ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κυκλοφορει ροζ βιντεο... Ελληνιδας celebrity;

Τον ύπνο της έχει χάσει τις τελευταίες ημέρες πασίγνωστη εκπρόσωπος του καλλιτεχνικού χώρου, καθώς άκρως… προσωπικά και όχι τόσο… τιμητικά δεδομένα του παρελθόντος κινδυνεύουν να βγουν στη φόρα.
Η εν λόγω κυρία, μάλιστα, συμμετέχει σε εκπομπή η οποία χτυπάει «κόκκινο» στην τηλεθέαση και έχει δει τις μετοχές της να....
ανεβαίνουν αυτή την περίοδο. Έλα, όμως, που δεν έχει δει μόνο αυτό, αλλά και ένα βίντεο με τη συνεύρεσή της με εξαιρετικά ευτραφή κύριο να κυκλοφορεί ...
πλέον μεταξύ δημοσιογράφων του lifestyle ρεπορτάζ και φίλων τους...
Οι συγκεκριμένες σκηνές τραβήχτηκαν και μαγνητοσκοπήθηκαν πριν εκείνη παντρευτεί. Και καλά καταλάβατε, έχει πλέον οικογένεια και η… πλούσια δράση καταγράφηκε προ γάμου. Και όχι μόνο έχει παντρευτεί, αλλά διατυμπανίζει -όπως οι περισσότερες - τον θεσμό της δεμένης και σωστής οικογένειας… Θα μας πείτε πού να το 'ξερε κι εκείνη ότι, μερικά χρόνια αφότου τα έκανε, θα τα έβλεπε και… οπτικοποιημένα.
www.dinatos.gr
ΠΗΓΗ: Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Να το και το διάφανο εσώρουχο της Τζούλιας…!

Μέχρι τώρα βλέπαμε την Τζούλια Αλεξανδράτου χωρίς εσώρουχα.
!Ήρθε όμως η ώρα να δούμε και το εσώρουχό της το οποίο φυσικά και είναι διάφανο.
Η Τζούλια, μπήκε στην ροζ πόρσε της και κατηφόρισε προς τη

Δείτε το sexy video clip συζύγου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Η κυρία Nives Celsius, σύζυγος του Κροάτη ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Dino Drpic, αφού έδειξε τα προσόντα της στο PLAYBOY, έβγαλε και τραγούδι που λέει ''είμαι γυμνή βάλε μου γκολ''.
Η...πολυτάλαντη Nives Celsius έγινε για πρώτη φορά διάσημη όταν έκανε σεξ με τον αμυντικό της ΑΕΚ στο κέντρο του γηπέδου, λίγο πριν τον αγώνα της Εθνικής Κροατίας με την Αγγλία.


Τώρα έβγαλε το τραγούδι με τίτλο ''Γκολ'' και οι στίχοι είναι πραγματικά εμπνευσμένοι.
''Γκολ γκολ βάλε μου και άλλο γκολ
Είμαι γυμνή είσαι γυμνός βάλε μου και άλλο γκολ
Γίνε ο δικός μου Τόρες, κάνε μου κόλπα σαν του Ρονάλντο και κούνα με μικρέ μου Μέσι''


Η γυναίκα-καμάρι της Κροατίας είπε στους Times της πατρίδας της πως αφιερώνει το τραγούδι στις φίλες και συζύγους των ποδοσφαιριστών.
Δείτε το...low budget video clip.

newsit
Δείτε περισσότερα θέματα

Η γυναίκα είναι... έξι λεπτά πίσω


Ομάδα αμερικανών επιστημόνων σε συνεργασία με έναν ερευνητή του γαλλικού Ινστιτούτου INSERM επισήμανε ότι το βιολογικό ρολόι των γυναικών χτυπά γρηγορότερα σε σχέση με των ανδρών, μια διαφορά που μπορεί να εξηγεί γιατί οι γυναίκες έχουν την τάση να ξυπνούν και να κοιμούνται νωρίτερα σε σχέση με τους άνδρες.
Το βιολογικό ρολόι και οι βιορυθμοί, απαραίτητα στη ζωή όλων των ζώντων οργανισμών, επιτρέπουν να μένουμε συγχρονισμένοι καθ' όλο το 24ωρο, το οποίο καθορίζεται από την εναλλαγή της ημέρας και της νύχτας.
Όλες οι βασικές βιολογικές λειτουργίες, άμεσα ή έμμεσα, ελέγχονται από το σύστημα αυτό: ο κύκλος έγερσης-ύπνου, το καρδιαγγειακό σύστημα, το πεπτικό και το ανοσοποιητικό αλλά και οι ορμονικές εκκρίσεις, οι γνωστικές επιδόσεις…
Η ταχύτητα της λειτουργίας του βιολογικού ρολογιού δεν είναι η ίδια ακριβώς σε όλα τα είδη. Στον άνθρωπο ο εγκέφαλος τη ρυθμίζει

Προφυλακτικό με... βιάγκρα!!!

Οι άντρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό μπορεί να δουν την ερωτική τους ζωή να αλλάζει με την βοήθεια ενός νέου προφυλακτικού... «βιάγκρα».


Η επινόηση του βασίζεται στο γεγονός ότι ένας στους τρεις άντρες αναφέρουν πως χάνουν τη στύση τους στη διάρκεια του σεξ, μόλις βάλουν προφυλακτικό.


Έτσι, η βρετανική εταιρεία που δημιούργησε το νέο προφυλακτικό, άλειψε το εσωτερικό του με ένα τζελ που περιέχει μια φαρμακευτική ουσία η οποία αυξάνει την ροή αίματος στο πέος.


Όπως ανακοίνωσε προ ημερών, οι άντρες που δοκίμασαν το προφυλακτικό ανέφεραν πιο σκληρή στύση, η οποία διήρκεσε και περισσότερο.


Το νέο προϊόν ελπίζεται ότι θα ελαττώσει την εξάπλωση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, διότι μπορεί να εξαλείψει μία από τις κύριες αιτίες μη χρήσης του προφυλακτικού. Επιπλέον, θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο να βγει το προφυλακτικό στη διάρκεια της ερωτικής επαφής.


Ωστόσο, τα οφέλη που παρέχει μπορεί να προσελκύσουν και άντρες που θέλουν να βελτιώσουν την ερωτική τους ζωή.


Το προϊόν, που ονομάζεται CSD 500, ενδέχεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία μέσα σε έναν χρόνο, καθώς οι παρασκευαστές του ανακοίνωσαν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην έγκριση από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.


«Το δύσκολο ήταν να τοποθετήσουμε ένα σταθερό προϊόν στο προφυλακτικό – ένα τζελ που δεν θα το κατέστρεφε και θα ήταν αποτελεσματικό στη στύση», δήλωσε ο κ. Τζέιμς Μπάρμπερ, από την εταιρεία Futura Medical στην εφημερίδα «Wall Street Journal». «Μερικά προϊόντα διαβρώνουν πολύ γρήγορα το λάτεξ και έπρεπε να επινοήσουμε ένα τζελ που θα ήταν σταθερό στο εσωτερικό του».


Μελέτες έχουν δείξει πως ποσοστό 37% των ανδρών έχουν χάσει τη στύση τους τουλάχιστον μία φορά εξαιτίας του προφυλακτικού, ενώ στις ηλικίες 18-35 ετών η απώλεια αυτή συνήθως οδηγεί στην αφαίρεση του προφυλακτικού για να συνεχιστεί ελεύθερα η σεξουαλική επαφή και στην μη χρήση του στο μέλλον.


Το νέο προφυλακτικό προορίζεται για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα με την χρήση του προφυλακτικού και όχι για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, επισημαίνουν οι κατασκευαστές του,
Δείτε περισσότερα θέματα

Την βίασε 200 φορές μέσα σε έξι χρόνια!

Ένας πρώην εργαζόμενος στις βρετανικές φυλακές, επέστρεψε για δεύτερη φορά στον «τόπο του εγκλήματος», αφότου εξομολογήθηκε στις αρχές ότι είχε βιάσει ένα κοριτσάκι εκατοντάδες φορές πριν από 20 χρόνια.
Ο 68χρονος Christopher Pearce (φωτ.), σύμφωνα με τα όσα είπε στο δικαστήριο, ξεκίνησε να παρενοχλεί σεξουαλικά το κορίτσι από την ηλικία των 6 ετών, ενώ μόλις έγινε 10 άρχισε να τη βιάζει συστηματικά.


Σήμερα, περίπου δυο δεκαετίες μετά και αφού έμαθε ότι η γυναίκα, πλέον, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, αποφάσισε να ομολογήσει το έγκλημά του.


Στις 2 Ιανουαρίου αυτού του έτους, ο Pearce πλησίασε ένα αστυνομικό όχημα στο Amble του Northumberland και είπε στους αστυνομικούς: «Θέλω να ομολογήσω μια σεξουαλική παρενόχληση σε παιδί που έγινε πριν από 20 χρόνια».


Όπως παραδέχτηκε, είχε βιάσει την ανήλικη κοπέλα περίπου 200 φορές, ενώ την είχε παρενοχλήσει άλλες τόσες.


Η γυναίκα, που όταν ήταν ακόμα μικρή είχε υπάρξει αντικείμενο του πόθου του αρρωστημένου άνδρα, μίλησε στο δικαστήριο σχετικά με το πόσο έχει επηρεαστεί η ζωή της.


«Αυτό το μυστικό έχει στοιχειώσει ολόκληρη τη ζωή μου, και μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να έχω μια φυσιολογική σχέση με άνδρα» είπε.


Η απόφαση να ομολογήσει τα πάντα, ήρθε την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε, όταν μίλησε με την γυναίκα και έμαθε ότι είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή της. Τότε, μίλησε στη σύζυγό του και στη συνέχεια, έψαξε να βρει έναν αστυνομικό.


Η κατήγορος Amanda Ripon είπε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο: «Παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι είχε βιάσει την κοπέλα περίπου 200 φορές μέσα σε 6 χρόνια. Δε μπορούσε να εξηγήσει τις πράξεις του, όμως παραδέχτηκε ότι έπρεπε να ομολογήσει για να νιώσει η γυναίκα επιτέλους ένα τέλος».


Ο δικαστής Esmond Faulks από το δικαστήριο του Newcastle καταδίκασε τον άνδρα σε 12 χρόνια φυλάκιση, τονίζοντας πως ως πρώην εργαζόμενος σε φυλακές, η ποινή που θα εκτίσει μέσα σε αυτές θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Δείτε περισσότερα θέματα

'Είσαι κ*ύλα!''... ''Kαυτά'' μηνύματα στο αμάξι της Ελεονώρας!

Η αλήθεια είναι ότι το αμάξι της Ελεονώρας Μελέτη θέλει πλύσιμο. Αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι το στρώμα σκόνης πάνω του βοήθησε έναν φανατικό της θαυμαστή να της αφήσει ένα ''καυτό'' μήνυμα, ενώ εκείνη διασκέδαζε στον Σάκη Ρουβά!
Ο ''τσιμπημένος'' με την Ελεονώρα θαυμαστής της έγραψε πάνω στην πόρτα του σκονισμένου αυτοκινήτου της... ''Είσαι

Αυτή πήγε να… Στρος κι αυτός να το… Καν!

Χιούμορ στον καιρό - της σύλληψης του επικεφαλής- του ΔΝΤ...
Ταχύτερα και από την ίδια την είδηση της σύλληψης του Ντομινίκ Στρος Καν έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος καμαριέρας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη διαδόθηκαν στο διαδίκτυο λογοπαίγνια με το όνομα του επικεφαλής του ΔΝΤ και το περιστατικό για το οποίο, σύμφωνα με την καταγγελία, κατέληξε στο κρατητήριο.
«Αυτή πήγε να… Στρος κι αυτός να το… Καν», 
ήταν το πιο επιτυχημένο!
www.newsbeast.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Rain Town (“πόλη βροχή”) video

Σ’ αυτή την πόλη, από τότε που… κανείς δεν θυμάται, η βροχή δεν σταμάτησε ποτέ. 
Οι κάτοικοί της μεταφέρθηκαν σε υψηλότερα εδάφη γύρω από την “πόλη βροχή” γιατί η πόλη δεν μπορεί πλέον να κατοικηθεί.
 Οι αναμνήσεις των ανθρώπων

Εγνατία Οδός: εκδήλωση την Τετάρτη στα διόδια Πολύμυλου από την οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ

Εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου LIFE Pindos/Grevena, διοργανώνει την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 11 το πρωί, η Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ.
Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί...στα διόδια του Πολύμυλου Κοζάνης, στην Εγνατία οδό. Εκεί, εθελοντές θα μοιράσουνε φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς με σκοπό να ενημερωθούν για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά όταν κινούνται σε δρόμους, όπως η Εγνατία οδός, που αποτελούν πέρασμα για την αρκούδα.
Μετά τη διανομή των φυλλαδίων, θα υπάρξει για τους δημοσιογράφους μία περιήγηση στην Εγνατία οδό με σκοπό να καταγραφούν παλιότερα σημεία ατυχημάτων αλλά και να γίνει ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την περίφραξη του αυτοκινητόδρομου.
Σε όλους τους δημοσιογράφους θα δοθεί ένα info video από το 1ο ατύχημα στον κύριο άξονα της Εγνατίας οδού στο οποίο παρουσιάζεται όλη η προσπάθεια της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης της ΚΑΛΛΙΣΤΩ για την διάσωση του ζώου.

Πηγή:trikalanews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Μέτρα-αστειότητες για το κέντρο της Αθήνας!

Με μέτρα-αστειότητες για το κέντρο της Αθήνας και πρωτοφανή ατολμία για το μέγεθος του προβλήματος επιχείρησε τη Δευτέρα η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το φλέγον ζήτημα της
βίας και της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.
Ποια είναι τα μέτρα αυτά; 
- Καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες, τις οποίες θα συνδράμουν και μέλη της δημοτικής αστυνομίας
- Στοχευμένες δράσεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ)
- Μεγάλες επιχειρήσεις γενικευμένων αστυνομικών ελέγχων, τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση,
- Λειτουργία τριών μονάδων υποκατάστασης (χορήγηση μεθαδόνης) σε νοσοκομεία,
- Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων
- Μείωση αστικών αξιών στο κέντρο της Αθήνας
- Μετατροπή παλαιών ξενοδοχείων του κέντρου σε φοιτητικές εστίες
Επίσης, θα δοθούν κίνητρα για την επιστροφή των κατοίκων στο κέντρο. Στα κίνητρα αυτά περιλαμβάνονται η μείωση φορολογίας για νέους κατοίκους, καθώς και η μείωση των αντικειμενικών αξιών κατοικιών στις περιοχές του Βοτανικού και του Μεταξουργείου (διαβάστε περισσότερα). Λες και αν γίνουν αυτά θα τολμήσει ένα νέο ζευγάρι να πάει να μεγαλώσει τα παιδιά του στο γκετοποιημένο κέντρο όπου φοβάται κανείς να κυκλοφορήσει, όχι μόνο το βράδυ αλλά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας και που ο θάνατος μπορεί να σε συναντήσει για μία και μόνο βιντεοκάμερα!

Βίντεο σοκ από τις φυλακές όπου κρατείται ο Στρος-Καν!

Σε μια από τις χειρότερες φυλακές της Αμερικής αλλά και ολόκληρου του κόσμου μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Ντομινίκ Στρος-Καν.
Οι Αμερικανοί δεν έδειξαν έλεος...
ούτε έλαβαν υπόψιν τους την θέση του Ντομινίκ, στέλνοντας τον σε ένα από τα πιο βίαια και κακοφημισμένα σωφρονιστικά ιδρύματα.
Όσοι έχουν περάσει έστω και λίγο καιρό μέσα στη φυλακή, κάνουν λόγο για απίστευτες σκηνές βίας, ενώ υποστηρίζουν ότι το να βρίσκεται κανείς μέσα στη Ράικερς, είναι χειρότερο και από το περιφέρονται στα σκοτεινά στενά σοκάκια της Νέας Υόρκης.
Τη δεκαετία του 90’ εκατοντάδες ιστορίες για μαχαιρώματα, ξύλο ακόμα και φόνους μέσα στις φυλακές, είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τον τελευταίο καιρό βέβαια, οι Αμερικανικές αρχές πήραν τα μέτρα τους και θέσπισαν πιο αυστηρούς κανόνες. Μια πολύ συνηθισμένη εικόνα στις φυλακές Ράικερς είναι ομάδες SWAT να εισβάλουν στο προαύλιο για να καταστείλουν τις ταραχές!

Όσοι μάλιστα κατάφεραν να βγουν από την περιβόητη φυλακή, λένε ότι για να καταφέρει να «επιβιώσει» μέσα στο ίδρυμα ένας καινούριος, πρέπει οπωσδήποτε να έρθει σε επαφή μες κάποιον που έχει ζήσει μέσα ή να έχει κάποιον γνωστό κρατούμενο που θα του εξηγήσει τους κανόνες.
Μεγάλο πρόβλημα για έναν καινούριο στις Ράικερς είναι η «House Gang». Πρόκειται για παλιούς κρατουμένους, στους οποίους οι φύλακες επιτρέπουν να παρεμβαίνουν σε πολλά λειτουργικά κομμάτια της ζωής μέσα στο ίδρυμα κάνοντας την ζωή πολλών φυλακισμένων... κόλαση!
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο Στρος-Καν θα φυλάσσεται όλες τις ώρες της ημέρας από ειδικό φρουρό, ενώ δεν θα συναναστρέφεται άλλους κρατούμενους.
Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ο αριθμός των κρατουμένων που έχει πλέον ξεπεράσει τα προβλεπόμενα όρια. Πολλοί μάλιστα αναγκάζονται να μοιράζονται ένα κελί, ενώ τους λείπουν τα πάντα, από στρώματα κρεβατιών μέχρι ρούχα.
Οι συνθήκες υγιεινής είναι κάκιστες, η ιατρική κάλυψη ανύπαρκτη, με αποτέλεσμα οι επιδημίες να σαρώνουν τα κελιά της.
Το κτιριακό συγκρότημα των φυλακών Ράικερς, βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια και επικοινωνεί με μία γέφυρα με την περιοχή Κουίνς, της Νέας Υόρκης. Το συγκρότημα άρχισε να κτίζεται το 1930, εκτείνεται σε εμβαδό 1.700 τετρ. χιλιομέτρων.

Πηγή Πρώτο Θέμα

Δείτε περισσότερα θέματα

Συνάντηση της επιτροπής σωτηρίας του Ηρακλή με τον Πιλάβιο

Η επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο
Στη συνάντηση συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον «Γηραιό».
Η επιτροπή σωτηρίας, την οποία συνθέτουν οι Βασίλης Χατζηπαναγής, Σάββας Κωφίδης, Λάκης Παπαϊωάννου, Νίκος Φιλιππιάδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Θόδωρος Καράογλου, Αλέξης Αδαμίδης, Μιχάλης Γερανης και Κωνσταντίνος Γωγάκος, ενημέρωσε τον κύριο Πιλάβιο για τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής ώστε να καταφέρουν οι «κυανόλευκοι» να παραμείνουν στη Super League, αλλά και για τις αλλαγές στη Διοίκηση της ομάδας.
Πλέον η προσοχή όλων στον Ηρακλή στρέφεται στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που την Πέμπτη εκδικάζει την καταγγελία του Αστέρα Τρίπολης για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα του «Γηραιού». Εκεί θα κριθεί οριστικά σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται οι «κυανόλευκοι» την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Δείτε περισσότερα θέματα

Πανελλαδικές 2011: Διαβάστε τα αυριανά SOS!

Τέταρτη μέρα Πανελλαδικών εξετάσεων αύριο, Τετάρτη 18 Μαϊου, και οι μαθητές θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: 
Ιστορία (θεωρητικής κατεύθυνσης), Βιολογία (θετικής κατεύθυνσης), Χημεία – Βιοχημεία (τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (τεχνολογικής κατεύθυνσης – κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).
Το newsbomb.gr σε συνεργασία με το φροντιστήριο "Άνοδος" σας ενημερώνει για τα sos της αυριανής μέρας.
    

newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Μαύρο ζευγάρι γέννησε λευκό και κατάξανθο παιδί!

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένα μαύρο ζευγάρι από το Leicester της Αγγλίας, όταν είδαν ότι το νεογέννητο παιδί τους είναι… λευκό και κατάξανθο! 
Μάλιστα, η πρώτη αντίδραση του πατέρα Francis Tshibangu όταν είδε τον δεύτερο γιο του ήταν: «Wow! Είναι όντως δικό μου;!».


Ο άνδρας, μαζί με την σύζυγό του Arlette έχουν έναν ακόμα γιο, τον Seth, ο οποίος αντιπροσωπεύει απόλυτα την αφρικάνικη κληρονομιά του. Στην αντίθετη ακριβώς πλευρά βρίσκεται ο μόλις 11 μηνών αδερφός του, που σύμφωνα με του γιατρούς, όλα οφείλονται σε μια σπάνια γενετική ανωμαλία.


Ο 28χρονος Francis, που είναι γεννημένος στο Κονγκό, είπε σχετικά με την γέννηση του μικρού Daniel: «Είχα μείνει άφωνος και έβλεπα ότι οι γιατροί κοιτιόντουσαν μεταξύ τους σκεφτόμενοι ότι αποκλείεται να είναι δικό μου. Τότε κοίταξα την γυναίκα μου, μου χαμογέλασε και ήξερα ότι εγώ είμαι ο πατέρας».


Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, και όπως λέει ο σύζυγος, «ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα απιστίας». Τώρα, και οι δυο θεωρούν τον νεότερο γιο τους ως το «θαύμα» που περίμεναν στη ζωή τους. Μάλιστα, όπως λένε, το ίδιο είχε συμβεί και στην προ-προ-προ-προγιαγιά της Arlette, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό να συνέβη ξανά ύστερα από τόσα χρόνια.
protothema
Δείτε περισσότερα θέματα

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Σισοκό!

Στις θέσεις των αμυντικών χαφ αναμένεται να πέσει το βάρος των «ερυθρολεύκων» κατά τη μεταγραφική περίοδο...
του καλοκαιριού και τρία νέα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στη λίστα του Θρύλου για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Μεταξύ αυτών και ο Μοχάμεντ Σισοκό!
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν, έχει θέσει ταβάνι τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο οι Πειραιώτες» εξετάζουν σοβαρά και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να ενισχύσουν το κέντρο της ομάδας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Πρωταθλητή, στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων» προστέθηκαν τρεις νέοι παίκτες για τη μεσαία γραμμή, οι οποίοι παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και ακούνε στα ονόματα των…
…Μοχάμεντ Σισοκό: O γνωστός μας από το πέρασμά του από Βαλένθια και Λίβερπουλ 26χρονος «κόφτης» από το Μάλι, αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και

"Καυτή Καμαριέρα": cd των Ράδιο Αρβύλα για τον Στρος Καν

Αφιερωμένο στον Στρος Καν είναι το νέο cd των «Ράδιο Αρβύλα» με τίτλο «Στο κρεβάτι με τον Dominique».Το «Malaco» και το «Καυτή καμαριέρα» είναι δύο ενδεικτικοί τίτλοι των τραγουδιών του cd που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί…

Star
Δείτε περισσότερα θέματα

VIDEO: Έπεσε και από τον Άγιαξ το τρόπαιο από το λεωφορείο

Τελευταία οι παίκτες δυσκολεύονται να κρατήσουν στα χέρια τους τα τρόπαια που κερδίζουν...
καθώς ένα μήνα μετά το περιστατικό του αμυντικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος που του έπεσε το Κύπελλο Ισπανίας, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Άγιαξ.
Αυτή τη φορά, ήταν ο τερματοφύλακας που «αίαντα», Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ που καθόταν στην οροφή του λεωφορείου με ένα συμπαίκτη του, όταν τους έφυγε από τα χέρια η ασπίδα της Eredivisie. Το λεωφορείο των πρωταθλητών έκανε παρέλαση στους δρόμους του Άμστερνταμ όταν ο αέρας ήταν πιο δυνατός από τα χέρια των παικτών με αποτέλεσμα το τρόπαιο να πέσει πίσω από το λεωφορείο.
Στη συνέχεια πέρασε κάτω από επερχόμενο λεωφορείο, αλλά δεν καταστράφηκε με αποτέλεσμα ένας οπαδός του Άγιαξ να το πιάσει και να τρέχει θριαμβευτικά με αυτό προς το λεωφορείο της ομάδας.
Δείτε το περιστατικό


Δείτε περισσότερα θέματα

Αυξάνεται η χωρητικότητα του " Γ.Καραισκακης "

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να μεγαλώσει το γήπεδο Καραϊσκάκη ούτως ώστε να υπάρχει περισσότερος κόσμος.
Η μελέτη για την μετατροπή που θέλει να κάνει ο Πρόεδρος του Θρύλου έχει ξεκινήσει και προς το παρόν η αύξηση υπολογίζεται να είναι της τάξεως των 4.000 θέσεων
Δείτε περισσότερα θέματα

Κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 00:50 τα ξημερώματα, ο οδηγός ενός οχήματος που κινούνταν στην Ε.Ο. Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του τρίτου τούνελ της Κακιάς Σκάλας.
Ο οδηγός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και στη συνέχεια να προσκρούσει πάνω σε κολόνα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση το Ι.Χ. τυλίχθηκε στις φλόγες, οι οποίες έκαψαν τον άτυχο οδηγό.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι απεγκλώβισαν το απανθρακωμένο πτώμα. 
Δείτε περισσότερα θέματα

VΙDEO: Τα άγνωστα αδέρφια του Σερβετά και του Κανάκη

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει μέσα από το Ράδιο Αρβύλα την ομοιότητα του Αντώνη Κανάκη...
με τον Μπιν Λάντεν, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο μάθαμε περισσότερες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις.
Ο Γιάννης Σερβετάς είναι ο χαμένος αδερφός του μουσικού του συγκροτήματος που εκπροσωπούσε την Τουρκία στην Eurovision, ενώ ο Κανάκης είναι ο δίδυμος του Λάντεν και μάλιστα τον έχει αφήσει κληρονόμο στην διαθήκη του...
 
gossip-tv.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Αυτή είναι η καμαριέρα; - Σκληρή πρώτη νύχτα για τον Στρος Καν!

- Η φωτογραφία κυκλοφόρησε από το πρωί μέσω Twitter!
- Δεν έχει επιβεβαιωθεί εαν είναι η γυναίκα που έκανε την καταγγελία!
- Το μυστηριώδες σαββατοκύριακο του Στρος Καν στη Νέα Υόρκη!
- Η συνέντευξη του αδερφού της καμαριέρας!
- Η αμφισβήτηση και οι κουβέντες για σκευωρία των υποστηρικτών του Στρος Καν!
Σε μια από τις πιο διάσημες φυλακές των ΗΠΑ, στις φυλακές Ράϊκερς της Νέας Υόρκης, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες  ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν. Αυτό θα είναι το "σπίτι"

Χρόνια πολλά, ΑΕΛ

Σαν σήμερα 17 Μαΐου, πριν από 47 χρόνια ιδρύθηκε η ΑΕΛ.
Στις 17 Μαΐου του 1964 μετά την τελευταία συνέλευση των σωματείων του νομού, η οποία έγινε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ιδρύεται η Αθλητική Ένωση Λάρισας, από την συγχώνευση του Λαρισαϊκού, του Ηρακλή, του Άρη και του Τοξότη.
Στις 22 Μαΐου του 1964 αποφασίζεται οριστικά ότι τα χρώματα της ΑΕΛ θα είναι το βυσσινί και το άσπρο και όχι το άσπρο και το μαύρο όπως είχε αρχικά αποφασιστεί. Η ΑΕΛ έκανε αισθητή την παρουσία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο στις αρχές της δεκαετίας του '80. Η ξεχωριστή «Βασίλισσα του Κάμπου» με την πορεία της, έγραψε «χρυσή» ιστορία και με τα κατορθώματά της, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΤΙΤΛΟΙ
* Πρωταθλήματα Ελλάδος (1): 1988
* Κύπελλα Ελλάδος (2): 1985, 2007
Δείτε περισσότερα θέματα

Διαφημιστικό Σποτ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος!!! (video)

Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου!

Τα πολιτικά "ροζ" σκάνδαλα που άφησαν εποχή!

Μπορεί να έχει γίνει γνωστό το «sex, drugs and rock & roll», αλλά και ο συνδυασμός «σεξ και πολιτική» δεν είναι άγνωστος.
Δεν είναι μόνο ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στρος Καν που έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο και εμπλέκεται σε «ροζ» σκάνδαλο.
Μια σειρά ισχυρών πολιτικών προσώπων ανά τον κόσμο έχουν συνδέσει το όνομα τους με «αταξίες» προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου.
Την «τόλμη» του Φράνκλιν Ρούσβελτ, που είχε στο πλευρό του την ερωμένη του τόσο στην ορκωμοσία του, όσο και στον θάνατο του επισκίασε η σχέση του Τζον Φ. Κένεντι με την Μέρλιν Μονρόε. Ακόμα και σήμερα ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για την μυστηριώδη σχέση των δυο από την οικονομία των ΗΠΑ!
Στα χνάρια του πρώτου (καθολικού) προέδρου των ΗΠΑ και ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, που άναψε φωτιές με την μαθητευόμενη Μόνικα Λεβίνσκι και το…. πούρο του. Αφού κατέστρεψε την καριέρα του, όταν επισύναψε δεσμό με την Μόνικα το 1995 και παρολίγο να χαλάσει το σπίτι του, ζήτησε δημόσια συγνώμη, δείχνοντας πραγματικά μετανοημένος. Ο αμερικάνικος λαός τον συγχώρεσε, το σκάνδαλο ξεχάστηκε και η απατημένη σύζυγος – τότε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον είναι σήμερα υπουργός Εξωτερικών της χώρας.
Και αυτά είναι μόνο λίγο από τα ισχυρά ονόματα που έχουν προκαλέσει με τις ροζ ιστορίες τους. Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Μιτεράν, είχε δύο οικογένειες, μια νόθα κόρη, ενώ διατηρούσε ερωτικές επαφές με ερωτική σύντροφο του διαδόχου του Ζακ Σιράκ! Δύο γάλλοι δημοσιογράφοι έχουν κυκλοφορήσει και βιβλίο με τα ερωτικά σκάνδαλα των δύο ισχυρών αντρών με άκρως γαργαλιστικές λεπτομέρειες.
Και ο νυν πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί πάντως δεν έχει ξεφύγει από τις φήμες: Τρεις γάμους έχει κάνει και σύμφωνα με τον Τύπο πρώτα έβρισκε την επόμενη και μετά χώριζε την προηγουμένη. Κοινώς περισσότερες ήταν οι εξωσυζυγικές σχέσεις, παρά οι γάμοι του!
Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι τυχαία ο πιο καλογυμνασμένος πολιτικός, αφού άφησε την οικογένεια του για να συζήσει με την ερωμένη – γυμνάστρια, την οποία μάλιστα λένε ότι είχε αφήσει από πριν έγκυο.
Και ενώ η λίστα των «μπερμπάντηδων» ισχυρών ανδρών είναι μεγάλη, αυτός που «ξεχωρίζει» είναι ο Ιταλός πρωθυπουργός – μεγιστάνας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Τα «μπουγκα μπούγκα» πάρτι και η σχέση του με την ανήλικη Ναόμι έγραψαν ιστορία, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να τα απολαμβάνει παρόλο που ο ιταλικός τύπος τον έχει ξεσκεπάσει τόσες φορές…
Αξιοσημείωτο είναι πάντως και το σκάνδαλο, το οποίο ακόμα βασανίζει την Ιρλανδία, όπου αντί να "κερατώσει" ο πρωθυπουργός την σύζυγο, έγινε το... αντίθετο. Πριν λίγους μήνες η κ. Ρόμπινσον πιάστηκε στα πράσα με τον κατά πολύ μικρότερο σε ηλικία εραστή της και γιο του κρεοπώλη της! Ο σύζυγος της άφησε για λίγο την πολιτική, προκειμένου να της συμπαρασταθεί, αφού έπαθε νευρικό κλονισμό, όταν βγήκαν στην φόρα τα καμώματά της!!!
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Ο Γιάννης Παυλίδης... ασταμάτητος!!!! (video)

Πάλι Πρώτος ο Παυλίδης!!!
Μηχανοκίνητος αθλητισμός-Scramble Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Δεύτερος αγώνας της χρονιάς έλαβε χώρα στη Φλώρινα, στα Λιγνιτωρυχεία του Αγίου Προδρόμου όπου 9 Γρεβενιώτες αναβάτες έλαβαν μέρος. Οι αθλητές του Μοτοσυκλετιστικού ομίλου Γρεβενών πέτυχαν νίκες σε 2 από τις 4 κατηγορίες του αγώνα.
Αναλυτικότερα:
Παυλίδης Βαγγέλης... το νέο "αίμα"
Κατηγορία S1
Ο Παυλίδης Ευάγγελος πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σεζόν δείχνοντας πως είναι φορμαρισμένος και παρά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις φαίνεται δυνατός.
7η θέση για τον Αχιλλέα Τασούλα, μετά από 3 πτώσεις δεν μπόρεσε για κάτι καλύτερο. Στην 13η θέση είχαμε τον νεαρό Γιάννη Μπιζιούρη.
Κατηγορία S2
Βάθρο για τα Γρεβενά και 2η θέση για το Ζέρβα Βάϊο που φάνηκε υπολογίσιμος αντίπαλος. Οδηγούσε τον αγώνα ώσπου η κούραση δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει το ρυθμό του πρωτοπόρου της κατηγορίας.
Κατηγορία S3
Με 2 Βετεράνους, τον Σάκη Μησιόπουλο και τον Παναγιώτη Γιώτα να συμμετέχουν στην κατηγορία S3 κατάφεραν και στάθηκαν στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα καθώς η ζέστη και η πολύ σκόνη τον έκανε ακόμη πιο δύσκολο γύρο με το γύρο. Κέρδισαν τη 7η και 8η θέση αντίστοιχα.
Κατηγορία S champion.


Άλλο ένα βάθρο για τον νεαρό Γιάννη Παυλίδη. Δεν απειλήθηκε και με αγώνα τακτικής πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ιστορικό του. 4η θέση για τον Χρήστο Παπαθεοδώρου τον οποίο ακολούθησε ο Νίκος Ζέρβας στην 5η θέση.
Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro που φιλοξενεί η πόλη μας στις 21&22 Μαΐου.
Πηγή 

Το Νησί: Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο πριν το τέλος. (Βίντεο)

Το Νησί: Καθήλωσε το χθεσινό επεισόδιο καθώς ήταν πραγματικά το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειρά: Πλούσιο σε συγκινήσεις, με 3 θανάτους αλλά και ένα γάμο.
Οι Σπιναλογκίτες αποβιβάζονται στην Πλάκα. ΟΙ Πλακιώτες τούς υποδέχονται με συγκίνηση και χαρά. Η αρρώστια νικήθηκε! Οι αγώνες και οι αγωνίες γιατρών και ασθενών ανταμείφθηκαν... Το γλέντι ανάβει. Η πρόταση του Κυρίτση στη Μαρία κάνει την ευτυχία και των δυο τους μεγαλύτερη.

Η 'Αννα κι ο Αντρέας, φτάνοντας στην Πλάκα, καυγαδίζουν. Εκεί θα παιχτεί η τελευταία πράξη ενός δράματος όπου θύτης και θύμα τυφλωμένοι από το πάθος τους θα κλείσουν κάθε πόρτα στη λογική και θα ορίσουν τις μοίρες τους αλλά και τις μοίρες των οικογενειών τους.
Η οικογένεια Βανδουλάκη διαλύεται...
Μετά την φυλάκιση του Ανδρέα, η αρρώστια τον καταβάλει και σε λίγο πεθαίνει. Ακολουθεί η μητέρα του που δεν αντέχει τα όσα έγιναν.
Η Μαρία, για άλλη μία φορά, παραμερίζει τις δικές της επιθυμίες προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα της που τόσο έχει βασανιστεί... Η αγάπη του γιατρού Κυρίτση όμως, είναι πολύ δυνατή και επίμονη... 'Ισως οι δυο τους να έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μαζί την ευτυχία...
Ο γάμος γίνεται και η χαρά επιστρέφει στην οικογένεια.

10.000 φίλοι της Μάιντζ πραγματοποίησαν πορεία συμπαράστασης για τον Ηρακλή!

Δεν έχει ξαναγίνει παρόμοια πορεία σε ολόκληρη την Ευρώπη για συμπαράσταση άλλης ομάδας. Έγινε όμως για τον Ηρακλή από τους φιλάθλους...
της Μαίντζ πριν τον αγώνα με την Σαν Παολι όπου δέκα χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους για να στηρίξουν την προσπάθεια του Ηρακλή !
Μετά τους οπαδούς της Ράγιο Βαγγιεκάνο και οι φίλαθλοι της Μαϊντζ βρέθηκαν στο πλευρό του Ηρακλή με πανό που σήκωσαν στον αγώνα με την Σαν Πάουλι.

Οι γερμανοί φίλαθλοι τα τελευταία χρόνια έχουν αδελφικές σχέσεις με αυτούς του Ηρακλή Στην περσινή σεζόν είχαν σηκώσει και πάλι πανό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ είχαν βρεθεί και στο ελληνικό προξενείο που βρίσκεται στην περιοχή.
Το πανό που ανάρτησαν στον αγώνα με την Σαν Πάουλι αναφέρει : « Ελλάς μην ξεχνάς την κατάρα της Γριάς» θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλουν το δικό τους μήνυμα