνίας,έσπευσαν από τους πρώτους τον περασμένο Αύγουστο να δηλώσουν συμμετοχή στο ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη». Είναι το πρώτο από τα ζευγάρια που θα δούμε να παντρεύεται on camera και κατέθεσαν στν εφημερίδα το «Βήμα» την