ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Οι άγραφοι αντρικοί κανόνες!

Είναι κανόνες ηθικής και ανδρισμού και ακολουθούνται από όλους τους άντρες στη Γη. Υπάρχουν από την εποχή συμβίωσης των αντρών, βρέθηκαν γραμμένες σε αρχαίες πλάκες. Διαβάστε τους!

Το παπούτσι αποκαλύπτει το μέγεθος του πέους!!!

Αν έχετε βγει ραντεβού και σας ρωτήσει η γυναίκα με την οποία είσαστε μαζί, «Τι νούμερο παπούτσι φοράς;», μην θεωρήσετε καθόλου...

Στη φυλακή μαθητής επειδή παραδέχτηκε την πράξη του στο Facebook!

Το Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλεον μπορεί να αποτελέσει και "δαχτυλικό αποτύπωμα" σε δικαστικές υποθέσεις. Ένας

Γαμπρός...ετών 110!!!

Έχει μόνο κάποια προβλήματα όρασης και ακοής, αλλά φοβάται τη ...μοναξιά. Γι’ αυτό και ο Αχμάντ Μοχάμαντ Ίσα στα 110 του χρόνια αποφάσισε να

Θάνατος 15χρονης από κατανάλωση αλκοόλ στο Ρέθυμνο!!!

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν οι γονείς μίας 15χρονης κοπέλας, που άφησε την

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ Ο "ΒΑΡΟΝΟΣ" ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ

H ιδιωτική ζωή του Μελ Γκίμπσον τα τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο με σκάνδαλα και συγκλονιστικές αποκαλύψεις που

Προσβλητική συμπεριφορά σε ηθοποιό της Τατιάνας Στεφανίδου!!!

Τους τελευταίους μήνες η εκπομπή "αξίζει να το ζεις" της Τατιάνας Στεφανίδου εγκαινίασε μια νέα ενότητα με τα "σενάρια ζωής". Πρόκειται για

Βιάζουν παιδιά... στις συρράξεις της Λιβύης!!!

Αθώα θύματα σε στρατόπεδα προσφύγων!!!
Παιδιά ακόμα και οκτώ ετών έχουν υποστεί σεξουαλικές επιθέσεις στην διάρκεια των

Πίνοντας κρασί κατά τη διάρκεια του δείπνου, του λέει

ΕΚΕΙΝΗ:
"Οι άντρες είναι σαν το κρασί. Ξεκινάνε σαν σταφύλια άγουροι, και είναι δουλειά μας να τους πατάμε και να τους κρατάμε στο σκοτάδι μέχρι να μετατραπούν σε κάτι που μπορείς να χαίρεσαι στο δείπνο σου." 
Κι ΕΚΕΙΝΟΣ απαντά: 
"Και οι γυναίκες σαν το κρασί είναι. Αρχίζουν φρέσκες με μια ελαφριά γεύση φρούτου και μετά ωριμάζουν απότομα, ξυνίζουν και σου προκαλούν πονοκέφαλο."
Απότο φιλικό ιστολόγιο www.mysouita.com

PAPANDREOU + ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ + ΤΣΟΥΚΑΛΑ + ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.....

Οι προκλήσεις δεν έχουν όρια! Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ταξίδεψε την Κυριακή του Πάσχα από τη Σέριφο που έμενε , μέχρι την Ύδρα που έμενε ο Γ. Παπανδρέου με το

Ανάπτυξη; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Άκουσα τον Πρωθυπουργό να μιλάει στην κοινοβουλευτική του ομάδα πεπεισμένος ότι η κυβέρνησή του έχει κάνει τα σωστά βήματα προς την ανάπτυξη. Κόντευα να το πιστέψω κι εγώ μέχρι να μου έρθει στο μυαλό το φορολογικό νομοσχέδιο για

Βίντεο: Έχει 34 κιλά στήθη και προέβη σε εγχείρηση για μείωση!

Δείτε: Ένα βιντεάκι που θα σας μαγέψει!

Ένα υπέροχο θέαμα με την παρέμβαση της τεχνολογίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Τα λόγια είναι περιττά... 

VIDEO: Τα δέκα καλύτερα φετινά γκολ του Θρύλου!!!

Το πρωτάθλημα τελείωσε και επέστρεψε στη φυσική του έδρα...
το λιμάνι. Για να το καταφέρει αυτό, ο Ολυμπιακός πέτυχε 65 τέρματα απίστευτης ομορφιάς. Το RedPlanet.gr επέλεξε τα δέκα καλύτερα. Δείτε τα:Νούμερο 10: Το γκολ του Μέλμπεργκ στο 6-0 κόντρα στην ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική. Ο Ιμπαγάσα εκτελεί το φάουλ και ο Σουηδός με απίστευτο τακουνάκι στον αέρα έκανε το 2-0.
Νούμερο 9: Το απευθείας φάουλ του Άλμπερτ Ριέρα με τον Πανσερραϊκό για τη 18η αγωνιστική που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Νούμερο 8: Το 2ο γκολ του Μιραλάς με τον ΠΑΟΚ για την 26η αγωνιστική. Ο Χολέμπας βγάζει τη σέντρα στον Ρόμενταλ, ο Δανός σπάει τη μπάλα στον Μιραλάς που με δυνατό σουτ κάνει το 2-0.
Νούμερο 7: Το γκολ του Μήτρογλου με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στην 1η αγωνιστική. Ο "πιστολέρο" με ένα μαγικό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό στο 59'.
Νούμερο 6: Και πάλι με τον Ηρακλή αλλά στο "Καραϊσκάκης". Ο μεγάλος Μαρκο Πάντελιτς κάνει ατομική προσπάθεια και με δυνατό σουτ διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 83'.
Νούμερο 5: Το γυριστό σουτ του Νταβίντ Φουστέρ με τον Άρη για την 22η αγωνιστική στο 75ο λεπτό, που έδωσε σε τη μεγάλη νίκη στο Χαριλάου.
Νούμερο 4: Ο Ραφίκ Τζεμπούρ χορεύει τον Μανωλά και με δυνατό σουτ από τα αριστερά νικά τον Σάχα και κάνει το 4-0 στην επική 6αρα επί της ΑΕΚ της 27ης αγωνιστικής.
Νούμερο 3: Η γκολάρα του Φουστέρ στη φιέστα με τη Λάρισα. Ο Ιμπαγάσα εκτελεί το κόρνερ, ο Νταβίντ κοντρολάρει με το στήθος και πιάνει έναν κεραυνό που τραντάζει τα δίχτυα του Αμπάρη και κάνει το 3-0.
Νούμερο 2: 8η αγωνιστική, 37ο λεπτό. Ο Μιραλάς χορεύει μέσα σε ελάχιστο χώρο την άμυνα του Παναθηναϊκού και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ.
Και ΝΟΥΜΕΡΟ 1: Κέβιν Μιραλάς και πάλι! Ο Βέλγος κλέβει τη μπάλα, ντριπλάρει με μεγάλη ταχύτητα και σκοράρει με σουτάρα έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ κόντρα στον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική.
Δείτε το βίντεο με τα 10 καλύτερα φετινά γκολ του Θρύλου: 

Olympiakos Top 10 Goals 2010-2011 by koukos_81

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ UFO ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Το ιπτάμενο αντικείμενο το είδαν αρκετά άτομα και σε αυτό αφιέρωσε πρωτοσέλιδο το 2009 και η εφημερίδα SABAH.Όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι από τις φωτογραφίες που τράβηξαν,φαίνονται τα πρόσωπα των εξωγήινων που ήταν μέσα στο σκάφος...
Δείτε το βίντεο

http://www.liveleak.com/view?i=e6f_1303210584
http://magiki-avli.blogspot.com/2011/04/ufo.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πτώχευση στο Κολωνάκι! [βίντεο]

Εκμεταλλευτήκαμε την Κυριακή του Πάσχα, που η Αθήνα ήταν άδεια, να κάνουμε μια βόλτα στο Κολωνάκι και να δούμε πόσα μαγαζιά έβαλαν λουκέτο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Σοκαριστήκαμε. Στις οδούς Ηρακλείτου, Τσακάλωφ, Πινδάρου -δηλαδή στην καρδιά του Κολωνακίου- το ένα λουκέτο δίπλα στο άλλο. Με άλλα λόγια, ΠΤΩΧΕΥΣΕ και ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! Αυτή είναι η πολιτική «σωτηρίας» που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Όχι μόνο ο θάνατος του εμποράκου αλλά και του μεγαλέμπορου! Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε ότι η νεοφιλελεύθερη μνημονιακή γραμμή δεν πλήττει μόνο μια τάξη, αλλά όλους τους Έλληνες, τόσο γρηγορότερα θα απελευθερωθούμε. Η επίθεση που δεχόμαστε είναι εθνική προς αποκλειστικό όφελος μιας αλλοτριομορφοδίαιτης ολιγαρχίας…

Φορτσάρουν για τις μεταγραφές

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς ξεκίνησε την επόμενη κιόλας μέρα ...
από το παιχνίδι με την Λάρισα, όταν δηλαδή ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για την παραμονή του δεύτερου στο «λιμάνι», ότι θέλει να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι παίκτες στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο «τσινγκούρι» έμεινε απόλυτα σύμφωνος και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο το πλάνο ξεκίνησε από τις ανανεώσεις συμβολαίων. Η αρχή έγινε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ σειρά παίρνει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ούρκο Πάρντο, του οποίου, ωστόσο, η περίπτωση είναι διαφορετική, μιας και στην πρώτη κουβέντα παρουσιάστηκε χάσμα σε ό, τι αφορά στο οικονομικό σκέλος.
Το επόμενο… κεφάλαιο έχει να κάνει με τις μεταγραφές, ο Ολυμπιακός θ’ αποκτήσει οπωσδήποτε έναν τερματοφύλακα, δύο χαφ στον άξονα (ο ένας προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ), ένα αριστερό μπακ και πολύ πιθανό ένα σέντερ μπακ. Τα ονόματα που έχουν γραφθεί για αυτές τις θέσεις είναι πολλά, ενώ κάποιοι άλλοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προορίζονται για άλλες θέσεις, στις οποίες ο Ολυμπιακός, η αλήθεια είναι, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα. Όπως και να έχει απ’ αυτή την εβδομάδα ξεκινούν οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται άμεσα ν’ ακούσουμε ή να διαβάσουμε από το επίσημο site του Ολυμπιακού την πρώτη μεταγραφή…
onsports

Η κακή διατροφή της εγκύου επιδρά στο DNA του εμβρύου!!!

Μπορεί να κάνει το παιδί παχύσαρκο!
Ο τρόπος που διατρέφεται μια μητέρα κατά την εγκυμοσύνη της, μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο γενετικό κώδικά του παιδιού της (DNA) και να αυξήσει τον κίνδυνο αυτό να γίνει παχύσαρκο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Κιθ Γκόντφρι του βρετανικού πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, που δημοσιεύουν τη σχετική μελέτη στο διαβητολογικό περιοδικό «Diabetes», σύμφωνα με το BBC, διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση πολλών υδατανθράκων από την έγκυο μπορεί να επιφέρει αλλαγές στο DNA της, οι οποίες μπορεί να περάσουν στα παιδιά, που έτσι γίνονται παχύτερα.
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι ένα έμβρυο, το οποίο προετοιμάζεται για το περιβάλλον όπου θα γεννηθεί, επηρεάζεται από την μητέρα του και τις συνήθειές της, προσαρμόζοντας ανάλογα το DNA του. Μελέτες σε πειραματόζωα έχουν δείξει ότι οι αλλαγές στη διατροφή μπορούν να μεταβάλλουν τις λειτουργίες των γονιδίων, μια μεταβολή γνωστή στη βιολογία ως επιγενετική.
Η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το περιβάλλον επιδρά στα γονίδια, δηλαδή η επιγενετική, αποτελεί ένα ανερχόμενο τομέα επιστημονικής έρευνας. Στη νέα μελέτη, οι ερευνητές έλαβαν δείγματα από τον ομφάλιο λώρο και αναζήτησαν «επιγενετικούς δείκτες». Έτσι, βρήκαν ότι οι έγκυες μητέρες, που καταναλώνουν πολλούς υδατάνθρακες (όπως σάκχαρα), έχουν επίσης μωρά με ανάλογους βιο-δείκτες. Στη συνέχεια, οι επιστήμονες έδειξαν ότι αυτοί οι δείκτες σχετίζονται στενά με την παχυσαρκία των παιδιών στην ηλικία των έξι και των εννέα ετών.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η ανακάλυψή τους μπορεί να εξηγήσει το ένα τέταρτο περίπου της παχυσαρκίας των παιδιών. Ως παράγων για την πρόκληση παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία, η διατροφή της εγκύου φαίνεται να είναι «πολύ σημαντικότερος» από άλλους παράγοντες, όπως το βάρος του μωρού κατά τη γέννησή του και, μάλιστα, δεν εξαρτάται από το πόσο λεπτή ή παχιά είναι η ίδια η μητέρα.
Η βασικότερη αλλαγή στο DNA λόγω διατροφής εντοπίστηκε στο γονίδιο RXRA, το οποίο κωδικοποιεί ένα υποδοχέα για τη βιταμίνη Α, που εμπλέκεται στον τρόπο με τον οποίο τα κύτταρα επεξεργάζονται το λίπος, άρα διευκολύνουν ή όχι τη συσσώρευσή του.
Όπως δήλωσε ο καθηγητής Γκόντφρι, οι έγκυες γυναίκες πρέπει να τηρούν σχολαστικά τις ιατρικές συμβουλές για τη διατροφή τους, καθώς αυτή μπορεί να έχει μακροπρόθεσμη επίδραση στην υγεία του παιδιού τους μετά τη γέννησή του.

Ανακαλύφθηκαν 657 νησιά!!!

Ανακαλύφθηκαν 657 νησιά διάσπαρτα στη Γη. Στη νέα απογραφή, που βασίστηκε σε δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης, καταγράφονται

O 12λογος του μα**λ*κα της γειτονιάς!

Όλοι έχουμε από ένα τέτοιο δίπλα από το σπίτι μας... Όλο και κάποιος ή κάποιοι έχουν κάτι που μας έχει σπάσει τα

Τελειώνει η "Ελληνοφρένεια" απο τον ΣΚΑΙ;;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την σχέση της "Ελληνοφρένειας" με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ να βρίσκεται σε κρίση. Η δημοφιλής εκπομπή δεν αποκλείεται να σταματήσει και πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, αν δεν βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας ως τον Ιούλιο.
Ο ΣΚΑΙ αναζητεί στο μεταξύ άλλη σατιρική εκπομπή, καθώς όλοι θεωρούν πως η έξοδος του Θύμιου Καλαμούκη και της «Ελληνοφρένειας» θα είναι βαρύ πλήγμα στην εικόνα του καναλιού.
trelokouneli.gr

Ποιος είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο;

Το ποδόσφαιρο αποτελεί μία από τις πιο επικερδείς μπίζνες κι αυτό μπορεί να αφορά παράγοντες, σίγουρα όμως απεικονίζεται στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών. Ποιός είναι αυτός που κερδίζει τα περισσότερα;

Πολωνός παντρεύεται έναν… πίνακα!

Ο γάμος του Tomasz Urynowicz αναμένεται να είναι λίγο διαφορετικός από τους άλλους. Ο λόγος; Ο 37χρονος Πολωνός «ερωτεύτηκε» με την πρώτη ματιά και θέλησε να παντρευτεί τη γυναίκα που απεικονίζεται σε έναν πίνακα του 1955. Και επειδή δεν κατάφερε να βρει την ίδια, αποφάσισε να παντρευτεί… το πορτρέτο της!
Η «νύφη» είναι μια νέα κοπέλα με καστανά μαλλιά που κρατά στα χέρια της ένα καλάθι με ρούχα.
Ο φιλότεχνος Tomasz πρωτοείδε τον πίνακα το 2001 σε μια γκαλερί και… ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Χωρίς καθυστέρηση αγόρασε τον πίνακα και αφιέρωσε τα επόμενα δέκα χρόνια στην αναζήτηση της κοπέλας που είχε ποζάρει.
Αφού δεν κατάφερε να την βρει, άρχισε έρευνα για τον ζωγράφο του πίνακα, Antoni Maria Kwiek.
Όπως διαβεβαιώνει ο «γαμπρός», το μόνο που ήθελε ήταν να βρει το αντικείμενο του πόθου του για να έχει μια ήρεμη κουβεντούλα μαζί της. «Ήθελα απλώς να τη συναντήσω, να πιούμε έναν καφέ και να συζητήσουμε. Να δω ποια είναι και τι κάνει στη ζωή της» δήλωσε ο Tomasz.
Παρά ωστόσο τις έρευνές του, δεν τη βρήκε και έτσι αποφάσισε να παντρευτεί το πορτρέτο της.
Το δύσκολο ωστόσο γι’ αυτόν θα είναι να βρει ιερέα που θα δεχθεί να τελέσει το μυστήριο – όνομα και πράγμα στην περίπτωση του Tomasz. «Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό στην Πολωνία, αλλά εάν δεν είναι είμαι διατεθειμένος να πάω εκεί όπου επιτρέπονται τέτοιοι γάμοι» ανέφερε.
Ο «γάμος» του 37χρονου Πολωνού μπορεί να μοιάζει παράξενος, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός στο είδος του. Τον Δεκέμβριο του 2010 ένας Αυστραλός θέλησε να παντρευτεί τη σκυλίτσα του, την οποία είχε βρει πέντε χρόνια πριν και «αισθάνθηκε την ανάγκη να την παντρευτεί», ενώ στην Ταϊβάν ένας άνδρας παντρεύτηκε την γυναικεία μορφή του ταοϊσμού που είδε στον ύπνο του. 
Κορυφαίο περιστατικό ωστόσο παραμένει η περίπτωση μιας γυναίκας από την Ταϊβάν, η οποία παντρεύτηκε…τον εαυτό της.
nooz.gr

Βρέθηκε νεκρή στην πισίνα του σπιτιού της η Μαρί-Φρανς Πιζιέ!!!


Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαρί-Φρανς Πιζιέ, 66 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή τη νύχτα του Μ. Σαββάτου προς Κυριακή στο Σεν-Σιρ-σιρ-Μερ στο Βαρ όπου κατοικούσε, όπως έγινε γνωστό από τη δημαρχία της πόλης.  
Βρέθηκε νεκρή στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας της, με τις περιστάσεις του θανάτου της να παραμένουν απροσδιόριστες.
Η εισαγγελία της Τουρόν, που ξεκίνησε "'έρευνα για τα αίτια του θανάτου" διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για "ποινική έρευνα", ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί νεκροψία στη Μασαλία, σε ημερομηνία που δεν προσδιορίστηκε.
Συχνά παρουσιαζόμενη ως δευτεραγωνίστρια με μεγάλη γκάμα, η Μαρί-Φρανς Πιζιέ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 1961 και εντοπίστηκε από τον Φρανσουά Τριφό χάρη σε μια οικογενειακή φωτογραφία στους δρόμους της Νίκαιας. Τότε έπαιζε σε έναν ερασιτεχνικό θεατρικό θίασο.
Ο σκηνοθέτης-φάρος του Νέου Κύματος έψαχνε μία έφηβη για να κάνει διάλογο με τον Ζαν-Πιερ Λεό ως Αντουάν Ντουανέλ στο "Αντουάν και Κολέτ", ένα από τα σκετς του "Έρωτας στα 20".
Το 1979, την ξαναβρίσκουμε στο ρόλο της Κολέτ στο "Η αγάπη το βάζει στα πόδια", την τελευταία περιπέτεια του Ντουανέλ, την οποία συνέγραψε η ηθοποιός.
Έπειτα από ταινίες του είδους του Ρομπέρ Χοσεΐν, γίνεται ηγερία του σινεμά των δημιουργών, εμφανιζόμενη στο ονειρικό σύμπαν των Ρομπ-Γκριγιέ, Λουίς Μπουνιουέλ, Ζακ Ριβέτ και κυρίως του νεαρού Αντρέ Τεσινέ. Χάρη στον τελευταίο, θα πάρει δύο φορές το γαλλικό κινηματογραφικό βραβείο Σεζάρ καλύτερου δεύτερου ρόλου για το "Souvenirs d'en France" το 1976 και Barocco το 1977.
To 1976 κερδίζει άλλο ένα Σεζάρ για το ρόλο της στην ταινία "Cousin, cousine" του Ζαν-Σαρλ Τατσελά, αισθηματικό χρονικό η επιιτυχία του οποίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της επέτρεψε να δοκιμάσει την τύχη της στο Χόλιγουντ ("Η άλλη πλευρά του μεσονυχτίου").

xestock.gr Δελτίο Τύπου

Η ιστοσελίδα www.xestock.gr δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2011 και αποτελεί το πρώτο ελληνικό site μεταπώλησης εμπορευμάτων στοκ και μεταχειρισμένων αντικειμένων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στα πλεονάζοντα εμπορεύματα ή στα εμπορεύματα που ξεπεράστηκαν στη σαιζόν διάθεσής τους και διατίθονται σε προσφορά ως μια οικονομικότερη και ποιο συμφέρουσα λύση για τον αγοραστή.
Η προβολή και η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών στο www.xestock.gr γίνεται χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Μοναδική προϋπόθεση είναι η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα καθώς και μια διεύθυνση e-mail.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μπορούν να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα είναι οτιδήποτε διαθέτει και θέλει να προσφέρει ένας ιδιώτης ή επαγγελματίας. Από κινητά τηλέφωνα, ενδύματα, συσκευές, βιβλία έως αυτοκίνητα, σπίτια κλπ.
Απευθύνεται στο αγοραστικό κοινό από όλα τα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με τον πωλητή που προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στο www.xestock.gr χωρίς καμιά διαμεσολάβηση.
Xestock.gr - Η online αγορά ξεπουλήματος στην Ελλάδα!
http://www.xestock.gr/
Μια δημιουργία της Sports.comm

Βίντεο: Έλληνας κολλάει αυτοκόλλητο της… »Μακεδονίας» στο μέτωπο Σκοπιανού νταλικέρη!

Ο Σκοπιανός νταλικέρης είχε μάλλον θράσος !!!
Πέρασε τα σύνορα και κυκλοφορούσε σε ελληνικούς δρόμους με τη νταλίκα του, έχοντας

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ… ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑΣ

Όλη η ιστορία εκτυλίχθηκε στο Ορλάνδο των ΗΠΑ. Η Για Νέα Μάιλς είναι μόνο 16 μηνών και έχει

VIDEO: Κινέζος κάρφωσε σχεδόν από τη γραμμή του τρίποντου!

Δείτε το παρακάτω video και... θα μείνετε άφωνοι!

Προσοχή διαβαστε και ενημερώστε,επικίνδυνος ιός στο δυαδύκτιο!!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια

Βατανιακός: «Ιστορική στιγμή»!!!

Για την πορεία πρωταθλητισμού του Βατανιακού και για την ιστορική στιγμή μπροστά στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, μίλησε στο Onsports, ο πρόεδρος της ομάδας

Καστοριά: Πασχάλης Δημητρίου: «Μπορούσαμε την πρωτιά»

Για τη φετινή πορεία της Καστοριάς στο πρωτάθλημα, μίλησε στο Onsports.gr, ο τεχνικός του μακεδονικού συλλόγου, Πασχάλης Δημητρίου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:

Οι πρόωρες εκλογές θα μας οδηγήσουν στη δραχμή» .....

Συντονισμό με το Σ κεφαλαίο χρειάζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Καρτάλη.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τη δαιμονοποίηση της συζήτησης περί αναδιάρθρωσης, την οποία όμως αντιμετωπίζει θετικά μετά την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών, ενώ προβλέπει ότι δύσκολα θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα των 50 δισ. ευρώ.
Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο Κώστας Καρτάλης ισχυρίζεται ότι αυτό που προέχει είναι να προωθήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας στο εξωτερικό ώστε αν απαιτηθεί διευθέτηση του χρέους μας, αυτό να γίνει με καλύτερους όρους.
Συμπληρώνει επίσης ότι διαφωνεί με τα σενάρια πρόωρων εκλογών και ισχυρίζεται ότι όσοι τα διακινούν κάνουν κακό στον τόπο.
«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική σταθερότητα και οι πρόωρες εκλογές θα μας αφήσουν εκτός ευρωπαϊκών λύσεων, ενδεχομένως θα ξεκινήσουν και την αργή πορεία προς τη δραχμή» συμπληρώνει ο Κώστας Καρτάλης.

Βυζαντινά μνημεία σε κίνδυνο στην Κωνσταντινούπολη!!!

Το βυζαντινό Παλάτι του Βουκολέοντος στην Κωνσταντινούπολη και η Μονή των Αγίων Σεργίου και Βάκχου - γνωστή ως μικρή

ΡΕ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ !!!!! Πωλούνται «χύμα» τσιγάρα στα περίπτερα!!!

Σύμφωνα με στοιχεία της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ελλάδος, το 2010 έκλεισαν 1.500 από τα περίπου

Ο π. Μητροφάνης που είδε πως βγαίνει το Άγιο Φως!

Ο καλόγερος Μητροφάνης που είδε το Αγιο Φώς μπαίνοντας στο κοβούκλιο του Παναγίου Τάφου.
Δείτε το βίντεο

Ένα κορίτσι με μαγνητικά χέρια!!..

Μία μαθήτρια από τη Σερβία έχει καταπλήξει την ιατρική κοινότητα με τα μαγνητικά της χέρια.
Η  10χρονη

10 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υπομονή σας!!!

Σίγουρα είναι πολλές οι φορές που έχετε φτάσει «ως εδώ» και ξεσπάτε, χάνοντας την υπομονή σας και λέγοντας ή κάνοντας πράγματα που

Νυχτερινή βόλτα αξίας 4.000 ευρώ και κάτι

Άγνωστοι στη Ζαχάρω έσπασαν το παράθυρο ενός αυτοκινήτου και άρπαξαν από το κάθισμα έναν

Απεβίωσε ο πατέρας του CD

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, από πολυοργανική ανεπάρκεια ο πρώην πρόεδρος της Sony, Νόριο Όγκα, στον οποίο αποδίδεται η

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ!!! (ανανέωση)

Χρόνια Πολλά, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η "ΑΝΑΣΤΑΣΗ" έρχεται σ΄αυτούς που ξέρουν να Περιμένουν!
Σ΄αυτούς που υπομένουν την σταύρωση,
Σ΄αυτούς που πολεμούν ,
Σ΄ αυτούς που δεν ξεχνούν το ¨ΟΝΕΙΡΟ", ΄
Σ΄ αυτούς που χαίρονται το "ταξίδι"!!!
ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΛΑΜΠΡΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ!
ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!
ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!
Φώτης Μπαζάκας

Σε αυτή την τράπεζα δεν μπαίνουν κλέφτες..

Καλωσήρθατε στην China Construction Bank,όπου οι κάμερες παρακολούθησης της τράπεζας είναι μερικές φορές περισσότερες και απο τους πελάτες της…
Δείτε fotos

22 Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή

Απολαύστε μερικές ακόμη παράξενες, αστείες και εντυπωσιακές φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες ακριβώς

Τι κρύβεται πίσω από τον θάνατο του Ανδρέα Μαρνέζου;

Μυστήριο καλύπτει τον αιφνίδιο θάνατο του καλλιτέχνη τατουάζ, ράπερ, αλλά και αθλητή στην

Euroleague 2010-2011: Τρεις Έλληνες στους κορυφαίους!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, αλλά και των εκπροσώπων των ΜΜΕ, για την ανάδειξη των κορυφαίων της

«Έσβησε» ναυτικός μέσα σε δεξαμενόπλοιο!

Την τελευταία του πνοή στο δεξαμενόπλοιο “Aegean XII” που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Πάτρας άφησε το πρωί ένας

Χαμένες ζωές για ένα έθιμο...σε όλη την Ελλάδα από τα βεγγαλικά!!! (video)

- Δυο νεκροί στη Ρόδο λίγο πριν το Χριστός Ανέστη
- 7χρονος τραυματίσθηκε στην Εύβοια από την

Ποια ηθοποιός του Hollywood φιλήθηκε στο στόμα με μία καμηλοπάρδαλη;

Η ηθοποιός Kristen Bell αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αφρική και έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα περνώντας