ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ποιοί ποδοσφαιριστές απαθανάτισαν τα... εσώρουχά τους ;

Τα επώνυμα εσώρουχα και τα καλογυμνασμένα τους κορμιά απαθανάτισαν τρεις γνωστοί ποδοσφαιριστές, που μπορεί να είχαν αγώνα την επομένη αλλά δεν είπαν «όχι» στο clubbing πριν τον αγώνα! Η ομάδα τους έχασε και η διαρροή των φωτογραφιών τους προκάλεσε σάλο...

Το λεσβιακό φιλί της Vanessa Hudgens με 19χρονη ηθοποιό!

Πρώτη είδηση στα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια έχει αποτελέσει η είδηση για τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών αλλά και των λεσβιακών φιλιών της Vanessa Hudgens με την -ελληνικής καταγωγής- Alexa Nikolas.
Πιο αναλυτικά, την υπόθεση έχει αναλάβει το FBI και μάλιστα πιστεύεται πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει μετατρέψει σε εφιάλτη τη ζωή των σταρς καθώς φέρεται να έχει κλέψει

Γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης χαίρεται τον έρωτα με συνάδελφο του...

... και οι διάδρομοι στο κανάλι βουίζουν για τη gay σχέση τους. 
Πώς ήρθαν κοντά οι δυο παρουσιαστές;
Ο πασίγνωστος παρουσιαστής τον τελευταίο καιρό έχει γνωρίσει τον έρωτα και «πετάει στα σύννεφα».
Ο παρουσιαστής ερωτεύτηκε νεότερο συνάδελφο του που δουλεύει στην ίδια εκπομπή και το ειδύλιο δεν άργησε να αναπτυχθεί.
Οι πολλές ώρες δουλειάς που περνούσαν μαζί σε

VIDEO Julia Show...Στριπτίζ σόου by Julia (24 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη)!!!

Άλλη μια φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει τα βλέμματα και τα φώτα επάνω της. 
Το νέο της εγχείρημα είναι το… στριπτίζ!
Η Τζούλια, θα εμφανιστεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου σε γνωστό στριπτιζάδικο της Θεσσαλονίκης. Τη συμφωνία έκλεισε η tv persona, πριν λίγες ημέρες στην συμπρωτεύουσα αφού βρίσκεται εκεί εδώ και ένα μήνα για «δουλειές». Η Τζούλια, ήδη έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει το show της, τα ρούχα που θα…

Ποιος τραγουδιστής ήθελε να γίνει ιερέας;

Ξεχώρισε αμέσως με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και τον καλοσυνάτο χαρακτήρα του. 
Ο ίδιος αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι μικρός ήταν σε δίλλημα, δεν ήξερε αν ήθελα να γίνει ιερέας η μουσικός.
Τελικά τον Ησαΐα Ματιάμπα τον κέρδισε το τραγούδι. «Ήμουν σε ένα δίλημμα. Ήθελα ή να γίνω ιερέας ή να γίνω μουσικός», είπε ο τραγουδιστής καλεσμένος σήμερα το πρωί στην Ελένη Μενεγάκη. Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έγινε παπάς γιατί δεν θα τα κατάφερνε. Μάλιστα, την επιλογή του την έκανε όταν πήγαινε πέμπτη δημοτικού, ενώ στην έκτη απέκτησε την πρώτη του κιθάρα. 
gossip-tv.gr

Υδραυλικός θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!!! (video)

ΔΕΙΤΕ:... Αυτά είναι καψώνια!

ΔΕΙΤΕ: Μητέρα κάνει κάθε 3 μήνες ενέσεις Botox στην 8χρονη κόρη της

Το κάνω για να γίνει η κόρη μου διάσημη και να… βγάζει εκατομμύρια δηλώνει η διαζευγμένη 34 χρονη μάνα που έχει την επιμέλεια(!) της κόρης της. Η αισθητικός Kerry Campbell με υπερηφάνεια δηλώνει πως αγοράζει τις απαιτούμενες ουσίες από το internet και κάθε 3 μήνες ''ξαπλώνει'' στο κρεββάτι την 8χρονη κορούλα της Britney και της κάνει η ίδια ενέσεις Botox στο μέτωπο, στα χείλη και γύρω από τα μάτια και μετά της κάνει στο σώμα αποτρίχωση με κερί!

Ποιος επώνυμος σώθηκε από θαύμα;

Σαν σκηνή βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία το τροχαίο που συνέβη πριν μερικές μέρες στην Εγνατία οδό.
Το αυτοκίνητο που βλέπετε «στραπατσαρισμένο» ανήκει σε πολύ γνωστό μουσικό, μερικές μέρες πριν την εμφάνιση του στο Μέγαρο μουσικής.
Ο λυράρης του Γιώργου Αλκαίου, Λάζος Ιωαννίδης σώθηκε από θαύμα. Αργά το βράδυ κι ενώ εκείνος οδηγούσε στην εθνική οδό

Ποιος απειλεί να βγάλει στην δημοσιότητα ολόγυμνες φωτογραφίες της Καλογρίδη;

Πασίγνωστος παρουσιαστής απειλεί να βγάλει στην δημοσιότητα ολόγυμνες φωτογραφίες της Νατάσας Καλογρίδη γιατί θέλει να αποδείξει κάτι...
Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλοπουλο, κολλητό της Νατάσας, που έγινε έξαλλος όταν άκουσε την Μαρία Ιωαννίδου να λέει πως η Γκολεμά μιλούσε για χοντρά μπούτια και για πάχη, αναφερόμενη στην ηθοποιό. Όπως είπε... έχει φωτογραφία της όπως την γέννησε η μάνα της που αποδεικνύει ότι η Νατάσα είναι κόκκαλο.
Δείτε το video:

Θεσσαλονίκη: Κτηνοτρόφοι μοίρασαν γάλα και γιαούρτια σε οδηγούς

Η όποια κινητοποίηση δε σημαίνει απαραίτητα και ταλαιπωρία για τους πολίτες, διεμήνυσαν οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο της Περιστεράς κατά τη διάρκεια της οποίας μοίραζαν γάλα και γιαούρτι στους διερχόμενους οδηγούς, χωρίς να κλείνουν το δρόμο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κτηνοτρόφων Θεσσαλονίκης, Στέλιος Βογιατζής, πρόθεσή τους ήταν να ενημερώσουν το καταναλωτικό κοινό ότι αγοράζοντας ελληνικά προϊόντα, αφενός πετυχαίνουν την καλύτερη θωράκιση του οργανισμού τους, καταναλώνοντας ασφαλή τρόφιμα, αφετέρου βοηθούν με τον τρόπο τους να διατηρήσουν τις

"Χτύπησε" και πάλι η Original 21: Τέλος "κύριοι" - Ούτε οι φανέλες δεν θυμίζουν ΑΕΚ!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις συζητήσεις με τον Μακρή και κατηγορούν τους μετόχους για την κατάσταση.
Ο τίλος της ανακοίνωσης είναι: "Ο χρόνος πλέον κυλάει αντίστορφα" και εν συνεχεία αναφέρει:
"48 ώρες πέρασαν και εσείς κάνετε το κοντό, το "ΜΑΚΡΗ" και τον "ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ" σας.
Στα Σπάτα κάτι δηλώσατε...
Κανείς δεν έχει το σθένος και την ευθιξία να αναλάβει τις ευθύνες του.
Το 6-0 απαιτεί παραιτήσεις.
Τέλος "κύριοι".
Πλέον ούτε οι φανέλες (μπλε) δεν θυμίζουν Α.Ε.Κ.
ORIGINAL21"

Αφόδευσε μέσα στην Πρόνοια γιατί δεν έπαιρνε το επίδομα!

Σκηνές απείρου κάλους στα γραφεία της Υπηρεσίας από διαμαρτυρόμενους απόρους.
Στα άκρα έφτασαν οι αντιδράσεις των απόρων της Πάτρας, οι οποίοι ακόμη περιμένουν να λάβουν το επίδομα από την Πρόνοια, λόγω των γραφειοκρατικών..
αγκυλώσεων Οι άνθρωποι και με το δίκιο τους διαμαρτύρονται, ωστόσο δεν λείπουν οι και οι ακραίες συμπεριφορές. Όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr την περασμένη εβδομάδα άπορη πήγε στα γραφεία της Πρόνοιας στην Πάτρα διαμαρτυρόμενη για την καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος. Παρά τις εξηγήσεις των υπαλλήλων, η εν λόγω κυρία δεν πείστηκε και προς έκπληξη όλων των παρισταμένων προχώρησε σε μια… ιδιαίτερη διαμαρτυρία.
Μπροστά στα μάτια δεκάδων παρισταμένων, κατέβασε το εσώρουχό της και, προς έκπληξη των πάντων, αφόδευσε μέσα στο γραφείο. Το πανδαιμόνιο που ακολούθησε δεν μπορεί να περιγραφεί…
Ωστόσο, το παραπάνω περιστατικό δεν είναι το μόνο. Ένας άλλος άπορος προσήλθε στην Υπηρεσία με ένα μπουκάλι βιτριόλι στο χέρι και απειλούσε να λουστεί με το περιεχόμενό του, εάν δεν του έδιναν επί τόπου το επίδομα! Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υλοποίησε την απειλή του και τελικά αποχώρησε.
Πάντως και οι δυο περιπτώσεις δείχνουν την απόγνωση στην οποία έχουν περιέλθει οι άποροι της περιοχής, οι οποίοι εμπαίζονται από το κράτος εδώ και μήνες.

Δείτε: Οι 6 βαρύτεροι άνθρωποι του κόσμου!

Ο Kenneth Brumley ήταν ένα από τα βαρύτερα άτομα που έχει καταγραφεί ποτέ. Χαρακτηρίστηκε στο ντοκιμαντέρ BodyShock του Channel 4 "Half Ton μπαμπάς», ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, που ζύγιζε περίπου 468 κιλά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Kenneth Brumley στο ντοκιμαντέρ, είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι για τέσσερα χρόνια. Μετά έγινε δεκτός για γαστρική επέμβαση στο νοσοκομείο Renaissance στο Χιούστον, οι πυροσβέστες έπρεπε να σπάσουν έναν τοίχο στο σπίτι Brumley για να τον πάρουν έξω.

Η πρώτη ολική μεταμόσχευση προσώπου στις Η.Π.Α. (Βίντεο)

O 25χρονος Dallas Wiens απέκτησε ξανά ζωή μετά από επέμβαση 15 ωρών που υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Βοστώνης από μία πολυπληθέστατη ιατρική ομάδα, αφού μόνο οι χειρουργοί ήταν 30 σε αριθμό. Ο άνθρωπος αυτός είχε καεί σε σημείο..
να μην αναγνωρίζεται , το 2008 από ηλεκτροπληξία. Ουσιαστικά δεν είχε πρόσωπο, αφού είχαν εξαφανιστεί τα χείλη, τα μάτια και η μύτη του. Ευτυχώς όμως βρέθηκε δωρητής, το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό, και οι χειρουργοί πέτυχαν ολική μεταμόσχευση προσώπου για τον

«Έσβησε» η Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Την τελευταία της πνοή…
άφησε σήμερα η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ στα 79 της χρόνια.
newsbomb.gr

«Πέταξαν» τέσσερις τόνους πετρέλαιο από δεξαμενή σε δημόσια υπηρεσία στην Κομοτηνή!!!

Η αβλεψία ή και η αδιαφορία των υπευθύνων μιας δημόσιας υπηρεσίας της Ροδόπης, στοίχισε την απώλεια ποσότητας- «μαμούθ» πετρελαίου θέρμανσης το οποίο «χάθηκε» από την δεξαμενή και, μέσω μιας… τρύπας που κανείς δεν είχε αντιληφθεί, βρέθηκε στην… θάλασσα!
Το πανάκριβο πλέον πετρέλαιο είχε αποθηκευτεί για τις ανάγκες θέρμανση του κτιρίου της υπηρεσίας, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο και την συντήρηση που γίνεται σε όλα τα κτίρια. Έτσι, κάποια στιγμή, οι εργαζόμενοι

To νέο Videoclip της Έλλης Κοκκίνου

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και κριτής του Talent Show του Alpha "Greek Idol" είναι ερωτευμένη και...της πάει πολύ!
Το νέο της Videoclip για το τραγούδι "Ερωτεύτηκα" σκηνοθετεί ο Κώστας Καπετανίδης.
Δείτε το Videoclip

Εργαζόμενοι της Φίλκεραμ "μπούκαραν" στην αίθουσα του Νομαρχιακού...

Παρέμβαση στην ομιλία της Υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη έκαναν οι εργαζόμενοι στη Φίλκεραμ, φωνάζοντας συσνθήματα και απλώνοντας πανό μέσα στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Οι εργαζόμενοι "μπούκαραν" μέσα στην αίθουσα την ώρα που στο βήμα βρισκόταν η Υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Ηρωϊκός λαός... με πατριωτικό συναίσθημα και καθήκον!

