ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

42χρονη γιαγιά βίαζε το σκύλο της!!!

Στο Λονδίνο μια 42χρονη κρίθηκε ένοχη από το δικαστήριο αφού έκανε..σεξ με το σκύλο της!
Η Βρετανίδα Paula Mangan βγήκε φωτογραφίες την ώρα που έκανε σεξ με το ημίαιμο Ροτβάιλερ της οικογένειας της.
Η ίδια αν και είναι γιαγιά φαίνεται ότι επιδιδόταν σε όργια ενώ εκτός από τις 33 φωτογραφίες της βρέθηκαν και 61 φωτογραφίες με γυμνά παιδάκια. Η αστυνομία την θεωρεί διαταραγμένη προσωπικότητα και της επεβλήθη ποινή κοινωνικής εργασίας 2 ετών, υπό επιτήρηση.
adespoto

Αποκαλύπτουμε πόσων ετών γίνεται σήμερα η Ρούλα!

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ρούλα Κορομηλά και τα μηνύματα των θαυμαστών...
και των θαυμαστριών της διαδέχονται το ένα το άλλο.
Εκεί που γίνεται… «πανικός» είναι η σελίδα της στο facebook, η οποία έχει «κατακλυστεί» από ευχές προς την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, η οποία μπορεί να μην αποκαλύπτει την ηλικία της, ωστόσο δέχεται και απαντά σε κάθε μήνυμα που ανεβαίνει στην συγκεκριμένη σελίδα. «Χρόνια πολλά, αγαπημένη», «να ζήσεις μεγαλειοτάτη» και «σε παραδέχομαι» είναι μόνον μερικά από τα μηνύματα που έχουν αναρτηθεί στον «τοίχο» της Ρούλας.
Όμως, οι θαυμαστές της ανέβασαν και βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, με ανεπανάληπτες στιγμές από το τηλεοπτικό παρελθόν της Ρούλας, αλλά και πιο πρόσφατες στιγμές της, όπως το Big Brother και το Greek Idol, οι οποίες μάλιστα συνοδεύονται από τραγούδια όπως το «Θεέ μου τι γλυκό κορίτσι είσαι εσύ» του Μαρτάκη, το «Αν η ομορφιά ήταν χρυσός» του Πλούταρχου και το «Είσαι φοβερή» του Μαζωνάκη.
Οι πληροφορίες θέλουν την παρουσιάστρια να οργάνωσε μάλιστα και ένα μικρό πάρτι στο κεντρικό κτίριο του Alpha, στο οποίο γιόρτασε την ημέρα της γέννησής της. Οσο για την ηλικία της; Ασφαλείς πληροφορίες του cosmo.gr λένε ότι η μία και μοναδική Ρούλα Κορομηλά σήμερα Τετάρτη (16/02) κλείνει τα 59 της χρόνια. Να τα εκατοστήσει!
Δείτε το βίντεο που ανέβασαν οι θαυμαστές της στην σελίδα της στο facebook.

Ξέφρενη νύχτα σε gay bar για τον πρίγκιπα Χάρι!!!

Η ξέφρενη νύχτα του πρίγκιπα Χάρυ σε gay bar στο Λονδίνο απασχολεί μία ακόμα φορά... τον βρετανικό Τύπο και συνοδεύεται από πικάντικα σχόλια.
Το News of The World αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι εντοπίστηκε να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Box Bar.
Το συγκεκριμένο bar περιλαμβάνεται στον κατάλογο με gay bar του Λονδίνου και περιγράφεται ως ένα μικρό και πολύ φιλικό μπαρ, γεμάτο από καυτά αγόρια.
Θαμώνας του μπαρ ανέφερε ότι οι περισσότεροι σοκαρίστηκαν που είδαν τον πρίγκιπα Χάρι σε ένα τέτοιο μέρος.

Μπλέκουν την Βάσω Κολλιδά με καυτά ροζ βίντεο!

Μετά τη Ναταλία Γερμανού και την Κατερίνα Λέχου, σειρά είχε η Βάσω Κολλιδά, καθώς άγνωστοι έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ της στο facebook.
«Έχω στο facebook ένα βασικό προφίλ με το όνομα Vaso Kollida A και μου δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομα Vaso Kolyda, το οποίο είχε 500 φίλους,
επαγγελματικές μου φωτογραφίες και όλοι πίστευαν ότι συνομιλούν μαζί μου. Κάποια στιγμή άρχισαν να με ρωτούν αν έχω δεύτερο προφίλ οι φίλοι μου και τότε κατάλαβα ότι κάτι έχει συμβεί», είπε στην Espresso το μοντέλο για το θέμα που την έχει αναστατώσει.
Εκείνο όμως που εξόργισαν ιδιαίτερα τη Βάσω ήταν ότι στο συγκεκριμένο προφίλ είχαν αναρτήσει και διάφορα ερωτικά βίντεο, που αφορούσαν άλλα μοντέλα, και η ιστορία αυτή εννοείται ότι την εξέθετε. «Αυτό που με έκανε έξαλλη ήταν ότι στο συγκεκριμένο προφίλ ανέβαζαν βίντεο από διάφορα πορνοsites. Μιλούσαν με φίλους μου και απαντούσαν, ενώ εγώ δεν είχα ιδέα. Μάλιστα έβαζαν διάφορα events που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα και έλεγαν ότι θα παρευρίσκομαι κι εγώ. Έχει παραγίνει αυτό το κακό και δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορεί να το ελέγξεις», συμπλήρωσε.dinatos
You might also like:
Σάλος με το "ροζ" βίντεο της φοιτήτριας
Ροζ βίντεο με 16χρονη μαθήτρια..!
Σάλος με "ροζ" βίντεο φοιτήτριας από την Πάτρα που ...
LinkWithin
Aπό madata news

Όσοι πιστοί... προσέλθετε από Δευτέρα για απόσυρση!!!

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η υπουργική απόφαση για την... απόσυρση και από τη Δευτέρα ξεκινά η διαδικασία.
Από τις 21 Φεβρουαρίου, λοιπόν, ξεκινά η διαδικασία της απόσυρσης των αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας, καθώς η κοινή υπουργική απόφαση έλαβε ΦΕΚ από τις 11 Φεβρουαρίου (ΦΕΚ Β' 246/11.2.2011).
Η απόσυρση που θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου. Σε όσους αποφασίσουν να δώσουν το αυτοκίνητό τους για απόσυρση δίνεται η δυνατότητα παραλαβής καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου, έως και 2000 κ.ε. με μερική ή ολική απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης, σε αντικατάσταση παλαιού επιβατικού αυτοκινήτου (για το οποίο έχει εκδοθεί η άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα έως και 31/12/1998).
Παράγοντες της αγοράς αυτοκινήτου, εκτιμούν ότι η απόσυρση αφορά περίπου 2,5 εκατ. οχήματα παλαιάς τεχνολογίας.

Νέα δημοσκόπηση φέρνει την ανατροπή!

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό καταγράφει δημοσκόπηση της VPRC, που δημοσιεύεται... στο περιοδικό «Επίκαιρα».
Η δημοσκόπηση φέρνει τη διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στα όρια του στατιστικού λάθους, καθώς την καταγράφει στο 1%.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση εντυπωσιακή άνοδο καταγράφει το ΚΚΕ, το οποίο φτάνει στο 12,5%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πιάνει το 5%.
Στη Βουλή μπαίνουν και οι Οικολόγοι Πράσινοι οι οποίοι φέρονται να συγκεντρώνουν 4%, μικρή πτώση καταγράφει ο ΛΑΟΣ, που φτάνει στο 5%, ενώ η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά είναι στο 44,8%.
Επίσης το 74% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, το 50% πιστεύει ότι πρέπει να απεμπλακούμε από το Μνημόνιο, ενώ το 79% δηλώνει ότι δεν είναι «καθόλου ικανοποιημένο» από τον τρόπο που Βουλή και κόμματα διαχειρίζονται τις υποθέσεις σκανδάλων.

Κεραυνός σκόρπισε τον τρόμο σε γήπεδο στην Κολομβία!!! (VIDEO)

Το Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι ποδοσφαιριστές της Seguros La Equidad και της Atlético Nacional στην... Κολομβία, όταν ξέσπασε καταιγίδα και έπεσε κεραυνός δίπλα στο γήπεδο «Nemesio Camacho El Campín» της Μπογκοτά, την ώρα του μεταξύ τους αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Ο θόρυβος από τις αστραπές και τις βροντές σκόρπισε πανικό σ’ όλους τους παίκτες, που έπεσαν στο χόρτο για να προφυλαχθούν. Παρότι μάλιστα οι Κολομβιανοί φημίζονται για το θάρρος τους, υπήρχαν μερικοί που έκαναν έντρομοι τον σταυρό τους, αφού η θεομηνία τους έκανε να φοβηθούν ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.
Όπως ήταν φυσικό, το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και οι παίκτες έτρεξαν κάτω από το πλαστικό σκέπαστρο, προκειμένου να προστατευθούν από τους κεραυνούς. Έπειτα από λίγο, όμως, η καλοκαιρινή μπόρα τελείωσε και το ματς μπόρεσε να συνεχιστεί κανονικά, χωρίς κανείς να πάθει κακό. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία 1-1, αλλά στην πραγματικότητα όλοι ήταν χαρούμενοι στη λήξη της αναμέτρησης, επειδή βγήκαν σώοι και αβλαβείς…
Δείτε τις αντιδράσεις των έντρομων παικτών, όταν άρχισαν να πέφτουν κεραυνοί και αστραπές:

Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ LIVE



Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ  21:45

Κλείσιμο και του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84!!!

Oι εργαζόμενοι του Αθήνα 9,84 (όλων των ειδικοτήτων και εργασιακών καθεστώτων) σε Γενική Συνέλευση που συγκάλεσαν σήμερα, και στην οποία παρέστησαν και ο Πρόεδρος και Μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, εξέτασαν τα κρίσιμα ζητήματα που εκκρεμούν σχετικά με το μέλλον του δημοτικού ραδιοσταθμού της πρωτεύουσας. Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης εκλήθη και ο (υπό διορισμό) νέος Γενικός Διευθυντής του “Αθήνα 9,84” κ. Τ. Καμπύλης, ο οποίος και παρουσίασε τις προτεραιότητες

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φιλάθλους

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς του «Δικεφάλου του Βορρά», να συμπαρασταθούν στους «ασπρόμαυρους» στο σπουδαίο παιχνίδι με την με την CSKA Moscow για την φάση των «32» του Europa League, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επισύρουν τιμωρία από την UEFA.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της PFC

Ζήτησε συγγνώμη ο Κόκε

Μετανιωμένος για την αντίδρασή του πριν από το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε.
Ο Ισπανός επιθετικός παραδέχθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του "Super 3" ότι είχε επεισόδιο με τον προπονητή του, Γιάννη Μιχαλήτσο και υπογράμμισε πως περιμένει την τιμωρία του: "Ηταν λάθος η αντίδρασή μου και ζητάω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου. Είμαι έτοιμος να υποστώ τις όποιες συνέπειες".
Ο Σέρχιο Κόκε έφερε αναστάτωση στο στρατόπεδο των "κιτρίνων", όταν στο άκουσμα της είδησης ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στη βασική 11αδα για το ματς με την αγγλική ομάδα, έφυγε εκνευρισμένος από το ξενοδοχείο του Άρη, απειλώντας μάλιστα πως θα ζητούσε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Διόδια: ποιοι σπάνε τους παραδρόμους;

Ποιοι σπάνε τους παράδρομους που παρακάμπτουν τα διόδια ώστε να μην χρησιμοποιούνται και να αναγκάζονται να πάνε όλοι από τα διόδια επί πληρωμή;
Προσέξτε τις λεπτομέρειες της φώτο
Στη φωτογραφία φαίνονται οι λεπτομέρειες της καταστροφής που έγινε προφανώς με κομπρεσέρ.
Σε δρόμους που υπάρχουν κατασκευαστικά ή άλλα προβλήματα ή λακούβες το οδόστρωμα είναι τέτοιο ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα τα προβληματικά σημεία.
Στη δεύτερη φώτο το οδόστρωμα πριν και μετά το σημείο της επέμβασης δεν παρουσιάζει προβλήματα ενώ ακόμα και ο τρόπος της καταστροφής δείχνει ότι έγινε με σκοπό το μπλοκάρισμα.
athens.indymedia.org

Ο Λουκάς Νίκου... σχολιάζει και αναλύει!!! ΦΑΣ Πυρσός…Καμβουνιακός Δεσκάτης - Κύπελλο ΕΠΣ Γ.!!!

ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ:
Απόφαση πληρωμής...9.900 Euro για τον ποδοσφαιριστή Χρ. Βελώνη!!!
Ο νομικός σύμβουλος του Χρ. Βελώνη κ. Κ. Παπανικολάου, ζήτησε εδώ και αρκετό καιρό από τον κ. Παπαιωάννου (πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΥΡΣΟΣ) το ποσό που έχει να λαμβάνει ο πελάτης του, το οποίο δεν έχει λάβει μέχρι και σήμερα (έστω και μικρότερο ποσό) και αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν την κίνηση.
Η ΠΑΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!!
Το ποσό αυτό το κληρονόμησε τώρα ο ερασιτέχνης και οφείλει να το εξοφλήσει με τον καιρό (πράγμα που υποσχέθηκε πως σύντομα θα

Σοβαρά κατάγματα υπαλλήλου καθαριότητας από αβλεψία συναδέλφου της!!!

Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη σε μία νεαρή υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αιγιάλειας, που συνάδελφός της, την παρέσυρε με το απορριματοφόρο από απροσεξία του.
Η κοπέλα έχει τραυματιστεί σοβαρά με κατάγματα σε όλο της το σώμα. Το περιστατικό συνέβη όταν η δημοτική υπάλληλος επέβαινε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, όταν ο οδηγός έκανε ξαφνικά όπισθεν, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία της και κόλλησε το όχημα στον τοίχο.
Η γυναίκα φυσικό ήταν να κολλήσει και αυτή στον τοίχο και από το βάρος του οχήματος υπέστη τα κατάγματα.
Οι συνάδελφοί της ειδοποίησαν αμέσως το ασθενοφόρο και τώρα η κατάσταση της είναι πολύ κρίσιμη. Η οικογένεια της ζητάει αίμα διότι χρειάζεται αλλεπάληλες μεταγγίσεις.

VIDEO: Απρόοπτο μπροστά στην κάμερα για τον Τζον Ρούνεϊ

Στην προετοιμασία των Ρεντ Μπούλς της Νέας Υόρκης όλα κυλούσαν ομαλά... και ο Τζον Ρούνει έδινε μία τυπική συνέντευξη τύπου, τότε εμφανίζεται ο συμπαίκτης του Τέντι Σνέϊντερ και με χιουμοριστική διάθεση τον βρέχει...
Όλη η ομάδα γελάει με το περιστατικό και μένει να δούμε αν το καλό κλίμα της προετοιμασίας θα έχει ανάλογη συνέχεια και την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Τα πλάνα του Βαλβέρδε για το ντέρμπι!!!

Μπορεί να θέλουμε τρεις ημέρες ακόμη για το μεγάλο ντέρμπι του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό... αλλά ο «Τσινγκούρι» δείχνει να έχει βρει ήδη τους παίκτες που θα ξεκινήσουν βασικοί στον μεγάλο αυτό αγώνα. «Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», λένε και ο «Τσινγκούρι» σκέφτεται να βασιστεί πάνω σε αυτό το δόγμα ή περίπου σε αυτό.
Συγκεκριμένα στις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δείχνει ότι θα βασιστεί στους 10 από τους 11 βασικούς που χρησιμοποίησε με αντίπαλο τον Άρη.
Μόνη αλλαγή αναμένεται να είναι ο Τοροσίδης στην θέση του Μανιάτη. Το σύστημα του Ολυμπιακού θα είναι για ένα ακόμη ματς

Ποιος έκανε έξαλλη την Ελεονώρα Μελέτη;

«Έξω απ’ τα ρούχα της» βγήκε σήμερα το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη. Τι συνέβη και η παρουσιάστρια βγήκε εκτός εαυτού;
Δημοσίευμα γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού και δηλώσεις της που δεν έγιναν ποτέ στάθηκαν αφορμή να εξοργίσουν την παρουσιάστρια. Δηλώσεις που αφορούν εκείνη και τον σύντροφο της. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελεονώρα από μόνη της, μέσα από την εκπομπή της μιλά για τη σχέση της με τον Γιάννη αλλά και για τον ίδιο τον σύντροφο της, χωρίς ίχνος κόμπλεξ. Όταν όμως βλέπει να δημοσιεύονται λόγια που δεν είπε πότε, τότε ποιος είδε την Ελεονώρα και δεν την φοβήθηκε. Άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον μίλησε στο gossip-tv και μετέφερε την οργή της. «Ουδέποτε η Ελεονώρα έδωσε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό. Δημοσιογράφος από το περιοδικό Ciao της τηλεφώνησε ζητώντας της να στήσουν μαζί ένα ρεπορτάζ για εκείνη. Η Ελεονώρα απάντησε πως δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί δεν συνηθίζει να τροφοδοτεί τον Τύπο με ειδήσεις. Η δημοσιογράφος προκειμένου να προκαλέσει την αντίδραση της, της μετέφερε υποτιθέμενες φήμες ότι έχει χωρίσει με τον Γιάννη, στο άκουσμα των οποίων η Ελεονώρα γέλασε χωρίς να σχολιάσει το παραμικρό. Το θέμα έληξε εκεί… για την Ελεονώρα τουλάχιστον. Μέχρι που σήμερα πήρε στα χέρια της το περιοδικό και είδε, όχι μόνο δημοσίευμα, αλλά και συνέντευξη της. Η Ελεονώρα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε». Όπως μας λέει ο ίδιος άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι αλλά θα κινηθεί νομικά απέναντι στο περιοδικό.
gossip-tv.gr

Διαστάσεις τραγωδίας λαμβάνει η κρίση στο Βόλο!

Επιχειρηματίας επιχείρησε να πυρποληθεί όταν επιχείρησαν να του κάνουν έξωση…
Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει η απόγνωση στην οποία περιέρχονται μέρα με τη μέρα στο στενό κλοιό της κρίσης, επαγγελματίες της Μαγνησίας, ενώ σταδιακά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υποθέσεις οι οποίες στην κυριολεξία τρομάζουν....
Την περίπτωση μάλιστα ενός επαγγελματία ο οποίος πριν από δύο περίπου εβδομάδες προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή του, αφού προηγουμένως έριξε πάνω του ποσότητα βενζίνης, ανέδειξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου – Ν. Ιωνίας Αλέξανδρος Μαγαλιός.
Αιτία όπως εξήγησε σε δηλώσεις του, η έξωση που γίνονταν για οφειλόμενα ενοίκια από το κατάστημα το οποίο διατηρεί στο κέντρο του Βόλου, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να τα αποπληρώσει.
Σύμφωνα με τον κ. Μαγαλιό, ο συμπολίτης επαγγελματίας, μεταπείστηκε μεταξύ άλλων προσώπων και από τους συναδέλφους του, οι οποίοι τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει έστω και πρόσκαιρα κάποια από τα οικονομικά προβλήματα, ώστε να ματαιωθεί προς το παρόν και η έξωση.
Όπως πάντως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, πολλοί δυστυχώς έμποροι της περιοχής βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση, καθώς η κρίση αρχίζει και αφήνει τα σημάδια της παντού. Μάλιστα όπως υποστήριξε, πέρυσι είχαν καταγραφεί τρεις αυτοκτονίες επαγγελματιών της περιοχής, με αιτία τα οικονομικά προβλήματα, ενώ εξέφρασε τους φόβους τους για το μπορεί ακόμη να συμβεί, εάν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση.
voliotispolitis

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ενοχή 50% φέρει η γυναίκα σε περίπτωση βιασμού της!!!

Ένοχη σε ποσοστό 50% είναι η γυναίκα στις περιπτώσεις βιασμού... στο βαθμό που προκαλεί με το ντύσιμό της, δήλωσε καθηγητής της Ιερατικής Σχολής του Πανεπιστημίου Σελτσούκ στο Ικόνιο της Τουρκίας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έντονη συζήτηση στην Τουρκία. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Χαμπέρτουρκ, ο καθηγητής Ορχάν Τσεκέρ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών και είπε πως όπως σε κάθε χώρα, υπάρχουν και στην Τουρκία αυτοί που παρενοχλούν σεξουαλικά, αλλά τόνισε πως πρέπει να δει κανείς την ουσία του προβλήματος.
"Ποιος υπάρχει στο επίκεντρο του προβλήματος; Η γυναίκα. Εάν εσύ φορέσεις ντεκολτέ, τότε δεν θα είναι έκπληξη αν αντιμετωπίσεις τέτοιες εκπλήξεις. Δεν είναι λογικό να παραπονιέσαι για το αποτέλεσμα αφού προηγουμένως προκάλεσες. Μη θεωρηθεί ότι υπερασπίζομαι τους εγκληματίες. Αναμφισβήτητα είναι χυδαία πράξη. Ωστόσο είναι μεγάλος ο ρόλος του ντεκολτέ και των γυναικών που ντύνονται προκλητικά στο έγκλημα αυτό. Σίγουρα στην περίπτωση αυτή ένοχος είναι ο άντρας, αλλά αν παραβλεφθεί η ενοχή και της γυναίκας, η λύση που θα βρεθεί θα είναι λανθασμένη. Στην προκειμένη περίπτωση ένοχοι είναι και οι δύο." Αυτή είναι η δήλωση του καθηγητή.
Ο Τσεκέρ μίλησε στη συνέχεια στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN T?rk και είπε πως "η ενοχή είναι κοινή" και ότι "αν δεν προκαλέσει η γυναίκα, ένοχος είναι 100% ο άντρας".
newscode.gr

ΔΕΙΤΕ: Τα 10+1 πρόσωπα του Σισέ!!!

H εμφάνιση του Τζιμπρίλ Σισέ με φούστα την Τρίτη το βράδυ, προκάλεσε... όπως αναμενόταν πολλά σχόλια. Ο Γάλλος όμως είναι τύπος που του αρέσει να προκαλεί με το ντύσιμό του. Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε, δέκα από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις του, με κερασάκι στην τούρτα τη χθεσινή του αμφίεση.
Παραδεχτείτε το. Το τι θα βάλετε το πρωί στη δουλειά, δεν είναι και το πρώτο πράγμα που απασχολεί τη σκέψη σας. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε τα τζινάκια μας, τα μπλουζάκια μας άντε και κανά σακάκι για πιο επίσημες περιστάσεις.

Αυτό δεν ισχύει για τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ του

Ο Γερμανός υπουργός Αμυνας...κατηγορείται για λογοκλοπή!!!

Ο πιο δημοφιλής πολιτικός στη Γερμανία, ο Γερμανός υπουργός Αμυνας, Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ κατηγορείται για... λογοκλοπή στην διατριβή για το διδακτορικό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Πολλά αποσπάσματα της διατριβής του συνιστούν "ασύστολη λογοκλοπή" και "απάτη", σύμφωνα με τον καθηγητή Νομικής Αντρέας Φίσερ-Λεσκάνο, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.
Μακροσκελή τμήματα της διατριβής του υπουργού, που κάνουν συγκρίσεις σε νομικά θέματα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ενωση, ήταν σχεδόν όμοια με ήδη δημοσιευμένα κείμενα, άλλων συγγραφέων, αλλά δεν ανέφεραν τις πηγές τους, έγραψε η εφημερίδα.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι το θέμα έχει ήδη ανατεθεί σε επίτροπο ελέγχου στο πανεπιστήμιο της Βηρυττού, από το οποίο πήρε με καλό βαθμό το διδακτορικό του ο Γκούτενμπεργκ το 2007.
«Αναμένουμε το αποτέλεσμα της έρευνας με ψυχραιμία. Η διατριβή προετοιμάστηκε με την καλύτερη γνώση και συνείδηση», είπε ο εκπρόσωπος.
Ο Γκούτενμπεργκ τις τελευταίες εβδομάδες έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας μίας σειράς περιστατικών στους κόλπους του στρατού, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου ενός εκπαιδευόμενου ναύτη σε εκπαιδευτικό πλοίο τον περασμένο χρόνο.
newsbomb.gr

Έλληνας ζητά 10.000.000 ευρώ από τον Κέβιν Κόστνερ!!!

Αποζημίωση ύψους άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ διεκδικεί ένας Έλληνας από τον Κέβιν Κόστνερ.
Ο ηθοποιός θα βρεθεί αντιμέτωπος στα δικαστήρια με τον ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία της ομογένειας Σπυρίδωνα Κοντογούρη, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον ούτε λίγο ούτε πολύ για εξαπάτηση.
Η διαμάχη ανάμεσα στους δυο άντρες ξεκίνησε πέρυσι στη διάρκεια της κρίσης στον κόλπο του Μεξικού εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας που προκάλεσε η BP. Εκείνη την περίοδο ο Κόστνερ παρουσίασε ένα θαυματουργό μηχάνημα καθαρισμού, κερδίζοντας τον τίτλο του σωτήρα. Το μηχάνημα χαρακτηρίστηκε από τα media « η λύση του Κόστνερ» και εκείνος κλήθηκε να μιλήσει ακόμα και στο Κογκρέσο, γεγονός που έπεισε την BP να χρηματοδοτήσει το project με περισσότερα από πενήντα εκατομμύρια δολάρια.
Δεν ενθουσιάστηκαν όμως όλοι εξίσου από τον ρόλο που έπαιξε ο Κόστνερ σε αυτή την υπόθεση… Τόσο ο Σπυρίδων Κοντογούρης όσο και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στίβεν Μπάλντουιν προχώρησαν σε αγωγές εναντίον του υποστηρίζοντας ότι τους έπεισε να πουλήσουν

Στο σφυρί 598 νησιά και βραχονησίδες του Δημοσίου!!!

Η κυβέρνηση αποφάσισε εδώ και πολλούς μήνες να «ρευστοποιήσει» τη δημόσια περιουσία...
για να εξοφλήσει μέρος του τεράστιου δημόσιου χρέους των 330 δισ. ευρώ.
Η συμφωνία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, είχε κλείσει από τον Μάιο με την υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό οικονομικής στήριξης και την υπογραφή της επαχθούς σύμβασης για τη λήψη του δανείου-μαμούθ των 110 δισ. ευρώ.
Τα στοιχεία-σοκ, από τα οποία προκύπτει ότι το σχέδιο για τη «ρευστοποίηση» της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου άρχισε να προωθείται από την κυβέρνηση πολλούς μήνες πριν από την ανακοίνωση της τρόικας για τις ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ, έχει ήδη αποτυπωθεί στο Μνημόνιο και περιλαμβάνει ακόμη και την «ιδιωτικοποίηση» περίπου 600 μικρών νησιών.
Προκειμένου όμως να πλασαριστεί στην κοινή γνώμη ως «αναγκαίο κακό» το μεγάλο deal με τους «δανειστές» για το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, όπως αναφέρει η εφημερίδα, έπρεπε προηγουμένως να μεθοδευτεί ο αποκλεισμός του Ελληνικού Δημοσίου από τις διεθνείς αγορές ομολόγων, ώστε να εμφανιστεί ως μονόδρομος η λύση της υποταγής στα κελεύσματα της τρόικας, μέσω της σύμβασης για το δάνειο των 110 δισ. ευρώ και της συμφωνίας για το ανθελληνικό Μνημόνιο.
Ο πιο σημαντικός από τους όρους αυτής της «λύσης» ήταν το ξεπούλημα των περιουσιακών δικαιωμάτων του Ελληνικού Δημοσίου. Η συμφωνία άρχισε σταδιακά να φανερώνεται στα ίδια τα κείμενα των αποφάσεων για τη δανειοδότηση της χώρας. Προκειμένου όμως να αποκαλυφθεί απότομα όλο το «κόλπο», μεθοδεύτηκε η σταδιακή γνωστοποίηση του μεγέθους του ξεπουλήματος.
Έτσι, με το μνημόνιο Νο2 που υπεγράφη στις 6 Αυγούστου 2010, οι ιδιωτικοποιήσεις περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου προβλεπόταν να ανέλθουν σε μόλις 1 δισ. ευρώ την τριετία 2011-2013! Πέντε μήνες μετά, με το μνημόνιο Νο3 που υπεγράφη στις 22 Νοεμβρίου 2010, το «ξεπούλημα» συμφωνήθηκε να ανέβει «στα 7 δισ. ευρώ τουλάχιστον» μέσα στην τριετία 2011-2013!
Στο νέο Μνημόνιο, το τέταρτο κατά σειρά, το οποίο υπεγράφη πρόσφατα, 3 μήνες μετά το προηγούμενο, αποκαλύπτεται ότι η αξία των περιουσιακών δικαιωμάτων του Δημοσίου που προσυμφωνήθηκε να ξεπουληθούν φθάνει τελικά «τα 50 δισ. ευρώ τουλάχιστον»!

Η πρόωρη φαλάκρα συνδέεται με καρκίνο του προστάτη!!!

Οι άνδρες που αρχίζουν να γίνονται φαλακροί στην ηλικία των 20 ετών περίπου, έχουν περισσότερες... πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη αργότερα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη της νόσου.
Αν οι άνδρες άρχισαν να είναι φαλακροί από τα 30 ή τα 40 τους, τότε δεν υπήρχε αύξηση στον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη. Η φαλάκρα στην ηλικία των 20 ετών μπορεί να αποτελεί ένα από τους εύκολα προσδιορίσιμους παράγοντες κινδύνου, αλλά περισσότερες μελέτες πρέπει να γίνουν πλέον για να το επιβεβαιώσουν, τονίζουν οι ερευνητές.
Ο έγκαιρος εντοπισμός των ανδρών υψηλού κινδύνου θα επιτρέψει να αρχίσουν πρόωρα οι διαγνωστικοί έλεγχοι και, αν χρειαστεί, η προληπτική χημειοθεραπεία, με χρήση φαρμάκων, όπως π.χ. η φιναστερίδη, που καταπολεμούν τόσο τη διόγκωση του προστάτη, όσο και τη φαλάκρα, μπλοκάροντας τη μετατροπή της τεστοστερόνης

Το γράμμα του Ντελ Πιέρο στον Ρονάλντο!!!

Ευχαριστήριο γράμμα στον Ρονάλντο έγραψε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο... θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αποχαιρετήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση…
Αναλυτικά το γράμμα του αρχηγού της Γιουβέντους, όπως αναρτήθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του:
«Ευχαριστώ Φαινόμενο, πάντα πίστευα ότι η αξία ενός παίκτη, μετριέται και με βάση εκείνης των αντιπάλων του, μέσα από τις μεγάλες κόντρες που μπορεί να προσφέρει ένα άθλημα όπως το ποδόσφαιρο. Τα χρόνια που αγωνίστηκε ο Ρονάλντο στην Ιταλία, με τη φανέλα της Ίντερ, είχαν στιγματιστεί από τις μονομαχίες μας.

Τι τραβάει και ο Μπόγρης!!!

Δεν του είπε κανείς πως οι ωραίοι εχουν χρέη; πόσο μάλλον όταν έχουν και την ¨Ελλη Κοκκίνου!
Τον επέπληξε ο προπονητής, του κάνουν πλάκα οι συμπαίκτες...
Μετά την αποκάλυψη της σχέσης ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη, άρχισαν τα προβλήματα για τον δεύτερο, αφού πέρα από τις αντιδράσεις του κοινού λόγω της 18χρονης διαφοράς ηλικίας τους, τώρα ο Γιώργος ''τρώει'' και παντόφλα από... τον προπονητή του. Κι αυτό γιατί δεν ξεκουράζεται, με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα οι αντοχές και αποδόσεις του στο παρκέ.
Όπως δήλωσε, στο περιοδικό People, έγκυρη πηγή: ''Ο Γιώργος έχει δεχτεί παρατηρήσεις πολλές φορές στο παρελθόν από τον προπονητή του ΠΑΟ, Ζέλιμιρ Ομπράμοβιτς, γιατί έκανε πάντα έντονη νυχτερινή ζωή, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν προπονητή.
Μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου, δέχτηκε χοντρή καζούρα από τους συμπαίκτες του, πέρα από τις κατά καιρούς παρατηρήσεις του προπονητή του, γιατί δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα και βέβαια, να ξενυχτά.''

Βαλβέρδε: Χτυπάει με 24 γκολ στο ντέρμπι

Ένα τρικ για να «χτυπήσει» την άμυνα του Παναθηναϊκού ετοιμάζει... ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι του Σαββάτου.
Ο Ισπανός προπονητής σχεδιάζει να παρατάξει τους Φουστέρ, Ριέρα και Μιραλάς, οι οποίοι έχουν σκοράρει συνολικά 23 φορές φέτος, πίσω από τον Τζεμπούρ, ώστε να αναστατώσει τους «πράσινους». Μεγάλο πριμ ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Συντηρητικά για να επανέλθει η φρεσκάδα στους βασικούς.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η επιθετική αιχμή του Ολυμπιακού στο «αιώνιο» ντέρμπι, ωστόσο ο Αλγερινός στράικερ θα έχει στη συμπαράσταση των Νταβίντ Φουστέρ από πίσω

Djibril Cisse: Άνοιξε διάλογο με την κερκίδα ο Γάλλος!

Η εμφάνιση του Djibril Cisse στα βραβεία του Status με φούστα, σίγουρα μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί...
λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.
Ο Γάλλος ο οποίος δείχνει να έχει πάρει στις πλάτες του τον Παναθηναϊκό κρατώντας τον ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου για ακόμη μία φορά, άνοιξε σίγουρα το δικό του "διάλογο" με την κερκίδα, η οποία είναι σίγουρο πως το Σάββατο θα απαντήσει.
Ήδη ο οπαδικός Τύπος κάνει τις δικές του αναφορές και οι επόμενες μέρες αναμένονται ιδιαίτερα...θερμές!
Τώρα πως μπορεί να συνδεθούν μόδα, ποδόσφαιρό και οπαδοί, μόνο στην Ελλάδα το έχουμε καταφέρει βέβαια...

Ο Σισέ με φούστα!!!

Σισέ με... φούστα!(pics)Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε τη... διαφορά στα βραβεία του «Status».
Χωρίς να φοβηθεί τα σχόλια, εμφανίστηκε να παραλάβει το βραβείο του φορώντας φούστα!
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Σίγουρα, όπως έγραφε και η συζυγός του, Τζουντ, στο Twitter «η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για αυτό που θα φορέσει ο Τζιμπρίλ». Ο Γάλλος αστέρας του Παναθηναϊκού βραβεύτηκε απόψε από το περιοδικό «Status» ως ο «αθλητής της χρονιάς» και έκλεψε την παράσταση, καθώς εμφανίστηκε με φούστα!
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που φορά φούστα. Πριν από χρόνια στη Γαλλία κατά τη βράβευσή του ως ο «Γάλλος παίκτης της χρονιάς» είχε κάνει κάτι παρόμοιο και μάλιστα με ένδυμα του γνωστού σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και τότε, «σόκαρα πολύ κόσμο, αλλά στην Αφρική από την οποία κατάγομαι, πολλοί φοράνε φούστες».

Αυτοκτόνησε λόγω του χωρισμού των γονιών της!!!

Η 15χρονη Natasha MacBryde έδωσε από μόνη της τέλος στη ζωή της αποφασίζοντας...
να πέσει στις γραμμές του τραίνου.
Οι γονείς της κοπέλας είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, κάτι που η ίδια δεν μπορούσε να αποδεχθεί, καθώς ήλπιζε για επανασύνδεση. Λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή της είχε στείλει στον αδερφό της μήνυμα στο κινητό γράφοντας: «Θα μου λείψεις».
Εκτός από το διαζύγιο φαίνεται ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε το γεγονός ότι ορισμένοι συμμαθητές της κοπέλας, την κορόιδευαν για τη διάλυση του γάμου των δικών της. «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος για τα παιδιά και οι συμμαθητές της Natasha την κορόιδευαν», είπε για το γεγονός μητέρα φίλης της νεκρής μαθήτριας, η οποία ήταν και πρωταθλήτρια.
Ο αδερφός της πριν τη βρουν νεκρή έγραψε στο facebook: «Όποιος άκουσε κάτι για τη Natasha να επικοινωνήσει μαζί μου». Το μήνυμα αυτό αντικαταστάθηκε λίγο μετά με το: «Αντίο, όμορφη αδερφούλα μου, πάντα θα σε αγαπώ». Φαίνεται όμως ότι ο θάνατος της αδερφής του τον συνέτριψε, καθώς έγραψε και άλλα μηνύματα για αυτήν.
«Μακάρι να μπορούσες να δεις πόσοι νοιάζονται για σένα» και «Θα κάνω το τατουάζ που ήθελε για να την τιμήσω».

Ποιοι βραβεύτηκαν στους Ανδρες της Χρονιάς;

Για 15η συνεχή χρονιά απονεμήθηκαν τα βραβεία Ανδρες της χρονιάς του περιοδικού Status.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Αθηνών Αρένα και σε αυτήν το παρόν έδωσε η «αφρόκρεμα» της σοουμπιζ.
Από τα βραβεία που ξεχώρισαν ήταν αυτό το τραγουδιστή της χρονιάς, το οποίο απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά, ενώ ο Τζιμπριλ Σισέ απέσπασε το βραβείο του αθλητή της χρονιάς. «Αφιερώνω το βραβείο στον κόσμο που το δίνει» δήλωσε ο Σάκης, που εμφανίστηκε χωρίς την Κάτια Ζυγούλη.
Το βραβείο του καλύτερου ράδιοπαραγωγού απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Τζούμα ενώ σαν manager της χρονιάς βραβεύτηκε ο Άγγελος Δεληβοριάς. Βραβείο διεθνή Έλληνα απονεμήθηκε στον Adam Mpousdouko, ενώ έκπληξη προκάλεσε το βραβείο του πιο stylish άνδρα της χρονιάς στον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Το βραβείο έργου ζωής ανήκει για φέτος στον Μιχάλη Κακογιάνν,η στον οποίο λόγω της αναπηρίας του το βραβείο παρέδωσε προσωπικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ηταν μάλιστα η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς και το ζεύγος Λυμπέρη σηκώθηκαν συγκινημένοι όρθιοι και χειροκροτούσαν για ώρα.
Παρουσιαστές της βραδιάς που θα μεταδοθεί από το Star σε λίγες ημέρες ήταν η Τζένη Θεωνά και ο Κλέων Γρηγοριάδης.
gossip-tv.gr

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο ρεπόρτερ του CBS!!!

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Αίγυπτο ρεπόρτερ του CBSΝοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό σε νοσοκομείο...
Αμερικανίδα δημοσιογράφος έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης και ξυλοδαρμού, στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, καθώς οι Αιγύπτιοι γιόρταζαν την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ.
Όπως αποκαλύφθηκε η ρεπόρτερ του CBS Λάρα Λόγκαν βρισκόταν στην πλατεία μαζί με το συνεργείο τους όταν τους περικύκλωσαν δεκάδες αφιονισμένοι Αιγύπτιοι. Στην αρχή νόμιζε ότι απλώς πανηγύριζαν, όμως πολύ γρήγορα την άρπαξαν και την μετέφεραν σε ένα δρόμο μακριά από την πλατεία και της επιτέθηκαν.
Η Λόγκαν σώθηκε χάρης στην επέμβαση μιας ομάδας γυναικών και στρατιωτών που περνούσαν από το σημείο. Η άτυχη ρεπόρτερ γύρισε στο ξενοδοχείο και αναχώρησε από την Αίγυπτο το επόμενο πρωί. Μόλις έφθασε στις ΗΠΑ εισήχθη σε νοσοκομεί όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ.

Η Ελένη και ο Ματέο κάνουν κούνιες...

Βόλτα στις κούνιες...Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος ξέκλεψαν λίγο χρόνο από...
τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πήγαν μια ρομαντική βόλτα το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Το ζευγάρι απολάμβανε στιγμές ηρεμίας σε μια παιδική χαρά πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και το χαμόγελο της Ελένης μαρτυρά πόσο ευτυχισμένη είναι δίπλα σε αυτόν τον άνδρα.
Ήταν και οι δύο ντυμένοι απλά, η Ελένη με φόρμα και γαλότσες και ο Ματέο με τζιν και αθλητικά. Φορούσαν μάλιστα και το ίδιο μπουφάν.

Έψαχναν το θησαυρό του Αλή Πασά στον πάτο της λίμνης και βρήκαν...

Ήταν ίσως η πιο καλά οργανωμένη επιχείρηση για να λυθεί το μυστήριο... για την τύχη του αμύθητου θησαυρού του Αλή.
Στις έρευνες πήρε μέρος το ρομποτικό βαθυσκάφος του Πανεπιστημίου Πατρών που με ειδικά σόναρ “σκάναρε” το βυθό.
Όποιος γεννιέται στα Γιάννενα μετά την ιστορία της κυράς Φροσύνης, της Βασιλικής και φυσικά του Αλή μαθαίνει και δυο μύθους.
Ο ένας λέει για το τούνελ που ενώνει το κάστρο με το νησάκι στην άλλη πλευρά της λίμνης και ο δεύτερος, πιο γαργαλιστικός για τη φαντασία, είναι ο μύθος για τον ανυπολόγιστης αξίας θησαυρό του φιλάργυρου Τεπελενλή.
Ο μύθος του θησαυρού μονοπώλησε ξανά τις κουβέντες στον παραλίμνιο την περασμένη Δευτέρα. Οι κάτοικοι είδαν φοιτητές, καθηγητές και επιστημονικό προσωπικό να καταφτάνει με τον εξοπλισμό για να ερευνήσουν το βυθό της λίμνης.
Το ρομποτικό βαθυσκάφος κατέβηκε, έβαλε μπροστά τα όργανα και ξαφνικά... σήμανε συναγερμός. Εντοπίστηκε στον πάτο της λίμνης ένας μεγάλος σκούρος όγκος.
Όλοι κράτησαν την ανάσα τους. Ήταν μήπως τα σεντούκια του πανούργου Πασά που πρόλαβε να τα ποντίσει πριν τα στρατεύματα του Σουλτάνου του πάρουν το κεφάλι;
Μπα... ο θησαυρός αποδείχθηκε κάτι χειρότερο και από... άνθρακες. Δεν ήταν παρά ένας όγκος από σάπια καλάμια που είχαν κολλήσει στον πάτο.
Ξανά απογοήτευση στο καφενείο στην πλατεία του Νησιού, το ίδιο και απέναντι στις καφετέριες στον παραλίμνιο.
Αν και οι Γιαννιώτες μάλλον θα στεναχωρηθούν περισσότερο όταν μάθουν ότι το πανεπιστήμιο Πατρών επιβεβαίωσε ότι η λίμνη είναι άρρωστη, δεν έχει οξυγόνο, την πνίγουν τα λιπάσματα και άλλα δηλητήρια...
Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος των επιστημόνων, όχι ο θησαυρός, να δουν από τι πάσχει η λίμνη και κάπου εδώ δεν μιλάμε για ... όνειρα με θησαυρούς αλλά για εφιάλτες...

Άγιο Όρος: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά!!!

Πρόκειται για τα οστά ηλικιωμένου ο οποίος είχε εξαφανιστεί τα τελευταία τρία χρόνια.
Τα οστά εντοπίστηκαν στην κοίτη ποταμού σε δασική περιοχή της Ιεράς Μονής Ζωγράφου μαζί με προσωπικά είδη και έγγραφα.
Ο ηλικιωμένος, που είχε καταγωγή από την Ουγγαρία, αναζητούνταν από τις αρχές από 29-10-2008 και τα οστά θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Τέλος ο Γκαγκάτσης από τον Ολυμπιακό!

Ηρθε, είδε και απήλθε! Ο λόγος για τον Βασίλη Γκαγκάτση και τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.
Σύμφωναμε απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες από την Πλατεία Αλεξάνδρας ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά!
Ότι κάτι τρέχει με το θέμα του Γκαγκάτση φάνηκε από το πρωί της Τρίτης, οπότε έγινε γνωστό με ανακοίνωση του Ολυμπιακού ότι τις υποθέσεις που αφορούν την ομάδα του Πειραιά σε Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιαννίκος και Βούλτσης. Κάπου εκεί αναπτύχθηκε μια φιλολογία σχετικά με το μέλλον του Γκαγκάτση στον Ολυμπιακό.
Ακούστηκε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι ο κ. Γκαγκάτσης θα ασχολείται με τις νομικές υποθέσεις του Ολυμπιακού σε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ. Ωστόσο, το Theplayer είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης αποτελεί οριστικά παρελθόν. Είναι ειλημμένη απόφαση και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Ποιος θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στις διεθνείς υποθέσεις; Αυτός που το έκανε και τον τελευταίο καιρό. Ο Θοδωρής Γιαννίκος, για τον οποίο ο λόγος, αναβαθμίζεται γενικώς στον Ολυμπιακό. Λέγεται ότι θα αναλάβει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες και γενικά θα αποτελεί ένα δυνατό στέλεχος για τον Ολυμπιακό.
Σίγουρα η περίοδος του Γκαγκάτση στην ομάδα του Πειραιά δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Μάλλον απαρατήρητος πέρασε, αν και υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όλοι προσδοκούσαν για κάτι καλύτερο από αυτό που παρουσίασε.
Το σίγουρο είναι ότι ο Γκαγκάτσης αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό…
theplayer.gr

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: προτάσεις σωτηρίας!

ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!
«ΜΟΥΓΚΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ Ε. Π. Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
Πριν από λίγες ημέρες και μέσω της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής, λάβαμε μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή πρόταση την οποία μελέτησαν επί μακρόν και κατέληξαν να δημοσιεύσουν μέσα από συζητήσεις και προτάσεις των σωματείων τους, οι τέσσερις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κρήτης, έχοντας ως στόχο να συμβάλλουν στην διάσωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με δεδομένο ότι τόσο η Πολιτεία, όσο και η ΕΠΟ αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία σ’ όλη την Ελλάδα.
Είναι χαρακτηριστικό το ότι η εκλεγμένη από τα σωματεία της Δ Εθνικής κατηγορίας συντονιστική επιτροπή, αντιμετώπισε στην συνάντηση – ακρόαση κοροϊδία από το Δ. Σ. της ΕΠΟ, αν όχι τον χλευασμό την πλήρη αδιαφορία, ενώ ακόμη περιμένει να οριστεί συνάντηση τουλάχιστον με τον Γ. Γ. Α. κ. Μπιτσαξή, αναγκάζοντας

Το ψευδοκράτος αρχίζει έρευνες για πετρέλαιο!!!

Ο «υπουργός» Οικονομικών και Ενέργειας του ψευδοκράτους...
Σούνα Ατούν, ανέφερε στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Σταρ Κίπρις» ότι στο προσεχές διάστημα τα Κατεχόμενα θα προχωρήσουν στην οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) με την Τουρκία, ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Πρόκειται για μια είδηση, που θα προκαλούσε πονοκέφαλο σε έναν ειδικό επί του Διεθνούς Δικαίου, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να προβληματίζει την ελληνική και την κυπριακή πολιτική ηγεσία.
Μάλιστα, ο κ. Ατούν χαρακτήρισε «μονόπλευρες» τις αντίστοιχες προσπάθειες της ελληνοκυπριακής πλευράς και δήλωσε σχετικά: «Θα καθοριστεί μαζί με την Τουρκία η δική μας ΑΟΖ και σε περίπτωση που οι Ελληνοκύπριοι αρχίσουν έρευνες για εντοπισμό φυσικού αερίου, τότε θα αρχίσουμε και εμείς, στην περιοχή μας, ενέργειες για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου».

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κάποιοι έτσι ονειρεύονται την Ελλάδα...
votegreece.gr

Γεγονός η απόσυρση

Να τονωθεί η αγορά αυτοκινήτου, που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση, με πτώση που ξεπερνά ...το 50%, επιχειρείται με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την απόσυρση των αυτοκινήτων.
Η απόσυρση αφορά σε αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας, η άδεια των οποίων έχει εκδοθεί έως 31-12-1998, τα οποία στη συνέχεια θα καταστραφούν και για αγορά νέου αυτοκινήτου μέχρι 2.000 κυβικά. Η απόσυρση θα πρέπει να γίνει έως τις 20-12-2011, μέσω εγκεκριμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής.
Σύμφωνα με την ΚΥΑ η διαδικασία απόσυρσης περιλαμβάνει τα εξής

Πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ

Τα διλήμματα του Χάβου!!!
Τις σκέψεις του για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League φανέρωσε ο Μάκης Χάβος στην προπόνηση της Τρίτης. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» φάνηκε αποφασισμένος να διατηρήσει το 4-4-1-1, ωστόσο πιθανότατα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές προσώπων.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς, που έχει ένα

Ποιος πρωταγωνιστής από το «Νησί» αποκαλύπτει: «Το ‘Νησί’ είναι γεμάτο λάθη»

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε να μπαίνει στο «Νησί» ένα νέο πρόσωπο. Εξαιρετικά έμπειρο και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Ο ίδιος μιλώντας σε γνωστή εφημερίδα δήλωσε: «Έχει θεϊκά λάθη το ‘Νησί’ αλλά αυτό είναι που το κάνει εξαιρετικό». Ποιος το δήλωσε; Ο Αιμίλιος Χειλάκης που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της τηλεοπτικής Άννας. «Σε όλα τα επίπεδα έχει λάθη. Και υποκριτικής και φώτων και σκηνοθετικά. Τι μας νοιάζει; Τα βλέπει ένα μάτι ειδικό. Αλλά είναι θεϊκά και νοστιμίζουν τη συνταγή»

Ρεπόρτερ παθαίνει ''εγκεφαλικό'' στον αέρα (video)

Μια ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου CBS 2, η Serene Branson, ενώ μετέδιδε το ρεπορτάζ για τα βραβεία Grammy άρχισε να τα χάνει και να προφέρει ακατάληπτες φράσεις, γεγονός που δημιούργησε ανησυχίες για εγκεφαλικό.
Αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι η ρεπόρτερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά την μετάδοσή της, αλλά το δίκτυο CBS 2, ανακοίνωσε πως η Serene Branson δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επιτόπου και επειδή δεν εμφανίστηκε τίποτα ανησυχητικό στην υγεία της, δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Υπήρχαν ανησυχίες μήπως η ρεπόρτερ υπέστη εγκεφαλικό, ενώ ήταν στον αέρα, κάτι που θα αιτιολογούσε την συμπεριφορά της.
Δείτε το video