ΣΙΝΕ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το ψηλότερο κορίτσι του κόσμου-Έχει διαστάσεις γίγαντα

H Mallee Duangdee δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Με ύψος 2 μέτρων... και βάρος 127 κιλών, η 19χρονη επάξια κατέχει την θέση στο Ρεκόρ Γκίνες, ως η πιο ψηλή γυναίκα του κόσμου!
Η «διαφορετικότητα» της είχε αρχίσει να...
 φαίνεται από τα 9 της χρόνια, όταν η μητέρα της αποφάσισε να την πάει σε ένα γιατρό ώστε να εξακριβώσει γιατί η κόρη της δεν είναι σαν όλα τ΄άλλα παιδιά.
Τελικά, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένας όγκος στον εγκέφαλο πίεζε ένα συγκεκριμένο νεύρο το οποίο με τη σειρά του προκαλούσε ορμονική αστάθεια κάνοντας την Mallee να ψηλώνει όλο και περισσότερο!
Τα προβλήματα για την 19χρονη όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Ως αποτέλεσμα του όγκου έχασε και την όραση της.
«Ένιωθα σαν φρικιό. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν και μου έδιναν διάφορα παρατσούκλια. Απ΄όταν θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι τόσο ψηλή και το να παίρνω φάρμακα είναι μέρος της καθημερινότητας μου», δήλωσε η Mallee.
Ωστόσο όπως λέει «θα ήθελα να είμαι σαν όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της καθημερινότητας μου. Ποτέ μου δεν είχα κάποιο αγόρι, αλλά δεν νομίζω ότι ο γάμος είναι κάτι πιθανό για μένα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιχαίνομαι τον εαυτό μου και ντρέπομαι για αυτές τις ταινίες»

«Ζητώ ταπεινά συγνώμη μόνο από την οικογένειά μου, η οποία έχει γίνει ένα ράκος», «Μου είπαν ότι με αυτό τον τρόπο θα γίνω διάσημη», «Πριν 4 χρόνια, ήμουν έγκυος και απέβαλα στον τέταρτο μήνα», είναι κάποιες από τις συγκλονιστικές δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.
Τρίτη μεσημέρι και η είδηση πως το τρίτο DVD της Τζούλιας βγαίνει στα περίπτερα κάνει το γύρω του

Χτυπάς παλαμάκια και βγαίνει! Επαναστατικό σουτιέν! [Βίντεο]

Κι αν αντέξει το... σουτιέν θα φανεί στο χειροκρότημα....
 Είναι ο καημός πολλών αρσενικών... Να δυσκολεύονται πάνω στο πάθος τους, να βγάλουν το στηθόδεσμο της συντρόφου τους... Ε λοιπόν ένα επαναστατικό σουτιέν λύνει το μεγάλο πρόβλημα της αμηχανίας..
Λέγεται clap off bra και υπόσχεται να κάνει εύκολη τη ζωή των ανδρών αφού με ένα, δύο... παλαμάκια "εκτοξεύεται" κυριολεκτικά από την θέση του και ...απελευθερώνει τα γυναικεία στήθη!

Παραμορφώθηκε η μύτη της από τα ναρκωτικά

H Tara Palmer-Tomkinson, μοντέλο-παρουσιάστρια-ηθοποιός και χρόνια χρήστης ναρκωτικών καταρρέει σιγά σιγά.
Ο φακός την απαθανάτισε βγαίνοντας από το σπίτι της στο Λονδίνο και η ίδια έμοιαζε τραγικά αδύνατη, με τις φλέβες στα χέρια της να βγάζουν μάτι.

Τυφλός τερματίζει videogames!

Ο Terry Garrett είναι ένας μοναδικά ταλαντούχος άνθρωπος. Μπορεί να παίξει τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια, χωρίς τη χρήση της όρασης, απλά με την ακοή.
Ο Garrett τυφλώθηκε σε ηλικία 10 ετών, αλλά δεν το έχει βάλει κάτω στην καθημερινότητά του και εκτός των άλλων ασχολείται και με το αγαπημένο του χόμπι. Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθε να παίζει το κλασικό παιχνίδι δράσης «Oddworld: Abe’s Oddysee» με τη βοήθεια του μεγαλύτερου αδερφού του.
Αυτόν τον καιρό, χρησιμοποιεί τους ήχους του παιχνιδιού και τίποτε άλλο για να παίξει το αγαπημένο του «Zelda: Ocarina of Time». Ο σχεδιασμός του ήχου στο παιχνίδι, όπου κάθε βήμα, εχθρός, και κίνηση εκπέμπουν συγκεκριμένο ήχο, του επιτρέπει να το χαρτογραφήσει και να το τερματίσει. Εκτός από την απίστευτη ικανότητα του Garrett να «απορροφά» κάθε ήχο στο παιχνίδι, είναι επίσης εντυπωσιακό το ότι είναι σε θέση να αποθηκεύσει όλες αυτές τις πληροφορίες στο κεφάλι του. Πραγματικά εντυπωσιακός ο Terry.
gugoo.gr

Έξαλλη η Μενεγάκη με Star: τι ζήτησε από bloggers [video]

Έξαλλη με το Star είναι η Ελένη Μενεγάκη, καθώς παραποίησε τις δηλώσεις της. Δείτε βίντεο με την αντίδραση της Μενεγάκη στο Star και την έκκληση που έκανε στα blogs να την στηρίξουν.Για πρώτη φορά στην καριέρα της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ονομαστικά σε κατηγορίες εναντίον της και απάντησε μέσα από την εκπομπή της. Και όχι, δεν την πείραξαν οι φήμες για γάμο Μενεγάκη-

Απίθανη φάρσα με δύο Γιαπωνέζες (Video)

Δύο νεαρές Γιαπωνέζες ζητούν από κάποιον περαστικό να τις βγάλει μια φωτογραφία και… Η συνέχεια επί της οθόνης! Δείτε το βίντεο:

Football League 2: Χωρίς αλλαγές

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή του 2ου ομίλου της Football League 2 με την ολοκλήρωση της 31ης ημέρας, αφού Αναγέννηση Επανομής, Καλλονή, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Φωκικός πήραν από μόλις ένα

"ΕΙΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ", ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σήμερα ο Πάγκαλος πήγε ένα βήμα παρακάτω παρομοιάζοντας την χώρα με μπουρδέλο, τους βουλευτές με μαστροπούς και τους πολίτες με πελάτες σε χαμαιτυπίο.
 Όχι όλους αλλά αυτούς που ζητούν ρουσφέτια «Δεν είπα ότι είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι κοπρίτες αλλά κάποιοι είναι», είπε εξηγώντας ότι αν ψάξουμε το ιστορικών όσων έχουν μπει στο Δημόσιο με ρουσφέτι θα το διαπιστώσουμε.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέμεινε στην φράση «μαζί τα φάγαμε», εξηγώντας στο Βήμαfm ότι

Δώρο Πάσχα 2011: Πόσο είναι και πότε θα δωθεί

Εναν χρήσιµο οδηγό για το «κουτσουρεµένο» δώρο Πάσχα που θα δοθείσε µισθωτούς και συνταξιούχους παρουσιάζουν σήµερα «ΤΑ ΝΕΑ».Τονίζεται ότι το επίδοµα Πάσχα δεν θα καταβληθεί καθόλου ή θα δοθεί µε περικοπές σε χιλιάδες εργαζοµένους και συνταξιούχους. Το δώρο του Πάσχα στους συνταξιούχους του ΙΚΑ θα αρχίσει να καταβάλλεται από αύριο, Πέµπτη, ενώ την ίδια µέρα θα δοθεί καιστους συνταξιούχους του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Κ. Αυγενάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προτάσεις και θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ενίσχυση του Τουρισμού καταθέτει στη Βουλή ο Λευτέρης Αυγενάκης

«Μαύρη τρύπα» 1.750.000 € στον ΟΤΕΚ διαπιστώνει ο Υφυπ. Τουρισμού!

Λ. Αυγενάκης: «Ας αναβάλλει ο Πρωθυπουργός τα σχέδιά του για πρόωρες εκλογές, γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που θα χρειαζόταν η χώρα μας
και οι επαγγελματίες του τουρισμού ενόψει της έναρξης
της νέας τουριστικής περιόδου»

Παρέμβαση Θανάση Χαντάβα για τον οδικό άξονα Ε-65.

Με τη φράση «Θα είναι απρόβλεπτες οι κοινωνικές αντιδράσεις στις Περιφέρειες Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου και δεν μπορώ να εκτιμήσω την αναστάτωση που θα προκληθεί στη Βουλή, αν δεν αλλάξει τώρα η χάραξη του Ε-65», ολοκλήρωσε την ομιλία του στην συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Υποδομών, Μεταφορών και

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Κ. Αυγενάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή
των Επαγγελματιών καφέ, μπαρ, εστιατορίων

Πρόταση - Τροπολογία καταθέτει η Δημοκρατική Συμμαχία

Στη συνεδρίαση με το Προεδρείο και τα μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματιών καφέ – μπαρ - εστιατορίων, θα παραβρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, 12 Απριλίου, και ώρα 15.00, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, στο

Έκαψε τα γεννητικά όργανα του άνδρα της και αφέθηκε ελεύθερη!!!

Ελεύθερη αφέθηκε μία γυναίκα από την Αδελαΐδα, που έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, παρότι κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία.Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, «προκλήθηκε» από τον σύζυγό της όταν έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση και «έχασε τον έλεγχο του εαυτού της» και έτσι την καταδίκασε σε

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ 30η αγωνιστική

30ή Αγωνιστική 13/4/2011
Ώρα έναρξης 17:00
Στον εξ' αναβολής  αγώνα της Α' ΕΠΣ Γρεβενών μεταξύ των ομάδων: Γρεβενά Αεράτα - Καμβουνιακός Δεσκάτης, ο αγώνας έληξε 6-1.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

A.O Σειρήνα - Εθν. Κατερίνης 3-4
Νάουσα -  Πυρσός Γρεβενών 3-1
Καστοριά - Λευκάδια 4-2
Βατανιακός - Άρης Λόφων 2-0
Όλ.Λεπτοκαρυάς - Γαλατινή 2-1
Νίκη Αγκαθιάς - Σβορώνος 4-4
Μακ.Σιάτιστας - Αλεξάνδρεια 0-3
ΑΣ Πενταβρύσου Εθνικός Βατερού 0-2
Μακ.Φούφας - Κάστωρ 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 30 ΑΓΩΝΕΣ
1 Βατανιακός  72
2 Νάουσα 68
3 Εθνικός Βατερού 63
4 Καστοριά 63
5 Πυρσός Γρεβενών  57
6 Αλεξάνδρεια  51
7 Λευκάδια Ημαθίας 49
8 Νίκη Αγκαθιάς 45
9 Κάστωρ ΑΟ 43
10 Σβορωνος 42
11 ΑΜΣ Γαλατινής  39
12 Ολυμπος Λεπτοκαρυάς 39
13 Εθνικός Κατερίνης 30
14 Μακεδονικός Φούφα  27
15 Σειρήνα Γρεβενών  26
16 Αρης Λόφων  18
17 ΑΣ Πεντάβρυσου  13
18 Σιάτιστα  6

Αλ Τσαντίρι: Τα καλύτερα του Λαζόπουλου (video)

Βούτυρο στο ψωμί ήταν για τον Λάκη Λαζόπουλο η επανεμφάνιση της Μιμής Ντενίση με αφορμή την βράβευσή της από αναγνώστες περιοδικού. Μόλις είδε λοιπόν στο μόνιτορ τα πλάνα με την γνωστή ηθοποιό κάτι σκίρτησε μέσα του.
«Α, να παίξω μια είδηση να χαρώ κι εγώ» είπε και στην πρώτη ατάκα της ότι δεν μπορεί να μιλήσει για τα σχέδιά της γιατί «είναι στο εξωτερικό» αναφώνησε: «Πρώτος θα είμαι στο αεροδρόμιο. Θα κουνάω το μαντήλι. Στο καλό. Καλή καριέρα».
Αλλά επειδή όπως είπε είναι καλός άνθρωπος ο Λάκης Λαζόπουλος της έδωσε και μία …ευχή. «Της εύχομαι ολόψυχα στην ξένη γλώσσα να έχει ταλέντο», είπε και πρόσθεσε: «Μπορεί να μην της πήγαιναν τα ελληνικά».
Δείτε τα καλύτερα από το χθεσινό Αλ Τσαντίρι.

VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ισπανία την ώρα του σεισμού!

Για τουλάχιστον 10 νεκρούς, 167 οι τραυματίες, τρεις πολύ σοβαρά ενώ 10.000 άνθρωποι...
πέρασαν το βράδυ στους δρόμους αφού τα σπίτια τους έχουν τεράστιες ρωγμές.


Τραγικός είναι ο απολογισμός μέχρι στιγμής, από τις δύο σεισμικές δονήσεις μεγέθους 5,2 και 4,1 βαθμών που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη Λόρκα της Μούρθια στη νοτιοανατολική Ισπανία.


Τουλάχιστον δέκα άτομα έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό, 167 τραυματίστηκαν και τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ αρκετά κτίρια κατέρρευσαν. Άλλα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 8 νεκρούς ενώ μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ανακοινώσεις από τις τοπικές αρχές .


Οι κάτοικοι πέρασαν όλο το βράδυ στους δρόμους και στην ύπαιθρο καθώς οι σεισμολόγοι προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν δυνατοί μετασεισμοί.

Δείτε περισσότερα θέματα

Πέθανε ο τραγουδιστής Σταύρος Ζώρας (video)

Eφυγε από τη ζωή σε ηλικία εβδομήντα χρόνων, κρατώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή το μεγάλο του μυστικό. Ο διάσημος τραγουδιστής που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’70 Σταύρος Ζώρας εγκατέλειψε τα εγκόσμια την Παρασκευή αφού τα τελευταία τρία χρόνια ταλαιπωρούνταν από καρκίνο στο παχύ έντερο.
Πίσω του άφησε ένα από τα πιο όμορφα διαχρονικά τραγούδια: «Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο». Η κόρη του και γνωστή τραγουδίστρια Λιούμπα Ζώρα, συντετριμμένη, δήλωσε στην «Espresso»:
«Ο πατέρας μου είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία του τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν μας είχε πει

Τσάμπιονς Λιγκ: Ώρα για εκδίκηση!!!

Η Σάλκε ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιντερ και θα γράψει μια νέα «χρυσή» σελίδα στην ιστορίας της.

Ο σημερινός επαναληπτικός στη «Βέλτινς Αρίνα» έχει απλά διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς το 5-2 στο Μιλάνο δεν αφήνει αμφιβολία για το ποια ομάδα θα προκριθεί. Απλά άφησε τους Ιταλούς να ψάχνουν

Ολυμπιακός: Γεμάτο το ΣΕΦ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το προσεχές Σάββατο στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Τα εισιτήρια τέθηκαν την Τρίτη σε κυκλοφορία και η ανταπόκριση των φίλων των «ερυθρόλευκων» ήταν εντυπωσιακή.
Παρά την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός από τη Siena, οι υποστηρικτές της ομάδας του Πειραιά έσπευσαν μαζικά στα εκδοτήρια και ήδη έχουν φύγει 1.000 «μαγικά χαρτάκια», χωρίς να

Δεσκάτη: Επιτέλους, πρέπει να βγει από την απομόνωση!

Τοποθέτηση του Δημήτρη Ψευτογκά στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 11ης Απριλίου για τον Ε65) Ο κάθετος άξονας Ε65 είναι μια αναγκαιότητα για την Δυτική Μακεδονία, για τα Γρεβενά και ιδιαίτερα για την Δεσκάτη, ένα σημαντικό και δυναμικό πόλο ανάπτυξης της Ενότητάς μας και της Περιφέρειας εν συνόλω, που αυτή την στιγμή είναι σε απομόνωση.

Για πρώτη φορά προσγειώθηκε στο Ελ. Βενιζέλος Airbus A380!

Εκπληκτοι είδαν όλοι σήμερα να προσγειώνεται στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεγαλύτερο αεροπλάνο του κόσμου.
To μεγαλύτερο εμπορικό αεροσκάφος του κόσμου, ένα Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας Emirates προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο ΕΛ. Βενιζέλος, λόγω ιατρικού περιστατικού.
Στο αεροσκάφος επιβαίνουν 480 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα. Το εγκεφαλικό το έπαθε γυναίκα επιβάτης την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε σε νοσοκομείο. 
 Το γιγαντίαιο αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Ντουμπαϊ ζήτησε άδεια να προσγειωθεί στο ΕΛ. Βενιζέλος καθώς το αεροδρόμιο μας διαθέτει την ειδική άδεια που χρειάζεται για να προσγειωθεί ένα τέτοιο αεροσκάφος.

EUROVISION 2011: Μεγάλο φαβορί η Γαλλία!

Περίπου ένας μήνας απέμεινε για τον 56ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011...
που τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί στο Düsseldorf της Γερμανίας.
Το τραγούδι της Ελλάδας για το φετινό διαγωνσιμό, είναι το «Watch My Dance» που ερμηνεύει ο Λούκας Γιώρκας με τη συμμετοχή του Stereo Mike (Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι:

Έρχονται τα κρατικά κολέγια – Θα είναι προθάλαμος για ΑΕΙ-ΤΕΙ

Είναι μία ακόμη πρόταση της επιτροπής σοφών ώστε να γίνει πιο
ορθολογική η εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση.
Η πρόταση λοιπόν έχει να κάνει με τη δημιουργία δημόσιων κολεγίων στα οποία η φοίτηση θα είναι διετής.
Οι σπουδαστές θα “μπαίνουν” στα κολέγια και με βάση κριτήρια που ακόμη δεν καθορίζονται αλλά προφανώς θα έχουν να κάνουν με απόδοση σε μαθήματα μέσω σχετικών εξετάσεων θα μεταπηδούν στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ.
Παράλληλα θα δίδεται η δυνατότητα σπουδών σε νέους που επιθυμούν εξειδίκευση σε τεχνικά επαγγέλματα τα οποία ωστόσο δεν απαιτούν πτυχίο

Τουρκικοί κολοσσοί αγοράζουν τον Πανθρακικό!!!

Στην Κομοτηνή προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού βρέθηκαν οι επίδοξοι αγοραστές της ομάδας.
Τα σενάρια που ήθελαν τις εταιρείες «Ulker» και η «Ziraat Bank» να ενδιαφέρονται για την αγορά του Πανθρακικού, όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών το Onsports επιβεβαιώνονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Κομοτηνή, σήμερα, μέλη των δύο εταιρειών βρέθηκαν στην πόλη της Θράκης και επιθεώρησαν το καινούργιο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αλλά και το Δημοτικό Στάδιο, όπου και αγωνίζεται ο Πανθρακικός.
Αυτή η είδηση έσκασε σαν… βόμβα στην πόλη της Κομοτηνής και μάλιστα, προκάλεσε και κάποιες αντιδράσεις από πλευράς κατοίκων. Παραμένει ωστόσο, άγνωστο προς το παρόν αν θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας, αλλά και γενικότερα από τους κατοίκους της Κομοτηνής...
Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ Πανθρακικός τηρεί σιγή ιχθύος, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, έχουν, ήδη, γίνει οι πρώτες επαφές για την πώληση της ακριτικής ομάδας στους Τούρκους επιχειρηματίες.

Ο πρόεδρος της Τσεχίας κλέβει μπροστά στην κάμερα! (video)

Κι όμως όσα θα δείτε στο βίντεο είναι πραγματικά.
Το να κλέψει κάποιος κάτι σίγουρα είναι αδίκημα αλλά να βλέπεις τον πρόεδρο μιας χώρας να κλέβει και μάλιστα μπροστά στις κάμερες; Το πιο ενοχλητικό πράγμα είναι όταν κάποιος δεν επιστρέφει το στυλό που δανείζεται.
Ο Τσέχος πρόεδρος Vaclav Klaus, βρισκόταν σε επίσκεψη στη Χιλή όταν σε δημοσιογραφική διάσκεψη με τον πρόεδρο της Χιλής, Sebastian Pinera, πιάστηκε στη κάμερα να τσεπώνει το στυλό με το οποίο υπέγραψε τη συμφωνία, και ενώ ο Χιλιανός πρόεδρος μιλά στους δημοσιογράφους!
Σύμφωνα με το Reuters Τσέχοι πολίτες κατηγορούν τον πρόεδρό τους ότι είναι κλεπτομανής. Ο περίγυρος του ανέφερε ότι ο πρόεδρος Klaus «εδικαιούτο» το στυλό.

FIFA: «Έπεσε» στην 12η θέση η Ελλάδα!

Δύο θέσεις έχασε στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η Εθνική Ελλάδας, η οποία πλέον βρίσκεται στην 12η θέση. 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 53 βαθμούς και έχει πλέον 985, ενώ στην 11η θέση βρίσκεται η Νορβηγία η οποία έχει 987 και στην 13η η Ιαπωνία με 961 βαθμούς.
Σταθερά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Ισπανία με 1857 βαθμούς, με δεύτερη την Ολλανδία με 1702 βαθμούς.
Αναλυτικά οι πρώτη δωδεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA:
1. Ισπανία 1857
2. Ολλανδία 1702
3. Βραζιλία 1425
4. Γερμανία 1386
5. Αργεντινή 1276
6. Αγγλία 1163
7. Ουρουγουάη 1094
8. Πορτογαλία 1052
9. Ιταλία 1019
10. Κροατία 991
11. Νορβηγία 987
12. ΕΛΛΑΔΑ 985

ΣΟΚ: Μεθυσμένη Ρωσίδα πέταξε στο τζάκι το μωρό της!

Μία 33χρονη γυναίκα από τη Ρωσία κατηγορήθηκε ότι σε κατάσταση μέθης έριξε το μωρό της στο αναμμένο τζάκι, σύμφωνα με το News.ru.
Η Alena Κ., κάτοικος του χωριού Tinska στην περιοχή Krasnoyarsk, είχε μια αδυναμία στο ποτό. Ήταν μάλιστα γνωστό στους δικούς της ότι όταν έπινε λίγο παραπάνω γινόταν επιθετική προς τα μικρά της παιδιά, ένα αγόρι 2 ετών και ένα κορίτσι 8

ΑΕΚ... ετών 87!!! (videos)

Στις 13 Απριλίου του 1924 μία παρέα ατόμων αποφάσισε να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 87α γενέθλια της σε μία δύσκολη περίοδο όπου το οικονομικό αδιέξοδο βαραίνει... την πλάτη της.
20 μήνες μετά τη Μικρασιατική καταστροφή, στο μαγαζί του Αιμίλιου και του Μενελάου Ιωνά στην

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Οι αγώνες της Τετάρτης 13-04-2011

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(΄Ωρα έναρξης: 17.00 μ.μ.)

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Κ. Γιώτης, Μ. Αρβανίτης, Αθ. Θανασιάς (ΣΔ Ηπείρου)




ΝΑΟΥΣΑ-ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
  Ι. Παπαδόπουλος, Γ. Καπουτζής, Ν. Τσαγγάρη (ΣΔ Μακεδονίας)





ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
Λαζόγκα, Σιούμπουρα, Βλαχάκης

 








Διαιτητής της συνάντησης  ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ - ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γ΄ΕΘΝΙΚΗ) θα είναι ο Ανδρέας Καραλιόλιος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με βοηθούς τους: Παναγιώτη Ρίγκο (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) και Χρυσοβαλάντη Σταγγόλη (Ε.Π.Σ. Καστοριάς)


Τον αγώνα ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ (Δ΄ΕΘΝΙΚΗ) θα διευθύνει ο  Κώστας Τσέτσιλας με βοηθούς το Λάζαρο Χαραλαμπίδη και το  Χρήστο Κωνσταντή (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) 


Τον αγώνα Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ-Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Δ΄ΕΘΝΙΚΗ) θα διευθύνει ο  Παναγιώτης Λέκκας με βοηθούς τον Ευάγγελο Δροβατζήκα και τον  Κων/νο Ράτζα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Βαλβέρδε: Μένει Θρύλο εκτός απροόπτου ο Βάσκος!

Στο τέλος του φτάνει το σίριαλ «Βαλβέρδε» που έχει προκύψει στον Ολυμπιακό τις τελευταίες εβδομάδες.
Μία σημαντική εξέλιξη υπήρξε το πρωί της Τρίτης στην υπόθεση παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντάς του ότι το πιθανότερο είναι να μείνει στον Πειραιά και τον Θρύλο!
«Έχω συζητήσει το θέμα με τη γυναίκα μου και νομίζω πως είμαστε εντάξει. Μάλλον θα μείνω», φέρεται να είπε ο Βάσκος στον μεγαλομέτοχο του Θρύλου, ενώ ο Μαρινάκης με τη σειρά του του ζήτησε οριστική απάντηση ως την Παρασκευή.
Αν κρίνουμε πάντως, από το τηλεφώνημα του Βάσκου στον μεγαλομέτοχο του Θρύλου, τότε όλα δείχνουν να οδεύουμε σε αίσια έκβαση σχετικά με την παραμονή του Ερνέστο.
Σε διαφορετική περίπτωση ωστόσο, ο αντικαταστάτης του Βαλβέρδε όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών θα είναι ο Έκτορ Κούπερ, ο οποίος περιμένει τηλεφώνημα με την οριστική απάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
katimagiko.gr

Champions League: Shakhtar Donetsk – Barcelona 0-1 (video)

Η Barcelona βρίσκεται και τυπικά στα ημιτελικά του Champions League 2010 – 2011, επικρατώντας και στην Ουκρανία της Shakhtar Donetsk με 0-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος πουυ έκρινε στη συνάντηση ήταν ο Lionel Messi στο 43΄. Οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν στους «4» τη Real Madrid, εκτός και αν η «βασίλισσα» κατορθώσει να μην υπερασπιστεί με επιτυχία το 4-0 του Santiago Bernabeu κόντρα στην Tottenham.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν από το ξεκίνημα, αλλά τα μακρινά, κυρίως, σουτ που επιχείρησαν δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Valdes. Με την πάροδο του χρόνου οι Blaugrana ισορρόπησαν, πλησίασαν με αξιώσεις στα καρέ του Pyatov και ευτύχησαν να προηγηθούν δύο λεπτά πριν από την ανάπαυλα με σουτ του Messi από το ύψος του πέναλτι. Οι καλές στιγμές στο β΄ μέρος ήταν ελάχιστες και αυτές ανήκαν κυρίως στους Ουκρανούς. Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και οι παίκτες των δύο ομάδων περίμεναν απλά το τελευταίο σφύριγμα του Meyer, το οποίο βρήκε την Barcelona να παίρνει τη νίκη με 0-1.
Σκόρερ: 43΄ Messi
Συνθέσεις
Shakhtar: Pyatov, Kobin, Ischenko, Rakitskiy, Shevchuk, Hudschman (75΄ Fernandinho), Mkhitaryan, Jadoson, D. Costa (58΄ Eduardo), Willian, L. Adriano (66΄ Moreno)
Barcelona: Valdes, Alves, Busquets, Pique (70΄ Milito), Adriano, Macherano, Keita, Xavi (66΄ Pedro), Affelay, Messi, Villa (75΄ Jeffren)
Το γκολ του Messi στο Shakhtar Donetsk – Barcelona 0-1 (video)

Champions League: Manchester United – Chelsea 2-1 (video)

Η Manchester United ήταν η νικήτρια στον αγγλικό «εμφύλιο», καθώς μετά το 0-1 του Stamford Bridge, επικράτησε και στο Old Trafford, αυτή τη φορά με 2-1, και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League 2010 – 2011. Το σκορ άνοιξε στο 43΄ ο Hernadez, ο Drogba ισοφάρισε στο 77΄, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση

Αρμενίαq Διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του...και σκότωσε δύο 16χρονες συμμαθήτριές του!

Ένας 16χρονος από την Αρμενία στη Μόσχα διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του για τους συμμαθητές και φίλους του, με αφορμή ένα ταξίδι των γονέων του στην Αρμενία. Όλα πήγαιναν καλά όταν ο 16χρονος Σεργκέι Αλρετσιάν άρπαξε το κουζινομάχαιρο και σκότωσε με μανία δύο κοπέλες. Την μία την χτύπησε στο λαιμό και την άλλη στην καρδιά, ενώ τραυμάτισε και ένα συμμαθητή του στην κοιλιακή χώρα.
Μία τρίτη κοπέλα χαροπαλεύει, αφού δέχθηκε τρεις μαχαιριές στην σπονδυλική στήλη. Μάλιστα, για την τελευταία οι γιατροί αναφέρουν πως αν επιζήσει θα μείνει παράλυτη.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο δράστης δεν κυνήγησε κανένα άλλο φίλο ή συμμαθητή και απλά περίμενε τη σύλληψή του, στο διαμέρισμά του. Πλέον, θα αντιμετωπίσει ποινή κάθειρξης 10 ετών, καθώς είναι ανήλικος.
Να σημειωθεί ότι η αστυνομία κλήθηκε από τους συμμαθητές του 16χρονου, οι οποίοι χτύπησαν τα κουδούνια γειτόνων.
Zougla

Ο τύπος το...διασκεδάζει πραγματικά όταν ψωνίζει! VIDEO

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

tromaktiko
Πηγή

Τα πυρηνικά ατυχήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Μετά τον εφιάλτη της Φουκουσίμα, όλος ο πλανήτης φοβάται ....
την επανάληψη ενός ακόμα παρόμοιου πυρηνικού ατυχήματος. Οι συνέπειες είναι ολέθριες και με μακροχρόνια αποτελέσματα.
Δείτε το σχετικό γράφημα:

Οι Διαιτησία Δ' Εθνικής: 30η αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος της

Μήνυση των bloggers στην AOL

Να πληρωθούν για τα άρθρα τους ζητούν οι bloggers τα κείμενα των οποίων εμφανίζονταν... στην Huffington Post και την AOL, στη μήνυση που κατέθεσαν την Τρίτη (12/4).
Σύμφωνα με το Mashable, οι bloggers ζητούν αποζημίωση για τη χρήση των κειμένων και των