ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

"Γδύθηκαν" για... "ιερό σκοπό" σε live εκπομπή!!! (VIDEO)

Μία φωτογράφιση που έγινε στην προσπάθεια του Δημήτρη Μάρκου να καταδείξει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που δείχνει η φωτογραφία.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...
Η παρέα του 'kontra ξύρισμα' σχολίαζε τα... αρνητικά σχόλια του Λιάγκα για τη φωτογράφιση της Νέγκα με το παιδί της και όλοι μαζί αναρωτιόνταν μέχρι που μπορεί να φθάσει κανείς για να ανεβάσει τις 'μετοχές' του στο επαγγελματικό κομμάτι. Σ' εκείνο το χρονικό σημείο ακριβώς ο Μάρκος το 'έπαιξε' αδίστακτος και ζήτησε από τα κορίτσια του να 'γδυθούν' λίγο για να ανέβει η εκπομπή.
Εκείνες άρχισαν να παίζουν με το φακό και ο δημοσιογράφος τις έπαιρνε φωτογραφίες! Μπορεί όλο αυτό να έγινε για πλάκα, αλλά ο σκοπός επετεύχθη: Όλοι κατάλαβαν ότι η σόουμπιζ ζει και αναπνέει για τέτοιες καταστάσεις που... 'εκτοξεύουν' τη δημοφιλία των εμπλεκομένων!
Πηγή

VIDEO ΣΟΚ: Δείτε πως σκοτώθηκαν 2 Αιγύπτιοι διαδηλωτές

Δείτε το τραγικό βίντεο...

ΑΠΙΣΤEΥΤΟ: Παρουσιάστρια κάλεσε την αστυνομία γιατί ο σύντροφός της την κλείδωσε στο δωμάτιο!!!

Δύσκολες ώρες πέρασε γνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες, όταν... συνειδητοποίησε πως ο σύντροφός της, έφυγε από το σπίτι και την κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο.
Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους, το κορίτσι που παρουσίαζε πριν κάποια χρόνια τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με γνωστό κυπριακό περιοδικό, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πήγε να πάθει υστερία όταν συνειδητοποίησε πως κατά λάθος; ο σύντροφός της, Γιώργος Ρούσσος, την κλείδωσε μέσα στο υπνοδωμάτιο τους.
Το περιστατικό ξεκίνησε ένα πρωινό όταν ο Γιώργος φεύγοντας βιαστικά για τον Super Fm κλείδωσε όπως έχει συνήθειο την πόρτα του δωματίου τους για να μην μπει ο σκύλος τους μέσα. Ξέχασε όμως πως στο δωμάτιο κοιμόταν η Χριστιάνα!!! Η παρουσιάστρια ξυπνώντας αντιλήφθηκε όχι μόνο πως ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιο αλλά και το ότι το κινητό της ήταν στο σαλόνι ενώ το σταθερό τους τηλέφωνο ήταν κομμένο γιατί δεν το πλήρωσαν. Πανικόβλητη άρχισε να φωνάζει στους γείτονες αλλά μάταια αφού κανείς δεν την άκουγε. Η αγωνία της μεγάλωνε γιατί πλησίαζε η ώρα που έπρεπε να πάει στο Mega για την εκπομπή Για σένα.
Τελικά θυμήθηκε πως με το σταθερό της τηλέφωνο θα μπορούσε να επικοινωνήσει με την αστυνομία. Βέβαια στην αρχή ο αστυνομικός που της απάντησε νόμιζε πως του έκανε πλάκα αλλά τελικά πείστηκε και τηλεφώνησε στον Γιώργο Ρούσσο όπου έτρεξε σπίτι και της άνοιξε.
gossip-tv

