ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Περίεργα σουτιέν...!!!

ΔΕΙΤΕ







Καρέ-καρέ το show της Βούλας Βαβάτση στην έκθεση Erotica στη Θεσσαλονίκη

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Πώς θα μπορούσε λοιπόν να λείψει η Βούλα Βαβάση από την έκθεση Erotica Dream της Θεσσαλονίκης; Η πρωταγωνίστρια του ροζ dvd μάλιστα έδωσε και ένα καυτό show, όχι μόνη, αλλά με γυναικεία παρέα! Οι δυο sexy καλλονές «έπαιξαν» με το νερό αλλά και μεταξύ τους ενώ τα φωτογραφικά φλας είχαν πάρει φωτιά!
Δείτε καρέ-καρέ τη hot εμφάνιση! 

Ροζ βίντεο με Κύπριο πολιτικό και διάσημη ελληνίδα στρίπερ!!!

Ούτε κι εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύαμε στα μάτια μας... όταν πριν από μερικές μέρες είδαμε ροζ βίντεο σε πασίγνωστη ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου στο οποίο συμμετέχουν Κύπριος πολιτικός και διάσημη Ελληνίδα στρίπερ, η οποία μάλιστα έγινε γνωστή μέσω talent show.
Το video, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, ανέβηκε πριν από δύο βδομάδες κι έχει τίτλο «Ελληνίδα stripper στο μπάνιο για τα μάτια Κύπριου πολιτικού». Η Ελληνίδα στρίπερ κάνει μπάνιο και μιλάει με τον Κύπριο πολιτικό ο οποίος φαίνεται να είναι εκείνος ο οποίος τραβάει το καυτό video. Εκείνος της δίνει οδηγίες πώς να «τρίψει» αισθησιακά το σώμα της λέγοντας της, αστειευόμενος, πως «εάν είχαμε τέτοιες κουκλάρες στην κυπριακή βουλή θα αναστατώνονταν μέχρι και τα έδρανα». Περισσότερες αποκαλύψεις μέσα στις επόμενες μέρες.
gossip-tv

Ηλικιωμένος ετών 11!

Ο 11χρονος Χάρι Κρόουδερ από το Γουεστ Γιορκς είναι... ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που υποφέρει από μια μορφή του Συνδρόμου Ατοπικής Πρώιμης Γήρανσης.
Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνει πέντε φορές πιο γρήγορα από τον κανονικό άνθρωπο.
Μαθητής ακόμα του Δημοτικού, ο Χάρι πάσχει από αρθρίτιδα, το δέρμα του γεμίζει ρυτίδες και τα κόκαλα του έχουν ξεκινήσει να ατροφούν.
Παίρνει παυσίπονα τέσσερις φορές την ημέρα, και οι γονείς του, Σάρον και Τζον, ξέρουν ότι η ζωή του μικρού Χαρι θα τελειώσει σύντομα, αφού οι γιατροί δηλώνουν αδύναμοι να κάνουν το οτιδήποτε.
Η μητέρα του δηλώνει: «Απλώς περιμένουμε. Επειδή το γονίδιο του Χάρι είναι μοναδικό στον κόσμο, οι γιατροί δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Αλλά παρ'; όλο που μερικές φορές εξοργιζόμαστε, προσπαθούμε να έχει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Πηγαίνει βόλτες με το ποδήλατο, του αρέσει το κολύμπι και παίζει μπάλα με τους φίλους του».
Η περιπέτεια του Χάρι ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 12 μηνών, όπου οι γονείς του είδαν το δέρμα του να σφίγγει και να αλλάζει σιγά σιγά το πρόσωπο του.

Τα ασυνήθιστα συμπτώματα στην αρχή μπέρδεψαν τους γενετιστές καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια και αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός που την έχει. Οι γιατροί και οι γενετιστές το κατάλαβαν μόλις στα εφτά του χρόνια μετά από συνεχείς εξετάσεις και μελέτες.
Ο μεγαλύτερος σε ηλικια άνθρωπος που έζησε με αυτήν την ασθένεια πέθανε στα 26 του χρόνια, λένε οι γενετιστές.
Ο Χάρι όμως δεν τα παρατάει και συνεχίζει. Το μοναδικό που τον ενοχλεί είναι ότι στο δρόμο, μερικοί στέκονται και τον παρατηρούν.
«Πραγματικά, με ενοχλεί που μερικοί άνθρωποι με κοιτάζουν τόσο αδιάκριτα», λέει ο Χάρι.

Πριν τη σκοτώσει του είπε: Το κορμί και το γεννητικό μου όργανο θα τα κάνω ό,τι θέλω!

Αυτή ήταν η φράση που έκανε τον απατημένο σύζυγο να πάθει αμόκ και να στραγγαλίσει τη γυναίκα του.
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το δικαστήριο στον στραγγαλιστή συζυγοκτόνο, ο οποίος έσφιγγε τον λαιμό της γυναίκας του και μητέρας των τριών παιδιών του για περίπου είκοσι λεπτά και την άφησε μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι είχε ξεψυχήσει.

Μνήμες από τη στυγερή δολοφονία που σημειώθηκε τον περασμένο Μάιο στη Νεάπολη Ηρακλείου Κρήτης ξύπνησαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, στο σκαμνί του οποίου κάθισε ο Βούλγαρος φονιάς. «Η γυναίκα αυτή ξεψύχησε αβοήθητη. Επί σχεδόν είκοσι λεπτά σφάδαζε στα χέρια του και κανείς δεν πήγε να τον σταματήσει. Αυτή είναι η κοινωνία μας σήμερα;» αναρωτήθηκε ο εισαγγελέας της έδρας Νίκος Μαρκάκης κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του.

