ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ποιά Lady είπε: Έκανα έρωτα στα 17 ήταν φρικτή εμπειρία?

Την έχουν κατηγορήσει ότι είναι υπερβολικά προκλητική εξαιτίας των στιλιστικών επιλογών της αλλά και των πολυσυζητημένων και αμφιλεγόμενων βίντεο των τραγουδιών της. Παρ' όλα αυτά, η Lady Gaga παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πόσο συντηρητική είναι στην προσωπική ζωή της και ότι απολαμβάνει τις ερωτικές επιθυμίες της μόλις τα τελευταία δύο χρόνια.
Η 24χρονη ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι όταν ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με έναν άντρα δεν ήταν έτοιμη και πως ήταν για εκείνη μία φρικτή εμπειρία. «Αν και ήμουν 17 ετών, δεν ήμουν έτοιμη και ήταν για εμένα μία φρικτή εμπειρία. Δεν ήταν καθόλου όμορφο. Ωστόσο, πάντα ρωτώ το σύντροφό μου αν έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και παίρνω μέτρα προφύλαξης».
«Δεν απολάμβανα το σεξ μέχρι πριν από δύο χρόνια που βρέθηκα στην κατάλληλη μονογαμική σχέση και αισθάνθηκα ελεύθερη να εμπιστευτώ, ενώ αγαπούσα αρκετά και τον εαυτό μου. Επειδή θεωρώ πως το σεξ δηλώνει το πόσο ευάλωτος είσαι, θέλω να πηγάζει από αγάπη»
Πηγή: Yupi

Ιαπωνία: Δείτε το ρομπότ άνθρωπο, η νέα κατασκευή από το Πανεπιστήμιο της Οσάκα. (video)

Το ρομπότ "Geminoid F", κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία στο Πανεπιστήμιο της Οσάκα, είναι γένος θηλυκού και μπορεί να... καθίσει, να πει και ένα γεια.
Το τρομακτικό είναι ότι δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ρομπότ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ανεκδοτάκι!

Ένας κλέφτης μπαίνει σε ένα σπίτι με την πρόθεση να κάνει μια διάρρηξη.
Τη στιγμή που αγγίζει τα πολυπόθητα ασημικά, ακούει μια φωνή:
*--"Εγώ κι ο Θεός σε βλέπουμε."
Είναι η φαντασία μου σκέφτεται και συνεχίζει.
*--"Εγώ κι ο Θεός σε βλέπουμε."
Αγνοώντας τη φωνή,...
..συνεχίζει όταν εκείνη πιο βροντερή από ποτέ επαναλαμβάνει την ίδια φράση. Πανικόβλητος ψάχνει για τη φωνή. Τελικά βρίσκει ένα παπαγάλο σ` ένα κλουβί.
*--"Καλά, εσύ με τρόμαξες παλιόπουλο;"
*--"Ναι ρε, έχεις πρόβλημα;" αποκρίνεται ο παπαγάλος.
*---"Πως σε λένε;" τον ρωτάει ο διαρρηκτής.
*--"Πραξιτέλη."

12χρονος δολοφόνος όλης του της οικογένειας!

Τα πιο άγρια δολοφονικά του ένστικτα έβγαλε ένας 12χρονος από το Κολοράντο όταν πυροβόλησε τη μητέρα και τον πατέρα του, τραυματίζοντας ταυτόχρονα και τα δύο μικρότερα αδέλφια του.Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπάρλινγκτον του Κολοράντο κοντά στα σύνορα με το Κάνσας.
Ο φερόμενος ως πατροκτόνος και μητροκτόνος κάλεσε αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του την Άμεση Δράση, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τα πτώματα της 50χρονης μητέρας του Μέριλιν και το 52χρονου πατέρα του Τσαρλς, όπως και την τραυματισμένη 5χρονη αδελφή του μαζί με τον 9χρονο αδελφό της.
Ο Τσαρλς και η Μέριλιν Λονγκ είχαν επτά παιδιά, όμως τέσσερα από αυτά, είχαν μεγαλώσει και δεν ζούσαν ακόμη μαζί τους. Φίλοι και συγγενείς, ωστόσο κατέθεσαν στην αστυνομία ότι δεν υπήρχαν "σημάδια" στην οικογένεια που να προβλέπουν αυτή την φρικιαστική εξέλιξη.
"Ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν στα κοινά. Έχω να θυμάμαι ένα χαμογελαστό ζευγάρι να κάνει βόλτες στην πόλη. Είναι μεγάλο το μυστήριο που σκεπάζει αυτη την υπόθεση...", σχολιάζει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά τους Ronnie Speakman.
Σύμφωνα με τους γιατρούς τα δύο τραυματισμένα παιδιά, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και γρήγορα θα γίνουν καλά, ενώ ο Εισαγγελέας Γουότσον, που άσκησε δίωξη κατά του 12χρονου δήλωσε ότι μπορεί να ζητήσει την εκδίκαση της υπόθεσης σε κανονικό δικαστήριο και την καταδίκη του 12χρονου ως ενήλικα.
Αποκαλύπτοντας οι αρχές κάποιες λεπτομέρειες από την έρευνα, αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν αρχικά να εξετάσουν τον δράστη από ψυχιάτρους, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αντιμετωπίζει σοβαρά ή όχι ψυχολογικά προβλήματα.

Κυκλώματα βαφτίζουν ελληνικό το βασικό διατροφικό προϊόν με στόχο τη διαμόρφωση υψηλής τιμής

Έχουμε γεμίσει νονούς! Βαφτίζουν τα πάντα σ΄αυτή τη χώρα!
Γαλλική πατάτα από την… Τρίπολη της Πελοποννήσου, κυπριακή πατάτα από την… Αίγυπτο, αλλά και από τη… Θήβα, ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να βρει στις κατά τόπους λαϊκές αγορές. Το υψηλό ειδικό βάρος που έχει η πατάτα στο «χρηματιστήριο» των κηπευτικών- αντίστοιχο με αυτό της ντομάτας- «νομιμοποιεί» ένα όργιο απάτης που στήνεται με...
... το βασικό διατροφικό προϊόν εις βάρος των καταναλωτών. Στην κομπίνα συμμετέχουν εισαγωγείς, χονδρέμποροι, τελωνειακοί υπάλληλοι αλλά και λιανοπωλητές. Το κύκλωμα έχει κάθε λόγο να ρισκάρει, αφού ο ετήσιος τζίρος της πατάτας πλησιάζει τα περίπου 350 εκατ. ευρώ τον χρόνο στη λιανική και περί τα 270 εκατ. ευρώ στη χονδρική πώληση. Ετησίως μάλιστα οι έλληνες καταναλώνουν 400- 500 εκατομμύρια κιλά.
Στις αρχές του Φεβρουαρίου ο κ. Δ.Κολώνιας, αντιπρόεδρος της εταιρείας Αkarport ΑΕ, που διαχειρίζεται το λιμάνι Πλατυγιάλι, στην περιοχή του Αστακού, έστειλε μια απεγνωσμένη επιστολή στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κ. Σκανδαλίδη με την οποία διαμαρτυρόταν επειδή οι υπηρεσίες του υπουργείου έδωσαν άδεια εκφόρτωσης αιγυπτιακής πατάτας και σε άλλα

Ποια ελληνίδα δήλωσε ότι "έχω στείλει άτομο στο νοσοκομείο"

Στην εκπομπή "super star" μίλησε η εν λόγο ελληνίδα-μοντέλο, λέγοντας ότι "έχω στείλει άνθρωπο στο νοσοκομείο".
Το μοντέλο φόβος και τρόμος των αντρών, μιας και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της, είναι η ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


...Δήμητρα Αλεξανδράκη από το Next Top Model.

Σπατάλη 182.000 ευρώ για... μανικετόκουμπα!!!

Πόρισμα - φωτιά έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης... Με χρυσά κουτάλια έτρωγαν οι υπάλληλοι του δήμου, αφού αποκαλύφτηκε ότι σπαταλήθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ σε δημόσιες σχέσεις και περίπου 182.000 ευρώ για αγορά δώρων, μεταξύ των οποίων μανικετόκουμπα, ζώνες, iPhone, λάπτοπ και κάμερες Διασπάθιση δημόσιου χρήματος σημειώνεται τα τελευταία χρόνια στο δήμο Αθηναίων, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιώργου Καμίνη, οι οποίες προέκυψαν κατόπιν ερευνών και στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από ελεγκτικούς μηχανισμούς, τα οικονομικά του δήμου κινδυνεύουν να

Μίκι Ρούνεϊ: “Με κακοποιούσε ο θετός γιος μου”

Έσπασε τη σιωπή του ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ. “Υπήρξα θύμα κακοποίησης από τον θετό μου γιο”. 
Το βίντεο και οι φωτογραφίες δείχνουν το δράμα του γνωστού ηθοποιού.
Επί σειρά ετών υπήρξε θύµα κακοποίησης από τον θετό γιο του. Οµως ο Μίκι Ρούνεϊ, ο βετεράνος αµερικανός ηθοποιός που έγραψε ιστορία στον κινηµατογράφο ως παιδί-θαύµα τις δεκαετίες ‘30 και ‘40, έλυσε τη σιωπή του και κάλεσε όλους τους ηλικιωµένους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. «Εάν συνέβη σε µένα, µπορεί να συµβεί στον οποιοδήποτε», τόνισε ο 90χρονος ηθοποιός σε µια εκ βαθέων µαρτυρία στην Ειδική Επιτροπή του

Κακοποιούσε ανήλικες και τους μετέδιδε τον ιό του AIDS!!!

Πρόκειται για πρώην μουσικό, μέλος του συγκροτήματος Godewind, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών.
Σε βάρος του εκκρεμούσαν 403 κατηγορίες περί κακοποίησης ανήλικων παιδιών.
Επειδή είναι φορέας του HIV, κάτι που δεν αποκάλυπτε στις ανήλικες κοπέλες με τις οποίες ερχόταν σε σεξουαλική επαφή, είχε κατηγορηθεί επίσης ότι επιχείρησε να μολύνει τα θύματά του.
Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τα περισσότερα από τα αδικήματα που φέρεται να έγιναν από το 2005 έως το 2009 στο θέρετρο Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Από το 1993 τα γερμανικά δικαστήρια επιτρέπεται να δικάζουν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, όπου και αν έχουν διαπραχθεί.
Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εισαγγελίας να κρατηθεί ο 65χρονος προληπτικά αφού εκτίσει το σύνολο της ποινής του ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο ανθρώπους εφόσον αφεθεί ελεύθερος
tlife

Εκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Θα χιονίζει παντού έως την Τετάρτη!!!

- Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά! - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 10 μποφορ!
- Στην Αττική θα χιονίσει από το βράδυ της Τρίτης - Θα το στρώσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο ο καιρός θα επιδεινωθεί από την Δευτέρα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνή χιονόπτωση όχι μονο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής. Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά.
Το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί και θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 10 μποφόρ.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν, αλλά κατά τόπους θα σημειωθεί ισχυρός παγετός.
Στα ανατολικά και τα νότια όμως οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη ακόμη και σε νησιωτικές περιοχές.
Ειδικότερα για την Αττική, το βράδυ της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη χιονοπτώσεις πιθανόν ισχυρές θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια του νομού.
Την Τρίτη και την Τετάρτη υπάρχει πιθανότητα χιονόπτωσης ακόμη και στην πόλη της Αθηνας.
Λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού των επομένων ημερών θα δίνονται με τα τακτικά και ενδεχομένως με έκτακτα δελτία της Ε.Μ.Υ.
newsit

«Γρεβενά και Ανακατωσιά» συνέχεια…

Συνεχίζονται και την Παρασκευή 4-03-2011 οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Γρεβενά.
Στις 11:00 πμ διασκεδάστε με τους Μανιταρόφιλους της Δυτικής Μακεδονίας, στην καθιερωμένη πλέον συμμετοχή τους στα δρώμενα των Γρεβενών και γευτείτε Μανιταρογεύσεις παρέα με Χάλκινους ήχους και πολύ κέφι. Στην συνέχεια οι μαθητές των Γρεβενών αναβιώνοντας με διασκεδαστικό τρόπο το έθιμο του Γάμου θα περιηγηθούν στην λαϊκή αγορά της πόλης. Για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές στις εκδηλώσεις του Δήμου , ο Προϊστάμενος της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.Νάστος Γιώργος, έδωσε την άδεια, τα μαθήματα των σχολείων να ολοκληρωθούν μετά το τέλος της τέταρτης ώρας.
Ο Δήμος Γρεβενών, καλεί τους μικρούς φίλους στις 5 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο, να παρακολουθήσουν την παράσταση του Θεάτρου Σκιών «Το Καρναβάλι του Καραγκιόζη», με ελεύθερη είσοδο.
Στις 18:00 Κουδουνάδες με την ορχήστρα του Τσακνάκη:
• Φελλί
• Αμυγδαλιές
• Αγ. Γεώργιος
• Μ. Σειρήνι
Στις 20:00 Ορχήστρες στο δρόμο και διασκέδαση μέχρι… τελικής πτώσης.

Ποια έχει δει γυμνή ο Λιάγκας και το ομολόγησε on air; (video)

Μεγάλες δηλώσεις και αποκαλύψεις σήμερα στο «Πρωινό Mou»… από το Γιώργο Λιάγκα.
Ο παρουσιαστής, την ώρα που έκανε ένα πρόλογο για την καλεσμένη που είχαν, είπε: «Είναι νέα, ωραία, ταλαντούχα… την έχω δει και γυμνή!»
Ήρθε το πρώτο σοκ για τη Φαίη Σκορδά η οποία τον κοίταζε χωρίς να καταλαβαίνει και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε, λέγοντας: «Δεν την έχω δει μόνο εγώ, πολλοί άντρες. Ξέρω γω το έχει βίτσιο!» Ο λόγος για την ηθοποιό, Βασιλική Ανδρίτσου.

ΔΕΙΤΕ VIDEO: Έγκλημα που σοκάρει στη Φλόριντα!...Έκλεισαν τα παιδιά στις βαλίτσες και τα πέταξαν στο κανάλι!

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε η αστυνομία σε ένα κανάλι στη νότια Φλόριντα. Μέσα σε 2 βαλίτσες είχαν κλείσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας μεταξύ 6 και 12 ετών, και τα είχαν πετάξει στο νερό αφαιρώντας τους τη ζωή.
Aρχικά εντοπίστηκε το κορίτσι και λίγα μέτρα πιο κάτω η δεύτερη βαλίτσα με το αγόρι. Η Αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κανένα στοιχείο για την ταυτότητα των παιδιών, εκτός από τα ρούχα που φορούσαν.

Είχε μισθό 750 ευρώ, πλήρωσε 1.200 από την τσέπη του για αλεξίσφαιρο, κράνος και εξοπλισμό

Μια μόνο φράση περιγράφει τις συνθήκες...κάτω από τις οποίες δρουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΔΙ.ΑΣ.. “τους στέλνουν γυμνούς στο θάνατο”.
Αυτό περιγράφει ο Θέμης Μπαλλής που έχει κατάστημα στο Μοναστηράκι.
Εκεί είχαν πάει και τα δύο παλικάρια της ΔΙ.ΑΣ. για να ψωνίσουν με χρήματα απ' το υστέρημά τους τα σωστά “εργαλεία” για τη δουλειά τους. Όπως λέει στην εφημερίδα “Τα Νέα” πριν ενάμιση χρόνο έγινε πελάτης του ο Γιώργος Σκυλογάννης.
Ο 22χρονος κατάλαβε αμέσως μόλις ανέλαβε υπηρεσία ότι πρέπει να ... πετάξει ό,τι του είχε δώσει η υπηρεσία. Για να προστατέψει τη ζωή του αναγκάστηκε να αγοράσει νέο αλεξίσφαιρο καθώς το υπηρεσιακό ζυγίζει 4,5 κιλά και δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για μοτοσικλετιστές.
Επίσης το αλεξίσφαιρο της υπηρεσίας δεν “αντέχει” πλήγματα από δυνατά όπλα. Ο Γιώργος πλήρωσε άλλα 50 ευρώ για χειροπέδες και 80 ευρώ για έναν φακό.

Ποιος δήλωσε: Πώς θα κρίνει ο Φωκάς στο Dancing όταν δεν ξέρει από λάτιν χορούς;

Κυριολεκτικά «άδειασε» τον Φωκά Ευαγγελινό...ένας πολύ γνωστός χορογράφος και χορευτής ο οποίος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» είπε πως ο κριτής του Dancing with the stars δεν έχει γνώσεις σε λάτιν χορούς για να μπορεί να κρίνει τους παίκτες.
Ποιος το είπε;
Ο Κάρολι Βάμος, ένας επίσης καταξιωμένος χορογράφος είπε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν έχει γνώσεις τέτοιες ώστε να μπορεί να κρίνει τους παίκτες του σόου χορού.
gossip-tv.gr

10.667 προσλήψεις το 2011 με πολύ αυστηρά κριτήρια!!!

Προσλήψεις μόνον σε νευραλγικούς τομείς και με αυστηρά κριτήρια...
τα οποία προσδιορίζονται σε κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, θα γίνουν μέσα στο 2011, σε απόλυτη εφαρμογή της αναλογίας μία πρόσληψη για κάθε... πέντε αποχωρήσεις κι αφού συνυπολογισθούν οι μετατάξεις στο Δημόσιο.
Mε δεδομένο ότι μόλις το 30% των 16.000 αιτημάτων των υπουργείων και των φορέων προς το υπουργείο Εσωτερικών αναμένεται να εγκριθεί, θα προηγηθεί η κάλυψη των θέσεων σε νοσηλευτικό - ιατρικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς, ένστολους, οικονομικές υπηρεσίες και στη Δικαιοσύνη.
Προτεραιότητα
Τα υπουργεία και οι φορείς που έχουν προτεραιότητα στην κάλυψη 6.527 θέσεων προσωπικού είναι αναλυτικά: οι τομείς Υγείας, Πρόνοιας, Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Παιδείας, Δικαιοσύνης, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Ασφαλιστικά Ταμεία και ΣΕΠΕ), η Επιτροπή Ανταγωνισμού, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, οι ΟΤΑ, κυρίως οι τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες καθαριότητας και οι παιδικοί σταθμοί.
Καθώς αποχώρησαν το 2010 λόγω συνταξιοδοτήσεων 53.335 υπάλληλοι, η δυνατότητα νέων διορισμών είναι 10.667, αριθμός στον οποίο πρέπει να συνυπολογιστούν και οι μετατάξεις. Οι μετατάξεις που θα γίνουν το 2011 από ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ υπολογίζονται σε 2.700, ενώ έχουν προγραμματιστεί από τον ΟΑΣΑ 1.440 μετατάξεις επιπλέον.
Συνολικά, δεν θα ξεπεράσουν τις 4.140, με συνέπεια ο αριθμός των νέων προσλήψεων να περιορίζεται στις 6.527. Οι εγκρίσεις πρόσληψης συμβασιούχων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου μειώνονται κατά 15% σε σχέση με τις αντίστοιχες εγκρίσεις του έτους 2010 και αναμένεται να φθάσουν τις 55.000.
Οι ανάγκες των φορέων θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα από: Αποφοίτους όλων των παραγωγικών σχολών του Δημοσίου, όπως, Εθνική Σχολή Δικαστών, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων (Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων), Σχολές Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.
Το προσωπικό που θα μεταταγεί από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα στις υπηρεσίες του στενού δημόσιου, με εξαίρεση τις μετατάξεις του «Καλλικράτη» στους ΟΤΑ. Επιτυχόντες σε πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων που εκδόθηκαν μέχρι τις 31/12/09. Επιτυχόντες σε πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και των φορέων που εκδόθηκαν μετά την 01/01/2010.
Πέντε είναι τα κριτήρια για την επιλογή των υπηρεσιών που θα προηγηθούν για την κάλυψη κενών θέσεων: Ο αριθμός αποχωρήσεων το 2011 εξειδικευμένου προσωπικού που εκτελούσε καθήκοντα συναφή με τους τομείς προτεραιότητας. Οι νέες αρμοδιότητες που έχουν προκύψει στην υπηρεσία ή στον φορέα για τις οποίες απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού.
Μετά την κοινή υπουργική απόφαση θα εκδοθεί απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, με την οποία θα γίνεται η κατανομή των θέσεων ανά φορέα και υπηρεσία.

Πως το Facebook έσωσε την ζωή ενός 4χρονου!!!

Οι γονείς του μικρού Τέντ άρχισαν ν' ανησυχούν...
όταν είδαν το παιδί τους να κουράζεται εύκολα, αλλά στην αρχή το είχαν αποδώσει στα πάρτυ και στα παιχνίδια του μικρού με τους φίλους του.
'Οταν όμως είδαν οτι έβγαλε ένα περίεργο εξάνθημα γύρω από το ένα του μάτι αλλά και οτι πάθαινε συχνά ρινορραγίες, άρχισαν ν' ανησυχούν ακόμα περισσότερο. Κανένα άλλο σύμπτωμα όμως δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.
Ο πάτερας του Τέντ την ώρα που ο μικρός κοιμόταν έβγαλε μια φωτογραφία το εξάνθημα και την έστειλε μέσω Facebook στην γιατρό και φίλη του Σάρα Μπάρτον. Εκείνη αφού του έκανε κάποιες ερωτήσεις του είπε με βεβαιότητα οτι το παιδί του έπρεπε να πάει άμεσα για εξετάσεις γιατί έπασχε από λευχαιμία! Ετσι κι έγινε.

Ο Τέντ έκανε εξετάσεις στο νοσοκομείο

Καθαρή Δευτέρα.... παγωμένη Τρίτη!!!

Μην ξεγελαστείτε από τον καλό καιρό σήμερα και αύριο.
Από την Κυριακή το σκηνικό θα αλλάξει και η Καθαρή Δευτέρα θα χαρακτηρίζεται από βοριάδες, κρύο και ακόμα και χιόνι.
Την Τρίτη, οι μετεωρολόγοι δεν αποκλείουν να δούμε χιόνι ακόμα και μες στην Αθήνα. Αναλυτικά, βελτιωμένος καιρός αναμένεται σήμερα και αύριο με το θερμόμετρο να δείχνει υψηλότερες θερμοκρασίες, ενώ το βράδυ αναμένονται βροχές στη βορειοδυτική Ελλάδα.
Η αρχή της επιδείνωσης θα γίνει την Κυριακή και από τα δυτικά όπου αναμένεται συννεφιά με βροχές. Βαθμιαία θα πυκνώσουν στα ανατολικά και από το βράδυ ο καιρός θα χαλάσει πρώτα στη βόρεια Ελλάδα. Η πτώση του υδράργυρου θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα και θα συνδυαστεί με βοριάδες και ανέμους έως 8 μποφόρ στα πελάγη. Το κρύο θα είναι τσουχτερό.
Τα χιόνια αναμένονται αρχικά στις ορεινές περιοχές και από το βράδυ θα κινηθούν και χαμηλότερα, στα πεδινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη δεν αποκλείεται η θερμοκρασία να κάνει βουτιά ακόμα και 8 βαθμών Κελσίου.
Η Τρίτη θα βρει τη Πάρνηθα στα λευκά. Όλη την ημέρα αναμένονται χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα, με γενική κακοκαιρία, και θυελλώδεις ανέμους. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις, τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν θα κρατήσουν για πολύ.
Από την Τετάρτη τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν στα δυτικά και τα βόρεια. Το θερμόμετρο, πάντως, αναμένεται να μείνει σε... χειμωνιάτικα επίπεδα, παρότι μπήκε ο Μάρτης. Άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Πέμπτη με βελτίωση του καιρού. Ηλιοφάνεια την Παρασκευή.

Ξαναζωντάνεψε μετά από τρεις μέρες στην κατάψυξη!!!

Πολλοί μίλησαν για θαύμα ακούγοντας την είδηση για τη μικρή Ella Anderson...ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε νεκρό αλλά κατάφερε να επιζήσει χάρη στην τεχνολογία της ψύξης.
Οι γιατροί κατάφεραν να κάνουν την καρδιά του μικρού κοριτσιού να χτυπήσει 25 λεπτά μετά τη γέννησή του και στην συνέχεια κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή τοποθετώντας την για τρεις ημέρες σε ένα μηχάνημα υψηλής ψύξης.
Οι γιατροί του νοσοκομείου Addenbrooke στο Cambridge με τη συγκεκριμένη τεχνική κατάφεραν να μειώσουν τον μεταβολισμό του εγκεφάλου με αποτέλεσμα την σταδιακή επαναφορά του. Η μικρή Ella ήταν τυλιγμένη σε μια ειδική κουβέρτα που περιείχε παγωμένο νερό και η θερμοκρασία του σώματός της κυμαίνονταν από 37 βαθμούς Κελσίου σε 33.5.
Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ο εγκέφαλος του παιδιού έχει επανέλθει αλλά τονίζουν πως στο μέλλον θα χρειαστεί φυσιοθεραπείες. Η Ella κατάφερε να κοιμηθεί στην αγκαλιά της μητέρας της 11 μέρες μετά την γέννηση της όταν οι γιατροί δήλωσαν έτοιμοι να δώσουν εξιτήριο στο μικρό κοριτσάκι. Η μητέρα Rachel Claxton δηλώνει πλέον πανευτυχής: «Ανυπομονούσα να κρατήσω το παιδί μου για πρώτη φορά και να του δώσω μια ζεστή αγκαλιά.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον αλλά η πορεία της υγείας της μικρής πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Είναι για μας ένα μικρό θαύμα και κάθε μέρα μας δίνει μια καινούρια ελπίδα».
newsbomb.gr

Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημοσίου

Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του.

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος...όλους μας, για.....δεκαετίες, μέχρι τελικής πτώσεως (ΔΝΤ) και τώρα ανέλαβαν την σωτηρία μας.




Περαστικά μας..
10 - Επίδομα προθέρμανσης αυτοκινήτου (ΟΤΕ)

Δ' Εθνική: 3ος Όμιλος. Κληρώσεις διαιτητών 24η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 5/3/2011



Football League-2 : Κληρώσεις διαιτητών 24 η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League-2 2010-2011 στις 5 & 6/3/2011.


Σάββατο 5/3
ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαϊας)
Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος, Θεοφανόπουλος (Αχαϊας)
4ος: Γραμματικόπουλος (Αχαϊας)
Παρατηρητής: Δανιάς (Αιτ/νίας)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Διαιτητής: Τομίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Μιχαλόγλου (Πέλλας), Λαφαντζής (Πιερίας)
4ος: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Στάθης (Καρδίτσας)

Football League: Κληρώσεις διαιτητών 25ης αγωνιστικής

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League στις 5, 6 & 7/3/2011.

Σάββατο 5/3
 (15:00)  ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγγος (Έυβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρούμπης (Εύβοιας), Σγάντσος (Πειραιά)
4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσέλιος (Χαλκιδικής)

Οι πελάτες προτιμούν το «φούρνο της γειτονιάς»

Με χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κινείται η αρτοποιία!
Ο ανταγωνισμός στον τομέα της βιοτεχνικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής εντοπίζεται κυρίως στο μεγάλο πλήθος των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σ’ αυτόν. Σχετικά με τις προτιμήσεις των καταναλωτών, η συχνότητα αγοράς ψωμιού παραμένει υψηλή. Η μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών προμηθεύεται ψωμί από το «φούρνο της γειτονιάς», τον οποίο και εμπιστεύεται ως προς την ποιότητα.
Αναλυτικότερα, στον κλάδο της βιοτεχνικής αρτοποιίας και

Σοκ στην Σίτι με Τουρέ!!!

Άπαντες στην Μάντσεστερ Σίτι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη το σοκ από την είδηση πως ο Κόλο Τουρέ βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Όπως έγινε γνωστό ο Ιβοριανός αμυντικός βρέθηκε ντοπαρισμένος και κινδυνεύει με διετή αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους με «πηγή» μέσα από την Μάντσεστερ Σίτι να τονίζει την έκπληξη όλων στον σύλλογο.
«Ο Κόλο είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για την ομάδα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έρχεται πρώτος στις προπονήσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους τύπους μέσα στην ομάδα», τόνισε στην Sun ο άνθρωπος της Σίτι

Superleague: Κληρώσεις διαιτών, 25 η Αγωνιστική

Ο Σταύρος Τριτσώνης από τον σύνδεσμο Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα της 25 αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ.

Βοηθοί του Αθηναίου ρέφερι θα είναι οι Πάνου από την Αιτωλοακαρνανία καιΚαρατζίκας από την Αθήνα, τέταρτος διαιτητής ο Βοσκάκης από το Ρέθυμνο, ενώ παρατηρητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων» θα είναι ο Βέλλιος από την Ξάνθη.

Παράλληλα, ο Βασίλης Παμπορίδης θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση Λάρισα-Παναθηναϊκός και ο Χρήστος Μήτσιος το ματς Ολυμπιακός-Εργοτέλης.

400.000 ευρώ ζητούν από νεκρό νεφροπαθή!!!

Απίστευτη αμέλεια από τη διοίκηση του νοσοκομείου!
Στις 15 Οκτωβρίου του 2010 πέθανε στην εντατική του ΠΕΠΑΓΝΗ ένας 58χρονος νεφροπαθής, ο οποίος δικαιούταν χαρτί απορίας από την Πρόνοια και τόσο το Νοσοκομείο όσο και ο ασθενής το αμέλησαν. Ο άτυχος άνδρας ζούσε με την μητέρα του και ξεκίνησε να κάνει αιμοκάθαρση πριν το 1998.
Πριν λίγο καιρό οι συγγενείς του έλαβαν ένα χαρτί ότι οφείλει για νοσηλεία 12 ημερών στη ΜΕΘ 14.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ξάδερφος του αποθανόντος στην εφημερίδα Πατρίδα, όταν ζητήσανε να μάθουν τι συμβαίνει, ενημερώηκαν από το νοσοκομείο ότι οφείλει συνολικά 402.000 ευρώ για νοσηλεία στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού την τριετία 2007- 2010. Επί τόσα χρόνια χρέωναν αυτό τον άνθρωπο χωρίς να τον πιέσουν να εκδόσει χαρτί απορίας.

Στους 132 οι νεκροί από τη νέα γρίπη!


Στα περυσινά επίπεδα εκτιμάται ότι θα κυμανθούν οι νεκροί από τον ιό της νέας γρίπης στη χώρα μας. 
Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 132 θάνατοι εξαιτίας του ιού Η1Ν1, ενώ πέρυσι...
ο αριθμός των θυμάτων ήταν 149. Σήμερα οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας υπολογίζονται σε 105. Οι εκπρόσωποι του ΚΕΕΛΠΝΟ αποδίδουν την εξάπλωση του ιού στη "χαμηλή θερμοκρασία που βοηθά στη μετάδοση των ιών που προκαλούν αναπνευστικές λοιμώξεις" και στην κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Τέλος στην ρίψη ρυζιού στους γάμους..

Από τον προσεχή Απρίλιο απαγορεύεται ρητά και αμετάκλητα η ρίψη ρυζιού μέσα στον Ιερό Ναό, ενώ απαγορεύεται οριστικά και το πάτημα του ποδιού κατά τη διάρκεια του μυστήριου του γάμου, σύμφωνα με απόφαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιου! Όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, o Σεβασμιότατος σε σχετική ανακοίνωση της...
Ιεράς Μητροπόλεως, δίνει προτροπές και οδηγίες για τη σωστή και ιεροπρεπή συμμετοχή στα Ιερά Μυστήρια, εστιάζοντας περισσότερο στο μυστήριο του Γάμου, όπου εκτός των παραπάνω αποφάσεων, παρακαλεί επίσης να μην…αργεί η νύφη, η ενδυμασία της καθώς και των προσκεκλημένων να είναι σεμνή και ο στολισμός του Ιερού Ναού να μην είναι υπερβολικός. Μάλιστα αν κατά τη διάρκεια του

Τροφές που αντικατοπτρίζουν το μέρος του σώματος που οφελούν

Ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση που δείχνει πως κάποιες τροφές μοιάζουν σε σχήμα με το μέρος του σώματος που οφελούν!

Καρότο – Μάτι

Σέλερι – Οστά

Αβοκάντο – Μήτρα

Στρείδια – Όρχεις

Grapefruit – Στήθος

Κόκκινο κρασί – Αίμα

Ginger -Στομάχι

Καρύδι – Μυαλό

Γλυκοπατάτα – Πάγκρεας

Ντομάτα – Καρδιά

Έδιωξαν τον Μητσοτάκη από την κηδεία του αστυνομικού!!!

Κακήν κακώς εκδιώχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης... από τον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον 23χρονο αστυνομικό Γιάννη Ευαγγελινέλη.
Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον έμπιστο σωματοφύλακά του Μανούσο, ήταν το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που αποφάσισε να πάει στην κηδεία του νεαρού αστυνομικού.
Όταν όμως οι συγγενείς του Ευαγγελινέλη αντιλήφθηκαν την παρουσία του επιτίμου προέδρου της ΝΔ δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την οργή τους. Σήκω φύγε, ντροπή σου, τι ήρθες να κάνεις- να μαζέψεις ψήφους, ήταν μερικά μόνο από τα λόγια οργής που εκστόμισαν οι απλοί άνθρωποι που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια Ευαγγελινέλη απευθυνόμενοι στον κ. Μητσοτάκη.
Ήταν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που συνόδευαν το δολοφονημένο μοτοσυκλετιστή της ομάδας ΔΙΑΣ ήταν τόσο μεγάλη, που ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ αναγκάστηκε να φύγει από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου συνοδευόμενος από τον πιστό του συνεργάτη Μανούσο.
tnsite

Αθλήτρια γέννησε την ώρα του αγώνα!!!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ήταν η αιτία που διεκόπη ένας αγώνας βόλεϊ μεταξύ γυναικών στην Αγιά της Λάρισας...
Μία αθλήτρια έπεσε στο πάτωμα του γηπέδου προκαλώντας την ανησυχία του προπονητή αλλά και των συναθλητών της, οι οποίοι έτρεξαν να την βοηθήσουν.
Έκπληκτοι διαπίστωσαν πως η νεαρή αθλήτρια εκείνη την ώρα γεννούσε!
Η ανήλικη μαθήτρια και αθλήτρια, λόγω του μικροσκοπικού σωματότυπου έκρυβε το μυστικό, συνεχίζοντας κανονικά όλες τις δραστηριότητες.
Ωστόσο, το μυστικό έμελε να μαρτυρήσει το ίδιο το παιδί που έφερε στον κόσμο.

Μαθητές της Βρίας κάνουν κομποστοποίηση στη αυλή του σχολείου τους

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση, με θέμα την προστασία του Περιβάλλοντος, οργάνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Βρίας Πιερίας. Οι τέσσερεις εκπαιδευτικοί των δύο σχολικών μονάδων κάλεσαν τους γονείς να παρακολουθήσουν, μαζί με τα παιδιά τους, μια ομιλία-παρουσίαση με θέμα την ανακύκλωση, και στη συνέχεια να συμμετάσχουν στην κατασκευή κομποστοποιητών, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Μαθητές και γονείς παρακολούθησαν αρχικά μια σύντομη ομιλία, σχετικά με την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, ενώ παράλληλα προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με ενδιαφέροντα παραδείγματα οικιακής κομποστοποίησης, η οποία αποτελεί βασικό

Κατέβασαν «ρολά» τα «Τρικαλινά Νέα»!

Η ιστορική εφημερίδα έκλεισε ύστερα από 46 χρόνια λειτουργίας!!!
Στην αναστολή της έκδοσής της προχώρησε μια ιστορική εφημερίδα των Τρικάλων, τα «Τρικαλινά Νέα», εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Η εφημερίδα εξέδωσε την Πέμπτη το τελευταίο της φύλλο με τίτλο «Όσα πήρε ο Ληθαίος».
Τα «Τρικαλινά Νέα» ξεκίνησαν την έκδοση τους το 1964.

Θα έχει ειδήσεις το ΑΛΤΕΡ σήμερα; Και μια είδηση βόμβα!!!


Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΑΛΤΕΡ, και το πρόγραμμα του σταθμού τροποποιείται. Αντί του Άκη Παυλόπουλου, βλέπουμε ...Τουταγχαμών.
Η είδηση πάντως είναι ...
οι φήμες περί αγοράς του καναλιού από τον Σωκράτη Κόκκαλη.
"Ο Σωκράτης Κόκκαλης, φέρεται να είναι ο από μηχανής Θεός, που θα σώσει το Alter από τη βέβαιη χρεοκωπία.
Ήδη λέγεται ότι το κανάλι άρχισε να πληρώνει βασικούς προμηθευτές, αφού το deal έκλεισε και στις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις, αν όχι για το πρόσωπο του κ. Κόκκαλη, για κάποιον ΄”άλλο” που θα διαχειρίζεται το κανάλι για λογαριασμό του.
Αν πραγματικά το σενάριο επιβεβαιωθεί, θα αλλάξουν για μια ακόμη φορά οι ισορροπίες στην τηλεοπτική πιάτσα, αφού πλέον το Alter, θα επανεμφανιστεί ως ισχυρός παίκτης, ο οποίος μάλιστα θα διεκδικήσει άμεσα καλύτερη θέση σε μια αγορά που γίνεται όλο και πιο δύσκολη.
Επίσης αν αυτό συμβεί, θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του κ. Κόκκαλη στην κεντρική σκηνή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς ισορροπιών, τόσο σε πολιτικό όσο και σε μηντιακό επίπεδο."

Απίστευτη καταγγελία: Μας κλείδωσε μέσα στο νεκροθάλαμο!

"Ανάλογο περιστατικό, σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες είχε γίνει παραμονές Χριστουγέννων, όπου και τότε η Ιατροδικαστής είχε... κλειδώσει άτομα από άλλο γραφείο, πάλι μέσα στον νεκροθάλαμο.
Αυτή τη φορά μάλιστα "ήρθε η αστυνομία και μας συνέλαβε χωρίς να ξέρουμε το γιατί", είπε στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του γραφείου.
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι κατήγγειλε στο LamiaReport για το απίστευτο αυτό συμβάν.
"Σήμερα στις 2/3/2011 στις 12.30΄ το μεσημέρι πήγαμε στο νοσοκομείο Λαμίας για να παραλάβουμε ένα νεκρό. Παρκάραμε το επαγγελματικό μας αυτοκίνητο στο χώρο του νεκροτομείου για 5 με 10 λεπτά, να κατεβάσουμε τα απαραίτητα πράγματα, που χρειάζονται για την προετοιμασία του νεκρού.
Ξαφνικά η ιατροδικαστής κ. Απ. Ακριβούση πετάχτηκε από το γραφείο της έξαλλη και ωρυόμενη, απευθυνόμενη σε μας ότι την ενοχλεί το αυτοκίνητό μας και της "κόβει τη θέα του γραφείου της", να το απομακρύνουμε από το χώρο του πάρκινγκ και να το βγάλουμε έξω στο δρόμο.
Της απαντήσαμε ευγενικά ότι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αποχωρούμε, τελειώνοντας τη δουλειά μας και της τονίσαμε για μια ακόμη φορά πως προσερχόμαστε στο χώρο αυτόν για δουλειά και όχι για βόλτα και καφέ.
Η κ. Ακριβούση έδωσε εντολή να μας κλειδώσουν εντός του νεκροθαλάμου όπως και έγινε, παρεμπόδισε την παραλαβή του νεκρού, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ήρθε και μας συνέλαβε, οδηγώντας μας στο Α.Τ Λαμίας, χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο της σύλληψής μας. Βρισκόμασταν κρατούμενοι στο Α.Τ.Λαμίας και ζητήσαμε από τον αξιωματικό υπηρεσίας να προσέλθει και η κυρία Ακριβούση για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, η οποία αρνήθηκε να προσέλθει λέγοντας στον αξιωματικό υπηρεσίας να μεταβεί αυτοκίνητο υπηρεσιακό για να δώσει κατάθεση στο χώρο της ιατροδικαστικής, όπως και έγινε.
Αισθανόμαστε πολίτες β΄κατηγορίας, που πήγαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και μας έσυραν στο αστυνομικό τμήμα άνευ λόγου και αιτίας.
Εντός δε των προσεχών ημερών θα καταθέσουμε μήνυση εναντίον της κ. ιατροδικαστή".
pamepreeveza

Ξεσηκωμός στο Facebook για τους αδικοχαμένους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ!!!

Αυτή η χώρα σκοτώνει τα παιδιά της! Δύο παιδιά 23 χρονών σκοτωθήκανε! Μπορούσε να ήταν ο γιος σας, ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας, ο συνάδελφός σας. Καλό παράδεισο, παιδιά…
Ξεχειλίζει η οργή (και) στο Facebook για τους δύο νεαρούς αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από αδίστακτους κακοποιούς, στην περιοχή του Ρέντη.
Συνάδελφοι, γνωστοί, αλλά και εκατοντάδες άγνωστοι δηλώνουν τη λύπη τους (και την οργή τους) στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τον άδικο χαμό των δύο αστυνομικών. Τον 22χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη και τον 23χρονο φίλο του, Γιάννη Ευαγγελινό.
Εκατοντάδες μέλη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, εκφράζουν την οργή τους για το μακελειό, τη συμπαράστασή τους στις μανάδες των παιδιών.
Μια πένθιμη μαύρη κορδέλα «σκεπάζει» και το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας στο group της στο Facebook. Τα μηνύματα είναι αναρίθμητα: «Οι λέξεις μού έχουν τελειώσει. Κλάμα, λύπη, οργή και θυμός γίνονται ένα αυτές τις ώρες. Και ο δεύτερος συνάδελφός μας είναι νεκρός. Δεν υπάρχουν λόγια. Τίποτα. Καλή σας νύχτα… Θοδωρής. Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.». «Καλό ταξίδι, Γιάννη. Καλό ταξίδι, Γιώργο».
newsbeast.gr