Νέο ηλιακό σύστημα ανακάλυψε το υπερτηλεσκόπιο Κέπλερ

Η ανακάλυψη χαρακτηρίζεται «απίστευτη» και η σημαντικότερη στο πεδίο των εξωπλανητών από τότε που ανακαλύφθηκε ο πρώτος (51 Pegasi B) το 1995. Ποτέ πριν δεν είχε βρεθεί ταυτόχρονα ένας τόσο μεγάλος αριθμός εξωπλανητών σε τροχιά γύρω από το ίδιο άστρο, που είναι πιο «ηλικιωμένο» από το δικό μας, καθώς έχει ηλικία έξι έως δέκα δισεκατομμυρίων ετών....
Οι έξι εξωπλανήτες έχουν ακτίνα δύο έως 4,5 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του δικού μας πλανήτη και μάζα δύο έως 13 φορές μεγαλύτερη. Πέντε από αυτούς βρίσκονται σε τρομερά κοντινές τροχιές στο άστρο τους -πιο κοντά από ότι ο Ερμής στο δικό μας ήλιο- με συνέπεια να είναι πιθανότατα υπερβολικά «καυτοί». Το «έτος» των πέντε από αυτούς (η πλήρη περιστροφή γύρω από το άστρο τους) διαρκεί από μόλις δέκα έως 47 μέρες, ενώ του έκτου, που είναι πιο μακρινός, διαρκεί 118 μέρες. Όπως εκτιμούν οι επιστήμονες από τις πρώτες ενδείξεις, οι νέοι εξωπλανήτες μοιάζουν μάλλον με μικρούς «Ποσειδώνες» παρά με γιγάντιες «Γαίες».
Οι πυκνές ατμόσφαιρές μερικών πλανητών πιθανώς περιέχουν υδρογόνο και ήλιο όπως του Ουρανού, ενώ κανείς από τους έξι δεν πρέπει να μοιάζει με τη Γη. Πάντως δύο από τους δύο εξωπλανήτες μπορεί να είναι βραχώδεις με νερό, αλλά αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί. Δεν αποκλείεται να υπάρχει και έβδομος πλανήτης, αόρατος ακόμα, στο συγκεκριμένο ηλιακό σύστημα.
Η ανακάλυψη, που παρουσιάστηκε στο περιοδικό “Nature”, από τους ερευνητές με επικεφαλής τον ειδικό στους πλανήτες Τζακ Λισάουερ του Κέντρου Ερευνών Ames της NASA, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Ρόιτερ, τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», τη «Γκάρντιαν» και το “Science”, είναι η πρώτη λεπτομερής ανακοίνωση, ανάμεσα στους 1.200 τουλάχιστον πρόσθετους υποψήφιους εξωπλανήτες που ήδη έχει εντοπίσει το «Κέπλερ». Από αυτούς του 1.200, οι περισσότεροι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, μέσα στους επόμενους μήνες θα επιβεβαιωθούν ότι είναι όντως εξωπλανήτες.
Το διαστημικό τηλεσκόπιο ήδη έχει βρει ενδείξεις για ένα ακόμα σύστημα με τρεις εξωπλανήτες που ονομάστηκε «Κέπλερ-9», ενώ τον Ιανουάριο εντόπισε τον πρώτο σίγουρα βραχώδη εξωπλανήτη, ο οποίος ονομάστηκε «Κέπλερ-10».
Το νέο ηλιακό σύστημα των έξι εξωπλανητών πήρε την ονομασία «Κέπλερ-11» και θεωρείται αξιοπερίεργο, επειδή τόσοι πολλοί και σχετικά μεγάλοι πλανήτες «στριμώχνονται» σε τόσο κοντινή τροχιά γύρω από το μητρικό άστρο τους. Οι επιστήμονες εξεπλάγησαν, καθώς για πρώτη φορά βλέπουν κάτι ανάλογο και τώρα θα έχουν μοναδικό υλικό για να εξετάσουν τις θεωρίες τους περί σχηματισμού των άστρων και των πλανητών, οι οποίες φαίνεται να μην συμφωνούν με τα νέα δεδομένα. Αν μη τι άλλο, όπως είπαν οι επιστήμονες της NASA, η νέα ανακάλυψη δείχνει πόση απρόσμενη ποικιλία υπάρχει στο σύμπαν.
Το «Κέπλερ», από τον Μάρτιο του 2010 που εκτοξεύτηκε, εντοπίζει τους εξωπλανήτες μετρώντας την ανεπαίσθητη μείωση της φωτεινότητας ενός άστρου, όταν μπροστά του περνούν οι πλανήτες του. Ακολουθεί η επιβεβαίωση της ανακάλυψης μέσω επίγειων τηλεσκοπίων και με άλλη μέθοδο εντοπισμού. Ως τώρα είχαν εντοπιστεί πάνω από 500 εξωπλανήτες, αλλά πλέον, χάρη στο «Κέπλερ», που -εστιάζοντας σε περίπου 156.000 άστρα στους αστερισμούς Κύκνος και Λύρα- άρχισε να κάνει αλλεπάλληλες ανακαλύψεις, αυτός ο αριθμός αναμένεται γρήγορα να έχει κατά πολύ ξεπεραστεί.
newsit

Γνώρισε Γιαπωνέζα στο facebook,... του άδειασε το σπίτι!!!

Γνώρισε μια Γιαπωνέζα στο Facebook, τη φιλοξένησε στο σπίτι του, όμως εκείνη τού έκλεψε χρήματα, κοσμήματα και χρέωσε τις πιστωτικές του κάρτες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 38χρονη «ηλεκτρονική φίλη» του 47χρονου από τη Θεσσαλονίκη τον επισκέφτηκε στη συμπρωτεύουσα πριν από μία εβδομάδα, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα που επικοινωνούσαν διαδικτυακά.
Όπως κατήγγειλε όμως ο 47χρονος στην Αστυνομία, λίγες ημέρες αργότερα διαπίστωσε ότι έλειπαν από το σπίτι χρήματα.
Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι και μεταξύ άλλων έψαξαν τη βαλίτσα της Γιαπωνέζας.
Η «ηλεκτρονική φίλη» του, όπως αποκαλύφθηκε, είχε κλέψει χρήματα, κοσμήματα, ενώ είχε προλάβει να χρεώσει την πιστωτική του κάρτα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Πλακώθηκαν Μενεγκάκη – Ματέο με φωτορεπόρτερ!!!

H Ελένη Μενεγάκη και o Ματέο Παντζόπουλος τα έβαλαν με φωτορεπόρτερ. Το ζευγάρι είχε βγει για να δειπνήσει σε κάποιο εστιατόριο και απ’ έξω βρίσκονταν φωτορεπόρτερ. Όταν τον είδε ο Ματέο, έγινε ο κακός χαμός.
Όπως περιγράφει στην εκπομπή «Super Star» ο φωτορεπόρτερ Μιχάλης Σταματόπουλος, γύρω στις 12:30 τα ξημερώματα, ο σύντροφος της Ελένης βγήκε μόνος του από το μαγαζί και άρχισε να κατευθύνεται προς το πάρκινγκ. Με το που τον πλησίασε ο φωτορεπόρτερ έγινε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει. Ο διάλογος τους-σύμφωνα πάντα με τον φωτορεπόρτερ-, έχει ως εξής:
Ματέο: «Δεν ντρέπεσαι, τι πράγματα είναι αυτά; Δημοσιογράφοι είστε εσείς;
Φωτορεπόρτερ: «Τι πρόβλημα έχεις πλέον φίλε; Εδώ ο κόσμος το΄χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι, και κρύβεσαι ακόμα, δηλαδή τι

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα 1-2 (videos)

 Νίκη για την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό, αλλά πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Οι «Φαίκες» επικράτησαν με 2-1 των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας στον τελευταίο επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης, αλλά το 2-0, των παικτών του Σάκη Τσιώλη στο πρώτο ματς τους έδωσε το παρθενικό εισιτήριό τους για τους «4» της διοργάνωσης όπου θ' αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.
Οι καλύτερες στιγμές του ματς:

Ρουμάνοι χάκερς έστησαν κομπίνα 4 εκατ. στη Χαλυβουργική!!!

«Κατάληψη» στο πανεπιστήμιο Πατρών έκαναν Ρουμάνοι χάκερς οι οποίοι μέσω της ηλεκτρονικής οδού εξαγόρασαν τα δικαιώματα ρύπων της εταιρείας Χαλυβουργικής στον Ασπρόπυργο, αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.
Οι δράστες σκόπευαν να εξαγοράσουν το τεράστιο αυτό ποσό μέσω του Χρηματιστηρίου στο Λονδίνο, αλλά τους πρόλαβε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Η προσφυγή στη δίωξη έγινε από την ίδια την εταιρεία που αντιλήφθηκε τη κομπίνα.Ο Μάνος Σφακιανάκης, προϊστάμενος της δίωξης, ανακάλυψε πως οι κακοποιοί είχαν δράσει με αντίστοιχες κομπίνες και σε Αγγλία, Γερμανία και Αυστρία με κέρδος 24 εκατομμύρια ευρώ

Τσαντίστηκε και την… έκανε ο Μπέος!!!