Οπως γράφει η espressonews.gr, το ζευγάρι καβγάδιζε συνεχώς, κυρίως λόγω της επιλογής του θύματος να έχει ερωτικούς συντρόφους. «Δεν την ένοιαζε η οικογένειά της. Της άρεσε να ζει διαφορετικά. Καβγάδιζαν. Μία έφευγε, μία τη δεχόταν πίσω. Ο κατηγορούμενος δεν είπε ποτέ “μέχρι εδώ, αυτή η γυναίκα με εκθέτει”. Ηταν μοιραίο ότι το πράγμα θα κατέληγε εκεί» τόνισε ο εισαγγελέας και απευθυνόμενος στους ενόρκους είπε:

«Μην τον πιστεύετε ότι τη σκότωσε επειδή είχε θολώσει. Το έκανε από εκδίκηση. Δεν θα την είχε αυτός, τότε δεν θα την είχε κανείς. Τελικά την πήρε ο θάνατος. Θολώνει κάποιος που επιστρέφει στο σπίτι του και αντικρίζει στη συζυγική κλίνη τη σύζυγό του σε ερωτικές περιπτύξεις. Δεν θολώνει κάποιος που ανέχεται μια κατάσταση τόσο καιρό. Ηθελε να τη σκοτώσει».

Οπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, αυτό που έκανε τον κατηγορούμενο να πάθει αμόκ ήταν η φράση που του είπε το θύμα τη μοιραία μέρα: «Το κορμί και το γεννητικό μου όργανο είναι δικά μου και θα τα διαθέσω όπου θέλω»! Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη, παρά το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος εξέφρασε μεταμέλεια.

Μπλουζάκια για όλα τα γουστα !!!

Το «καυτό» φιλί στο στόμα Μπάρμπα-Πάριου!

Ένα «καυτό» φιλί στο στόμα αντάλλαξαν η Βάνα Μπάρμπα και ο Γιάννης Πάριος.
Ο τραγουδιστής εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη αυτό τον καιρό και γνωρίζει την αποθέωση από τους θαυμαστές του σύμφωνα με το περιοδικό Hello.
Η ηθοποιός ταξίδεψε το προηγούμενο Σάββατο στην συμπρωτεύουσα με τον καλό της φίλο, Χάρη Σιανίδη και τον Κωνσταντίνο Καφίρη και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί το νυχτερινό κέντρο στον οποίο τραγουδά ο καλός της φίλος Γιάννη Πάριο. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια, ενώ έχουν συνεργαστεί κιόλας, αφού η Βάνα Μπάρμπα έχει πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Τόσα γράμματα». Ο Γιάννης Πάριος είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός με το κοινό, αφού κατεβαίνει από την πίστα, χαιρετάει τους θαμώνες και κάθεται μαζί τους.
gossip-tv

Μεσσηνία – Κάθεται σε ύψος 5.200 μέτρων !

Αν δεν υπήρχε η θάλασσα θα ήμασταν το …Θιβέτ της Ευρώπης !!
Ίσως να το έχετε διαβάσει ίσως να είστε γνώστες αλλά το ινστιτούτο NESTOR που εδρεύει στην Πύλο μας το επιβεβαιώνει και επίσημα …
Είμαστε στην κορυφή μίας πυραμίδας ύψους 5.200 από την βάση της. Σε απόσταση …αναπνοής μόλις 13 χιλιόμετρα από τις ακτές της Πύλου το βάθος της θάλασσας υπερβαίνει τα 3.000 μέτρα ενώ σε απόσταση 50 χιλιομέτρων το βάθος της θάλασσας φθάνει τα ….5.200 μέτρα . Πρωτόγνωρα ύψη που αν δεν …υπήρχε το νερό της θάλασσας θα μας προκαλούσαν ρίγη !

Πήγαινε να διασκεδάσει και έχασε τη ζωή του

Τη δολοφονία του 18χρονου Anthony Collao ερευνά η ...αστυνομία της Νέας Υόρκης έξω από έναν εγκαταλελειμένο χώρο που διεξαγόταν πάρτι πριν μερικές μέρες.
Ενώ ο κόσμος περίμενε στην ουρά για να μπει, εμφανίστηκε μια συμμορία πέντε 18χρονων, που προσπάθησε να εισβάλει στο πάρτι αρνούμενοι μάλιστα να πληρώσουν το εισιτήριο των 7 δολαρίων. Η άρνηση των υπεύθυνων άναψε τα αίματα με τη συμμορία να σπάει τζάμια και να φωνάζει συνθήματα κατά των ομοφυλοφίλων.
Ο 18χρονος Anthony που βρισκόταν στο σημείο μαζί με ένα φίλο του αποφάσισε να φύγει από το πάρτι προκειμένου να μην μπλεχτεί στις βιαιότητες της συμμορίας. Για άγνωστο λόγο τα 5 άτομα αντιλήφθηκαν την κίνηση του και του επιτέθηκαν, στριμώχνοντας τον σε ένα αυτοκίνητο και χτυπώντας τον ανελέητα. Ο άτυχος 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε διασωληνωμένος μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε και άφησε την τελευταία του πνοή.
Οι δράστες συνελήφθησαν μέσα στα αίματα και μάλιστα ο ένας από αυτούς φόραγε το καπέλο του 18χρονου θύματος! «Ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος ώρα» λέει συντετριμμένος ο πατέρας του.

Συνελήφθη ο Μπουρούσης!

Στο τμήμα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Μπουρούσης εξαιτίας μιας…παρεξήγησης!...Ο άσος του Ολυμπιακού είχε παρκάρει το πολυτελές μαύρο τζιπ του κοντά σε μια τράπεζα,στη Γλυφάδα έχοντας ξεχάσει να περάσει τις πινακίδες, τις οποίες, όπως αποδείχτηκε, είχε μέσα στο αυτοκίνητο.
Μέρες που είναι, όμως, το όχημα, το οποίο είχε και φιμέ τζάμια, θεωρήθηκε ύποπτο από άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ»που έκαναν περιπολία στην περιοχή και ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.
Εκεί ο Γιάννης Μπουρούσης έδειξε στους αστυνομικούς τις πινακίδες και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων της ταυτότητας του αφέθηκε ελεύθερος.
Πηγή: onsports.gr

Βόλος: τεράστια ιατρική κομπίνα αξίας 100.00 ευρώ!

Οικογενειακός γιατρός του ΙΚΑ Βόλου και φαρμακοποιός εξαπατούσαν για ένα μεγάλο διάστημα το ΙΚΑ με πλαστές συνταγές και φάρμακα μαϊμού. Η ζημιά εις βάρος του ΙΚΑ με τους πρώτους πρόχειρους υπολογισμούς είναι πάνω από 100.000 ευρώ...
...για τους μήνες που ελέγχτηκαν και αφορούσαν περίπου σε 500 μαϊμού συνταγές του συγκεκριμένου γιατρού. Με κατεπείγουσα απόφαση του Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο Βολιώτης οικογενειακός γιατρός παύτηκε από το ΙΚΑ, ενώ πειθαρχικά μέτρα αναμένονται και για το φαρμακείο μέσω του οποίου είχε στηθεί η

Πάνω απο 32 κοπέλες συμμετείχαν στα όργια του Καβαλιέρε..

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου "ο Ιταλός… πρωθυπουργός είχε δεκατρείς ερωτικές συνευρέσεις με την Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα. 
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συναναστράφηκε την κοπέλα, από τότε που εκείνη ήταν δεκαέξι ετών". Πρόκειται για ένα απόσπασμα της έκθεσης με την οποία οι εισαγγελείς της ιταλικής συμπρωτεύουσας, πρόκειται να ζητήσουν σύντομα την παραπομπή σε δίκη του ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών Λέλε Μόρα, του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε και της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι, με την κατηγορία συνέργειας στην προαγωγή της πορνείας.
Εκτός από την Ρούμπι Καρίμα, οι δικαστικοί του Μιλάνου, αναφέρουν ξεκάθαρα ότι " στις ερωτικές συναντήσεις, επί πληρωμή, με τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό, συμμετείχαν άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των 18 ετών". Η Ρούμπι, φέρεται να συνάντησε τον Μπερλουσκόνι από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαΐου του 2010, πάντα στην βίλα του Άρκορε.
Σύμφωνα, επίσης, με τους Ιταλούς εισαγγελείς, το " μπούγκα μπούγκα, ήταν ένα είδος χορού, σε ντίσκο της βίλας, που λάβαινε χώρα μετά τα δείπνα, κατά τον οποίο οι κοπέλες ήταν ημίγυμνες και άφηναν τον Ιταλό πρωθυπουργό να τις αγγίζει στα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός τους. Στην συνέχεια, ο Καβαλίερε διάλεγε με ποιες κοπέλες ήθελε να περάσει την υπόλοιπη νύχτα, προσφέροντας, σε αντάλλαγμα, συγκεκριμένα χρηματικά ποσά". Πρόκειται για στοιχεία και λεπτομέρειες, που θα παίξουν σίγουρα σημαντικό ρόλο και στην δίκη για το "Ρούμπι Γκέιτ", με κατηγορούμενο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πρόκειται να αρχίσει στις 6 Απριλίου.
Ο δικηγόρος του "μίστερ τιβί", Νικολό Γκεντίνι, δήλωσε σήμερα ότι "ο πελάτης του θα παραστεί σε όλες τις δίκες που τον αφορούν και θα υπερασπισθεί τον εαυτό του". Ο Ιταλός πρωθυπουργός, έχει ανακοινώσει ότι από τις αρχές Απριλίου, θα αφιερώσει κάθε Δευτέρα, στην υπεράσπισή του στις δικαστικές αίθουσες του Μιλάνου.

Έγινε το Πανγρεβενιώτικο Συλλαλητήριο – Δείτε εικόνες και VIDEO

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17Μαρτίου το μεγάλο Συλλαλητήριο που διοργάνωσε η επιτροπη αγώνα κατά του κλεισίματος των σχολείων και στη συνέχεια έγινε πορεία από το ρολόι των Γρεβενών μέχρι το Διοικήτήριο όπου επέδωσαν ψήφισμα στις διευθύνσεις εκπαίδευσης .
Το ψήφισμα που κετέθεσαν στις διευθύνσεις Α Βάθμιας και Β Βάθμιας εκπαίδευσεις  είναι το εξής:

Επιβίωσε 72 ώρες μετά το σεισμό!!! (video)

Ιαπωνικές ομάδες διάσωσης βρήκαν μια ηλικιωμένη γυναίκα ζωντανή και υγιή την Τρίτη(15.03), 72 ώρες μετά το σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε τη βορειοανατολική Ιαπωνία παρασύροντας μακριά ανθρώπους, αυτοκίνητα και σπίτια.
Η 75χρονη Sai Abe βρέθηκε στο νομό Iwate, πλακωμένη από τα χαλάσματα ενός σπιτιού που καταστράφηκε από τα δολοφονικά κύματα που ακολούθησαν το μεγάλο σεισμό.
Οι διασώστες ανέφεραν ότι η θερμοκρασία του σώματος της γυναίκας ήταν χαμηλή, αλλά η κατάστασή της δεν ήταν απειλητική για τη ζωή της και έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ομάδες διάσωσης από όλο τον κόσμο μάχονται ενάντια στο χρόνο ώστε να βρουν όσα περισσοτέρα άτομα τα οποία αγνοούνται.
Οι αξιωματούχοι του νομού Iwate λένε ότι ο αριθμός των νεκρών στο νομό είναι 836, με πάνω από 315 άνθρωπους να αγνοούνται και πάνω από 51.000 που εκκενώσαν την περιοχή.

cosmo.gr

Έπεσε «ξύλο» στο νοσοκομείο Κορίνθου [Video]

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας ιατρός του νοσοκομείου Κορίνθου, από ομάδα Ρομ, οι οποίοι όπως ισχυρίστηκαν δεν εξυπηρετήθηκαν άμεσα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Το αποτέλεσμα ήταν όσοι συγγενείς των Ρομ βρέθηκαν στο νοσοκομείο να απειλούν όσους βρέθηκαν μπροστά τους. Μάλιστα, δεν άργησε να χαθεί ο έλεγχος και τελικά να ρθούν στα χέρια με τους άντρες ασφαλείας του νοσοκομείου αλλά και τους γιατρούς.
Μετά το συμβάν η διοικήτρια του νοσοκομείου δήλωσε τα εξής:
«Σχετικά με το επεισόδιο με τους Ρομ και τους ιατρούς εφημερίας, τα ξημερώματα της Κυριακής 13/03/’11,στο Νοσοκομείο Κορίνθου, τα οποία και πληροφορήθηκα άμεσα από την συντονίστρια εφημερίας, σας πληροφορώ ότι επικοινώνησα την επομένη τηλεφωνικά με τον Διοικητή Ασφαλείας κο Μουρελάτο, στον οποίο επεσήμανα την συχνότητα και την επικινδυνότητα παρόμοιων επεισοδίων και ζήτησα την προστασία της Αστυνομίας με την μορφή βραδύνων περιπολιών.
Στο Νοσοκομείο υπάρχει όλο το 24ωρο υπηρεσία φύλαξης(Security),οι άντρες της οποίας, φυσικά, δεν οπλοφορούν. Χωρίς να θέλουμε να επιδοθούμε σε κυνήγι μαγισσών, γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι επεισόδια από αυτή την ομάδα συμπολιτών μας, από ασήμαντα μέχρι δύσκολο να προβλεφθεί η έκβαση τους απασχολούν καθημερινά την Αστυνομία και τον τοπικό Τύπο».

Κύπελλο Ελλάδος 2010 – 2011: Επεισόδια και διακοπή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (video)

Σκηνές… φαρ ουέστ εξελίχθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας λίγο πριν από τη λήξη του ημιτελικού του κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος 2010 – 2011. Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο κυνηγώντας τους παίκτες της ΑΕΚ και εκσφενδονίζοντας φωτοβολίδες, κροτίδες και πέτρες. Σε εκείνο το χρονικό σημείο (88’) η ΑΕΚ προηγούνταν με 0-1ης και βρισκόταν με το 1,5 πόδι στον τελικό της 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ. Νωρίτερα και λίγο μετά το γκολ που πέτυχε ο Τραϊανός Δέλλας στο 58ο λεπτό, ανεγκέφαλοι είχαν πετάξει φωτοβολίδα στον Saja, καίγοντας μάλιστα σε κάποια σημεία τη φανέλα του, με αποτέλεσμα να διακοπεί και τότε το παιχνίδι για κάποια λεπτά.
Μετά από περίπου 20 λεπτά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σταύρος Μάνταλος, έβγαλε τις ομάδες εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσει και τυπικά την αναμέτρηση, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί για 30 δευτερόλεπτα και σφυρίζοντας στη συνέχεια τη λήξη του αγώνα.
Δείτε σε video την επίθεση στους παίκτες της ΑΕΚ:

Τρίκαλα: Έβαλε κάμερα στην τουαλέτα του μαγαζιού που δούλευε!

Η τεχνολογία ήταν ο σύμμαχος του υπαλλήλου αλλά ταυτόχρονα και “εχθρός” του...αφού τον εντόπισαν από υλικό που διέρρευσε στο διαδίκτυοΟ δράστης ήθελε φαίνεται να “κατασκοπεύει” τους πελάτες της επιχείρησης και τοποθέτησε μικροκάμερες στις τουαλέτες.
Το υλικό που μάζεψε προφανώς ήταν αρκετό και αποφάσισε να το μοιραστεί και στο ίντερνετ, σύμφωνα με το e-enimerosi.gr, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός.
Ωστόσο ο εργαζόμενος απολύθηκε γιατί πολύ απλά εξαφανίστηκε από την Τρικαλινή επιχείρηση χωρίς προειδοποίηση.
Τώρα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ελπίζει να μην βρεθεί σε κάποιο μπλογκ υλικό από τις πελάτισσές του και βρει μπελάδες με την δικαιοσύνη!

Διεθνές Συμβούλιο Αθλητικού Τουρισμού Ερευνητική Μονάδα Ελλάδος!

Από το 1960 ως σήμερα σημειώθηκαν σημαντικές τάσεις εξειδίκευσης και ανάπτυξης στο χώρο του τουρισμού και παράλληλα του αθλητισμού. Οι δυο αυτοί τομείς εξελίχθηκαν στις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες του παγκόσμιου οικονομικού στερεώματος. Περίπου την ίδια χρονική περίοδο και συγκεκριμένα μετά το 1970 άρχισε να γίνεται χρήση του όρου αθλητικός τουρισμός με σκοπό να περιγραφεί η ειδική μορφή τουρισμού που συνδύαζε και την αθλητική δραστηριότητα. Ο αθλητικός τουρισμός θεωρείται σύγχρονο φαινόμενο σε αντίφαση με τη διαχρονικά στενή σχέση μεταξύ αθλητισμού και τουρισμού. Ο λόγος είναι ότι μόλις τα τελευταία χρόνια άρχισε να αντιμετωπίζεται ως αυτόφωτο κομμάτι της τουριστικής και της αθλητικής βιομηχανίας αλλά και να αποκτά ακαδημαϊκή οντότητα.

Τι σημαίνουν οι λέξεις: Τσολιάς, Φέσι, Καριοφίλι κ.ά.;

Τσολιάς, ο κουρελής: Ετοιμαζόμαστε για την Εθνική Γιορτή και καλό είναι να φρεσκάρουμε στη μνήμη μας ορισμένες λέξεις των ημερών που έχουν συνδυαστεί με τον πολιτισμό των Ελλήνων, αλλά δεν είναι ελληνικές. 
Μια απ αυτές είναι και η τουρκική λέξη Τσολιάς. Προέρχεται από το τουρκικό çul (< αραβικό cull) και σημαίνει το “κουρέλι”, “το παλιόρουχο”. Κατά το λεξικό του Μπαμπινιώτη: “φαίνεται ότι η λέξη είχε αποδοθεί μειωτικά στους κλέφτες και τους αρματολούς (από τους Τούρκους) επειδή η φουστανέλα ήταν ραμμένη από πολλά μικρά κομμάτια υφάσματος). Η λέξη τσολιάς είναι ομόρριζη με τη λέξη τσόλι και τσούλι. Στα 24γράμματα θα διαβάσετε και την ιστορία της λέξης ο εύζωνος. Φέσι, το εκ Μαρόκου: Αντίθετα με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι το Φέσι δεν είναι Τουρκικής προέλευσης. Η προέλευση του είναι από την πόλη Φες (εξ ου και το όνομα) ή Φεζ (αραβ. فاس Fās, γαλλ. Fès) του Μαρόκου. Μέχρι το 19ο αιώνα, η πόλη Φες ήταν η μοναδική πηγή για τα παραδοσιακά καπέλα με το ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα. Στην Τουρκία η χρήση του φεσιού απαγορεύτηκε το 1925. Ο ίδιος, ο Ατατούρκ, χαρακτήρισε το φέσι ως "παρακμιακό" και το κατήγγειλε ως "κάλυμμα της κεφαλής των Ελλήνων". 24γράμματα Το Ιταλικό Καριοφίλι: Η λέξη καριοφίλι, αντίθετα, είναι Ιταλική. Στις αρχές του 1800 τα “Καλάσνικοφ” της εποχής ήταν τα φημισμένα όπλα της Ιταλικής εταιρείας “Carlo e Figli” (: Κάρλο και υιοί). Αυτό το “Carlo e Figli”> “Κάρλο ε φίλιι”, οι Έλληνες το πρόφεραν ως καριοφίλι και έτσι και έμεινε στο ελληνικό λεξιλόγιο και υμνήθηκε από τη Δημοτική και τη Λόγια ποίηση. 
Πηγή

«Νυχτοκάματο» 1 εκατ. ευρώ στους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών!

Οργασμός υπερωριών στο υπουργείο Εξωτερικών!
Οι υπάλληλοι δουλεύουν νυχθημερόν, Κυριακές και αργίες, «προσφορά» που θα...
πληρώσουν ακριβά οι φορολογούμενοι με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα χρόνο και μάλιστα προκαταβολικά!
Το newsbomb.gr φέρνει στο φως κυβερνητική απόφαση που εγκρίνει κονδύλι περίπου 1 εκατ. ευρώ για τις υπερωρίες που θα κάνουν στη διάρκεια του 2011 οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου υπουργείου, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και κρίσεων.
Το ερώτημα που τίθεται στην περίπτωση αυτή, είναι πώς γνωρίζουν εκ των προτέρων τις υπερωρίες που θα απαιτηθούν για τυχόν έκτακτα περιστατικά και πώς τις κοστολογούν.
Θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει την απογευματινή απασχόληση σε ένα ομολογουμένως νευραλγικό υπουργείο, αλλά οι νυχτερινές και οι υπερωρίες τις Κυριακές και τις αργίες τι σκοπό έχουν και μάλιστα όταν προβλέπονται πριν καν γίνουν;
http://www.newsbomb.gr

Μούσλι: Εφτά μήνες απλήρωτος στον ΠΑΟΚ

Έντονο διάλογο με οπαδό του ΠΑΟΚ είχε μετά τη λήξη του ντέρμπι...
ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, όπου ανέφερε πως δεν έχει πληρωθεί εφτά μήνες.
Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος επιθετικός, στην προσπάθειά του να φτάσει στο πούλμαν της ομάδας, είχε διάλογο με οπαδό του «Δικέφαλου», ο οποίος ανέφερε: «Τι ήταν αυτό; Μια ευκαιρία για να βάλετε γκολ. Γιατί; Θέλαμε μόνο αυτό το παιχνίδι.
Πως μας νίκησε η ΑΕΚ μες την Τούμπα». Και συνέχισε δείχοντάς του τον «Δικέφαλο» που υπήρχε στην φόρμα του ποδοσφαιριστή: «Για αυτό το σήμα παίζετε. Το ξέρω ότι είσαι επαγγελματίας».
Στην συνέχεια, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του ανέφερε: «Δεν έχω πληρωθεί εφτά μήνες. Εγώ δεν έκανα αποχή».
οnsports.gr

Πλυμμύρες...(Ανέκδοτο)

Έβρεχε..έβρεχε και το χωριό πλημμύριζε.  
Οι κάτοικοι έφευγαν με βάρκες να γλυτώσουν. Εν ας βαρκάρης είδε μια οικογένεια και πήγε να την σώσει.
-ελάτε θα πνιγήτε.
-όχι δεν ερχόμαστε,πιστεύουμε στον θεό, είμαστε δούλοι του και αυτός θα μας σώσει.
η βάρκα έφυγε.
Το νερό ανέβαινε σκέπασε το σπίτι και η οικογένεια για να γλυτώσει ανέβηκε στα κεραμίδια.
Τους είδε ένα ελικόπτερο πήγε από πάνω τους και τους πέταξε ανεμόσκαλα.
-Ελάτε θα πνιγήτε.
-Όχι δεν ερχόμαστε.πιστεύουμε στον θεό, είμαστε δούλοι του και αυτός θα μας σώσει.
Το ελικόπτερο έφυγε.
Το νερό ανέβηκε και πνίγηκαν όλοι, οι ψυχές τους ανέβηκαν στον ουρανό και πήγαν να διαμαρτυρηθούν στον θεό.
-Γιατί θεέ μου μας έπνιξες? είμαστε τόσο καλοί χριστιανοί κι είχαμε εμπιστοσύνη σε σένα ότι θα μας σώσεις.
Κι ο θεός απαντά...
-Δέν ξέρω κι εγώ τι έγινε...είχα στείλει μια βάρκα..ένα ελικόπτερο...

Συνάντηση Κοσματόπουλου - Πιλάβιου!

Στην Καστοριά βρέθηκε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των Ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος. Ο κ. Κοσματόπουλος για μια ακόμη φορά, αναφέρθηκε στα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τα ερασιτεχνικά σωματεία και πρόθεσή του είναι να καταθέσει κείμενο που θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Κοσματόπουλος - Πιλάβιος

Ο Γιώργος Μουταφίδης ταμίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πέλλας ΄Αλκη Νουσηκύρου
Το ζεύγος Γκίτσιου (Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Καστοριάς) με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο.

Ο φίλος Γιάννης Μπαξεβανίδης (Καστοριά) με τους Προέδρους των Ενώσεων Καβάλας και Κομοτηνής αντίστοιχα
Τετ-α-τετ Κοσματόπουλου - Πιλάβιου
Φώτης Μπαζάκας

Τον χώρισε... και αυτός κέρδισε 22 εκατομμύρια ευρώ!!!

Ο 37χρονος εως χθες φορτηγατζής, Matthew Breach αγόρασε το τυχερό…κουπόνι λίγα λεπτά αφότου τον παράτησε η γυναίκα του ισχυριζόμενη πως ήθελε να ζήσει πιο έντονη ζωή με περισσότερο σεξ.
Το πρώτο πράγμα που έκανε όπως είπε ήταν να κοιμηθεί για να καθαρίσει το μυαλό του από τις έντονες συγκινήσεις και μετά παραιτήθηκε από τη δουλειά του, εξ΄αιτίας της οποίας τόσα χρόνια ξυπνούσε στις 5 το πρωί.
Όπως είπε με τα χρήματα που κέρδισε θα βοηθήσει συγγενείς και φίλους αλλά για την πρώην του ούτε κουβέντα.
http://apolitistosteki.blogspot.com

TO ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τσουνάμι στην παιδεία στον πολιτισμό και στην οικονομία της χώρας το κλείσιμο των σχολικών μονάδων.

Στο όνομα της οικονομικής κρίσης συμπαρασύρεται ο ίδιος ο πολιτισμός και η ύπαρξη μιας ολόκληρης χώρας.Δεν επιθυμώ να γενικεύσω και να ισοπεδώσω στο όνομα μιας ανούσιας κριτικής,απλά θέλω να τονίσω την ανάγκη για μια Εθνική στρατηγική που δεν σταματά στις αλλαγές που ευαγγελίζεται το υπουργείο αποκλειστικά και μόνο για την παιδεία.
Θεωρώ ότι κανείς γνωστικός δεν αντιτίθεται στις όποιες συγχωνεύσεις εξυπηρετούν την εξεύρεση πόρων για την οικονομία αλλά που σε καμία περίπτωση δεν θίγουν το δικαίωμα στη μάθηση.Έτσι λοιπόν δεν είναι δυνατόν από τη μια να μιλάμε για ανάπτυξη της περιφέρειας και από την άλλη να καταργούμε σχολεία στην Ελληνική ύπαιθρο στερώντας το δικαίωμα στη μάθηση των πιο φτωχών λαϊκών στρωμάτων.Γιατί αυτός που θίγεται είναι ο φτωχός Έλληνας μαθητής της Ελληνικής υπαίθρου που θα αναγκάζεται πλέον να κάνει 30 και πλέον χιλιόμετρα για να επιζητήσει την πολυπόθητη μόρφωση(εάν βέβαια πληρώνονται οι μεταφορές).
Πώς είναι δυνατόν να...μιλάμε για προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής υπαίθρου όταν στερείς από ένα νέο τη δυνατότητα πρόσβασης στη μόρφωση;
Πώς περιμένουμε να αναγεννηθεί η περιφέρεια όταν κλείνουμε σχολεία σ΄ αυτήν και διώχνουμε τους νέους ανθρώπους πίσω στ΄ αστικά κέντρα.
Είναι λογικό και σώφρον να μιλάμε για πολιτική αποκέντρωσης όταν υλοποιούμε τέτοιες πρακτικές που συντελούν στην ερημοποίηση της υπαίθρου;
Πώς μπορούμε να περιμένουμε να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα στην οικονομία της χώρας όταν αποκλείουμε κάθε προσπάθεια για αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού αλλά και της ίδιας της Ελληνικής γης αφού σπρώχνουμε τους νέους στην αστυφιλία;
Εν κατακλείδι τι είδους πολιτισμό θα παράγουμε όταν θα στοιβάζουμε μαθητές σε αίθουσες των 27 ατόμων;

«Τα Γρεβενά παλεύουν για να ζήσουν» – Πανγρεβενίωτικο Συλλαλητήριο και πορεία!

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησε  το μεσημέρι της Τρίτης  16 Μαρτίου  στο Δημαρχείο Γρεβενών,  η Επιτροπή Αγώνα κατά των συγχωνεύσεων των σχολείων. Σκοπός της συνέντευξης ήταν να...

ΑΡΩΓΟΣ Η ΕΠΟ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Την αναβολή της αποχής κατά μια αγωνιστική ανακοίνωσε και επίσημα η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής, περιμένοντας το Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Οι ομάδες της κατηγορίας περιμένουν την συμπαράσταση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στα προβλήματά τους και την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν θέσει και θα συζητηθούν αύριο Παρασκευή από το Δ.Σ. της ΕΠΟ. Η στάση που θα κρατήσει η Ομοσπονδία θα κρίνει και το μέλλον των κινητοποιήσεων των ομάδων της Δ’ Εθνικής, με την αποχή να βρίσκεται πάντα προς συζήτηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της συντονιστικής:
«Μετά την ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής της ΕΠΟ, η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Δ’ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή των κινητοποιήσεων των ομάδων μας για την επόμενη Κυριακή 27/03/2011, προσμένοντας την

Σμήνη ψαριών κατέκλυσαν το Ακαπούλκο μετά το τσουνάμι!!!

Εκατομμύρια ψάρια κατέκλυσαν τις ακτές του Ακαπούλκο και μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι το φαινόμενο σχετίζεται άμεσα με το τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία. Τα σμήνη των ψαριών, από ψηλά φαινόντουσαν… σαν πετρελαιοκηλίδες, ενώ αποτελούνταν από σαρδέλες, αντσούγιες και οι ψαράδες της περιοχής ενθουσιασμένοι, χρησιμοποίησαν ξύλινες βάρκες και έπιασαν τα ψάρια με κουβάδες.
Οι ψαράδες απέδωσαν το γεγονός στο τσουνάμι που προκλήθηκε

Γρεβενά: Με συλλαλητήρια στέλνουν «μήνυμα» στο υπ. Παιδείας

Ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης απηύθυνε κάλεσμα...στους πολίτες να συμμετάσχουν στο αυριανό συλλαλητήριο κατά της συγχώνευσης σχολείων, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από την Πλατεία Λαχαναγοράς, με προορισμό το Διοικητήριο.
Ο κ. Κουπτσίδης επισήμανε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι η απόφαση του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση και συγχώνευση σχολείων στα όρια του δήμου έρχεται σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, της Δημοτικής Επιτροπής Αγώνα κατά των συγχωνεύσεων σχολείων και των φορέων και της τοπικής κοινωνίας.
«Στο αυριανό συλλαλητήριο το οποίο θα είναι ειρηνικό, θα επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στους διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Διοικητήριο όπου θα καταλήξει το συλλαλητήριο.
Με τον τρόπο αυτό θέλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγώνα προς το υπουργείο Παιδείας» τόνισε μεταξύ άλλων. Μήνυμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο έστειλαν και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Δημήτριος Ζήσης και Παναγιώτα Ντάγκα
. Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν, η ΕΛΜΕ Γρεβενών, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Γρεβενών, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.
Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα μείνουν κλειστά για δύο ώρες.

Ο σεισμός στην Ιαπωνία μίκρυνε τη μέρα!

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 8,9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία, που άφησε τη χώρα με ανυπολόγιστες καταστροφές, εκτιμάται ότι μίκρυνε τη διάρκεια της ημέρας και… μετέβαλε τον άξονα της Γης.
Ο σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έκανε την περιστροφή της Γης κατά 1,6 μικροδευτερόλεπτα ταχύτερη.
Ο άξονας της Γης, όπως υπολόγισε ο της Richard Gross της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος NASA, μετατοπίστηκε κατά 15 ίντσες.
Να σημειωθεί πως ένα μικροδευτερόλεπτο είναι το ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου. Η επιτάχυνση ήταν λίγο μεγαλύτερη από αυτή που προκάλεσε ο σεισμός της Χιλής το 2010.
Οι κυριότερες επιπτώσεις ακολούθησαν του σεισμού της Σουμάτρας, το 2004 στην Ινδονησία, οπότε και η διάρκεια της ημέρας μίκρυνε κατά 6,8 μικροδευτερόλεπτα.

Ζαγοράκης: Έντονη φημολογία για παραίτηση από τη θέση του προέδρου!

Έντονη φημολογία για παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ηγεσία του ΠΑΟΚ υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα και τα όσα ακολούθησαν αυτού. Ο πρόεδρος του δικεφάλου είναι για… ακόμα μία φορά εξοργισμένος από τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας, που μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν το παιχνίδι.
Οι συνέπειες αυτής της κίνησης αυτής των οπαδών θα είναι τραγικές, αφού το πρόστιμο αναμένεται ιδιαίτερα βαρύ. Ο προβληματισμός του Ζαγοράκη είναι ιδιαίτερα έντονος και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και κάθε σκέψη περνά απ’ το μυαλό του…

Ξεκινούν οι πωλήσεις ακινήτων του δημοσίου

Τη λίστα με τα 20 ακίνητα του δημοσίου… που πρότεινε προς αξιοποίηση ο "Σύμβουλος Ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων" και ενέκρινε το ΔΣ της ΚΕΔ, ανακοίνωσε σήμερα η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου. Το έργο έχει αναλάβει η Ένωση Εταιριών «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, PLANET, SAVILLS και CSF».
Στο πλαίσιο του έργου, και μετά τη συγκέντρωση των διαθέσιμων στοιχείων, ο Σύμβουλος ανέλυσε τα δεδομένα των ακινήτων του ενδεικτικού πίνακα της Προκήρυξης του Διαγωνισμού, αλλά και πρόσθετων ακινήτων τα οποία προέκυψαν από διερεύνηση του Μητρώου ακινήτων της ΚΕΔ και πληροφόρηση από τα Κλιμάκια της εταιρίας.
Σε συνέχεια όλης της άνωθεν περιγραφόμενης εργασίας, ο Σύμβουλος πρότεινε, και το ΔΣ/ΚΕΔ ενέκρινε, την ακόλουθη 20άδα ακινήτων:
1. ΑΒΚ 177 Λ. Κύμης, ΑΒΚ 178 Νερατζιώτισσα, ΑΒΚ 179 Κηφισίας
(πακέτο τριών ΧΕΥ σε ένα διαγωνισμό)
2. ΑΒΚ 3206 Μίκρα Θεσσαλονίκης
3. ΑΒΚ 1659-1663&1665 Αφάντου Δωδεκανήσου
4. ΑΒΚ 3897-3911 Ξάνθη (Φωνή της Αμερικής)
5. ΑΒΚ 314 Αντιρρίου Αιτωλοακαρνανίας
6. ΑΒΚ 717 Λαυρίου Αττικής
7. ΑΒΚ 1734 Λινδίων Ρόδου
8. ΑΒΚ 100-101-105-106-108-109-113-94-95-96-97-98 Μέθανα Αττικής
9. ΑΒΚ 123 Ερμιόνη Αργολίδας
newscode.gr

Champions League 2010 – 2011: Real Madrid – Lyon 3-0 (video)

Άνετη νίκη με 3-0 επί της Lyon πέτυχε η Real Madrid και εξασφάλισε την παρουσία της στους «8» του Champions League μετά από έξι αποτυχημένες προσπάθειες τα προηγούμενα χρόνια. Το σκορ άνοιξε ο Marcelo στο 37ο λεπτό, για να καθαρίσουν την «μπουγάδα» ο Benzema στο 66ο λεπτό και ο Di Maria στο 76ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τη «βασίλισσα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Η κυριαρχία των Μαδριλένων ήταν εμφανής από το πρώτο ημίχρονο, όπου πάντως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάτι παραπάνω από τη φάση του 37ου λεπτού, όταν ο Marcelo έκανε το

Ανακαλύφθηκε το μεγαλύτερο γνωστό δίκτυο παιδοφιλίας μέσω Internet!

Το μεγαλύτερο γνωστό δίκτυο παιδοφιλίας μέσω Internet ανακάλυψε η Europol. 
Το δίκτυο αριθμούσε 70.000 μέλη σε 30 χώρες. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωρισθεί 230 κακοποιημένα παιδιά και 670 ύποπτοι.
Ο επικεφαλής της Europol Ρομπ Ουέινράιτ δήλωσε ότι το δίκτυο αριθμούσε 70.000 μέλη σε 30 χώρες. Σύμφωνα με το BBC, οι Αρχές έχουν μέχρι στιγμής αναγνωρίσει 670 υπόπτους και 230 κακοποιημένα παιδιά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 170 συλλήψεις, οι 121 από τις οποίες έχουν γίνει στη Βρετανία.
Σύμφωνα με τον Ουέινράιτ, η έρευνα διήρκεσε τρία χρόνια. Το δίκτυο είχε σαν βιτρίνα ένα online forum με μέλη από όλο τον κόσμο. Εκτός της Βρετανίας μέλη του βρίσκονται στην Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ιταλία, τον Καναδά και την Ταϊλάνδη.
Τα μέλη του δικτύου χρησιμοποιούσαν ένα ιδιωτικό κανάλι μέσα στο forum και εκεί αντάλλαζαν βίντεο και φωτογραφίες κακοποιημένων παιδιών, σύμφωνα με τον Ουέινράιτ.
Enimerwsi.com

Champions League: Chelsea-Kopenhagen 0-0 (video)

Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για την Chelsea να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Champions League κόντρα στην Copenhagen. Οι Λονδρέζοι τα… βρηκαν σκούρα απέναντι στους Δανούς και παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία, χωρίς αυτό να τουσ στεναχωρεί ιδιαιετέρως
Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έφθασαν κοντά στο γκολ στο 3’ όταν ο Cole γύρισε την μπάλα στην περιοχή των Δανών. Ο Lambard προσπάθησε να απειλήσει με σουτ όμως η μπάλα δε

Πασχάλης Τερζής - "Κάνε Σαματά", Αποκλειστικά μόνο στον Sfera 102,2 !


Άλλη μια μεγάλη αποκλειστικότητα από τον Sfera 102,2.
Πασχάλης Τερζής - "Κάνε Σαματά"
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

Κορίτσι παίζει πιάνο χωρίς δάκτυλα στο ένα της χέρι ! [Βίντεο]

Η Zheng Guigui είναι 19 χρονών και κατάγεται από την Κίνα.
Γεννήθηκε χωρίς δάκτυλα στο δεξί της χέρι αλλά κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι άρχισε να μαθαίνει πιάνο μόλις πριν από 3 χρόνια.

Πηγή

VIDEO: Η χορευτική φιγούρα που πήγε στραβά!!!

Η χορευτική φιγούρα πήγε στραβά  Αλλά ανέβασε τις τηλεθεάσεις...