ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ: Ένα βλέμμα αξίζει όσο χίλιες λέξεις

Βγάζουν... φωτιές...

VIDEO: Τζούλια Αλεξανδράτου: Οι φήμες περί θανάτου της, το εξώδικο και το ξέσπασμά της

Μία φήμη που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες, ότι δήθεν η Τζούλια Αλεξανδράτου...
είναι νεκρή, έχει κάνει άνω κάτω τη ζωή της ίδιας η οποία μάλιστα δεν έμεινε και σταυρωμένα τα χέρια αλλά έστειλε και εξώδικο εναντίον του blog που όπως υποστηρίζει δημοσίευσε αυτές τις φήμες.


Φυσικά μία τέτοια φήμη, περί θανάτου της σέξι ξανθιάς έφτασε μέχρι και τα γραφεία του gossip-tv.gr το οποίο έσπευσε να μάθει τι ακριβώς συνέβη στην Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία φανερά ταραγμένη με ό,τι μεσολάβησε καθώς το τηλέφωνό της εδώ και λίγες ώρες έχει πάρει φωτιά, μίλησε για την περιπέτειά της. "Νιώθω αηδία, αηδία, αηδία…" δηλώνει η ίδια και συνεχίζει:


"Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Αυτή τη φορά ξεφύγανε από τα πλαίσια μιας απλής εξύβρισης, ηθικής εξόντωσης και διασυρμού. Θα κινηθώ νομικά εξαντλώντας κάθε όριο για να δικαιωθώ. Δεν με ενόχλησε που με θέλουν νεκρή αλλά το ότι το κάνουν για να διαφημιστούν και να δημιουργήσουν καλές σχέσεις στα blogs που τα δημοσιεύουν.


Σε μια εποχή που ο κόσμος αρχίζει να εμπιστεύεται το ίντερνετ κι εγώ πρώτη από όλους αφού σε μια εβδομάδα είναι στον αέρα το μεγάλο μου reality το οποίο θα μεταδίδεται 24ώρες το 24ώρο από το διαδίκτυο είναι λυπηρό, άδικο, απαράδεκτο πρώτα για τους «επαγγελματίες» και μετά για τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται οι ειδήσεις, να χάνεται κάθε αξιοπιστία με τη διάδοση τέτοιων σοβαρά ανυπόστατων θεμάτων. Γνωρίζετε καλύτερα από εμένα ότι η αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας επιβάλει τη διασταύρωση μιας είδησης.


Πολύ περισσότερο όταν αφορά τη ζωή ενός ανθρώπου. Όσοι δημοσίευσαν αυτό το κείμενο το έκαναν είτε επειδή δεν μπορούν να με προσεγγίσουν επαγγελματικά και θέλουν την καταστροφή μου είτε επειδή ανήκουν στο συρφετό αυτών που με περιτριγυρίζουν και το μόνο που θέλουν είναι να με ρουφήξουν. Δεν θα τους περάσει όμως θα τους πατήσω κάτω. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται μία τέτοια είδηση απλώς πρώτη φορά πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα.


Και για να τελειώνουμε, αν αποφασίσω να πεθάνω, θα σας το πω! Αυτή την Τρίτη στην εκπομπή μου στο Extra3 στις 21:00 θα ακούσουν όσα πρέπει να ακούσουν αυτοί που βάλθηκαν να με ξεκάνουν. Eγώ είμαι σκυλί μαύρο και δεν σηκώνω τέτοια. Έμαθα στη ζωή μου να αγωνίζομαι από τα 12. Δεν είμαι θεριό είμαι η Τζούλια Αλεξανδράτου και θέλω να γνωρίσω την Pipa της Αγγλίας, θυμηθείτε το!"

gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Το στριπτίζ της Μαρίας Κορινθίου

Μια στριπτιζέζ θα υποδυθεί την επόμενη τηλεοπτική περίοδο η Μαρία Κορινθίου.
Από τον Αύγουστο η ηθοποιός θα μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αναβύσσου και Λευκωσίας καθώς συμφώνησε με τον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό Sigma να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα δραματική σειρά που πραγματεύεται τον έρωτα μιας χορεύτριας αισθησιακού χορού και ενός άνδρα κατά πολύ μεγαλύτερού της.
Τον εν λόγω κύριο στη νέα σειρά θα υποδυθεί ο πατέρας του ηθοποιού Τόνι Δημητρίου, Κώστας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Η ιστορία του πορνό σινεμά στην Ελλάδα και αλλού

Με τον όρο λαϊκό σινεμά καθιερώθηκε να δηλώνουμε τις ταινίες που δεν...
προϋποθέτουν καμία καλλιτεχνική αναζήτηση.
Στη μεταπολεμική Ελλάδα, την εποχή που ο κινηματογράφος μονοπωλούσε το φιλοθεάμον κοινό, το περιεχόμενο των λαϊκών κινηματογράφων περιστρεφόταν, αποκλειστικά, στα γουέστερν, στα πολεμικά, τα ψευτοθρίλερ, τα καράτε, ενώ μετά το 1970 παρουσιάζονται συστηματικά και οι πρωτες «αισθησιακές» ταινίες.


