ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Video: Χρόνια πολλά Βασίλισσα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα (06/03) γίνεται 109 χρονών...
και το Onsports κάνει μία ιστορική αναδρομή σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου.
Μία ιστορική ημέρα είναι η σημερινή (06/03) για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη. Πριν από 109 χρόνια στην Μαδρίτη μία ομάδα αποφοίτων από αγγλικό Πανεπιστήμιο αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο. Την «Μαδρίτη». Ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο Χουάν Παδρός Ρούμπιο, η καταγωγή του οποίου ήταν από την… Καταλονία.
Το ότι θα εξελισσόταν σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, φάνηκε από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μόλις τρία χρόνια μετά την ίδρυσή της, κατέκτησε και τον πρώτο της τίτλο. Το κύπελλο του Βασιλιά, ή αλλιώς το… Κόπα Ντελ Ρέι. Ωστόσο, για να φτάσει η

Δελτία καιρού στη Λατινική Αμερική σαν της… Πετρούλας!

Ξέρετε γιατί οι άνδρες της Λατινικής Αμερικής παρακολουθούν πάντα το δελτίο καιρού… ενώ αντίθετα αυτοί της Μέσης Ανατολής όχι;
Δείτε το γιατί!
 


http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2011/02/deltia-kairou-stin-latiniki-ameriki-kai-stin-mesi-anatoli-02.jpg

http://www.sportygossip.com/sites/default/files/images/deltia-kairou-stin-latiniki-ameriki-kai-stin-mesi-anatoli-05.jpg

Η καυτή Ελληνίδα που τρέλανε τον γιο του Καντάφι!!!

Ένα από τα τελευταία... καλοκαίρια ο γιός του Μοαμάρ Καντάφι αναστατώθηκε στην Μύκονο από την από την παρουσία της Νίνας Γεωργαλά, πρώην σταρ Ελλάς. Την προσέγγισε, έκαναν παρέα και οι πληροφορίες μας λένε πως ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα σε σημείο που αγνοούσε επιδεικτικά τα υπόλοιπα ξένα μοντέλα που ήταν στην πολυάριθμη παρέα του. Ο ίδιος τότε έμενε στην προεδρική βίλα πολυτελούς ξενοδοχείου, η οποία κόστιζε 7.500 ευρώ τη βραδιά, είχε νοικιάσει θαλαμηγό έναντι 20.000 ευρώ την ημέρα και ξόδευε πάνω από 10.000 ευρώ καθημερινά για τη...διασκέδαση του στα καλύτερα μαγαζιά του

Super League: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0 (videos)

Σπουδαία νίκη με 4-0 πέτυχε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Super League 2010-2011. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Scocco που πέτυχε δύο γκολ, στο 35΄ και το 55΄, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Diop στο 11΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Δέλλας στο 79΄. Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση με 40 βαθμούς, έκτος με 34, και ένα παιχνίδι λιγότερο, ο ΠΑΟΚ.
H Ένωση ξεκίνησε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11΄ με κεφαλιά του Diop μετά από εκτέλεση κόρνερ του Guerreiro. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών, με κορυφαία αυτή του Blanco στο 22΄ που… κατάφερε να

19χρονη από την Βρετανία σε κώμα... μετά απο ξυλοδαρμό!!!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 19χρονη από την Βρετανία όταν το αγόρι της… την απήγαγε και την ξυλοκόπησε βάναυσα, σε τέτοιο σημείο που οι γιατροί δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν είναι αγόρι ή κορίτσι! Η φοιτήτρια Tirion Lewis μετά τον ξυλοδαρμό έμεινε σε κώμα για περίπου ένα μήνα καθώς υπέφερε από σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές... κακώσεις, σπασμένα πλευρά καθώς και προβλήματα με τα νεφρά και τη σπονδυλική της στήλη.
Ο 23χρονος Wayne Fox, μποξέρ στο επάγγελμα, παραδέχτηκε ότι απήγαγε την Tirion, την μετέφερε σε ένα δάσος και την χτύπησε με κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Ο 23χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο σπίτι των γονιών του όπου κατέφυγε μετά την επίθεση. Οι ψυχίατροι που τον εξέτασαν διέγνωσαν ότι πάσχει από σχιζοφρένεια. Στους αστυνομικούς κατέθεσε ότι ο διάβολος του έλεγε συνεχώς να κάνει κακό στην

Βραβεύτηκε μαθητής έγκλειστος στις φυλακές Αυλώνα

Ένας μαθητής της β' τάξης Λυκείου, έγκλειστος στις φυλακές Αυλώνα… βραβεύτηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία για την επίδοσή του σε διαγωνισμό, που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες.
  Ο ίδιος μαθητής βραβεύτηκε και πέρυσι, από την Εγκληματολογική Εταιρεία, που βραβεύει τους μαθητές με βάση το τρίπτυχο “καλοί βαθμοί, χωρίς απουσίες και καλή συμπεριφορά”.
Ο 21χρονος μαθητής, του οποίου το όνομα και η καταγωγή δεν έγιναν γνωστά, προέρχεται από χώρα του ανατολικού μπλοκ και είναι στη φυλακή, γιατί σύμφωνα με το διευθυντή του σχολείου του βρέθηκε μια ατυχή στιγμή σε χώρο που δεν έπρεπε να βρεθεί.
“Οργανώσαμε μια μικρή τελετή μέσα στη φυλακή παρουσία του διευθυντή και όλων των μαθητών για να ανακοινώσουμε την επιτυχία του και να του δώσουμε το βραβείο του.
Συγκινημένο το παιδί, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμμαθητών του, ενώ ο διευθυντής των φυλακών τού έκανε και ένα συμβολικό δώρο 100 ευρώ για τη διάκριση”, δήλωσε την επόμενη μέρα της απονομής του, ο καθηγητής του.
Το σχολείο των Φυλακών Αυλώνα μετράει ήδη 11 χρόνια ζωής.
Στο σχολείο είναι εγγεγραμμένοι 283 μαθητές, όμως όσοι φοιτούν πραγματικά ανέρχονται σε 150, ενώ στο δημοτικό φοιτούν περί τους 80. Οι αλλοδαποί υπερτερούν, κυρίως είναι Αλβανοί. Η αναλογία αλλοδαπών- Ελλήνων είναι 50-50.
“Κάθε παιδί έχει και τη δική του ιστορία. Μέσα στο σχολείο αυτό, που μπορεί να είναι και το σχολείο της ελπίδας, υπάρχουν βασανισμένες ψυχές που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία, κι αυτήν πιστεύω πως πρέπει όλοι να τη δώσουμε”, δήλωσε στην "Ελευθεροτυπία" ο λυκειάρχης του σχολείου.

