ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή

ΔΕΙΤΕ: Ποιοι αριθμοί κερδίζουν

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι 6, 19, 34, 37, 41, 44

Bonus: 26


Κατηγορίες      Νικητές         Κέρδη

6αρια                   -                 ΤΖΑΚ ΠΟΤ
5+1                      0                 50.000
5αρια                  9                    1.500
4αρια              794                         30
3αρια         15.724                          1,5

«Το πρωί μαθήτρια το βράδυ καθηγήτρια στο σεξ»!!!

112.000 ευρώ έβγαζε 15χρονη ως πόρνη πολυτελείας!!!
θα μπορούσε να ήταν το τίτλος της ζωής μιας 15χρονης κοπέλας η οποία εργάζεται ως πόρνη πολυτελείας και μάλιστα βγάζει ετησίως 112.000 ευρώ!Η 15χρονη συνεργαζόταν με ένα «γραφείο» το οποίο της έκλεινε τα ροζ ραντεβού ενώ η ανήλικη έλεγε στους πελάτες ψέματα για την ηλικία της ώστε να μη χάσει το… νυχτοκάματο...
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily News, η κοπέλα δραστηριοποιούνταν στο Newcastle Αγγλίας.
Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη της κοπέλας όταν ένας καθηγητής της διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη νεαρή μαθήτρια. Ο άνδρας έψαξε την τσάντα της όπου βρήκε προφυλακτικά και κάρτες πελατών και του γραφείου συνοδών για το οποίο δούλευε…

Σάλος στη Γερμανία με επιτραπέζιο παιχνίδι με τον Αδόλφο Χίτλερ!

Οι εισαγγελείς στη Γερμανία έχουν ξεκινήσει διαδικασίες κατά μιας εταιρείας που κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι με τον Αδόλφο Χίτλερ! Η κάρτα του Χίτλερ διαθέτει μια φωτογραφία του δικτάτορα και μια κρυμμένη μερικώς σβάστικα, το ναζιστικό σύμβολο του κόμματος του, το οποίο είναι παράνομο στη Γερμανία.
«Η φωτογραφία από μόνη της θα μπορούσε να είναι προβληματική, αλλά σε σχέση με τη σβάστικα δημιουργεί σίγουρα πρόβλημα», είπε ο Antje Gabriels-Gorsolke, ο γενικός εισαγγελέας και εκπρόσωπος για το γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας της Νυρεμβέργης.
Η εισαγγελία έλαβε γνώση της ύπαρξης των καρτών, επειδή ήταν στην επίδειξη στη Διεθνή έκθεση παιχνιδιών που λαμβάνει χώρα στην Νυρεμβέργη αυτή την περίοδο.
Το παιχνίδι καρτών «Κουαρτέτο Δικτάτορα: οι πιο κακοί δικτάτορες του κόσμου σε 32 χαρτιά τράπουλας» διαθέτει ακόμα ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Ίντι Αμίν Νταντά της Ουγκάντας και ο Αουγκούστο Πινοσέτ της Χιλής.
Επίσης, κατανέμει δικτάτορες σε κατηγορίες όπως φασίστες, στρατιωτικό καθεστώς και «οι αμερικανικές μαριονέτες», σε κάθε κάρτα γράφονται οι ηλικίες τους, η κληρονομική διαδοχή στην εξουσία, το χρονικό διάστημα στην εξουσία, τον αριθμό των θυμάτων και το ιδιωτικό εισόδημα.

Ποιος δηλώνει ότι έχει κάνει μόνο δύο σχέσεις στα 33 του;

Είναι νέος, ωραίος και δεν φοβάται να δηλώσει ότι μέχρι τώρα έχει κάνει 2 σχέσεις στη ζωή του και ας είναι 33 χρόνων...




...Μιλάμε βρε, για τον Γιώργο Λαμπαθάκη... ναι, αυτός που παρουσιάζει με την Σίσσσυ Φειδά το "σπίτι από την αρχή".
Εδώ τον βλέπουμε με την αγαπημένη του Χριστίνα!!!