Τα πήρε στο κρανίο ο Αχιλλέας Μπέος την στιγμή που η Κέρκυρα πήρε προβάδισμα στο σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, του Ηλία Ιωάννου.
Συγκεκριμένα στο 84', όπου προήλθε το 1-2 υπέρ των Φαιάκων, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, τσαντίστηκε και έφυγε από τη θέση του στα επίσημα!

Η συγνώμη της Vodafone για τα μηνύματα στην Αίγυπτο!!!

Να διαχωρίσει τη θέση της σε ότι αφορά τα μηνύματα με φιλοκυβερνητικό περιεχόμενο που εστάλησαν στην Αίγυπτο έσπευσε η Vodafone. Όπως αναφέρει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας αναγκάστηκε να μεταδώσει στους συνδρομητές της επίσημα μηνύματα, τα οποία δεν αποδίδονταν σαφώς στην κυβέρνηση, ωστόσο τόνισε ότι διαμαρτυρήθηκε γι αυτό.
Η συγνώμη της Vodafone για τα μηνύματα στην Αίγυπτο
Οι αρχές της Αιγύπτου έκαναν χρήση ενός νόμου που υποχρεώνει τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας (Vodafone, Mobinil και Etisalat) να αναμεταδίδουν επίσημα μηνύματα που προορίζονται για τον πληθυσμό, με τη μορφή SMS.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου ένα από αυτά τα SMS ανέφερε: «Οι ένοπλες δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλειά σας και δεν θα προσφύγουν στη βία εναντίον αυτού του μεγάλου λαού», ενώ ένα άλλο τόνιζε: «Καλούμε κάθε μητέρα, πατέρα, αδελφή ή αδελφό, και κάθε αξιότιμο πολίτη να προστατεύσουν τη χώρα».
Ένα τρίτο σημείωνε: «Προς τους νέους της Αιγύπτου: προσέξτε τις φήμες, ακούστε τη φωνή της λογικής, η Αίγυπτος είναι πάνω απ' όλα, προστατεύστε την».

Μαθητής φωτογράφισε το εσώρουχο της καθηγήτριας του!!!

Έσκυψε την ώρα του μαθήματος και τράβηξε φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της καθηγήτριάς του...
Ο 17χρονος Κέρτις Πικάρντ συνελήφθη, γιατί μετά το «κατόρθωμά» του έδειχνε τις φωτογραφίες σε όλο το σχολείο.
Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο Γκρινμπρίερ της Τζόρτζια των ΗΠΑ. Η... 33χρονη καθηγήτρια Έλεν Χότσκις έμαθε το τι... συνέβαινε την επόμενη μέρα, όταν κάποια παιδιά ενημέρωσαν τον υπεύθυνο ασφαλείας του σχολείου σχετικά με τις φωτογραφίες.
Η Χότσκις είπε ότι αναγνώρισε στις φωτογραφίες τα πόδια της και το εσώρουχο που φορούσε την προηγούμενη μέρα.Ο Πικάρντ αφέθηκε ελεύθερος, αφού η οικογένειά του κατέβαλε εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ.

Πλημμύρισε η Αθήνα από τις κατακλυσμιαίες βροχές - Δείτε την πρόγνωση καιρού! Η κακοκαιρία χτυπά όλη τη χώρα!!!

- Ένας άνθρωπος αγνοείται στο Τολό!
- Σπίτια έχουν πλημμυρίσει σε πολλές περιοχές της Αττικής - Δέντρα έχουν πέσει στη Γλυφάδα πάνω σε αυτοκίνητα
- Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης
- 42 χωριά έχουν αποκλειστεί στο νομό Φθιώτιδας και αντιολισθητικές αλυσίδες παντού
Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει από νωρίς ολόκληρη τη χώρα και έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα από τις βροχές και τις χιονοπτώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Από τις σφοδρότατες βροχοπτώσεις έχουν δημιουργηθεί σοβαρά

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Διαγόρας-Ατρόμητος 0-1 (video)

Με δεύτερη νίκη σφράγισε ο Ατρόμητος την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Με τέρμα του Σαγκανόφσκι στο 34ο λεπτό οι περιστεριώτες επικράτησαν και στη Ρόδο του Διαγόρα με 1-0 και πλέον περιμένουν -εκτός εξαιρετικού απροόπτου- τον Ολυμπιακό Βόλου με φόντο την πρόκριση στον τελικό.
Ο Γιώργος Δώνης έχει πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος κυρίως για το λόγο ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ότι μπορούν να του

Βατή η κλήρωση της Ελλάδας για το Euro 2013 κ-21

Στα χέρια της κρατά το "εισιτήριο" για τη συνέχεια από τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013 κ-21 η Εθνική Ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση των ομίλων.
Η Γερμανία, η Λευκορωσία, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη, η Κύπρος και το Σαν Μαρίνο θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής Ελπίδων στον 1ο όμιλο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η χώρα μας μπορεί να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις.

ΔΕΙΤΕ LIVE...ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ LIVE...ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑ  ΕΔΩ
 ΕΔΩ, 
ΕΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ

Αγγλία: Φτερά από πάπιες έφεραν το χάος σε αυτοκινητόδρομο!!!

Φορτηγό που κουβαλούσε πάπιες έπιασε φωτιά μετά από διαρροή diesel.
Ο δρόμος έκλεισε και θεωρείτε εξαιρετικά επικίνδυνος αφού τα φτερά έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινητόδρομου.

Απεργία πείνας οι αστυνομικοί στη Σερβία!!!