Ζύγιζε 215 κιλά και ήταν η κύρια διαφημιστική ατραξιόν εστιατορίου

Όταν είσαι 215 κιλά και ...καταναλώνεις αδιάκοπα ό,τι πιο λιπαρό μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος νους, τότε το να πεθάνεις από... πνευμονία στα 29 σου χρόνια, πώς να το κάνουμε, είναι ειρωνεία.
Θύμα μιας τέτοιας έπεσε και ο Μπλερ Ρίβερ, εκπρόσωπος του εστιατορίου έτοιμου φαγητού "Heart Attack Grill" (Ψησταριά "Έμφραγμα"!) που βρίσκεται στην Αριζόνα.

Ο Ρίβερ είχε αναλάβει την προώθηση του συγκεκριμένου φαστφουντάδικου που φημίζεται για τα πολύ υψηλών θερμίδων γεύματά του, περιλαμβάνοντας ανάμεσα στα άλλα ιδιατέρως λιπαρά χάμπουργκερ, μιλκσέικ με βούτυρο και πατάτες τηγανισμένες σε λαρδί.

Και παρότι, όπως φαίνεται κι απ' τη σωματοδομή του, το "τιμούσε" το μαγαζί, τελικά δεν ήταν αυτό που τον "σκότωσε", αλλά μια γρίπη που εξελίχθηκε σε πνευμονία.

Ο ιδρυτής του εστιατορίου Τζον Μπάσο, μίλησε για τον "αγαθό γίγαντα", λέγοντας πως ήταν πολύ περισσότερα από το ρόλο που υποδυόταν για χάρη του εστιατορίου.

Τον χαρακτήρισε μια "ευρηματική ιδιοφυία" με ξεχωριστές ιδέες. Ανάμεσα σ' αυτές και η επιγραφή έξω απ' τις εισόδους του εστιατορίου που απευθυνόταν ευθέως στον πελάτη: "Φύγε από δω! Αν μπεις σ' αυτό το μέρος, πρόκειται να σε σκοτώσει".

Επίσης, έπειτα από πρόταση του Ρίβερ είχε καθιερωθεί και το δωρεάν γεύμα στο κατάστημα, για όποιον ζύγιζε πάνω από 159 κιλά!

Ο θάνατος του Ρίβερ, μπορεί να λυπεί τους ανθρώπους που τον γνώριζαν, μεταξύ αυτών και τον Μπάσο, απ' την άλλη όμως βέβαιο είναι πως θα τονώσει τη φήμη -και κατά συνέπεια και την πελατεία- του φαστφουντάδικου που προσφέρει χωρίς δισταγμό ακόμη και μερίδες των 8.000 θερμίδων!

Σούπερ μπαταρία από παγωμένο καπνό...

Επιστήμονες στο πανεπιστήμιο της κεντρικής Φλόριντα κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα από τα πιο ελαφρά στερεά υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπαταρίες, το αεροτζέλ, το οποίο είναι στην ουσία παγωμένος καπνός...
Το αεροτζέλ περιέχει μεγάλες ποσότητες νανοσωλήνων άνθρακα ένας από τους οποίους είναι χιλιάδες φορές λεπτότερος από μία ανθρώπινη τρίχα. Θα είναι σε θέση να αποθηκεύσει μεγάλες ποσότητες ενέργειας καθώς και λόγο της δομής του θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει ακόμα και την παραμικρή αλλαγή στον πίεση η την θερμοκρασία. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της έρευνας, καθηγητή Jianhua Lei Zhai (φώτο από κάτω..), το αεροτζέλ σύντομα θα αντικαταστήσει το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι συμβατικές μπαταρίες και οι πυκνωτές ενώ θα μπορέσει να ανοίξει νέες πόρτες για έρευνες που δεν έχουμε καν φανταστεί ακόμα..Σούπερ μπαταρία από παγωμένο καπνό...

Ο Βάιος Χονδρός είναι ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι από σήμερα Κυριακή 6-3-2011, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Ταξίαρχος Βάιος Χονδρός του Αθανασίου, ο οποίος είναι έγγαμος και έχει δυο παιδιά πτυχιούχους Ανώτατων Σχολών.
Λίγα λόγια για τον νέο Γενικό Διευθυντή:
*Κατετάγη στο Σώμα της Χωροφυλακής το 1977 ως Υπαξιωματικός, αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας με Άριστα το έτος 1987 και είναι Αρχηγός

Δολοφόνησε τον φίλο του μετά από ξενύχτι στη Σκύδρα!!!

