ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Αεροπορική άσκηση ΝΑΤΟ> Τους έλιωσαν όλους οι Έλληνες πιλότοι!

“Αυτούς έπρεπε να είχαμε στην Λιβύη για να τελειώνουμε γρήγορα”.
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε ανώτερο αξιωματικό της Αεροπορίας των ΗΠΑ (USAF), ο οποίος έμεινε άφωνος από τις επιτυχίες της 340 Μοίρας που συμμετείχε 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας.
Το αποτέλεσμα των Ελλήνων πιλότων και των αεροσκαφών τους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό απέναντι στην “αφρόκρεμα” των δυτικών πιλότων και μαχητικών και γι’αυτό τον λόγο επανερχόμαστε (το θέμα καλύφθηκε από το defencenet.gr αρχικά στις 04/04):
Πρώτοι σε όλα οι Έλληνες! Σε αποστολές κρούσης αέρος-εδάφους, σε αποστολές αέρος-αέρος και σε επιβιωσιμότητα! Τους νίκησαν, επικρατώντας σε όλες τις αερομαχίες, καταστρέφορναςόλους χωρίς την παραμικρή ελληνική απώλεια!
Τέτοιες δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα, το να γνωρίζουν οι Έλληνες ότι υπάρχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις που αποδεικνύουν συνέχεια ότι είμαστε πρώτοι στα πιο δύσκολα, έχει ξεχωριστή σημασία…
Και επειδή το μέγεθος της αξίας του νικητή την αποδίδει καλύτερα η αξία του ηττημένου, ιδού ποιές χώρες και ποιοι πιλότοι “έφαγαν σκόνη” από τους Έλληνες πιλότους: Οι ΗΠΑ με F-15E, η Γαλλία με Mirage 2000-5, η Ιταλία με EF-2000 Typhoon, η Πολωνία με αεροσκάφη F-16 Blk52+, η Δανία με F-16 MLU, , και Tornado και Τον ρόλο των αντίπαλων αεροσκαφών (Red Air) ανέλαβαν F-18 Hornet από την Ελβετία, Alpha Jet της Γαλλίας, EF-2000 Typhoon της Ισπανίας, F-15E των ΗΠΑ καθώς και δύο F-16 της 340Μ.
Συνολικά μεταστάθμευσαν από την 115ΠΜ της Σούδας, τέσσερα αεροσκάφη F-16 Blk52+, με έξι ιπταμένους και τριάντα τέσσερις τεχνικούς.
Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα και διαδικασίες.
Εκτελέστηκαν αποστολές εναέριας απαγόρευσης (AI: Aerial Interdiction), OCA, Slow Mover Protection/Attack, TST, αποστολές καταστροφής εχθρικής αεράμυνας (DEAD: Destruction of Enemy Air Defence), επιβολή Ζώνης Απαγόρευσης Πτήσης (No Flying Zone), αποστολές εγγύς αεροπορικής υποστήριξης (CAS: Combat Air Support), PR και έρευνα και διάσωση μάχης (CSAR) σε συνθήκες ημέρας και νύχτας.
Σε όλες τις αποστολές τα ελληνικά μαχητικά πρώτευσαν συνεχίζοντας την λαμπρή επίδοση σε ασκήσεις όπως η Red Flag κλπ.
Από 7 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2011 η 340Μ συμμετείχε στην 2η/2011 Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας. Για το σκοπό αυτό, μεταστάθμευσαν από την 115ΠΜ τέσσερα αεροσκάφη F-16 Blk52+, με έξι Ιπταμένους και τριάντα τέσσερεις τεχνικούς.
Στην συγκεκριμένη εκπαιδευτική σειρά συμμετείχαν εκτός της Ελλάδας: η Πολωνία με αεροσκάφη F-16 Blk52+, η Δανία με F-16 MLU, οι ΗΠΑ με F-15E, η Ιταλία με EF-2000 Typhoon και PA-200 Tornado και η Γαλλία με Mirage 2000-5. Τον ρόλο των αντίπαλων αεροσκαφών (Red Air) ανέλαβαν στραεροσκάφη F-18 Hornet από την Ελβετία, Alpha Jet της Γαλλίας, EF-2000 Typhoon της Ισπανίας, F-15E των ΗΠΑ καθώς και δύο F-16 της 340Μ.
Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και την ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO) καθώς και η εξοικείωση και συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα Νατοϊκά πρότυπα και διαδικασίες. ¨οπως προαναφέραμε, εκτελέσθηκαν αποστολές AI, OCA, Slow Mover Protection/Attack, TST, DEAD, No Flying Zone, CAS, PR και CSAR ημέρας και νύχτας.
Τα στελέχη της 340Μ επιδεικνύοντας υψηλό επαγγελματικό επίπεδο κατέκτησαν την πρώτη θέση, μεταξύ των συμμετεχόντων, σε αποστολές κρούσης (Strike) ενώ σημείωσαν τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας σε βολές Αέρος-Αέρος με μηδενικές απώλειες από εχθρικά πυρά.
defencenet.gr