Με αίτημα την αύξηση των μισθών τους 13.000 αστυνομικοί υπάλληλοι στη Σερβία συμμετέχουν στην απεργία που κήρυξε το Ανεξάρτητο Συνδικάτο Αστυνομικών.
«Το ανεξάρτητο Συνδικάτων Αστυνομικών προχώρησε σε απεργία, με αιτήματα την αύξηση των μισθών των αστυνομικών υπαλλήλων κατά 40%, την εξασφάλιση σύγχρονου εξοπλισμού, την υπογραφή ειδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και την τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του νόμου περί αστυνομίας», δήλωσε ο επικεφαλής του προεδρείου του συνδικάτου, Βέλιμιρ Μαρμπούλοβ.
Οι αστυνομικοί δεν κάνουν περιπολίες στους δρόμους και στις διοικητικές υπηρεσίες δεν εκδίδονται έγγραφα, ανέφερε ο κ. Μπαρμπούλοφ, τονίζοντας ότι η απεργία θα συνεχιστεί μέχρι να εκπληρωθούν τα αιτήματα των αστυνομικών. Παράλληλα ζήτησαν την αναβολή όλων των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αφού δε θα υπάρχει αστυνόμευση. 

Κανόνες συμπεριφοράς για… γονείς!!!

Ένας από τους πιο δύσκολους ρόλους που μπορεί να έχει κάποιος στη ζωή του είναι αυτός του γονέα. Μερικοί κανόνες συμπεριφοράς που οφείλουν να ακολουθούν όσοι είναι ή πρόκειται να γίνουν γονείς είναι οι εξής:
-Δε φτάνει μόνο η αγάπη. Οπωσδήποτε είναι απαραίτητη η αγάπη αλλά επίσης απαραίτητο είναι να αποκτήσουν πειθαρχία, αυτοπειθαρχία, την ικανότητα να διατηρούν υγιείς σχέσεις, υγιεινό τρόπο ζωής, ενδιαφέροντα, εκπαίδευση, διευρυμένο νου, την ικανότητα να σκέπτονται αυτόνομα, την ικανότητα να διαχειρίζονται σωστά τα χρήματα τους, την ικανότητα να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, την ικανότητα για μάθηση.

Καβάλα: Έσφαξαν γουρούνι και κάρφωσαν το κεφάλι του στην πόρτα τεμένους!!!

Μπροστά στην αποτρόπαια πράξη βρέθηκαν σήμερα το πρωί, οι κάτοικοι της παλιάς πόλης, στη χερσόνησο της Παναγίας.
Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες μετέφεραν, τα μεσάνυχτα, ένα μικρό γουρούνι μπροστά στην είσοδο της Παλιάς Μουσικής (τζαμί Χαλίλ Μπέη) και αφού το έσφαξαν κάρφωσαν το κεφάλι του με μαχαίρι στην κεντρική ξύλινη πόρτα του κτιριακού συγκροτήματος, και άφησαν εκτεθειμένο το υπόλοιπο σώμα του ζώου μέσα στον περιβάλλοντα χώρο.
Κανείς από τους περιοίκους δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής έκανε λόγο για αποτρόπαια πράξη που έγινε από αρρωστημένα μυαλά.
Το τζαμί της Παλιάς Μουσικής ή αλλιώς τζαμί Χαλίλ Μπέη, χρονολογείται στα μέσα του 16ου αιώνα και αποτελούσε μέρος ενός ευρύτερου συγκροτήματος κτιρίων. Ο Δήμος Καβάλας και η 12η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων έκαναν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής, μεταμορφώνοντάς το σ’ έναν από τους σημαντικότερους μνημειακούς χώρους της παλιάς πόλης της Καβάλας όπου φιλοξενούνται εκδηλώσεις λόγου και τέχνης.
newsit

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Σισέ για τις δηλώσεις του!!!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τιμωρίας του Τζιμπρίλ Σισέ για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Γάλλος άσος κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος.Δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχει το βίντεο, ο Σισέ απειλείται με τιμωρία δύο αγωνιστικών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακού.
radio9.gr

Ψεύτικο το προφίλ της Λέχου!!!

Στην λίστα με τους επώνυμους που έχουν πέσει θύμα απάτης στο facebook μπήκε η Κατερίνα Λέχου, καθώς άγνωστος έχει φτιάξει προφίλ με το όνομά της. Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως...δεν έχει δικό της προφίλ και δηλώνει αποφασισμένη να πάει στην αστυνομία αν χρειαστεί. «Δεν έχω και ποτέ δεν είχα προφίλ. Δεν έχω καμιά εμπλοκή ούτε με Facebook, ούτε με Ίντερνετ, καμία σχέση», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Λέχου που έμαθε για την πλαστή σελίδα μέσω φίλων της.

ΔΕΙΤΕ LIVE...ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΔΩ!!!

ΔΕΙΤΕ LIVE...ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΔΩ!!!


Σήμερα: Kύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ - Πράξη δεύτερη!

Μετά την πρόκριση των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στα ημιτελικά του θεσμού του Κυπέλλου, σήμερα θα μάθουμε ποιές ομάδες θα συμπληρώσουν την τετράδα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Διαγόρας Ρόδου - Ατρόμητος Αθηνών (16:00) [2-0 υπέρ του Ατρομήτου ο πρώτος αγώνας]
Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα (19:00) [2-0 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου ο πρώτος αγώνας

Τους δύο αγώνες θα καλύψει τηλεοπτικά το Conn-X TV. 
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη, θα σας δώσουμε τα link όπου θα μπορέσετε να δείτε live και τους δύο αγώνες!

ΑΕΚ: Δεν γλιτώνει με τίποτα την «καμπάνα»!

Την γλίτωσε μία η ΑΕΚ για τα «φανταστικά επεισόδια» με τον Βόλο, αλλά τώρα μετά απ’ αυτά που έγιναν χθες και τα είδε όλη η Ελλάδα δεν πρόκειται να την γλιτώσει.
Η ΑΕΚ κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» για το «ντου» των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί μέχρι και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Πάντως, ακόμα είναι άγνωστο αν θα εκτίσει την ποινή της στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
www.sportdog.gr

Κομοτηνή: Έσπασε το στριπτιτζάδικο του συζύγου της!!!

Άφωνη έμεινε μια γυναίκα στην Κομοτηνή όταν διαπίστωσε πως ο σύζυγός της αντί για καφενέ διατηρούσε στριπτιτζάδικο εν αγνοία της!
Η γυναίκα γνώρισε πως ο άνδρας τα μεσημέρια πήγαινε στο καφενείο που διατηρούσε ωστόσο το τελευταίο διάστημα γύριζε πολύ αργά και εξαντλημένος κάτι που προβλημάτισε τη γυναίκα.
Ο καιρός περνούσε και ο σύζυγος γινόταν όλο και πιο αδιάφορος-κουρασμένος με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τη γυναίκα.
Η σύζυγος αποφάσισε να πάει να δει «ιδίοις όμμασι» τί ακριβώς συμβαίνει στο καφενείο και μαζί της ήταν ο πατέρας της και ένας γνωστός της. Όταν έφτασαν εκεί έμειναν άφωνοι καθώς είδαν sexy κυρίες να λικνίζονται πάνω σε μια μπάρα και από κάτω να βρίσκονται άνδρες πελάτες.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Χρόνος, η σύζυγος έφυγε από το σημείο και την επόμενη μέρα επέστρεψε σπάζοντας το μαγαζί με τον άνδρα να ψάχνει ήδη για άλλη δουλειά…
suvlaki.blogspot.com

Απόψε ο μεγάλος τελικός του “Top Chef”!

Δοκιμασίες που κόβουν την ανάσα. Τα μαχαίρια βγαίνουν στο πλατό του «Top chef» και οι κατσαρόλες παίρνουν φωτιά. Ολα είναι έτοιμα σήμερα για τον μεγάλο τελικό. Οσοι βρέθηκαν στο πλατό παρακολουθούσαν τους τρεις φιναλίστ, Αθηναγόρα, Γιώργο και Μιχάλη, με κομμένη την ανάσα να προετοιμάζονται για την πρώτη δοκιμασία. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, αφού για να βγουν οι δύο τελικοί μονομάχοι καλούνται να φτιάξουν κυρίως πιάτο και γλυκό σε μοριακή κουζίνα. Το υγρό άζωτο και τα υπόλοιπα εύφλεκτα και άκρως επικίνδυνα υλικά έπρεπε να δουλεύονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες καθώς ένα λάθος μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και βαριά εγκαύματα.
Οι chefs που ασχολούνται με τη μοριακή κουζίνα είναι άκρως εξειδικευμένοι πάνω στο αντικείμενο, αλλά παρ’ όλα αυτά οι τρεις διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους. Αθηναγόρας και Μιχάλης έφτασαν στην τελική ευθεία και αποχαιρέτησαν τον φίλο τους Γιώργο.
Ο μεγάλος τελικός είναι άκρως εντυπωσιακός, αφού το πλατό χωρίζεται στα δύο και ο καθένας καλείται να δημιουργήσει το δικό του εστιατόριο, από το όνομα και τη διακόσμηση μέχρι και τα πέντε διαφορετικά πιάτα που θα πρέπει να έχει το μενού. Καλεσμένοι στο πλατό είναι δημοσιογράφοι, γαστρονόμοι, φίλοι και συγγενείς των παικτών και όλοι οι προηγούμενοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει...
Η μάχη είναι σκληρή, αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για συναισθηματισμούς. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι δύο μονομάχοι Αθηναγόρας και Μιχάλης πρέπει να φτιάξουν 150 πιάτα ο καθένας και φυσικά δεν είναι μόνο οι τέσσερις κριτές εκείνοι που θα τους κρίνουν για το αποτέλεσμα, αλλά και όσοι βρίσκονται στο πλατό. Οι κριτές για να τους βοηθήσουν, επειδή είναι μεγάλος ο όγκος της δουλειάς, τους δίνουν την ευκαιρία να πάρουν από τρεις βοηθούς από τους chefs που ήδη έχουν αποχωρήσει.
Και μπορεί τώρα ο καθένας να έχει διαλέξει τον δικό του δρόμο, όμως τη βραδιά του τελικού όλοι γλέντησαν στο πάρτι που είχε στηθεί και ήπιαν στην υγειά του Αθηναγόρα, που είναι και ο νικητής του Top Chef σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα.
πηγή: gossip-tv.gr

Ανθρώπινος σκελετός ανακαλύφθηκε στην Έδεσσα από έναν κάτοικο!!!

Έκπληκτος ένας κάτοικος της Έδεσσας βρήκε έναν ανθρώπινο σκελετό στην «Γερμανική σιδηροδρομική γέφυρα» της περιοχής. Μάλιστα ανακαλύφθηκαν και υπολείμματα ρούχων, που προφανώς ανήκουν στον άνθρωπο. Η αστυνομία που ερευνά το θέμα έχει ζητήσει τα ευρήματα να οδηγηθούν στον ιατροδικαστή, ο οποίος θα μπορέσει να βρει ποια είναι τα άιτια του θανάτου. Πληροφορίες λένε, ότι το ενδεχόμενο δολοφονίας είναι πολύ πιθανό.

Τουρκία: 30 τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο!!!

Τώρα: Τουρκία: 30 τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο!
Η τουρκική τηλεόραση κάνει λόγω για έκρηξη σε εργοστάσιο που κατασκευάζει γεννήτριες.
Το εργοστάσιο κατέρρευσε, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες και παγιδευμένοι...

Δέντρο- «φονιάς» στην Ξάνθη!!!

Το δέντρο που επιχείρησαν να κόψουν… εκδικήθηκε τους δύο ερασιτέχνες υλοτόμους με τον πιο σκληρό τρόπο! Πέφτοντας, τους καταπλάκωσε με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να βρει τραγικό θάνατο και ο άλλος να τραυματιστεί βαριά και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή!
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη κατά την διάρκεια της προσπάθειας δύο ανδρών περίπου 55 χρόνων στην Ξάνθη να κόψουν το δέντρο για να πάρουν καυσόξυλα τα οποία θα τους βοηθούσαν να αντιμετωπίσουν την παγωνιά που επικρατεί στην περιοχή. Όμως, ούτε άδεια υλοτόμησης είχαν εξασφαλίσει, ούτε –προφανώς- είχαν στοιχειώδεις γνώσεις για να κόψουν ένα δέντρο.
Από κάποιο λάθος στους υπολογισμούς που έκαναν ή ίσως εξ αιτίας του δυνατού αέρα που έπνεε, το δέντρο σωριάστηκε προς το μέρος που στέκονταν πριν προλάβουν να απομακρυνθούν, με αποτέλεσμα να τους καταπλακώσει! Και οι δυο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ξάνθης, όμως ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του. Ο δεύτερος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε κρίσιμη κατάσταση στη Χειρουργική κλινική.
πηγή: protothema.gr

Καλλιεργεί αχλάδια με... ανθρώπινη μορφή!!!

Ο Κινέζος αγρότης Gao Xianzhang καλλιεργεί αχλάδια τα οποία μεγαλώνοντας παίρνουν τη μορφή ενός νεαρού ανθρώπου (σ.σ. εμάς μας θυμίζουν το Βούδα).
Χρειάστηκε περισσότερα από 6 χρόνια για να τελειοποιήσει την ιδέα του, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη του κάθε φρούτου για συγκεκριμένο διάστημα μέσα σε ένα καλούπι, που του δίνει σχήμα.
Ο Xianzhang ετοιμάζεται να εξάγει το προϊόν του στην Ευρώπη. Τα σχόλια των συγχωριανών του είναι πολύ θετικά, καθώς θεωρούν ότι φέρνουν τύχη. Αν και τα αχλάδια θα κοστίζουν 5 ευρώ το ένα, αναμένεται να γινουν ανάρπαστα.
http://www.zougla.gr

«Σαπίζει» η Αγιά Σοφιά!!!

Τα σοβαρά λάθη και τις παραλείψεις στις εργασίες αποκατάστασης του εξωτερικού τοιχώματος της Αγίας Σοφίας διαπιστώνει η Επιτροπή Χωροταξίας της Κωνσταντινούπολης, που τονίζει ότι λόγω αυτών των λαθών «υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο λόγω της εργασίας να σαπίσουν πολλά ιστορικά μωσαϊκά που βρίσκονται εντός του μουσείου».

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» που αφιέρωσε σχεδόν ολόκληρη σελίδα για το θέμα έχει ως τίτλο «σαπίζει η Αγία Σοφία επειδή έξυσαν τους σοβάδες». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, στο έργο της ανάπλασης του ιστορικού αυτού ναού γίνονται πολλά λάθη, κυρίως με το ξύσιμο του σοβά στα εξωτερικά τοιχώματα του ναού.
Η Επιτροπή Χωροταξίας ήδη έχει ετοιμάσει έκθεση που υποστηρίζει ότι όσο τα τοιχώματα αυτά δεν επισκευαστούν άμεσα και δεν καλυφθούν, τότε «όλο το κτίριο θα είναι εκτεθειμένο σε εξωτερικές απειλές της φύσης και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υποστεί ζημιές λόγω του νερού και της υγρασίας». Η «Sabah» γράφει ότι απειλούνται άμεσα σχεδόν όλες οι εικόνες με μωσαϊκά που βρίσκονται εντός του ναού και γι’αυτό το λόγο, με το δημοσίευμα καλεί τις Αρχές να παρέμβουν άμεσα για τη διάσωση της Αγίας Σοφίας.

Σισέ: «Απόψε με… πή...αν»! (video)

Στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ πήγε ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το τέλος του ματς για να καταφερθεί κατά της διαιτησίας, αρνούμενος όμως να σχολιάσει τη μη αποβολή του Λουκά Βύντρα στο πρώτο ημίχρονο…
«Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμ δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν.
Όταν είναι 7 λεπτά καθυστερήσεις και δεχόμαστε γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω. Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές αλλά χωρίς να τιμωρηθούν. Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή. Πραγματικά, πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη

Ομαδικοί τάφοι δολοφονημένων Κούρδων βρέθηκαν στη ΝοτιοΑνατολική Τουρκία!!!

Ένα τυχαίο γεγονός στην Ανατολική επαρχία Ελαζίγκ στην περιοχή Μούτκι, αποκάλυψε (άλλη) μια φρικτή πράξη των Τούρκων. Δεκάδες άνθρωποι, μέλη του εκτός νόμου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος PKK, βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους, δολοφονημένοι, φορώντας ακόμη τα ρούχα τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, Hurriyet, τα μέλη του ΡΚΚ (πολλοί από τους νεκρούς, ήταν μαχητές του ΡΚΚ και έχασαν τη ζωή τους σε μάχες στα άγρια βουνά της Νοτιοανατολικής Τουρκίας τη δεκαετία του 90) ετάφησαν ομαδικά χωρίς καμία τελετή, χωρίς καν οι συγγενείς τους να γνωρίζουν που βρίσκονται.
Στην πόλη Μπιτίς η κατάσταση είναι έκρυθμη γιατί εικάζεται ότι πολλοί από τους δηλωθέντες σαν αγνοούμενους, βρίσκονται τελικά μέσα στους ομαδικούς τάφους. Τοπικός παράγοντας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, δήλωσε στη Hurriyet, ότι μέσα στους τάφους δεν είναι μόνο μαχητές και μέλη του ΡΚΚ, αλλά και διαφωνούντες με το καθεστώς, που ξαφνικά...εξαφανίσθηκαν.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αναγνώρισης των πτωμάτων που μετά από τόσα χρόνια θα γίνουν με τη μέθοδο του DNA. Το κουβάρι των “αγνώστων” νεκρών δυσκολεύει διότι σχεδόν κάθε εβδομάδα ένας νέος ομαδικός τάφος ανακαλύπτεται, πότε με 10, πότε με 20 και πότε με 30 πτώματα. Πολλοί μιλούν μάλιστα για την ύπαρξη εκατοντάδων τέτοιων τάφων.
Η τελευταία μακάβρια ανακάλυψη, έγινε τον Ιανουάριο. Στη χωματερή δίπλα από τον τοπικό σταθμό της Χωροφυλακής στο Μπιτλίς, βρέθηκαν 20 σκελετοί. Πολλές οικογένειές της περιοχής προσέτρεξαν σε επιστήμονες από το εξωτερικό (για ποιο λόγο άραγε) και συντονίζουν τις προσπάθειες τους για να βρουν κάποιον αγνοούμενο συγγενή τους που κάποτε μπορεί να ήταν ο πατέρας τους, ο αδερφός τους , ο σύζυγος τους...
Για το τυπικό της υπόθεσης, έχουν αποτανθεί και στους τοπικούς εισαγγελείς και έχουν δώσει και δείγμα αίματος στο τοπικό νοσοκομείο .
πηγή: www.onalert.gr

«Ισχυρές βροχές και χιόνια στα ορεινά την Πέμπτη»

«Καιρικές συνθήκες: Σημαντική επιδείνωση του καιρού αναμένουμε την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με βροχές που κατά τόπους θα έχουν πολύ μεγάλη ένταση αλλά και διάρκεια. Τα φαινόμενα , τα οποία ίσως δημιουργήσουν και πληµµυρικά επεισόδια, θα είναι περισσότερα σε περιοχές της Ανατολικής και Νότιας Πελοποννήσου στην Ανατολική Στερεά στην Εύβοια στην Νότια Θεσσαλία στις Κυκλάδες τα Δωδεκάνησα και στην Δυτική Κρήτη. Χιονοπτώσεις,ισχυρές, θα σημειωθούν σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς. Καλύτερες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σε Μακεδονία και Θράκη με νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.
Άνεμοι:Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8-9 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν και τα 8 Beaufort.
Θερμοκρασία:H θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί…
-στην Βόρεια Ελλάδα από -1 – 9 βαθμούς Κελσίου
-στην Κεντρική Ελλάδα από 2-10 βαθμούς Κελσίου
-στην Δυτική Ελλάδα από 3-11 βαθμούς Κελσίου
-στην Κρήτη και και Δωδεκάνησα από 7-12 βαθμούς Κελσίου
-στα νησιά του Αιγαίου από 5-10 βαθμούς Κελσίου

Ποιά σχολεία συγχωνεύονται. Τα πρώτα στοιχεία!!!

Τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με τα στοιχεία που θα συγχωνευθούν ανά νομό δημοσιεύει το «Έθνος» της Τετάρτης, αν και ο κατάλογος αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα έως τον Σεπτέμβριο.
Στην Θεσσαλονίκη συγχωνεύονται Το 1ο, 6ο, 2ο και 12ο Αμπελοκήπων καθώς και το δημοτικό Λακκιάς στον Δήμο Βασιλικών με το 2ο Δημοτικό Νέας Ραιδεστού.
Στο νομό Τρικάλων το δημοτικό Κεραμιδίου θα συγχωνευτεί με το δημοτικό της Φαρκαδόνας.
Στα Γιάννενα, γίνονται ένα το δημοτικό Άνω Λαψίστας με το Κάτω

Προσοχή: Οι ασφαλιστικές δεν αποζημιώνουν εάν δεν έχετε δελτίο ΚΤΕΟ!!!

Το μαχαίρι στο κόκαλο βάζει πλέον η Κυβέρνηση σε όλους αυτούς που αρνούνται πεισματικά να μην εκδίδουν το δελτίο ΚΤΕΟ για το αυτοκίνητό τους.
Και αυτό διότι, σύμφωνα με το Νόμο 3897 που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 10 Δεκεμβρίου 2010, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είναι υποχρεωμένοι να έχουν το ειδικό χαρτί από το ΚΤΕΟ εφόσον θέλουν να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους.
Ο νόμος ορίζει πως, από εδώ και στο εξής, ο συνδυασμός αυτός είναι απαραίτητος και θεωρείται υποχρέωση των ιδιοκτητών αλλά και των ασφαλιστικών εταιρειών να το γνωρίζουν. Στην περίπτωση μάλιστα που συμβεί κάποιο ατύχημα και το αυτοκίνητο είναι σφαλισμένο αλλά δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ, τότε οι ασφαλιστικές έχουν το δικαίωμα να μην αποζημιώσουν τον πελάτη τους ακόμα και στην περίπτωση που αυτός έχει καταβάλει τα ασφάλιστρα.
Zougla

Οι καφέδες βοηθούν τις γυναίκες όχι όμως τους άνδρες!!!

Οι πολλοί καφέδες βοηθούν την απόδοση των γυναικών εργαζομένων σε συνθήκες στρες, αλλά όχι των ανδρών. Γι αυτό γυναίκες που δεν θέλετε να δουλεύετε σαν τρελές κόψτε τους καφέδες!
Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να ξεπεράσει τους άνδρες συναδέλφους της; Να πίνει πολλούς καφέδες και να κερνάει κι εκείνους. Οι γυναίκες εργαζόμενες που πίνουν πολλούς και δυνατούς καφέδες στη δουλειά τους, για να τα βγάλουν πέρα με τις διάφορες καταστάσεις που τους προκαλούν άγχος, βελτιώνουν την απόδοσή τους, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει με τους άνδρες συναδέλφους τους, στους οποίους οι πολλοί καφέδες φαίνεται να επιδρούν αρνητικά,

Μετακίνησαν… την Αίγυπτο!!!

Εντελώς αγεωγράφητο αποδείχθηκε το τμήμα διεθνών ειδήσεων του ειδησεογραφικού καναλιού Fox News... αφού μετακίνησε την Αίγυπτο στο Ιράκ! Συγκεκριμένα το κανάλι κατά την κάλυψη των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην Αίγυπτο, έδειξε έναν χάρτη όπου η Αίγυπτος είχε τοποθετηθεί στα δυτικά του Ιράν, στα ανατολικά της Συρίας και βόρεια της Σαουδικής Αραβίας. Με λίγα λόγια τη μετέφεραν από την Αφρική στη Μέση Ανατολή!
Το λάθος αυτό, που κάνει το γύρο του κόσμου, αντιμετωπίζεται και ιδιαιτέρως χιουμοριστικά, δικαιολογώντας το 37% των νέων Αμερικανών που δεν μπορούν να εντοπίσουν στο χάρτη το Ιράκ παρά το γεγονός ότι υπάρχει ισχυρή στρατιωτική δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από το 2003.
Πηγή: newsbomb.gr

Με τα… δεύτερα η Κέρκυρα!!!

Πολλούς «εφεδρικούς» ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η αποστολή της Κέρκυρας για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλει να προφυλάξει αρκετούς βασικούς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Καβάλα.
Αναγκαστικά αποκλείστηκαν από τη 18άδα οι τραυματίες Βενέτης και Γκουστάβο. Από εκεί και πέρα, έμειναν έξω και οι Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Τσίγκας, Επστάιν, Μακρής και Καλαντζής , καθώς και οι Μακρυδημήτρης, Βλάχος και Βιόπουλος. (Οι πρώτοι οκτώ αποτελούν βασικότατα στελέχη της ομάδας).
Η κερκυραϊκή αποστολή απαρτίζεται από τους εξής

Μήνυση κατά Μαρινάκη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ THESTIVAL
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ;
Γιατρός από την Θεσσαλονίκη, φίλος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του THESTIVAL, βρίσκεται αυτή την ώρα στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας και προτίθεται να καταθέσει μήνυση σε βάρος του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη
, ο οποίος βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αναμένοντας την πτήση του για την Αθήνα.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του THESTIVAL αναφέρουν πως ο γιατρός βρισκόταν στο γήπεδο της Τούμπας και παρακολουθούσε την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε...
τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πετάει ένα βαρύ αντικείμενο από τον τρίτο όροφο της εξέδρας όπου βρισκόταν. Το αντικείμενο έφτασε στον πρώτρο όροφο και, όπως υποστηρίζει ο γιατρός στους αστυνομικούς, από θαύμα δεν υπήρξε τραυματίας.
Οι αστυνομικοί, όπως μαθαίνουμε, επιχειρούν να μεταπείσουν τον γιατρό και να κλείσει εδώ το θέμα. Στην περίπτωση πάντως που υποβληθεί μήνυση είναι αναγκασμένοι να συλλάβουν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, καθώς βρίσκεται ακόμη στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αύριο να τον οδηγήσουν στην αυτόφωρη διαδικασία...
http://taxalia.blogspot.com/

Μόνο Έλληνες δικαίωμα ψήφου!!!

Φωτιές έρχεται να ανάψει η απόφαση του Δ' τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, το έχουν μόνο οι Έλληνες. Με την απόφαση αυτή αποκλείονται οι μη Έλληνες πολίτες. Αυτό υποστηρίζει το Δ' τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο αποκλείει τους αλλοδαπούς και ουσιαστικά ακυρώνει τα προβλεπόμενα από τον νόμο 3838/2010, τα οποία κρίνει αντισυνταγματικά.
Ωστόσο, παρέπεμψε το ζήτημα προς οριστική κρίση, στην Ολομέλεια

Τα νύχια της φτάνουν τα 61 εκατοστά!!!

ΔΕΙΤΕ: Τα μακραίνει τα τελευταία 22 χρόνια!!!
Η Jazz Ison Sinkfield ήθελε πάντα να γίνει διάσημη και επέλεξε έναν αρκετά περίεργο τρόπο για να το καταφέρει!
Τα τελευταία 22 χρόνια μακραίνει τα νύχια των χεριών της, τα οποία «αισίως» έχουν φτάσει σε μήκος 61 εκατοστών. Η περιποίηση του ιδιαίτερου «γούστου» της κοστίζει περίπου 250 δολάρια την εβδομάδα. Η Jazz Ison Sinkfield ευελπιστεί ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα τραβήξει την προσοχή των media και ειδικά της διάσημης παρουσιάστριας, Όπρα Γουίνφρεϊ.

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή

Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί
7, 9, 13, 14, 27, 40
Bonus: 26
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΗ
6αρια - ΤΖΑΚ ΠΟΤ
5+1 0 50.000,00
5αρια 23 1.500,00
4αρια 1.373 30,00
3αρια 25.661 1,50

Έβγαζε τη γυναίκα του στο κλαρί!!!

Μεροκάματο 70 ευρώ για να «πολεμήσει» το ζευγάρι την κρίση!!!
Εξέδιδε τη γυναίκα του με αντίτιμο 70 ευρώ και μάλιστα με τη συγκατάθεσή της! Η… οικονομική κρίση φαίνεται ότι έχει πλήξει πολύ την ελληνική κοινωνία, καθώς ένας 33χρονος άνεργος εξωθούσε την εντυπωσιακή ξανθιά, καλλίγραμμα σύζυγό του στην πορνεία με τη θέλησή της προκειμένου να εξασφαλίζουν τα προς το ζην.
Οι άνδρες του τμήματος Ηθών της ασφάλειας Αττικής έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν διαπίστωσαν πως ο άνθρωπος που είχε μεταφέρει την κοπέλα στο προσυμφωνημένο ραντεβού ήταν ο ίδιος ο άντρας της!
Και οι δύο, είπαν στους έκπληκτους αστυνομικούς πως η αιτία που έσπρωξε το ζευγάρι στην πορνεία ήταν οι οικονομικοί λόγοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το Ηθών εντόπισε μια ροζ αγγελία στο Διαδίκτυο στην οποία αναγραφόταν πως παντρεμένη κυρία προσφέρει καυτές βραδιές σε κυρίους με οικονομική άνεση και ανεπτυγμένο αίσθημα της… γενναιοδωρίας.
Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως η περιγραφή ήταν απλά ένα ωραίο «περιτύλιγμα» για την προώθηση της «προσφοράς», ώστε να τραβήξει την προσοχή ανδρών που θα πλήρωναν για να ζήσουν μια βραδιά με μια «παντρεμένη» - έστω και αν αυτή δεν είχε έλθει εις γάμου κοινωνία, αλλά προσποιούταν την παντρεμένη.
Το ραντεβού στήθηκε όπως συνηθίζεται…
Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και τη στιγμή που η γυναίκα πήρε τα λεφτά, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, της πέρασε χειροπέδες. Ταυτόχρονα, ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι συνέλαβαν τον 33χρονο άνδρα που περίμενε να παραλάβει τη γυναίκα του.
«Δεν άντεχα να βλέπω τον αγαπημένο μου σύζυγο να μαραζώνει στο σπίτι. Έμεινε οκτώ μήνες άνεργος. Ήταν μηχανικός, μέχρι που η επιχείρηση έκλεισε και μείναμε χωρίς λεφτά και με το δάνειο για το σπίτι να “τρέχει”», κατέθεσε μεταξύ άλλων η 28χρονη!