ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ποια ηθοποιός ψάρωσε τον Γ.Λιάγκα;

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" ήταν η Γιούλικα Σκαφιδά , η Μαρία από την σειρά "Νησί"... Ο Γιώργος Λιάγκας με το που την είδε της είπε πως έχει πολύ δωρικό ύφος για να του απαντήσει εκείνη πως έχει πολύ ψαρωτικό ύφος και απλά χρειάζεται τον χρόνο της για να αφεθεί...

Ρόδος : Τον κυνήγησε ο άντρας της και έπεσε σε χαράδρα 15 μέτρων. (video)

Σε χαράδρα 15 μέτρων έπεσε 27χρονος Μ.Ν στην περιοχή Κοσκινού της Ρόδου στην προσπάθεια του να διαφύγει από τον άντρα μιας γυναικάς που παρενοχλούσε.
Μια περίεργη υπόθεση έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα , σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά νεαρός άντρας πήγε έξω από το σπίτι μιας γυναίκας στα Κοσκινού και άρχισε να φωνάζει και να την βρίζει!
Η γυναικά τότε κάλεσε τον άντρα της στο τηλέφωνο να έρθει σπίτι και λίγη ώρα μετά όταν έφτασε ο σύζυγος και είδε τον νεαρό άρχισε να τον κυνηγά με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει σε χαράδρα 15 μέτρων και να εγκλωβιστεί.
Στο σημείο κάλεσαν την αστυνομία ,την πυροσβεστική και ένα ασθενοφόρο. Δυο πυροσβεστικά με τα πληρώματα τους χρειάστηκαν για καταφέρουν μετά από προσπάθειες μια ώρας να απεγκλωβίσουν τον νεαρό από την χαράδρα ο οποίος και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο , ενώ οι άντρες του Α.Τ Ροδου παιρνουν καταθεση αυτή την ώρα απο το ζευγαρι.Στο τοπο του συμβαντος πηγαν και ανδρες του εγκληματολογικου.
 

VIDEO: Νέες topless φωτογραφίες της Pippa Μiddleton

Η Pippa Μiddleton η σέξι αδερφή της Catherine, μετά τις σέξι πόζες στις οποίες την είδαμε να στήνεται τις προηγούμενες ημέρες φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, τώρα ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και με μαγιό.
Παρέα με τον William και την Catherine, η σέξι Pippa απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Ibiza, στο πολυτελές γιότ του θείου της, Gary Goldsmith.
Φορώντας άσπρο μπικίνι και με εμφανώς παιχνιδιάρικη διάθεση, η Pippa αποδεικνύεται δεινή κολυμβήτρια!
Ακροβατικά, βουτιές και μακροβούτια δίνουν και παίρνουν όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, με τον Willam μάταια να προσπαθεί να μιμηθεί τις κολυμβητικές φιγούρες της κουμπάρας του!
Η Catherine από την άλλη, φαίνεται πιο ήσυχη σε σύγκριση με την αδερφή της, με τον William να μην σταματά να την πειράζει.
Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες, οι αδερφές Middleton είναι κορμάρες! Ωστόσο στα οπίσθια κάλλη κερδίζει με διαφορά η Pippa! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε και το group που έχει δημιουργηθεί στο Facebook προς τιμήν των... "προσόντων" της.
Για το τέλος πάντως, σας φυλάξαμε το καλύτερο! H Pippa, στις ίδιες διακοπές, έκανε topless ηλιοθεραπεία. Η εν λόγω φωτογραφία, τραβήχτηκε τη στιγμή που η Pippa είχε ξεχάσει ότι την παρακολουθούν οι paparazzi, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει αβίαστα το πάνω μέρος του μαγιό της!
Ακόμα πιο hot λεπτομέρεια; μπροστά ήταν ο ίδιος ο Πρίγκιπας William, ο οποίος είδε φάτσα κάρτα το θέαμα, που αν κρίνουμε από την χαλαρή του αντίδραση, δεν τον "χάλασε" κιόλας.

Κηδεία μεγαλοτσιγγάνας....Δε νομίζω ότι έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο...!!!


Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε!!!

Λεπτομέρειες που σκοτώνουν: το 15λιτρο chivas και η plasma TV!!!

Η ανιψιά του Osama Bin Laden φωτογραφίζεται γυμνή

Το περιοδικό GQ φιλοξενεί τη Wafah Dufour όπως τη γέννησε η μαμά της...
Μπορεί ο περιβόητος Osama Bin Laden να μας άφησε χρόνους, φαίνεται όμως πως η οικογένειά του θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Αυτή τη φορά, ευτυχώς δεν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική ενέργεια, αλλά για μία ιδιαίτερα αισθησιακή φωτογράφιση της 26χρονης ανιψιάς του.
Η Wafah Dufour είναι η πιο γνωστή από τα 300 ανίψια του Laden, κόρη του Yeslam Bin Laden, ο οποίος ήταν ετεροθαλής αδελφός του καταζητούμενου Osama και θεωρείτε και αυτός νεκρός.
Η σέξι φωτογράφιση της κυρίας Laden, όχι μόνο έχει κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς το να ποζάρει ολόγυμνη στην μπανιέρα, κρατώντας μόνο ένα ποτήρι σαμπάνια δεν είναι και το πιο σύνηθες θέαμα για μία μουσουλμανική οικογένεια.
Το κορίτσι βέβαια που έχει ζήσει στο Los Angeles, στην Σαουδική Αραβία, αλλά και την Γενεύη και έχει τελειώσει Νομική στην Ελβετία, στο πανεπιστήμιο Columbia, δεν αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα καταπιεσμένης κόρης, αλλά πιο πολύ κοσμοπολίτισσας που γυρνά τον κόσμο μαζεύοντας εμπειρίες και ζώντας τη ζωή της όπως κάθε κοπέλα της ηλικίας της.
Εμείς είμαστε μαζί της και αν κρίνουμε από τα προσόντα της θα πάει σίγουρα πολύ μπροστά!
queen.gr

Το πριγκιπικό ζεύγος όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

Σε κάθε πριγκιπική ιστορία υπάρχουν κάποιες πτυχές που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας...
Σκοτεινές, προκλητικές, ανομολόγητες και

Εγκατέλειψε το μωρό της στο παγκάκι

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον κόσμο γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής, αφού το εγκατέλειψε η ίδια του η μητέρα.
Ο λόγος για ένα αγγελούδι επτά μηνών το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε ένα παγκάκι στην Ομόνοια. Το βρέφος βρήκε μια περαστική γυναίκα και ενημέρωσε την αστυνομία, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, στο παρελθόν η μητέρα του είχε συλληφθεί όχι μία, αλλά δύο φορές για επαιτεία και εξώθηση ανηλίκου σε επαιτεία!
Τη θλιβερή διαπίστωση για το επτά μηνών αγγελούδι έκαναν οι άνθρωποι του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει στήριγμα σε χιλιάδες κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά. Οπως διαπίστωσαν ανατρέχοντας στο αρχείο της οργάνωσης, άλλες δύο φορές είχαν κληθεί να στηρίξουν το μωράκι μετά από ανώνυμες καταγγελίες πολιτών που ανέφεραν ότι είχαν δει τη μητέρα να επαιτεί στα φανάρια έχοντας στην αγκαλιά της το επτά μηνών βρέφος!
Και τις δύο φορές το αγοράκι είχε επιστραφεί στη μητέρα του, η οποία είναι υπήκοος Ρουμανίας, όμως τελικά έγινε αυτό που φοβούνταν όλοι στον σύλλογο: «Τις δύο φορές που το είχαμε αναλάβει ήταν βρόμικο και ταλαιπωρημένο. Τώρα το βρήκε μια γυναίκα εγκαταλειμμένο σε ένα παγκάκι και το πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Αφού του παρείχαμε όλες τις απαραίτητες φροντίδες, το μεταφέραμε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Οπως είπαν οι γιατροί, είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα» δήλωσε στην «Espresso» η κοινωνική λειτουργός της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής για τα Παιδιά SOS -1056, Αντιγόνη Δήμα, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αδυναμία του κρατικού μηχανισμού να προστατεύσει τα παιδιά-θύματα κακοποίησης και εγκατάλειψης.
Ακόμη πιο αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλου: «Τέτοια φαινόμενα είναι σχεδόν καθημερινά: φερόμενες ως μητέρες να εγκαταλείπουν τα παιδιά τους ή να τα εξωθούν στην επαιτεία. Παρά τις δικές μας προσπάθειες, είναι στο χέρι των εισαγγελικών αρχών και του κράτους να αποφασίσουν τι θα απογίνουν αυτά τα παιδιά. Πρέπει να τα στηρίζουμε και όχι να τα πετάμε σαν σκουπίδια» επισήμανε ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος ανέφερε ως παράδειγμα ένα ακόμη περιστατικό που καταδεικνύει τη δυσλειτουργία και τον παραλογισμό του συστήματος. Οπως είπε χαρακτηριστικά, πριν από λίγες μέρες συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές οι οποίες είχαν επιχειρήσει να κλέψουν ένα κοσμηματοπωλείο.
«Στην αγκαλιά τους κρατούσαν και δύο μωρά, τα οποία αντί να τα αναλάβει κάποια κοινωνική υπηρεσία, το κράτος αποφάσισε να επιστραφούν στις δύο γυναίκες όταν αυτές αφέθηκαν ελεύθερες» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος!
Espressonews

Μητέρα εξωθούσε στη ζητιανιά τον 8χρονο γιο της!

Στους δρόμους να ζητιανεύει, εξωθούσε μια 24χρονη Ελληνίδα μητέρα τεσσάρων παιδιών τον 8χρονο γιο της! Άνδρες της ΟΠΚΕ που αντιλήφθηκαν την κατάσταση, συνέλαβαν την γυναίκα στο Λιστόν στην Κέρκυρα.
Η μητέρα, βρίσκεται αντιμέτωπη τώρα με την κατηγορία της παραμέλησης αποτροπής από επαιτεία.
Η σύλληψη της 24χρονης έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν οι αστυνομικοί την εντόπισαν να εξωθεί το ένα από τα τέσσερα παιδιά της, να ζητήσει χρήματα από τους θαμώνες των καταστημάτων.

Η γυναίκα που μπορεί να ξελογιάσει κάθε άντρα

Μην είναι οι πλούσιες καμπύλες; Μην είναι τα γαλανά τα μάτια; ...
Μην είναι τα δίμετρα τα πόδια; Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχει μια πλειάδα ατού που πρέπει να διαθέτει μια γυναίκα για να κατακτήσει πέρα για πέρα κάθε αρσενικό, και

Κέρασε πικρό . . . Καφέ στον Μπατατούδη χωρίς να το θέλει!

Ερήμην σε άλλα 3 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ.Μπατατούδης.
Η δικαστική απόφαση δεν έγινε αντιληπτή ούτε από τον μηνυτή Παντελή Καφέ, ο οποίος έχει ικανοποιηθεί και δεν είχε λόγο συνέχισης της αντιδικίας!
Στο ίδιο δικαστήριο καταδικάστηκε σε εξάμηνη φυλάκιση ερήμην και ο πρώην πρόεδρος του "Δικεφάλου του Βορρά" Π.Καλαφάτης.
Μόλις ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πληροφορήθηκε την απόφαση, έστειλε τον δικηγόρο του για να παύσει τη δίωξη κατά Μπατατούδη-Καλαφάτη.

Το Νησί: Η συγκλονιστική έξοδος από τη Σπιναλόγκα

Εντονη συγκίνηση μπροστά και πίσω από τις κάμερες στη συγκλονιστική έξοδο από τη Σπιναλόγκα.
Μάλιστα, σε αυτήν παρευρίσκονταν η συγγραφέας του best-seller και η σεναριογράφος της σειράς του Mega συμμετέχοντας ενεργά στην αποχώρηση των χανσενικών από το νησί.
Ανθρωποι που έζησαν σχεδόν μια ολόκληρη ζωή μακριά από τις οικογένειές τους, θεραπευμένοι πλέον, αποχωρούν από το νησί με δάκρυα στα μάτια. Το γύρισμα ήταν από τα πρώτα που πραγματοποιήθηκαν για την πετυχημένη σειρά, διήρκεσε δέκα ώρες και το νησί γέμισε βάρκες.
Σε μία από τις συγκλονιστικές στιγμές για τη Σπιναλόγκα, η Βικτόρια Χίσλοπ και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου περνούν μπροστά από τις κάμερες και βιώνουν αυτά που περιγράφουν στο βιβλίο και στο σενάριο, αντίστοιχα, μπαίνοντας στη γραμμή και ακολουθώντας την πορεία της εκκένωσης. Η Βικτόρια Χίσλοπ συνοδευόμενη από τον Μανώλη Φουντουλάκη, τον πρώην χανσενικό που έδωσε όλες τις λεπτομέρειες στη συγγραφέα, και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, με μαντίλι στα μαλλιά και έναν νεαρό κομπάρσο στο πλευρό της. Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και η Ηλέκτρα (Κατερίνα Μισιχρόνη) αγκαζέ με τον Δημήτρη (Νεκτάριο Λουκιανό), κάνοντας όνειρα για μια νέα αρχή στη ζωή τους.
«Ηταν ένα συγκλονιστικό αλλά και δυναμικό γύρισμα. Θυμάμαι να βγαίνω από τη σήραγγα, να κατηφορίζω προς την προβλήτα και να φτάνω στις βάρκες που θα μας πάνε στην απέναντι όχθη. Παράλληλα να σας πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα. Επρεπε να συγχρονιστούν πάρα πολλοί ηθοποιοί και κομπάρσοι, ενώ δύσκολο ήταν και το κομμάτι της ρύθμισής μας για την έξοδο με τις βάρκες» δηλώνει στην «Espresso» η Κατερίνα Μισιχρόνη, που έζησε τη στιγμή της εξιλέωσης των ανθρώπων που για χρόνια έμειναν εγκλωβισμένοι στο νησί.
Στο πολύωρο γύρισμα, μάλιστα, μάθαμε ότι η συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ ήταν ευδιάθετη και γεμάτη ενέργεια. «Η Βικτόρια είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που αγαπά πολύ την Ελλάδα και την Κρήτη. Η αγάπη αυτή μεταφέρθηκε και στο γύρισμα» μας λέει άνθρωπος που βρέθηκε στο γύρισμα. Σίγουρα, πάντως, όσο η πετυχημένη σειρά πλησιάζει προς το τέλος της τόσο θα παίρνουν φωτιά οι τηλεθεάσεις.
- Εξελίξεις, όμως, και στο αρχοντικό των Βανδουλάκηδων, που θα οδηγήσουν και στο τραγικό φινάλε. Ο Μανώλης (Αιμίλιος Χειλάκης) φεύγει για να αναλάβει τα κτήματα του θείου του στη Μεσσαρά. Η Αννα (Ευγενία Δημητροπούλου) χάνει κάθε ελπίδα, αλλά χαίρεται όταν ο Αντρέας (Γιάννης Στάνκογλου) της λέει να πάνε μαζί να τον επισκεφτούν. Τελικά, ο Αντρέας πηγαίνει μόνος του και βρίσκει τον ξάδερφό του. Η Αννα δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευσή της μπροστά στα πεθερικά της και συγκρούεται με τον άντρα της όταν αυτός επιστρέφει από τον Μανώλη.
Espressonews

«Βαριές» ποινές για ΑΕΚ και Ατρόμητο

Με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και πρόστιμο – μαμούθ 292.500 ευρώ, τιμώρησε την ΑΕΚ η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί της στον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Η ομάδα του Περιστερίου, θα δώσει τη νέα σεζόν δύο αγώνες χωρίς τον κόσμο της, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο αξίας 60.000 ευρώ. Ακόμα, ο αθλητικός δικαστής κάλεσε τον τεχνικό του Ατρομήτου, Γιώργο Δώνη, να ανακαλέσει εντός 15 ημερών, μέρος των δηλώσεών που είχε κάνει μετά τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος…
newsbomb.gr

Με 2,5 ευρώ κέρδισε στο τζόκερ 1,3 εκατ!

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. 
Ένας Θεσσαλονικιός φαίνεται ότι είχε μπόλικη τύχη καθώς με μόλις 2,5 ευρώ και ένα δελτίο από τα έτοιμα κέρδισε μια ολόκληρη περιουσία!
Ύστερα από διπλό τζακ ποτ στο τζόκερ μαζεύτηκε ένα ποσό που ονειρεύεται ο κάθε ένας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου που παίχτηκε το τυχερό δελτίο, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.
Εμείς να του ευχηθούμε καλοφάγωτα!
Star

Τρώει 22 σκορπιούς ζωντανούς!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...
periergaa
Δείτε περισσότερα θέματα

Πάτρα: Επιχειρηματίας εξωθούσε στην πορνεία 20χρονη

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης αποκάλυψαν υπόθεση μαστροπείας και συνέλαβαν... τον 40χρονο επιχειρηματία που φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία μία 20χρονη κοπέλα. Αστυνομικός της Ασφάλειας

Λαμία: Προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη στη μέση του δρόμου

Δύο άγνωστοι άνδρες την άρπαξαν με την βία, ενώ μιλούσε στο κινητό, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της.
Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει χτυπώντας τον

Μένει στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς

Η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κέβιν Μιραλάς, διήρκησε λίγο και είχε αίσιο τέλος, αφού ο Βέλγος συμφώνησε και θα μείνει στο Λιμάνι μέχρι το 2014, με ρήτρα 8.000.000 ευρώ. "Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν MVP, παιδιά και αποπαίδια. Είμαστε όλοι το ίδιο", του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο 24χρονος απάντησε πως έχει την ίδια φιλοσοφία και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Σάββατο, ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να βρεθεί τετ α τετ με τον Βέλγο άσο και τελικά λίγα 24ωρα αργότερα, το έκανε πράξη.
Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε με τον 24χρονο άσο και τελικά κατάφεραν να βρουν μια χρυσή τομή, αφού συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το 2014.
Το κλίμα ήταν καλό, αφού από την πλευρά του ο Κέβιν Μιραλάς έλεγε συνεχώς πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι και γι' αυτό ζήτησε ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε την επιθυμία να τον κρατήσει, κάτι που συνέβη.
"Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι μια οικογένεια και θέλουν να έχουμε ομοψυχία, σύμπνοια όλοι! Παίκτες, προπονητές, μέχρι και τον τελευταίο εργάτη, είναι όλοι ίδιοι. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα διαταράξει όλα αυτά (εννοώντας τον Ενροτό). Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, MVP και πρώτοι σκόρερ. Όλοι βοηθούν για το κοινό καλό του Ολυμπιακού. Προχωράμε μαζί", ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς, συμφώνησε απόλυτα απαντώντας: "Την ίδια φιλοσοφία έχω και εγώ πρόεδρε. Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό". Κάπως έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.
Το ραντεβού κράτησε λίγα λεπτά, αφού οι δύο πλευρές δεν είχαν πολλά να πουν. Ήθελαν να πορευτούν τα επόμενα χρονιά μαζί και το έκαναν. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν συνηθίζει να... αργοπορεί και όταν αναλαμβάνει δράση, τα βγάζει εις πέρας θετικά, όπως συνέβη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, κατάφερε λοιπόν με αστραπιαίες κινήσεις και με την δική του ξεχωριστή στρατηγική, να κρατήσει τον Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι. Βέβαια, το ήθελε εξίσου και ο ίδιος και βγάζοντας από την μέση τον Κριστόφ Ενροτό και τις παράλογες απαιτήσεις του, έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα.
Σ' ότι αφορά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014, ενώ η ρήτρα θα είναι στα 8.000.000 ευρώ. Ο Βέλγος άσος, θα πάρει τα λεφτά που προέβλεπε η συμφωνία τους όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό, όμως δεν αποκλείεται μα κάποια... δωράκια, να φτάσει τα 1.500.000 ευρώ, καθώς συμφώνησε μέσα σε 5 λεπτά!

Η γιαγιά..... Michael Jackson! [video]

Το ταλέντο δεν έχει ηλικία και αυτό το απέδειξε μια 65χρονη γιαγιά από την Κίνα, που εκτέλεσε άψογα μια χορογραφία αλά

Πλακώθηκαν Σισέ - Κάρα!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γιώργος Καραγκούνης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη λήξη του παιχνιδιού με αφορμή μια κακή σέντρα του «τυπάρα».
Η ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ από τον ΠΑΟΚ έφερε νεύρα στο πράσινο στρατόπεδο. Ο πιο εκνευρισμένος από όλους ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ και... ξέσπασε στα αποδυτήρια. Ο Γάλλος φορ του Τριφυλλιού με αφορμή την τελευταία φάση του αγώνα (σ.σ. μια κακή σέντρα του Καραγκούνη) πήγε στον «Κάρα» και του είπε: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Ούτε μια σέντρα δεν μπορείς να βγάλεις;».
Ο διεθνής μέσος απάντησε στον συμπαίκτη του τονίζοντάς του: «Σταμάτα να μιλάς επιτέλους. Έχω και εγώ νεύρα», με τον Σισέ να απαντά: «Όσο θέλω θα μιλάω και θα λέω ό,τι θέλω».
Εκείνη τη στιγμή τα αίματα «άναψαν» και ακούστηκαν πολλά «γαλλικά», αλλά οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση.
Το επεισόδιο έληξε ολοκληρωτικά μόλις ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άκουσε τις φωνές και μπήκε στα αποδυτήρια: «Κόφτε το εδώ όλοι. Τι είναι αυτά που κάνετε; Δεν γίνεται να αντιδράμε έτσι;. Kοιτάξτε όλοι να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αρχίζει αύριο η απογραφή

Θα κρατήσει μέχρι τις 24 Μαΐου. 
Θα υπάρξουν υψηλά πρόστιμα σε όσους δεν απογραφούν. Χρηστικές πληροφορίες για την απογραφή.
Ξεκινά την Τρίτη 10 Μαΐου η γενική απογραφή που

Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοιχτά της Νισύρου

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 09:50 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, ανατολικά της

Πρωταθλήτρια Ελλάδας... η Μακεδονία!

Τόσο στους Παίδες όσο και στους Νέους, η 2η Περιφερειακή ομάδα (ΕΠΣ Μακεδονίας, Κιλκίς, Πέλλας, Σερρών, Χαλκιδικής)...θριάμβευσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Good League ΟΠΑΠ 2010-2011. Στους τελικούς της διοργάνωσης που διεξήχθησαν, παρουσία του προέδρου της

Εφορία: Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον «κλειδάριθμο»

Σε ποιες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικός – 15 απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα φορολογουμένων. Συνωστισμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις εφορίες καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι σπεύδουν να

Θλιβερή η κατάσταση για τον Ηρακλή. Το αίσχος της Ε.Π.Ο. αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς με εθνική προδοσία!

Το ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εδώ και χρόνια είναι ένα σιχαμερό συνοθύλευμα εντολοδόχων των νονών του ελληνικού ποδοσφαίρου το γνωρίζουμε όλοι οι Ελληνες που ασχολούμαστε με

Γεωργούλης έφυγε, Τσίρκοβιτς ήρθε!

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη αμέσως μετά τον αγώνα με τον Εθνικό, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Θύμιο Γεωργούλη και την πρόσληψη του

Πανελλήνιες 2011: τι αλλάζει για βάσεις-εισακτέους

Νέα δεδοµένα θα βρουν φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι περίπου 100.000 υποψήφιοι. Πώς θα επηρεάσουν οι

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από διάφορες πόλεις

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πολλές πόλεις έχουν χτιστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να παρέχουν στους κατοίκους άμεση και εύκολη πρόσβαση παντού! Όλες οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από αεροπλάνο. 
Eden Prairie, Φλόριντα

Deer Crest, Καλιφόρνια
 

Οικοδομικό διαμέρισμα, Αριζόνα
 Οικοδομικό διαμέρισμα, Νεβάδα

 Skye Isle, Φλόριντα
 Οικοδομικό διαμέρισμα, Νεβάδα

Housing Subdivision, Αριζόνα 
Housing Subdivision, Νεβάδα 
Sterling Ridge, Φλόριντα 

Βόλτα στα κανάλια της Βενετίας μέσα απ' τον υπολογιστή σας

Το έχετε καημό που δεν καταφέρατε ποτέ να κάνετε έστω κι ένα ταξίδι αστραπή στη Βενετία; Η λύση βρέθηκε. 
Πλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε την πόλη των Δόγηδων χωρίς να

Ραδιενεργό τσάι κοντά στο Τόκιο!!!

Υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας ανιχνεύτηκαν σε φυτείες τσαγιού κοντά στο Τόκιο, όπως  ανακοίνωσαν αξιωματούχοι, την ίδια ώρα που συνεχίζεται η διαρροή από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.
Συγκεκριμένα, σε φύλλα τσαγιού από την περιοχή Μιναμιασιγκάρα της περιφέρειας Καναγκάουα, νοτιοδυτικά της ιαπωνικής πρωτεύουσας ανιχνεύτηκαν 570 μπεκερέλ καισίου ανά κιλό, διευκρίνισαν οι τοπικές αρχές.
Οι αρμόδιοι στην περιφέρεια αυτή απαγόρευσαν την πώληση τσαγιού και ζήτησαν να αποσυρθούν όλα τα προϊόντα τσαγιού από τα καταστήματα.
"Είναι η πρώτη φορά που ανιχνεύεται υψηλό επίπεδο ραδιενέργειας σε αγροτικά προϊόντα στην περιοχή μας", τόνισε εκπρόσωπος της Γεωργικής Υπηρεσία της Περιφέρειας.
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε περισσότερα θέματα

Δείτε: Περιστρέφει το κεφάλι του κατά 180 μοίρες !!!

Όσοι αντέχετε δείτε το βίντεο...

Για τρίτη φορά το ίδιο βρέφος σε σκουπιδοτενεκέ!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της αναποτελεσματικότητας του συστήματος, το οποίο αδυνατεί να προστατεύσει τα παιδιά-θύματα. Η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS – 1056» ενημερώθηκε από τις

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις!

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας για να ολοκληρωθούν στις 25 Μαΐου με την εξέταση στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι εισακτέοι στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012 θα φτάσουν τους 74.440.
Δείτε περισσότερα θέματα

Νεκρός 23χρονος παίκτης μπάσκετ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών ο Τόμας Κομπαορέ.Ο 23χρονος σέντερ από την Μπουρκίνα Φάσο απεβίωσε μετά από

Συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί σε απόγνωση!

Η περικοπή των επιχορηγήσεων προς τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερεί επί μήνες η πληρωμή των συμβασιούχων καθηγητών. Περίπου 2.000 είναι οι καθηγητές των πανεπιστημίων που εργάζονται με συμβάσεις και 3.500 των ΤΕΙ. Οι περισσότεροι είναι απλήρωτοι από τις αρχές του χρόνου, καθώς η μισθοδοσία τους καλύπτεται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και όχι από το δημόσιο λογιστικό.
Η μείωση των τακτικών επιχορηγήσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ μεσοσταθμικά κατά 16% έχει οδηγήσει τις περισσότερες διοικήσεις σε μετάθεση των υποχρεώσεών τους. Η μείωση είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς οι πληρωμές από τον τακτικό προϋπολογισμό τους πρώτους μήνες του 2011 για τις λειτουργικές δαπάνες περιορίστηκαν στο μισό, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται ούτε τα έξοδα στέγασης, φύλαξης και σίτισης. Με εξαίρεση περιφερειακά πανεπιστήμια, όπως του Αιγαίου και της Κρήτης, τα άλλα ιδρύματα αδυνατούν να καταβάλουν τους μισθούς των συμβασιούχων.
Η κατάσταση στις πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης δεν είναι καλύτερη για τους συμβασιούχους. Περίπου 6.000 δάσκαλοι και 20.000 καθηγητές που εργάζονται με συμβάσεις δεν έχουν πληρωθεί από τον Απρίλιο. Στα δημόσια ΙΕΚ οι πληρωμές έχουν σταματήσει από το 2008. Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας υποσχέθηκε ότι η καταβολή των δεδουλευμένων θα ξεκινούσε τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί το επόμενο τετράμηνο, ωστόσο το ένταλμα πληρωμής δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το Γενικό Λογιστήριο. Η συνολική δαπάνη υπολογίζεται σε 30 με 35 εκατ. ευρώ και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν εξοφληθεί ανέρχονται σε 3.000. Παγωμένες από πέρυσι είναι οι πιστώσεις για τους ερευνητές (ΕΘΙΑΓΕ, «Δημόκριτος», ΙΓΜΕ).
 http://www.enet.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Πότε πουλήθηκε η πρώτη Coca Cola;

Στις 8 Μαΐου του 1886, και ενώ το Άγαλμα της Ελευθερίας κατασκευαζόταν λίγο παρακάτω, ο John Stith Pemberton, παλαίμαχος του Εμφυλίου πολέμου και φαρμακοποιός στην Ατλάντα είχε μια έμπνευση

Φυτικό «βιάγκρα» έπαιρνε ο Μπιν Λάντεν!

Βρέθηκε στο φαρμακείο του σιρόπι για τη... λίμπιντο
Φυτικό βιάγκρα χρησιμοποιούσε ο ηγέτης και ιδρυτής της Αλ Κάιντα, όσο διάστημα διέμενε στο κρησφύγετό του, στο Πακιστάν. Οι αμερικανοί κομάντο ανακάλυψαν στο φαρμακείο του Οσάμα το σιρόπι με την εμπορική ονομασία «Avena», που περιέχει εκχύλισμα βρώμης και είναι ιδανικό για άντρες με στυτική δυσλειτουργία καθώς αυξάνει τη λίμπιντο.
Εκτός από τα… βιάγκρα, οι Αμερικανοί ανακάλυψαν και άλλα φάρμακα για την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της νεφρικής ανεπάρκειας και διάφορα παυσίπονα.
Σύμφωνα, πάντως, με δηλώσεις της νεότερης συζύγου του, της 29χρονης Αμάλ, ο Λάντεν δεν ήταν ποτέ σε… κακή φόρμα και δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους νεφρούς του.

Μικρός Τελικός Euroleague 2011: Real Madrid – Montepaschi Siena 62-80 (video)

Η Montepaschi Siena επικράτησε στο «Palau Sant Jordi» με 62-80 της Real Madrid στον μικρό τελικό του Final Four της Euroleague και κατέκτησε την

Σιάτιστα-ΑΣ Πεντάβρυσου 8.5.2011


Δείτε το γκόλ της νίκης!!!!

Πηγή

Δείτε περισσότερα θέματα

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ- ΠΟΛΥΔ - ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 3-6 (2-2)

Σάββατο 7/5/2011
Γήπεδο Κοκκινιάς
25 η Αγωνιστική
 Νικηφόρο το πέρασμα της ΑΕΠ και από την Κοκκινιά, καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ

Formula 1: Turkish Grand Prix 2011 – Πρώτος ο Vettel

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, κατέκτησε την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull είδε πρώτος την