Γιατί... εξαντλήθηκε μέσα σε 48 ώρες;

Αηδιασμένη δηλώνει η νεαρή σταρ Miley Cyrus και μάλιστα απειλεί με μηνύσεις, καθώς χιλιάδες θαυμαστές της την «τίμησαν» και εξάντλησαν μέσα σε 48 ώρες από τα ράφια των καταστημάτων μια φουσκωτή κούκλα-ομοίωμά της που κυκλοφόρησε.
Η κούκλα Miley Cyrus, που έχει «τρεις οπές αγάπης» όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά έξω από το κουτί της, πωλείται στις ΗΠΑ και στο Amazon προς 27,49 δολάρια.
Ο Κέβιν Τζόνσον της εταιρίας Pipedream Products, που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία της φουσκωτής κούκλας, τόνισε ότι έχουν ξεπουλήσει ήδη μέσα σε 48 ώρες.
Η περίπτωση της Miley δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που κάποια εταιρία κυκλοφορεί sex doll κάποιου σταρ, καθώς έχουν προηγηθεί η Lady Gaga, η Britney Spears, η Kim Kardashian, η Pamela Anderson και Beyonce, ενώ κάποιες απ’ αυτές έχουν αποσυρθεί από την αγορά.
Ο Μέσι παρενοχλεί μέσω chat την σύντροφο πρώην συμπαίκτη;

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Πλανήτη φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες της Σαμπρίνα Ραβέλι να την παρενοχλεί μέσω chat. Το βίντεο που δημοσιοποίησε η σύντροφος του ποδοσφαιριστή Νέρι Καρντόσο (υπήρξε συμπαίκτης του Μέσι στις μικρές Εθνικές της Αργεντινής), έχει τραβηχτεί σύμφωνα με την ίδια από φίλη της για να έχει αποδείξεις στην κατοχή της.
Σύμφωνα με την Ραβέλι, υπάρχει κι άλλο υλικό το οποίο αν χρειαστεί θα δημοσιοποιήσει για να δείξει ότι ο Μέσι δεν σεβάστηκε ούτε τον συμπαίκτη του αλλά ούτε την ίδια.
«Είχα προωηθήσει τη συνομιλία μας σε μία φίλη μου και προφανώς ήταν εκείνη που το έδωσε. Τώρα θα σας εξηγήσω την αλήθεια ανάμεσα σε μένα και τον Λίο. Γνωριστήκαμε περίπου τρία χρόνια πριν μέσω του πρώην μου, Νέρι Καρντόσο και αρχίσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί, με την ίδια παρέα φίλων. Ο Μέσι άρχισε να μου μιλάει όλο και πιο συχνά και έκανε το πρέσινγκ ακόμα πιο πιεστικό όταν χώρισα με τον Νέρι. Κουβεντιάζαμε συχνά αλλά εγώ τον έβλεπα μόνο ως φίλο. Αυτός αντίθετα ξεκίνησε να προσπαθεί να με φλερτάρει, να με γεμίζει με κοπλιμέντα, όμως εγώ πάντα αρνιόμουν» είπε το μοντέλο.

