ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς 24χρονος τερματοφύλακας στην Ινδία!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 24χρονος Ινδός ποδοσφαιριστής, Αρούν Κουμάρ, αναπληρωματικός τερματοφύλακας της

Παιδιά τρόμαξαν από πασχαλινό λαγό...

Τα παιδάκια της φωτογραφίας θα θυμούνται για χρόνια τη μέρα που είδαν έναν πασχαλινό λαγό, από το παράθυρό τους..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
vatolakkiotis ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκιέρ πήδηξαν από γκρεμό για να ξεφύγουν από χιονοστιβάδα!

Τέτοιες σκηνές βλέπουμε μόνο σε ταινίες του James Bond, όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι

Τα «μικρά γράμματα» του Facebook! - Τι κινδύνους κρύβει;

Το Facebook είναι ένα από τα πιο δημοφιλή social networking site (ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης) παγκοσμίως. Το να είναι κανείς εγγεγραμμένος στο

Τούρκος σερβιτόρος κλωτσάει τουρίστα που αρνήθηκε να φάει στο μαγαζί του.

Κάμερες της αστυνομίας κατέγραψαν Τούρκο σερβιτόρο να κλωτσάει τουρίστα όταν αρνήθηκε να φάει στο μαγαζί του.
Το τελευταίο διάστημα, στην πόλη Alanya 94 επιχειρήσεις έχουν κλείσει για μια εβδομάδα έως ένα μήνα για παρόμοια αντικοινωνική συμπεριφορά έναντι των τουριστών.

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο παράξενα έθιμα του Πάσχα ανά τον κόσμο!

Ανακαλύψτε 10 από τα πιο παράξενα έθιμα του Πάσχα ανά τον κόσμο…

Βιντεο σοκ! Δυο γυναίκες δέρνουν άγρια υπάλληλο σε ενα McDonalds!

Οι σκηνές που θα δείτε είναι συγκλονιστικές! Μια 14χρονη και μια 18χρονη επιτέθηκαν σε μια 22χρονη σε ενα McDonalds στο Μέριλαντ.Την χτύπησαν τόσο σκληρά και τόσο πολύ που της ξερίζωσαν τα μαλλιά, η κοπέλα έπαθε επιληπτική κρίση και το περιστατικό χαρακτηρίζεται ως ρατσιστικού μένους από μαύρους προς λευκό.
Αυτό που συζητείται όμως πιο πολύ είναι οτι κανείς απ'όσους βρέθηκαν στο εστιατόριο δεν έσπευσε να βοηθήσει το θύμα, εκτός από μια μεσήλικη.
Ο άνθρωπος δε, που τραβούσε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο ήταν υπάλληλος του καταστήματος και εναντίον του θα απαγγελθούν κατηγορίες τόσο για την πράξη αυτή όσο και για το οτι δεν περενέβη και δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

vatolakkiotis ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πηγή

Μετανάστες έψησαν σκύλο με πατάτες στο φούρνο!

Μετανάστες πήγαν για ψήσιμο σε φούρνο ένα ταψί με κρέας, που όπως αποδείκτηκε ήταν σκύλος!Το περιστατικό συνέβη πριν από

Επεισοδιακός Επιτάφιος για πρώην υπουργό!

Επεισοδιακή ήταν η περιφορά του Επιταφίου στα Τρίκαλα. Η θρησκευτική κατάνυξη πήγε περιπατο μόλις κάτοικοι είδαν

Τα δυναμιτάκια του γιου «έκαψαν» τον πατέρα!!!

Στο αστυνομικό Τμήμα κατέληξε ένας 41χρονος πατέρας, επειδή ο ανήλικος γιος του έριχνε δυναμιτάκια.
Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Μύρωνα της Κρήτης. Ο μικρός άρχισε να σκάει κροτίδες έξω από το σπίτι μιας 55χρονης γειτόνισσας, η οποία ενοχλήθηκε και κάλεσε την αστυνομία.

Τελικά, την πλήρωσε ο πατέρας του μικρού, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τμήμα κατηγορούμενος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η Περιφορά του Επιταφίου στην πόλη των Γρεβενών - (VIDEO)

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ελληνική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, θα μεταβεί το πρωί του

Αντλιοστάσιο στα Τρίκαλα...το έκαναν «καλοκαιρινό»!!!

«Καλοκαιρινό» είχαν κάνει άγνωστοι αντλιοστάσιο...
στη περιοχή Κεραμίδι Τρικάλων . Οι δράστες μέσα σε τουλάχιστον 8 ημέρες αφαίρεσαν μετασχηματιστές, μοτέρ, καλωδιώσεις και διάφορα ηλεκτρικά - ηλεκτρονικά είδη.

Ποια είναι η ακριβής ώρα Ανάστασης Του Ιησού;

Η ακριβής ώρα που έγινε η Ανάσταση του Ιησού αποτελεί ένα σημείο προβληματισμού και διαφωνίας μεταξύ των μελετητών, αφού κανένας από τους Ευαγγελιστές δε κάνει σαφή αναφορά σε αυτήν.
Ο Ματθαίος αναφέρει "Οψέ Σάββατων τη επιφωσκούση εις μί­αν σαββάτων", προσδιορίζοντάς την μέχρι την ανατολή του η­λίου, την πρώτη ημέρα της εβδο­μάδος, εννοώντας την Κυριακή.
Ο Λουκάς επίσης αναφέρεται στη πρώτη ημέρα της εβδομάδας, τα βαθιά χαράματα: "Τη δε μια των σαββάτων, όρθρου βαθέως ήλθον επί το μνήμα".
O Ιωάννης γράφει όταν πέρασε η ημέρα του Σαββάτου, κατά την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, όταν ήταν ακόμα σκοτάδι: "Έρχεται πρωί σκοτίας έτι ούσης εις το μνημείον".
Και ο Μάρ­κος , συμφωνεί ως προς την ημέρα και προσδιορίζει το χρόνο μετά τη δύση του ηλί­ου. "Λίαν πρωί της μιας σαββάτων έρχονται επί το μνημείον ανατείλαντος του ηλίου".
Γιατί γιορτάζουμε την Ανάσταση στις 12.00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Είναι φανερό πως όλοι συμφωνούν ως προς την ημέρα, Κυριακή, αλλά δίνουν διαφορετικές εκδοχές ως προς την ώρα της Αναστάσεως. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει γιατί δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερως η ώρα αλλά θεωρούν καθοριστικής σημασίας την επιβεβαίωση της ημέρας. Κι αυτό γιατί θέλουν να τονίσουν πως έγινε ακριβώς όπως το είχε πει ο Ιησούς.
Ο Χριστός είχε δηλώσει στους μαθητές Του "αποκτανθήναι και τη τρίτη ημέρα εγερθήναι", δηλαδή ότι θα καταδικαστεί σε θάνατο, αλλά την τρίτη ημέρα θα αναστηθεί. Αυτό λοιπόν που επιθυμούν όλοι οι ευαγγελιστες είναι να γίνει σαφές ότι πράγματι, αναστήθηκε ο Ιησούς την τρίτη ημέρα!
Ο Ιησούς Χριστός πεθαίνει το μεσημέρι της Παρασκευής. Μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, είναι η πρώτη μέρα, μέχρι τα μεσάνυχτα Σαββάτου είναι η δεύτερη μέρα, οπότε ο Ιησούς πρέπει να ααστήθηκε από τις 00.01 την νύχτα της Κυριακής μέχρι και τις 24.00 της ίδιας ημέρας.
Γι αυτό το λόγο η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει ορίσει ως ώρα της Ανάστασης, ακριβώς τη στιγμή που ξεκινάει η τρίτη ημέρα, με το σκεπτικό πως όποτε κι αν αναστήθηκε ο Χριστός, η σωστή ώρα περιέχεται μέσα στην Κυριακή.

Απρόοπτα στην ελληνική αποστολή για το Άγιο Φως!!!

Με τρεις ώρες καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο αναχώρησε από την

DEBTOCRACY: το ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ που ΠΡΕΠΕΙ να δουν όλοι οι Έλληνες!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ! Ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ των Άρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη, διάρκειας 70 λεπτών με μαρτυρίες, ντοκουμέντα και συνεντεύξεις που αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την οικονομική κρίση. Συγκλονιστικό, ξεσκεπάζει ψηφίδα-ψηφίδα, όλο το σκηνικό και φωτίζει με απλότητα και σαφήνεια την πολιτική, οικονομική, κοινωνική κατάσταση στη χώρα μας. Σπουδαία προσπάθεια από δύο νέους ανθρώπους, που τολμούν εκεί που η δημόσια τηλεόραση σταματά να μιλάει… Ανώτερο και από το αντίστοιχο ντοκιμαντέρ για την κρίση στην Αργεντινή παρουσιάζει ανάγλυφα τα όσα συμβαίνουν και προβλέπει τα όσα πρόκειται να συμβούν. ΔΕΚΑ με ΤΟΝΟ! (Ακολουθεί ολόκληρο το 70λεπτο ντοκιμαντέρ). Δείτε το )

ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τραγικό θάνατο βρήκε 29χρονος κρατούμενος των δικαστικών φυλακών Τρικάλων στα χέρια συγκρατουμένου του, που εξέτιε ποινή 13 ετών για

ΓΕΡΑΝΟΣ "ΣΗΚΩΣΕ" ΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

Με γερανούς η τροχαία Ξάνθης απομάκρυνε τα αυτοκίνητα που είχαν παρκάρει παράνομα στην οδό Βόγδου στην πόλη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Πήγαν να την σώσουν και την έριξαν στον παγωμένο ωκεανό! Δείτε φωτο!


Μια βρετανίδα συνταξιούχος έκανε το ταξίδι της ζωής της με τον σύζυγό της στον Βόρειο Πόλο. Ξαφνικά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο πλοίαρχος κρίνοντας οτι κινδύνευε η ζωή της ζήτησε βοήθεια. Κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε... Η 73χρονη Τζανετ Ριτσαρντσον με τον σύζυγό της Τζωρτζ, αφού μάζεψαν τις οικονομίες μιας ζωής, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο ταξίδι, να δουν το Βόρειο Σέλας και να έχουν κάτι να διηγούνται στους φίλους και στα εγγόνια τους.
'Ομως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, μάλλον χωρίς τον πλοίαρχο!
Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε στο ταξίδι της επιστροφής η Τζάνετ ανησύχησε τον πλοίαρχο ο οποίος ζήτησε βοηθεια από τις νορβηγικές αρχές. Ετσι ένα πλοιάριο προσέγγισε το κρουαζιερόπλοιο. Εβαλαν τη Τζάνετ σε ένα φορείο και την ώρα που την μετέφεραν από το ένα πλοίο στο άλλο τους.. έπεσε μέσα στα παγωμένα νερά της θάλασσας όπου η θερμοκρασία είναι στους -3 βαθμούς κελσίου!
Για 4 λεπτά πάλευε με τα αγριεμένα και παγωμένα κύματα! Τώρα παλεύει για τη ζωή της σε ένα νοσοκομείο της Νορβηγίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ :
Το φορειο εχει πεσει στην θαλασσα μαζι και η ασθενής!
Το φορειο εχει πεσει στην θαλασσα μαζι και η ασθενής!

Επι 4 αγωνιώδη λεπτά η γυναίκα αν και ασθενής πάλευε με τα κύματα
Επι 4 αγωνιώδη λεπτά η γυναίκα αν και ασθενής πάλευε με τα κύματα

Το ζευγάρι σε παλιές ευτυχισμενες στιγμές
Το ζευγάρι σε παλιές ευτυχισμενες στιγμές


http://vatolakkiotis.blogspot.com/

Γιατί η πεθερά πρέπει να τηλεφωνεί πριν έρθει σπίτι (Video)

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

http://www.enimerwsi.com/

Ξενώνας αστέγων θα λειτουργήσει στο κέντρο της Αθήνας!!!

Ξενώνας, θα λειτουργήσει στο κέντρο της Αθήνας, για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των αστέγων της Αθήνας πρόκειται να λειτουργήσει εντός του 2011, σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Εργασίας...
Ο ξενώνας θα προσφέρει σε αστέγους ανεξαρτήτως ηλικίας φύλλου και εθνικότητας, ασφαλή φιλοξενία, καταλύματα, σίτιση υπηρεσίες ατομικής υγιεινής, υγειονομική περίθαλψη και ιματισμό.

Το κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, παραχωρείται από το Δήμο Αθηναίων. Η διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του χώρου, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στο πλαίσιο των δράσεων που προβλέπονται από το Σύμφωνο συνεργασίας το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ της Υφυπουργού Εργασίας κ. Άννας Νταλάρα και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, ενώ η ευθύνη για τη λειτουργία του ξενώνα ανατίθεται στη Μ.Κ.Ο. της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Αποστολή".

Η λειτουργία του ξενώνα, ο οποίος θα μπορεί να φιλοξενεί 450 περίπου άτομα ημερησίως θα ξεκινά το μεσημέρι και θα τελειώνει στις 7 το πρωί οπότε ο ξενώνας θα κλείνει για να ακολουθήσουν εργασίες καθαρισμού κ.λ.π.

Οι φιλοξενούμενοι, θα είναι εφοδιασμένοι με ειδική κάρτα και ο κάθε ένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του ξενώνα μόνο μια φορά την εβδομάδα, ώστε να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των εξυπηρετουμένων. Με την παρέμβαση αυτή επιχειρείται η συνολική αντιμετώπιση των θεμάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι και όχι μόνο της παροχής συσσιτίου γεγονός που θα επιδράσει ευεργετικά στην εικόνα του ιστορικού κέντρου των Αθηνών.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του "Ειδικού Ταμείου Αντιμετώπισης εκτάκτων Αναγκών" και πόρους του Προγράμματος "Εθνικού Αποθεματικού Απροβλέπτων" που λειτουργεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ. Από το ίδιο πρόγραμμα (το οποίο είναι συνολικού ύψους 211 εκατ. ευρώ), χρηματοδοτούνται διάφορες δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η άρση του κοινωνικού αποκλεισμού στην αγορά εργασίας, όπως η δράση για την διατήρηση των θέσεων εργασίας στο νομό Καστοριάς.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσόν των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Η εκταμίευση θα ξεκινήσει σταδιακά από τα μέσα του 2011 και θα ολοκληρωθεί παράλληλα με την πρόοδο των εργασιών ως το τέλος του 2013.

Το Σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει μια ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων και ενεργειών για την κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη ομάδων του πληθυσμού όπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες, παλιννοστούντες, μετανάστες, μακροχρόνια άνεργοι, αιτούντες άσυλο, θύματα trafficking ενδοοικογενειακής βίας χρήστες ουσιών ανήλικοι παραβάτες αποφυλακισμένοι άστεγοι κ.λ.π.

Από πλευράς Υπουργείου Εργασίας θα παρασχεθούν όλα τα μέσα και η τεχνογνωσία για την εξεύρεση των απαιτούμενων πόρων ενώ θα δοθεί βαρύτητα στην αναζήτηση κονδυλίων από την Ε.Ε. Η Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών έχει αναλάβει την αναζήτηση των χώρων όπου θα καλύπτονται βασικές ανάγκες διαβίωσης και υγειονομική περίθαλψη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται από την ανεργία ή τη φτώχια.

Στο Μνημόνιο Συνεργασίας το οποίο είχε υπογραφεί στις 2 Σεπτεμβρίου του 2010 μεταξύ της και των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Μ.Κ.Ο., "Αποστολή", προβλέπεται ακόμη, η λειτουργία Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας, δημιουργία μητρώου εθελοντών στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας δικτύου προληπτικής ιατρικής και υγειονομικής περίθαλψης με κινητά συνεργεία στο κέντρο των Αθηνών.

Πως να ζήσετε… 100 χρόνια!

Απλά μαθήματα για… να τα εκατοστήσετε!
Δεν μιλάμε για γιατροσόφια αλλά για προτάσεις υγείας που βασίστηκαν σε πειράματα που έγιναν από βοτανολόγους σε ασθενείς.
Πρωτοκυκλοφόρησε το 1936 στην ευημερούσα Ελβετία. Μεταφράστηκε στην κατοχική Ελλάδα του 1939 και κυκλοφόρησε πρόσφατα στη σημερινή Ελλάδα του άγχους, και όχι μόνο…Τίτλος: “Πώς να ζήσετε εκατό χρόνια”. Συγγραφέας: Ο Ελβετός βοτανολόγος δόκτορας Καμίλ Ντρόζ.

Όχι. Δεν πρόκειται για γιατροσόφια, αλλά για προτάσεις υγείας που βασίστηκαν σε πειραματική εφαρμογή των ασθενών του βοτανολόγου, τους οποίους γιάτρευε δωρεάν . Είναι ένας οδηγός- πρόδρομος αυτού που τα τελευταία χρόνια ονομάζουμε “ολιστική προσέγγιση στον τρόπο ζωής”.

Σήμερα τον συγγραφέα θα τον λέγαμε “εναλλακτικό θεραπευτή”. Γιατί ο ξακουστός στην εποχή του επιστήμονας, διαλαλούσε ότι η υγιεινή διατροφή για να έχει αποτέλεσμα, πρέπει να συνδυάζεται με την ψυχοπνευματική στάση. Θέλοντας να κάνει κτήμα όλων των ανθρώπων αυτή τη φυσιολατρική- φιλοσοφική αντίληψη, έγραψε το εν λόγω βιβλιαράκι με λόγια λαϊκά. Το εκλαϊκευμένο αυτό εγχειρίδιο, οι εκδόσεις Πέρασμα, το προσφέρουν ως “αίσθημα αισιοδοξίας κόντρα στον ανίκητο φόβο του θανάτου”.

Ο δόκτωρ Ντροζ, κάνοντας τη θεωρία του τρόπο ζωής, πέθανε σε προχωρημένη ηλικία, αφού μελέτησε 850 είδη βοτάνων, αφήνοντας στην ιατρική ένα συμπληρωματικό θεραπευτικό οπλοστάσιο, απέναντι στις παντοειδείς ασθένειες.

Όλο το βιβλιαράκι το διαπερνά η “κουλτούρα” ενός σωματικού -θα λέγαμε- ψυχισμού. Η βασικές του συστάσεις πέρα από τα βότανα είναι: “Μην συγχύζεσαι άνθρωπε… Ο γκρινιάρης εξασθενεί, γιατί αυτοδηλητηριάζεται… Κάνε ζωή κοντά στη φύση… Διατροφή με χορτοφαγία… Ζήσε χωρίς το δηλητήριο της φιλοδοξίας”…

Απλά μαθήματα για να ζεις … “αιωνίως”.

Το απόγευμα... το Άγιο Φως στην Ελλάδα!!!

Η τελετή της Αφής θα γίνει στη 1 το μεσημέρι και μισή ώρα αργότερα το Αναστάσιμο Άγιο Φως αναμένεται να

Ανακοίνωση του Ηλυσιακού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ηλυσιακός, με την οποία απαντάει στον πρόεδρο της

Τι φανερώνει το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο ως προς το σχήμα του οργάνου πάνω στο οποίο θανατώθηκε ο Ιησούς;

Οι περισσότερες μεταφράσεις της Αγίας Γραφής αναφέρουν ότι ο Χριστός «σταυρώθηκε», όχι ότι «κρεμάστηκε στο ξύλο». Η κοινή πεποίθηση είναι ότι το

Πώς Έμοιαζε ο Ιησούς;

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ της κοσμικής ιστορίας σχετικά με το πώς έμοιαζε ο Ιησούς έχει επηρεαστεί βαθιά από

Σκορδά - Λιάγκας: Βγήκαν με το μωράκι από το μαιευτήριο!

Στο σπίτι μαζί με τον μπέμπη τους επέστρεψαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σήμερα το

Έσκισαν τα λάστιχα στο τζιπ της Αλεξανδράτου!

Άγνωστοι έσκισαν, τη νύχτα, τα λάστιχα του τζιπ της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Μάλιστα στο ένα από τα πίσω λάστιχα, είχε εφτά μαχαιριές!
Η Τζούλια είχε παρκάρει το ροζ τζιπ της λίγα μέτρα από την είσοδο της πολυκατοικίας της, στην Γλυφάδα. Το πρωί αποκαλύφθηκε η καταστροφή σε όλο της το μεγαλείο.
Κάποιοι -προφανώς κριτικοί κινηματογράφου που δεν ικανοποιήθηκαν με την εμφάνισή της στην τελευταία "ροζ" ταινία της- χρησιμοποιώντας μαχαίρι (κατά πάσα πιθανότητα) έσκισαν τα λάστιχα του υπερπολυτελούς και υπερ-ροζ αυτοκινήτου με υπογραφή κι εξαφανίστηκαν.

Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου!


Δείτε μερικά ακόμη από τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου, για όλα τα γούστα!

Το Πάσχα των πολιτικών

Στα Γιάννενα βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, και, όπως κάθε χρόνο τη Μεγάλη Παρασκευή, θα

EΡΤ HD: ...Ξεκινά 27 Απριλίου

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η ΕΡΤ εγκαινιάζει την μετάβαση της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Ψηφιακή Εποχή υψηλής ευκρίνειας (High Definition), με την

Σε διαφήμιση της Pepsi ο Μπέκαμ με την σέξι Βεργκάρα

Σε διαφήμιση της Pepsi ο Μπέκαμ με την σέξι ΒεργκάραΝέα εμφάνιση στην TV κάνει ο γνωστός παίκτης των

Με Χρουσαλά και Φουρέϊρα τα αθλητικά βραβεία

Εκτός από την πρώην Star Ελλάς, Μαριέτα Χρουσαλά την εμφάνισή της θα κάνει και η σέξι τραγουδίστρια Ελένη Φουρέϊρα στα