ΣΙΝΕ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΔΕΣ!!! ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΣΕΞ!

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες εμφανίζονται να προτιμούν να είναι αδύνατες από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού περιοδικού. Το περιοδικό «Fitness» ρώτησε τις αναγνώστριές του αν θα έμεναν έναν χρόνο χωρίς να κάνουν έρωτα, με «αντάλλαγμα» να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και το 51% απάντησε θετικά.
Οι υπόλοιπες γυναίκες -από τις 2.400 που ρωτήθηκαν- απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να ήταν 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό, με την προϋπόθεση να απολαμβάνουν καλό σεξ.
Το 43% των γυναικών παραδέχθηκε ότι παραλείπει γεύματα τακτικά σε μια προσπάθεια να αδυνατίσει και το 39% ότι έχει κάνει «δίαιτες πείνας».
Σύμφωνα με την έρευνα, 3 στις δέκα γυναίκες έχουν δοκιμάσει -αλλά δεν θα επαναλάμβαναν ποτέ- κάποια από τις δίαιτες των διασήμων, όπως η δίαιτα με βρεφικές τροφές της Τζένιφερ Άνιστον ή η δίαιτα αποτοξίνωσης με χυμούς της Γκουίνεθ Πάλτροου. Όπως δήλωσαν, οι δίαιτες αυτές τις άφηναν υπερβολικά πεινασμένες για να μπορούν να τις συνεχίσουν.
«Οι γυναίκες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να χάσουν βάρος και να μην το ξαναπάρουν, γι’ αυτό είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν δίαιτες που έχουν γρήγορα αποτελέσματα. Είναι η ιδέα του μαγικού χαπιού», δήλωσε η διευθύντρια του περιοδικού «Fitness», Παμ Ο’ Μπράιεν.
«Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή δίαιτα, γύρω στις 1.500 θερμίδες την ημέρα, θα χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα. Η άσκηση είναι σημαντικός παράγοντας. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που σας αρέσει, τρέξιμο ή σπίνινγκ. Απελευθερώνει ενδορφίνες και ενισχύει τον μεταβολισμό», πρόσθεσε.
Η μία στις πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι ασκείται τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα και η μια στις τέσσερις δήλωσε ότι έχει αφαιρέσει φωτογραφίες από το προφίλ της στο Facebook, επειδή πίστευε ότι φαινόταν χοντρή.
Το 27% απάντησε ότι έχει κάνει τόσες δίαιτες που… έχει χάσει τον λογαριασμό, ενώ το 44% δήλωσε ότι βρισκόταν σε δίαιτα την στιγμή της δημοσκόπησης.
www.psema.gr

Cameron Diaz - Μου αρέσει το πορνό!!! (Video)

Σε αυτή τη δήλωση προέβη η Cameron Diaz στο σόου του Jimmy Kimmel.
Ουσιαστικά θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαφημίσει τη νέα της ταινία, Bad Teacher, στην οποία παίζει μία δασκάλα η οποία καπνίζει μαριχουάνα και θυμίζει περισσότερο στο στιλ την Daisy Dukes παρά μία σοβαρή καθηγήτρια. Δεν έμεινε στη δήλωση ότι της αρέσει το πορνό, αλλά ανέφερε ότι διασκεδάζει πολύ όταν πηγαίνει στο ξενοδοχείο και παραγγέλνει ταινίες τέτοιου τύπου.
gossip-tv

Να γιατί απέλυσα την σκρόφα την γραμματέα μου!!!!

Πριν από δύο εβδομάδες ήταν τα 46α γενέθλια μου και δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα καλά γι αυτό. Κατέβηκα να πάρω το πρωινό μου ξέροντας ότι η γυναίκα μου θα μου έφτιαχνε το κέφι με τις ευχές της και ίσως και με κάποιο δώρο.Όχι μόνο δεν μου...
ευχήθηκε, δεν είπε ούτε 'καλημέρα'!
'Καλά να πάθεις, που θελες και παντρειές', σκέφτηκα. Παρηγορήθηκα όμως γιατί φανταζόμουνα ότι τα παιδιά θα το θυμόντουσαν. Τα παιδιά όμως κατέβηκαν για πρωινό και δεν είπαν λέξη.
Όταν έφτασα στο γραφείο, ήμουν τελείως πεσμένος και απογοητευμένος.
Καθώς έμπαινα, η γραμματέας μου, μου...
λέει: "Καλημέρα κύριε διευθυντά, Ευτυχισμένα Γενέθλια." Αισθάνθηκα καλύτερα, κάποιος τουλάχιστον με θυμήθηκε. Δούλεψα μέχρι το μεσημέρι. Κάποια στιγμή, η γραμματέας μου χτύπησε την πόρτα και

To σουτιέν που τα αποθηκεύει όλα...(VIDEO)

Τέτοιο σουτιέν σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί! Βέβαια απαιτεί και τα ανάλογα προσόντα...

«Έφυγε» ο ποδοσφαιριστής Κώστας Ανδριόπουλος!!!

Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 27 ετών ο Κώστας Ανδριόπουλος,
Ο πρώην πορτιέρο των Αίαντα Γαστούνης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού Βόλου, Βέροιας, Παναχαϊκής και Ναυπακτιακού, δεν κατάφερε να κερδίσει την «άνιση μάχη» με τη λευχαιμία και υπέκυψε σε ηλικία 27 ετών.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου της ιδιαίτερης πατρίδας του, Γαστούνης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κοντά στον άτυχο τερματοφύλακα είχαν βρεθεί το τελευταίο διάστημα τόσο ο Π.Σ.Α.Π. όσο και αρκετές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, που με επισκέψεις στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά, όπου νοσηλευόταν, αλλά και οικονομική συνεισφορά θέλησαν να τον βοηθήσουν να αποφύγει το μοιραίο, κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:
«Ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος δεν είναι πια μαζί μας. Ξεψύχησε, καθώς έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία μετά από 13 μήνες αγώνα, που αποδείχθηκε άνισος.
Ο Κωνσταντίνος νοσηλευόταν στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, όπου άφησε την τελευταία πνοή του, αν και πολέμησε με όλες τις δυνάμεις του, πάντα με την οικογένειά του στο πλευρό του.
Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Κωνσταντίνου που χάθηκε τόσο πρόωρα, μόλις στα 26 χρόνια του.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων και δυνάμεων του, ο Π.Σ.Α.Π. προσπάθησε να σταθεί αρωγός στην περιπέτεια του Κωνσταντίνου, που όμως δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν για την αντιμετώπιση των εξόδων νοσηλείας του Κωνσταντίνου και όσους συμπαραστάθηκαν με οιονδήποτε τρόπο.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου. Έκαναν ό,τι μπορούσαν καλύτερο αλλά δεν ήταν δυνατό, όπως αποδείχθηκε, να σώσουν τον λεβέντη τους, στον οποίο έδωσαν τα πάντα και πάνω από όλα αγάπη, αφοσίωση και στήριξη.
Η κηδεία του Κωνσταντίνου θα γίνει την Κυριακή το πρωί στις 11.30 στη γενέτειρα του, τη Γαστούνη, όπου θα υπάρξει εκπροσώπηση του Π.Σ.Α.Π..
Η τελευταία ομάδα του Κωνσταντίνου ήταν η Βέροια, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε αγωνισθεί και στον ΠΑΟΚ Καλό ταξίδι, Κωνσταντίνε».
Πηγή