Ο Ιαπωνικός λαός, μέσα από αυτή την φοβερή καταστροφή που έχει υποστεί, μας διδάσκει όλους για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε όλοι μας στις δύσκολες στιγμές. Ο αλτρουϊσμός, η συναδελφικότητα, η αγάπη, η αυτοθυσία και η αγάπη για την πατρίδα και το Έθνος ολόκληρο είναι μονάχα μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν σύγχρονο ηρωϊκό λαό.
Η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία των πολιτικών

ΤΟ "ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ" ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ...

Υποχρεωτική πλέον καθίσταται η ηλεκτρονική σήμανση (ΤΣΙΠΑΚΙ), για όλα τα κατοικίδια ζώα αλλά και για τους ιδιοκτήτες τους!!!!, σύμφωνα με νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Το νομοσχέδιο έχει ετοιμαστεί από την υφυπουργό Μιλένα Αποστολάκη και πρόκειται να προωθηθεί σύντομα στη Βουλή. Όποιος ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου συλλαμβάνεται χωρίς ΤΣΙΠΑΚΙ ή να κακοποιεί ζώα, θα τιμωρείται πλέον με χρηματική ποινή 30.000 ευρώ, αλλά και με ποινή φυλάκισης.
Επιπλέον δεν θα χορηγείται άδεια για κυνήγι στον κυνηγό που δεν έχει καταγράψει ηλεκτρονικά

Κούπα και γόητρο στον 31ο τελικό της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο 31ος τελικός κυπέλλου Φλώρινας, μεταξύ του Ακρίτα Αχλάδας και της Ελλάς Άνω Καλλινίκης, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
http://matiestaspor.blogspot.com/


Ημέρα τελικών Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι η Τετάρτη (23/03), καθώς 22 Ενώσεις… αναζητούν τον νέο τους Κυπελλούχο.
Από το πρόγραμμα, ξεχωρίζει η «μάχη» του Πειραιά μεταξύ της Προοδευτικής με τους Ερασιτέχνες Εθνικού, της Ανατολικής Αττικής με τον Κυανό Αστέρα Βάρης να αντιμετωπίζει το Κορωπί, αλλά και στην Μακεδονία, όπου Οδυσσέας Κορδελιού και Ολυμπιακός Κυμίνων αναμετρώνται για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών, κατά σειρά έναρξης:
ΧΑΝΙΩΝ
Εθνικό στάδιο 15:00: Κισσαμικός – Ακρίτας

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Δημ. Καρπενησίου 15:00: Απεραντιακός – ΑΠΟΚ Βελούχι

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΑΚ Ναυπλίου 15:00: Ενωση Μιδέας – Πόρος

ΠΕΛΛΑΣ
Δημ. Αριδαίας 15:00: Εδεσσαϊκός – Ολυμπιακός Γαλατάδων

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Γήπεδο Συνοικισμού 15:00: Πέλοπας Κιάτου – Ελλας Βέλου

ΕΠΣΑΝΑ
Σπάτων, 15:30: Κυανούς Αστέρας Βάρης – Κορωπί

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΑΚ Λαμίας 15:30: Αγρότης Λιανοκλαδίου - Καμένα Βούρλα

ΚΑΒΑΛΑΣ
Νικήσιανης 15:30: ΑΕ Πιερέων – Αρης Ακροποτάμου

ΛΑΣΙΘΙΟΥ
«Π. Βουζουνεράκης» 15:30: Ιεράπετρα – Αγιος Νικόλαος

ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Αστέρα Τρίπολης, 16:00: Παναρκαδικός – Βρασιές

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Δημοτικό Καστοριάς 16:00 Καστοριά – Κάστωρ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Πολύγυρου 16:00: Απόλλων Αρναίας – ΠΟ Ν. Καλλικράτειας

ΧΙΟΥ
Δημ. Στάδιο Χίου 16:00 Δάφνη Δαφνώνα – Κοφινάς

ΠΕΙΡΑΙΑ
«Γ. Καραϊσκάκης», 16:45: Ερ. Εθνικού - Προοδευτική

ΣΕΡΡΩΝ
Δημοτικό Σερρών 17:00: Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΚΑΕ Αγίου Πνεύματος

ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΕΑΚ 17,30: Κασσιόπη – Όλυμπος Κέρκυρας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Αθλ. κέντρο Κορδία, 18:00: Πάμισος – Σπερχογεία

ΗΛΕΙΑΣ
Ενωσιακό Πύργου 18:00: Αστέρας Αμαλιάδας – ΠΦΟ

ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενωσιακό αθλ. κέντρο Εύβοιας 18:00: Δροσιά - ΑΟ Χαλκίς

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Καυταντζόγλειο, 18:30: Οδυσσέας Κορδελιού - Ολυμπιακός Κυμίνων

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
«Θ. Πασσιόπουλος», 19:00: ΑΕ Μεσολογγίου – Παναιτωλικός

ΑΧΑΪΑΣ
Παμπελοποννησιακό, 19:30: Ζαβλάνι – Τριταιϊκός

Πλατινί: «Έρχεται κι η σειρά της Ελλάδας»

Την πεποίθησή του ότι θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να προειδοποιήσει του αρμοδίους για τα φαινόμενα βίας στο ποδόσφαιρο, όπως έκανε με τις Σερβία και Κροατία εξέφρασε ο Μισέλ Πλατινί...
Ο πρόεδρος της UEFA δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημερινή επανεκλογή του, η οποία είναι σίγουρη από τη στιγμή που είναι ο μόνος υποψήφιος.
Μιλώντας στην εφημερίδα “Goal”, ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είπε:
Για το αν υπάρχει θέμα με την Ελλάδα: «Θα έρθει και η σειρά σας. Αρχίζω να το πιστεύω. Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ξέρω ότι με το ποδόσφαιρο γίνεστε τρελοί. Ανεχτήκαμε πολλά, αλλά ως εδώ. Η ιστορία της Σερβίας και της Κροατίας είναι μόνο η αρχή. Θα επακολουθήσουν κι άλλοι».
Για την καταπολέμηση της βίας γενικότερα: «Είναι κάτι που πρέπει να γίνει και πρέπει να τα καταφέρουμε».
http://pinnokio.blogspot.com

Ο Έλληνας που σκότωσε ένα εκατομμύριο καγκουρό

Ο 74χρονος αποτελεί θρύλο για την Αυστραλία.
Ο Σταύρος Μαργαρίτης δικαιολογημένα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «φονέας των… καγκουρό». Σύμφωνα με δικές του εκτιμήσεις θα πρέπει να έχει σκοτώσει έως σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο καγκουρό «για καθαρά βιοποριστικούς λόγους»....
Ο κυρ-Σταύρος, που γεννήθηκε το 1937 στην

2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!

Τα λόγια είναι περιττά, οι αποφάσεις «μιλάνε» από μόνες τους! Ιδού... αναγνώστες μας ο λογαριασμός του κινητού τηλεφώνου του Πάγκαλου που αποφασίστηκε το μήνα Φεβρουάριο να τον πληρώσει ο ελληνικός λαός! Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, ξέρετε ο «μαζί τα φάγαμε», χρέωσε το κινητό του με 2.989,28€. Δεν αντιλέγουμε ότι ένας αντιπρόεδρος έχει πολλά τηλεφωνήματα να κάνει, αλλά αναρωτιόμαστε: δεν τους έχει μιλήσει κανείς για

Λύση συνεργασίας Γαρμπή με Sony έπειτα από 21 χρόνια

«Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει»...
Με αυτά τα λόγια η Καίτη Γαρμπή ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με την Sony Music έπειτα από 21 χρόνια κοινής πορείας και την ένταξή της στο δυναμικό της Universal.
Η Καίτη είχε συμβόλαιο με την Sony από τα πρώτα βήματά της στη δισκογραφία και ουδέποτε άλλαξε εταιρεία παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς.
Σε μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας της, η Καίτη όχι μόνο ανακοινώνει ότι αλλάζει δισκογραφική στέγη, αλλά και προαναγγέλλει την κυκλοφορία του δίσκου της, «Παζλ», τις επόμενες εβδομάδες. Μάλιστα, έχει ήδη προηγηθεί η δωρεάν διάθεση του cd μέσω γνωστής ιστοσελίδας!
«Έφυγα από την πολυαγαπημένη μου Sonyπου ήμασταν σαν οικογένεια... Ο καινούργιος μου δίσκος θα κυκλοφορήσει με μια άλλη μεγάλη εταιρεία, την Universal Music», λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί όσο οι θαυμαστές της.
Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια ζητά από τους θαυμαστές της να της γράψουν στο Facebook τα σχόλιά τους για τα νέα της τραγούδια, που φέρουν την υπογραφή του Νίκου Αντύπα.
Star

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή είναι γεγονός!!!

Πασχάλης Τερζής νέο CD!
Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο, ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με 16 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, τα οποία του εμπιστεύτηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του.
«Δύο νύχτες μόνο», ο τίτλος του νέου cd, ο οποίος έχει υπογραφές σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Αντώνης Βαρδής, Νίκος Καρβέλας, Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Κελαϊδής, Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης, Ανδρέας Πρέζας.
Η ενορχήστρωση 12 τραγουδιών έγινε από τον Αντώνη Γούναρη, ενώ ο Αντώνης Βαρδής έκανε την ενορχήστρωση των δικών του κομματιών.
Το πιο ενδιαφέρον με τον Πασχάλη Τερζή είναι ότι παραμένει ένας τραγουδιστής με σαφή αφετηρία τη λαϊκή παράδοση που ακούμπησε κατ' αρχάς σε λαϊκούς ρυθμούς και όργανα.
«…Εγώ να τραγουδάω θέλω. Αυτό είναι το μόνο που μ’ ενδιαφέρει... Το να σου δίνεται η δυνατότητα να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις σε κάνει ευτυχισμένο. Δεν έγινα τραγουδιστής για κάποιο συγκεκριμένο λόγο... Ούτε στόχους είχα να γίνω φίρμα... Το είδα σαν τον καλύτερο τρόπο να εκφραστώ και παράλληλα να συντηρώ την οικογένειά μου».
Zougla

Στόχος χάκερ πασίγνωστοι καλλιτέχνες!

Στόχος χάκερ πασίγνωστοι καλλιτέχνες!
Γυμνές φωτογραφίες αλλά και προσωπικές πληροφορίες, διάσημων καλλιτεχνών κυκλοφορούσαν χακερ στο Διαδίκτυο, χωρίς την συγκατάθεσή τους. Στο στόχαστρο των χάκερ, βρέθηκαν τουλάχιστον 50 ηθοποιοί και μουσικοί, μεταξύ αυτών και πρώτα ονόματα του Χόλυγουντ, όπως η Scarlett Johansson, η Jessica Alba και η Mili Sirus.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν η ηθοποιός Vanessa Hudgens, συναντήθηκε με πράκτορες του FBI, προκειμένου να τους δώσει πληροφορίες για την υποκλοπή προσωπικών της

Τελικός Κυπέλλου Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ

Σήμερα Τετάρτη 23/3 θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου της Ε.Π.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ανάμεσα σε Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς στις 4:00 μ.μ.

ΔΕΚΑ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

10. Ajax - Ολλανδία: Το 1900 στο Άμστερνταμ οι Stempel, Carel Reeser, Johan Dade, αποφάσισαν να ιδρύσουν μια ποδοσφαιρική ομάδα και της έδωσαν το όνομα του Αίαντα, ομηρικού ήρωα και γιου του βασιλιά της Σαλαμίνας, Τελάμωνα.
9. Olympique de Marseille - Γαλλία: Δύο από τις πιο σπουδαίες ομάδες της Γαλλίας πήραν το όνομα τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην όμορφη

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα με εμπλοκή Τρικαλινού

Το τραγικό δυστύχημα σύμφωνα με πληροφορίες...  συνέβη γύρω στις 08.00 το πρωί στον Περιφερειακό δρόμο Λάρισας Τρικάλων έξω από το νεόκτιστο γήπεδο της Λάρισας.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 31χρονος οδηγός,που κατάγεται απο την Αγία Λάρισας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο φορτηγό το οποίο οδηγούσε 51χρονος Τρικαλινός.
Στο σημείο έσπευσαν όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου οι άντρες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 31χρονο οδηγό από την άμορφη μάζα σιδερικών και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Λάρισας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Τρικαλινός οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του και ύστερα από την κατάθεση που έδωσε στην Τροχαία Λάρισας αφέθηκε
ελεύθερος.

Βρέθηκε ραδιενέργεια σε ταξιδιώτες που ήρθαν στην Ελλάδα από την Ιαπωνία

Ίχνη ραδιοϊσότοπων πολύ μικρής ποσότητας ανιχνεύθηκαν...σε προσωπικά αντικείμενα ατόμων που έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιαπωνία και έχουν υποβληθεί σε πρωτογενή ραδιολογικό έλεγχο. Αυτό ανακοίνωσε το απόγευμα η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, η οποία έχει διενεργήσει ελέγχους σε 47 ανθρώπους μέχρι τώρα. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εξαιτίας των ανιχνεύσεων ακολούθησε δευτερογενής έλεγχος σε πέντε περιπτώσεις, χωρίς όμως να εντοπιστεί ραδιορρύπανση που να χρήζει περαιτέρω ενεργειών
Όπως είναι γνωστό, εδώ και μερικές μέρες πραγματοποιούνται ραδιολογικοί έλεγχοι σε άτομα και αντικείμενα που προέρχονται από την Ιαπωνία και καταφθάνουν στους Διεθνείς Αερολιμένες Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Σε ανάλογες ενέργειες έχουν προβεί αντίστοιχες αρχές σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Ισπανία, η Γερμανία και η Ιταλία, πραγματοποιώντας έλεγχους επιβατών κυρίως στα άτομα που προέρχονται από την εκκενωθείσα περιοχή της Φουκουσίμα, όπου είχαμε τις γνωστές εκρήξεις στους αντιδραστήρες του εκεί ευρισκόμενου πυρηνικού εργοστασίου.
Αναφορικά με τα ελληνικά πλοία που ενδεχομένως βρίσκονται στην περιοχή, εκτός από τις αρχικές προληπτικές συστάσεις προς τους ναυτιλλόμενους, η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας έχει εκδώσει σύσταση για την απομάκρυνσή τους σε ακτίνα 80χλμ. από την περιοχή του κατεστραμμένου πυρηνικού σταθμού. Παράλληλα, σημειώνεται ότι η προτεινόμενη απόσταση των ογδόντα χιλιομέτρων προέκυψε από τις σχετικές δοσιμετρικές εκτιμήσεις, ενώ ανάλογη σύσταση απομάκρυνσης έχει εκδοθεί από τις γερμανικές Αρχές. Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα επίπεδα ραδιενέργειας στη χώρα μας ελέγχονται σε συνεχή και συστηματική βάση μέσω του εθνικού τηλεμετρικού δικτύου, το οποίο λειτουργεί από το 2000, χωρίς να έχει παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κάτι το ανησυχητικό

Γέμισε ακρίδες ο νομός Αχαΐας!

Με σμήνη ακρίδων γέμισε ο νομός Αχαΐας και πλήττουν την αγροτική παραγωγή, με αποτέλεσμα ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος να εκδώσει απόφαση με την οποία ο νομός κηρύσσεται "ακριδόπληκτος".
Οι ακρίδες πλήττουν ιδιαιτέρα τις περιοχές της Αιγιαλείας, των Καλαβρύτων και του Ερυμάνθου, ενώ σοβαρά προβλήματα καταγράφονται και στη δυτική Αχαΐα. Μάλιστα οι ακρίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα και στην πόλη της Πάτρας.
Αυτήν την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας, προκειμένου να αποφασισθούν τα μέτρα που θα ληφθoύν

Ποια επώνυμη δήλωσε: Δεν είμαι πόρνη επειδή ευχαριστιέμαι με τον δονητή μου;

Πέραν του γεγονότος ότι αστειεύτηκε ότι έκανε sex με... έναν παπά, η ατίθαση έφηβη, ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε και άλλες hot λεπτομέρειες της ερωτικής της ζωής! Δεν μπορούσε λοιπόν να μην πει ότι ο καλύτερος φίλος της είναι ο δονητής της, αν και την «χαλάει» που δεν μπορούν να μιλήσουν, ενώ το μόνο που είχε να συμπληρώσει είναι, ότι πρέπει να σταματήσουν να την κατακρίνουν για την χρήση του, καθώς κάτι τέτοιο δεν την καθιστά πόρνη! Όλο εκπλήξεις είναι η Taylor Momsen! 

Φεύγει ο Βαλβέρδε;

Ο Βαλβέρδε μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έδωσε συνέντευξη στην Marca...
Εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως σκοπεύει αργά ή γρήγορα να επιστρέψει στην πατρίδα του. Τόνισε ότι το να πάρει κάποιος το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο από το ισπανικό, ενώ απάντησε ουσιαστικά στον...
Φερέιρα λέγοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό:
" Η φυσική μου θέση είναι το ισπανικό πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου. Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου. Δεν ήταν εύκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, παρά τη διαφορά των δέκα βαθμών. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι δεν παίζαμε στην Ευρώπη, γιατί αποκλειστήκαμε νωρίς. Όμως ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό
Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις τον τίτλο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει πάντα και η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Είναι πιο δύσκολο να κατακτήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα από ό,τι το ισπανικό, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες μεγάλες ομάδες και όχι μόνο δύο. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο, αλλά υπάρχουν πολύ δύσκολες έδρες. Πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν πέμπτος και αυτό είναι αδιανόητο για μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα. Εμείς, για παράδειγμα, παρότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, χάσαμε περισσότερους βαθμούς από ό,τι η Μπαρτσελόνα φέτος στην Primera Division.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει πολύ πάθος. Οι οπαδοί είναι πολύ γενναιόδωροι, σχεδόν όπως στην Αγγλία. Υποστηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Το μόνο κακό είναι πως μερικές φορές το πάθος ξεχειλίζει. Είναι αλήθεια πως το κλίμα είναι ακραίο στην Ελλάδα, αλλά ο κόσμος με στήριξε από την αρχή και από την αρχή ένιωσα πως είχα την εμπιστοσύνη της διοίκησης και των φιλάθλων."
trelokouneli

Όλες οι ξένες γλώσσες είναι Ελληνικά!

Πες ότι είσαι στην Αγγλία στο Βασιλικό ανάκτορο, για τσάι με την Βασίλισσα, ή στο...
Νιου Γιορκ για κανα μίτινγκ με τον πρέζιντεντ Ομπαρκ Ομπαμιας..εε...σόρρυ Ομπαμα. Και εσύ σαν άξεστο αμόρφωτο γουρούνι που είσαι θέλεις να τους πεις δύο τρία φωνήεντα..άντε και κάνα σουξουμου και δεν έχεις της κατάλληλες γνώσεις να τον ψιθυρίσεις???
Μέτα το μάθημα θα είσαι ικανός να μιλήσεις με τον μεσιε πγεζινταΝ, την θεο προστατεύομενει Κουίν οφ Ινγκαλντ, τον πΡοΕντρο Ζουμα της Νότιας Αφρικής. Και με άλλες εξέχουσες προσωπικότητες της σόου μπιζ και του "πολιτικού" κόσμου.
 Απλα και όμορφα λοιπόν μπορείτε να πείτε τα παρακάτω και να εντυπωσιάσετε τον

Η Σάσα, ο αρραβώνας και η επιβεβαίωση έρχονται…

Το γεγονός ότι η Σάσα Μπάστα διαψεύδει τον αρραβώνα της, γιατί ο αρραβώνας της ήταν, είναι γνωστό. Λυτούς και... δεμένους έβαλε προκειμένου να μην ανοίξει κανείς το στόμα του. Ένα μεγάλο γιατί μας ταλαιπωρεί… Δηλαδή σου ήταν πιο εύκολο Σάσα μας, να δηλώσεις σε συνέντευξη σου «Μακάρι να έκανα βίζιτες» από το να βγεις και να πεις «Ναι, αρραβωνιάστηκα». Anyway… που λένε και στο χωριό μας, η αλήθεια δεν θα αργήσει να φάνει, είναι κάτι σαν τις τηλεοπτικές εγκυμοσύνες που όλες το αρνούνται αλλά στο τέλος τους προδίδει η κοιλίτσα τους. Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά, που επίσης λένε στο χωριό μας… Και για του λόγου το αληθές, επειδή το ρεπορτάζ μας είναι 100% έγκυρο και ας έχει πείσει η Σάσα μας, όλους όσοι παραβρέθηκαν στο τραπέζι του αρραβώνα, να διαψεύσουν το ευχάριστο γεγονός, αύριο το μεσημέρι θα σας δημοσιοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες του αρραβώνα της celebrity Σάσας Μπάστα! Εν αναμονή…
gossip-tv.gr

Δασκάλα έκανε στοματικό έρωτα στους 11χρονους μαθητές της!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια δασκάλα από to Σύδνεϋ ζητούσε σεξ από 11χρονους μαθητές της.