ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

H ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ......ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ !!! VIDEO


Sexy καυτή αεροσυνοδός της Aegean σε βίζιτες;

Καυτή αεροσυνοδός της Aegean φέρεται να έχει βάλει αγγελία σε ροζ site γνωριμιών διαφημίζοντας τις βίζιτες που προσφέρει. Διαβαστε την αγγελία της σέξι αεροσυνοδού.Εντύπωση κάνει η ροζ αγγελία κοπέλας που υποστηρίζει οτι είναι αεροσυνοδός της

Δείτε σε VIDEO το σέξι χορό της Νάντιας Μπουλέ!

Τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό με τις ...χορευτικές τις ικανότητες η πανέμορφη παρουσιάστρια, Νάντια Μπουλέ, στην πρεμιέρα του χθεσινού «Dancing with the stars».

«Βρίζεις τον Ολυμπιακό; Πάρε έξι γκολ!»

Ο Νικόλας Αλέφαντος σε τρελά κέφια σχολιάζει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ! Τι λέει στο katimagiko.gr για Βαλβέρδε, τις προσθήκες που θα απογειώσουν τους Πειραιώτες και τις εντολές Χιμένεθ που είναι για να σου... φεύγει το καφάσι!
• Τι ήταν αυτό σήμερα… Φοβερό ήταν. Μια που ο Ολυμπιακός πήρε και τυπικά το πρωτάθλημα, να πω πρώτα τούτα: Καταλυτική ήταν η ανακοίνωση του μεγαλύτερου προέδρου, του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν κάτι που το χρειαζόταν η διοίκηση, το χρειαζόταν ο Μαρινάκης, το χρειαζόταν ο φίλαθλος κόσμος, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, έφερε συσπείρωση στην Ολυμπιακή οικογένεια. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τη γκέλα των Αδαμίδη-Δημητριάδη, ατσάλωσε τον Ολυμπιακό! Έκαναν καλό οι παράγοντες της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό με τα καμώματά τους…
• Συγχαρητήρια και στον άξιο διάδοχο του μακαρίτη του πατέρα του, για τον Μαρινάκη λέω, βλέπω ότι γεννιέται ένας νέος μεγάλος πρόεδρος.
• Αξίζουν συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας, τον Βαλβέρδε, ο οποίος έκανε καλή δουλειά όλη τη σεζόν, έφτιαξε μια ομάδα που ήταν καλύτερη από τις άλλες, έπαιξε γρήγορο ποδόσφαιρο, με γέμισε σε αρκετά ματς, ειδικά στο Καραϊσκάκη έπαιξε καλή μπάλα.
• Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες διότι έδειξαν την κλάση τους και ανταποκρίθηκαν στο βάρος της φανέλας, μια φανέλα που σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού σε ανεβάζει στα ουράνια. Αυτός ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι για εμένα μέσα στους καλύτερους κόσμους παγκοσμίως, τον βάζω μαζί με το λαό της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ, της Μίλαν, της Ίντερ, της Μάντσεστερ και της Λίβερπουλ. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι λαοί ομάδων για εμένα.
• Για το ματς τι να πω, ήταν για λύπηση η ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ έδειξε σαν να μη ζει στην Ελλάδα! Λες και κατέβηκε από το αεροπλάνο χθες το πρωί και πήγε κατευθείαν στο Καραϊσκάκη. Είχε σοβαρές απώλειες βέβαια, αλλά δεν ήταν ομάδα αυτή που κατέβασε. Δεν πας με δεξί μπακ τον Μανωλά στο Καραϊσκάκη. Παρουσίασε μία ΑΕΚ που ήταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε φέτος από το Καραϊσκάκη! Χειρότερη ομάδα δεν είδα φέτος στο Φάληρο και έχω δει όλα τα ματς του Ολυμπιακού εκεί.
• Οι αμυντικοί της ΑΕΚ είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους, τα δύο σέντερ μπακ ήταν αργοί παίκτες και στις διεκδικήσεις ανύπαρκτοι, έμπαιναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στα δίχτυα και αυτοί κοιτάγανε! Δεν υπήρχε αλληλοκάλυψη, δεν υπήρχε πάθος, δεν βγαίνανε τα μαρκαρίσματα, και κυρίως δεν υπήρχε ταχύτητα.
• Στα χαφ είδα μία συμπεριφορά που είναι να σου φεύγει το καφάσι. Ο Ντιοπ, ο Καφές, ο Μίτσελ κοιτάγανε τους παίκτες του Ολυμπιακού! Εντολή ήταν αυτή; Δεν ξέρω. Ενώ ο Ιμπαγάσα και ο Μοντέστο όρμαγαν, σπρίνταραν, και ο Φουστέρ, δεν τους άφηναν την μπάλα, τους έπνιγαν, αντίθετα οι χαφ της ΑΕΚ τους κοιτούσαν στα 5-6 μέτρα. Ποτέ δεν έπεσαν πάνω τους, ποτέ δεν πρέσαραν. Για πλάκα τους έπαιρναν την μπάλα οι παίκτες του Ολυμπιακού.
• Η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, η αμυντική γραμμή και οι μπροστινοί, ήταν τέσσερις ταχύτητες πάνω από τις αντίστοιχες γραμμές της ΑΕΚ! Τι αργοκαρούτες ήτανε αυτές στην ΑΕΚ… Ο Καφές σκιά του εαυτού του, ο Μπαχά ανύπαρκτος, τα έχω πει, ο Αβραάμ τον κατάπινε στην ταχύτητα. Ο Μίτσελ ανύπαρκτος, ο Ματέος πίσω πελαγοδρομούσε, ο Ντιοπ πολύ βαρύς, τι να λέω, ήταν όλοι χάλια. Τους ξετίναξε ο Ολυμπιακός. Ήταν μια τιμωρία όμως, περάσατε, κύριοι, τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, τι δουλειά έχεις να βρίζεις τον Ολυμπιακό; Είσαι σοβαρός πρόεδρος; Πάρε τα έξι γκολ τώρα και κουβάλα τα στην πλάτη σου να τα θυμάσαι για πάντα.
• Ακόμα και ο Χολέμπας έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Ο Μιραλάς, εντάξει, είναι γνωστή η αδυναμία που του έχω, εκπληκτικός παίκτης. Και ο Τζιμπούρ ήταν εκπληκτικός. Πολύ ωραία ήταν αυτή η τριάδα μπροστά, με τον Ριέρα βέβαια να υπολείπεται σε απόδοση. Όλος ο Ολυμπιακός ήταν μια μηχανή ταχύτατη, οργανωμένη.
• Ο Ολυμπιακός για εμένα πρέπει να πουλήσει τον Πάντελιτς και να πάρει μια σεντερφοράρα ξένο παίκτη που να πλαισιώσει τον Μιραλάς και τον Τζιμπούρ. Θέλουμε κι έναν νεότερο Ιμπαγάσα. Κι έναν καλό κόφτη. Και μια εξτρεμάρα δεξιά. Και αν πάρεις και τον Παπασταθόπουλο -επειδή ο Μέλμπεργκ μεγαλώνει- θα είναι όλα τα λεφτά, θα έχεις σεντερμπακάρα για δέκα χρόνια. Ίσως να μην μπορούν να γίνουν όλα αυτά, αλλά αυτές είναι οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα για να έχει υψηλές φιλοδοξίες στο Τσάμπιονς Λιγκ.
http://www.katimagiko.gr/

Οι σέξι φίλες του Λιάγκα έκαναν την Σκορδά να ζηλέψει! Δείτε video

Τρεις σέξι φίλες του αποφάσισε να μας συστήσει on air ο Γιώργος Λιάγκας προκαλώντας την έκρηξη ζήλιας της Φαίης Σκορδά.
Ο Λιάγκας μετά την παρουσίαση του καιρού και αφού είχε ανακοινώσει ότι από Πέμπτη ο καιρός το «γυρνάει» πάλι σε… «ανοιξιάτικο», έβγαλε on air μια φωτογραφία με τρία σέξι μοντέλα που ποζάρουν με… αποκαλυπτική ποδοσφαιρική εμφάνιση.
«Οι φίλες μου -που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι και παίκτριες του Ολυμπιακού- όλο το ερχόμενο τριήμερο θα απολαύσουν καλοκαιρία» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας που είχε… γουρλώσει τα μάτια του!
«Τρεις μπροστά και τρεις πίσω», σχολίασε ο παρουσιαστής και η οθόνη έδειξε και την… πίσω όψη των μοντέλων, «πόσο μας κάνουν οι φίλες μου του Ολυμπιακού, Δημήτρη Ουγγαρέζο; 6! 6-0 ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ»! είπε ο Γιώργος Λιάγκας με τους άνδρες στο πλατό να ζητωκραυγάζουν βλέποντας τα κορίτσια σε…. «backstage»!
«Γιατί φωνάζετε όλοι από πάνω;» αντέδρασε ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά για να τσιγκλήσει με τη σειρά της το σύζυγό της.
«Δεν πειράζει… Εμείς θα έχουμε το Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή σήμερα… Και τον Γιάννη Στάνκογλου» είπε η Φαίη Σκορδά μισοκλείνοντας το μάτι στις γυναίκες τηλεθεάτριες…

Η νέα είσοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στο δωμάτιο της Τζούλιας και οι δηλώσεις της. VIDEO

Την προηγούμενη εβδομάδα οι άντρες της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ)...
και της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν μπει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Τζούλια Αλεξανδράτου... Αρχικά είχαν μπει στο καμαρίνι της και όταν το έκαναν φύλλο και φτερό την οδήγησαν στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συνεχίσουν τον έλεγχο. Τι δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου για αυτή την έφοδο στην κάμερα; Ποια ήταν η αντίδρασή της;
Μετά τον έλεγχο και αφού δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα στο καμαρίνι ή στο δωμάτιο της η τραγουδίστρια ευχαρίστησε την Αστυνομία και την Ελληνική Δικαιοσύνη και υποστήριξε πως κάποιοι την κατατρέχουν, αλλά η ίδια πάντα αποδεικνύει περίτρανα την αθωότητα της...

Έλληνας τραγουδιστής... πουλούσε κεράκια έξω από εκκλησία!!!

Μπορεί να έγινε γνωστός ως τραγουδιστής, ωστόσο, πριν ασχοληθεί με την μουσική... πουλούσε κεράκια για να ζήσει! Ποιός είναι; Ο Θάνος Καλλίρης, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού που κάτι παραπάνω ξέρει για εκείνον μιας και υπήρξαν κάποτε ζευγάρι!
Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του Καλλίρη έγινε όταν η Ναταλία ρώτησε τον Θέμη Γεωργαντά τι έκανε όταν ήταν μικρός. «Κεράκια πουλούσες;», τον ρώτησε ολίγον τι υποτιμητικά και κάπου εκεί πέταξε την «βόμβα» της..
«Ο Θάνος ο Καλλίρης πουλούσε κεράκια έξω από την εκκλησία», είπε η παρουσιάστρια και μας άφησε αφώνου και αλάλου γωνία!
Εντάξει, η δουλειά δεν είναι ντροπή κι ας γελούσα ορισμένοι στον καναπέ της Ναταλίας με την αποκάλυψη για το παρελθόν του τραγουδιστή... Aλλά κι αυτή η Ναταλία βρε παιδί μου... Τον ρώτησε τον άνθρωπο αν θέλει να ξέρουν οι πάντες τι έκανε πριν γίνει ο Θάνος Καλλίρης που όλοι γνωρίσαμε;
Star.gr

Δείτε: Γυναίκα γεννάει μέσα σε ταξί - On camera [VIDEO]

Το θέαμα που θα δείτε στο βίντεο είναι απίστευτο και όμως αληθινό!
Γυναίκα γεννάει on camera, μέσα σε ένα ταξί ενώ βρισκόταν καθόδων για το νοσοκομείο. Το βίντεο τράβηξε και ανέβασε στο διαδίκτυο ο σύζυγος της ...Πηγή

Ο κρυφός δεσμός της υπουργού!!!

Η όμορφη υπουργός Ισων Ευκαιριών, ενώ είχε σχέση με τον άντρα που ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί, ζούσε ένα παράνομο ειδύλλιο με τον βουλευτή Ιταλο Μποκίνο.
Τα... προσόντα της Μάρα Καρφάνια φαίνεται ότι δεν συγκίνησαν μονάχα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι μέσα στο ιταλικό Κοινοβούλιο, αλλά και τον βουλευτή Ιταλο Μποκίνο.
Η όμορφη υπουργός Ισων Ευκαιριών, ενώ είχε σχέση με τον άντρα που ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί, ζούσε ένα παράνομο ειδύλλιο με τον παντρεμένο βουλευτή.
Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η απατημένη σύζυγος Γκαμπριέλα Μπουοντέμπο στην ιταλική έκδοση του περιοδικού «Vanity Fair», προσθέτοντας ότι η απιστία του άντρα της με την Καρφάνια διήρκεσε δυόμισι χρόνια
Η αποκάλυψη έγινε όταν ο δημοσιογράφος του περιοδικού τη ρώτησε σχετικά με τις φήμες για ύπαρξη άσεμνων φωτογραφιών του συζύγου της και της Μάρα Καρφάνια, τις οποίες είχε απειλήσει να δημοσιεύσει ο εκδότης ενός ειδησεογραφικού ιστότοπου. «Του είπα ότι αν υπάρχουν, θα πρέπει να τις δημοσιεύσει. Αλλωστε, γνώριζα ότι ο άντρας μου είχε αυτό τον δεσμό» δήλωσε χαρακτηριστικά η 44χρονη γυναίκα, η οποία ωστόσο έσπευσε να διευκρινίσει: «Ο δεσμός αυτός αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Ιταλο επιμένει ότι τον έχει διακόψει».
Οταν ερωτήθηκε όμως αν έχει συγχωρήσει τον σύζυγό της, καθότι συνεχίζει να ζει μαζί του, η κ. Μπουοντέμπο απάντησε: «Τα όσα συμβαίνουν μέσα σε ένα γάμο τα γνωρίζουν μονάχα οι δύο σύζυγοι. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο άντρας μου δεν το χειρίστηκε σωστά. Το είχε μάθει όλο το Κοινοβούλιο και μετά το έμαθα εγώ».
Η σύζυγος του Ιταλο Μποκίνο τόνισε, μάλιστα, ότι η Καρφάνια εμφανιζόταν όπου έκανε διακοπές το ζευγάρι, ενώ δεν δίστασε να ρίξει τη χολή της λέγοντας ότι η υπουργός Ισων Ευκαιριών δεν θα είχε πάρει όλες αυτές τις ψήφους στην Καμπανία (στις περασμένες περιφερειακές εκλογές) αν δεν την είχε βοηθήσει ο σύζυγός της.
Σχολιάζοντας, τέλος, το σκάνδαλο γύρω από την ερωτική ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι η κ. Μπουοντέμπο είπε:
«Στην Αμερική οι πολιτικοί παραιτούνται για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα. Εδώ όμως είναι Ιταλία. Και σε αυτή τη χώρα, αν δεν έχεις τουλάχιστον μία ερωμένη, θεωρείσαι αποτυχημένος».
espressonews

Καλοί πότες... οι έφηβοι μας…

Γερά ποτήρια αποδεικνύεται ότι είναι οι έφηβοι... καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Ελπίδα» σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, έδειξαν ότι ένας στους επτά μαθητές καταναλώνει αλκοόλ δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.
Με αφορμή την έρευνα αυτή οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με τα ανησυχητικά στοιχεία.
Σχεδόν οι μισοί μαθητές (42%) έχουν αναφέρει υπερβολική χρήση αλκοόλ, πίνοντας πέντε ή και περισσότερα ποτά εν συνεχεία. Περιστατικά μέθης ανέφεραν το 14,9% των αγοριών και το 9,5% των κοριτσιών. Σε σύγκριση με δεκαεξάχρονους μαθητές των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, πίνουν περισσότεροι έφηβοι στη χώρα μας, αλλά λιγότεροι αναφέρουν επεισόδια υπερβολικής κατανάλωσης και μέθης. Τα ποσοστά αυξάνονται στην περιφέρεια, σε σύγκριση με τα μεγάλα αστικά κέντρα.
newstoday.gr

«Σάχα: "Μαζί τα φάγαμε"»!

Με... αυξημένη διάθεση για χιούμορ σημερα ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για την ατάκα του Σάχα προς τους συμπαίκτες του, αλλά και τα έξι δάχτυλα του Οτσόα, που μπορούσε να γίνει... αντι-Ριβάλντο!
• Δεν ήταν μόνο ότι αυτή η εξάρα επί της ΑΕΚ έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, σε ένα ιδανικό σενάριο για κάθε φίλαθλο του λαοφιλέστερου και πολυνίκη συλλόγου της Ελλάδας.
• Είναι κι ότι έσβησε εκείνη την τεσσάρα του Ριβάλντο πριν τρία χρόνια. Ένα αποτέλεσμα ταπεινωτικό για τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, που τουλάχιστον για τα 20 τελευταία χρόνια δεν είχε ποτέ ντροπιαστεί έτσι και τόσο.

• Αυτό το 6-0, όμως, ήταν η καλύτερη εκδίκηση. Κι ως γνωστόν η εκδίκηση είναι φαγητό που τρώγεται πάντα κρύο.

• Το κακό είναι ότι δεν έχουμε τον λεγόμενο και εξαδάχτυλο, τον Οτσόα! Όπως τότε ο Ριβάλντο έδειχνε τα τέσσερα δάχτυλα, να τους έδειχνε ο Μεξικάνος γκολκίπερ τα έξι γκολ με τη μία παλάμη!!!

• ΠΑΝΤΩΣ, η ΑΕΚ ως το 1-0 ήταν καλύτερη…

• Η ΠΡΩΤΗ κουβέντα του Σάχα όταν μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν, «μαζί τα φάγαμε»!

sportfmh

sportdog

Γραβιέρα για… ρεκόρ Γκίνες παρασκεύασαν στο Ρέθυμνο!

Γραβιέρα για… ρεκόρ Γκίνες παρασκεύασαν για τη Γιορτή Βοσκού και Τυριού, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου...
Συνολικά χρειάστηκαν επτά τόνοι γάλα, τρεις ώρες τυροκόμηση και μια καλή μεγάλη παρέα, που γλέντησε μέχρι πρωίας!
Η γραβιέρα θα ζυγιστεί δημόσια, στα τέλη Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η γιορτή Βοσκού και Τυριού, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, εκπροσώπου του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος, συμβολαιογράφου και κόσμου, και τα κιλά που θα δείξει η ζυγαριά θα σημειωθούν στο φάκελο, που θα αποσταλεί στα Ρεκόρ Γκίνες ως η Ρεθεμνιώτικη συμμετοχή.
newsbomb.gr

Ποια κούκλα της TV πήγε αμακιγιάριστη στο γήπεδο "Καραισκάκη";

Την πετύχαμε στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ να... τρώει ένα σάντουιτς, ενώ παράλληλα συνομιλούσε και με ένα φίλο της. Μπορεί οι τηλεοπτικές της μετοχές να είναι ανεβασμένες, ωστόσο...
η εμφάνισή της την έκανε να μοιάζει με μία... απλή νοικοκυρά! Aν η Ορθούλα ήταν το ίδιο απλή και στα γυρίσματα, όσο στις φωτογραφίες από το γήπεδο...
Το "Realhousewives" θα είχε καλύτερη τύχη και σίγουρα δεν θα κατέληγε να κάνει τα μονοψήφια της Παρασκευής!

Ο Ricky Martin Βραβεύτηκε ως gay πρότυπο!!! Δείτε VIDEO

Το βραβείο «Vito Russo» πήρε ο Ricky Martin και βραβεύτηκε ως gay πρότυπο...
«Σήμερα περπατάω με το κεφάλι ψηλά... είμαι ελεύθερος», είπε ο τραγουδιστής στο σχετικό gala που έγινε στη Νέα Υόρκη.
Ο Ricky, που παραδέχθηκε πέρσι την ομοφυλοφιλία του μέσω της ιστοσελίδας του, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στη βραδιά της Συμμαχίας Ομοφυλοφίλων Ενάντια στην Περιθωριοποίηση (GLAAD), η οποία βραβεύει κάθε χρόνο όσους «διαφημίζουν» την κοινότητα των gay μέσω του σινεμά, της τηλεόρασης και, γενικά, της showbiz.
«Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ελεύθερος και σήμερα μπορώ να πω πως είμαι» είπε ο 39χρονος Πορτορικανός σταρ και ευχαρίστησε τους γονείς και τον σύντροφό του. «Ζήτω η Νότια Αμερική, ας μοιραστούμε την αγάπη!», κατέληξε.

Μενεγάκη: Ο Λάτσιος χόρεψε πολύ ωραία το ζεϊμπέκικο του γάμου μας!!! Δείτε VIDEO

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως η μόνη φορά που είχε δει τον Γιάννη Λάτσιο να χορεύει...ήταν στον γάμο τους, όταν χόρεψε το ζεϊμπέκικο και ήταν πολύ καλός... 
Δείτε το βίντεο!

gossip-tv.gr

Διάρρηξη» στο ΙΚΑ Καματερού!

Την «διάρρηξη» έκαναν οι ίδιες οι κεντρικές υπηρεσίες του ΙΚΑ και αφαίρεσαν μέσα σε μια νύχτα ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε στο υποκατάστημα Καματερού.
Με αυτόν τον τρόπο εφάρμοσαν την απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ για κατάργηση του υποκαταστήματος Καματερού.
Διαβάστε τι ακριβώς έγινε, στην κοινοβουλευτική ερώτηση του Αργύρη Ντινόπουλου προς την αρμόδια υπουργό (επισυνάπτεται).

ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ...

«Μαχαίρι» στις φοροαπαλλαγές για φορολογούμενους με εισοδήματα άνω των... 60.000 ή 70.000 ευρώ σχεδιάζει να βάλει η κυβέρνηση, για να εξοικονομήσει έσοδα ύψους 3 δισ. ευρώ μέσα στην επόμενη τριετία. Η περικοπή περίπου των 900 φοροαπαλλαγών που απολαμβάνουν σήμερα τα φυσικά πρόσωπα θα γίνει με εισοδηματικά κριτήρια. Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δίνοντας το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων υπογράμμισε ότι «οι φοροαπαλλαγές δεν μπορεί να είναι ανεξαρτήτου εισοδήματος. Δεν μπορεί κάποιος ο οποίος έχει 60 - 70 χιλιάδες ευρώ εισόδημα, να έχει τις ίδιες φοροαπαλλαγές με κάποιον που έχει 20 και 30 χιλιάδες ευρώ. Εγώ θέλω να αυξήσω τις φοροαπαλλαγές σ' αυτόν που έχει χαμηλά και να τις μειώσω στον άλλον που έχει υψηλά». Από την περικοπή των φοροαπαλλαγών «γλιτώνει» το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ που ισχύει για όλες τις κατηγορίες φορολογούμενων, αφού ο κ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι «παραμένει εκεί που είναι».
Επανεξέταση
Το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί στην επανεξέταση από μηδενική βάση των περίπου 900 φοροαπαλλαγών, οι οποίες κοστίζουν στον προϋπολογισμό πάνω από 5 δισ. ευρώ ετησίως. «Θα τις δούμε μια μια», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι «θα δούμε κάποιες φοροαπαλλαγές που έχουν, για παράδειγμα, τα πιο υψηλά εισοδήματα, τι από αυτά δεν μπορείς πλέον να αποδεχτείς». Το σχέδιο κατάργησης και περικοπής των φοροαπαλλαγών και των φόρων υπέρ τρίτων θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος Ιουνίου. Το πρώτο βήμα περικοπής φοροαπαλλαγών έγινε με το φορολογικό νόμο 3842/2010. Πολλές εκπτώσεις δαπανών περιορίστηκαν για όσους έχουν μεσαία και υψηλά εισοδήματα, καθώς από έκπτωση από το εισόδημα μετατράπηκαν σε έκπτωση από το φόρο κατά ποσοστό 20% «ψαλιδίζοντας» τα οφέλη για τους φορολογούμενους που τα εισοδήματά τους φορολογούνται με συντελεστή πάνω από 20%.
Δαπάνες
Σχεδόν ένας στους δύο φορολογούμενους που υποβάλλει φορολογική δήλωση χρησιμοποιεί τις φοροαπαλλαγές και εμφανίζει στην εφορία δαπάνες για ιατρικά έξοδα, ασφάλιστρα, δίδακτρα ή ενοίκια για να περιορίσει τη φορολογική του επιβάρυνση. Η επεξεργασία των φορολογικών δηλώσεων που υποβλήθηκαν το 2009 έδειξε ότι οι φορολογούμενοι με υψηλά εισοδήματα ευνοήθηκαν περισσότερο με τις φοροαπαλλαγές σε σχέση με τους φορολογούμενους με χαμηλά εισοδήματα. Συγκεκριμένα, οι απαλλαγές και τα αφορολόγητα ποσά που είχαν οι 168.672 φορολογούμενοι με εισοδήματα από 60.000 έως 100.000 ευρώ ανήλθαν κατά μέσο όρο σε 3.500 ευρώ, ενώ για τους 35.635 φορολογούμενους με εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ έφθασαν τις 5.500 ευρώ κατά μέσο όρο.
Aντίθετα, οι φοροαπαλλαγές που ωφέλησαν 1.242.076 φορολογούμενους με μεσαία εισοδήματα από 20.000 ? 45.000 ευρώ ήταν 1.740 ευρώ κατά μέσο όρο. Για τους μισούς φορολογούμενους, ήτοι 2.784.389 άτομα, που δηλώνουν εισοδήματα έως 12.000 ευρώ οι φοροαπαλλαγές που είχαν ήταν μόλις 760 ευρώ κατά μέσο όρο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του 2009 οι απαλλαγές και τα αφορολόγητα ποσά των 5.655.100 φορολογούμενων ανήλθαν κατά μέσο όρο σε 1.132,89 ευρώ, ενώ ο φόρος που πλήρωσαν κατά μέσο όρο στην εφορία έφθασε τα 1.613 ευρώ.
Φόροι υπέρ τρίτων
Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν περίπου 300 φόροι υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν τις τιμές αγαθών και υπηρεσιών, με στόχο τον περιορισμό ή και την κατάργηση ορισμένων από αυτούς που θεωρούνται άδικοι και με αρνητικό αντίκτυπο για την ανταγωνιστικότητα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει την καταγραφή του πλέγματος των φόρων υπέρ τρίτων και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην αξιολόγησή τους κατά περίπτωση και με βάση κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.
Σαφάρι για τα έσοδα
Φοροκυνηγητό για την αύξηση των εσόδων εξαπολύει το υπουργείο Oικονομικών προκειμένου να περιορίσει την υστέρηση που εμφανίζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού στο πρώτο δίμηνο του έτους. O υφυπουργός Oικονομικών Δημ. Kουσελάς θα έχει σήμερα σύσκεψη με τους προϊσταμένους τριάντα ΔOY οι οποίες συμβάλλουν στο 70% των εσόδων. Kατά τη σύσκεψη θα γίνει:
Aπολογισμός για την πορεία των εσόδων ανά ΔOY για το α΄δίμηνο 2011.
Προγραμματισμός ενεργειών για την αύξηση των εσόδων τον επόμενο μήνα.
Στη συνάντηση οι έφοροι θα κληθούν να δώσουν στοιχεία για: Tους ελέγχους που διενεργήθηκαν ανά ΔOY τους μήνες Iανουάριο και Φεβρουάριο. Tους ελέγχους που πραγματοποίησε κάθε ελεγκτής. Tα ποσά που βεβαιώθηκαν ανά μήνα και τα ποσά που εισπράχθηκαν. Tον προγραμματισμό των ελέγχων ανά ΔOY και ελεγκτή για τον επόμενο μήνα. Tον αριθμό των υπαλλήλων που ασχολούνται κατά αποκλειστικότητα με την επιδίωξη είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Tις ενέργειες που έχουν γίνει και ποια είναι τα εισπρακτικά αποτελέσματα το πρώτο δίμηνο. Tο σχεδιασμό για το επόμενο τρίμηνο.
Οι φοροαπαλλαγές των φυσικών προσώπων
Ιατρικά έξοδα: Αφαιρούνται 100% από το εισόδημα.
Νοσήλια: Εκπίπτει από το φόρο το 20% του ποσού και έως 6.000 ευρώ.
Ενοίκιο κύρια κατοικίας και παιδιών που σπουδάζουν σε άλλη πόλη: Εκπίπτει από το φόρο το 20% της δαπάνης ενοικίου και μέχρι 240 ευρώ.
Δίδακτρα σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα: Εκπίπτει από το φόρο το 20% της δαπάνης και έως 240 ευρώ.
Τόκοι στεγαστικού δανείου: Για δάνεια που έχουν συναφθεί μέχρι και 31/12/2002 οι τόκοι εκπίπτουν από το εισόδημα για δάνεια μετά την 1/1/2003 το 20% της δαπάνης εκπίπτει από το φόρο.
Ασφάλιστρα ζωής: Εκπίπτει από το φόρο το 20% και έως 240 ευρώ για τον άγαμο και 480 ευρώ για τον έγγαμο.
Διατροφή από τον έναν σύζυγο στον άλλο: Εκπίπτει από το φόρο το 20% και μέχρι 3.000 ευρώ.
Δαπάνη σε δικηγόρους: Εκπίπτει από το φόρο το 20% της δαπάνης και μέχρι 240 ευρώ.
Φυσικό αέριο, φωτοβολταϊκά: Αφαιρείται από το φόρο 10% της δαπάνης και μέχρι 600 ευρώ.
Ημερησία

Νεκρός ένας από τους γιους του Καντάφι!

Γερμανικά μέσα αναφέρουν πως ένας από τους γιους του Καντάφι, άφησε την τελευταία του πνοή...

Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για business με κοκαΐνη και όπλα στην Κέρκυρα!

Μόνο η λέξη σοκ μπορεί να περιγράψει αυτό που ένιωσε η κοινωνία της Κέρκυρας...
στο άκουσμα της είδησης ότι οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 44χρονο πασίγνωστο και πολύ επιτυχημένο επιχειρηματία του νησιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιχειρηματίας πιάστηκε με σφαίρες και όπλα στα χέρια ενώ όταν

Οι βομβαρδισμοί στην Λιβύη συνεχίζονται...Ο πόλεμος θα κρατήσει 100 μέρες!!!

Χθες βράδυ ξεκίνησε το 2ο κύμα της επίθεσης. Πόσο όμως θα διαρκέσει ο πόλεμος και τι κρύβεται πίσω από αυτόν...
Η κωδική ονομασία της επιχείρησης εναντίον της Λιβύης,δεν επιλέχθηκε τυχαία:"Αυγή Οδύσσειας". Σύμφωνα με τις πληροφορίες,τις εκτιμήσεις και τελικά τις αναλύσεις κορυφαίων αξιωματούχων του ΥΕΘΑ η Οδύσσεια μπορεί να διαρκέσει 100 ημέρες και βρισκόμαστε ακόμη στην αυγή της.
Αυτή την εκτίμηση συμμερίζεται και κορυφαία πηγή του ΥΕΘΑ.

Ατύχημα σε αγώνες καρτ στη Λευκάδα...Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά!

Ο αγώνας αυτοσχέδιων καρτ που πραγματοποιήθηκε στα Χαραδιάτικα... είχε άσχημο τέλος, όταν στην τρίτη και τελική διαδρομή του αγώνα, λίγο πριν το σημείο του τερματισμού, ένα από τα αυτοσχέδια καρτ ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.
Για καλή τύχη του τραυματία, ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν γιατρός του νοσοκομείου Λευκάδας, που έτρεξε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με το mylefkada.gr, λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο του νησιού.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και πλέον η κατάσταση της υγείας του, είναι σταθερή.

facebook: Θύμα απάτης και η Έλλη Κοκκίνου!

Αρκετοί επώνυμοι έχουν πέσει θύμα απάτης στο… facebook!
Αυτή τη φορά σειρά είχε η Έλλη Κοκκίνου! 
Το προφίλ της στο facebook «Elli Kokkinou E» είναι ψεύτικο!
Μάλιστα η ίδια η τραγουδίστρια έγραψε στο twitter της: «Πληροφορήθηκε ότι στο facebook υπάρχει Elli Kokkinou E και ότι κάποιος κάνει chat με κάποιους από εσάς παριστάνοντας εμένα». Τα αληθινά προφίλ της στο facebook είναι το Elli Kokkinou a,b,c και d.
gossip-tv.gr

Έλεγχοι στις εισαγωγές τροφίµων από την Ιαπωνία!

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι ελεγκτικοί µηχανισµοί της χώρας µε αφορµή το πρόβληµα... από τη διαρροή ραδιενέργειας στην Ιαπωνία.
Παρότι στην Ελλάδα οι εισαγωγές τροφίµων από την Ιαπωνία ήταν µόνο 160 τόνοι τη χρονιά που πέρασε, από... το σύνολο των 9.000 τόνων

21η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down

Όλοι έχουμε όνειρα και δικαίωμα στη ζωή! ...
Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down καθιερώθηκε το 2006, με πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας γιατρού Στυλιανού Αντωναράκη, καθηγητή Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για το σύνδρομο Down.
Το σύνδρομο Down είναι μια γενετική κατάσταση, που οφείλεται στο επιπλέον χρωμόσωμα που εμφανίζεται στο 21ο ζευγάρι, εξ ου και η ταξινόμησή του ως Τρισωμία 21. Προέρχεται κατά 90-95% από το ωάριο και 5-10% από το σπερματοζωάριο και επηρεάζει μία περίπου στις

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-7

   Συνεχίζουν ακάθεκτα!!!

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
19η αγωνιστική
ΝΕΟΧΩΡΙ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
2-7 (1-3)
Σάββατο: 19-03-2011
ώρα: 16.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΤΕΑΣ
Με πρωταγωνιστή τον επανεμφανιζόμενο μετά από πολύ καιρό Χρήστο Μπαλοδήμο, που πέτυχε χατ-τρικ και μοίρασε τρία ασίστ, τα  Γρεβενά

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 17η Αγωνιστική

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
17η αγωνιστική


ΑΕΤΟΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ – ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
Δεν διεξήχθη, γιατί δεν προσήλθε η ομάδα της Τρικοκκιάς

ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ 3-1


ΔΟΞΑ Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ -  ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ 3-2

ΑΟ ΑΜ. ΜΗΛΙΑΣ  – Μ. Α. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 17η αγωνιστική
Α/Α ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΕΣ  ΒΑΘΜΟΙ
1 ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ 17 43
2 Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 17 42
3 ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ 17 33
4 ΑΕΤ.ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 16 29
5 ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 17 27
6 ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ 17 20
7 ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ 16 13
8 ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ 17 13
9 Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 17 5
10 ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ 17 0

Πήγε να απολαύσει Νότη Σφακιανάκη...καιΤραυματίστηκε από τα γαρίφαλα που πετούσαν!

Ανέβηκε στην πίστα να χορέψει...αλλά τελικά θα βρεθεί στο.... δικαστήριο αφού πρώτα είχε “επισκεφθεί” το νοσοκομείο.
Το νεοελληνικό έθιμο της ρίψης λουλουδιών σε λαϊκούς ερμηνευτές θα απασχολήσει την αυστραλιανή δικαιοσύνη! Όλα ξεκίνησαν σε μια συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στη Μελβούρνη το 2009.
Μια ομογενής, η 39χρονη Αργυρώ Μιχελάκη, υποστηρίζει ότι εκείνο το βράδυ βγήκε να διασκεδάσει, αλλά έκτοτε η ζωή της έγινε εφιάλτης.

Σήμερα.... η πρώτη ημέρα της άνοιξης

Μπορεί ο καιρός να μην το μαρτυρά, όμως η αρχή της άνοιξης είναι γεγονός για το βόρειο ημισφαίριο, στο οποίο ανήκει και η Ελλάδα. 
Η εαρινή ισημερία, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ, σηματοδότησε την έναρξη της νέας -και πιο όμορφης για τους περισσότερους- εποχής.
Η αλλαγή των εποχών καθορίζεται από τη θέση της Γης σε σχέση με τον Ήλιο. Η πρώτη μέρα της άνοιξης ποικίλλει ανάμεσα στις 19 (πιο σπάνια), στις 20 και στις 21 Μαρτίου, ανάλογα με το έτος. Φέτος, στο βόρειο ημισφαίριο η εαρινή ισημερία, σύμφωνα με το National Geographic και το Live Science, έλαβε χώρα στις 23.21 ώρα Γκρίνουιτς το βράδυ της Κυριακής, δηλαδή στις 1:21 ώρα Ελλάδος τα χαράματα της Δευτέρας.
Οι ισημερίες (εαρινή και φθινοπωρινή) καθορίζουν την έναρξη της άνοιξης και του φθινοπώρου, ενώ τα ηλιοστάσια (θερινό και χειμερινό) προσδιορίζουν την έναρξη του καλοκαιριού και του χειμώνα αντίστοιχα. Και στις τέσσερις περιπτώσεις πρόκειται για συγκεκριμένα σημεία στον χώρο και τον χρόνο που εξαρτώνται από τη θέση του πλανήτη μας κατά την ετήσια περιφορά του γύρω από τον ήλιο μας.
Στις ισημερίες -όπως φανερώνει και η ίδια η λέξη- η μέρα και η νύχτα έχουν περίπου την ίδια διάρκεια (και όχι ακριβώς την ίδια, όπως νομίζει ο περισσότερος κόσμος), ενώ στον Ισημερινό το μεσημέρι ο ήλιος βρίσκεται κατακόρυφα ακριβώς από πάνω του. Τη στιγμή ακριβώς που το κέντρο του ήλιου περνάει πάνω από τον Ισημερινό (ο επίσημος ορισμός της ισημερίας), η μέρα θα είναι οριακά μεγαλύτερη από τη νύχτα οπουδήποτε στον κόσμο. Αν ο ήλιος δεν ήταν παρά ένα φωτεινό σημείο στον ουρανό και η Γη δεν είχε ατμόσφαιρα (η οποία καμπυλώνει ελαφρά τις ηλιακές ακτίνες), τότε μόνο, κατά τη στιγμή της ισημερίας, η μέρα και η νύχτα θα ήσαν ακριβώς ίσες (12 ώρες η καθεμία).
Η Γη κάνει μια πλήρη περιστροφή μέσα 24 ώρες περίπου γύρω από τον άξονά της, ο οποίος έχει μια κλίση 23,5 μοιρών. Αυτή η κλίση, σε συνδυασμό με την ελλειπτική ετήσια τροχιά της Γης γύρω από τον ήλιο σε διάστημα περίπου 365,24 ημερών, δημιουργεί την εναλλαγή των τεσσάρων εποχών.
Η μέρα, που έχει φθάσει στη μικρότερη διάρκειά της στο χειμερινό ηλιοστάσιο, αρχίζει μετά να μεγαλώνει σιγά-σιγά (μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή) και σταδιακά με αυξανόμενο ρυθμό μέχρι την εαρινή ισημερία (οπότε η επόμενη μέρα είναι αρκετά λεπτά μεγαλύτερη από την προηγούμενη). Μετά την εαρινή ισημερία -οπότε μέρα και νύχτα έχουν «ισοπαλία»- η μέρα συνεχίζει να μεγαλώνει, αλλά με επιβραδυνόμενο πια ρυθμό, ώσπου στο θερινό ηλιοστάσιο η διάρκεια της μέρας φτάνει στο μέγιστο σημείο της και από τότε αρχίζει σιγά σιγά να μικραίνει.
Κατά την εαρινή ισημερία, αρχίζει μια εξάμηνη περίοδος συνεχόμενης μέρας στον Βόρειο Πόλο και, αντίστοιχα, μια εξάμηνη περίοδος συνεχόμενης νύχτας στον Νότιο Πόλο.
Με βάση το παλαιότερο Ιουλιανό ημερολόγιο, που είχε καθιερώσει ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιούλιος Καίσαρας, η εαρινή ισημερία έφθανε κάθε χρόνο 11 λεπτά νωρίτερα, με αποτέλεσμα το έτος 1500 η ισημερία να λάβει χώρα στις 11 Μαρτίου. Για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, μεταξύ άλλων, ο πάπας Γρηγόριος 13oς εισήγαγε το 1582 το λεγόμενο πλέον Γρηγοριανό ημερολόγιο, που είναι ακριβέστερο.
zougla

Με ταξί στα σπίτια τους οι παίκτες της ΑΕΚ για να ξεφύγουν από τον κόσμο!

Η ντροπιαστική ήττα της Ένωσης στο Γ. Καραϊσκάκης εξαγρίωσε τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι περίμεναν με... άγριες διαθέσεις την αποστολή σε πολλά σημεία της Αθήνας αλλά οι παίκτες άφησαν το πούλμαν και πήγαν με ταξί στα σπίτια τους.
Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν στο ξενοδοχείο, στα Σπάτα, ακόμη και στη Νέα Φιλαδέλφεια την αποστολή, κινητοποιήθηκε η αστυνομία για να αποτρέψει τα χειρότερα.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, θέλοντας να προστατέψουν τους παίκτες επέλεξαν να μην ρισκάρουν τη συνάντηση με τον κόσμο και έτσι το πούλμαν σταμάτησε στο Μetropolitan, οι ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν σε ταξί και έχουν ήδη φτάσει στα σπίτια τους.

Φορτηγό έλιωσε την 12χρονη χορεύτρια του Billy Elliot μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει μητέρας του κοριτσιού. Η 12χρονη Charlotte Leatherbarrow, πρωταγωνίστρια στη μεγάλη θεατρική επιτυχία Billy Elliot, ήταν στο αυτοκίνητο της μητέρας της που την συνόδευε στο μάθημα χορού.
Λόγω του μποτιλιαρίσματος η μητέρα της είπε να κατέβει από το αυτοκίνητο και να πάει με τα πόδια για να μην αργήσει... Ο θάνατος όμως παραμόνευε στον επόμενο δρόμο που το κοριτσάκι δεν πρόσεχε όταν διέσχιζε καθώς περνούσε ένα μεγάλο φορτηγό.
tlife

Ο ακριβότερος σκύλος του κόσμου κοστίζει 1,5 εκ. δολάρια

Όχι δε σας κάνουμε πλάκα!
Ο εικονιζόμενος σκύλος της φωτογραφίας ονομάζεται Big Splash και είναι ο ακριβότερος σκύλος του κόσμου αφού πωλήθηκε πριν από λίγο καιρό έναντι 1,5 εκ. δολαρίων!
Πρόκειται για ένα...
θιβετιανό Μαστίφ το οποίο αγόρασε ένας ζάπλουτος έμπορος από την Κίνα!
Τα συγκεκριμένα σκυλιά προέρχονται από μία αρχαία φυλή, θεωρούνται εξαιρετικοί φύλακες και «ειδικοί» εκτιμούν ότι πρόκειται για την «τέλεια ράτσα»…!
star

Νεκρό το Alter μέχρι τη Δευτέρα 28 του μήνα

Η κρίση στο κανάλι του Μπουρναζίου έχει φτάσει σε οριακό σημείο...Οι τεχνικοί του σταθμού αποφάσισαν να ρίξουν μαύρο από αυτή τη Δευτέρα μέχρι... την άλλη Δευτέρα. 48ωρη απεργία κάνουν σήμερα και αύριο οι
δημοσιογράφοι.
Μπορεί η Ένωση Συντακτών να μην έκανε δεκτή την πρόταση των δημοσιογράφων για απεργία διαρκείας, ωστόσο θα την κάνει τελικά η Ένωση Τεχνικών...Οι δύο ενώσεις προχωρούν σε

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Μεγάλη μάχη στην ουρά

Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της Superleague.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 6-0
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-2
Ηρακλής - Πανιώνιος 1-1
Λάρισα - Εργοτέλης 3-3
Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης 1-0
Καβάλα - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 2-1
Άρης - Πανσερραϊκός 3-1

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ 1-3 (0-0)

Σάββατο 19/3/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
19η Αγωνιστική



Ολική ανατροπή στο Βατόλακκο, αφού ο Κεραυνός Ιτέας κατάφερε να ανατρέψει στο β΄ημίχρονο το εις βάρος του 1-0 και με χατ-τρικ του αειθαλή Νατσιόπουλου απέδρασε με το τρίποντο από το Βατόλακκο.
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχόπτωση και ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλευε αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Στο α΄ μέρος το παιχνίδι ήταν γενικά ισορροπημένο με την Α.Ε.Π. να έχει ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι Πόντιοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο β΄ ημίχρονο με το Στέλιο Μαγιάννη, από κει και πέρα όμως η Ιτέα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και ο