ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Βούλα Βαβάτση: Θέλω καριέρα στο εξωτερικό...

H Βούλα Βαβάτση έχει αρχίσει εδω και μέρες να καλλιεργεί το έδαφος για το νέο της DVD... Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο καινούριο ροζ dvd, εκτός απο φωτογραφήσεις για περιοδικά, προέβη και σε δηλώσεις.. Για την ακρίβεια είπε πως. θα την ενδιέφερε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό ως πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών. Επιτέλους και μια πρωταγωνίστρια που έχει πάρει σοβαρά τον ρόλο της..
Δηλώνει πως οι γυναίκες πλέον την φοβούνται γιατί την νιώθουν ως απειλή, ε νώ αυτό που είπε και προκάλεσε είναι πως εκτός από την Τζούλια και την Μαριάννα Ντούβλη, θα ήθελε να δει πρωταγωνίστρια σε μια ροζ ταινία και την Ζέτα Μακρυπούλια, γιατί αυτό θα έκανε την έκπληξη!

60χρονος ισχυρίζεται ότι έκανε έρωτα με περισσότερες από 1500 γυναίκες!!!

Ούτε χρόνο να φάει… δεν είχε ο 60χρονος Κλίβ Γουόρθ που ισχυρίζεται ότι έκανε έρωτα με περισσότερες από 1500 γυναίκες τις οποίες γνώρισε μέσω του διαδικτύου.
Ο πρώην ανθρακωρύχος δήλωσε ότι τις 300 κοπέλες, τις γνώρισε από το facebook, ενώ τις υπόλοιπες τις γνώρισε από άλλα κοινωνικά δίκτυα.
Ήταν τόσο απροκάλυπτα σεξομανής που το Facebook αναγκάστηκε να του διαγράψει το λογαριασμό, κάτι που είχε συμβεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.
Σήμερα ο Κλίβ έχει δημιουργήσει νέο λογαριασμό με όνομα... Κάρολ Πίτερς και εμφανίζει τη φωτογραφία του μοντέλου Κάρολι Ρόμπινσον.
Το ίδιο συνέβη και το 2004 όταν τον έδιωξαν από το datingdirect.com μετά από χιλιάδες παράπονα γυναικών που τις ενοχλούσε.
Μέχρι τα 80 του έχει πολύ δουλειά να κάνει…

ΔΕΙΤΕ: Η Ρένια Δούκα παρηγορεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού!

Tο καυτό μοντέλο Ρένια Δούκα σε μια Sexy πράσινη φωτογράφηση με την εμφάνιση και όχι μόνο του Παναθηναϊκου...

Η Rihanna σε σέξι εμφάνιση στο All Star Game του NBA! [Βίντεο]

Η αποθέωση του διάσημου ήταν το All Star Game του NBA, την Κυριακή στο Λος Άντζελες, καθώς καλλιτέχνες βρέθηκαν επάνω στη σκηνή και στις κερκίδες.
Τις εντυπώσεις έκλεψε η Rihanna, με τα αποκαλυπτικά κοστούμια της και τα χορευτικά της, που τραγούδησε live στο ημίχρονο του αγώνα.
Η RiRi -με σέξι εμφάνιση που άφηνε τα καλλίγραμμα πόδια της σε κοινή θέα- ξεκίνησε το σόου της με ένα remake της επιτυχίας της «Umbrella», ενώ τραγούδησε κομμάτια από όλη την δισκογραφία της, όπως ένα uptempo mix του «Only Girl» και το «Rude Boy».
Μαζί της στην σκηνή βρέθηκαν χορευτές, μουσικοί ακόμα και με βιολιά, αλλά και συνάδελφοι, όπως ο Drake με τον είπε «What's My Name» και ο Kanye West με τον οποίο τραγούδησαν το «All Of The Lights».
Εκτός από την Rihanna, στο event τραγούδησαν οι Lenny Kravitz, Keri Hilson και Cee Lo Green.
Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο «Staples Center» για να δουν από κοντά τον εντυπωσιακό αγώνα. Μεταξύ αυτών οι Jack Nicholson, Beyonce, Bruno Mars, Noah Wyle, George Lopez, Arnold Schwarzenegger, Lil Wayne, Justin Hoffman, Steven Tyler και Justin Bieber.
Star

Ποιος κατήγγειλε την Πάνια για ανάρμοστη συμπεριφορά και βιαιοπραγία;

