ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Φοιτήτρια είχε 500 εραστές!

Εχει στο ενεργητικό της πεντακόσιους εραστές, συμμετοχή σε όργια, σεξ με ...εντελώς αγνώστους και είναι μόνο 24 ετών!
Η Νατάσα Ατλι, κορίτσι από αριστοκρατικό τζάκι της Βρετανίας, συγγενής του μεταπολεμικού πρωθυπουργού ...
Κλέμεντ Ατλι και φοιτήτρια, παραδέχεται ότι είναι εθισμένη στο σεξ γιατί «την απελευθερώνει»!
Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Ατλι παραδέχεται ότι... με τις κακές συνήθειες προκαλεί τη φρίκη στην οικογένειά της, αλλά δεν συμμερίζεται την άποψη ότι ο τρόπος ζωής της είναι κακός. Ο στρατιωτικός πατέρας της και η μητέρα της χώρισαν όταν ήταν τριών ετών και για αρκετά χρόνια την είχε αναλάβει η γιαγιά της, η οποία την έπαιρνε μαζί της σε κυνήγι αλεπούς, αλλά και της διάβαζε ελληνική μυθολογία όπου υπάρχουν αρκετές σεξουαλικές αναφορές.
Την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία η Νατάσα την είχε στα 15 της με τη συμμετοχή δύο παρτενέρ! «Τα άλλα παιδιά στο σχολείο μου δημιούργησαν αισθήματα ντροπής. Αλλά οι σεξουαλικές μου ανάγκες με έκαναν πιο δυνατή, αν και τις καταπίεσα για να μπορέσω να τελειώσω το σχολείο με πολλά άριστα και να περάσω από συνέντευξη για να εισαχθώ στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Οι γονείς μου όμως μου σύστησαν να φοιτήσω στο Πανεπιστήμιο Ρούαγιαλ Χολοουγουέι στο Λονδίνο» εξηγεί η Νατάσα.
Ακουσε τη συμβουλή τους και φρόντισε να τη συνδυάσει με το τερπνό, αφού οι παμπ της βρετανικής πρωτεύουσας αποδείχθηκαν ιδανικές για την εύρεση ανδρών που θα ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της.
Στα 19 της πήγε στο πρώτο σεξ πάρτι, όπου αφού ήπιε μερικά ποτά, χαλάρωσε και πέρασε καλά. Τόσο καλά μάλιστα που αποφάσισε να διοργανώνει και εκείνη σεξ πάρτι, μέσα από τα οποία έφτασε να έχει στο ενεργητικό της 500 σεξουαλικούς παρτενέρ.
«Το πρώτο πάρτι οργίων το διοργάνωσα σε έπαυλη στο Σόμερσετ, όπου οι συμμετέχοντες έκαναν σεξ παντού, ακόμα και στον κήπο, μπροστά σε όλους. Πλέον διοργανώνω συχνά πάρτι και έχω συγκεντρώσει 542.000 ευρώ» αποκαλύπτει.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έρχεται και το 3ο DVD!!!

Επειδή ξέρω πως πραγματικά στη ζωή σας δεν έχετε κανένα άλλο ...πρόβλημα και η μόνη σας έγνοια είναι πότε κυκλοφορεί το DVD υπ’αριθμόν 2 της Τζούλιας Αλεξανδράτου, είπα να σας κάνω ένα update με όλες τις τελευταίες πληροφορίες.
Καταρχήν, το Τζουλάκι άκουσε πως την ψιλοέκραξε ο κόσμος για την πρώτη ταινία και αποφάσισε στη δεύτερη να είναι αρκετά πιο δυναμική και δραστήρια. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι συμπρωταγωνιστές, αλλά και ο πακτωλός χρημάτων που έχει δαπανήσει ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως το ντοκιμαντέρ θα έχει και 3D κομμάτια, για να πετύχει όσο το δυνατόν καλύτερη αίσθηση συμμετοχής στον απανταχού τηλεθεατή. Οπότε σπεύσατε για 3D οθόνες. Αλλιώς, δε λέει! Η νέα υπερπαραγωγή αναμένεται να κυκλοφορήσει λίαν συντόμως, ως ένθετο στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας «ΣΕΙΡΗΝΑ». 

Ζητούσαν φουσκωτές κούκλες για σεξ αλλά και μαριχουάνα!

Σεξ, ντραγκς και... περίεργες ορέξεις. Θα μπορούσε να ήταν σε σενάριο ταινίας...μην ανησυχείτε όμως θα γίνει και αυτό. Πρόκειται για τις άγνωστες λεπτομέρειες από την περιπέτεια των 33 μεταλλωρύχων στην Χιλή.
Η αυτοκτονία και ο κανιβαλισµός πέρασαν από το µυαλό των 33 χιλιανών µεταλλωρύχων που βρέθηκαν παγιδευµένοι επί 69 ηµέρες στο ορυχείο όπου εργάζονταν και απελευθερώθηκαν τον περασµένο Οκτώβριο µπροστά στα µάτια εκατοµµυρίων τηλεθεατών από όλο τον κόσµο. Για να µπορέσουν να χαλαρώσουν σε βάθος 622 µέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης, είχαν ζητήσει µαριχουάνα (κάποιοι από αυτούς την πήραν µέσα σε γράµµατα συγγενών τους) αλλά και φουσκωτές κούκλες για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες (δεν τις έλαβαν για να µην υπάρξουν αντιζηλίες).
Παρ’ ότι κανείς δεν αµφισβητεί τις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες που πέρασαν οι 33 άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν εγκλωβισµένοι σε ορυχείο στην έρηµο Ατακάµα της Χιλής, µόλις τώρα αρχίζουν να

VIDEO: Η Σκορδά αποκάλεσε τον Παπακαλιάτη κλέφτη! (VIDEO)

Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη... ότι κλέβει σενάρια από το εξωτερικό και τα διασκευάζει , αλλά η Φαίη Σκορδά σήμερα τον αποκάλεσε κλέφτη, για κάτι εντελώς διαφορετικό , αλλά της είχε δώσει το δικαίωμα ο ίδιος ο ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε ο Χριστόφορος στο Πρωινό mou, έχει το συνήθειο να παίρνει τους αναπτήρες όλου του κόσμου.

Ομαδικό όργιο φοιτητών σε χαμάμ στις Σέρρες!!!

Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο Σερρών έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο...
φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής.
Τέσσερις φοιτήτριες και τρεις φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.
Το ταξίδι αναψυχής, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε τρικούβερτο γλέντι, όταν η παρέα χαλάρωσε τόσο, που γρήγορα τα αθώα παιχνιδάκια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι «φωνές» των φοιτητών ξεσήκωσαν την περιοχή, καθώς η «θερμοκρασία» είχε ανέβει επικίνδυνα.
Οι φοιτητές, αφού απόλαυσαν το... χαμάμ, αποχώρησαν για το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει για να περάσουν το διήμερο, χωρίς να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του ομαδικού μπάνιου τους είχαν και θεατές.
Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά είχε κάνει το γύρο του χωριού, το οποίο φαίνεται πως έχει συνηθίσει πια τα ερωτικά καμώματα των τουριστών στα ιαματικά λουτρά.

Αχαΐα: Σύζυγος και εραστής τσακώνονταν για τα μάτια μιας γυναίκας!

Η "επιστροφή" του ζευγαριού ήταν άκρως επεισοδιακή και μάλιστα ο εραστής με το σύζυγο πιάστηκαν στα χέρια! Μάρτυρες του διαπληκτισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος", ήταν οι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι υποστηρίζουν πως η γυναίκα κατά τον καυγά, πήρε ένα ξύλο και χτύπησε το σύζυγό της στο κεφάλι.
Ο σύζυγος από την δική του μεριά άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του εραστή και τα πέταξε στη στάνη. Κι ενώ οι δύο άνδρες τσακώνονταν για τα μάτια της κυρίας, ο πατέρας της που άκουσε τη φασαρία, έφθασε στο σημείο και τα έβαλε με τον εραστή. Ανάμεσα σε πατέρα και σύζυγο, ο εραστής δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και αναγκάστηκε να φύγει, αφού βρήκε πρώτα τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
Η όμορφη γυναίκα, σύμφωνα με τους κατοίκους, έχει "κάψει" πολλές καρδιές στο χωριό και μετά κι από αυτό το περιστατικό, ο πατέρας της την "έδιωξε" για λίγο καιρό μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα.
Ο σύζυγος την δέχθηκε πίσω, όχι μόνο για να μην διαλύσει την οικογένειά του, αλλά και γιατί την αγαπά. Ωστόσο και ο εραστής της δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της!

'Αρης-Μάντσεστερ Σίτι 0-0 (videos)

Ούτε η μεγάλη Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να σπάσει το ευρωπαϊκό αήττητο του 'Αρη στη Θεσσαλονίκη από το 1968. Οι «κίτρινοι» στάθηκαν σαν ίσος προς ίσο απέναντι στην μεγάλη αγγλική ομάδα των πολλών και πανάκριβων αστεριών, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του Εuropa League και με το τελικό 0-0 έχουν κάθε δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης. Στις 24 Φεβρουαρίου η ρεβάνς στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ».
Με περισσότερους από 20.000 οπαδούς του Αρη να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Μιχαλήτσου μπήκαν στο ματς με... φτερά στα πόδια. Αντιμετώπιζαν μία ομάδα με την οποία

Ιερό πορνό μέρα μεσημέρι!!!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Ενα τσουνάμι έκανε τη Βρετανία νησί

Δεν ήταν πριν το 6.100 π.Χ. όταν η Βρετανία αποσπάστηκε από από την Ευρώπη... κατά την διάρκεια της Μεσολιθικής περιόδου.
Χερσόνησος ήταν η αρχαία Βρετανία μέχρι τη στιγμή που ένα τσουνάμι πλημμύρισε την χερσαία σύνδεσή της με την Ευρώπη 8.000 χρόνια πριν. Το ερώτημα που γεννάται είναι αν το κύμα έδωσε το σημερινό σχήμα της χώρας.
Η ακτογραμμή και το τοπίο του τι θα μπορούσε να γίνει η σημερινή Βρετανία ξεκινά στο τέλος της Εποχής των Παγετώνων, περίπου

'Εφυγε από το ξενοδοχείο ο Κόκε


Σημαντικό ζήτημα με τον Σέρχιο Κόκε έχει προκύψει στον 'Αρη. Ο Ισπανός επιθετικός των Θεσσαλονικέων μόλις ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και σε αυτήν δεν ήταν το όνομα του, έγινε έξω φρενών και αποχώρησε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Κόκε σκοπεύει ακόμη και να αποχωρήσει από την ομάδα και το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά την μεγάλη αναμέτρηση με τους 'Αγγλους. Αρχικά η επίσημη ενημέρωση μιλούσε για αδιαθεσία, όμως τα πράγματα αποδείχθηκαν εντελώς διαφορετικά.

VIDEO: Πήρε φωτιά το Σπλιτ....για τα 100 χρόνια της Χάιντουκ!!!

Μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οπαδοί της Χάιντουκ Σπλιτ για να γιορτάσουν... τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Οι «Torcida» όπως είναι το όνομα των οργανωμένων της ομάδας άναψαν πυρσούς στην πόλη, κάνοντας τη νύχτα μέρα. Το θέαμα ήταν άκρως εντυπωσιακό ενώ δεν έλειψαν φυσικά και τα βεγγαλικά.
Δείτε τι έγινε στο βίντεο:

Δείτε πώς φτιάχνονται τα μπιφτέκια απο τα McDonalds....

Μπήκαμε σε εργοστάσιο των McDonalds στην Ρωσία και είδαμε πως ...φτιάχνονται τα μπιφτέκια που τρώμε. 
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!

Βίοι Αντίθετοι...

Ο Λουκάς σχολιάζει και αναλύει!!! Σειρήνα - ΦΑΣ Πυρσός...και αύριο...Καμβουνιακός Δεσκάτης!!!

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ:
Όταν την είδα με τον ΠΥΡΣΟ, έπαθα πλάκα...
Όλο το καλοκαίρι, μεταγραφές.... πήρανε όλη την αφρόκρεμα των Γρεβενών: Αθανασόπουλο, Φαλτάκα, Κυριακίδη, Καραγιάννη, Λάμαρη, Κλεόβουλο, Ιωαννίδη, Μήττα, Γκέτσιο....έμπειροι ποδοσφαιριστές για την Δ' Εθνική, τους έμπειρους πιτσιρικάδες Τσακστάρα, Πολύζο, Τζερεμέ, Αναγνώστου, Μπλάντο κλπ.
Σήμερα ο "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ" έχει φύγει...
Γιατί τόσο αδιαφορία;
Ο Δούμας που αποκτήθηκε από το τοπικό πρόσφατα, ήταν ο καλύτερος παίκτης στον αγώνα...
Γιατί;
Όπως είπα παραπάνω, όταν τους είδα με τον Πυρσό στο ΔΑΚ Γρεβενών, μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα! Αν είχανε το μισό πάθος και στους υπόλοιπους αγώνες, η ομάδα θα ήταν στην πρώτη 6άδα άνετα!!!
Γιατί; Δέν ξέρω τι να πώ!
Περιμένω απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Τίποτα δέν χάθηκε ακόμη! Έχετε τις Δυνατότητες!!! Δείξτε τες λοιπόν

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Το καλοκαίρι του 2010 η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής...
10 'μέρες πριν το πρωτάθλημα, έγινε η πρώτη μάζωξη. Γιάννης Σαμαράς και παίκτες, βάζουν πλάτη στην ομάδα.
Παρά τις ισοπαλίες εντός έδρας με Γαλατινή, Αγκαθιά, Σβορώνο (από 2-0 σε 2-2), Σειρήνα, σήμερα θα ισοβαθμούσε με τον πρώτο Βατανιακό αν κέρδιζε και τον Εθνικό Κατερίνης (0-0 στο ΔΑΚ Γρεβενών;) βρίσκετε στην 2η θέση με 2 βαθμούς διαφορά και παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
Μόνο 4 εκτός Γρεβενών...
Στην προπόνηση προχθές, μόνο 7 παίκτες...στην τελευταία 18....(Σιόλας, Β. Χαραλαμπίδης απροπόνητοι δύο μήνες, Παπαμιχαήλ 4 μήνες).
Θοδωρής Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου, Παπανικολάου, τραυματίες.
Σερέτης, Δούμας και Τζιώρας στρατεύσιμοι.
Προχθές στο ματς της Τετάρτης με την Αλεξάνδρεια, ο Ευαγγελόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή, ώστε να προλάβει να πάει στη δουλειά του!!!
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Γιάννη Σαμαρά!
Πρέπει όλοι μας να τους στηρίξουμε!!!
Τα παιδιά το Αξίζουν, είναι μόνοι και οι περισσότεροι παίζουν για τη φανέλα!!!
ΥΓ Αύριο στον star gm στις 12:15 θα μιλήσει για όλους και για όλα, ο προπονητής του Καμβουνιακού Δεσκάτης Άρης Πιτιλάκος. Μην τη χάσετε!!! Θα χάσετε!!!
Περισσότερα αύριο...

Ο Χάρρυ Κλυνν, με σχόλιό του που ανάρτησε στο Facebook!!!

Ο Χάρρυ Κλυνν, με σχόλιό του που ανάρτησε στο Facebook, είπε:
«Η κυβέρνηση έσπευσε να αντιδράσει και να χαρακτηρίσει "απαράδεκτη" τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της τρόικας...
Ωστόσο, την ίδια στιγμή που οι εκπρόσωποι της τρόικας προκαλούσαν πανικό και αντιδράσεις στην κυβέρνηση με το "ξεπούλημα" της δημόσιας περιουσίας που πρότειναν, το υπουργείο Οικονομικών,  με ανακοίνωσή του έδινε στη δημοσιότητα το "επικαιροποιήμενο μνημόνιο", όπως αυτό προέκυψε από τις συζητήσεις και τη συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα. Στην ανακοίνωση του υπουργείου λοιπόν αναφέρεται ότι στο "επικαιροποιήμενο μνημόνιο" προβλέπονται έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις ύψους 50 δις ευρώ την περίοδο 2011- 2015, εκ των οποίων τα 15 δισ. ευρώ έως το 2012. Επιπλέον από τις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, επισημαίνεται ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων ύψους 50 δις.
Τελικά μπορεί να θεωρείτε εμάς, αλλά εσείς είστε οι ΜΑΛΑΚΕΣ!!!
Τα σκουλήκια, οι "ξεπουλητάδες", οι εθνοπροδότες, οι Νενέκοι, οι Εφιάλτες, τα "τσόκαρα" της πολιτικής….
Ακούστε κι εσείς κότες 156άρηδες του "ναι σε όλα" Τα ίδια σκατά είστε κι εσείς, ίδιοι κι όμοιοι με τον αρχιηλίθιο υπάλληλο του αιματοβαμμένου διεθνούς κεφαλαίου…
Ρε τσογλάνια του κερατά, ξεπουλάτε την Πατρίδα μας γιατί έτσι σας γουστάρει; Ρε βρομερά πολιτικά ψοφίμια, στην Ευρώπη στήνουν δημοψηφίσματα για τα "τζαμιά" και τις "μπούρκες" κι εσείς "στη ζούλα" πάτε να ξεπουλήσετε την Ελλάδα; Τα ποτάμια του αίματος που έχυσαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας;
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ…»
«Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε ή δεν έχουμε;»
Στο μεταξύ, ο Χάρρυ Κλυνν απέστειλε και ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ζητώντας του να υπερασπιστεί την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας, ή, σε διαφορετική περίπτωση, να παραιτηθεί. Παραθέτουμε την επιστολή, αναλυτικά:
«Κύριε Παπούλια, σας προσφωνώ με το όνομά σας και όχι με τον τίτλο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας γιατί, δυστυχώς, εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι το αξίωμα του Προέδρου, σας πέφτει μάλλον, βαρύ!
Και σας ερωτώ, Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε ή δεν έχουμε; Τίθεται υπό αμφισβήτηση η εθνική μας κυριαρχία;
Όταν μέσα στην ίδια μας τη χώρα "άλλοι", πέραν του Ελληνικού λαού, είναι εκείνοι που αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας και των πολιτών της, τίθενται εν αμφιβόλω τα δικαιώματά των Ελλήνων;
Η Πατρίδα μας "ξεπουλιέται" γιατί έτσι αποφάσισαν οι "ιθαγενείς κλέφτες", η "κατοχική κυβέρνηση" και "διεθνείς τοκογλύφοι"… Αυτό εσείς το θεωρείτε γενικό συμφέρον και πρόοδο του Ελληνικού λαού; Επιτρέψτε μου κ. Παπούλια να σας υπενθυμίσω, γιατί μάλλον έχετε ξεχάσει, τον όρκο που δώσατε:
"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού".
Εσείς κ. Παπούλια υπερασπίζεστε την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας; Προστατεύετε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων; Υπηρετείτε το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού;
Εφόσον αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για το Έθνος των Ελλήνων τίποτα από τα παραπάνω δεν υπηρετείτε, δε δικαιούσθε να φέρετε τον τίτλο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας…
Παραιτηθείτε, λοιπόν ή πράξτε αυτό που υπαγορεύει το Σύνταγμα και ο ΗΘΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, αγωνιστείτε γι αυτά που ορκιστήκατε φυλάτε…».
act-blogers.blogspot.com

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για το Euro 2012...Φθηνότερα κατά 50% τα εισιτήρια της διοργάνωσης

Στην ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στην τελική φάση του Euro 2012 προχώρησε η UEFA. Από 30 ως 600 ευρώ μπορεί να ξοδέψει όποιος θέλει να παρακολουθήσει κάποιον από τους αγώνες, ενώ την αποκλειστική διάθεση αυτών έχει αναλάβει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (από 01/03-31/03), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.
O Mισέλ Πλατινί και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μειώσουν κατά 50% τις τιμές σε σχέση με τη διοργάνωση της Αυστρίας και της Ελβετίας, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως Ουκρανοί και Πολωνοί θα μπορούν να πληρώσουν με το τοπικό τους νόμισμα για να εξασφαλίσουν ένα “μαγικό χαρτάκι”.
Yπάρχουν διάφοροι τύποι εισιτηρίων, αφού θα μπορούν να αγοραστούν μόνο για έναν αγώνα, για τα παιχνίδια ενός γκρουπ, για τα νοκ άουτ παιχνίδια, αλλά παράλληλα ένας οπαδός θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγώνες μόνο της δικής του εθνικής ομάδας.
Oι τιμές για τα παιχνίδια είναι οι εξής:
Εναρκτήριος αγώνας: Κατηγορία 1 250€, Κατηγορία 2 140€, Κατηγορία 3 45€
Αγώνες ομίλων: Κατηγορία 1 120€, Κατηγορία 2 70€, Κατηγορία 3 30€
Προημιτελικά: Κατηγορία 1 150€, Κατηγορία 2 80€, Κατηγορία 3 40€
Ημιτελικά: Κατηγορία 1 270€, Κατηγορία 2 150€, Κατηγορία 3 45€
Τελικός: Κατηγορία 1 600€, Κατηγορία 2 330€, Κατηγορία 3 50€

Πώς απωθούμε οικολογικά τα μυρμήγκια...

Με την παρασκευή διαλύματος ματζουράνας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απωθητικό των μυρμηγκιών...
Για την παρασκευή του διαλύματος βράζουμε 100 γρ. φρέσκιας μαντουράνας ή 10 γρ. αποξηραμένης σε 1 λίτρο νερό.
Με το διάλυμα αυτό, χωρίς να το αραιώσουμε, ψεκάζουμε εκεί που εμφανίζονται τα μυρμήγκια.
Υ.Γ. Από το περιοδικό "Ερασιτέχνης Κηπουρός" - Τεύχος 03 Φεβρουάριος - Μάρτιος 2011 - σελ. 25

Μπέος: Ο Βόλος της σφαλιάρας τελείωσε!!!

«Εμείς σαν Ολυμπιακός Βόλου θέλαμε να πάμε στην Λάρισα και να τους κλείσουμε το σπίτι...
Θέλαμε να τους ρίξουμε κατηγορία», τόνισε μεταξύ άλλων, στον Sentra 103,3 FM και την εκπομπή του Νίκου Γέμελου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, o Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος για ακόμα μια φορά τα έβαλε με την Λάρισα και τον Κώστα Πηλαδάκη.
Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε αρχικά για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Τρίτη το πρωί:
«Δεν έχω πρόβλημα που ξεπεράσαμε τα όρια. Δεν έχετε ασχοληθεί με τις δηλώσεις του Σισέ και το ξεβράκωμα του Μήτρογλου και ασχολείστε επειδή είπα Μαντριγάλ; Να σχολιάζετε την επικαιρότητα αντικειμενικά» και συνέχισε: «Εμείς σαν Ολυμπιακός Βόλου θέλαμε να πάμε στην Λάρισα και να τους κλείσουμε το σπίτι. Θέλαμε να τους ρίξουμε κατηγορία. Καλή χρονιά».
Στην συνέχεια κάνοντας... χιούμορ πρόσθεσε… «Πλέον εκπροσωπώ και τον Πανιώνιο. Είμαι τώρα στην Νέα Σμύρνη και προετοιμάζω το κλίμα. Σε δύο αγωνιστικές έρχεται η Λάρισα…
Είναι λογικό να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ με τον Άρη δεν έχουν κόντρα ; Είναι ομορφιά να υπάρχει κόντρα αλλά να μην ξεπερνά τα όρια και να μην υπάρχει βία όπως την Κυριακή… Ο Βόλος της σφαλιάρας τελείωσε. Πλέον ο Βόλος έχει κόσμο και δικαιούται κομμάτι από την πίτα.
Στην Β’ Εθνική η Λάρισα θα περάσει καλά. Εκεί θα πληρώσουν τις αλαζονείες. Θα δείτε τι θα γίνει με αυτό το ψεύτικο οικοδόμημα και το AEL FC Arena. Είναι ένα ψεύτικο οικοδόμημα και για εμένα το Πανθεσσαλικό είναι καλύτερο γήπεδο.
Ο ίδιος ο κος Πηλαδάκης ξεκίνησε την κόντρα και την αντιπαλότητα. Προφανώς δεν ήξερε με ποιον θα μπλέξει. Ο Μπέος δεν είναι ούτε έμπορος ναρκωτικών ούτε τίποτα… Είμαι καθαρός. Δεν έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι. Θα τα βάζω με όλους και με όλα»!
theplayer.gr

Ανακοίνωση με άρωμα αποχώρησης από Πηλαδάκη

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ αφού δίνει… συγχαρητήρια στους θεσμικούς φορείς...
που συνομιλούν με «παράγοντες» (τα εισαγωγικά δικά του) σαν τον Αχιλλέα Μπέο αναφέρει πως δεν σκοπεύει να πέσει στο ίδιο χαμηλό επίπεδο και τονίζει πως η Λάρισα θα πολεμήσει τις αγωνιστικές που απομένουν για την αξιοπρέπειά της.
Και καταλήγει λέγοντας πως προφανώς όπως έχει διαμορφωθεί ο χώρος, ο ίδιος δεν έχει πια καμία θέση σ’ αυτόν.
Η ανακοίνωση του Κώστα Πηλαδάκη:
Συγχαρητήρια σε όλους τους θεσμικούς φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνομιλούν με τον Αχιλλέα Μπέο και υποστηρίζουν ότι πασχίζουν για την πρόοδο. Προφανώς, η «πρόοδος» εξαρτάται από τέτοιους «παράγοντες».
Όπως θα έχετε καταλάβει από την έως τώρα παρουσία μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω τόσο χαμηλά και να απευθυνθώ σε αυτόν σε ανάλογο ύφος και φρασεολογία. Άλλωστε, ούτε το μέγεθος, ούτε η ιστορία της ΑΕΛ μου επιτρέπουν να αντιμετωπίζω ως ισότιμο έναν τέτοιο «παράγοντα».
Εμείς θα πολεμήσουμε στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές. Είτε τα καταφέρουμε, είτε όχι, θα κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας.
Από εκεί και πέρα, θα αναζητήσω την καλύτερη δυνατή λύση, γιατί προφανώς στο χώρο αυτό – έτσι όπως έχει διαμορφωθεί – δεν έχουμε καμία θέση.
Κώστας Πηλαδάκης
newsbomb.gr

Στην πρώτη θέση ο Γ.Σ.Γρεβενών

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, β' ομίλου της εσ.πε.μ. ο Γ.Σ.Γρεβενών διατηρείται στην πρώτη θέση της βοθμολογίας αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Σ.Ποσειδών κερδίζοντας την ομάδα της Βέροιας με 3-0 σετ. Πολυτιμότερη αθλήτρια (MVP) του αγώνα, η Κατερίνα Τσάτσα.
Τώρα η ομάδα του πολύπειρου Χρήστου Χαντέ ταξιδεύει στην Κοζάνη για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, Γ.Σ.Κοζάνης - Γ.Σ.Γρεβενών (Κυριακή 20-2, 16:00).

Η τραγική ιστορία ενός έρωτα και ενός μενταγιόν!!!

Είναι ίσως ένα από τα τελευταία κεφάλαια του πολέµου του Βιετνάµ.
Και πρωταγωνιστούν ένας αµερικανός φωτογράφος του ΑΡ, η βελγίδα σύντροφός του,ο έρωτάς τους κι ένα µενταγιόν που επέστρεψε στα χέρια της ανέλπιστα κι έπειτα από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Η ιστορία αρχίζει το 1968όταν η 20χρονη Σεσίλ Σκρουµπέν, υπάλληλος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων στο γραφείο της Νέας Υόρκης, γνώρισε τον 43χρονο Χένρι Χιουτ.
Αργότερα την ίδια χρονιά ο φωτογράφος κλήθηκε από το Associated Press (AP) να επιστρέψει στο Βιετνάµ. Λίγες ηµέρες πριν να φύγει, η Σεσίλ του έδωσε ένα µενταγιόν.Τα τρία χρόνια που ακολούθησαν, οι δυο τους αντάλλαξαν εκατοντάδες γράµµατα.Ο

Γέννησε το παιδί της κόρης της!!!

Η 61χρονη Kristine Casey δεν μπορούσε να βλέπει την κόρη της στεναχωρημένη γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Η κόρη της εν λόγω κυρίας, Sara Connell αδυνατούσε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί και έπειτα από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, η μητέρα της ήταν εκείνη που της έδωσε τη λύση.
Της πρότεινε λοιπόν, να κυοφορήσει το παιδί της και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να απαντήσει θετικά σε αυτή την πρόταση.
Η 35χρονη κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, χάρις στη μητέρα της.
Ο μικρός γεννήθηκε στο Illinois του Chicago και θα βαπτιστεί Finnean.
Zougla

Κοπή πίτας των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψαν τη Δευτέρα 14-02-2011 το βράδυ, οι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Αφού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση της Δευτέρας, οι διαιτητές μας σε μια λίτη εκδήλωση, έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Για την ιστορία ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Τσιαμήτρος,

Λήστεψαν μοναστήρι στα Τρίκαλα - Αναζητείται ο ένας από τους δράστες!!!

Αφού μπήκαν στον κύριο Ναό της Μονής Βυτουμά αφαίρεσαν χρυσά αφιερώματα πιστών.
Έναν 30χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία και αποδόθηκαν, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του συνεργού του. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος βρισκόταν λαθραία στη χώρα μας και μάλιστα είχε απελαθεί κατά το παρελθόν δύο φορές.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Τρικάλων.
newsit

Ράδιο Αρβύλα και τα δώρα των ερωτευμένων!!! (video)

Σε ρυθμούς Αγίου Βαλεντίνου κινήθηκαν οι «Ράδιο Αρβύλα», που έδωσαν συμβουλές και πρότειναν δώρα για τους ερωτευμένους!
Την τιμητική του πάντως είχε ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εκπομπή του... «Καλημέρα Έρωτα».
Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έδειξαν αποσπάσματα από την σημερινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, που μίλησε για την αγάπη. Κάθε φράση του παρουσιαστή συνοδευόταν και από το ανάλογο απόφθεγμα! Για παράδειγμα: «Ποτέ δεν ρωτάς τον άλλο πότε σ’ αγαπάει, γιατί τότε δεν αγαπάς, θέλεις να επιβεβαιώνεσαι. Γιώργος Παπαδάκης. Η ευθύνη στην αγάπη είναι και των δύο πλευρών, Γιώργος Παπαδάκης».
«Καλημέρα Έρωτα! Με τον Γιώργο Παπαδάκη. Μια φορά τον χρόνο, στις 14 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1», κατέληξε το βίντεο, ενώ ο Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για... special edition εκπομπές.
Όσο για το πιο κορυφαίο δώρο για ερωτευμένους;
Τα «Love Zarzavatics» και «Sex Zarzavatics» από τα λαχανικά «Μπάρμπα Καψούρης», με ντομάτες, πατάτες και μελιτζάνες σε σχήμα καρδιάς, που εγγυώνται το πιο ερωτικό... καψουριμάμ μπαϊλντί!
Από την σάτιρα της εκπομπής δεν ξέφυγε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου αποκάλυψε ότι έριξε την Ευγενία Μανωλίδου… μιλώντας της αρχαία!
Οι «Ράδιο Αρβύλα»εκμεταλλεύτηκαν την «ευκαιρία» και είπαν να ενημερώσουν τον κόσμο για το νέο μοναδικό προϊόν που θα κυκλοφορήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο τη σοφία του: το «αρχαιοελληνικόν Λεξικόν δια ορθόν Καμάκιον»!
«Είσαι μόνος, έχεις δοκιμάσει τα πάντα για να βρεις γυναίκα αλλά… τζίφος; Ήρθε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο γκουρού του έρωτα, για να σας δώσει τη λύση!» ξεκίνησε το βίντεο που παρουσίασε το περίφημο «Λεξικόν»
Μερικές σούπερ ατάκες:
«Επιθυμείς να εξέλθουμε;» - «Θέλεις να βγούμε;»
«Ποίον βρέφος συ ει;» - «Τι μωρό είσαι εσύ;»
«Σακχαροποιήτωρ ήτο ο πατήρ σου;» - «Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;»

Ημιτελική φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Οι διαιτητές των αγώνων!!!

Ορίστηκαν από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών οι διαιτητές της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 16-02-2011 και ώρα 15.00 μ.μ.
Μετά από αίτημα των σωματείων ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ και ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ, ο μεταξύ τους αγώνας που είχε οριστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Κοκκινιάς, θα γίνει στο γήπεδο της Κνίδης.

Γήπεδο Μεγάλου Σειρηνίου
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
Καραλιόλιος - Ρίγκος, Δροβατζήκας
Γήπεδο Κνίδης
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
Μωυσιάδης, Σιούμπουρα - Βλαχάκης

Μετά το ντέρμπι κρίνεται του Βύντρα

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Λουκά Βύντρα.
Ο έμπειρος δεξιός μπακ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να συζητήσει και με άλλους συλλόγους για το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο δεν το έχει κάνει παραμένοντας… «πιστός στρατιώτης» του Παναθηναϊκού στον οποίο και έχει δώσει προτεραιότητα.
Για τον Βύντρα έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ και η Λάτσιο, με τον ποδοσφαιριστή να διαψεύδει κατηγορηματικά πριν λίγες εβδομάδες και τα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωσή του. Το βέβαιο είναι ότι ο Βύντρα θα περιμένει την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το μέλλον του.
Οι ιθύνοντες των «πρασίνων» θα περιμένουν και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (19/02) και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Λουκά Βύντρα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Η πρόταση που ετοιμάζουν οι «πράσινοι» θα έχει αυξημένες αποδοχές για τον διεθνή ποδοσφαιριστή, όχι ωστόσο σε θεαματικά επίπεδα.

Οι μαγκες της Φήκης Τρικάλων!!

«Εκρηκτική» είναι η κατάσταση στην Φήκη Τρικάλων, μετά την αναγραφή του Γυμνασίου στις προτάσεις της Διεύθυνσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για «λουκέτο» του Γυμνασίου.
Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα απόψε σε λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων στο Γυμνάσιο Φήκης, όπως και από το ψήφισμα που ακολούθησε.
Σκληρή γλώσσα κατά του «λουκέτου», χρησιμοποίησαν κάτοικοι και εκπρόσωποι Φορέων της περιοχής, ενώ ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, ζήτησε «αγώνα σε νόμιμα πλαίσια», φοβούμενος ότι θα υπάρξουν …παρατράγουδα, καθώς ήδη αποφασίστηκε κατάληψη του κτηρίου της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων την ερχόμενη Πέμπτη…
«Πρέπει όμως οι κάτοικοι να αντιληφτούν ότι απαιτείται μαζικός αγώνας, γιατί αν κλείσει τοπ Γυμνάσιο, δεν πρόκειται να ξανανοίξει», πρόσθεσε ο κ. Κουφογάζος
«Εμείς δεν πετάμε …καρέκλες για να βγει από την λίστα το Σχολείο, αλλά εδώ είναι… Φήκη και οι …μαγκιές δεν περνάνε», δήλωνε στο trikalanews.gr με νόημα κάτοικος της περιοχής…
«Γίνεται… έγκλημα για την περιοχή και δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια», προειδοποίησε ο πρώην Δήμαρχος Πιαλείων Κώστας Μαράβας…
«Οι κάτοικοι έχουν με το δίκιο της ξεσηκωθεί, γιατί αντιλαμβάνονται πως σχεδιάζεται κάτι αυθαίρετο και παράνομο», σχολίασε ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕΤ Σπήλιος Τσιγάρας που παραβρέθηκε στην λαϊκή Συνέλευση, όπως και ο Γραμματέας της ΕΛΜΕΤ και Διευθυντής του Σχολείου Ζάρκου Νίκος Πασχάλης.
«Υπάρχει κοινός αγώνας για να μην κλείσουν σχολεία», ανέφερε ο κ. Πασχάλης.
Την ίδια ώρα, οι …Μεγαλοχωρίτες, ετοιμάζονται να κάνουν … «κόλαση» το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, θα απαιτήσουν …ονομαστική ψηφοφορία για το θέμα του Γυμνασίου για να ξέρουν ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, στηρίζουν την πρόθεση να κλείσει το Γυμνάσιο για να μεταφερθεί εκεί το ΤΕΙ…
πηγη

GAY και ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

GAY, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΜΠΑΪΣΕΞΟΥΑΛ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!!
Τα παιδιά από 4 χρονών θα διδάσκονται για την ομοφυλοφιλία, μέσα από τα Μαθηματικά, την Γεωγραφία, την Φυσική και τα Αγγλικά. Το σχέδιο υποστηρίζεται από την κυβέρνηση μέσα στα
πλαίσια «γιορτάστε με την κοινότητα των gay», και θα προβάλει τα προβλήματα των Μαθηματικών με gay χαρακτήρες.
Στη Γεωγραφία τα παιδιά θα ρωτιούνται γιατί οι ομοφυλόφυλοι μετακομίζουν από την εξοχή στις πόλεις και.....
λέξεις όπως outing=έξοδος και pride=περηφάνεια θα χρησιμοποιούνται στο μάθημα της Γλώσσας.
Τα πλάνα των μαθημάτων είναι σχεδιασμένα να ενημερώσουν για

Η μυστική συνταγή της... Coca Cola

Είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της διαφήμισης αλλά και της ζωής μας.
Για χρόνια πολλοί προσπαθούσαν να βρουν τη μυστική συνταγή της Coca Cola. Τώρα λένε πως την βρήκαν.
Η Coca Cola, το αναψυκτικό που κατάφερε να βρίσκεται στο προσκήνιο για περισσότερο από έναν αιώνα, διατηρεί μέχρι σήμερα το μεγάλο μυστικό της συνταγής του. Αυτό το μυστικό υποστηρίζει ότι “ξεκλείδωσε” ένας ιστότοπος, που παρουσίασε τα συστατικά του διάσημου αναψυκτικού.
Τη φόρμουλα ανακάλυψε ο χημικός Τζον Πέμπερτον το 1886 και από τότε το μυστικό της σύνθεσης του αναψυκτικού κρατούν καλά κρυμμένο τα στελέχη της εταιρείας.
Για περισσότερο από έναν αιώνα, διάφοροι “αστικοί μύθοι”

16χρονη εγκέφαλος κυκλώματος μαστροπείας!!!

Μια απίστευτη υπόθεση εξάρθρωσε την προηγούμενη βδομάδα...
η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου.
Σε βάρος δυο αλλοδαπών γυναικών από τη Βουλγαρία, 16 και 21 ετών, του 56χρονου Βούλγαρου και του 56χρονου Έλληνα σχηματίστηκε δικογραφία για πορνεία - μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων.
Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού, ώστε να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη γυναίκα έναντι του ποσού των 70 ευρώ. Το ραντεβού κανονίστηκε με τη μεσολάβηση της ανήλικης κοπέλας, στην οποία μάλιστα κατέβαλε ο αστυνομικός τα χρήματα. Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 16χρονη, με τη συνεργασία του 56χρονου και του 54χρονου , έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, ενώ ο 56χρονος μετέφερε την 21χρονη στα ραντεβού.
Εκτός από τα 70 ευρώ του αστυνομικού στην κατοχή της ανήλικης βρέθηκαν άλλα 70 ευρώ από προηγούμενο ραντεβού, αλλά και δυο κινητά τηλέφωνα. Από την άλλη, ο 54χρονος βρέθηκε με το ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν επτά μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες. Τέλος, στην κατοχή του 56χρονου αλλοδαπού βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Η αστυνομία αναζητά τη μητέρα της 16χρονης από τη Βουλγαρία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ολοκληρωμένα τα τραγούδια της Eurovision!!!

Σε μια ειδική εκπομπή, που θα μεταδοθεί αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 20:00 από τη ΝΕΤ, θα παρουσιαστούν τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό. Την εκπομπή θα παρουσιάσει η Λένα Αρώνη. Η οπτικοποίηση των τραγουδιών πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στο Studio A των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στην Κατεχάκη.
Η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα ένα μέρος των υποψήφιων τραγουδιών για τη Eurovision αλλά το NewsIt σας τα παρουσιάζει στο μεγαλύτερο μέγεθός τους.
Μπορείτε από σήμερα να δείτε τα υποψήφια τραγούδια και την Τρίτη στην ειδική εκπομπή της ΝΕΤ να παρακολουθήσετε τους καλλιτέχνες να τα ερμηνεύσουν και φυσικά να ψηφίσετε εκείνο που θέλετε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision....

Κοζάνη – Ζάκυνθος 0-0

Κόλλησε ….. η Κοζάνη
Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς που χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη φάσεων και τις δυνατές μονομαχίες Κοζάνη και Ζάκυνθος μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Το στείρο 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, με την Κοζάνη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να βρει τους διαδρόμους για να απειλήσει το τέρμα του Ντουγέρογλου. Οι παίκτες του Βασίλη Παπαδόπουλου εγκλωβίστηκαν στον τρόπο παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν την άμυνα τους και προσπαθούσαν κι αυτοί να φανούν απειλητικοί με αντεπιθέσεις Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κι άλλο και

Θα ζήσουμε τον Αρμαγεδδώνα το 2036!!!

Ρώσοι επιστήμονες υπολόγισαν την πιθανή ημερομηνία πρόσκρουσης του αστεροειδούς...
στη Γη. 
Συναγερμός σε NASA και ESA.
O Αποφις είναι ένας αστεροειδής ο οποίος ανήκει στην οικογένεια ΝΕΟ (Νear Εarth Οbject), δηλαδή ένα διαστημικό αντικείμενο που κινείται στην ευρύτερη διαστημική γειτονιά της Γης. Εντοπίστηκε αρχικά τον Ιούνιο του 2004 και έξι μήνες αργότερα όχι μόνο επιβεβαιώθηκε η ύπαρξή του, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών έδειχναν ότι το 2029 είναι πιθανόν να φτάσει στην περιοχή μας και ίσως να πέσει πάνω στη Σελήνη ή τη Γη.
Οι παρατηρήσεις οι οποίες έγιναν τότε έδειξαν ότι οι πιθανότητες να πέσει πάνω στη Γη ο Αποφις το 2029 ήταν εξαιρετικά μικρές και πιο συγκεκριμένα 4 στο 1.000.000. Τώρα όμως ρώσοι επιστήμονες επανέρχονται υποστηρίζοντας ότι η τροχιά του Αποφη είναι τέτοια που μπορεί το 2029 να είναι απίθανο να προσκρούσει στη Γη, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί επτά χρόνια αργότερα.
Σύμφωνα με επιστήμονες του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, ο Αποφις θα πλησιάσει πολύ κοντά στη Γη και άρα είναι πιθανόν να μας... επισκεφτεί στις 13 Απριλίου του 2036. Στην ανακοίνωση των ρώσων επιστημόνων αντέδρασαν άμεσα αμερικανοί ερευνητές, οι οποίοι μελετώντας τους υπολογισμούς των συναδέλφων τους ανακοίνωσαν με τη σειρά τους ότι και το πέρασμα του Αποφη το 2036 είναι ουσιαστικά ακίνδυνο, αφού οι πιθανότητες να πέσει στον πλανήτη μας είναι 1 στις 250.000.

Καστοριά - Α.Ο. Σειρήνα 5-1


Κυριακή: 13-02-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΟΑΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Δεν τα κατάφερε η Σειρήνα απέναντι στην Καστοριά και ηττήθηκε με το ευρύ 5-1. Το σκορ σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού οι ποδοσφαιριστές της Σειρήνας, πάλεψαν το παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που ίσως είναι η καλύτερη της κατηγορίας. ΄Οταν όμως στο 2ο λεπτό του αγώνα δέχεσαι γκολ με πέναλτι, τότε απέναντι σ' αυτήν την Καστοριά, όπως είναι φυσιολογικό δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα. Σημασία έχει ότι η Σειρήνα, έδειξε αγωνιστική διάθεση και το σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα, θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και ότι βγει. Παράλληλα θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός, ότι η Σειρήνα με τον Ευριπίδη Δούμα (που κέρδισε και το

Γνωστός επιχειρηματίας από τη Β.Ελλάδα, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές του στιγμές με 100 γυναίκες...

Σε 2 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο γνωστός ιδιοκτήτης καταστημάτων με ρούχα από τη βόρεια Ελλάδα ενώ αναγκάστηκε να πληρώσει και αποζημίωση στη γυναίκα που τον πήγε στο δικαστήριο. Όπως αποδείχθηκε για χρόνια ο επιχειρηματίας κατέγραφε τις ερωτικές του περιπτύξεις με τις συντρόφους του. 100 διαφορετικές γυναίκες εμφανίζονται σε διάφορα βίντεο που ... έκαναν γύρω σε φιλικά του σπίτια, όπως λέγεται.Ο επιχειρηματίας το ... είχε σύστημα. Μέχρι που κάποιοι που αναγνώρισαν μια από τις κυρίες άρχισαν να της κάνουν προσβλητικά τηλεφωνήματα.

Νέα αποστολή του κ.Θανάση Οικονόμου στην NASA...

Μετάφραση του Δελτίου Τύπου όπως κυκλοφόρησε στα Αμερικανικά Μ.Μ.Ε. από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο.
Πανεπιστήμιο του Σικάγο, 11 Φεβρουαρίου 2011
Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου,(σήμερα δηλαδή) για τις ΗΠΑ, ένα διαστημόπλοιο της NASA, το Stardust-NexT, θα περάσει δίπλα από τον κομήτη Tempel 1 προκειμένου να συλλάβει σκόνη και να φωτογραφίσει τον κρατήρα που άνοιξε.. μια μεταλλική βολίδα εκατοντάδων κιλών την οποία είχε ρίξει πάνω του με τρομακτική ταχύτητα ένα άλλο διαστημόπλοιπο, το Deep Impact, πριν μερικά χρόνια. Τη σκόνη θα αναλύει κατά τη διέλευση του σκάφους ένα όργανο που κατασκεύασε και προμήθευσε στη NASA ο καθηγητής Θανάσης Οικονόμου, ως

Ξένοι κι εγχώριοι νταβατζήδες ετοιμαστείτε το πάρτι... μόλις άρχισε!!!

Η συνταγή που ακολουθεί η τρόικα στην Ελλάδα δεν είναι άγνωστη. Δεν αποτελεί έκπληξη για την κυβέρνηση, κι ούτε πρέπει να κάνει την αιφνιδιασμένη από τις κινήσεις, τις τακτικές και τη συμπεριφορά των εκπροσώπων της.
Όπου κι αν πήγε το ΔΝΤ για να «βοηθήσει» μια οικονομία ακολούθησε ακριβώς το ίδιο σχέδιο το οποίο ουσιαστικά εξελίσσεται σε δύο στάδια:
Πρώτο στάδιο: Το πρώτο έρχεται το ΔΝΤ και απαιτεί από τη χρεοκοπημένη, πλην τίμια χώρα, να μειώσει το έλλειμμά της με γενναίες περικοπές παντού. Να κόψει μισθούς και συντάξεις, να ψαλιδίσει δημόσιες δαπάνες ακόμη και σε... κρίσιμους τομείς όπως η παιδεία και η υγεία. Επίσης, απουσιάζει παντελώς η λέξη ανάπτυξη όπου κι αν πήγε. Μόνη έγνοια είναι οι αριθμοί, πώς θα μειωθεί το έλλειμμα με