Την πελατεία αυτών των αιθουσών, σύμφωνα με τον Γιώργο Λαζαρίδη στο βιβλίο του «Φλας Μπακ: Μία ζωή σινεμά» (εκδόσεις Λιβάνη), αποτελούσαν: «Στέκια της περιθωριακής αλητείας, των φανατικών χασομέρηδων, πρόχειρη λύση των άστεγων περαστικών, φροντιστήρια μαγκιάς στα προαλειφόμενα «σκληρά αντράκια», προσφιλές καταφύγιο των κοπανατζήδων όλων των γυμνασίων της Αθήνας».




Ήδη από την δεκαετία του 1970 ο όρος λαϊκός σινεμά εκχυδαϊστηκε και προσδιόριζε, σχεδόν αποκλειστικά την πορνογραφική ταινία ή αλλιώς τσόντα (ο όρος παράγεται από τον Ιταλικό ρήμα

Νταλίκα παρέσυρε Αφγανό

Στο νοσοκομείο με κατάγματα στα χέρια και στα πόδια νοσηλεύεται ένας Αφγανός που προσπάθησε νωρίτερα να μπει στο εσωτερικό νταλίκας. Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα.
Ο οδηγός της νταλίκας που βρισκόταν εν κινήσει παρέσυρε και τραυμάτισε τον Αφγανό. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και διακόμισε τον τραυματία στο νοσοκομείο.
Πηγή: thebest

Ταξίδευε «φορτωμένος»

Συνελήφθη, σήμερα στις 13:00, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 48χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός των αποσκευών του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) μια πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 170,00 γραμμαρίων
β) μία πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 120,00 γραμμαρίων γ) μία πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 1,8 γραμμαρίων δ) τρία (03) δισκία, τα οποία περιείχαν μεθαδόνη σε μορφή σκόνης και ε) μία συσκευασία αλουμινόχαρτου, η οποία περιείχε πιθανόν σκόνη μεθαδόνης βάρους 1,5 γραμμαρίων.
Επίσης κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 200,00 ευρώ.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Μετανάστες επιτέθηκαν σε λιμενικό

Βραδινές ώρες χθες, εντός λιμένα Πάτρας, στέλεχος του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, κατά την εκτέλεση υπηρεσίας στην Πύλη Νο 5, δέχτηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα παράνομων μεταναστών που βρισκόταν εκτός της περίφρακτης ζώνης. Το ανωτέρω στέλεχος Λ.Σ. με ελιγμούς απέφυγε τον τραυματισμό του ενώ συνελήφθη ένας εκ των επιτιθέμενων,
ο οποίος οδηγήθηκε στο Λιμενικό κατάστημα, αρνούμενος να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Κυπελλούχος η Σίτι

Περίμενε 35 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει έναν τίτλο…
Η Μάντσεστερ Σίτι με τέρμα του Γιάγια Τουρέ στο 74ο λεπτό του τελικού του FA CUP κόντρα στη Στόουκ έφτασε στην κατάκτηση του 5ου Κυπέλλου Αγγλίας στην ιστορία της.
Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε διάστημα λίγων ωρών οι δύο μεγάλοι τίτλοι στην Αγγλία κατέληξαν στις ομάδες του Μάντσεστερ.Περίμενε 35 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει έναν τίτλο… Η Μάντσεστερ Σίτι με τέρμα του Γιάγια Τουρέ στο 74ο λεπτό του τελικού του FA CUP κόντρα στη Στόουκ έφτασε στην κατάκτηση του 5ου Κυπέλλου Αγγλίας στην ιστορία της.
Με αυτόν τον τρόπο μέσα σε διάστημα λίγων ωρών οι δύο μεγάλοι τίτλοι στην Αγγλία κατέληξαν στις ομάδες του Μάντσεστερ.
bettv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Λούκας Γιώρκας - Stereo Mike σε κόμικς!

Μόλις λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά της Eurovision, μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν οι φαν της ελληνικής αποστολής στον ίδιο τον Λούκα Γιώρκα και τον Stereo Mike που απόψε θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής.
Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κόμικς φωτογραφίες των δύο ερμηνευτών των οποίων το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο ενόψει του σημερινού τελικού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.
Φυσικά ο λόγος ύπαρξης των συγκεκριμένων κόμικς δεν είναι άλλος από την ανάγκη των φαν της ελληνικής αποστολής για προώθηση του τραγουδιού Watch my dance που εκπροσωπεί στην ευρωπαϊκή φιέστα τραγουδιού την Ελλάδα. Προφανώς πολύ πετυχημένη σκέψη...
Πηγή: showtime-cy

Οφθαλμός αντί οφθαλμού !!!

Ο Ματζίντ Μοβαχεντί πρόκειται να τυφλωθεί με τη ρίψη πέντε σταγόνων οξέος σε κάθε μάτι κάποια στιγμή εντός της ημέρας σήμερα Σάββατο. Η ποινή αυτή του επιβλήθηκε διότι είχε ρίξει με έναν κουβά οξύ στην Αμενέχ Μπαχραμί, η οποία είχε απορρίψει τις επίμονες προτάσεις του να τον παντρευτεί !!!Η Μπαχραμί ζει στην Ισπανία, αλλά εκτιμάται πως ίσως επιστρέψει στο Ιράν για να εγχύσει προσωπικά το οξύ στα μάτια του δράστη.
Έχει υποβληθεί σε 17 εγχειρήσεις μετά την επίθεση, από την οποία έχασε το ένα μάτι ακαριαία. Οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν το 40% της όρασής της από το άλλο μάτι, αλλά η γυναίκα τυφλώθηκε εντελώς εξαιτίας μιας μόλυνσης.
Η Διεθνής Αμνηστία υποστηρίζει ότι δεν δικαιολογείται επ' ουδενί η επιβολή μιας τέτοιας ποινής. «Ανεξαρτήτως του πόσο φρικιαστικό ήταν το έγκλημα που υπέστη η Αμενέχ Μπαχραμί, το να τυφλώνεται κάποιος με οξύ είναι μια σκληρή και απάνθρωπη τιμωρία που ισοδυναμεί με βασανισμό», τόνισε η Σαχράουι.
Η Αμνηστία καταγράφει ότι η Μπαχραμί τάχθηκε υπέρ της ποινής κι αξίωσε «ανταπόδοση» για τα τραύματά της. «Δε θα είναι ανταπόδοση μόνο για εμένα και όλο τον πόνο που υπέφερα, αλλά θα στείλει κι ένα μήνυμα για να φοβηθούν άλλοι και να μην διαπράξουν παρόμοιες επιθέσεις», είπε η Μπαχραμί στο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA.

Μαθητές μηδενίστηκαν, γιατι χτύπησε το κινητό τους, την ώρα των εξετάσεων!!!

«Συνελήφθησαν» με κινητό τηλέφωνο και μηδενίστηκαν τα γραπτά τους! Πρόκειται για υποψήφιους από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου και το Λύκειο Μαλίων.
Το γεγονός που σημειώθηκε στο 3ο Λύκειο έχει δυσαρεστήσει εκπαιδευτικούς, συμμαθητές αλλά και γνωστούς του μαθητή, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε σκοπό να αντιγράψει, απλώς ξέχασε να αφήσει το κινητό του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο προαύλιο του σχολείου, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι.
Σημειώνεται πως το πρώτο μάθημα στο οποίο εξετάστηκαν οι υποψήφιοι ήταν της Νεοελληνικής Γλώσσας (Εκθεση), όπου λίγα περιθώρια για αντιγραφή υπάρχουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η 'Πατρίς' κατά τη διάρκεια της εξέτασης, το κινητό του υποψηφίου χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Παρόλο που οι καθηγητές διαπίστωσαν πως δεν πρόκειται για τηλεφώνημα που είχε σκοπό να βοηθήσει τον υποψήφιο να απαντήσει στις ερωτήσεις του μαθήματος, ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Συγκλήθηκε η λυκειακή επιτροπή που συνέταξε το σχετικό πρακτικό και εστάλη στην Αθήνα. Το γραπτό, δηλαδή, του υποψηφίου μηδενίστηκε ενώ, φυσικά, είναι ελεύθερος να συνεχίσει να δίνει τα υπόλοιπα μαθήματα
Δείτε περισσότερα θέματα