Άφωνοι έμειναν οι άνδρες του Α.Τ, Σκύδρας όταν ένας 44χρονος εμφανίστηκε ομολογώντας ότι λίγες ώρες πριν σκότωσε το φίλο του με σουγιά.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή στη Σκύδρα όταν ο 44χρονος διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του με τον 57χρονο φίλο του ενώ επέστρεφαν από διασκέδαση.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, τα αίματα άναψαν και -δυστυχώς- ο 44χρονος τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο με σουγιά, πλήττοντας τον στο κεφάλι και στο σώμα.
Ο 44χρονος μετά την ομολογία του, συνελήφθη και κρατείται.
Star

Super League: Λάρισα – Παναθηναϊκός 2-0 (videos)

Σπουδαία νίκη που διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία ζωντανές πήρε η Λάρισα απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-0 για την 25η αγωνιστική στη Super League 2010-2011. Ο Pancrate στο 22΄ και ο Tshibamba στο 27΄ ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ στον Παναθηναϊκό φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 10ο λεπτό.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα και στο 10ο λεπτό ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μελίσση μέσα στην περιοχή. Η ΑΕΛ κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει και μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχε δύο γκολ παίρνοντας μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη. Αρχικά στο 22΄ ο

Super League: Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-2 (videos)

Σε περιπέτειες μπήκε ο Ατρόμητος που γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Πανιώνιο για την 25η αγωνιστική στη Super League. Το συγκρότημα του Δώνη προηγήθηκε στο 52΄ με το Σφακιανάκη, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έκανε την ανατροπή με σκόρερ τους Γουνδουλάκη (63΄) και Μήτρογλου (67΄). Ο Πανιώνιος έχει πλέον 29 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ατρόμητο.

Βρετανία: Δείτε.... Σάλος από βίντεο της βουλής!!!

Σάλο άνευ προηγουμένου έχει προκαλέσει ένα βίντεο με δεκάδες χιλιάδες κλικ στο Youtube το οποίο δείχνει έναν Βρετανό βουλευτή μέσα στο κοινοβούλιο να προσποιείται ότι παίζει αμέριμνος κιθάρα με ένα τετράδιο, την ώρα που ο αρμόδιος Υπουργός ανακοίνωνε μαζικές απολύσεις στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας!
Ενώ, λοιπόν, ο Υπουργός Άμυνας της Βρετανίας ανακοίνωνε ότι 11.000 στρατιωτικοί θα χάσουν τη δουλειά τους, ο 47χρονος βουλευτής των Συντηρητικών Γκράχαμ Έβανς αντί να παρακολουθεί το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα επέλεξε να παίζει… κιθάρα με το τετράδιο του!
Το βίντεο αυτό έχει γίνει «νούμερο 1» στα κτυπήματα του Youtube με τους Βρετανούς οργισμένοι να φωνάζουν για αδιαφορία και ασέβεια προς τους στρατιωτικούς και να ζητούν δημόσια συγνώμη και εξηγήσεις.
Ο ίδιος, πάντως, το μόνο που έκανε μέχρι στιγμής ήταν να δηλώσει ότι το έκανε υποσυνείδητα και όχι σκόπιμα...
star.gr

Δείτε τη διχοτόμηση της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό χάρτη

Το USE Efficiency είναι η επίσημη ιστοσελίδα για τους μηχανολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάνω δεξιά έχει ένα χάρτη των χωρών που συμμετέχουν στο site, η χώρα μας εκπροσωπείται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου η Ελλάδα φαίνεται μισή απ’ όση είναι.
Για την ακρίβεια, ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη έχουν περιέλθει στην Τουρκία!
Θα πείτε ότι έγινε κάποιο «λάθος»! Ίσως να λέγαμε και εμείς «λάθος» εάν δεν ήταν επαναλαμβανόμενο αυτό το «λάθος» στα σύνορα της Ελλάδας σε χάρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (έχουμε

Super League: Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0 (videos)

Στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι έκαναν το «12 στα 12» στο Φάληρο, σημείωσαν στην επανάληψη οι Modesto (47’), Pantelic (58’), Mirallas (65’). Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης έχασε πέναλτι με τον Leal και ταυτόχρονα την ευκαιρία να προηγηθεί.
Μετά από ένα αναγνωστικό πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά την εστία των φιλοξενούμενων με τον Μανιάτη στο 12’, ο οποίος όμως σούταρε απογοητευτικά άουτ. Οι

Super League: Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (video)

Στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα με γκολ του Abdoun στο 60’ έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της Super League. Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του Henryk Kasperczak, πήρε δικαίως τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ισορροπημένο το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο δεν έγινε κάτι το άξιο αναφοράς. Στο 11’ η Καβάλα έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Abdoun, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος. Στο 15’ ο Αστέρας απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Martins, αλλά ο Galinovic δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σωστά στημένοι στον

Β’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Την Κυριακή για την 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, ο ΟΦΗ με γκολ του Veron στο 38’ επικράτησε με 1-0 του Θρασύβουλου στην Κρήτη, ενώ ο Καραμαλίκης λύτρωσε τον Παναιτωλικό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στη Βέροια (1-0). Το Σάββατο για την 25η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, η Ηλιούπολη πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την Ρόδο κόντρα στον τοπικό Διαγόρα, ενώ Αναγέννηση Καρδίτσας και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στις καθυστερήσεις με τον Bakayoko (90+2′).
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής:
Σάββατο 5 Μαρτίου

Στα «3-5 Πηγάδια» οι σκιέρ για το ρεκόρ Γκίνες!

Το Σάββατο 5 Μαρτίου ήταν στο Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια» οι δύο Αμερικανοί σκιέρ Πιέτρο Σιμονέτι και Έρικα Πλέσκο με σκοπό να πραγματοποιήσουν το ρεκόρ Γκίνες, κάνοντας σκι σε 30 χώρες της Ευρώπης μέσα σε 15 ημέρες.
Η προσπάθεια ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου από τη Σκωτία και συνεχίστηκε σε Ισπανία , Γαλλία Ελβετία κλπ.
Ήδη η ομάδα έφτασε σήμερα Παρασκευή 4 Μαρτίου όπου και θα φιλοξενηθεί στη Νάουσα.
Οι δύο σκιέρ επέλεξαν τα «Πηγάδια» ως το Χιονοδρομικό Κέντρο της χώρας μας και είναι σε συνεχή επαφή με τον πρόεδρο του Χ.Κ. κ. Παππά Χρήστο.
Οι Αμερικανοί σκιέρ ανήκουν στην ομάδα δράσης με την ιστοσελίδα www.acrosstheatlas.com και η όλη προσπάθεια σκοπό έχει την περιβαλλοντική και οικολογική ευαισθητοποίηση του κόσμου, μέσα από υπέρμετρες προσπάθειες και ρεκόρ στο φυσικό περιβάλλον.

ANEKΔΟΤΟ......Γράμμα στον Υπουργό Άμυνας

Κύριε Υπουργέ Aμυνας,. ..επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.
Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.
Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου.
’ρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.
Επομένως είμαι ο παππούς μου.
Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

Η γνωριμία της Μπάρμπα με το γιο του Καντάφι

Πριν από περίπου έξι χρόνια η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε σε ένα... από τα πάρτι που διοργάνωναν οι γιοι του Μουαμάρ Καντάφι και εκεί γνώρισε τον Μουτασίμ.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», η επιτυχημένη ηθοποιός εκτός από τον γιο του Καντάφι, γνώρισε και έναν πολύ καλό του φίλο, τον Μοχάμετ Σαμπάνι. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως ανάμεσα στην ηθοποιό και τον επιχειρηματία αναπτύχθηκε κάτι παραπάνω από μια δυνατή φιλία.
Η παρέα λέγεται πως είχε εντυπωσιαστεί με την ομορφιά της Βάνας, αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι περισσότερο
24wro.blogspot.com

Αγωνιστικά «μπλόκα» έναντια σε απολύσεις και χαράτσια!

Τις μπάρες στο δημοτικό πάρκινγκ σήκωσαν χτες για 3 ώρες οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στο δήμο Ιωαννιτών... συνεχίζοντας τον αγώνα τους ενάντια στις απολύσεις και την απλήρωτη εργασία. 
Ετσι, οι οδηγοί μπορούσαν να παρκάρουν χωρίς να πληρώνουν το χαράτσι στο πάρκινγκ. Με αυτό το συμβολικό τρόπο ανέδειξαν την ανάγκη αγωνιστική ταξικής συστράτευσης όλων των εργαζομένων σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς απέναντι στο σύνολο της αντεργατικής πολιτικής που οδηγεί στη φτώχεια και εξαθλίωση, στη λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Παράλληλα, χτες, οι εργαζόμενοι έκαναν συγκέντρωση έξω από τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, με τη στήριξη του ΠΑΜΕ, συνεχίζοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργασίας τους, για να μη βρεθούν στο δρόμο 130 οικογένειες.
Η διευρυνόμενη συμπαράσταση και αλληλεγγύη καταδείχθηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο μπροστά από το δημαρχείο που παραμένει από την περασμένη Δευτέρα κλειστό.
Σε ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο, οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι έβγαλαν τα λουκέτα για να γίνει πολιτικός γάμος, δίνοντας μαζί με τις ευχές και το αγωνιστικό προσκλητήριο στο ζευγάρι και τους καλεσμένους. Η αμέριστη στήριξη στο δίκαιο αγώνα εκφράστηκε από τον ίδιο το γαμπρό που απευθυνόμενους στους εργαζόμενους είπε χαρακτηριστικά «και εγώ μαζί σας είμαι. Καλά κάνετε!!»
Σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως ο αγώνας των συμβασιούχων εργαζομένων «αφορά κάθε εργατική λαϊκή οικογένεια που έχει άνεργο, απολυμένο, απλήρωτο εργαζόμενο, όλους όσοι βιώνουν στο πετσί τους, κάθε μέρα όλο και πιο έντονα, πρόσθετα βάσανα, επιπλέον δυσκολίες και εμπόδια στο να μπορέσουν να καλύψουν ακόμη και στοιχειώδεις ανάγκες τους. Χιλιάδες συμβασιούχοι στους δήμους και στο δημόσιο τομέα πετιούνται στο δρόμο, βρίσκονται υπό απόλυση».
«Η πάλη, συνεχίζει η ΝΕ, για το δικαίωμα σε πλήρη σταθερή εργασία με σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα πρέπει να είναι ενιαία. Ολοι οι εργαζόμενοι έχουν κοινό εχθρό την πολιτική των κομμάτων και των δυνάμεων που υπηρετούν την πλουτοκρατία.
Απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση, τα συνεχιζόμενα σκληρά μέτρα που δεν θα έχουν τελειωμό οι εργαζόμενοι και ο λαός χρειάζεται να συγκεντρώσουν και να οργανώσουν τις δυνάμεις τους για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μαχητικά και με ενθουσιασμό οι εργαζόμενοι, τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα να μπουν στον αγώνα για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων».

Κοντά στους δολοφόνους η αστυνομία...