Το χωριό που θα γλιτώσει από το τέλος του κόσμου!!! VIDEO

Ενα μικρό χωριό 189 κατοίκων στη νότια Γαλλία, δέχεται μια πραγματική εισβολή από πάσης φύσεως ερευνητές..., λάτρεις των ΑΤΙΑ και οπαδούς του εσωτερισμού, οι οποίοι πιστεύουν ότι το εν λόγω χωριουδάκι είναι το μέρος όπου μπορεί κανείς να γλιτώσει από τον Αρμαγεδδώνα, καθώς βρίσκεται στους πρόποδες του θεωρούμενου «ιερού» βουνού Μπιγκαράς που παρέχει προστασία.
Οι εισβολείς πιστεύουν ότι σε μια τεράστια κοιλότητα στο εν λόγω βουνό έχουν… στρατοπεδεύσει εξωγήινοι που περιμένουν το

Κύπελλο Μπάσκετ: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 89-61

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ είχε κριθεί από την Πυλαία, ωστόσο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένοι να αναμετρηθούν και στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 89-61 και πλέον περιμένουν στον τελικό της 6ης Μαρτίου τον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Αποδόσεις Bwin: Άρης: 4,10 – Χ: 3,10 – Ολυμπιακός: 1,95 bonus εγγραφής €4
O «δικέφαλος» κόντραρε τον Ολυμπιακό στα πρώτα λεπτά του αγώνα (13-15), αλλά οι γηπεδούχοι αποκατέστησαν γρήγορα την τάξη, προηγήθηκαν με 25-17 στο 10΄ και πήραν προβάδισμα με 17 στην ανάπαυλα (48-31), έχοντας ως κορυφαίους τους Erceg και Σπανούλη, 15 και 11 πόντοι αντίστοιχα, την ίδια ώρα που ο μόνος που πάλευε από το αντίπαλο στρατόπεδο ήταν ο Marshall με 16. Τυπική διαδικασία αποδείχθηκε το δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους, δοκίμασαν διάφορα σχήματα, με το τελικό σκορ, το οποίο για την ιστορία ήταν 89-61, να περνά σε δεύτερη μοίρα.
Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-31, 71-45, 89-61
Ολυμπιακός (Ivkovic): Παπαλουκάς 7, Παπανικολάου, Erceg 17, Σπανούλης 14, Teodosic 4, Μπουρούσης 16, Keselj 4, Κατσίβελης, Μαυροκεφαλίδης 10, Halperin 9, Γλυνιαδάκης 4, Nielsen 4
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Marshall 16, Καλαμπάκας 4, Αράπης 4, McGrath, Αποστολίδης 6, Δέδας, Dozier 4, Gray 4, Παπαδόπουλος 12, Γιαννακίδης 2, Καλλές 6, Gecevski 3

Κύπελλο Μπάσκετ: Άρης – Παναθηναϊκός 74-70

Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Άρης στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 74-70 του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο. Οι «πράσινοι» με το +29 του πρώτου αγώνα πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της 6ης Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον Ολυμπιακό.
Αποδόσεις Bwin: Άρης: 4,10 – Χ: 3,10 – Ολυμπιακός: 1,95 bonus εγγραφής €40
Οι «κίτρινοι», που αγωνίστηκαν χωρίς τους Tucker και Brown, στηρίχθηκαν στην άμυνα ζώνης, η οποία βραχυκύκλωσε τα επιθετικά όπλα του αντιπάλους τους, ενώ είχαν σε πολύ καλή ημέρα το Χρήστο Ταπούτο με 21 και τέσσερις παίκτες συνολικά με διψήφιο αριθμό πόντων. Από την άλλη, οι παίκτες του Obradovic δεν έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και πλήρωσαν τις βιαστικές επιλογές τους στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα του Drucker διατηρούνταν κοντά στο σκορ και 4΄,38΄΄ πριν τη λήξη πέρασε μπροστά με 11 πόντους, 67-56. Ο Δημητρής Διαμαντίδης το πήρε προσωπικά και λίγο έλειψε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι μειώνοντας σε 71-70, αλλά τρεις βολές, δύο από το Χατζηβρέττα και μία από το Σλούκα, διαμόρφωσαν το τελικό 74-70.
Τα δεκάλεπτα: 13-21, 30-34, 46-50, 74-70
Άρης (Drucker): Μποχωρίδης, Thomas 8, Σλούκας 11, Ταπούτος 21, Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας 13, Χαραλαμπίδης 5, Σκορδίλης 2, Borovnjak 12, Χρυσικόπουλος 2
Παναθηναϊκός (Obradovic): Tepic 6, Περπέρογλου 4, Batiste 12, Φώτσης 7, Sato, Nicholas 9, Τσαρτσαρης 12, Διαμαντίδης 16, Βουγιούκας 2, Καλάθης 2

«Σήμα κινδύνου» εκπέμπουν οι επαγγελματοβιοτέχνες!!! 225.000 επιχειρήσεις ετοιμάζονται για «λουκέτο»!

Σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ),αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση του κλίματος στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η εξαμηνιαία έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ προβλέπει ότι τα λουκέτα αναμένεται να φτάσουν τις 225.000 μέσα στους επόμενους μήνες.
Η προηγούμενη έρευνα υπολόγιζε σε 170.000 τις επιχειρήσεις που βρίκονται στο «κόκκινο» και αναμένεται να κλείσουν έως το τέλος του 2011.
Όπως επισημαίνουν οι επαγγελματοβιοτέχνες, οι επιχειρήσεις

Προξενιό με κλεμμένες φωτογραφίες του Facebook

Νεοσύστατο site για γνωριμίες δημιούργησε βάση δεδομένων με 250.000 φωτογραφίες προσώπων που έκλεψε από προφίλ του Facebook, παραβιάζοντας τους όρους χρήσης.
Όπως αναφέρει το AFP, ο δικτυακός τόπος Lovely-faces.com εμφανίζει τις φωτογραφίες κατηγοριοποιημένες σε ομάδες, όπως «πονηρές γυναίκες» και «άνδρες με αυτοπεποίθηση».
Οι υπεύθυνοι του Facebook δήλωσαν ότι η μαζική συλλογή δεδομένων από την υπηρεσία τους παραβιάζει τους όρους χρήσης. Διαβεβαίωσαν ότι η εταιρεία ερευνά το θέμα και σκοπεύει να λάβει τα «κατάλληλα μέτρα».
Η ειρωνεία όμως είναι ότι ο ίδιος ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ο νεαρός ιδρυτής του Facebook, είχε δημιουργήσει ως φοιτητής έναν ανάλογο δικτυακό τόπο: Το Face Mash επέτρεπε στο χρήστη να συγκρίνει και να βαθμολογεί φωτογραφίες άλλων φοιτητών που είχαν υποκλαπεί από το δίκτυο υπολογιστών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.
Τη σειρά παίρνει τώρα το Lovely-faces.com, ως δημιουργοί του οποίου εμφανίζονται δύο καλλιτέχνες, οι Πάολο Σίριο και Αλεσάντρο Λούντοβικ.
Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, χρησιμοποίησαν λογισμικό αναγνώρισης προσώπων για να κατηγοριοποιήσουν ένα εκατομμύριο φωτογραφίες από το Facebook ανάλογα με τις εκφράσεις του προσώπου.
«Καταδυθήκαμε σε εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες από προφίλ και μεθύσαμε από τα ατελείωτα χαμόγελα, τα βλέμματα και τις συχνά πονηρές εκφράσεις» αναφέρουν οι δύο καλλιτέχνες σε ανακοίνωσή τους από το Βερολίνο.
«Αποστολή μας ήταν να δώσουμε σε όλες αυτές τις εικονικές οντότητες ένα νέο κοινό μέρος όπου μπορούν να εκτεθούν ελεύθερα, σπάζοντας τους περιορισμούς και τους βαρετούς κοινωνικούς κανόνες του Facebook» διατείνονται.
http://www.tanea.gr

Εντοπίσθηκαν οι δράστες της επίθεσης εναντίον Αλ. Αλαβάνου στον Άγιο Παντελεήμονα!!!


Πέντε άτομα κατηγορούνται από την αστυνομία για την επίθεση με γιαούρτια και άλλα αντικείμενα, καθώς και εξύβριση πριν από τις περιφερειακές εκλογές, εναντίον του υποψήφιου περιφερειάρχη Αλέκου Αλαβάνου, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Πρόκειται για δύο άνδρες 62 και 20 ετών, δύο γυναίκες 48 και 50 ετών και ένα ανήλικο αγόρι 16 ετών.
Οι κατηγοροούμενοι ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα, που έκανε η κρατική Ασφάλεια για την επίθεση, και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, η οποία απεστάλη σήμερα στον εισαγγελέα.
http://news.pathfinder.gr

EΙΤΗΣΕΕ ( Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας ): Κατάργηση και μείωση προσωπικού!!!

Δείτε τι ζητά η ΕΙΤΗΣΕΕ από την κυβέρνηση...

Να καταργηθεί η σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου και να μας κάνουν
όλους ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ χωρίς δικαιώματα αποζημίωσης και δώρων.
• Να καταργήσουν
τις ειδικότητές μας, και να κάνουμε όλοι τα πάντα:
Άνθρωπος «πολυμηχάνημα».
• Να μειώσουν τους μισθούς μας όσο λένε αυτοί ότι έχει μειωθεί η διαφημιστική δαπάνη
δηλαδή 30 με 40%.
• Να καταργήσουν τα εκτός έδρας και να θεωρείται όλος ο πλανήτης τόπος εργασίας μας...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Στο... τιμόνι κοιμούνται από την κούραση οι Νορβηγοί πιλότοι!!!


Οι μισοί Νορβηγοί πιλότοι παραδέχθηκαν σε έρευνα που διενήργησε τηλεοπτικό δίκτυο ότι έχουν κοιμηθεί στο τιμόνι του αεροσκάφους που κυβερνούσαν, γεγονός που αποδίδουν στους εξουθενωτικούς ρυθμούς εργασίας.
Από τους 389 πιλότους που απάντησαν στο ερωτηματολόγιο της έρευνας, την οποία διενήργησε το τηλεοπτικό κανάλι NRK, το 2% δήλωσε ότι κοιμάται «συχνά» στο κόκπιτ, χωρίς καν να προειδοποιήσει προηγουμένως το συγκυβερνήτη. 
Άλλο ένα 48% είπε ότι αυτό συνέβη «μια-δυο φορές» ή «σπάνια».

Ρεσάλτο σε ελληνικό τάνκερ με πετρέλαιο αξίας 200 εκ.δολαρίων.

Σομαλοί πειρατές κατέλαβαν ελληνικό τάνκερ που μετέφερε πετρέλαιο αξίας 200 εκ.δολαρίων στα ανοιχτά του Ομάν, παίρνοντας ομήρους και τα 25 μέλη του πληρώματος.
Οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με το πλήρωμα του πλοίου,στο οποίο ανήκουν 7 Έλληνες,17 Φιλιπινέζοι και ένας Γεωργιανός. Μόλις χτες πειρατές κατέλαβαν
ένα ιταλικό τάνκερ και φαίνεται πως εδραιώνουν την παρουσία τους στην περιοχή.

Φιλικό: Ελλάδα-Καναδάς 1-0 (video)

Η Ελλάδα του δευτέρου ημιχρόνου, του φιλικού με τον Καναδά, δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα στον προκριματικό του Μαρτίου στη Βαλέτα εναντίον της Μάλτας. Αυτή του πρώτου, θα' χει σίγουρα. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος εμφάνισε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση του «AEL FC Arena», ένα καλό κι ένα κακό. Κρατάμε αυτό του δευτέρου 45λεπτου στο οποίο το πρώτο γκολ του Φετφατζίδη με την «γαλανόλευκη» μας χάρισε τη

ποιά είναι τα 6 υποψήφια τραγούδια για την Eurovision? Δείτε τα εδώ...


Με καθυστέρη 23 λεπτών ξεκίνησε στις 13:24 η ΕΡΤ από το δεύτερο πρόγραμμα - 103,7 την μετάδοση των τραγουδιών..
Από τη συχνότητα του δεύτερου προγράμματος της ΕΡΑ, ακούσαμε σήμερα ένα λεπτό από το κάθε τραγούδι που θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας... στην 56η Eurovision, τον Μάιο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Αυτό έγινε για να αποφύγει η δημόσια τηλεόραση τυχόν διαρροές των τραγουδιών πριν την

Αποτελέσματα - Βαθμολογία Δ' Εθνικής 19η αγων..(παιχνίδια που είχαν αναβληθεί.)

Αποτελέσματα

Πυρσός Γρεβενών-Αλεξάνδρεια
2-1
Μακεδονικός Φούφας-ΑΜΣ Γαλατινής
1-0
Σιάτιστα-Σειρήνα Γρεβενών
0-2
ΑΣ Πεντάβρυσου-Λευκάδια Ημαθίας
0-3

Βαθμολογία
Θέση Ομάδα Αγ Βαθμοί Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ
1
Βατανιακός
20
45
13-6-1
41-11
7-1-1
25-4
6-5-0
16-7
2
Νάουσα
20
40
12-4-4
41-15
8-1-1
20-5
4-3-3
21-10
3
Πυρσός Γρεβενών
20
40
11-7-2
38-19
6-5-0
19-7
5-2-2
19-12
4
Εθνικός Βατερού
20
39
12-3-5
38-16
7-2-1
22-6
5-1-4
16-10
5
Αλεξάνδρεια
20
37
12-1-7
41-20
9-1-1
32-7
3-0-6
9-13
6
Καστοριά
20
36
13-3-4
47-14
8-1-1
31-4
5-2-3
16-10
7
Λευκάδια Ημαθίας
20
35
11-2-7
39-27
6-2-2
24-14
5-0-5
15-13
8
Νίκη Αγκαθιάς
20
32
9-5-6
28-20
4-1-4
12-10
5-4-2
16-10
9
Κάστωρ ΑΟ
19
27
9-0-10
35-26
7-0-3
27-12
2-0-7
8-14
10
Ολυμπος Λεπτοκαρυάς
20
25
7-4-9
26-34
6-1-3
14-12
1-3-6
12-22
11
Σβορωνος
20
24
6-6-8
17-23
3-3-4
9-10
3-3-4
8-13
12
Σειρήνα Γρεβενών
20
22
6-4-10
23-29
4-1-5
14-15
2-3-5
9-14
13
ΑΜΣ Γαλατινής
19
22
6-4-9
22-38
4-2-3
15-12
2-2-6
7-26
14
Εθνικός Κατερίνης
20
21
6-3-11
16-29
3-2-5
9-11
3-1-6
7-18
15
Μακεδονικός Φούφας
20
18
6-3-11
19-27
5-2-3
13-9
1-1-8
6-18
16
Αρης Λόφων
18
12
3-3-12
13-51
2-2-4
7-20
1-1-8
6-31
17
ΑΣ Πεντάβρυσου
19
10
2-4-13
15-49
2-3-5
11-15
0-1-8
4-34
18
Σιάτιστα
19
5
1-2-16
7-58
0-2-8
2-27
1-0-8
5-31
Σιάτιστα. ΑΣ Πεντάβρυσου, ΑΜΣ Γαλατινής και Κάστωρ έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

Εθνική ομάδα: Η πιθανή ενδεκάδα για το φιλικό με τον Καναδά

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται σήμερα τον Καναδά σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Fernando Santos, αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012.
Ο Πορτογάλος προπονητής στην χθεσινή προπόνηση δεν ζόρισε τους διεθνείς και στο οικογενειακό διπλό «άνοιξε τα χαρτιά του» όσον αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει. Συγκεκριμένα ο κύριος Santos αναμένεται να χρησιμοποιήσει ως βασικούς τους: Σηφάκη, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Μόρα, Παπασταθόπουλο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Σαλπιγγίδη, Φετφατζίδη, Λυμπερόπουλο.

ΠΑΟΚ: Δεκατρία χρόνια από τον θάνατο του Παναγιώτη Κατσούρη!!!

Δεκατρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον τραγικό χαμό του Παναγιώτη Κατσούρη. Ήταν ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου 1998, όταν ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
Ο Παναγιώτης Κατσούρης κατά την επιστροφή του από αγώνα 5Χ5 έχασε λόγω υπερβολικής ταχύτητας τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό στηθαίο γέφυρας στην περιοχή της Θέρμης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από εκείνη την αποφράδα ημέρα η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποσύρει το νούμερο 17 που φορούσε ο Παναγιώτης Κατσούρης, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια υπάρχει και προτομή του εντός του γηπέδου της Τούμπας.

Καταργείται στην Ρωσία η χειμερινή ώρα!!!

Δεν θα ισχύουν πλέον την Ρωσία οι εναλλαγές θερινής-χειμερινής ώρας, καθώς ο πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ανακοίνωσε ότι από την άνοιξη τα ρωσικά ρολόγια θα παραμείνουν στην θερινή ώρα.
Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, η αλλαγή της ώρας προκαλεί στους πολίτες "στρες και αδιαθεσία".
Συγκεκριμένα ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι "αποφάσισα να ακυρώσω το πέρασμα στη χειμερινή ώρα από αυτό το φθινόπωρο. Έδωσα σχετική εντολή στην κυβέρνηση".
Να υπενθυμιστεί ότι η αλλαγή της ώρας υιοθετήθηκε από πολλές χώρες του κόσμου το 1973, κατά τη διάρκεια του πρώτου πετρελαϊκού σοκ, προκειμένου να εξοικονομηθεί ενέργεια.
www.cosmo.gr

Πεντάχρονη πέθανε από την γρίπη των πτηνών!!!

Μία πεντάχρονη από την Καμπότζη πέθανε από την γρίπη των πτηνών και πρόκειται για το πρώτο θύμα της νόσου από την περασμένη χρονιά και το ένατο συνολικά στη χώρα.
Το κοριτσάκι εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα στις 30 Ιανουαρίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πνομ Πενχ με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά πέθανε 12 ώρες αργότερα εξαιτίας επιπλοκών.
Η κυβέρνηση προσπαθεί να επικοινωνήσει με όσους ήρθαν σε επαφή με την πεντάχρονη ώστε να υποβληθούν σε προληπτική θεραπεία και καλεί όσους παρουσιάζουν προβλήματα στο αναπνευστικό ή έχουν έρθει σε επαφή με νεκρά και άρρωστα πουλερικά να συμβουλευτούν γιατρό.
Από τον ιό Η5Ν1 έχουν χάσει τη ζωή τους 300 άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, από το 2003.

Κάηκε 10χρονο αγοράκι στην Θήβα!!!

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχτηκε στην περιοχή Πυρί της Θήβας, με θύμα ένα 10χρονο αγοράκι που κάηκε ζωντανό μέσα στο σπίτι του.
Η οικογένεια έμενε σε ένα χαμόσπιτο στο Πυρί της Θήβας. Χθες το απόγευμα στις 5 στο σπίτι ήταν η μητέρα με τη 16χρονη κόρη και το 10χρονο γιό της. Ο πατέρας έλειπε στην δουλειά. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr το τραγικό συμβάν συνέβη όταν προσπάθησαν να ανάψουν την ξυλόσομπα. Από άγνωστη αιτία πήρε φωτιά. Η μητέρα προσπάθησε να βγει από την πόρτα για να πάρει ένα λάστιχο να τη σβήσει. Η πόρτα όμως δεν άνοιγε γιατί είχε πρόβλημα και τελικά βγήκε από το παράθυρο μαζί με την κόρη της.
Το μικρό αγοράκι έμεινε μέσα στο σπίτι που είχε πνιγεί από τους καπνούς, ενώ οι φλόγες εξαπλώθηκαν γρήγορα.
Η Πυροσβεστική δεν ειδοποιήθηκε αμέσως γιατί δεν ήξεραν ποιο τηλέφωνο να καλέσουν, ακόμη και οι γείτονες. Ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος.
Όταν έφτασε η Πυροσβεστική το σπίτι είχε σχεδόν καεί ολοσχερώς. Το άτυχο αγοράκι το είχαν βγάλει έξω οι γείτονες, αλλά είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα.
Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
www.lamiareport.gr

Απειλείται με υποβιβασμό ο Λεβαδειακός!!!

Κάτι παραπάνω από ορατός είναι ο κίνδυνος του υποβιβασμού για τον Λεβαδειακό, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε στην ομάδα της Βοιωτίας από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, άσκησε Ανδρέα Φάκο, για απόπειρα δωροδοκίας.
Ο λόγος για την πολύκροτη υπόθεση πριν από έξι μήνες, όταν ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, απόπειρα δωροδοκία προς το πρόσωπο του, από τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη.
Η ΕΠΑΕ από την πλευρά της κράτησε ουδέτερη στάση όμως πολλοί παράγοντες καταδίκασαν την ενέργεια αυτή, τονίζοντας πως τέτοια φαινόμενα χαλάνε την εικόνα του πρωταθλήματος. Τα πράγματα

Καταργούνται 36 επιδόματα!!!

Τα 36 επιδόματα που καταργούνται στο Δημόσιο είναι:

-Επίδομα βιβλιοθήκης (δικαστικοί, γιατροί, καθηγητές πανεπιστημίων)
-Δικαίωμα ελέγχου αποθήκευσης καυσίμων
-Δικαίωμα βεβαίωσης είσπραξης εσόδων υπέρ τρίτων
-Δικαίωμα εκτέλεσης τελωνειακών εργασιών
-Επίδομα γεωλόγων, γεωτεχνικών
-Δικαίωμα εκτέλεσης χημικών εργασιών
-Αποφοίτων Σχολής Δημόσιας Διοίκησης

Έκλεψαν το πετρέλαιο και ξύλιασαν οι μαθητές!!!

Ούτε …τους ανήλικους μαθητές δεν σεβάστηκαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες που
διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις ενός σχολείου στην Κρήτη… Άδειασαν την δεξαμενή του καλοριφέρ και «ρούφηξαν» όσο πετρέλαιο περιείχε, αφήνοντας τα παιδιά
να… «ξυλιάσουν» από την παγωνιά μαζί με τους δασκάλους τους! Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν οι εκπαιδευτικοί επιχείρησαν να ανάψουν τα καλοριφέρ του σχολείου για να ζεσταθούν οι αίθουσες

Δέκα μήνες φυλακή στον επίδοξο βιαστή με τις αγγελίες!!!

Χωρίς δικηγόρο και χρήματα παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο ψευτοεπιχειρηματίας που αναζητού … σε θύματα δημοσιεύοντας μικρές αγγελίες με τις οποίες προσέφερε εργασία σε νεαρές κοπέλες στην Καβάλα. Έτσι, μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ώσπου να βρει τρόπο να εξαγοράσει την ποινή που του επιβλήθηκε!
Ο 59χρονος επίδοξος βιαστής καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών από το Αυτόφωρο, μετά την καταγγελία μιας 22χρονης που ανταποκρίθηκε στην μικρή αγγελία την οποία είχε δημοσιεύσει σε τοπική εφημερίδα ζητώντας δήθεν να προσλάβει γραμματείς για εξωτερικές δουλειές. Όταν του τηλεφώνησε η 22χρονη, της έκλεισε

Σήμερα στις 1 το μεσημέρι θα ακουστούν από τον 103.7 FM τα τραγούδια της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision

Συντονιστείτε σήμερα στις 13:00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας -103.7 FM- για να ακούσετε σε πρώτη μετάδοση αποσπάσματα, διάρκειας ενός λεπτού των έξι υποψήφιων τραγουδιών του Ελληνικού Τελικού, από τα οποία ένα θα επιλεγεί να εκπροσωπήσει την ΕΡΤ στο φετινό Διαγωνισμό της Eurovision στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Μετά από σχετική κλήρωση παρουσία των εκπροσώπων των δισκογραφικών εταιριών, η σειρά εμφάνισης των υποψήφιων τραγουδιών στον Ελληνικό Τελικό διαμορφώνεται ως εξής: "Κόκκινα

Ο θαυμαστής που φόβισε τη Μακρυπούλια!!!

«Η Ζέτα είναι η πιο όμορφη γυναίκα … της ελληνικής τηλεόρασης»
Στα παρασκήνια της παράστασης «Ο Τυφλοσούρτης», όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» και φυσικά δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς μια mini συνέντευξη της ηθοποιού – παρουσιάστριας που μας απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, εξαιτίας της σχέσης της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Μην θέλοντας να πει πολλά για την προσωπική της ζωή αλλά και για

Μάχη ξέσπασε για τη σειρά 1821 του ΣΚΑΪ.

Ήδη τα σπαθιά έχουν βγει απ’ τα θηκάρια και ήδη καταμετρώνται οι πρώτες απώλειες στο πεδίο της ηλεκτρονικής μάχης που ξεσήκωσε η σειρά «1821» του ΣΚΑΪ. Αυτό ήταν αναμενόμενο, ιδιαίτερα αν σκεφτούμε ότι οι τότε εμφύλιες διαμάχες που ως ένα βαθμό καταλάγιασαν με την έλευση του Όθωνα, αμέσως μεταφέρθηκαν στο πεδίο της τυπογραφίας. Την ιστορική καταγραφή ξεκινούν και οδηγούν κυρίως οι «χαμένοι» της σύγκρουσης, γρήγορα όμως εμπλέκονται όλοι. Αποτέλεσμα: όλες σχεδόν οι ιστορίες και τα απομνημονεύματα Ελλήνων του 19ου αιώνα επικαλούνται την αποκάλυψη της «αλήθειας», ουσιαστικά, αποτελούν το μέσο για την ανασκευή

SOS...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ MAIL ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!!!

SOS...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ MAIL ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
MHN AΠΑΝΤΑΤΕ....

ΑΠΕΡΓΙΕΣ : Σε 48ωρη απεργία κατεβαίνουν οι εκπαιδευτικοί


Σε στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ενώ έχουν προγραμματίσει 48ωρη απεργία στις 22 και 23 Φεβρουαρίου.
Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων τόσο των δασκάλων όσο και των καθηγητών Γυμνασίων και Λυκείων υπερψηφίστηκε από τους προέδρους των τοπικών συνδικαλιστικών ενώσεων τους.
Νέα γενική συνέλευση ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου, με στόχο την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Συγχρόνως αποφασίστηκε ενημερωτική εκστρατεία, με θέμα τις «δραματικές» όπως αναφέρουν, επιπτώσεις των οικονομικών μέτρων στην εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς.

Φωτογραφίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα!!!



Κινέζος φοιτητής σταματάει με το σώμα του στίχο από τανκς.
Όρνιο περιμένει να πεθάνει το παιδί που καταρρέει στην Αφρική. (ο φωτογράφος αυτοκτόνησε 3 μήνες μετά κι αφού είχε ήδη κερδίσει το βραβείο Poulitzer για τη συγκεκριμένη φωτογραφία)
Παιδιά τρέχουν να σωθούν από τις αμερικάνικες βόμβες Napalm στο Βιετνάμ. (η παγκόσμια κατακραυγή που προκλήθηκε με αυτή τη φωτο ανάγκασε τον προεδρο των ΗΠΑ να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να αποσύρει τα στρατεύματα σύντομα).

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ - ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs007.snc3/11431_1218796143747_1044192704_30671222_1014034_n.jpg

 
Τί και άν τα λένε.. τί και άν φωνάζουνε πολλοί.. να μήν φεύγουν τα ταλέντα του Νομού μας απο τον Πιερικό.. Αλλο ένα παιδί του Πιερικού ο Δημήτρης Τόσκας...φεύγει.. και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας απο το περιβάλλον του παίκτη,... πολύ πικραμένος..
Ελυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΙΕΡΙΚΟ και μεταγράφεται στον Λεβαδειακό...
Σύμφωνα δέ με δηλώσεις κάποιων "ειδικών" δέν έκανε για τον ΠΙΕΡΙΚΟ... και άς υπήρχαν προτάσεις μεταγραφής σε ομάδες ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ..
Δέν ξέρω "γιατί" αλλά ο δρόμος φράχτηκε.. και άς μήν τον χρησιμοποιούσανε κάποιοι "προπονητές".. όχι γιατί δέν μπορύσε να παίξει αλλά γιατί επικρατούσαν "άλλοι" λόγοι...
Επαιζε στην ΕΘνική Νέων πέρισυ και ο Σούλης Παπαδόπουλος ούτε όχι δεκαοκτάδα..αλλά ούτε στη Νέων δέν τον έστελνε.. έπρεπε να παίζουν οι μεταγραφές...
Μάλλον απο ότι δείχνουν τα πράγματα.. στον ΠΙΕΡΙΚΟ δυστυχώς επικρατούν οι απόψεις "ασχέτων" ή όπως άλλοι λένε οι απόψεις εκείνων που "επιβάλλουν" καταστάσεις, χωρίς όραμα και προοπτική γιατί έτσι "βολεύει"..