Παραμόρφωσε γυναίκα και θα τον τυφλώσουν με οξύ

Οφθαλµός αντί οφθαλµού!!!
Ο Ματζίντ Μοβαχεντί πρόκειται να τυφλωθεί με τη ρίψη πέντε σταγόνων οξέος σε κάθε μάτι κάποια στιγμή εντός της ημέρας σήμερα Σάββατο.
Η Διεθνής Αμνηστία κάλεσε τις αρχές του Ιράν να μην προχωρήσουν στην τύφλωση ενός άνδρα που είχε καταδικαστεί διότι είχε παραμορφώσει μια γυναίκα το 2004.
Ο Ματζίντ Μοβαχεντί πρόκειται να τυφλωθεί με τη ρίψη πέντε σταγόνων οξέος σε κάθε μάτι κάποια στιγμή εντός της ημέρας σήμερα Σάββατο, εξηγεί η ΜΚΟ. Η ποινή αυτή του επιβλήθηκε διότι είχε ρίξει με έναν κουβά οξύ στην Αμενέχ Μπαχραμί, η οποία είχε απορρίψει τις επίμονες προτάσεις του να τον παντρευτεί.
«Είναι απίστευτο το ότι οι αρχές του Ιράν εξετάζουν το να επιβάλουν μια τέτοια ποινή», σχολίασε η Χασίμπα Χατζ Σαχράουι, υποδιευθύντρια του προγράμματος της Αμνηστίας για την Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική σε ανακοινωθέν της οργάνωσης.
Η ποινή είχε επιδικαστεί το 2008. Ο Μοβαχεντί είχε παραδοθεί στις αρχές δύο εβδομάδες μετά την επίθεση και είχε ομολογήσει το έγκλημά του στην διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας.
Η Διεθνής Αμνηστία υποστηρίζει ότι δεν δικαιολογείται επ' ουδενί η επιβολή μιας τέτοιας ποινής.
«Ανεξαρτήτως του πόσο φρικιαστικό ήταν το έγκλημα που υπέστη η Αμενέχ Μπαχραμί, το να τυφλώνεται κάποιος με οξύ είναι μια σκληρή και απάνθρωπη τιμωρία που ισοδυναμεί με βασανισμό», τόνισε η Σαχράουι. «Οι αρχές του Ιράν έχουν ευθύνη βάσει του διεθνούς δικαίου να διασφαλίσουν ότι δε θα επιβληθεί» η ποινή, πρόσθεσε.
Η Αμνηστία καταγράφει ότι η Μπαχραμί τάχθηκε υπέρ της ποινής κι αξίωσε «ανταπόδοση» για τα τραύματά της. «Δε θα είναι ανταπόδοση μόνο για εμένα και όλο τον πόνο που υπέφερα, αλλά θα στείλει κι ένα μήνυμα για να φοβηθούν άλλοι και να μην διαπράξουν παρόμοιες επιθέσεις», είπε η Μπαχραμί στο ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ISNA.
Η γυναίκα ζει στην Ισπανία, αλλά εκτιμάται πως ίσως επιστρέψει στο Ιράν για να εγχύσει προσωπικά το οξύ στα μάτια του δράστη.
Η Μπαχραμί έχει υποβληθεί σε 17 εγχειρήσεις μετά την επίθεση, από την οποία έχασε το ένα μάτι ακαριαία. Οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν το 40% της όρασής της από το άλλο μάτι, αλλά η γυναίκα τυφλώθηκε εντελώς εξαιτίας μιας μόλυνσης.
newsit
Δείτε περισσότερα θέματα

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Α' ΕΠΣ Γρεβενών 26η Αγ 14/5/2011

ΣΑΒΒΑΤΟ: 14/05/2011
17.00 μ.μ.
26η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Eurovision: Ποια χώρα δίνουν νικήτρια τα πρακτορεία στοιχημάτων;

Λίγο πριν τη 56η Eurovision, τα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν βγάλει την... ετυμηγορία τους! Προβλέπουν ότι, η μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί ανάμεσα στη
Γαλλία και την Ιρλανδία.
Όσο για τη χώρα μας, κατατάσσουν τον Λούκα Γιώρκα και τον Stereo Mike από την 10η έως την 14 θέση
Δείτε περισσότερα θέματα

Απόψε ο μεγάλος τελικός της Eurovision

Μετά και τον δεύτερο ημιτελικό της Πέμπτης, είναι όλα έτοιμα για τον αποψινό μεγάλο τελικό της Eurovision που θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ στις 10 το βράδυ. Οι δέκα χώρες που εξασφάλισαν τη θέση τους στον τελικό μέσω του ημιτελικού της Πέμπτης είναι οι: Εσθονία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ιρλανδία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Δανία, Αυστρία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σουηδία.


Απόψε , η Ελλάδα, με τους Λούκα Γιώρκα και Stereo Mike θα ερμηνεύουν στη σκηνή του Ντίσελντορφ το «Watch my dance». Αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι ο Λούκας δεν θα κατάφερνε να συγκινήσει την Ευρώπη και να περάσει στον τελικό, εκείνος τους διέψευσε, και ανέτρεψε το κακό για εκείνον κλίμα που υπήρχε πριν την άφιξή του στη Γερμανία.