Ένα βήμα πριν τον εντοπισμό και τη σύλληψη των... δολοφόνων των δύο αδικοχαμένων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, είναι η Αστυνομία. 
Η συμμορία σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ, αποτελείται από πέντε άτομα, τρία εκ των οποίων είναι ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και οι άλλοι δύο υπήκοοι Αλβανίας και...Ρουμανίας. Οι δύο από τους τρεις είναι ομογενείς είναι σεσημασμένοι κακοποιοί και σύμφωνα με αναφορές είναι δραπέτες φυλακών που έχουν πάρει πενθήμερες και δεκαήμερες άδειες και δεν επέστρεψαν.
Ο ένας από τους τρεις ομογενείς, όπως λένε οι πληροφορίες είναι εκπαιδευμένος στις βολές όπλων και αδίστακτος. Αναγνωρίστηκε από φωτογραφία που επιδείχτηκε σε αστυνομικούς που συμμετείχαν στην καταδίωξη. Όπως έδειξε η βαλλιστικής εξέταση και η σύγκριση των καλύκων, οι θανατηφόρες βολές στους δύο άτυχους αστυνομικούς ήταν από το Καλάσνικοφ του οπλοφόφου που ήταν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.
Η συμμορία που δρα τους τελευταίους πέντε μήνες, έχει πραγματοποιήσει ληστείες σε περίπτερα, πρατήρια υγρών καυσίμων, μίνι μαρκετ και άλλα καταστήματα σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και κυρίως στο Μενίδι και τους Αγίους Αναργύρους. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι πιθανότατα κρύβονται και πίσω από τη ληστεία που έγινε σε περίπτερο στα Άνω Λιόσια με θύμα τον 45χρονο περιπτερά. Οι δράστες τότε είχαν χρησιμοποιήσει ένα Golf, στο οποίο οι αστυνομικοί βρήκαν αποτυπώματα που ανήκουν σε σεσημασμένο ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Τέλος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συσχετίσουν στοιχεία στην υπόθεση της ληστείας σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Άσπρα Σπίτια στις 11 Φεβρουαρίου με αυτά της ληστείας στο Μενίδι την Τρίτη. Κοινό σημείο μέχρι στιγμής είναι ότι χρησιμοποιήθηκαν οχήματα μάρκας Volvo από την ίδια παρτίδα αυτοκινήτων που είχαν κλαπεί από έκθεση στην Νέα Ερυθραία.
trelokouneli.gr

Τα 5 σενάρια για το «Ελληνικό ζήτημα»

Aπαισιοδοξία επικρατεί για την έκβαση των επικείμενων Συνόδων Κορυφής (της έκτακτης στις 11 Μαρτίου και της Συνόδου στις 24-25 Μαρτίου) και τα αποτελέσματα τους σχετικά με την πιθανότητα να βρεθεί κάποια συνολική λύση για το ευρωπαϊκό ζήτημα και κατά επέκταση για το «Ελληνικό ζήτημα» .
Η σκληρή στάση της Γερμανίας σχετικά με το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας που προωθεί στην Ευρωζώνη από κοινού με την Γαλλία και οι αντιδράσεις πολλών χωρών στους όρους του , δυσκολεύουν την πιθανότητα εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ΕΕ.
Πέρα από το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, η Γερμανία φαίνεται αντίθετη και σε όλα τα σενάρια που προβλέπουν ένα πιο ευέλικτο μηχανανισμό EFSF με ενισχυμένα κεφάλαια και την δυνατότητα του να παρεμβαίνει στην πρωτογενή ή δευτερογενή αγορά ομολόγων σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο για υπερχρεωμένες χώρες όπως η Ελλάδα.
Για την χώρα μας σημαντικά ζητήματα είναι η επιμήκυνση των ελληνικών δανείων και η συμφωνία για μείωση των επιτοκίων , ζητήματα για τα οποία η Γερμανία δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως.
Τα 5 σενάρια για την Ελλάδα
Σε σημερινό τους δημοσίευμα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρονται σε πέντε πιθανά σενάρια για το «ελληνικό ζήτημα». Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει:
Ωστόσο, από την Πλατεία Συντάγµατος µέχρι την Place Schuman των Βρυξελλών όλοι γνωρίζουν πως υπάρχουν µόνο πέντε δρόµοι που µπορεί να ακολουθηθούν:
Tο Γερμανικό
Βάσει αυτού, το Βερολίνο επιµένει µέχρι τέλους στην άρνησή του να συναινέσει σε ενίσχυση και ευελιξία του EFSF. Στην περίπτωση αυτή, η Ελλάδα ακολουθεί τη συνταγή των Γερµανών και προχωρά σε άνευ προηγουµένου λιτότητα πολλών ετών, έτσι ώστε να µπορεί να εξυπηρετήσει τις δανειακές υποχρεώσεις της και να καταστεί ταυτοχρόνως «αξιόπιστη» προς τις αγορές. Εφόσον, παρά το σκληρό πρόγραµµα, χρειαστεί αναδιάρθρωση χρέους, αυτή θα γίνει µετά το 2013 οπότε θα λειτουργεί ο µόνιµος µηχανισµός στήριξης, ο οποίος και θα αναλάβεινα την πραγµατοποιήσει µε όρους που θα καθοριστούν από αυτόν.
Το ιδανικό
Η Γερµανία, έχοντας ικανοποιηθεί στην απαίτησή της για ένα Σύµφωνο Ανταγωνιστικότητας, δέχεται την ουσιαστική ενίσχυση των δυνατοτήτων του EFSF.Στην περίπτωση αυτή η Ελλάδα, µέσω της ουσιαστικής επιµήκυνσης και της µείωσης των επιτοκίων, ενδεχοµένως και της επαναγοράς µέρους του χρέους της, απαλλάσσεται από τον βραχνά» του δηµόσιου χρέους, ενώ µε αυστηρή εφαρµογή του Μνηµονίου γίνεται ξανά δεκτή στις αγορές στις αρχές του 2012.
Το Μεικτό
Αποφασίζεται µερική ευελιξία του EFSF και η Ελλάδα παίρνει µια ανάσα, η οποία ωστόσο δεν επαρκεί ώστε το δηµόσιο χρέος της να καταστεί βιώσιµο. Ετσι, προχωρά παράλληλα – και σε συνεννόηση µε τους πιστωτές της –σε µερική αναδιάρθρωση χρέους µε κούρεµα (hair-cut) της τάξης του 30%. Μόνο η επιµήκυνση του χρόνου αποπληρωµής του δανείου φέρεται να εγκρίνεται στις 25/3 Πρόκειται για το σενάριο που ευνοούν περισσότερο οι παράγοντες των αγορών και τα ποικίλα think tank.
Η αναγκαστική αναδιάρθρωση
Λόγω της άρνησης της Γερµανίας και της αρνητικής στάσης των αγορών, η Αθήνα αναγκάζεται να προβεί σε αναδιάρθρωση του δηµόσιου χρέους της. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχουν πολλές άγνωστες παράµετροι καθώς δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε χώρα της ευρωζώνης.
Πρώτη άγνωστη παράµετρος είναι το ποσοστό του hair-cut, καθώς θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι το δηµόσιο χρέος εφεξής θα είναι βιώσιµο (σ.σ: αλλιώς δεν έχει νόηµα µια αναδιάρθρωση). ∆εύτερη, είναι ο χρόνος που θα επιλεγεί – µε απώτερο ορίζοντα τη λήξη του πρώτου τριµήνου του 2012, οπότε παύουν τα χρήµατα της Ε.Ε. και του ∆ΝΤ να επαρκούν για την κάλυψη των δανειακών υποχρεώσεων. Τρίτη, είναι η αντίδραση των αγορών – µπορεί να αντιδράσουν εντελώς αρνητικά κλείνοντας οριστικά την πόρτα στην Ελλάδα, ή θετικά καθώς ούτως ή άλλως το αναµένουν αυτό εδώ και καιρό και θα θεωρηθεί «αυτοεκπληρούµενη προφητεία». Και τέταρτη άγνωστη παράµετρος είναι το πολιτικό πλαίσιο το οποίο θα επιλέξει η ελληνική κυβέρνηση για να εντάξει την αναδιάρθρωση.
Το παρανοϊκό
Για λόγους άγνωστους στην κοινή λογική – ή στην πολιτική και οικονοµική λογική – είτε η Ελλάδα είτε οι εταίροι αποφασίζουν την αποχώρηση της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή της σε καθαρά ελληνικό νόµισµα, τη δραχµή ή κάτι άλλο. Στηνπερίπτωση αυτή θα ακολουθήσει τεράστια υποτίµηση και φτώχεια του ελληνικού λαού, ενώ θα αµφισβητηθεί κάθε δικαίωµα που έχει κατοχυρώσει η Ελλάδα εντός της Ενωσης, δεδοµένου ότι η Συνθήκη προβλέπει πως µια χώρα που αποχωρεί από το ενιαίο νόµισµα οφείλει να αποχωρήσει κι από την Ενωση.
Πηγή: TA NEA

Τραγικό δυστύχημα στη Βραζιλία!

Φορτηγό συγκρούστηκε με επιβατικό λεωφορείο Τραγικό θάνατο βρήκαν επιβάτες λεωφορείου στη Βραζιλία, όταν αυτό συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που μετέφερε ξύλα.
Ο μέχρι στιγμής απολογισμός είναι 26 νεκροί πολλοί από τους οποίους άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο ενώ αρκετοί τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε κοντά στα σύνορα της Βραζιλίας με την Αργεντινή σε απόσταση 700 χλμ από την Φλοριανόπολι, επισκιάζοντας το καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του λεωφορείου επέστρεφαν από τουρνουά μπόουλινγκ.

«Γρεβενά και Ανακατωσιά»… συνέχεια – Παρελάσεις, φανοί και Κούλουμα απ’ άκρη σ΄ άκρη των Γρεβενών…

Αναβιώνουν και φέτος σε όλη την περιφερειακή ενότητα των Γρεβενών οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με το άναμμα των φανών, τις παρελάσεις αρμάτων και μεταμφιεσμένων αλλά και τα Κούλουμα που θα γιορτάσουν σε πολλά Δημοτικά Διαμερίσματα: Ειδικότερα, σήμερα στις 9 περίπου το βράδυ,  θα ανάψουν οι Φανοί στις γειτονιές, αλλά και στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών, στο πρώην οικόπεδο της Εθνικής (Φιλέ), ενώ το γλέντι θα συνεχιστεί στους πεζόδρομους της πόλης.
Σήμερα Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 θα έχουμε:
Στις 3 το απόγευμα παρέλαση από άρματα και μεταμφιεσμένους στο Δ.Δ. Κιβωτού και χρηματικό έπαθλο 600€ για τα καλύτερα άρματα.
Στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση εθίμου Φανού με

Δείτε: Φωτογραφίες από τα Γρεβενά και Ανακατωσιά για... παιδια!!!

Φωτογραφίες από τη γιορτή των παιδιών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Δοξαρά!!! 
Η βροχή δεν πτόησε τον πολιτιστικό σύλλογο Δοξαρά που κατάφερε να διασκεδάσει τους μικρούς φίλους της πόλης μας .  Τα μέλη του συλλόγου μοίρασαν  τα πρωί του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, σερπαντίνες και κομφετί . Τα παιδιά ζωγράφισαν και έφτιαξαν αποκριάτικες μάσκες .  Την τιμητικής τους  είχαν η ζωγραφική προσώπου, (Ελληνιστί… Face painting) και τα μπαλόνια που  αύριο  μας καλούσαν στον Φανό στον Δοξαρά.

Γρεβενά: Δείτε φωτογραφίες από το Μανιταρογλέντι και τον… Γάμο των Μαθητών

Πολύ κέφι από τους μαθητές που έκλεψαν την παράστασηΜανιταρογλέντι και με τις συνταγές  του Φώτη Παρασκευαΐδη
Ο κόσμος στους δρόμους

Δείτε: Ο σωματοφύλακας της Rihanna,,, τη χουφτώνει!!!

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, ο φουσκωτός... σωματοφύλακας της Rihanna πήρε πολύ σοβαρά τη δουλειά του, αφού σε πρόσφατη έξοδο της τραγουδίστριας, στην προσπάθειά του να την προστατέψει από το κοινό που ζητωκραύγαζε την έπιασε από το στήθος της.
Για καλή του τύχη, η 21χρονη star δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από την κίνηση του «προστάτη» της, τουλάχιστον όχι μπροστά στους paparazzi, που την περίμεναν έξω από το εστιατόριο που γευμάτισε
24wro.blogspot.com

Ξύπνημα με 4,3 Ρίχτερ στην Κρήτη

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές!
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:28 τα ξημερώματα, στην υποθαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε απόσταση 64 χιλιομέτρων νότια του Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 51 χιλιόμετρα.

Επίσημα πατέρας ο Πασχάλης

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την εφετειακή απόφαση η οποία είχε κρίνει ότι πατέρας του πεντάχρονου γιου της πανεπιστημιακού Ουρανίας Τουτουντζή είναι ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης. Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί
η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.
Οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημα του τραγουδιστή κρίνοντας ότι η εφετειακή απόφαση έχει νόμιμη, πλήρη και ορθή αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.
Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η Τουτουντζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη στο κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης και στη συνέχεια υπήρξε ερωτική σχέση. Οι συναντήσεις γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού. Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού παρά τις οχλήσεις της μητέρας του. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.
Εξάλλου, υπογραμμίζει η εφετειακή απόφαση ότι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης αποδέχεται μία ερωτική συνεύρεση με την Τουτουντζή.

Άγριο ξύλο στο Πατρινό Καρναβάλι!

Παρατράγουδα στη χθεσινή παρέλαση των καρναβαλιστών!
Χρειάστηκε να επέμβουν ακόμη και τα ΜΑΤ!
Σύμφωνα με το dete.gr κατά τη διάρκεια της παρέλασης, στην διασταύρωση των οδών Σαχτούρη και Κορίνθου, οπαδοί μίας ομάδας συνεπλάκησαν για άγνωστο λόγο με μέλη καρναβαλικού πληρώματος που εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο.
Η κατάσταση ξέφυγε, χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και λοστοί, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των ΜΑΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο νεαρές κοπέλες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ενώ πολλοί δέχτηκαν χτυπήματα, κάποιοι μάλιστα από κουκουλοφόρους! Το επεισόδιο είχε ως συνέπεια σχεδόν τα μισά μέλη του πληρώματος να μη συμμετάσχουν την παρέλαση.
Στο μεταξύ η Αστυνομία ανακοίνωσε πως σημειώθηκαν αρκετές μικροκλοπές αλλά και συλλήψεις για ποσότητες ναρκωτικών.

ΑΕΚ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα αγωνιστεί τελικά η ΑΕΚ, στο αυριανό (Κυριακή 06/3) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής επιθετικός ένιωθε και σήμερα (Σάββατο 05/03) ενοχλήσεις στο γόνατό του. Ο Jimenez δε θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Jahic που ακολούθησε και ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός ανακοίνωσε την 20αδα του ματς με τον ΠΑΟΚ, από την οποία απουσιάζουν επίσης ο τιμωρημένος Καφές και ο ανέτοιμος Γκέντσογλου.
Αναλυτικά, οι 18 της ΑΕΚ είναι οι εξής: Saja, Αραμπατζής, Δέλλας, Γεωργέας, Nasuti, Μανωλάς, Mateos, Καράμπελας, Μάκος, Λαγός, Leonardo, Diop, Blanco, Michel, Baha, Guerreiro, Scocco, Burns.

Μετανάστες πήδηξαν στη θάλασσα

Σήμερα τα ξημερώματα στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, μετανάστες που βρίσκονταν στο πλοίο "Ionian King" που μετέφερε υπηκόους ξένων χωρών από τη Λιβύη, πήδηξαν στη θάλασσα.
Κάποιοι περισυνελέγησαν σε κακή κατάσταση, ενώ άλλοι φαίνεται να ανασυρθήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους όπως γράφει το cretalive.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 20 άτομα αγνοούνται.
Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς από το λιμάνι της Σούδας τηρούν σιγήν ιχθύος για το συμβάν. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αρκέστηκε σε μια απλή αναφορά του κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σούδας

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή

ΔΕΙΤΕ: Ποιοι αριθμοί κερδίζουν

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι: 10, 13, 26, 38, 43, 45
Bonus: 3

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΕΡΔΗ
6αρια                     -      ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5+1                       1       50.000
5αρια                   22       1.500
4αρια                 1.189      30
3αρια                19.346     1,5

Μαξιλαροπόλεμος σε αγώνα μπάσκετ (video)

Διαφορετικό θέαμα από το αναμενόμενο είχε ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στο New Mexico State University και το Utah State, για το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, δεν ήταν μόνο οι μαζορέτες των γηπεδούχων αυτές που έδωσαν σόου, αλλά αντίθετα την παράσταση έκλεψαν δεκάδες φοιτητές του κολεγίου, που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Αγόρια και κορίτσια, φορώντας πιτζάμες και κρατώντας μαξιλάρια, μπήκαν στο παρκέ και άρχισαν να παίζουν μαξιλαροπόλεμο μπροστά στους έκπληκτους θεατές! Η «μάχη» κράτησε περίπου πέντε λεπτά, αφού στην συνέχεια τους έβγαλαν έξω οι παίκτες του NMSU και του Utah State, για να κάνουν την προθέρμανσή τους ενόψει της συνέχειας του παιχνιδιού…
Δείτε το βίντεο με το μαξιλαροπόλεμο στον κολεγιακό αγώνα μπάσκετ:

Τα μυστικά για το πέταγμα του χαρταετού...

Ένα παιδικό παιχνίδι που φαίνεται εύκολο και... αθώο, που όμως μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφή. Μάθετε όλα τα μυστικά και τις συμβουλές των ειδικών, για να αποφύγετε την απογοήτευση στο πέταγμα του χαρταετού και να χαρείτε αυτό το μαγικό παιχνίδι!

Το σωστό σημείο
Φροντίστε να εντοπίσετε μία τοποθεσία όπου δεν θα υπάρχουν κτήρια, δέντρα, κολώνες, ηλεκτροφόρα καλώδια και δρόμοι. Εάν μένετε στην πόλη μην χάνετε το χρόνο σας ψάχνοντας ένα καθαρό

Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας!!!

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα από την Κυριακή με την μετεωρολογική υπηρεσία να προβλέπει λευκά Kούλουμα.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα αναμένονται βροχές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Κάθετη θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα ενισχυθούν βαθμιαία οι άνεμοι στα πελάγη.
Ήδη από χθες έπεσε χιόνι σε περιοχές της Μακεδονίας, του Νομού Ιωαννίνων, στη λίμνη Πλαστήρα και στα ορεινά του Καρπενησίου, ενώ έβρεξε σε Τρίκαλα, Γρεβενά και Μακρακώμη. Βροχερό ήταν το σκηνικό του καιρού και στην Άρτα, στα Γιάννενα, στην Πρέβεζα, στο Πάπιγκο στην Παραμυθία και και στα Χανιά της Κρήτης.
Από τη Δευτέρα η επιδείνωση θα είναι ραγδαία. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνή χιονόπτωση όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές, αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής. Μάλιστα χιόνια θα πέσουν και στα νησιά.
Τη νύχτα από Δευτέρα προς Τρίτη οι χιονοπτώσεις σε Μακεδονία. Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο θα είναι έντονες.
Την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στα Δυτικά και Βόρεια θα εξασθενήσουν αλλά θα σημειωθεί ισχυρός παγετός. Στα Ανατολικά και νότια, καθώς και στα νησιά οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη.
Οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί και θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 10 μποφόρ.
Θα χιονίσει στην Αθήνα
Ειδικότερα στην Αθήνα τα φαινόμενα θα συνοδευτούν από απότομη πτώση της θερμοκρασίας με την αίσθηση του κρύου στην πρωτεύουσα να αγγίζει ακόμα και τους -4 βαθμούς Κελσίου.
Παρά το γεγονός ότι σήμερα αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας, με την θερμοκρασία να βρίσκεται σε μικρή άνοδο, σήμερα περιμένουμε χιόνια, ενώ θα ενισχυθούν οι άνεμοι και ο υδράργυρος θα πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Νιφάδες χιονιού ίσως πέσουν και στο κέντρο της πρωτεύουσας!
Ο καιρός στην Πάτρα
Στην Πάτρα που φιλοξενεί το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας, το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου για να χορέψουν στους ρυθμούς του τις πρωινές ώρες οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε καλά επίπεδα. Από το μεσημέρι όμως και μετά το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.
Λευκά Κούλουμα
Ο καιρός της φετινής Καθαράς Δευτέρας δεν θα επιτρέψει σε όλους να αφήσουν το σχοινάκι και να πετάξουν τον αγαπημένο χαρταετό καθώς το κρύο, ο παγετός και τα χιόνι θα συνθέτουν ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Κύπρος: Τουρνουά στην Αγία Νάπα,

Το acadimies.gr ως χορηγός επικοινωνίας του μεγαλύτερου τουρνουά τμημάτων υποδομής στην Κύπρο, σας ενημερώνει για την συγκεκριμένη διοργάνωση, αναλυτικά:

Ayia Napa Youth Soccer Festival
5 YIASOUMI KILE 5350 FRENAROS, CYPRUS
TEL.0035799596166 /0035799426644/0035799637865 FAX.0035723744198
Email m.costa@cytanet.com.cy / soccerworldcyprus@cytanet.com.cy

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ... ΠΣΑΟΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή να παραστείτε στην ειδική εκδήλωση του Συνδέσμου μας με θέμα:
Το Κόστος Κατασκευής, Συντήρησης και Αξιοποίησης των Ελληνικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Γηπέδων)       
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας (Ακαδημίας 50) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου της Αθήνας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγρια κακοκαιρία από την Κ. Δευτέρα - Θα χιονίσει ακόμα και στο Σύνταγμα! Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

- Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά! - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 10 μποφορ
- Στην Αττική θα χιονίσει από το βράδυ της Τρίτης
- Οδηγίες από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο ο καιρός θα επιδεινωθεί από την Δευτέρα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνή χιονόπτωση όχι μονο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής. Θα χιονίσει ακόμα και στα νησιά.
Το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη οι χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική