ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Champions League: Σάλκε - Μ.Γιουνάιτεντ 0 - 2

Με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των τριών κατακτήσεων σε Κύπελλο Πρωταθλητριών καθώς επικράτησε με 0-2 της Σάλκε μέσα στην «Φέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν.
Τα γκολ σημείωσαν οι Γκιγκς και Ρούνεϊ στο 67' και 69' αντίστοιχα.
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)


Κίτρινες: Μετσέλντερ, Σαρπέι - Φάμπιο


ΣΑΛΚΕ (Ραλφ Ράνγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Ματίπ, Μετσέλντερ, Σαρπέι (72' Εσκουντέρο), Φαρφάν, Παπαδόπουλος, Χουράδο (83' Ντράξλερ), Μπαουμγιόχαν (53' Κλούγκε), Ραούλ, Εντου.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Αλεξ Φέργκιουσον): Εντβιν φαν ντερ Σαρ, Φάμπιο, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Βαλένσια, Κάρικ, Γκίγκς, Παρκ (73' Σκόουλς), Ρούνι (83' Νάνι), Ερνάντες (73' Αντερσον).

Η Ρουμάνα που ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό με ένα...απλό πέρασμα της! (video)

Αναφερόμαστε φυσικά στη Νικολέττα Ρωμανού, που με τη συμμετοχή της στο

Η νικήτρια των Βαλκανικών Βραβείων!!!

Ακόμη ένα ξεχωριστό βραβείο πρόσθεσε στη συλλογή της η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Έλενα Παπαρίζου.
Πριν από λίγες ημέρες η μελωδική της μπαλάντα με τίτλο «Αν ήσουν αγάπη», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη, διακρίθηκε ως το Καλύτερο Ελληνικό Τραγούδι για τα Βαλκάνια, σε μία διαδικτυακή ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 8 Απριλίου.
Τα βλέμματα τώρα είναι στραμμένα στις 4 Ιουνίου, στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα για τις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ανάμεσα στις υποψηφιότητες συναντάμε τον Θάνο Πετρέλη, στην κατηγορία για τον Άνδρα Καλλιτέχνη των Βαλκανίων, αλλά και τη Δέσποινα Βανδή για την αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών.
Πηγή

Είναι έγκυος η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας;

Δημοσιεύματα θέλουν την 43χρονη Ιταλίδα καλλονή να διανύει τις «πρώτες εβδομάδες της κύησης». Κάρλα Μπρούνι-Σαρκο
Δεν είναι η πρώτη φορά που τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της

10 πολυτελή αεροσκάφη διασημοτήτων!

Cessna, Boeing, ή Convair; Ότι κι αν είναι, μετατρέπουν τα ταξίδια των πλούσιων ιδιοκτητών τους σ’ ένα

Το τοπ 5 των απειλών για την υγεία του άντρα!

Ποια είναι τα πιο συχνά νοσήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι άντρες; Ποιος είναι αυτός ο «αόρατος» εχθρός; Κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει τον

Οι ηλεκτρονικές συσκευές σου δείχνουν την απιστία!!!

Παλιά τον/ την παρακολουθούσες με μαύρη καπαρντίνα ή έβαζες ντετέκτιβ. Σήμερα που η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, μπορείς να

Βρέθηκε φίδι με 5 κεφάλια !

Πολυκεφαλία έχουμε όταν ζώα γεννιούνται με περισσότερα από ένα κεφάλι. Την πολυκεφαλία συνήθως την κατατάσσουμε σε

Φέσι 900.000 ευρώ από κυλικεία στο ΑΧΕΠΑ

Σε 900.000 ευρώ ανέρχονται τα απλήρωτα ενοίκια κυλικείων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπως καταγγέλλει στην

Ποιά τηλεοπτική σειρά είχε τους περισσότερους gay χαρακτήρες;

Πραγματικά ήταν από τις πιο επιτυχημένες του είδους της.
Το 8% περίπου των gay χαρακτήρων της αμερικάνικης τηλεοπτικής παραγωγής πρωταγωνιστούν στην σούπερ επιτυχημένη σειρά του

Παραλίγο να βουλιάξει το... κανό του Παπανδρέου

Τις ημέρες του Πάσχα ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να ξεσκάσει και...είπε να βγει μια βόλτα στα ανοιχτά με το κανό του. Βέβαια κάτι δεν πήγε καλά και τον μάζεψαν οι άντρες του Λιμενικού. Μια μηχανική βλάβη σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους δεν επέτρεψαν στον Γ. Παπανδρέου  να απολαύσει τη βόλτα του με το κανό του και έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει με το σκάφος του Λιμενικού.
Παραλίγο να βουλιάξει ο Πρωθυπουργός...

Επιδειξίας στο κέντρο των Τρικάλων!!!

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν το πρωί του Μ. Σαββάτου δύο εργαζόμενες σε κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων που βρίσκεται επί της οδού Απόλλωνος στο κέντρο των Τρικάλων.Ένας άνδρας ηλικίας 35-40 ετών, εισήλθε στο κατάστημα και.χωρίς να το πολυσκεφτεί… κατέβασε μονομιάς το παντελόνι και το εσώρουχο και στάθηκε μπροστά στις γυναίκες που «πάγωσαν» αντικρίζοντας τον άνδρα με το μόριο του σε κοινή θεά…
Μόλις συνήλθαν από το αρχικό σοκ, έβαλαν τις φωνές και εκείνος αποχώρησε ανενόχλητος, όχι όμως για πολύ, αφού λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε ξανά κάνοντας την ίδια κίνηση.
Οι απειλές των δύο γυναικών ότι θα καλέσουν την αστυνομία θορύβησαν τον επιδειξία, ο οποίος άρχισε να τρέχει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Πηγή: NEWSCITY1

Το Ευαγγέλιον Της Αγάπης σ(τ)α Ποντιακά; Τρείς παραφράσεις, αρκετές επιφυλάξεις.(video)

Il rito vespertino "Vespro dell' Amore" della Domenica Pasquale, in dialetto del Ponto
Πάνε κιόλας τρία χρόνια από τότε που κάναμε την ανάρτησι σχετικά με την απαγγελία του Ευαγγελίου του Εσπερινού της Αγάπης σε διάφορες γλώσσες, όπως το συνηθίζει η παράδοσι κατά την σημερινή μέγιστη Εορτή της ορθόδοξης χριστιανοσύνης.
Πρόσφατα από φιλολογική περιέργεια (οι παλιοί

Έγγραφο: Αστυνομική Διαταγή έτους 1907 – Δείτε το έχει πολύ γέλιο…

«Έτος 1907- Αστυνομική διαταγή και τα σκυλιά…δεμένα».
Καλός μου φίλος ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας, είχε την καλοσύνη να μου δώσει πρόσφατα σε φωτοτυπία, μία έγγραφη Αστυνομική Διαταγή

Απολογισμός μεταγραφών ΑΕΛ

Το aelole κάνει έναν απολογισμό των μεταγραφών της ΑΕΛ, στις δύο μεταγραφικές περιόδους (καλοκαιρινή, χειμερινή) βάσει των

Οι Άγγλοι και το BBC αγνοούν την Ελληνική γλώσσα!!!

Μια ένα απλό σερφάρισμα στην επίσημη ιστοσελίδα του BBC, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι οι Άγγλοι μας έχουν τελείως "γραμμένους", αγνοώντας

Η ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Συνδέει  την Δανία με την Σουηδία και ένα τμήμα της έχει κατασκευασθεί υποθαλάσσια έτσι ώστε  να μην παρεμποδίζετε η διέλευση των πλοίων...

Δίδυμα αδέρφια Τσερνόμπιλ και Φουκουσίμα...

Ένας από τους επιζώντες του Τσερνόμπιλ που βρίσκεται στην Ιαπωνία με την ευκαιρία της 25ης επετείου από την καταστροφή στον πυρηνικό σταθμό της Ουκρανίας, προβλέπει χαλεπούς καιρούς, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, για τους ανθρώπους που ζουν κοντά στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα.
"Το δυστύχημα της Φουκουσίμα είναι σαν το δίδυμο του Τσερνόμπιλ", λέει ο Πάβελ Βντοβιτσένκο, 59 ετών, που ζούσε το 1986 σε ακτίνα 180 χιλιομέτρων από τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, στο Μπριάσνκ, σε μία από τις περισσότερο πληγείσες περιοχές.
Όταν δέχθηκε, εδώ και πολλούς μήνες, την πρόκληση ιαπωνικών αντιπυρηνικών οργανώσεων να επισκεφθεί την Ιαπωνία για την επέτειο των 25 χρόνων του δυστυχήματος του Τσερνόμπιλ, ο Πάβελ Βντοβιτσένκο δεν φανταζόταν ότι θα καλείτο να πάρει θέση για μία άλλη πυρηνική καταστροφή στην ίδια την Ιαπωνία.
"Οι άνθρωποι στο Τσερνόμπιλ ήλθαν αντιμέτωποι με την κατάρρευση της οικονομίας", εξηγεί στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρώην καθηγητής Ιστορίας που έχει ιδρύσει μία οργάνωση αρωγής προς τα θύματα της καταστροφής στην Ουκρανία.
"Οι επιχειρήσεις πτώχευσαν, η γεωργία κατέρρευσε, δεν υπάρχει πια δουλειά", λέει πριν αναφερθεί στην κύρια ανησυχία του, την υγεία. "Οι άνθρωποι στο Τσερνόμπιλ χτυπήθηκαν από τον καρκίνο μετά το δυστύχημα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί στη Φουκουσίμα".
Είκοσι πέντε χρόνια μετά την έκρηξη στον αντιδραστήρα του πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ, ο απολογισμός στον τομέα της υγείας προκαλεί ακόμη διχογνωμίες.

Επεισόδιο ορθόδοξου ιερέα με δήμαρχο και βουλευτή στην Αλβανία!


Τον κατηγορούν για πολιτικοποίηση, γιατί δεν τους έβαλε σε τιμητική θέση, όπως τον πρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος!!! " Δεν τους

Παρίσι: Ατύχημα στην Disneyland!

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες, ο ένας από τους οποίους σοβαρά, σε δυστύχημα σε ένα βαγόνι του "Τρένου του ορυχείου" στην Disneyland του Παρισιού.
"Ένα κομμάτι [του σκηνικού] από υαλονήματα και ξύλο έπεσε γύρω στις 14:50 πάνω σε ένα βαγόνι στο οποίο είχαν λάβει θέσεις 25 άνθρωποι", κτυπώντας στο κεφάλι έναν άνδρα 38 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε σε παρισινό νοσοκομείο.
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου.
Για λόγους ασφαλείας, "χρειάστηκε να κλείσει το θέαμα έως ότου εκδοθεί νέα διαταγή σύμφωνα με τις κανονικές διαδικασίες μας, προκειμένου να δούμε τι έχει συμβεί", δήλωσε η εκπρόσωπος της Disneyland.

Πως αναγνωρίζει τον ύποπτο μια ξανθιά αστυνομικός!!!!! (humor0

Ήταν τρεις ξανθιές που ήθελαν να γίνουν αστυνομικίνες. Πάνε λοιπόν στην επιτροπή και ο εξεταστής λέει στην πρώτη:
- Αυτή είναι η φωτογραφία ενός υπόπτου. Πώς θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στο δρόμο;...

Σοκ....14χρονη Πέθανε από χάπι έκσταση!!!

Μοιραίο αποδείχτηκε το πάρτι που πήγε να διασκεδάσει η 14χρονη Isobel Clara Jones-Reilly, στο οποίο η περιέργειά της να δοκιμάσει ένα

Άναψε το μπάρμπεκιου με… πετρέλαιο και έβαλε φωτιά στη φίλη του!

Πολύ κακή εξέλιξη είχε η απίστευτη ιδέα ενός νεαρού από τη Βρετανία να αντιμετωπίσει τη φωτιά στο μπάρμπεκιου που … συνεχώς έσβηνε ρίχνοντας…

Έφυγε και ο Λάκης Κουταλής..

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο... Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, ο Απόστολος (Λάκης) Κονταλής (Κουταλής), έφυγε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 58 χρονών...
ΑΝΘΡΩΠΟΣ αγαπητός σε όλο τον κόσμο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο. 
Καλό ταξίδι φίλε

Πολιτιστικός σύλλογος χωριού της Θεσπρωτίας αλλάζει πρόεδρο κάθε μήνα!!!

Πρόκειται για πρωτοτυπία, που δεν παρατηρείται σε κανένα άλλο μέρος,τουλάχιστον της Ελλάδας, παρά μόνο στο χωριό

Η ραδιενέργεια της Ιαπωνίας, που όλο και αυξάνει, θα φτάσει και στα πιάτα μας;


 "Δεν μπορεί να γίνει με την Φουκουσίμα, αυτό που έγινε με το Τσέρνομπιλ", .
Ένα βασικό ερώτημα μπαίνει: Η ραδιενέργεια, που έχει σκορπιστεί στην Ιαπωνία, φτάνει ή θα φτάσει στο μέλλον και στα

Αποχώρησε η ελληνική αποστολή από το Kids Festival λόγω τουρκικής πρόκλησης!

Έλληνες αθλητές αποχώρησαν από το Kids Festival που διεξάγεται στην Άγκυρα στο πλαίσιο των

Είκοσι τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο!

Είκοσι τέσσερις άνθρωποι δεν επέστρεψαν ποτέ στα σπίτια τους από τη φετινή έξοδο του Πάσχα. Άφησαν την τελευταία τους … πνοή στο δρόμο σε είκοσι ένα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν από τη Μεγάλη Δευτέρα, οπότε άρχισε η έξοδος, έως χθες. Καταγράφηκαν συγκεκριμένα 21 τροχαία δυστυχήματα, 32 ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς και 220 ατυχήματα με ελαφρείς τραυματισμούς.

ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ !!!...Ένα σημείωμα κρυμμένο σε όπλο...

Σας το αφιερώνω, λόγω και των ημερών.. από ένα φίλο. Ο Λάμπης Ν. Βολονάκης, λοχίας του Α΄ Λόχου του 17ου Συντάγματος Πεζικού υπηρετούσε στη Μικρά Ασία το 1920. Αποσυναρμολογώντας και καθαρίζοντας το όπλο του,

Διήμερος αποκλεισμός των Τεμπών!!!

Ταλαιπωρία περιμένει και πάλι τους οδηγούς στην κοιλάδα των Τεμπών, καθώς η Εθνική οδός θα

Δηλητηριάστηκε τελικά από αλκοόλ η 15χρονη στο Ρέθυμνο!

Η 15χρονη κοπέλα που βρήκε ανήμερα του Πάσχα τραγικό θάνατο στο Ρέθυμνο δεν έχασε τη ζωή της από παθολογικά … αίτια, αλλά από δηλητηρίαση που προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ, όπως έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα. Η κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.
Χθες έγινε η κηδεία της μέσα σε κλίμα οδύνης και πένθους με τους γονείς να μην πιστεύουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους και την τοπική κοινωνία να βυθίζεται στο πένθος.
Από το νυχτερινό κέντρο έχουν ήδη ληφθεί για ανάλυση δείγματα από αλκοολούχα ποτά.

Ο Μυστικός Δείπνος...(foto-kolaz)


Γιατί η διάρκεια ενός CD είναι 74 λεπτά;

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς προέκυψε αυτός ο όχι και τόσο αναμενόμενος αριθμός;
Αναρωτηθήκατε, είμαστε σίγουροι! Και η απάντηση είναι η εξής:

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα και μέχρι την Πρωτομαγιά!

Με τι καιρό θα επιστρέψουν σήμερα οι εκδρομείς του Πάσχα.
Τι προβλέπει o μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.
Μετά τον Πασχαλινό

Ο προγραμματισμός της ΕΠΣ Μακεδονίας

Την παραμονή της πρωτομαγιάς θα συνεχιστεί  το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας προχώρησε στον παρακάτω προγραμματισμό των αγώνων για το

Άγρια συμπλοκή σε καταυλισμό Ρομά στη Θήβα

Σε πεδίο μάχης μετετράπη ο καταυλισμός των Ρομά στο Πυρί της Θήβας όταν δύο άτομα από διαφορετικές οικογένειες πιάστηκαν

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Άνοιξαν σαμπάνιες στον Περδίκκα

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα στην Α΄ κατηγορία με αρκετά γκολ και τη "στέψη"  του πρωταθλητή Περδίκκα, με την απονομή κυπέλλου αλλά και τις...καθιερωμένες σαμπάνιες. Τα αποτελέσματα.

Επιστήμονες κατόρθωσαν να διαβάσουν χαμένα έργα των Σοφοκλή, Ευριπίδη, Αρχιλόχου και Ησιόδου !

Αποσπάσματα από την τραγωδία του Σοφοκλή «Επίγονοι» κατάφεραν να διαβασουν οι επιστήμονες.
Σβησμένους στίχους άγνωστων έργων τών

Ο τυχερός αριθμός 7!!!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβολίζει το νούμερο 7 και γιατί για πολλούς ανθρώπους είναι ο

Έπεσε από το γκρεμό την ώρα που τραβούσε φωτογραφίες!

Προσπάθησε να ανεβεί σε ένα ύψωμα για να τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε γκρεμό από μεγάλο ύψος.
Σαν σκηνή από ταινία μοιάζει το ατύχημα του νεαρού στρατιωτικού από τη Μυτιλήνη που είχε πάει στα Χανιά για να κάνει Πάσχα μαζί με έναν συνάδελφό του που υπηρετεί εκεί. Ευτυχώς όμως ο ίδιος στάθηκε πολύ τυχερός!
Σε κοντινό σημείο στον Κόλπο Στεφάνου στο Ακρωτήρι Χανίων, βρίσκονταν άλλοι εκδρομείς που τον είδαν να πέφτει στο κενό και να κατρακυλάει στην απόκρημνη πλαγιά. Ειδοποίησαν την Αστυνομία και άμεσα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για την ανάσυρσή του.
Ο τραυματισμένος νεαρός μετά από δύο ώρες ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς ο νεαρός δεν διατρέχει κίνδυνο για την ζωή του ωστόσο έχει υποστεί κατάγματα στα κάτω άκρα ενώ φέρει τραύματα και στον πνευμονοθώρακα.
newsit 

Ποια είναι η λιγότερο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο;

Ονομάζεται Yagán ή Yahgan, Yaghan, Jagan, Iakan ακόμα και Yámana και Háusi Kúta και είναι μία από τις γλώσσες που

Βασανιστήρια με σακούλα στο πρόσωπο στον Πειραιά!!!

Άντρες του Λιμενικού Πειραιά βασάνισαν άγρια 20χρονη κρατούμενη η οποία συνελήφθη να έχει στην κατοχή της

Πόσο θα κοστίσει ο γάμος του πρίγκιπα William;

Τον τσουχτερό λογαριασμό των 35 εκατομμυρίων ευρώ, που θα κοστίσει ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα William και