Όμως, τα πράγματα τώρα είναι δύσκολα, καθώς η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανιστεί στην 9η θέση στον τελικό. Θέση καθόλου προνομιακή για τη βραδιά του τελικού.

Εν τω μεταξύ, ο χορογράφος της ελληνικής συμμετοχής Κωνσταντίνος Ρήγος, μόνο σκηνοθετικές αλλαγές δήλωσε πως θέλει να γίνουν στην παρουσίαση του «Watch mydance» και ήδη έχει έρθει σε συνεννόηση με τον σκηνοθέτη του σόου. Καλή επιτυχία Λούκα! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

20+5 χώρες στον Τελικό

Στον Τελικό συμμετέχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς (δέκα από κάθε έναν), ενώ απευθείας συμμετέχουν και οι BIG 5, δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό μετά από 14 χρόνια απουσίας.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών -κατόπιν κληρώσεων που πραγματοποιήθηκαν αμέσως μετά το πέρας του κάθε Ημιτελικού-  είναι η ακόλουθη:

01 Φιλανδία
02 Βοσνία - Ερζεγοβίνη
03 Δανία
04 Λιθουανία
05 Ουγγαρία
06 Ιρλανδία
07 Σουηδία
08 Εσθονία
09 Ελλάδα
10 Ρωσία
11 Γαλλία
12 Ιταλία
13 Ελβετία
14 Βρετανία
15 Μολδαβία
16 Γερμανία
17 Ρουμάνια
18 Αυστρία
19 Αζερμπαϊτζάν
20 Σλοβενία
21 Ισλανδία
22 Ισπανία
23 Ουκρανία
24 Σερβία
25 Γεωργία
Δείτε περισσότερα θέματα

ΔΕΙΤΕ: Ποιές κυρίες φόρεσαν το ίδιο φόρεμα;

Όταν οι επώνυμες γυναίκες πρόκειται να παρευρεθούν σε κάποιο event, βάζουν... τα καλά τους και φροντίζουν να είναι άψογες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Μερικές φορές όμως, η επιλογή τους μπορεί να τις κάνει να νιώσουν κάπως άβολα, ειδικά όταν μια άλλη κυρία επιλέξει να φορέσει το ίδιο φόρεμα με το δικό τους.


Αυτό συνέβη και με την Geri Halliwell, που εμφανίστηκε με  ένα μωβ μίνι φόρεμα, το οποίο είχε προηγουμένως φορεθεί από την Clare Nasir.
Εσείς ποια προτιμάτε;



Δείτε περισσότερα θέματα

Μεταμορφώνεται σε νυμφομανή όσο κοιμάται

Από μία μυστηριώδη διαταραχή πάσχει μία Ολλανδή, η οποία... μεταμορφώνεται σε νυμφομανή στη διάρκεια του ύπνου! Με λίγα λόγια η Belle Floor ενδίδει σε σεξουαλικές πράξεις ενώ κοιμάται, και την επόμενη μέρα δεν θυμάται τίποτα.
Λόγω της κατάστασης της, φοβάται να επιτρέψει στους συντρόφους της να μείνουν μαζί της τη νύχτα, γιατί φοβάται μη γίνει ρεζίλι. Η 32χρονη από την πόλη Almelo έφτιαξε ένα site πριν από έξι χρόνια, προκειμένου να μοιραστεί το πρόβλημά της, αφού οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν εξήγηση στην… πάθησή της.
Η κατάσταση αυτή, που την οδηγεί συνεχώς στην αυτοϊκανοποίηση, είναι εξαιρετικά σπάνια και ο περισσότερος κόσμος δεν την γνωρίζει.
Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην σύντροφός της που τη χώρισε, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν το έλεγχε. Η Belle αντιλήφθηκε το πρόβλημά της το 1999. Αρχικά, οι γιατροί της πρότειναν κάποια φάρμακα, ενώ της συνέστησαν υπνοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη.
Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι, χωρίς φάρμακα, το πρόβλημα επανερχόταν, τότε αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό της website, όπου εξέθεσε τη διαταραχή της. Τελικά, έτσι ανακάλυψε ότι δεν είναι η μόνη στον κόσμο με αυτό το πρόβλημα.
Δείτε περισσότερα θέματα

Κουκουλοφόροι έκαψαν γυναίκα με μολότοφ στη λαϊκή των Εξαρχείων [ΒΙΝΤΕΟ]

Σήμερα το μεσημέρι, μετά τις 12.00, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων στην οδό Καλλιδρομίου. 
Τις έριξαν ακριβώς στην είσοδό του. Λαμπάδιασε με τη μία ο χώρος μπροστά στη σκοπιά και δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Στη συνέχεια, η ίδια συμμορία, δίχως λόγο και αιτία, στη γωνία των οδών Καλλιδρομίου και Χαριλάου Τρικούπη, εν μέσω λαϊκής αγοράς, έριξαν και άλλη μολότοφ σε διερχόμενη μηχανή, αφού πρώτα κατέβασαν με τη βία τον οδηγό της. Από τη δεύτερη επίθεση άρπαξε φωτιά ένας πάγκος με λουλούδια και η άμοιρη γυναίκα που δούλευε εκεί! Δείτε στο βίντεο τη γυναίκα με σοβαρά εγκαύματα από την άνανδρη επίθεση των καθαρμάτων, τις καταστροφές και το χάος που επικρατούσε στην περιοχή, καθώς και μια μαρτυρία. 


Δείτε περισσότερα θέματα

Πρόβα τελικού στην κύπρο!!!


Ως μια γερή δοκιμασία εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα στις 18 Μαΐου, στο «ΓΣΖ», αντιμετώπισε την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια. Η ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου νίκησε με σκορ 1-0 και έδειξε έτοιμη για την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο με τον ΑΠΟΕΛ στο 8ο λεπτό να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Μαντούκα εκτέλεσε πέναλτι, όμως ο Γέβριτς δεν νικήθηκε και διατήρησε το 0-0.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 25ο λεπτό με σουτ του Αγκουϊάρ. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις με το 1-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ομόνοιας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, μετά από τρεις ήττες στη φετινή σεζόν.

Πορνό στο κρησφύγετο του Λάντεν!

Πορνογραφικό υλικό ισχυρίζονται ότι βρήκαν οι Αμερικανοί στην έπαυλη, όπου εκτελέστηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το έβλεπε ο ίδιος ο αρχηγός της Αλ Κάιντα ή αν ήξερε ότι υπάρχει
Θα μας τρελάνουν αυτοί οι Αμερικάνοι με τις αποκαλύψεις για τον Οσάμα Μπιν Λαντεν που έρχονται κάθε μέρα στη δημοσιότητα...
Μέτα από το χαρέμι γυναικών, τη μαριχουάνα που καλλιεργούσε στο οικόπεδο του, τα κουνελάκια και τα ραπανάκια στο σπίτι -φρούριο τώρα αποκαλύπτουν άλλο ένα κεφάλαιο "Τα βρόμικα μυστικά του".
Σύμφωνα λοιπόν με πηγή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της ( άλλη μια) μεγάλος όγκος πορνογραφικού υλικού βρέθηκε στο κρησφύγετο του από τους καταδρομείς που τον σκότωσαν.
Το υλικό που περισυνέλεξαν στο Abbottabad, στο Πακιστάν περιέχει σύγχρονες ηλεκτρονικές βιντεοσκοπήσεις αρκετά εκτεταμένες, σύμφωνα με τις εκμυστηρευτικές ανακαλύψεις στο Reuters.
Ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που ακριβώς στο καταφύγιο εντοπίστηκε το υλικό, αλλά ούτε και ποιος το έβλεπε (τον Λαντεν μέχρι τώρα θεωρούσαν ότι έκανε αιμοκάθαρση και ήταν βαρεία άρρωστος).
Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι δεν ξέρουν καν, αν ο ίδιος ο τρομοκράτης είχε αποκτήσει αυτό το υλικό ή εάν ο ίδιος το παρακολουθούσε.
Οι πορνοταινίες μεταφέρθηκαν από το καταφύγιο, μαζί με κάποια USB στικ, τα οποία εικάζεται ότι χρησίμευσαν για τη μεταφορά email από και προς τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα

Κηδεύτηκε ο 44χρονος, θύμα ένοπλης επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας

Στο κοιμητήριο Ζωγράφου τελέστηκε η κηδεία του Μανόλη Καντάρη, του 44χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα ...της Τρίτης, κοντά στο σπίτι του στην... συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης του κοιμητηρίου, παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος και πλήθους κόσμου.
Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι «η σκέψη μου, αυτή την ώρα, είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανόλη Καντάρη, ο οποίος έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας».

Είπε ακόμη, ότι στη θέση του 44χρονου, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. «Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε, ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σ’ έναν καλύτερο κόσμο. Σ’ έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα», τόνισε ο κ. Ιερώνυμος, στο μήνυμά του.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του άτυχου άντρα, που τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση της δεύτερής τους κόρης.
Έξω από το κοιμητήριο και στη γύρω περιοχή, από νωρίς το πρωί, βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ, των ΜΑΤ και της ομάδας «Δέλτα», για την αποφυγή επεισοδίων.
Τον 44χρονο δολοφόνησαν άγνωστοι με μαχαίρι την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του.
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή 

Τα θέματα που έπεσαν στις Πανελλαδικές σήμερα

Στα μαθήματα της Βιολογίας, της Φυσικής, των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Ιστορίας Γενικής Παιδείας διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Οι μαθητές προσήλθαν στα εξεταστικά κέντρα στις 8.30 το πρωί. Επόμενη εξέταση τη Δευτέρα, με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας (Θεωρητική Κατεύθυνση) και των Μαθηματικών (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης).

Διαβάστε τα θέματα που έπεσαν στη Βιολογία

Διαβάστε τα θέματα που έπεσαν στη Φυσική

Διαβάστε τα θέματα που έπεσαν στα Μαθηματικά

Διαβάστε τα θέματα που έπεσαν στην Ιστορία 
Δείτε περισσότερα θέματα

Κληρώσεις διαιτητών Δ' Εθνικής 34η Αγωνιστική

Σβορώνος - Eθν.Κατερίνης
 Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος, Λάκης Κων/νος, Παπαδημητρίου Χρήστος (Λάρισας) 
Γαλατινή - Αλεξάνδρεια Θεοδωρόπουλος Νικόλαος, Σωτηριάδης Σπυρίδων, Κρομηλίδης Αντώνιος (Φλώρινας)

Άρης Λόφων - Εθν. Βατερού  
Θεολόγου Παναγιώτης, Ξυλουργίδης Αντώνιος, Χαραλαμπίδου Νικολέτα (Πέλλας)

Λευκάδια Ημ. - Πυρσός Γρεβενών
Αναστασίου Χαράλαμπος, Τυριακίδης Νικόλαος, Ντάρης Χρήστος (Μακεδονίας),

Α.Ο ΣΕΙΡΗΝΑ - Κάστωρ
Πουλήμας Νικόλαος, Δραμπάλος Βασίλειος, Κατσούρης Γεώργιος (Κέρκυρας)
Καστοριά - Μακ.Φούφα
Τζοφώλης Αριστοτέλης, Νταλούκας Θεόδωρος, Τζάνης Νικόλαος (Τρικάλων)
Βατανιακός - Νάουσα
Ζούγρας Διονύσιος, Ξενακίδης Ιωάννης, Τζιουβάρας Θεόδωρος (Κοζάνης)

Όλ.Λεπτοκαρυάς - Πεντάβρυσος
Κρητικός Δημήτριος, Γεωργίου Ιωάννης, Κρητικός Γεώργιος (Θεσσαλίας)

Νίκη Αγκαθιάς-Μακ.Σιάτιστας
Οικονόμου Νικόλαος, Ρήγας Πασχάλης, Παρέση Γεωργία (Χαλκιδικής)
Δείτε περισσότερα θέματα

Ο κ. Χαντάβας εισηγητής στο νομοσχέδιο για την «Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών....

...και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις»
Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας που αφορά στην «Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις» παρουσίασε στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας, ως εισηγητής της πλειοψηφίας.
Ο κ. Χαντάβας, κατά την ομιλία του στη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου, αναφέρθηκε στην ανάγκη συνέχισης της προσπάθειας για την δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος και χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως ένα αναγκαίο εργαλείο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας στο χώρο των τεχνικών επαγγελμάτων, της βιομηχανίας, των μεταποιητικών δραστηριοτήτων και των βιομηχανικών περιοχών.
Όπως υπογράμμισε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έρχεται να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει ένα απαρχαιωμένο και δαιδαλώδες θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των τεχνικών επαγγελμάτων, να θεσπίσει διαφανείς, ενιαίες και ξεκάθαρες διαδικασίες για την αναγνώριση των προσόντων των συγκεκριμένων επαγγελμάτων, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο τα συγκεκριμένα επαγγέλματα πιο

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών 26η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ: 14/05/2011
 17.00 μ.μ.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Εικόνες από το blog του σοβαρά τραυματία διαδηλωτή Γιάννη Καυκά

Ο Γιάννης Καυκάς, ο 31χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ, ασχολείται με τη φωτογραφία, και διατηρεί blog όπου ανεβάζει τις λήψεις του.
Δείτε εδώ μερικές από τις πολύ καλές φωτογραφίες του. Ανατριχιαστική σύμπτωση: το τελευταίο ποστ που έχει ανεβάσει λέγεται: "open wound 12" και αυτό είναι το flkr του.
Διαβάστε περισσότερα » 

Bob-Cat καταπλάκωσε 40χρονο στα Γρεβενά!

Έχασε την ζωή του σήμερα  πέφτοντας σε χαράδρα ο 40χρονος συμπατριώτης μας Κων/νος Γκέκας του Χρήστου από την Ροδιά Γρεβενών, κατά την  διάρκεια εργασίας του με χωματουργικό μηχάνημα στην Αλατόπετρα Γρεβενών.
Συγκεκριμένα ο 40χρονος οδηγούσε ενα όχημα τύπου Bob-Cat. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια  έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα το όχημα  να τον   καταπλακώσει και να βρεί τραγικό θάνατο. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται έρευνα από το Α.Τ Γρεβενών όπως επίσης και θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή. 
Πηγή 

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Διάταξη για τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης υπόχρεων πολιτικών προσώπων περιλαμβάνει τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών στο σχέδιο νόμου για την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση».Συγκεκριμένα, η ρύθμιση προβλέπει τη υποχρεωτική ανάρτηση των πόθεν έσχες των πολιτικών...
στον ιστότοπο της Βουλής, προκειμένου να μην περιοριστεί, όπως έως σήμερα προβλεπόταν, στην άπαξ δημοσίευση στον Τύπο. Έτσι, τονίζει το υπουργείο, εξασφαλίζεται η ευρύτερη δυνατή διαφάνεια και παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον πολίτη να έχει άμεση πρόσβαση στις δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών.
Η ρύθμιση κατατίθεται ώστε να εφαρμοστεί στο υπό δημοσίευση πόθεν έσχες το αμέσως προσεχές διάστημα.
Παράλληλα στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΣ υπενθυμίζεται ότι η ριζική αναμόρφωση των σχετικών διατάξεων θα περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για τα οικονομικά των κομμάτων, που ολοκληρώνεται από το υπουργείο και θα τεθεί σε διαβούλευση με τα κόμματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Ηράκλειο: Άρχισε τα... ξεπορτίσματα πριν κλείσει τα 3 του χρόνια!

Αναστάτωσε την οικογένεια του, μία ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο και την αστυνομία ένας τρίχρονος μπόμπιρας, που αποφάσισε το πρωί να κάνει μόνος του μία βόλτα έξω από το σπίτι...

Ο μικρός κατάφερε -άγνωστο πως - να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν... εύκολα! Βρήκε ανοιχτή και την εξωτερική πόρτα της αυλής και βγήκε στο δρόμο ξεκινώντας την περιήγηση του στους δρόμους της γειτονιάς!

Οι περίοικοι βλέποντας ένα νήπιο να περιφέρεται μόνο και ξυπόλυτο, ανυσήχησαν και κάποιος ανέλαβε να βρει τους γονείς του, έχοντας τον μικρό "ροβινσώνα" μαζί. Ωστόσο η αναζήτηση δεν απέφερε καρπούς ενώ και το μικρό αγοράκι δεν ήταν σε θέση, σύμφωνα με τις πληροφορίες να δώσει κάποιο στοιχείο που θα βοηθούσε .

Τελικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας παρέλαβε το παιδί και το οδήγησε στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου λίγη ώρα αργότερα έφθασε και η μητέρα του, η οποία στο μεταξύ είχε ανακαλύψει την απουσία του γιου της και έσπευσε να ζητήσει αστυνομική βοήθεια.

Ο μικρός χαίρει άκρας υγείας, οι γονείς του ωστόσο καλούνται τώρα να δώσουν εξηγήσεις για το πως κατάφερε -παρά το νεαρότατο της ηλικίας του- να "ξεφύγει" από την εποπτεία τους.

cretalive.gr 
Δείτε περισσότερα θέματα

Ολυμπιακος: Οι στόχοι του!!!

Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κάρλος Σάντσες, Γιώργος Τζαβέλλας και Μανουέλ Αλμούνια αποτελούν το καρέ των μεταγραφικών στόχων των ερυθρολεύκων, με την κάθε μία περίπτωση να διαφέρει.
 Ο Παπασταθόπουλος δείχνει θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί δανεικός στον Ολυμπιακό, με τη Μίλαν όμως να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει εάν τον παραχωρεί.
Ο Σάντσες απασχολεί εδώ και καιρό τους ανθρώπους της ομάδας, με τη Βαλενσιέν όμως να ζητάει τα μαλλιοκέφαλα της για την παραχώρηση του Κολομβιανού αμυντικού χαφ.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ίσως η πιο εύκολη περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός, καθώς η βαθμολογική θέση της Άιντραχτ δεν του εξασφαλίζει την συμμετοχή του και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία της Μπουντεσλίγκα και το δέλεαρ του Champions League συγκινεί αρκετά τον παίκτη.
Μανουέλ Αλμούνια στα 34 του χρόνια... έαν τα λεφτά είναι σωστά ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει!