ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Δε φοβάται τις εκλογές ο δήμαρχος Γρεβενών

Το Πρωτοδικείο ακύρωσε το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου
«Πάμε σε εκλογές που δεν τις θέλουμε, δεν τις προκαλέσαμε, δεν τις ζητήσαμε αλλά δεν τις φοβόμαστε», δήλωσε ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης, σχετικά με τη διενέργεια επαναληπτικών εκλογών στον δήμο Γρεβενών.
Το Πρωτοδικείο προχώρησε στην ακύρωση του εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου του 2010, μετά την εκδίκαση της εκπρόθεσμης αίτησης του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, Γεωργίου Γκουντρομίχου.
«Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων και η εκλογική διαδικασία ήταν σύμφωνη με τις αποφάσεις και τις υποδείξεις του υπουργείου Εσωτερικών», τόνισε και έκανε λόγο για λάθος του υπουργείου κατά την κατανομή των εδρών, που δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του δήμου Γρεβενών και στην τοπική κοινωνία.
Όπως ανέφερε, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα δεν μπορούν να ψηφιστούν, σοβαρές αποφάσεις δεν μπορούν να παρθούν, ακόμα και οι προγραμματισμένες πληρωμές οφειλών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Είπε ότι θα διεκδικήσει δικαστικά αποζημίωση από το υπουργείο Εσωτερικών για τη ζημιά που θα υποστεί ο δήμος Γρεβενών τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.
«Έχω αποφασίσει προσωπικά να μην προχωρήσω σε αναίρεση της απόφασης, αυτό όμως δεν στερεί το δικαίωμα να το πράξουν όσοι έχουν έννομο συμφέρον», υπογράμμισε.

Τι σπρώχνει τις γυναίκες στο...κέρατο;

Οι παράνομοι δεσμοί παντρεμένων γυναικών παρουσιάζουν εκρηκτική αύξηση τα τελευταία χρόνια και οι γυναίκες έχουν σεξουαλικές σχέσεις με πολλούς συντρόφους, ακριβώς όπως και οι άνδρες όταν τους δοθεί η ελευθερία και η ευκαιρία
Έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει μια σταθερή αύξηση των γυναικών που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις κατά

SEX: Ελληνίδες: τι “ψοφάμε” να κάνουμε στο σεξ!

Νέα έρευνα ενώνει το παζλ και φτιάχνει το προφίλ της σύγχρονης ελληνίδας.
Στο πρωινό σεξ λέμε ...;
Χάραξε την «ταπείνωση» στο πρόσωπό της επειδή πίστευε πως τον απατά!
Δεν μπόρεσε να ελέγξει το θυμό και τη ζήλια του και τυφλωμένος από τις υποψίες του, χάραξε το πρόσωπο της συζύγου του, παραμορφώνοντάς την επειδή υποπτευόταν, ότι τον απατά!
Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας “China Hush”, σύμφωνα με την οποία ο Wei Shengxiong και η σύζυγός του, Xiaowei, είναι παντρεμένοι από το 2006 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Πριν από λίγες ημέρες όμως, το ζευγάρι είχε έναν πολύ έντονο καβγά, που κατέληξε στο δέσιμο της Xiaowei και τη χάραξη του προσώπου της.
Ο λόγος για τον οποίο καβγάδισαν, ήταν επειδή ο Wei είχε υποψίες, ότι η σύζυγός του τον απατά, οπότε αποφάσισε να ξεσπάσει την οργή του, χαράσσοντας της τη λέξη “ταπείνωση”, ώστε αφενός να την εκθέτει στα μάτια των συμπολιτών της και αφετέρου “να την κάνει έτσι, ώστε κανένας άνδρας να μην μπορεί να την αγαπήσει ή να θέλει να είναι μαζί της”, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.
Ανατριχιαστική λεπτομέρεια... αφού χάραξε τη λέξη στο πρόσωπό της, έτριψε στάχτες στην πληγή, για να μείνει το χρώμα.
Παρόλα αυτά, ο ίδιος δε φαίνεται μετανιωμένος. Αντίθετα, δηλώνει ότι εκείνη “επέλεξε” την παραμόρφωσή της, αφού όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος της Αστυνομίας, που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, οι επιλογές της Xiaowei ήταν:
Πρώτον, να υποβληθεί σε αγγειεκτομή και να κλειστεί στο σπίτι, ασχολούμενη αποκλειστικά με τη φροντίδα των παιδιών της, δεύτερον, ο εραστής της να δώσει αποζημίωση στο σύζυγό της, τρίτον, η ίδια, ο εραστής της και ο σύζυγός της να απευθυνθούν σε δικαστήριο για την επίλυση της διαφοράς τους και τέταρτον, να υποστεί την παραμόρφωση από το σύζυγό της.
“Το μόνο που θέλω, είναι να πάρω διαζύγιο, να κάνω πλαστική επέμβαση και να συνεχίσω τη ζωή μου. Το πρόσωπό μου έχει ήδη καταστραφεί. Πρέπει να φοράω μάσκα κάθε φορά που βγαίνω έξω από το σπίτι μου”, δήλωσε η Xiaowei.
stifora.gr

Beyonce: Οι πρώτες εικόνες από το νέο της clip!

Δυναμικό comeback ετοιμάζει η Beyonce αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του νέου της video clip! Ο δίσκος της 29χρονης σταρ αναμένεται τον Ιούνιο, με το πρώτο του single να φέρει τον τίτλο «Girl» και να χαρακτηρίζεται ως «club banger».
Όπως φαίνεται στις εικόνες, η Queen Bee είναι ντυμένη βασίλισσα και κρατώντας μια κόκκινη

Παπανώτας: Φοράει εσώρουχο;

Η απορία του Δ. Παπανώτα στην παρουσίαση διαφόρων ανοιξιάτικων ρούχων...
στην εκπομπή της Κ. Καραβάτου ήταν αν το μοντέλο με το συγκεκριμένο ένδυμα φοράει... εσώρουχο και τι χρώμα θα μπορούσε να είναι. Μάλλον δεν είναι αρκετά παρατηρητικός ο Δημήτρης... και τον διόρθωσε η παρουσιάστρια...
http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_8302.html

AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Η δύναμη των λέξεων...

Ένα συγκλονιστικό βίντεο...
Δείτε το!

Γάτα γέννησε…κουτάβι!!!

Η φύση έχει τρελαθεί!
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι μία γάτα στην Κίνα έφερε στον κόσμο ένα κουταβάκι;
Ο ιδιοκτήτης της γάτας, ZhouYun, είπε ότι γνώριζε πως το κατοικίδιό του ήταν έγκυος, έτσι δεν εξεπλάγη όταν είδε δύο μικρά γατάκια στο καλάθι της. Ωστόσο όταν κοίταξε καλύτερα, είδε ότι το ένα από τα μωρά έμοιαζε εκπληκτικά με σκύλο!
Πάντως ο Zhou έχει και ένα μικρό σκυλάκι που έχει πολύ καλές σχέσεις με τη γάτα…
Ωστόσο όπως είπε κτηνίατρος που κλήθηκε να εξετάσει την σπάνια περίπτωση, είναι αδύνατο γάτα να γεννήσει σκύλο. Απλώς υπέθεσε ότι η γάτα, επειδή το ένα μωρό της πέθανε με το που γεννήθηκε, βγήκε έξω και «έκλεψε» το κουτάβι!
newsbomb

Η μικρούλα που μάγεψε το "Βρετανία έχεις ταλέντο" (video)

Ένα ακόμη παιδί θαύμα με μαγευτική φωνή, έκανε την εμφάνιση του στο "Britain's got Talent", ο λόγος για την Αrisxandra Limbantino, που άφησε άφωνους κοινό και κριτικούς.
Η μικρούλα ερμήνευσε το "Ι Am Telling You I Am

Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Ο εξακριβωμένα γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο απεβίωσε στην ηλικία των 114 ετών στις ΗΠΑ.
Πρόκειται για τον

Με χιόνια στα ορεινά και βροχές η Μ.Εβδομάδα - Μάλλον με λιακάδα το ψήσιμο του οβελία

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προβλέπει τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας και μας αποκαλύπτει με τι καιρό θα σουβλίσουμε το αρνί!
ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ: Νέα ταμπελάκια για ρεζερβέ...

Μέχρι τώρα ξέραμε τα γνωστά ταμπελάκια που έβαζαν στα τραπέζια που ήταν κρατημένα.
Τα περισσότερα ήταν στα αγγλικά.
Αλλά βρήκαμε το ταμπελάκι που θα το καταλαβαίνει ο κάθενας από εμάς.

Τον πάτησε μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 (βίντεο)

Δείτε το βίντεο!

Συνελήφθη 20χρονος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας

Τα ηλεκτρονικά ίχνη χρήστη, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος διακινούσε στον διαδικτυακό ιστό αρχεία παιδικής πορνογραφίας, εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών ερευνών, που πραγματοποιούνται εντατικά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.Έπειτα από την ανάλυση των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων, οι Αρχές οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του χρήστη και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της διακίνησης πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές ανηλίκους.
Σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι του συλληφθέντος στην Ξάνθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, με περισσότερα από 200 αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
Zougla

Πράσινα αβγά σε κοτέτσι!

Πράσινα αβγά γεννούν οι κότες σε ένα κοτέτσι στη Ροδόπη!
Σε... αξιοθέατο έχει μετατραπεί το κοτέτσι ηλικιωμένης από το χωριό Λοφάριο Σαπών αφού τα συμπαθέστατα πτηνά της κάνουν πράσινα αβγά.
«Δεν έχουν κάτι ξεχωριστό από τις άλλες κότες, ούτε τα αβγά τους διαφέρουν από τα συνηθισμένα στη γεύση, ενώ μειώνουν και τη χοληστερίνη» είπε στην «Espresso» η κυρία Βιργινία Κωστάκη.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την περιέργεια ανθρώπων από ολόκληρη τη Ροδόπη που έρχονται στο Λοφάριο, μόνο και μόνο για να δουν τα αβγά.
espressonews

Αυτός δεν είναι διαιτητής...Ο Γιουσέϊν Μπολτ είναι!!! (βίντεο)

Θέλετε να λιώσετε στα γέλια;
Αν ναι τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε το παρακάτω βίντεο! 
Γιατί; Επειδή θα δείτε μια ολόκληρη ομάδα στη Βραζιλία να κυνηγάει έναν διαιτητή, αφού αυτός προηγουμένως είχε «χτυπήσει» έναν παίκτη της! Βέβαια ο διαιτητής αποδείχτηκε πολύ γρήγορος… Όταν κινδυνεύεις μπορείς να γίνεις ακόμα και… «Βέγγος»! Τι Βέγγος? Μπολτ

Δελτίο Τύπου Λευτέρη Αυγενάκη: Επίθεση κατά του Περιφερειακού Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίθεση κατά του Περιφερειακού τύπου η πρόθεση κατάργησης δημοσίευσης ισολογισμών στις εφημερίδες

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη
Να επανεξετάσει η κυβέρνηση τις προθέσεις της για την κατάργηση της δημοσίευσης των ισολογισμών

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής και στην ανθρωπιά!!!

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο θα δείξει για μία ακόμα φορά, ο Ολυμπιακός σήμερα (15/4) το απόγευμα.
Συγκεκριμένα οι Γιάννης Φετφατζίδης και Γιάννης Μανιάτης θα βρεθούν στις 16:15 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στον Πειραιά, όπου θα παραδώσουν επιταγή με χρηματικό ποσό, το οποίο προσφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στους άπορους συνανθρώπους μας.
onsports

ΚΑΒΑΛΑ '86 - ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 1-1 (στην παράταση 2-1 ) (video)

ΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟ
ΣΩΡΕΙΑ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ '86.

 Την Κυριακή 10 Απριλίου στο ουδέτερο γήπεδο του Καλοχωρίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας - μπαράζ για την 1η θέση του Α΄ ομίλου μεταξύ του Φιλυριακού και της Καβάλας. Οι δύο ομάδες

Πώς θα συνεχίσει το «Πρωινό mou» μόλις αποχωρήσει η Σκορδά;

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει η Φαίη Σκορδά και γι’ αυτό στο ''Πρωινό mou'' θα λάβουν τα...μέτρα τους για να προσαρμόσουν την εκπομπή, το ''καστ'' της οποίας θα μικρύνει κατά ένα μέλος.
Όταν λέμε βέβαια μέτρα, μην φανταστείτε ότι θα υπάρχει κάποια προσθήκη προσώπου όπως τόσο καιρό λέγονταν αλλά απλά η εκπομπή θα έρθει, πλέον, πιο πολύ στα μέτρα του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου ενώ ίσως διευρυνθεί ο ρόλος της Σάσας Σταμάτη...
Φυσικά η επαφή με τη Φαίη Σκορδά δεν θα χαθεί καθώς θα υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες από το σπίτι αλλά και πιθανότατα κάποια ζωντανή σύνδεση όταν αισθανθεί καλά και η ίδια.
Όσο για το πότε θα επιστρέψει στο πλατό ; Και αυτό παίζεται αλλά πιθανότατα θα έρθει να μας χαιρετήσει στο τέλος της σεζόν...

Φοιτητής από τη Θεσσαλονίκη, που συμμετείχε σε πάρτυ του πανεπιστημίου έπεσε στο κενό!

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλευέται στην κλινικη\ή νοσοκομείου ένας νεαρός φοιτητής, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα έπεσε στο κενο\ό από τον πρώτο όροφο του κτηρίου του πανεπιστημίου Μακεδονίας, από άγνωστο λόγο. Την ώρα του ατυχήματος ήταν σε εξέλιξη πάρτι μιάς σχολής στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχε ο τραυματίας.

Έχετε χρυσόψαρα στη γυάλα; Μην πετάτε το νερό τους, είναι χρήσιμο!

Όταν αλλάζετε το νερό που είναι στη γυάλα με τα χρυσόψαρα, μη το πετάτε. Αυτό το νερό είναι πλούσιο σε άζωτο και φώσφορο, στοιχεία που χρειάζονται τα φυτά.

Τέλος ο Dusan Bajevic από την Ομόνοια!

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Dusan Bajevic στον πάγκο της Ομόνοιας. Η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου δεν έμεινε ικανοποιημένη από το έργο του Σερβοέλληνα τεχνικού και σήμερα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Χρέη προπονητή θα εκτελεί προσωρινά ο Alejandro Caceres. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον Dusan Bajevic και την προπονητική του ομάδα. Η απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού προηγήθηκε δίωρη συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Διοίκησης και του κ. Bajevic».

Καρκινογόνος ουσία στις κάψουλες του εσπρέσο!

Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις κάψουλες του εσπρέσο.
Η μελέτη έγινε από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και δημοσιεύτηκε στην επιστημονική
Ένα ζευγάρι πάει στο σεξολόγο.
"Τι μπορώ να κάνω για σας;" ρωτάει ο γιατρός.
"Θα μας δείτε να κάνουμε

“Ερυθρόλευκος” ο Αμπντούν!

Ο Αλγερινός άσος της Καβάλας θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρώτη μετεγγραφή του Ολυμπιακού καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι “Αργοναύτες” έχουν συμφωνήσει προφορικά με τους πρωταθλητές.Στην συνάντηση που είχαν την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στην οποία οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Ισπανού και τη νέα σεζόν, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για μεταγραφικά θέματα. Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό του Τζαμάλ Αμπτνούν με τον Βαλβέρδε να δίνει το “οκ” για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν έρθει ήδη σε προφορική επικοινωνία τόσο με τον Αλγερινό δεξιό χαφ όσο και με την διοίκηση της Καβάλας, την οποία θα ενεργοποιήσουν τις επόμενες ημέρες. Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 25χρονος άσος, που βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση σε όλη την σεζόν, θα αποτελέσει μαζί με τον Χαβίτο τα δύο όπλα του Ολυμπιακού στην δεξιά πτέρυγα, καθώς Ρόμενταλ και Ζαϊρί θα αποτελέσουν παρελθόν.
Ο Τζαμάλ Αμπντούν ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν και το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Αζαξιό. Τέσσερα χρόνια αργότερα μετακόμισε στην Ναντ με την οποία πέτυχε 8 γκολ σε 54 εμφανίσεις πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας.
newsit

Football League: Στις 8 Μαίου η 33η αγωνιστική

 Ταυτόχρονα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια στη Β' Εθνική και τον Βόρειο Όμιλο της Γ' Εθνικής για την 33η αγωνιστική τους. Οι αγώνες προγραμματίστηκαν για τις 8 Μαιυ, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο της ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής που απεστάλη στον ΟΠΑΠ για να προγραμματίσει τα δελτία ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ-ΓΚΟΛ. Αναλυτικά:
"Η FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:
"Προς ΟΠΑΠ Α.Ε."
1. FOOTBALL LEAGUE Σας γνωρίζουμε ότι όλοι οι αγώνες της 33ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE , θα διεξαχθούν την Κυριακή 08-05-2011
2. FOOTBALL LEAGUE 2 ( 2ος Όμιλος ) Όλοι οι αγώνες της 33ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE 2 του 2ου Ομίλου, θα διεξαχθούν την Κυριακή 08-05-2011.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Για τη FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ & FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ
Ο Πρόεδρος Σπύρος Καλογιάννης"

Μυρίζει άσχημα το αυτοκίνητο σας; Κάντε αυτό το κόλπο!!!

Αν το αυτοκίνητό σας μυρίζει άσχημα, ψεκάστε στα χαλάκια, τις μοκέτες και τα καθίσματα μαγειρική σόδα και αφήστε για 15 λεπτά. Μετά σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα.
Αν η μυρωδιά είναι έντονη, αφήστε τη σόδα περισσότερη ώρα πριν σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα.

meacolpa.blogspot.com

Τρελά ερωτευμένος με τη Χριστίνα Παπαδάκη ο Σωτήρης Νίνης

Ερωτευμένος με την Χριστίνα Παπαδάκη φέρεται να είναι ο άσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Νίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση τους κρατά δυο μήνες και ο νεαρός ποδοσφαιριστής πετάει στον έβδομο ουρανό. Ο Σωτήρης Νίνης προσπαθεί να κρατά το ειδύλλιο αυτό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνουν συχνές εμφανίσεις. Προσέχουν που πηγαίνουν και θέλουν να προφυλάξουν τη σχέση τους με κάθε τρόπο.

Προς αλλαγή έδρας προσανατολίζεται η Super League!

Το μισθωτήριο της Σούπερ Λίγκας λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση προσανατολίζεται στο να αφήσει το δαπανηρό κτίριο της οδού Αστροναυτών στο Μαρούσι και να μετακομίσει αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σούπερ Λίγκα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ

Το τελευταίο καιρό έχουν γίνει επαφές με τη διοίκηση του σταδίου ώστε στην επόμενη σεζόν να μεταστεγαστεί εκεί παίρνοντας έναν μεγάλο χώρο για να λειτουργήσει τις υπηρεσίες της.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Ολυμπιακού να ασκεί τα καθήκοντά του στον συνεταιρισμό μέσα σε χώρο που χρησιμοποιείται ως έδρα από τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό Παναθηναϊκό.
πηγή: soccerplus

Οδηγίες για τα πασχαλινά εδέσματα από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας ΑΜΘ, ενόψει των εορτών του Πάσχα και την αυξημένη ζήτηση και κατανάλωση τροφίμων ζωικής προέλευσης κατά τις ημέρες αυτές, ενημερώνει τους καταναλωτές για τα εξής:

Europa League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ από τα δεύτερα παιχνίδια στη φάση των «8» (video)

Τρεις Πορτογαλικές και μία Ισπανική ομάδα θα δώσουν το παρών στην ημιτελική φάση του Europa League 2010 – 2011. H Braga άντεξε για μία ώρα περίπου με 10 παίκτες κόντρα στην Dynamo Kyiv, την κράτησε στο μηδέν και πανηγύρισε μία πανάξια πρόκριση, χάρη στο 1-1 της Ουκρανίας. Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ποινολόγι


Προς: Τους Προέδρους Α.Σ. (Α) Κατηγορίας            

ΘΕΜΑ: * Ποινές ποδοσφαιριστών  *


           Κύριε Πρόεδρε,

Σας κοινοποιούμε τις ποινές που επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή ,σύμφωνα με τις  παρατηρήσεις στα Φ.Α., και τις διατάξεις του Κ.Α.Π. , για να λάβετε γνώση.  
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:

Α/Α

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ


ΠΟΙΝΗ
ΗΜΕΡΕΣ

ΕΥΡΩ
Εξόφληση
Χρηματικής ποινής

Αγώνας 09-10/04/2011





1-.
ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Π
ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ
4
40.00
16-05-2011
2-.
ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ι
ΚΕΡ.ΙΤΕΑΣ
1
10.00
22-04-2011
Στον ΛΑΛΛΟ ΧΡΗΣΤΟ εκπρόσωπο του Α.Σ. ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ επιβάλλει την ποινή στέρησης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα για χρονικό διάστημα  1  μήνα  από 15-04-2011 έως  15-05-2011.

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ορισμοί διαιτητών 23η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ:  16/04/2011
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
23η αγωνιστική
17.00 μ.μ.
ΝΕΟΧΩΡΙ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΑΛΕΞΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ – ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΡΑΤΖΑΣ-ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ – ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔ.
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ Κ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΛΙΑΚΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΠΟΝΤ. ΝΕΟ. ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΚΕΡ. ΙΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ



Οι αγώνες:

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ  – ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ
ΚΤΗΝ. ΑΣΤ. ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ .
ΚΕΡ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Ορίζονται να διεξαχθούν
στις 20-04-2011 ημέρα ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ  και ώρα 5.00 μμ

Σεισμός 4,2R στη Νότια Πελοπόννησο!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:18 το πρωί στη Νεάπολη Λακωνίας.
Σύμφωνα με

Superleague: Κληρώσεις διαιτητών της 30ής αγωνιστικής

Ο Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό για την 30ή και

Football League: Η Μήτση στο ΠΑΣ Γιάννινα - Θρασύβουλος

Η κα Ευθαλία Μήτση του συνδέσμου Πειραιά ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θρασύβουλο την προσεχή Κυριακή στις 16:00. Οι βοηθοί της Πειραιώτισσας ρέφερι θα είναι κι εκείνες

Κληρώσεις διαιτών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 31 η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές  που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος της31ης αγωνιστικής της Δ' Εθνικής Κατηγορίας την Κυριακή 17 Aπριλίου 2011 στις 5:00 μ.μ..

Αθηνά Ωνάση: Απαρηγόρητη η χρυσή κληρονόμος

Δύσκολες στιγμές περνά η Αθηνά Ωνάση μετά και την αυτοκτονία της πρώην συζύγου του Αλβάρο, Σιμπέλ Ντόρσα. Η χρυσή κληρονόμος επέλεξε να σιωπήσει. Κλείστηκε στον εαυτό της και έχει αρχίσει να βλέπει παντού εχθρούς και κινδύνους, ανθρώπους που θέλουν να την εκδικηθούν, την οργή του κόσμου.
Έφτασε σε σημείο να πει στον Ντόντα ότι θα έπρεπε ίσως να σκεφτούν να φύγουν μόνιμα για την Ευρώπη, κάτι που ο σύζυγός της δεν θέλει ούτε καν να ακούσει. Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς τη συνοδεία πολλών bodyguards και πλέον αφήνει σπάνια τη Βίνιαν, την κόρη του Ντόντα, από τα μάτια της. Φοβάται ότι μέχρι και κάποιοι από τους οργισμένους συγγενείς της Σιμπέλ μπορεί να προσπαθήσουν να πάρουν τη μικρή από τα χέρια της. Φοβάται ότι μπορεί να προσπαθήσουν να της κάνουν κακό. Ζει σε μια καθημερινή παράνοια, η οποία την έχει οδηγήσει στην πλήρη απομόνωση.
Πηγή: Ciao

Υπουργός μιλά "ζωντανά" από την...τουαλέτα!!! (video)

Έναν ασυνήθιστο ήχο είχαν την "ευκαιρία" να ακούσουν οι ακροατές ισραηλινού ραδιοφώνου που παρακολουθούσαν τη συνέντευξη του υπ.

Ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

Το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς θα ήθελε να εκφράσει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την αγωνιστικότητα και το σθένος, που επέδειξαν στη σημερινή αναμέτρηση με τον Α.Σ. Λευκαδίων.
Είναι κρίμα και άδικο να μην στηρίζεται όλη αυτή η προσπάθεια των παιδιών, διότι είχαμε πολλά χρόνια να δούμε μια τόσο αξιόλογη φουρνιά Καστοριανών ποδοσφαιριστών.

Ευχαριστούμε ,επίσης, την Ε.Π.Σ. Καστοριάς που φρόντισε για ακόμα μια φορά να ορίσει τη διεξαγωγή δυο ( 2) αναμετρήσεων της Α’ Κατηγορίας ( Αστραπή Μεσοποταμίας- Α.Σ. Παναργειακός , Φλατσάτα Οινόης- Α.Ε. Καστρακίου) την ίδια μέρα και ώρα διεξαγωγής αγώνα της ομάδος μας.
Ίσως, τελικά, κάποιοι να μην έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουμε ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθεια όλων…

Με εκτίμιση,
Ο Πρόεδρος
Αχιλλέας Σταμούλης

Πηγή:Kastoriafc-news

Ανακοίνωση από την ομάδα της ΑΜΣ Γαλατινής:..."30 χρόνια πίσω"

Οι άνθρωποι της ομάδας, τονίζουν πως στο ματς με τον Ολυμπο Λεπτοκαρυάς, δέχτηκαν επθεση και "έφαγαν" ξύλο, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς πήγε το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω...

Το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπος Λεπτοκαρυάς ήταν οφσάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό, αποβλήθηκε από τον πάγκο μας ο προπονητής και ο πρόεδρος. Οι δυο τους λοιπόν πήγαν να κάτσουν στην εξέδρα για να δουν το υπόλοιπο του αγώνα.
Το κλίμα, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν εχθρικό και δεν ξέρουμε τον λόγο... Στο 70, τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, όσο και ο προπονητής, που βρισκόταν στην εξέδρα του γηπέδου, δέχτηκαν επίθεση και έφαγαν ξύλο...
Επίσης, μετά το γκολ που δέχτηκε η Γαλατινή στις καθυστερήσεις του αγώνα, το οποίο δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς είχε γίνει πριν φάουλ, έγινε ένα πλάγιο. Τότε, ο ποδοσφαιριστής της Λεπτοκαρυάς, Σιαμήτρας, έκανε τάκλιν (ΚΑΝΟΝΙΚΑ) στον αντιπρόεδρο, Γιάννη Πάτρα, ο οποίος πήγε να δώσει την μπάλα στον παίκτη... Βέβαια, ο ρέφερι, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ...
Η επίθεση όμως, δεν σταμάτησε εκεί...
Μετά το τέλος του αγώνα, δεν μας άφησαν να φύγουμε από τα αποδυτήρια. Εγιναν επεισόδια και μάλιστα ο Τσόρκας, ο ποδοσφαιριστής μας, προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά δέχτηκε επίθεση και του άνοιξε το μέτωπο.
Η επίθεση που δέχτηκε η ομάδα μας, φέρνει το ποδόσφαιρο 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ και όσα χρόνια είμαστε στα γήπεδα, δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο..."

ΠΑΣ και Ερμής: Η ιστορία της Φλώρινας πρέπει να συνεχιστεί...

Το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες, για μία ακόμα φορά, της χαμένης αίγλης του τοπικού ποδοσφαίρου. Δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του Νομού Φλώρινας, ο ΠΑΣ και ο Ερμής Αμυνταίου, αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ Φλώρινας, μπροστά σε περίπου 30 θεατές. Το θέαμα ήταν, επιεικώς, κακό. Η εικόνα των ομάδων δεν θύμιζε σε τίποτα το μεγάλο ντέρμπι του Νομού, που

Πρωταθλήτρια ανεργίας η Δυτ.Μακεδονία!!!

Σχεδόν ένας στους τέσσερις κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας ήταν άνεργος τον Ιανουάριο του 2011.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, από την ανεργία «υποφέρουν» περισσότερο οι κάτοικοι της Δυτικής Μακεδονίας (22,7% από 17,7% ένα χρόνο πριν), των νησιών του Νότιου Αιγαίου (20,2% από 15,3%) και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (19,3% από 10,9% το 2010).

Σε όλη τη χώρα, πάνω από 750.000 άτομα ήταν χωρίς δουλειά, ενώ το ποσοστό ανεργίας σημείωσε νέο αρνητικό ρεκόρ επταετίας, ξεπερνώντας το φράγμα του 15% από το 11,3% που ήταν ένα χρόνο πριν αλλά και το 14,8% που έφτασε το Δεκέμβριο του 2010. Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σχεδόν μια στις πέντε γυναίκες ήταν χωρίς δουλειά τον περασμένο Ιανουάριου (18,8%) ενώ το ποσοστό ανεργίας των ανδρών σκαρφάλωσε στο 12,4% από το 8,7% που ήταν ένα χρόνο πριν.
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η ανεργία των νέων καθώς πάνω από ένας στους τρεις (37%) αναζητούσε μάταια απασχόληση από το 30,4% που ήταν τον Ιανουάριο του 2010.

Αρκουδάκι... στο Άργος Ορεστικό!

Αρκουδάκι εγκλωβίστηκε κοντά σε εργοστάσιο ξυλιάς από σκυλιά, λίγο έξω από το Άργος Ορεστικό με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου, να το πιάσουν και να το βάλουν σε κλουβί ώστε να μη το κατασπαράξουν τα σκυλιά .
Αμέσως ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν άνθρωποι του ‘’Αρκτούρου’’ και σύμφωνα με δηλώσεις τους, το αρκουδάκι είναι 2 μηνών και θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να μπορέσει να βρει τη μητέρα του και να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον. Σε περίπτωση που αποβεί άκαρπη αυτή η προσπάθεια, θα μεταφερθεί στην προστατευμένη περιοχή του Νυμφαίου.
Πηγή:findkastoria.gr