Μακριά το κινητό για γερό σπέρμα

Όσοι από τους άνδρες είναι έτοιμοι να χαρίσουν στη σύντροφό τους το μεγαλύτερο δώρο της ζωής τους...

Πειρασμοί στην ελληνική τηλεόραση !

Χωρίς πολλά λόγια...
Δείτε το βίντεο!


Τον κάλεσε το ''γκομενάκι'' ..και μίλαγε την ώρα του αγώνα! VIDEO

Απίστευτο και όμως αληθινό...και μάλιστα σε ερασιτεχνικό τοπικό πρωτάθλημα στην Γερμανία!
Δεν μου το βγάζετε από το μυαλό... ο ποδοσφαιριστής Matthias Hilbrands (περί αυτού ο λόγος) κάνει παρέα με τον δικό μας τον... Γκέκα!
Δείτε το VIDEO..

Αίγιο: Αδελφός ιερέα πρωταγωνιστής σε ταινία σκληρού πορνό!!!

Σάλος στο Αίγιο με ροζ DVD-τσόντα που έβγαλε η Sirina News και δείχνει δύο Αιγιώτες να επιδίδονται σε όργια. Τι δείχνει η ταινία πορνό και τι ρόλο παίζει αδερφός παπά;
Αναστάτωση είχε προκληθεί στο Αίγιο από τη

Στο νοσοκομείο με σοκ κόρη γνωστής καλλιτέχνιδας!!!

Σοκ υπέστη η κόρη γνωστής καλλιτέχνιδος μετά την αποκάλυψη ότι η μητέρα της είχε προβλήματα που θα μπορούσαν να της

Της κοντής Βουλής

Γράφει ο Γιάννης Καλαμίτσης
«Ο ΑΠΡΙΛΗΣ είναι ο μήνας ο σκληρός, γεννώντας / μες απ' την πεθαμένη γη τις πασχαλιές, σμίγοντας / θύμηση κι επιθυμία, ταράζοντας / με τη βροχή της άνοιξης ρίζες οκνές». Αυτό έγραψε ο Τ. Σ. Ελιοτ στο ποίημα «Ερημη Χώρα». Κι εγώ, τώρα που μπήκε ο Απρίλιος, έχω μια στιχουργική διάθεση και θέλω να γράψω ένα λαϊκό τραγούδι - όπου «λαϊκό», είναι το τραγούδι που καταγράφει τους καημούς και τους πόνους του λαού!
Και γράφω για τον μεγαλύτερο καημό και πόνο του σημερινού Ελληνα:
το Μνημόνιο!
Πιάνω το μολύβι κι αρχίζω: «Ακούω για “Μνημόνια”, με πιάνουν τα δαιμόνια! Τα χρέη θα ’ναι αιώνια! Συμφέροντα υποχθόνια, θα με ποτίζουν κώνεια!»
Η λέξη-κλειδί είναι η λέξη «Μνημόνια». Αναφέρεται στον πληθυντικό επειδή ναι μεν έλεγαν για ένα Μνημόνιο, αλλά έχουν γίνει τόσες επικαιροποιήσεις, αναθεωρήσεις, τροποποιήσεις και υπέρ των δανειστών «βελτιώσεις», ώστε τα Μνημόνια να έχουν γίνει πολλά. Και θα δούμε να γίνονται κι άλλα. Ζωή να ’χουμε!
23 Απριλίου του 2010, ο Γιώργος μας πήγε να γιορτάσει την ονομαστική του στο Καστελόριζο και, εμπνευσθείς από το ειδυλλιακό τοπίο, μας ανακοίνωσε πως δεν τα βγάζουμε πέρα από μόνοι μας και θα πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια από τον Μηχανισμό, που έκτοτε είναι γνωστός ως «τρόικα». Κι επειδή το γοργόν και χάριν έχει, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, στις 5 Μαΐου, το εκ περίπου 1.300 σελίδων κείμενο της Συμφωνίας, το έκτοτε αποκαλούμενο «Μνημόνιο», ήταν πανέτοιμο! Και πήγε στη Βουλή, όπου και ψηφίστηκε από το ΠΑΣΟΚ (με τρεις αποχές), τον ΛΑΟΣ και τη Θεοδώρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη - Κούβελου. Ελα, όμως, που όλοι αυτοί μαζί δεν φτάναν τους 180! Κι έχει σημασία αυτό, επειδή, όπως λένε οι γνωρίζοντες (και ειδικώς οι συνταγματολόγοι), μια τέτοια «Συμφωνία» θα έπρεπε, για να είναι συνταγματικά «νόμιμη», να έχει συγκεντρώσει υπέρ της τουλάχιστον 180 ψήφους.
Η απόφαση ήταν απόφαση μιας «Κοντής Βουλής»! Κι όπως αποδείχθηκε, της Κοντής Βουλής τής φταίνε οι τύχες… των Ελλήνων. Μια αντισυνταγματική ενέργεια στέλνει την ελληνική κοινωνία πίσω στο 1950!
Σε κάποιον άλλον Απρίλιο, η άρνηση σεβασμού των όσων όριζε το Σύνταγμα, μας έμαθε την λέξη «Χούντα». Σήμερα, την ίδια περιφρόνηση προς το Σύνταγμα, τη λέμε «Δημοκρατία»! Ρε, πώς αλλάζουν οι καιροί!
Το μόνο που δεν άλλαξε είναι το περιεχόμενο της Ακροτελεύτιας Διάταξης του Συντάγματος. που λέει πως: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Ακόμα κάθεσαι στον καναπέ;

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη-γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει

Αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο HlektraPalace, επί της πλατείας Αριστοτέλους, μια 30χρονη γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι του δωματίου της που βρίσκεται στον 2ο όροφο.
Αυτή τη στιγμή διαπραγματευτής της Αστυνομίας επιχειρεί να μεταπείσει την κοπέλα για την απόφαση της.
Στο χώρο του ξενοδοχείου έχουν καταφθάσει δυνάμεις της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
newstoday

Μάνα και κόρη κακοποιούσαν σκυλιά!

Επτά αθώες ψυχούλες ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα και χτυπήθηκαν αλύπητα στα χέρια μιας μάνας, η οποία τα κακοποιούσε μαζί με την κόρη της.
Οι γείτονες άκουγαν κάθε βράδυ το κλάμα των ζώων και τις κραυγές αγωνίας, αλλά αδιαφορούσαν. Πήγαν στην Αστυνομία να καταγγείλουν το συμβάν όχι από φιλευσπλαχνία, αλλά επειδή έχαναν τον ύπνο τους.
Η Φιλοζωική Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης «Αδέσποτη Ματιά» παρέλαβε τα ζώα, αφού ενημερώθηκε από τον Δήμο Αμπελοκήπων για αυτό

Κάνουν εγχείρηση στα αφτιά τους για να μοιάζουν με ξωτικά! Συγκλονιστικό ρεπορτάζ του ΑΒC για τη νέα μανία της Αμερικής

Μετά τα tatoo και τα σκουλαρίκια σε διάφορα σημεία του σώματος, οι νέοι της Αμερικής αποφάσισαν να κάνουν μόδα κάτι

Κόλλησε στην λεκάνη της τουαλέτας! ΒΙΝΤΕΟ

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να ψωνίσει σε ένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα τα Wall Mart και ένιωσε την ανάγκη να

Δελτίο Τύπου Βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη:

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης 
Βουλευτής ν. Ηρακλείου  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Αποχωρεί ο Βαλβέρδε»!!!

Όπως αναφέρει το «Goal.com» στην ισπανική του έκδοσή, ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιώτων δεν

Η sexy μελαχρινή που έκλεψε την καρδιά του Σεϊταρίδη!

Μάτια μόνο για τη Ρόζα Αντζουλάτου φαίνεται να έχει εδώ και περίπου ένα μήνα ο άσος του

VIDEO: Εξάχρονος Ιρανός συγκλονίζει με απαγγελία του Κορανίου!