Την ανάρμοστη συμπεριφορά της Αννίτας Πάνια απέναντι στους απλήρωτους συνεργάτες της με αποκορύφωμα τη ...ρήψη ενός ποτηριού με νερό σε μια κοπέλα που αντέδρασε διεκδικώντας τα δικαιώματα της καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας εργαζόμενος του σταθμού. Χαρακτηριστικά με επιστολή του αναφέρει για την παρουσιάστρια:
"Λίγο πριν την απογευματινή συγκέντρωση των εργαζομένων η Αννίτα Πάνια είχε μαζέψει όλο το team της παραγωγής της και τους έλεγε: "Δε με νοιάζει αν έχετε λεφτά και πως θα έρχεστε ή το πώς θα φεύγετε, ελέτε και με τα πόδια, δε με ενδιαφέρει. Εδώ θα έρχεστε με το χαμόγελο στα χείλη και η εκπομπή θα βγαίνει κανονικά δίχως να ακούσω οποιονδήποτε να παραπονιέται".
Είπε επίσης και άλλα πολλά με αγενέστατο τρόπο και επιθετικό, εναντίον των... απλήρωτων στενών συνεργατών της.
Τότε μια κοπελίτσα, συνεργάτιδα της αντέδρασε και ζήτησε δικαιολογημένα και σεμνά κάποιες εξηγήσεις επί του θέματος.
Τότε ποιος είδε το θηρίο την Αννίτα και δε τη φοβήθηκε. Της επιτέθηκε προσωπικά με ύβρεις και πολλές χυδαιότητες. Όπου στο τέλος της πέταξε η Αννίτα της κοπέλας το ποτήρι με το νερό που έπινε. Η κοπελίτσα έφυγε κλαίγοντας και την Αννίτα την κράταγαν οι ψυχραιμότεροι γιατί ήθελε να το συνεχίσει.
Δε μπορούμε να καταλάβουμε το θράσος της Αννίτας να φτάσει σε αυτό το σημείο εκείνη τη στιγμή και ενώ έχει τόσο άδικο.
Τις ίδιες επιθετικές τάσεις τις έχουν και άλλοι ανώτεροι εναντίον των εργαζομένων του καναλιού, μόνο που δε τις έχουν κάνει ακόμα πράξη. Και όλα αυτά γιατί απαιτούμε τα δεδουλευμένα μας και τα δικαιώματα μας. Ντροπή σου Αννίτα γιατί πιστεύαμε ότι είσαι μαζί μας".
gossip-tv.gr

Συρίγος στην δίκη Κεντέρη-Θάνου: Μαϊμού το τροχαίο, οργανωτής... ο Τζέκος

Την πληροφορία για «μαϊμού» τροχαίο ατύχημα, την οποία έλαβε από πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος των δυο αθλητών, κατονομάζοντας μάλιστα τον προπονητή Χρήστο Τζέκο ως οργανωτή του τροχαίου, κατέθεσε στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση των ολυμπιονικών Κατερίνας Θάνου και Κώστα Κεντέρη, ο δημοσιογράφος της «Ε» Φίλιππος Συρίγος.
Επικαλούμενος δε το δημοσιογραφικό απόρρητο, δεν κατονόμασε την πηγή του, τονίζοντας ότι "ο δημοσιογράφος επικοινωνεί μόνο με την κοινή
γνώμη, δεν είναι συνεργάτης ούτε της αστυνομίας ούτε της Δικαιοσύνης, ούτε των αρχών".
Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Δεν είπα ποτέ ότι οι αθλητές ήταν ντοπέ. Μόνο τις συμπεριφορές και το αποτέλεσμα μπορώ να εξετάσω. Με την εισαγωγή τους στο νοσοκομείο απέφυγαν τον έλεγχο. Μπορεί να μην υπάρχει σχετικός κανονισμός αλλά δεν είθισται να γίνεται έλεγχος (ντόπινγκ) προς νοσηλευόμενους ασθενείς".
Σχετικά με τον έλεγχο ντόπινγκ εξήγησε ότι σύμφωνα με δικές του πληροφορίες ήταν διαταγή του τότε πρόεδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, ο οποίος πιέστηκε από τις μεγάλες δυνάμεις του στίβου, που θεωρούσαν ότι οι δύο ολυμπιονίκες τελούσαν υπό διαρκή κάλυψη.
Η κατάθεση του Φίλιππου Συρίγου ολοκληρώθηκε και η δίκη συνεχίζεται. Απόντες από τη διαδικασία, παρά την προηγούμενη απόφαση του δικαστηρίου για αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους, είναι και σήμερα οι Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου.
Κατά την έναρξη της διαδικασίας η υπεράσπιση Κεντέρη υποστήριξε ότι ο εντολέας της βρίσκεται οικογενειακώς στο εξωτερικό για σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά του.
Το δικαστήριο τελικώς ενέμεινε στην απόφαση του για αυτοπρόσωπη κλήση των δυο κατηγορουμένων. Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί την 1η Μαρτίου.
enet.gr 
Πηγή

Ολυμπιακός Βόλου: «Τέλος» ο Τσιώλης!!!

«Παρελθόν» από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Σάκης Τσιώλης.
Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τη λύση του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βολιώτικης ομάδας: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σήμερα το πρωί λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες».

Μαρινάκης: Αναγνωρίζω το λάθος μου, σας καλώ να τα βρούμε!!!

Στροφή 180 μοιρών έκανε σήμερα (Δευτέρα 21/02) ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή του ζητάει συγγνώμη για όσα έγιναν το Σάββατο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ καλεί τον προεδρεύων αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα σε συνάντηση για να ηρεμήσει η κατάσταση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση – δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα. Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».

Παραπέμπονται οι τρεις διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

«Πακέτο» στo πειθαρχικό όργανο παραπέμπουν τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, Καλόπουλο, Σαραϊδάρη και Τρτύφωνα τα μέλη της δικής μας ΚΕΔ.
Η επιτροπή συμφωνεί πως κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Κατσουράνη, ενώ αντίθετη γνώμη με αυτή του διαιτητή έχουν και στη φάση με το χέρι του Τοροσίδη.
Επίσης η επιτροπή στέκεται και στο δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού και στην κακή εφαρμογή του πειθαρχικού ελέγχου από τον Καλόπουλο.
Εξάλλου, ομόφωνα παραπέμπουν τον β’ βοηθό Τουμπακάρη που στον αγώνα ΑΕΚ – Πανιωνίου δεν είδε το εκτός φάσης χτύπημα του Ριέρα σε παίκτη της ΑΕΚ και 
τον Θάνο ο οποίος στον αγώνα Ολυμπιακού Β. – Ηρακλή έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Football League: Ισόπαλο και με ένταση το ντέρμπι κορυφής!

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής σε αναμέτρηση με πολλή ένταση. Στο ημίχρονο Εθνικός Αστέρας-Λεβαδειακός 0-1.
Στο ντέρμπι κορυφής ο ΠΑΣ με το βαθμό της ισοπαλίας φαίνεται να πραγματοποιεί το σημαντικότερο βήμα για να βρεθεί απευθείας στη Super League, αν

ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜA!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης σε επικοινωνία που είχε με τον... ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, πρότεινε την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ληφθούν αποφάσεις...
Ο κ Αδαμίδης, εξετάζει ακόμα και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί λύση, αλλά και τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο κ Αδαμίδης είχε πεί από τον Σεπτέμβρη μετά από όσα είχαν συμβεί με τη διαιτησία στο ματς Αρη-Παναθηναικού, πως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει.

Δείτε: Ένα νέο πρόσωπο... για την πρώην στρατιώτη !!!

 
Ο 30χρονών Mitch Hunter από την Ιντιάνα για αρκετούς μήνες περιμένει την μεταμόσχευση.
Το περασμένο καλοκαίρι μπήκε στη λίστα των υποψηφίων για μεταμόσχευση οργάνων από δότες σε νοσοκομείο της Βοστώνης, "Νοσοκομείο Brigham and Women".
Ίσως σύντομα, ο Μιτς να έχει κυριολεκτικά ένα νέο πρόσωπο, μολονότι είναι
πιθανό ότι η θεραπεία μπορεί να πάρει πολλούς μήνες, καθώς οι

Οι νέες τιμές των αυτοκινήτων και με την απόσυρση!!!

Κατεβάστε τους τιμοκαταλόγους πώλησης νέων επιβατικών αυτοκινήτων, όπως αυτοί εκδίδονται από

Μπάσκετ ανδρών Γ΄Εθνική - Πρωτέας - Μακαμπή 89 – 70

Η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, παρά τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, κατάφερε μία ακόμη νίκη στο Κλειστό των Γρεβενών αυτή τη φορά εναντίον της  Μακαμπή. Επικράτησε εύκολα με σκορ 89- 70 με κορυφαίους παίκτες, αφού σημείωσαν και τους... περισσότερους πόντους, τους  Μουράτογλου και  Μίχο.
Οι παίκτες του Πέτρου Μουρουζίδη επιβλήθηκαν από νωρίς στο σκορ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην

Γρεβενά: Καταγγελία φρίκης - Σκότωσαν, έψησαν και έφαγαν αρκούδα!

Άναυδοι έμειναν μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης για την Άγρια Ζωή και τη Φύση, ''Καλλιστώ'', ανακαλύπτοντας ότι στο νομό Γρεβενών, κάτοικοι της περιοχής έστρωσαν τραπέζι με κυρίως πιάτο μια αρκούδα! Στο τραπέζι υπήρχε τοποθετημένο σε περίοπτη θέση το κεφάλι του ζώου...
Σύμφωνα με το ''Εθνος'' το τραπέζι ήταν οργανωμένο με μυστικότητα και οι συμμετέχοντες ήταν γνωστά μέλη της κοινωνίας της πόλης. Ωστόσο το κοινό μυστικό κυκλοφόρησε και ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε το θάρρος να τηλεφωνήσει στην περιβαλλοντική οργάνωση ''Καλλιστώ'' για να το καταγγείλει έστω και ανώνυμα.
Με τρεμάμενη φωνή ενημέρωσε τους ανθρώπους της οργάνωσης για το γεύμα, είπε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία και πως γνωρίζει τα ονόματα εκείνων που... έστησαν την όλη εκδήλωση. Πριν όμως προλάβουν να ρωτήσουν οτιδήποτε τα μέλη της οργάνωσης, τους έκλεισε το τηλέφωνο.

ΣΟΚ: Εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός από την Ουέφα!!!

Εγκλημα και τιμωρία!!!
Με ποινή αποκλεισμού από κάθε Ευρωπαική διοργάνωση κινδυνεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός αν η καταγγελία στην οποία προτίθεται να προσφύγει ο Παναθηναικός τεκμηριωθεί και γίνει αποδεκτή. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες η ποινή μπορεί να φτάσει
ακόμα και τα 2 έτη μια και στην Ουέφα η ελληνική ομάδα είναι υπότροπος!

Με «Hummer» στα διόδια Μαλγάρων!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια των Μαλγάρων, θα πραγματοποιήσουν... αύριο Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων.
Οι εργαζόμενοι θα φτάσουν συνοδεία στρατιωτικών οχημάτων «Hummer» και πυροσβεστικών αυτοκινήτων, κατασκευής της εταιρίας και θα τα παρατάξουν στις δύο πλευρές της εθνικής οδού, χωρίς να διακόψουν την κίνηση επί της εθνικης οδού.
Επίσης θα μοιράσουν στους διερχόμενους οδηγούς ενημερωτικό υλικό, σχετικά με τη δεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η άλλοτε κραταιά αμυντική βιομηχανία, λόγω έλλειψης ρευστότητας.
Στις αρχές Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί, είχαν αποφασίσει να δώσουν στη διοίκηση δεκαπενθήμερη πίστωση χρόνου, προκειμένου να βρει λύσεις στα εξαιρετικά πιεστικά προβλήματα ρευστότητας της αμυντικής βιομηχανίας. Η διοίκηση είχε δεσμευτεί έναντι των εργαζομένων για ομαλοποίηση της κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, η προθεσμία που είχαν δώσει οι εργαζόμενοι παρήλθε, χωρίς να σημειωθούν θετικές εξελίξεις.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία γενική συνέλευση που είχε ματαιωθεί λόγω τριών κατά σειρά αναβολών, επρόκειτο να εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, κατά περίπου 24 εκατ. ευρώ.
Η ΕΛΒΟ έχει σήμερα στις γραμμές παραγωγής πρόγραμμα κατασκευής 309 οχημάτων για τις ένοπλες δυνάμεις της Κύπρου, συν κάποιες ανακατασκευές για τον ελληνικό στρατό, έργα τα οποία, ωστόσο, παραμένουν «παγωμένα», λόγω έλλειψης ρευστότητας.
newsbomb.gr

ΤΟ «ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»

Το σχέδιο που απέστειλε ο Σ. Πιλάβιος στα μέλη του Δ. Σ.

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ;

Ύστερα από συνεργασία και συμφωνία με τον Γ. Γ. Α. κ. Πάνο Μπιτσαξή, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος εκπόνησε ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης του

ΠΥΡΣΟΣ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 2-0 (5-0)

20/2/2011
ΔΑΚ Γρεβενών
22η Αγωνιστική
 Σε ρυθμούς προπόνησης και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Πυρσός φιλοδώρησε την φιλοξενούμενη Πεντάβρυσο με 5 γκολ και παρέμεινε σε " Τροχιά Τίτλου", διατηρώντας την διαφορά που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βατανιακό. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι: Δούμας (15, 37), Σερέτης (50), Τζιώρας (53), Αλεξανδρίδης (58).
 ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο! Ο πατερ φαμίλιας έχει 39 γυναίκες και 94 παιδιά!!!

H οικογένεια Χωραφά μπροστά της μοιάζει συνηθισμένη και ολιγομελής... 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός του Pater Familia Ινδού
H οικογένεια Χωραφά μπροστά της μοιάζει συνηθισμένη και ολιγομελής. 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός του Pater Familia Ινδού. Ο κύριος Ziona

Μιραλάς: Αποφασισμένος να μείνει και του χρόνου!!!

Αποφασισμένος να μείνει και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό και να σκοράρει ξανά απέναντι στον ...Παναθηναϊκό δηλώνει ο Κέβιν Μιραλάς. 
Ο Βέλγος επιθετικός αναφέρθηκε στα γκολ του κόντρα στους «πράσινους».
Αρχικά με δηλώσεις του στον Πρωταθλητή τόνισε: «Κάναμε ένα αρκετά καλό ματς, ειδικά στην αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτό το διάστημα. Δυστυχώς χαλαρώσαμε κάποια στιγμή και βρήκε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίσει. Μας άξιζε η νίκη όμως, και γι αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία».
Όσο για το ποιο από τα δύο γκολ ευχαριστήθηκε περισσότερο είπε: «Τι να πω τώρα; Και τα δύο είναι ξεχωριστά, γιατί ξέρω τι σημαίνουν τα ματς με τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο μας. Σε δυσκολία και ομορφιά σίγουρα ήταν το πρώτο στο ΟΑΚΑ. Ήταν

ΤΩΡΑ: Κυκλοφορεί γυμνός στο κέντρο της Αθήνα!!!

Νεαρός άντρας κυκλοφορεί αγέρωχος και χαλαρός στο κέντρο της Αθήνας φορώντας μόνο τις κάλτσες του…
Ο άντρας περπατάει σα να μη συμβαίνει τίποτα, κοιτώντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. 
Απλά κάνει τη μεσημεριανή του βόλτα…
tsantiri.gr

Οριστικά αύριο στις 19:00 η ρεβάνς του ΠΑΟΚ

Πριν από λίγα λεπτά η UEFA ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ ότι το δεύτερο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία δεν θα αλλάξει ώρα και έτσι η σέντρα θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.
Οι Ρώσοι πρότειναν να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά οι εκρπόσωποι του «Δικεφάλου» δε δέχτηκαν το αίτημά τους. Συνεπώς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το παιχνίδι θα αρχίσει στην προγραμματισμένη ώρα, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
*Πάντως αξίζει να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι της Ρουμπίν Καζάν με την Τβέντε (την περασμένη Πέμπτη) την ίδια ημέρα άλλαξε η ώρα διεξαγωγής, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την εποχή στη Ρωσία.
Πηγή

Απίστευτο! Συνταξιούχοι ενοικιάζουν security για συνοδεία στην τράπεζα!

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι και λίγες οι φορές που το αστυνομικό δελτίο... περιλαμβάνει ειδήσεις του στυλ «Άγνωστοι επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο ο οποίος μόλις είχε πάρει τη σύνταξή του», ενώ παράλληλα συχνές είναι και οι φωνές απόγνωσης των ηλικιωμένων που τονίζουν ότι φοβούνται ακόμη και να κυκλοφορήσουν στην περιοχή τους!
Όσο και να ακούγεται απίστευτο, αναγκάστηκαν να βρουν μόνοι τους τη λύση: ενοικιάζουν σεκιούριτι για να τους συνοδεύει στην

Σκοτώθηκε από ταύρο!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή κοπέλα όταν δέχτηκε θανάσιμα χτυπήματα στο στήθος... μετά την πτώση της από την πλάτη ταύρου, ανακοίνωσαν χθες οι αρχές στην Florida των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το περιστατικό συνέβη στις 08:30 το πρωί της Παρασκευής στη παραθαλάσσια πόλη Tampa. Η κοπέλα είχε πάει για να κάνει μια βόλτα, επάνω στην πλάτη ενός ταύρου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ανοικτό για τους επισκέπτες. Κατά τη διάρκεια της βόλτας της και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, η 16χρονη Brooke Ann Coats έπεσε από την πλάτη του και στη συνέχεια δέχτηκε χτυπήματα στο στήθος.
Οι υπεύθυνοι του χώρου απομάκρυναν τον ταύρο και μετάφεραν την κοπέλα στο Γενικό νοσοκομείο του Tampa η οποία τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.
pamepreveza.gr

Σοκ στο Internet για τη Δούκισσα!

Σοκ στο Internet για τη Δούκισσα!Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία… Δέκα ψεύτικα προφίλ στο Internet κάνοντας τη Δούκισσα Νομικού να τρέχει και να μην φτάνει. Σοκ υπέστη το μοντέλο και παρουσιάστρια όταν ενημερώθηκε από φίλους της ότι κάποιοι απαντούν για λογαριασμό της μέσω Διαδικτύου. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, με το που ενημερώθηκε η Δούκισσα τι έχει συμβεί ανάρτησε στο πραγματικό της προφίλ: «Θέλω να σας πω ότι το μόνο αληθινό προφίλ μου είναι αυτό εδώ και ονομάζεται Δούκισσα Νομικού. Δεν έχω ακόμα δεύτερο προφίλ και επειδή απαντούν σαν να είμαι εγώ, εάν μπορείτε μην τους ακούτε και βοηθήστε κάνοντάς τους διαγραφή στα σχόλιά σας. Σας ευχαριστώ και σας φιλώ».
gossip-tv.gr

ΣΟΚ: Ξεκληρίζουν τα ελάφια και τα πωλούν με το κιλό!!!

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί το παράνομο κυνήγι στις ...περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα περιστατικά λαθροθηρίας να πληθαίνουν ανησυχητικά. Πίσω από κρούσματα με τεμαχισμένα ελάφια και μαζικές εισβολές σε απαγορευμένες περιοχές, λειτουργεί ένα παραβατικό κύκλωμα με σκοπό το κέρδος από το εμπόριο του κρέατος.
Η «επιχείρηση» αποδεικνύεται εξαιρετικά κερδοφόρα, καθώς το ετήσιο «εισόδημα» για έναν λαθροθήρα -μονό από την πώληση 2-3 άγριων ζώων- μπορεί να φτάσει τα 20.000 ευρώ.
Τα «πολύτιμα» θηράματα είναι κυρίως ελάφια, αγριογούρουνα και υδρόβια πτηνά και οι εξορμήσεις γίνονται, κατά κανόνα, αργά τη νύχτα. Η πάταξη του «εγκλήματος» ενάντια στην άγρια ζωή δεν είναι δυνατή, αφού οι αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες είναι ανύπαρκτες και

“Βόμβα” μεγατόνων! - Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα!

Έντονη είναι η κινητοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τα όσα τραγελαφικά... έγιναν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” σκέφτονται μία σειρά από κινήσεις που αναμένεται να ταράξουν τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είναι σίγουρο ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης θα τεθούν πολλές προτάσεις στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα αυτό που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που όπως είναι αντιληπτό δεν μπορεί να γίνει.
Ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποσυρθεί η επαγγελματική ομάδα και οι πράσινοι να αγωνίζονται με Νέους έως το τέλος της κανονικής περιόδου, ήτοι 7 αγωνιστικές.
Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σκέψη απόσυρσης των διεθνών παικτών από την Εθνική ομάδα, κάτι βέβαια που θα αποφασιστεί

Αλάνθαστος δηλώνει ο Καλόπουλος!

Ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του άλλαξαν ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου για να ...αποφύγουν τους εξαγριωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού». Τι είπε ο Καλόπουλος για το ντέρμπι;
Ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του, Τρύφωνας και Σαραϊδάρης, αναγκάστηκαν να αλλάξουν ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου, καθώς εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοίμαζαν… επίσκεψη.
Το διαιτητικό τρίο είχε κανονιστεί να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο

Μαρίκα Μητσοτάκη: έχει άντρα, 4 παιδιά, 13 εγγόνια και δισέγγονα, αλλά κατέληξε στο γηροκομείο

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ότι η μητέρα της Ντόρας Μπακογιάννη, του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Αλεξάντρας Γκουρντέν, γιαγιά του δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη και της Αλεξίας Μπακογιάννη και σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει καταλήξει σε γηροκομείο.
Η κυρία Μαρίκα, που φτιάχνει εξαιρετικά ντολμαδάκια, αντάξια για να σερβιριστούν σε αρχηγούς κρατών, όπως ο Τζορτζ Μπους, ο άνθρωπος που έχει γεννήσει ικανούς και άξιους πολιτικούς είναι τρόφιμος γηροκομείου!
Τόσα παιδιά, τόσα εγγόνια και δισέγγονα κι όμως κανείς δεν ύψωσε

Η Γυναίκα Που Ζει Από Στάχτες Αποτσίγαρων!

Το πιο περίεργο πράγμα που θα διαβάσεις σήμερα!!!
Η Μπιάνκα είναι μια κοπέλα μέσης ηλικίας που έχει διάφορες παραξενιές.
Και όχι παραξενιές από τις απλές, απ' αυτές που έχουμε όλοι μας ή από αυτές που έχουμε συνηθίσει να έχουν οι άνθρωποι γύρω μας.
Η Μπιάνκα, που λες, τη βρίσκει με το να τρώει τις στάχτες από το τασάκι. Η ίδια δεν καπνίζει, μάλιστα, και περιμένει ευλαβικά τη στιγμή που η αδερφή της θα σβήσει το τσιγάρο για να φάει τη στάχτη της.
Επίσης, μια άλλη παραξενιά που έχει είναι το να περνά παραπάνω από 150 ώρες το μήνα για να τρώει κομματάκια από κεραμικά.
Πάρτε της μακριά την τεφροδόχο. Λέω εγώ τώρα.
yupi

Τι ψωμί να επιλέξω;

To ψωμί, είναι ότι πιο παραδοσιακό τρόφιμο βρίσκεται σε κάθε γεύμα.
Είναι πλούσιο σε διαφορά θρεπτικά συστατικά, τέτοια συστατικά είναι:
> Η γλουτένη, μια πρωτεϊνη η οποία συντίθεται από τις προλαμίνες και βοηθά στην ανάπτυξη και συντήρηση του μυϊκόύ συστήματος.
> To άμυλο, ένας φυσικός υδατάνθρακας, ο οποίος προσφέρει ικανοποιητικό ποσό ενέργειας στον ανθρώπινο οργανισμό.
> Η κυτταρίνη, φυσικός υδατάνθρακας, όπου προστατεύει την πέψη του εντέρου και την εύρυθμη λειτουργία του.
> Κάλιο, σημαντικό ίχνοστοιχείο, το οποίο ρυθμίζει την πλήρη

Κλειστά σήμερα Δευτέρα τα καφέ και εστιατόρια στη Δ.Μακεδονία κόντρα στον αντικαπνιστικό νόμο!!!

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα όλα τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής (εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες) των νομών Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών τους για την εφαρμογή του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος ...
Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου τους, οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για την «ερήμωση των καταστημάτων, το κλείσιμο πολλών απ' αυτά και την απώλεια θέσεων εργασίας» και ζητούν:
- Αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου
- Μείωση του ΦΠΑ στο 6,5%
- Κατάργηση του δημοτικού φόρου και
- Κατάρτιση φορολογικών κινήτρων για τη δημιουργία επιχειρήσεων αμιγώς καπνιζόντων
Το είδαμε ΕΔΩ STAR-FM.gr

Εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι του Τοροσίδη!!!

Μια αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ και μια κροτίδα πέταξαν άγνωστοι τα ...ξημερώματα στη πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βασίλης Τοροσίδης. 
Οι δράστες έριξαν τη μολότοφ στη πυλωτή της πολυκατοικίας στο Χαϊδάρι, επί της οδού Καλαβρύτων, ενώ από τις φλόγες προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα. 
Οι άγνωστοι, πριν διαφύγουν, έγραψαν υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού στους τοίχους του κτιρίου.
gossip-tv

Δέκα παιδιά σκοτώθηκαν σε ορφανοτροφείο στην Εσθονία!!!

Τουλάχιστον δέκα παιδιά έχασαν τη ζωή τους, όταν φωτιά έκαψε ένα... ορφανοτροφείο για παιδιά με αναπηρίες στην παραλιακή πόλη Χαάπσαλου στη δυτική Εσθονία, μετέδωσε δημόσια ραδιοτηλεόραση της χώρας (ERR).Ο Βίκτορ Σααρεμέτς, εκπρόσωπος των σωστικών συνεργείων δηλώνει ότι η φωτιά «κατάπιε» το κτίριο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή 37 παιδιά και εννέα ενήλικες.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ 1-1 (1-0)

Σάββατο: 19-02-2011
16η αγωνιστική
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ
Επεσαν σε ...σκόπελο τα Αεράτα!!!
Ισόπαλοι σε όλα Γρεβενά Αεράτα και Κεραυνός Ιτέας στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Το τελικό 1-1 καθρεφτίζει την ποιότητα του αγώνα και δεν ευνοεί καμία από τις 2 ομάδες
Δυνατό και ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο α΄μέρος, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αναπτυχθούν, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δημιουργήσουν πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Μεγάλο το πρόβλημα των επιθετικών, αφού οι άμυνες ήταν

Αλλαγή βαλβίδας στην καρδιά χωρίς εγχείρηση!!!

Εντυπωσιακά αποτελέσματα για τη μείωση της θνησιμότητας και την ποιότητα ζωής των ασθενών με στένωση αορτικής βαλβίδας – την πιο συχνή σήμερα βαλβιδοπάθεια – έχει η διαδερμική (μη χειρουργική) αντικατάσταση της βαλβίδας.
Τα αρχικά ενθαρρυντικά βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα επιβεβαιώθηκαν από την τελευταία πολυκεντρική μελέτη PARTNER, που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ και δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Στη μελέτη αυτή οι ερευνητές συμπεριέλαβαν ασθενείς υψηλού κινδύνου για χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια, τυχαιοποιήθηκαν οι ασθενείς σε φαρμακευτική αγωγή

ΠΑΤΡΑ: Η Νάϊλα βασίλισσα του Καρναβαλιού!!!

To όνομά της έπεσε στο τραπέζι και μάλλον η απόφαση είναι τελική. H Νάιλα... η μαύρη γαζέλα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική εκπομπή Νext Top Model 1, αναμένεται να είναι εκτός απροόπτου, η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2011.
Οι πληροφορίες λένε ότι η συμφωνία ανάμεσα στη Νάιλα και τον Δήμο Πάτρέων έχει επιτευχθεί και τις επόμενες ημέρες θα "πέσουν" και οι σχετικές υπογραφές.
Είναι η πρώτη φορά που βασίλισσα του καρναβαλιού θα είναι μαύρη και αναμφισβήτητα αυτό κρίνεται θετικά από τους περισσότερους.

Το ΔΝΤ εμπνέει το καρναβάλι!!!

Αν ο καλός καλλιτέχνης μετατρέπει τον πόνο σε τέχνη, τότε ο καλός καρναβαλιστής... μετατρέπει τα δεινά της κρίσης σε... σατιρικά κοστούμια, ευφάνταστες στολές και πρωτότυπα άρματα. Τη στιγμή που τα γεγονότα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για μεταμφιέσεις, αποτελούν ταυτόχρονα και την αιτία που μειώνει τον

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ - ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 0-2 (0-1)


Σάββατο 19/2/2011
16η αγωνιστική
Γήπεδο Καρπερού

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Ευχάριστο απόγευμα για τους Πόντιους του Βατολάκκου, όπου μετά τα συνεχεί άτυχα αποτελέσματα, επέστρεψαν στις νίκες. Με σκόρερ τον Ασλανίδη στο 40' και τον Γκορουμάνο στο 66' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν τη νίκη μέσα στο Καρπερό. Καλύτερη η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκκου στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε την πρωτοβολία και την κατοχή της μπάλας, επικράτησαν των γηπεδούχων, καθώς εκμεταλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοροπήσουν το μάτς, αλλά στάθηκαν άτυχοι σε δύο φάσεις όταν η μπάλα σημάδεψε δύο φορές (45'+2 και στο 63') τα δοκάρια του Αποστολίδη.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
6' καλό σουτ του Ασλανίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
14' καλό σουτ του Τσέλα λίγο άουτ.
27' κόρνερ του Λαμπρόπουλου από δεξιά, βρήκε τον Χριστοδούλου, το πλασέ άουτ.
34' σέντρα του Παπαγεωργόπουλου στην περιοχή βρήκε για ακόμη μία φορά τον Χριστοδούλου, η κεφαλιά ψαράκι βγήκε ελάχιστα άουτ.
40' κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου στον Ασλανίδη, το πλασέ στα δίχτυα του Κούτουλα 0-1.
45+2 σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με στόχο τον Χριστοδούλου, η κεφαλιά από κοντά βρήκε το δοκάρι του Αποστολίδη, ο οποίος στην επαναφορά μπλόκαρε σταθερά.
 β' ημίχρονο
49' καλό σουτ του Λαμπρόπουλου πάνω από τα δοκάρια.
58' καλό σουτ του Μαλακατά, με δυσκολία ο Αποστολίδης έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
 59' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Γκορουμάνο, απέκρουσε ο Κούτουλας σε κόρνερ.
63' μακρινό σουτ του Λαμπρόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.
66' έξοχη πάσα του Ντεμάι στον Γκορουμάνο, όπου με καταπληκτικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-2.
76' η σέντρα του Τσιούρη στην περιοχή του Καρπερού, καρφωτή κεφαλιά του Μαγιάννη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κούτουλας.
78' δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στον Ρομάριο.
90+3 καλό σουτ του Λαμπρόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Άριστη η διαιτησία του Κ. Τσέτσιλα και των βοηθών του Στεργιόπουλου, Ράτζα (ΕΠΣ Γρεβενών).
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ (Ιωάννης Κυρακλίδης): Κούτουλας, Χρ. Παπαδόπουλος, Χαρ. Παπαδόπουλος, Ρότσι, Ζυγούρας, Ευθ. Παπαγεωργίου, Παπαγεωργόπουλος, Τζέλα, Χριστοδούλου (75' Κυρακλίδης), Λαμπρόπουλος, Μαλακατάς.
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σάκης Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης, Τσιούρης, Ντενίς, Κεντεποζίδης (49' Μιχαηλίδης), Σάλλο, Ντεμάι,  Σπυρόπουλος (72' Μαγιάννης), Κ. Παπαδόπουλος, Βάσος, Γκορουμάνος (85΄Γεωργιάδης), Ασλανίδης.