Super League: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ατρόμητος για την 24η αγωνιστική στη Super League. Ο Brito άνοιξε το σκορ στο 31΄ και δύο λεπτά αργότερα ο Govou, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο πρώταθλημα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Περισσότεροι από 30.000 φίλοι των «πράσινων» έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ και αποθέωσαν τους παίκτες, με τον Djibril Cisse να έχει την τιμητική του, φώναξαν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ολυμπιακού και της Λίγκας, ενώ πήραν από τον αγωνιστικό χώρο το πανό της Super League.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, ωστόσο ήταν αυτοί που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31΄ με τον Brito να εκμεταλλεύεται την πάσα του Sarmiento και να «κρεμάει» τον Τζόρβα. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Govou πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από το λάθος του Oliveira και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 51΄ οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Baszczynski, αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και είχε μοναδική ευκαιρία στο 60΄ να πάρει το προβάδισμα, το πλασέ, όμως, του Τάτου δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε και ο Τζόρβας μπλόκαρε. Ο Ferreira προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του αγώνα με κινήσεις από τον πάγκο οι οποίες δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Σκόρερ: 33΄ Govou / 31΄ Brito
Συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Sarriegi, kante, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Simao, Καραγκούνης (78΄ Cleyton), Νίνης (74΄ Μαρίνος), Govou (83΄ Πετρόπουλος), Cisse
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Oliveira, Σκόνδρας, Baszczynski, Sarmiento, Σφακιανάκης, Brito (64΄ Camara), Καραγκούνης (69΄ Καραλής), Τάτος (84΄ Μελισσάς), Saganowski.
Τα γκολ από το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 1-1 (video)

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το έξυπνο... deal

Στο φανάρι σταματά μια πόρσε, και την πλησιάζει κουτσαίνοντας ένας ζητιάνος με... λερωμένα σκισμένα ρούχα, ξυπόλυτος, αξύριστος, φαλακρός, χωρίς μισά δόντια, ο οποίος απλώνει το χέρι:
-Κύριε σας παρακαλώ δώστε μου λίγα λεπτά για να πάρω κάτι να φάω...
Ο οδηγός τον κοιτάζει με ξαφνιασμένο βλέμμα, και του λέει:-Αν θα σου δώσω 50 ευρώ, πες μου την αλήθεια, θα τα ξοδέψεις σε ποτά και τσιγάρα;
-Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών και ποτέ δεν κάπνιζα, ούτε έπινα.
-Καλά, αν θα σου δώσω 100 ευρώ, θα πας σε στούντιο, ε; Και θα τα δώσεις όλα στις πόρνες, έτσι δεν είναι;
-Μα τι λέτε κύριε, είμαι 48 χρονών, είκοσι χρόνια παντρεμένος με 2 παιδιά, και ποτέ δεν πήγα με άλλη γυναίκα.
-Τότες άκου τι θα κάνουμε. Θα σε πάω στο σπίτι μου, και θα πω στη γυναίκα μου να μας σερβίρει ένα πλούσιο τραπέζι και στο τέλος θα σου δώσω και 200 ευρώ. Συμφωνείς;
-Μα κύριε ντρέπομαι, κοιτάξτε τα χάλια μου, τι θα πει η κυρία σας;
-Δεν με νοιάζει για το τι θα πει η βλαμμένη.
Εγώ θέλω να δει πως καταλήγουν οι άντρες που δεν καπνίζουν, δεν πίνουν, και δεν κερατώνουν τις γυναίκες τους...

Σοκ στη Γαλλία: Αφού σκότωσε και έψησε τη γυναίκα του, τάισε με αυτήν τα παιδιά τους!

Σοκ στη Γαλλία, από την ομολογία ενός 42χρονου, ότι η γυναίκα του...που από το 2006 είχε δηλωθεως αυτόχειρας, δεν είχε αυτοκτονήσει όπως είχε υποστηρίξει ο σύζυγός της, αλλά αυτός την σκότωσε και την έψησε. Ο 42χρονος στην αρχή είχε υποστηρίξει ότι η γυναίκα του είχε κρεμαστεί και αυτός από φόβο την έθαψε στον κήπο. Μετά άλλαξε την απολογία του και είπε ότι η γυναίκα του ναι μεν είναι αυτοκτονήσει (κρεμάστηκε) αλλά μετά αυτός έκαψε το πτώμα.
Τελικά ο δράστης αποφάσισε και στο δικαστήριο είπε όλη την αλήθεια. Όπως ανέφερε αποφάσισε αν ξεθάψει από τον κήπο το πτώμα της γυναίκας του και να το ψήσει... Μάλιστα για να μην το βρουν ποτέ, τάισε τα έξι παιδιά τους μ' αυτό...
eglimatikotita.blogspot.com

Υπολογιστής εμφυτεύτηκε σε...μάτι!!!

Ο μικρότερος ηλεκτρονικός υπολογιστής......Εμφυτεύτηκε στο μάτι ασθενούς Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν το μικρότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή, με επιφάνεια μόλις ενός... τετραγωνικού χιλιοστού, που εμφύτευσαν στο μάτι ασθενούς με γλαύκωμα.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, με επικεφαλής τον καθηγητή Ντένις Σιλβέστερ, όπως αναφέρει η βρετανική "Ντέιλι Μέιλ", εφηύραν ένα μικροσκοπικό κομπιούτερ που περιλαμβάνει ένα χαμηλής ενέργειας επεξεργαστή, έναν αισθητήρα πίεσης του αίματος στο μάτι, μια μνήμη, μια πολύ λεπτή μπαταρία-φιλμ, μια ηλιακή κυψέλη και μια ασύρματη κεραία, που μεταδίδει δεδομένα σε μια εξωτερική συσκευή ή σε ένα δίκτυο υπολογιστών.
Η συσκευή, που θα χρειαστεί κάποια χρόνια ακόμα πριν βγει στο εμπόριο, παρακολουθεί συνεχώς την πίεση του αίματος στο μάτι του ασθενούς και την εξέλιξη του γλαυκώματος, μιας πάθησης που μπορεί να επιφέρει τύφλωση. Κάθε 15 λεπτά κάνει αυτόματα μετρήσεις, ενώ καταναλώνει κατά μέσο όρο 5,3 νανοβάτ.
Για να φορτίζεται η μπαταρία, το μάτι του ασθενούς πρέπει να εκτίθεται επί δέκα ώρες σε φωτισμό εσωτερικού χώρου ή σε μιάμιση ώρα φωτός από τον ήλιο. Ο υπολογιστής-πομπός μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα μέχρι μιας εβδομάδας πριν τα μεταδώσει σε κάποια συσκευή-δέκτη.
Μικροσκοπικοί υπολογιστές αυτού του είδους, εκτός από την ιατρική, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μελλοντικά για την μέτρηση της περιβαλλοντικής μόλυνσης, την επιτήρηση της ακεραιότητας των κτιρίων κ.ά.

Super League: Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (video)

Μισή ώρα παιχνιδιού ήταν αρκετή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να φύγει νικητής από την Κέρκυρα. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη επανέλαβε την εμφάνιση του Κυπέλλου και πέρασε σα… σίφουνας από το «Νησί των Φαιάκων» νικώντας με 1-3.
Οι Βολιώτες έδειξαν από την αρχή τις… διαθέσεις τους και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ. Ο Ουμπίντες εκτέλεσε πέναλτι από τα αριστερά, οι αμυντικοί της Κέρκυρας «κοιμήθηκαν» και ο Σολάκης μπήκε στην πορεία της

Έρευνα για το θάνατο 13 εγκύων!!!

Οι ινδικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το θάνατο 13 εγκύων, στις οποίες φέρεται ότι... χορηγήθηκε μολυσμένος ορός σε κρατικό νοσοκομείο, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.
Οι θάνατοι σημειώθηκαν στο νοσοκομείο Ουμάιντ στην βόρεια πόλη Τζοντπούρ, στο Ρατζαστάν, τις τελευταίες δέκα ημέρες. Οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι οι οροί, τους οποίους είχε προμηθεύσει ινδική φαρμακευτική εταιρία, ήταν μολυσμένοι, δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Ναρέντερ Τσανγκάνι.
"Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε στις 13 Φεβρουαρίου.
Ολες οι γυναίκες πέθαναν από ακατάσχετη αιμορραγία", είπε ο Τσανγκάνι σε τηλεφωνική του συνέντευξη.
Τέσσερις γυναίκες τελούν υπό ιατρική παρακολούθηση και η κατάσταση της υγείας της μίας κρίνεται σοβαρή, είπε ο ίδιος.
Κλιμάκιο της κυβέρνησης του Ρατζαστάν μετέβη χθες Πέμπτη στο νοσοκομείο και ξεκίνησε την έρευνα. Η κρατική αστυνομία ξεκίνησε παράλληλα άλλη έρευνα εις βάρος της παρασκευάστριας εταιρίας και κατέσχεσε τους αχρησιμοποίητους ορούς, είπε ο Τσανγκάνι.
Οι συγγενείς των θυμάτων πραγματοποίησαν χθες διαδήλωση διαμαρτυρίας κοντά στο νοσοκομείο. "Χάσαμε την κόρη μας", είπε ο κάτοικος της περιοχής Ρ.Κ Πουροχίτ στο πρακτορείο ειδήσεων IANS.
"Είναι ανίκανοι να μας δώσουν μία εξήγηση. Είναι ντροπή", πρόσθεσε ο ίδιος.
Οι θάνατοι των γυναικών επαναφέρουν στο προσκήνιο το υψηλό ποσοστό μητρικής θνησιμότητας και τις κακές συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία της χώρας. Στη χώρα αυτή της Νότιας Ασίας αναλογεί το ένα έκτο των περίπου 360.000 θανάτων γυναικών παγκοσμίως κάθε χρόνο, σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Το μητρικό ποσοστό θνησιμότητας εξακολουθεί να συνιστά πρόβλημα καθώς η Ινδία πιθανόν να αποτύχει στο στόχο της μείωσης του ποσοστού αυτού κατά 75% από το 1990 ως το 2015.

Super League: Ηρακλής – Skoda Ξάνθη 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Ξάνθη στο Καυτανζόγλειο για την 24η αγωνιστική στη Super League. Οι Ακρίτες προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Καζάκη, ενώ οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν με τον Dani στις καθυστερήσεις. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Φλίσκα στο 58΄.
Το ντέρμπι κορυφής της Serie A στον William Hill. Δες ζωντανά και εντελώς δωρεάν το Milan – Napoli
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Γιάννης Λ. Πολίτης
(από ΤΑ ΝΕΑ)
Στην πιο κρίσιµηστιγµή της έχει µπει η κυβέρνηση, καθώς το κλίµα στην κοινωνία είναι πολύ βαρύ µετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού µε την Ανγκελα Μέρκελ. Μια συνάντηση από την οποία έγινε ξεκάθαρο ότι η όποια λύση δοθεί στο ελληνικό πρόβληµα θα...
είναι εξαιρετικά επώδυνη και απαιτεί νέες θυσίες.
Η εξέλιξη αυτή µειώνει τις προσδοκίες που είχαν δηµιουργηθεί την προηγούµενη περίοδο ότι στη Σύνοδο Κορυφής στις 25 Μαρτίου οι ευρωπαίοι ηγέτες θα τολµήσουν να προχωρήσουν σε ευνοϊκές ρυθµίσεις για τα χρέη των αδύναµων χωρών του Νότου, γεγονός που θα ανακούφιζε την Ελλάδα και θα έβαζε οριστικό φρένο στις επιθέσεις και τα στοιχήµατα των αγορών περί χρεοκοπίας. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές στο εσωτερικό της κυβέρνησης και κυρίως της Κοινοβουλευτικής Οµάδας, που ζητούν από τον οικονοµικό επιτελείο να διαφοροποιήσει τη στάση του έναντι των δανειστών και των ευρωπαίων εταιρειών µας.
Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, µέλη της κυβέρνησης και πολλοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι η «τακτική να λέµε σε όλα ναι» ίσως αποδειχθεί αδιέξοδη και στο τέλος µοιραία για την πορεία της χώρας. Και αυτό γιατί παρότι έχουν ληφθεί πολύ σκληρά µέτρα που δοκιµάζουν τηνκοινωνική συνοχή, τα χρέη αυξάνονται και οι προβλέψεις για την επόµενη τριετία είναι εξαιρετικά δυσοίωνες. Το κλίµα έγινε ακόµηπιο βαρύ µε την εµφάνιση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στον Κοινοβουλευτικό Τοµέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, όπου για πρώτη φορά δεν ήταν απόλυτα σίγουρος, όπως επεσήµανε η Βάσω Παπανδρέου, ότι η χώρα σύντοµα θα µπει σε θετική πορεία. Σε όλα αυτά ήρθαν να προστεθούνοι δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος για πρώτη φορά µίλησε για το λεγόµενο «κούρεµα» του ελληνικού χρέους, ένα ενδεχόµενο που ξορκίζει δηµοσίως η κυβέρνηση και δεν θέλει να ακούει η Γερµανία, η οποία κατέχει 80 δισ. του ελληνικού χρέους.Ο Γιώργος Προβόπουλος προανήγγειλε νέα σκληρά µέτρα λιτότητας και προέβλεψε ότι η χώρα το 2012 είναι δύσκολο να βγειστις αγορές καινα δανειστεί µόνη της. Τα στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνουν ότι οι κινητοποιήσεις εργαζοµένων θα πολλαπλασιαστούν, η κοινωνική ένταση θα ενταθεί και διαµηνύουν στην ηγεσία ότι «έχει εξα ντληθεί το οπλοστάσιο των επιχειρηµάτων τους».
Στο Μαξίµου πάντως φθάνουν από πολλές πλευρές εισηγήσεις η κυβέρνηση να χρησιµοποιήσει πλέον άλλη γλώσσα στους εταίρουςµας: «Ενα καλό όπλο είναι ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονοµικών να επικαλούνται διαρκώςτην κλιµακούµενη κοινωνική δυσαρέσκεια και να επισηµαίνουν ότι µια γενικευµένη έκρηξη στην Αθήνα θα πάρει τη µορφή ντόµινο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες». Σε κάθε περίπτωση µετά τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, ο Πρωθυπουργός θα βρεθεί αντιµέτωπος µε µεγάλα διλήµµατα, καθώς οι περισσότεροι στοκόµµα του θα πιέζουν για αλλαγήπολιτικής, άλλοι θα ζητούν ανασχηµατισµό προκειµένου να δηµιουργηθεί νέα προσδοκία στους πολίτες, ενώ πάντα παραµένει στο τραπέζι το χαρτί των πρόωρων εκλογών. Επισήµως η προσφυγή στις κάλπες διαψεύδεται, πολλοί ωστόσο λένε ότι εάν στη Σύνοδο Κορυφής τα πράγµατα εξελιχθούν άσχηµα για τη χώρα µας, ενδεχοµένως ο Πρωθυπουργός να ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Προσοχή: τα Μνημόνια δεν είναι “4″, αλλά “στα τέσσερα”


Οι τιμές ναι μεν αυξήθηκαν.... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

MΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ!.

Μέσα στη κρίση και στα σενάρια πτωχεύουμε δεν πτωχεύουμε, κάποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος μας και κερδοσκοπούν αισχρά! Δεν μιλάω για μονάδες spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων,
αλλά για την καθημερινότητα μας!  Πρόσφατα πήγα να αγοράσω ένα επιπλάκι από την πολυεθνική IKEA.  Είχα αγοράσει ήδη ένα πριν κανα χρόνο και πήγα να αγοράσω και ένα  δεύτερο. Θυμόμουν ότι το είχα αγοράσει.... 49 ευρώ. Όταν πήγα να πάρω  το

200 οικονομολόγοι σε Μέρκελ: Εξαναγκάστε την Ελλάδα σε χρεοκοπία!

Αυξάνονται οι πιέσεις στην γερμανίδα καγκελάριο...
κατά των δαπανηρών για τον γερμανό φορολογούμενο διασώσεων ευρωπαϊκών χωρών, ενώ η Μέρκελ αντιμετωπίζει τη μία εκλογική ήττα μετά την άλλη.
Μετά τον πρόεδρο της Bundesbank Άξελ Βέμπερ, ο οποίος τάχθηκε κατά της επαναγοράς ομολόγων και της μείωσης του επιτοκίου δανεισμού, περίπου 200 γερμανοί οικονομολόγοι υπογράφουν δήλωση στην οποία καλούν την Άνγκελα Μέρκελ να μην συναινέσει κατά την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου, σε προτάσεις που θα οδηγήσουν σε νέα

Στην Βεργίνα μαθητές ξεναγούνται από σκοπιανούς

Προς κ. Παύλο Γερουλάνο Υπουργό Πολιτισμού
Υπουργείο Πολιτισμού

Εξοχότατε κύριε Υπουργέ,

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε πως στον ιστορικό χώρο της Βεργίνας μαθητές των Σκοπίων οι οποίοι επισκέπτονται την Βεργίνα «μαθαίνουν» και ξεναγούνται στον χώρο από εκπαιδευτικούς των Σκοπίων και ΟΧΙ από Έλληνες ξεναγούς όπως προβλέπεται από τον Νόμο. Σύμφωνα με την εγκύκλιο της 13/7/2007, Α.Π.: 11601 εκπαιδευτικοί άνευ αμοιβής μπορούνε να κάνουν την ξενάγηση των μαθητών τους ΕΦΌΣΟΝ λάβουν την άδεια ξενάγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού!!!

Εάν αυτό αληθεύει το Υπουργείο Πολιτισμού φέρει βαρύτατη ευθύνη στη διαιώνιση διαστρέβλωσης και οικειοποίησης εκ μέρους των Σλάβων της Ελληνικής ιστορίας. Δεν πρέπει να είμαστε τόσο αφελείς που να πιστεύουμε πως οι εκπαιδευτικοί της γείτονας χώρας διδάσκουν πως η Μακεδονία είναι Ελληνική. Επιπλέον διαιωνίζεται στη νεολαία των Σκοπίων η έχθρα προς την πατρίδα μας εφ' όσον συνεχίζεται να εμπεδώνεται στη μαθητιώσα νεολαία πως η Μακεδονία «τους» είναι υπόδουλη. Χωρίς αμφιβολία, δίδεται στους Σκοπιανούς, με τη χρήση «αναμνηστικού» φωτογραφικού υλικού κλπ., η ευκαιρία περαιτέρω προπαγάνδας εις βάρος της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας, όχι μόνον εντός του Σκοπιανού κράτους, αλλά ιδιαίτερα προς όλα τα Μ.Μ.Ε. ανά τον κόσμο.

Κύριε Υπουργέ, εάν όντως είναι έτσι σκοπεύετε να σταματήσετε αυτή την τραγική για τον ελληνισμό κατάσταση; Μπορείτε σας παρακαλούμε να απαντήσετε στην παράκλησή μας αυτή όσο το δυνατόν ταχύτερα;
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αδημονούμε για την απάντησή σας.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου-Νίνα Γκατζούλη
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ-Δρ. Αντώνιος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά-Χαράλαμπος Μουτουσίδης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
Επικοινωνία:
Nina Gatzoulis
President of the Committee of World Pan-Macedonian Associations
Email: ninagatz@comcast.net
Τηλ: 603-742-0466 begin_of_the_skype_highlighting 603-742-0466 end_of_the_skype_highlighting
Φαξ: 603- 617-2977
Πηγή: email

Γεράκια υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία!!!

Η Πολεμική Αεροπορία τους έχει εντάξει σε πρόγραμμα απομάκρυνσης του κινδύνου πρόσκρουσης πτηνού σε αεροσκάφη και “υπηρετούν” σε Καλαμάτα, Άραξο, Τανάγρα και Λάρισα, καθώς εκεί παρουσιάζεται η μεγαλύτερη συχνότητα των περιστατικών με προσκρούσεις πτηνών σε αεροσκάφη....
Οι εκπαιδευτές τους είναι μόνιμοι υπαξιωματικοί που δηλώνουν επιθυμία να ασχοληθούν με τα γεράκια, τα οποία αρχικά η Πολεμική Αεροπορία προμηθευόταν από εκτροφείο της Αγγλίας. Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα εγχώριας προμήθειας από εκτροφείο στη Δράμα. Το καταλληλότερο είδος γερακιού για να αντιμετωπίσει τα πτηνά ενός αεροδρομίου με βάση και τη μέση θερμοκρασία περιβάλλοντός του έχει διαπιστωθεί ότι είναι ο πετρίτης.
Ταυτόχρονα, γίνεται προσπάθεια αναπαραγωγής γερακιών, ώστε η Πολεμική Αεροπορία να απαλλαγεί από το κόστος αγοράς που ανέρχεται στα 1.000 ευρώ για κάθε γεράκι.
Η εκπαίδευση των γερακιών που πραγματοποιείται συγχρόνως με την εκπαίδευση του προσωπικού έχει διάρκεια περίπου 4 μήνες.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης γερακιών που εδρεύει στο ΚΕΦΣΚΥ λειτουργεί ως χώρος φροντίδας νοσούντων γερακιών και γηροκόμησης αναπήρων με την επίβλεψη ειδικών κτηνιάτρων, ενώ οι υπαξιωματικοί συνοδοί γερακιών περνούν από ετήσια αξιολόγηση.
Οι δοκιμές ξεκίνησαν το 1999 από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας όπου υπάρχει έντονη πτητική δραστηριότητα. Τα γεράκια εκτελούν ολιγόλεπτες επαναλαμβανόμενες πτήσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας σε σημεία κοντά στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών.
Κάθε γεράκι εκτελεί καθημερινά 4-5 ολιγόλεπτες πτήσεις γύρω από το γερακάρη και σε ακτίνα τέτοια ώστε να υπάρχει οπτικοακουστική επαφή. Η χρησιμοποίησή τους είχε άμεσα αποτελέσματα, καθώς μέσα σε ένα μήνα διαπιστώθηκε σημαντική μείωση συγκέντρωσης πτηνών γύρω από τα αεροδρόμιο.
Και αυτό γιατί πλέον τα πτηνά της ευρύτερης περιοχής γνωρίζουν ότι η διέλευσή τους από το αεροδρόμιο είναι πολύ επικίνδυνη λόγω των εκπαιδευμένων γερακιών τα οποία και μόνο με την εκτέλεση ελιγμών τους προκαλούν ανησυχία, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από την περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ο δείκτης προσκρούσεων πτηνών εντός του αεροδρομίου έχει σχεδόν μηδενιστεί (από 8 συμβάντα το 2000 μόλις ένα το 2010).
Πάντως, επειδή κανένα μέσο εκφοβισμού από μόνο του δεν αποτελεί "πανάκεια", η Πολεμική Αεροπορία έχει δημιουργήσει την ομάδα εκφοβισμού πτηνών σε όλα τα αεροδρόμιά της. Τα μέσα που χρησιμοποιεί για την απομάκρυνση των πουλιών είναι:
- Τα εκπαιδευμένα γεράκια,
- Οι συσκευές παραγωγής θορύβου (κανονάκια αερίου - Propane canons),
- Τα κυνηγετικά όπλα (Shooting guns) και
- Οι συσκευές αναμετάδοσης κραυγών πανικοβλημένων πτηνών (Distress calls: Track-1 γλάρος, Track-2 γεράκι, Track-3 εκπυρσοκρότηση όπλου, Track-4 σειρήνα και Track Λέιζερ).
newsit

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ!!!

Η αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει την ακρίβεια επιβεβαιώνεται καθημερινά, δημιουργώντας πονοκέφαλο σε Μαξίμου και συναρμόδια υπουργεία από τη ραγδαία αύξηση των τιμών των καυσίμων. Τη Δευτέρα, θα γίνει σύσκεψη στο υπουργείο Περιφερειακής...
Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τη συμμετοχή των παραγόντων της αγοράς πετρελαιοειδών.
Παράλληλα, υπάρχει έτοιμο σχέδιο σε περίπτωση αύξησης των τιμών στα δημητριακά, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ντίνος Ρόβλιας.
Τιμές-ρεκόρ στη βενζίνη
Το ράλι του πετρελαίου έχει ήδη οδηγήσει τη μέση πανελλαδική τιμή πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης πάνω από το 1,60 ευρώ το λίτρο, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων, έχει ξεπεράσει και το 1,80 ευρώ.
Το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείται λίγο πάνω από τα 80 ευρώ το λίτρο.
Σήμερα, στην Αθήνα η μέγιστη τιμή ήταν 1,749 ευρώ/λίτρο, στη Θεσσαλονίκη 1,699 ευρώ, ενώ σε Πειραιά, Μαγνησία, Κυκλάδες, Χανιά, Σάμο Ρέθυμνο και Κεφαλλονιά ξεπέρασε το 1,80 ευρώ, με υψηλότερη τιμή στη Σάμο (1,84 ευρώ/λίτρο).
Οι παράγοντες της αγοράς καυσίμων φοβούνται ότι τις επόμενες ημέρες η μέση πανελλαδική τιμή θα ξεπεράσει το 1,70 και θα αγγίξει ακόμα και το 1,80 ευρώ/το λίτρο.
Από την πλευρά της αγοράς, τονίζεται ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και να αντιμετωπισθεί το θέμα του λαθρεμπορίου.

Δώδεκα χρόνια μετά... δεν έχουν πάρει μία από τη Ρικομέξ!!!

Τι κι' αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από το φονικό σεισμό της Πάρνηθας...
Τα θύματα του εργοστασίου της Ρικομέξ και της πολυκατοικίας στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποζημειώσεις που τους υποσχέθηκαν.
Βασική αιτία είναι το γεγονός πως οι τράπεζες που είχαν έννομο συμφέρον προηγήθηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν τα έσοδα τους από εκκρεμότητες των ιδιoκτητών και κατόπιν θα ικανοποιούνταν οι αξιώσεις των απλών πολιτών.
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα μάλιστα, τόσο η οικογένεια που έχασε δύο παιδάκια στην πολυκατοικία που έπεσε όσο και οι γονείς εργάτριας που έχασε τη ζωή της στη Ρικομέξ δεν πήραν ευρώ καθώς οι τράπεζες κατέσχεσαν τις περιουσίες.
Δε μπορούμε να σχολιάσουμε πολλά σ'αυτή την ιστορία... απλά ντροπή.

Είκοσι χιλιάδες άστεγοι στην Ελλάδα

Ξεπερνούν τους 20.000 οι άστεγοι στη χώρα μας, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ...ΜΚΟ «Κλίμακα». Όπως αναφέρει η επικεφαλής του προγράμματος της ΜΚΟ για τους άστεγους, κ. Άντα Αλαμάνου, έχουν καταμετρηθεί όχι μόνο όσοι κοιμούνται σε παγκάκια, αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν επισιτιστικά προβλήματα. Σημειώνεται ότι οι μισοί από αυτούς τους άστεγους ζουν στην Αθήνα,
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η κρίση έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη αστέγων, τους νεοάστεγους. Πρόκειται για ανθρώπους 28 έως 50 ετών, οι οποίοι είχαν ένα καλό βιοτικό επίπεδο και λόγω της οικονομικής συγκυρίας βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, στους δρόμους. Η Α. Αλαμάνου εξηγεί ότι πρόκειται ουσιαστικά για ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους, λόγω των χρεών και λόγω της ανεργίας.
Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα υπάρχουν περίπου 10.000 άστεγοι. Από αυτούς οι 3.000 κοιμούνται στα παγκάκια της πόλης. Στη Θεσσαλονίκη, οι περισσότεροι από τους 2.500 αστέγους είναι στην ηλικία των 50 ετών, ή είναι ανύπανδρες μητέρες.
Εκτός από τα προβλήματα διαβίωσης, οι άστεγοι αντιμετωπίζουν και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Το 85% των αστέγων υποφέρει από κάποια μορφή κατάθλιψης.

Η ΕΠΟ «τελείωσε» τους διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!!!

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε το Σάββατο ότι οι διαιτητές του επεισοδιακού ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, δεν θα ξανασφυρίξουν μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Υστερα από συνάντηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ και της ΔΑΔ/ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, έπειτα από την εκπλήρωση διεθνών υποχρεώσεων των κυρίων Μπριάκου (παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Champions League Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης), Βασάρα (παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ-Νάπολι), από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής

Έφηβος έπεσε σε κώμα στη σχολική εκδρομή!!!

Η σχολική εκδρομή κατέληξε σε εφιάλτη για έναν έφηβο από την Βρετανία, ο οποίος αυτή τη στιγμή παλεύει για τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα σε... χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας.
Ο 14χρονος, που βρίσκεται σε κώμα, τραυματίστηκε σοβαρά όταν τμήμα της εξάρτησής του μπερδεύτηκε στο lift που τον μετέφερε. Το ρούχο του τυλίχτηκε σφιχτά στο λαιμό του σχεδόν πνίγοντας το αγόρι, το οποίο αιωρούνταν στο κενό!
Άμεσα βρέθηκαν στο σημείο διασώστες που απεγκλώβισαν το παιδί και στην κυριολεξία το νεκρανάστησαν πάνω στο χιόνι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο, όπου σύντομα βρέθηκαν στο πλάι του και οι γονείς του.
Το άτυχο αγόρι ήταν στο lift μαζί με τρεις συμμαθήτριές του. Λίγο πριν φτάσουν στο τέλος της διαδρομής τους, σε υψόμετρο κοντά στα 2.000 μέτρα, η οριζόντια προστατευτική μπάρα σηκώθηκε για να αφήσει τους τέσσερις επιβάτες να κατέβουν.
Όμως, ένα λουρί από το σακίδιο του αγοριού πιάστηκε στη θέση όπου καθόταν. Το αγόρι δεν κατάφερε να ελευθερωθεί εγκαίρως και το lift ανέπτυξε ξανά ταχύτητα ξεκινώντας την κατάβαση της πλαγιάς.
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι καθώς το παιδί προσπαθούσε απεγνωσμένα να ελευθερωθεί, γλίστρησε και κρεμάστηκε στο κενό από ένα κομμάτι ρούχο. Οι διασώστε τον βρήκαν αναίσθητο.
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να καταλογίσει ευθύνες επειδή το σύστημα ασφαλείας του lift δεν λειτούργησε, το αγόρι όμως παλεύει για τη ζωή του.
newsbomb.gr

Βγήκε από τα ερείπια του σεισμού και παντρεύτηκε!!! (video)

Η Emma Howard βγήκε ζωντανή, την προηγούμενη Τρίτη, από τα ερείπια της εταιρείας όπου εργαζόταν στην πόλη ChristChurch.
Ο αρραβωνιαστικός της Chris Greenslade στεκόταν με αγωνία μπροστά στα ερείπια περιμένοντας ένα σημάδι.
Το οποίο τελικά ήρθε με την «άνοδο» της κοπέλας του μέσα από το βάθος των ερειπίων. Ο νεαρός άνδρας συνειδητοποίησε το βαθύτερο περιεχόμενο του «συν Αθηνά και χείρα κίνει» και αποφάσισε να την παντρευτεί.
Το θαύμα έγινε, ο Θεός δεν την «πήρε» μαζί του και έτσι ο Chris Greenslade αποφάσισε να το «πάρει το κορίτσι». Ο γάμος τους έγινε χθες σε κλίμα συγκίνησης μπροστά στα ερείπια.
Δείτε το video...
Zougla

Δεν πληρώνω» την 1η Μάρτη

Νέα κινητοποίηση κατά του εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καλούν τα μέλη του ανοιχτού συντονισμού επιβατών Αττικής την 1 Μαρτίου.
Από τις 06:30 έως τις 09:30 το πρωί δεν θα πληρώσουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Συνεχίζουμε με μαζική και συλλογική Αντίδραση – Ανυπακοή:
- Για να παρθούν πίσω οι δυσβάστακτες αυξήσεις στα εισιτήρια
- Να ακυρωθούν τα μέτρα που διαλύουν τις δημόσιες συγκοινωνίες και μετατρέπουν την μετακίνηση σε είδος πολυτελείας
- Ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες των εργαζομένων»

Γυναίκα απανθρακώθηκε σε τελετή βουντού!!!

Σε τραγωδία κατέληξε τελετή βουντού στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.
Μία 64χρονη που είχε επισκεφθεί τον “ιερέα” έχασε τη ζωή της σε μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τα κεριά της τελετής.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματούχους, ξεκίνησε από τα κεριά της τελετής στην οποία συμμετείχαν μία 64χρονη συνταξιούχος δασκάλα και ο ιερέας.
Η γυναίκα είχε επισκεφθεί το διαμέρισμα και πλήρωσε τον άνδρα 300 δολάρια για να κάνει την τελετή που θα έφερνε καλή τύχη. Ωστόσο τα κεριά που βρίσκονταν στο πάτωμα, προκάλεσαν φωτιά στα σεντόνια του κρεβατιού του δωματίου, όπου οι δύο τους έκαναν σεξ. Δεν είναι γνωστό αν η σεξουαλική πράξη ήταν μέρος της τελετής.
Ο άνδρας προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με νερό από το μπάνιο, ωστόσο οι φλόγες εξαπλώθηκαν. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή αργότερα, ενώ 11 ενοικιαστές τραυματίστηκαν.
Για την κατάσβεση της φωτιάς χρειάστηκαν οι προσπάθειες 200 πυροσβεστών.
newsit

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Mετέφεραν έγκυο...με φέρετρο!!!

Υπάρχει και αυτή η Τουρκία...
η οποία δεν έχει σχέση με τους αριθμούς και τα ποσοστά ανάπτυξης της οικονομίας.
Γυναίκα έγκυος που την έπιασαν οι πόνοι για να μπορέσει να πάει στο Σέμντινλι – ενώ οι δρόμοι είχαν κλείσει- μεταφέρθηκε μέσα σε φέρετρο που πήραν από το τζαμί. Η Γελαβέζ Καγιά (32) που την έπιασαν οι πόνοι της γέννας, καθώς λόγω χιονιού δεν μπορούσαν να πάνε τα οχήματα, ζήτησε βοήθεια από τον δήμο για να πάει στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια αφού περίμενε για πολύ να ανοίξει ο δρόμος, και είδε πως δεν γινόταν τίποτε, προσπάθησε να μεταφέρει την έγκυο στο νοσοκομείο με ίδιες δυνατότητες. Έβαλαν την Γελαβέζ Καγιά μέσα σε φέρετρο που πήραν από το τζαμί του οικισμού και μέσα σε μια ώρα την μετέφεραν στο νοσοκομείο του Σέμντινλι.

Ο Ρεσάτ Καγιά συγγενής της εγκύου, περιγράφοντας το μεγάλο πρόβλημα από την αδιαφορία του δήμου του Σέμντινλι, είπε : ¨ Όταν η νύφη μου έγινε άσχημα, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες μας αποφασίσαμε να τη φέρουμε με το φέρετρο. Δεν είχαμε άλλη λύση. Οι γείτονες μας δεν αρνήθηκαν την βοήθεια.
onalert.gr

Ποια είναι δίπλα στην... υπολοχαγό Σάσα Μπάστα; Βίντεο

Στο πνεύμα των Αποκριών η Σάσα Μπάστα η οποία διασκέδασε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο Caramela.
Ποια όμως είναι η νεαρή κούκλα στο πλευρό της; Η υπολοχαγός Σάσα Μπάστα με την φίλη της Άννα Αναστασάκη σε μία καθαρά διασκεδαστική νύχτα με πολύ κομφετί και σερπαντίνες...

gossip-tv

Αμαλιάδα: Πείραξε την αδελφή τους και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!!!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το πρωί της Τετάρτης έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, ένας μαθητής..
Σύμφωνα με το iliatora, περίπου στις 10 το πρωί της Τετάρτης μαθητής που φοιτά στη Β'τάξη άρχισε να πειράζει λεκτικά μία μαθήτρια της Α' τάξης.
Η μαθήτρια φαίνεται να κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο τα αδέλφια της που κατέφθασαν με αυτοκίνητο στο σχολικό συγκρότημα για να την υπερασπιστούν.
Τα δύο αδέλφια της μαθήτριας άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά στο μαθητή ενώ στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στο σώμα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο ένας αδελφός κρατούσε και ένα αυτοσχέδιο… ρόπαλο.
Ο άτυχος μαθητής έπεσε στο έδαφος και καλούσε σε βοήθεια και οι δύο δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, αφού είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.
Ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση για τον ξυλοδαρμό ενώ την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα θα απασχολήσει και τον σύλλογο καθηγητών του σχολείου.
newsit

Στόχος Ιταλών σκάουτερ τα ελληνικά <λαβράκια>!!!

Ταλέντα στα ..."απόνερα" του ντέρμπι!!!
Τα αιχρά γεγονότα που έγιναν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (19/2), ήταν φυσικό και επόμενο να επισκιάσουν, όχι μόνο όλα τα υπόλοιπα γεγονότα της προηγούμενης 23ης αγωνιστικής, αλλά και κάθε άλλο αξιοσημείωτο γεγονός.
Ετσι, σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η... επιδρομή των Ιταλών σκάουτερ, οι οποίοι μέσα στο Σαββατοκύριακο (19 και 20/2), βρέθηκαν σε αρκετά γήπεδα προκειμένου να παρακολουθήσουν αγώνες υποδομής της Σουπερ Λίγκας και να τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους των ομάδων που εκπροσωπούν.
Απεσταλμένοι από Μίλαν, Γιουβέντους, Πάρμα, Τζένοα και Ουντινέζε, παρακολούθησαν κυρίως, νεαρούς σε ηλικία Ελληνες ποδοσφαιριστές, τους οποίους οι ομάδες μας δύσκολα θα εμπιστευτούν σε αγώνες Πρωταθλήματος. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι ξένοι… πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ψάχνουν για ταλέντα που μπορούν να αποκτήσουν σε τιμή ευκαιρίας. Μάλιστα, οι Ιταλοί «κατάσκοποι» πήγαιναν μαζί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και κρατούσαν διαρκώς σημειώσεις απ' όσα έβλεπαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Goal, η περιοδεία τους άρχισε το Σάββατο 19/2 το μεσημέρι απ' το γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι, όπου διεξήχθη το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αρη (0-1) για το πρωτάθλημα Νέων Κ20. Ο 18χρονος σέντερ φορ των «κίτρινων» Θανάσης Τοπούζης, (στόχος της Πάρμα και της Γιουβέντους, καθώς τον έχουν ξαναδεί) και ο συνομήλικός του Παναγιώτης Μπάλλας των γηπεδούχων (στόχος της Ουντινέζε και της Πάρμα), ήταν δυο απ' τους παίκτες που ήθελαν να... ακτινογραφήσουν. Σίγουρα όμως θα σημείωσαν και άλλα ταλαντούχα παιδιά των δυο ομάδων. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Καπανδρίτι, όπου είδαν τον αγώνα Νέων Κ20 ΑΕΚ - Πανιώνιου (0-4).
Δύο από τους Ιταλούς σκάουτερ, πήγαν λίγο αργότερα στην Τρίπολη, προκειμένου ο διαμεσολαβητής της Γιουβέντους να δει για άλλη μια φορά τον Κώστα Φορτούνη του Αστέρα, να αγωνίζεται εναντίον της Κέρκυρας. Το βράδυ, οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη στον Λουκά Βύντρα, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.
Την Κυριακή στις 10 το πρωί ήταν και πάλι σε γήπεδο και συγκεκριμένα στο Περιστέρι όπου έγινε το ματς Ατρόμητου - Παναθηναϊκού (2-4) για τους Κ17, και το απόγευμα παρακολούθησαν τον αγώνα της Super League Ατρόμητος - Αρης. Τη Δευτέρα επέστρεψαν στην πατρίδα τους και - όπως λένε οι άνθρωποι που τους συνόδεψαν σε όλο αυτό το... σαφάρι εντοπισμού ταλαντούχων Ελλήνων παικτών-, είχαν γεμάτα τα σημειωματάριά τους με αμέτρητες παρατηρήσεις...
Λέτε η ελληνική κοινότητα της Ιταλίας (Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Μίλαν, Βαγγέλης Μόρας - Μπολόνια, Παναγιώτης Κονέ - Μπρέσια, Παναγιώτης Ταχτσίδης - Γκροσέτο, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος - Νέοι Ιντερ, Βασίλης Καραγκούνης - Νέοι Ουντιναέζε) να διευρυνθεί;
Το σίγουρο είναι πως οι Ελληνες παίκτες, θα το ήθελαν πάρα πολύ…
Με πληροφορίες από το sentragoal

Europa League: Τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των «32», προέκυψαν τα ζευγάρια των «16» στο Europa League, τα οποία είναι τα εξής:





Benfica – Paris S.G
Dynamo Kyiv – Manchester City
Twente – Zenit
CSKA Moscow – Porto
PSV Eindhoven – Rangers
Bayer Leverkusen – Villarreal
Ajax – Spartak Moscow
Liverpool – Braga
Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 10 Μαρτίου και οι ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα

Τι σημαίνει το επώνυμο Καρατζαφέρης;

 Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός
Παρουσίαση με λίγα λόγια: Η γλωσσική ιστορία του επωνύμου Καρατζαφέρης, ίσως καθησυχάσει όσους αγωνιούν για την τύχη της Ελληνικής γλώσσας ανάμεσα σε τόσες ξένες λέξεις. Ίσως τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι τα ονόματα Χασάν, Αμπντούλ και άλλα μπορούν να μπουν στη ζωή μας, δίχως να αλλοιωθεί η ταυτότητα του πολιτισμού μας.
Σχετικά με το επώνυμο Καρατζαφέρης είναι γνωστό ότι το πρώτο συνθετικό Καρά, στην Τουρκική γλώσσα, σημαίνει “Μαύρος”. Στην ελληνική γλώσσα αφομοιώθηκε πλήρως είτε με την κυριολεκτική σημασία, π.χ. καραμπογιά, καραγκιόζης (goz: μάτι> καραγκιόζης =μαυρομάτης), Καραγιάννης (: Μαυρογιάννης) κ.ά., είτε με την υποτιμητική/μειωτική σημασία, π.χ.: καράβλαχος, καράγυφτος κ.ά.
Το β’ συνθετικό του επωνύμου Καρατζαφέρης (-τζαφέρης) δημιουργεί κάποια προβλήματα στην ετυμολογική ανάλυση, επειδή υπάρχουν διάφορες ερμηνείες, όπως:
α. Κατά την πρώτη εκδοχή το β΄ συνθ. του επωνύμου Καρατζαφέρης > -τζαφέρης παράγεται από τον πολύτιμο λίθο ζαφείρι < αρχ. ελλ. σάπφειρος > λατ. Sappirus (κάποιοι το συνδυάζουν και με το εβρ. Sappir, αλλά, γενικά, είναι άγνωστη η αρχική προέλευση της λέξης. Σύμφωνα με αυτή την ερμηνεία το επώνυμο Καρατζαφέρης σημαίνει Μαύρο Ζαφείρι (μάλλον απίθανο, γιατί είναι άσχετο με την ελληνική φύση). 24γράμματα
β. Η δεύτερη εκδοχή για το β’ συνθετικό -τζαφέρης είναι ότι προέρχεται από το μεσαιωνικό ουσιαστικό της Αλβανικής γλώσσας “τζαφέρ” που σημαίνει “άλογο”. Στην Αραβική, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, σημαίνει και γάιδαρος. Στην Ελληνική θα αποκαλούσαμε το επώνυμο Καρατζαφέρη ως “μαυροάλογο” ή “μαυρογάιδαρο”
γ. Στα Τούρκικα το όνομα Τζαφέρ είναι πολύ διαδεδομένο π.χ. Τζαφέρ Ταγιάρ (Çafer Tayar), στρατηγός του τουρκικού στρατού, αλβανικής καταγωγής. Το όνομα Τζαφέρ έφτασε στην Τούρκικη γλώσσα από την Αραβική. Πρόκειται για το μεταλλαγμένο “Ja’far”, جعفر , το οποίο είναι ένα πολύ συνηθισμένο Αραβικό όνομα. Ο πιο γνωστός Ja’far ήταν ο Ja’far ibn Abī Tālib (ο Τζαφάρ γιος το Abi Ταλέμπ) ο οποίος ήταν ο Θείος το Προφήτη Μωάμεθ, με το παρατσούκλι Ja’far at-Tayyār (δηλαδή ο Ja’far, ο ιπτάμενος, που βρισκόταν παντού και ανακατευόταν με όλα). Ο Άλλος γνωστός “Ja’far” ήταν ο έκτος Ιμάμης των Σιιτών, ο Ja’far al Sadeq (ο Ja’far, ο Τίμιος)*.
Για το λήμμα Ja’far υπάρχει αναφορά στο λεξικό του Deh’khoda. To λεξικό αναφέρει ένα ποίημα του 14ου αιώνα : «είδα τον Τζαφάρ πάνω στο τζαφάρ (: γάιδαρο) που έτρωγε τζαφαρί (: μαϊντανό) και πέρασε από το τσαφάρ (: γέφυρα)» (μεταφρ. Κ. Ραχίμι). Πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο, γιατί στην Αραβική ο μαϊντανός, η γέφυρα και ο γάιδαρος αναφέρονται ως Τζαφάρ. 24γράμματα
Ποιος να ξέρει αν η ετυμολογική καταγωγή του επωνύμου Καρατζαφέρης είναι Ελληνική, Τούρκικη, Αραβική, Εβραϊκή; Σίγουρα, όμως, όταν βλέπω τον Αμπντούλ και τον Χασάν στα φανάρια ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον των απογόνων τους, μετά από αιώνες, αν παραμείνουν στην Ελλάδα. Ίσως θα ονομάζονται Αμπντουλίδης ή Χασανάκης. Ίσως θα γίνουν Πατριώτες, Κήνσορες, Τιμητές, θα μιλάνε στην τηλεόραση μπροστά από Σημαίες και Αγίους και θα προσπαθούν να επαναφέρουν τους παραστρατημένους Έλληνες στο σωστό δρόμο.
Αφήνω τον πεινασμένο Χασάν και Αμπντούλ να μου καθαρίσουν το παρ-μπριζ στα φανάρια και σιγοτραγουδώ : “…γέλα, γέλα πουλί μου, γέλα, είναι η ζωή μια τρέλα…”
* Σημείωση: Για τη μετάλλαξη του Ja’far σε Τζαφέρης έχουμε δύο μεταβάσεις, αρχικά από τα Αραβικά στα Τούρκικα και μετά στα Ελληνικά. Όταν υπάρχουν δυο -α- στις λέξεις που μεταφέρονται από τα Αραβικά στα Τούρκικα, το πρώτο -α- προφέρεται βαθύ -α- , και το δεύτερο προφέρεται -ε-. Το Ja’far στα Τουρκικά προφέρεται CÂFER και γι αυτό έφτασε στα Ελληνικά ως Τζαφέρ > Τζαφέρης.