Θεωρείται από πολλούς σαν ένας ανερχόμενος θρησκευτικός ηγέτης του Ισλάμ, ενώ είναι ένα από τα πλέον

«Καυστική» ανακοίνωση

Τη δυσαρέσκειά τους για τις τιμές των εισιτηρίων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

"Έφυγε" Ο Γιώργος Μοσχούς, η "Γεωργάρας"

Ο Γιώργος Μοσχούς, η «Γεωργάρα», όπως τον αποκαλούσαν οι άνθρωποι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της 7ης Απριλίου.
Αυτά που δεν θα ξεχαστούν ποτέ από όσους τον είδαν κάποια στιγμή να αγωνίζεται είναι πάρα πολλά.
Η BMW-Electronica στην Κέρκυρα, την οποία έστριβε έτσι όπως κανείς άλλος δεν μπορούσε τότε, ο σηκωμένος τροχός της GTAm στο Τατόι –all time classic στιγμή για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό- η ΤΤ33 των αναβάσεων, η Junior και η Αlfetta της Motor Hellas στα πρώτα ράλι του Ακρόπολις, το σιρκουί της Νέας Σμύρνης το 1971, οι εκδηλώσεις λατρείας των θεατών, που τον σήκωναν στα χέρια και τον αποθέωναν, όχι τόσο επειδή κέρδιζε όσο κυρίως για το μοναδικό τρόπο με τον οποίο το έκανε…

Ναυπακτία: Του έδινε σοκολάτες και τον βίαζε σε υπόγειο παντοπωλείου!

Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο - Ο δράστης έβαζε απορρυπαντικό στα γεννητικά του όργανα και κακοποιούσε το παιδί ακόμα και με

Ασφαλής χρήση του Facebook!!!

Αν το καμάρι σας επιμένει να φτιάξει προφίλ στο facebook, δείτε τουλάχιστον πως μπορείτε να του εξηγήσετε κάποια πράγματα για την ασφάλεια του...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ελ. Ζουγανέλη: Πώς έχασε 50 κιλά!

Η κόρη του  Γιάννη Ζουγανέλη, Ελεονώρα, μίλησε για τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι, την

Όλα τα 'χαν στη Ζαχάρω, οι "εφοριακοί" τους έλειπαν...

Μάστιγα για την Ηλεία αποτελεί η δράση απατεώνων που εξαπατούν ηλικιωμένους και τους

Απίστευτο: Από το σχολείο στο κλουβί...

Δύο επτάχρονα παιδιά, που φιλοξενούνται στο ΚΕΠΕΠ, παρακολουθούν κάθε πρωί τα μαθήματα του ειδικού

To Facebook φτιάχνει και... υπολογιστές;

Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, θέτει τις δικές του προδιαγραφές για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Το Facebook έχει

(video) Δείτε: Όλα τα γκολ του Europa League!!!

Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στους αγώνες του Europa League:

Hackers άλλαξαν κωδικούς πρόσβασης σε 3.000.000 χρήστες...

Η παραβίαση εκατοντάδων ιστοσελίδων ειδησεογραφικού περιεχομένου, είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή των

Άντζελα: Δεν είμαι "νονού" (ούτε "νονά")...

"Με χρησιμοποιούν για να ξεχάσει ο κόσμος τη ραδιενέργεια στην Κίνα" (εννοεί Ιαπωνία)...
Σιγά μην είναι και ΝΟΥΝΟΥ (και light). Όλα τα λεφτά η Άντζελα στη συνέντευξη που δίνει στο Πρώτο Θέμα για την

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Βόμβα» με Ντιέγκο!

Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης την «ψάχνει» για την μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού ωστόσο το όνομα που

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ορισμοί διαιτητών 22η αγωνιστική (09/10-04-2011)

ΣΑΒΒΑΤΟ:  09/04/2011
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
22η αγωνιστική
17.00 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο αγώνας ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ που έχει ορισθεί να διεξαχθεί για τις 16-04-2011 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί

Super League: Οι σφυρίχτρες της 29ης αγωνιστικής - Βαθμολογία

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Super League, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο

Football League:Οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής - Βαθμολογία

 Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να

κληρώσεις διαιτητών Δ' Εθνικής: 29η αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής

Μετά τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής νωρίτερα το απόγευμα, προέκυψαν τα ζευγάρια για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου. 
Αναλυτικά, έχουμε:

Γυαλιά καρφιά το τουρκικό προξενείο της Βεγγάζης από τους αντικανταφικούς...

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί στο τουρκικό προξενείο της Βεγγάζης, ενώ έδιωξαν από το λιμάνι και

75χρονη προκάλεσε διαδικτυακό χάος σε δύο χώρες!

Μια γυναίκα 75 χρονών συνελήφθη την Τετάρτη (6/4) στη Γεωργία, επειδή με έναν μαγικό τρόπο “έριξε” το

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Η επόμενη ημέρα

Παγωμάρα επικρατεί στα στελέχη της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την καταδικασατική απόφαση σε βάρος του περιφερειάρχη,

Αν είχε σήμερα δελτία ειδήσεων θα είχε πέσει η κυβέρνηση!

Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά τη σημερινή συνεδρίαση του

Μακελειό στη Βραζιλία... 24χρονος Σκότωσε 13 μαθητές!!!

Ένας 24χρονος άνοιξε πυρ σε σχολείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, σκοτώνοντας 13 μαθητές.
Όπως αναφέρει το

Το top 25 των πολιτικών ψευδών...

Πρόκειται για τα πολιτικά ψεύδη που ακούμε επί χρόνια κι ενίοτε πιστεύουμε γιατί έχουμε αυτή την ανάγκη να πιαστούμε από κάπου. Όταν όμως τα…

Νέες εκλογές (;) στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, μετά την παύση του (μακεδόνα της καρδιάς μας) Π. Ψωμιάδη

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια και οι ερμηνείες τι ακριβώς θα γίνει μετά τη παύση Ψωμιάδη από τη θέση του Περιφερειάρχη. Σύμφωνα με τις

Στο διαδίκτυο η ύλη για τους υποψήφιους οδηγούς

Αναρτήθηκε για δημόσια διαβούλευση στον ιστότοπο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr) η πρόταση της

Έχει κάνει πλαστική ο Φουστάνος στη Νατάσα;

Για το γάμο του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το χωρισμό τους μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» ο Ανδρέας Φουστάνος, δηλώνοντας

Ποιος και γιατί απειλεί την Αννίττα Πάνια;

Τις τελευταίες ημέρες η Αννίτα Πάνια έχει χάσει τον ύπνο της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της κρατούμενος των φυλακών της,

Άγριο ξύλο στη Γλυφάδα μεταξύ ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία!!!

Πριν από λίγη ώρα, στο κέντρο της Γλυφάδας, μέσα σε γνωστή καφετερία, βρισκόταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής με την κοπέλα του και στα πιο δίπλα τραπέζια ο νεαρός επιχειρηματίας. Χωρίς κανείς να ξέρει το πώς και το γιατί, οι δυο άντρες ξαφνικά πιάστηκαν στα χέρια και φαινόταν ότι τίποτε δεν ήταν ικανό να τους χωρίσει. Άφωνοι, οι θαμώνες της καφετέριας είδαν το επεισόδιο να παίρνει άσχημες διαστάσεις όταν ο επιχειρηματίας έσπασε ένα ποτήρι στο κεφάλι του ποδοσφαιριστή. Έπεφτε… το ξύλο της αρκούδας με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να βγει αιμόφυρτος από τα χέρια του επιχειρηματία.
Δεν ξέρουμε αν ο ξυλοδαρμός θα οδηγηθεί στα δικαστήρια και, παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε και τα δυο πρόσωπα, θα επανέλθουμε αν και όταν το επεισόδιο πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
gossip-tv

Καλά πότε πρόλαβε! 25χρονη έχει πάει με 5.000 άνδρες!

Η ξανθιά 25χρονη Nikki Lee καυχιέται και λέει ότι έχει κοιμηθεί με 5000 άντρες από τα 16 της, όταν έχασε την παρθενιά της! Αυτό σημαίνει δηλαδή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic