ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Φουλ ερωτευμένος με την Γιεσπίκα o Οζίλ!

Η Άιντα Γιεσπίκα είναι ένας από τους κύριους λόγους των καλών εμφανίσεων του Τούρκου μέσου της Ρεάλ, Μεζούτ Οζίλ. Το 28χρονο μοντέλο από την Βενεζουέλα, που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τα μέσα και με άλλες τις σχέσεις, όπως αυτή με τον Ιταλό Ματέο Φεράρι, φαίνεται ότι έχει πάρει τα μυαλά του Οζίλ, ενώ για χάρη του μετακόμισε πριν από ένα μήνα στην Ισπανία για να είναι πιο κοντά στον καλό της! Απολαύστε την Λατίνα καλλονή.

H Fernandez προτιμά τους Αργεντίνους!

Η Λούλι Φερνάντεζ, γνωστό μοντέλο της Αργεντινής, έχει μια λατρεία με του Αργεντίνους ποδοσφαιριστές καθώς κατά το παρελθόν τα είχε μπλέξει με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και πρόσφατα με τον Πάμπλο Μούτσε. Όπως φαίνεται η Φερνάντεζ είναι φαν της Μπόκα!

SEX: Γιατί οι άντρες έχουν αδυναμία στις καμαριέρες;

Δύο ισχυρές προσωπικότητες έχουν αναμειχθεί σε ροζ σκάνδαλα με καμαριέρες.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχουν δύο κοινά σημεία, από τη μια και οι δυο κρατούσαν στα χέρια τους τα οικονομικά συμφέροντα μέγάλων περιοχών, και από την άλλη αποκαλύπτεται ότι τα χέρια τους είχαν επιρροή και πάνω στο προσωπικό τους!

Ο Ντομινίκ Στρος Καν έβαλε χεράκι στη καμαριέρα Οφήλια του ξενοδοχείου όπου διέμενε και ο Άρνι στην επί χρόνια καμαριέρα του με την οποία κιόλας είχε αποκτήσει παιδί!


Ο ρόλος της καμαριέρας εξιτάρει την φαντασία των ανδρών. Δεν είναι τυχαίο ότι στα sex shops βρίσκεις sex toys όπως σέξι στολές με μαστίγια, ποδιές, ζαρτιέρες και πολλά πολλά ακόμα. Σίγουρα αυτό το φτερό - ξέρετε που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες για να καθαρίσουν- είναι μάλλον ερεθιστικό!

Εμείς μπορούμε να δώσουμε δύο εξηγήσεις...
- Οι καμαριέρες βρίσκονται στα πόδια τους και γνωρίζουν πολλά σχετικά με την προσωπική ζωή των διασήμων
Η καμαριέρα γνωρίζει πολλά από τα μυστικά τους, όπως συνέβη στην περίπτωση του Άρνι. Παρακολουθεί από κοντά τον έγγαμο βίο και ξέρει τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι. Το αφεντικό - σύζυγος βρίσκει παρηγοριά στη διαθέσιμη καμαριέρα που δεν μιλάει και πολύ όπως η γυναίκα. Επίσης, οι διάσημοι νιώθουν πιο οικεία με τις καμαριέρες τους, καθώς εμφανίζονται μπροστά τους με το T-shirt και την παντόφλα και αποκτούν άνεση μαζί τους.

- Η εξουσία της κυριαρχίας συχνά οδηγεί σε σεξουαλικές εντάσεις

Οι καμαριέρες ουσιαστικά υπηρετούν τις ανάγκες των αφεντικών τους, οπότε ενδόμυχα αυτό λειτουργεί και σεξουαλικά. Θέλουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και στο κορμί τους δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Συχνά το βλέπουμε αυτό το φαινόμενο στις σχέσεις γιατρού και νοσοκόμας, διευθυντής και γραμματέα, αφεντικό και καμαριέρα!
Δείτε περισσότερα θέματα

Η Νικολέτα Ρωμανού είναι η νέα εθνική μας πορνοσταρ!!! (ναι, πιο ωραία και από την Τζούλια)

Η Ρουμανικής καταγωγής μελαχρινή Playmate είναι η νέα πρωταγωνίστρια της Sirina Entertaiment.
Το πρώτο της έπος, με τίτλο «Η Φίλη της Κόρης μου» κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή (27/05). Και πρέπει να το δεις. Να γιατί.

Σεξουαλικό σκάνδαλο στην Τουρκία

Πέντε ανώτερα στελέχη του τουρκικού ακροδεξιού Κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης (MHP) παραιτήθηκαν σήμερα δυσχεραίνοντας έτσι την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των βουλευτικών εκλογών του επόμενου μήνα. 
Αυτό ήταν το δεύτερο «κύμα» παραιτήσεων από το κόμμα ενόψει των εκλογών της 12ης Ιουνίου, κατά τις οποίες είναι λιγοστές οι πιθανότητες να ξεπεράσει το MHP το όριο του 10% που απαιτείται για να διατηρήσει τη θέση του στη βουλή.
Το κυβερνών κόμμα ΑΚ του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να εξασφαλίσει τρίτη συναπτή θητεία στις εκλογές και οι δημοσκοπήσεις του δίνουν ποσοστό αποδοχής 45%.
Οι παραιτήσεις βουλευτών του MHP προκλήθηκαν εξαιτίας της προβολής σε ιστοσελίδα κάποιων βίντεο που τραβήχτηκαν μυστικά και δείχνουν μέλη του κόμματος σε εξωσυζυγικές ερωτικές περιπτύξεις.
Με αυτές τις παραιτήσεις ανέρχονται σε εννέα οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του κόμματος που αποχώρησαν εξαιτίας του σεξουαλικού σκανδάλου.
Η ιστοσελίδα με τίτλο «Διαφορετικός Εθνικισµός» είχε απειλήσει να δημοσιοποιήσει κι άλλα βίντεο του ιδίου περιεχομένου αν ο ηγέτης του κόμματος Ντεβλέτ Μαχτσελί δεν παραιτούνταν ως τις 18 Μαϊου. Ο Μπαχτσελί δεν παραιτήθηκε. Δεν είναι σαφές ποιός βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα.
Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε ότι οι αντιπρόεδροι του κόμματος Οσμάν Τσακίρ, Ουμίτ Σαφάκ και Μεχμέτ Εκιτσί, μαζί με τον γενικό γραμματέα του Τσιχάν Πακατσί και τον δεύτερο γραμματέα Μεχμέτ Ταϊτάκ παραιτήθηκαν από μέλη του κόμματος και υποψήφιοι βουλευτές.
Δείτε περισσότερα θέματα

Τέσσερις μετανάστεςστην Πάτρα με λέπρα!

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου νοσηλεύεται μια τετραμελής οικογένεια με με λοίμωξη από το... μυκοβακτήριο από το οποίο προκαλείται η νόσος του Χάνσεν (λέπρα).
Κλιμάκιο επιστημόνων του Κέντρου μετέβη την Παρασκευή στο αχαϊκό νοσοκομείο, όπου τα μέλη του ενημερώθηκαν για την πορεία των περιστατικών από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών.
Ακολούθως, η ομάδα μετέβη στον τόπο μόνιμης κατοικίας των κρουσμάτων, όπου διερευνήθηκε η πιθανότητα περαιτέρω διασποράς για την λήψη των προληπτικών μέτρων.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνει πως η νόσος από Mycobacterium leprae μεταδίδεται εξαιρετικά δύσκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και καθίσταται μη μεταδοτική αμέσως μετά την έναρξη ειδικής θεραπείας.
Σημειώνεται ότι το 95% του πληθυσμού εκτιμάται ότι έχει φυσική ανοσία απέναντι στην ασθένεια, η οποία θεραπεύεται με αντιβιοτικά.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ο άνθρωπος με τους 107 γάμους! (VIDEO)

Πολλοί μπορεί να ζηλέψετε, αλλά μόνο ένας είναι ο τυχερός!
Ο Μπέλο Μαασάμπα, ο οποίος έχει παντρευτεί… 107 φορές

Ο μουσουλμάνος θεραπευτής από την Νιγηρία έχει παντρευτεί 107 γυναίκες και τις ικανοποιεί όλες τις γυναίκες του. Όσες του έχουν μείνει δηλαδή, γιατί έχει πάρει διαζύγιο από 12, επειδή ήταν απείθαρχες, ενώ έχουν πεθάνει μερικές ακόμα.
Αυτή την στιγμή ζει κάτω από την ίδια στέγη με 86 γυναίκες εκ των οποίων η μεγαλύτερη είναι 64 και η μικρότερη 19…
Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί…


Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Τραγωδία σε ορφανοτροφείο στη Μαλαισία!!!

Δύο παιδιά, ηλικίας κάτω των 18 ετών, έχασαν την ζωή τους και περισσότερα από 21 έχουν θαφτεί ζωντανά μαζί με τους δασκάλους τους κάτω από το έδαφος, μετά από κατολίσθηση στην Μαλαισία, που έγινε αιτία να καταπλακωθεί ένα ορφανοτροφείο.
Τόνοι λάσπης έχουν σκεπάσει το κτίριο και οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να τα σώσουν είναι αρκετά δύσκολες.

Ήδη απεγκλωβίστηκαν κάποια παιδιά, η καρδούλα όμως των δύο δεν άντεξε, ενώ άλλα έξι νοσηλεύονται σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση.
«Η κατολίσθηση έγινε τόσο γρήγορα που ελάχιστα παιδιά κατάφεραν να βγουν από το κτίριο», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ΑFP.
Πάντως, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις που κάνουν προσπάθεια να απεγκλωβίσουν όσα περισσότερα μπορούν.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα

ΔΕΙΤΕ: Οι Ψηλότεροι έφηβοι σε όλο τον κόσμο!

Όταν κοιτάς τον κόσμο από ψηλά.
Η 14χρονη  έφηβος από την Βραζιλία με ύψος 2,09.Το Ύψος της δεν έχει έρθει χωρίς προβλήματα. Είχε εγκαταλείψη το σχολείο καθώς δεν μπορούσε πλέον με ασφάλεια να καθίσει στο σχολικό λεωφορείο.

Οι γονείς της δεν έχουν αρκετά χρήματα για να καθορίσουν την αιτία ή τη θεραπεία της υπέρμετρης ανάπτυξης της.


Ο ειδικευμένος ιατρός εικάζει ότι έχει μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Gigantismo, μια κατάσταση που προκαλεί τον εγκέφαλο να παράγει πάνω από το κανονικό τις αυξητικές ορμόνες.Η Elisany θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί με το μέγεθός της, εξηγώντας ότι

Το πάλεψε… αλλά ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ 69-75

Το πάλεψε όσο μπορούσε ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό χάνοντας με 69-75. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα τον αγώνα που έγινε πριν από λίγες μέρες μιας και ο Δικεφάλος ήταν κοντά στους «πράσινους» και προσπάθησε για το 1-1, όμως τελικά έγινε το 0-2 από τον Παναθηναϊκό.
Πλέον το επόμενο παιχνίδι γίνεται την Δεύτερα, όπου εκεί αν ηττηθεί ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί και θα παίξει στον μικρό τελικό με στόχο την τρίτη θέση. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντόζιερ με 17, ενώ 13 πρόσθεσε ο Κρίστμας, ενώ από τον Παναθηναϊκό ο Περπέρογλου 33 πόντους πέτυχε ο Περπέρογλου που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την «πράσινη» φανέλα.
Τα δεκάλεπτα: 15-23, 30-39, 50-60, 69-75
ΠΑΟΚ: Κρίστμας 13, Αποστολίδης 6, Ντόζιερ 17, Στίγγερς 7, Μπούλιαν 4, Γιαννακίδης 8, Καλλές 10, Γκετσέφσκι 4, Καλαμπάκας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Τέπιτς 8, Μάριτς 2, Περπέρογλου 33, Μπατίστ, Φώτσης 10, Σάτο 2, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 11, Βουγιούκας 4, Καλάθης 2, Καϊμακόγλου 2.
Δείτε περισσότερα θέματα

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 76 - 102

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη με 102-76 στο «Αλεξάνδρειο» και ...αρχίζει να σκέφτεται ήδη τους τελικούς των play off.
Οι «ερυθρόλευκοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή του αγώνα και είχαν σε πολύ καλή μέρα τους

Ρόδος: Συρτάκι για... ρεκόρ Γκίνες!

Το μεγαλύτερο «συρτάκι» του κόσμου θα συρθεί στη Ρόδο με σκοπό να καταλάβει μια θέση στο βιβλίο τον ρεκόρ Γκίνες.
Στο ρυθμό του Ζορμπά χορεύει ήδη το νησί της Ρόδου, αφού ήδη έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στο συρτάκι. Πάνω από 2.000 άτομα πρέπει να συγκεντρωθούν για να χορέψουν συρτάκι και να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση.
Το χωριό της Κρεμαστής θα φιλοξενήσει το χορευτικό και διαγωνιστικό γεγονός, ενώ οι απαραίτητες άδειες έχουν ήδη δοθεί από την επιτροπή των ρεκορ. Η εκδήλωση είναι μία ιδέα του πολιτιστικού συλλόγου ΕΦΑΚ και θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου 2011.
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος ως χορευτές μπορούν να συμπληρώσουν μια φόρμα μέσω facebook http://on.fb.me/jFaOr9 ή να επισκευθούν το http://eepurl.com/dUhk9
Δείτε περισσότερα θέματα

Έκανε σεξ με 1.000 αυτοκίνητα!

Ένας 57χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 1.000 αυτοκίνητα ως τώρα.
Με δηλώσεις του σε σχετικό ντοκιμαντέρ υπερασπίζεται με σθένος τα ''ρομαντικά'' του αισθήματα για τα οχήματα.

Ο λόγος για τον Edward Smith, λάτρη των τεσσάρων τροχών, ο οποίος ζει με την τρέχουσα ''φίλη''του, ένα λευκό Volkswagen Beetle με το όνομα Vanilla.

Επιμένει ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του.


Παραδέχεται πως μπορεί, για τους περισσότερους από εμάς, να θεωρείται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν βλέπει ταινίες όπως το "Κατσαριδάκι Αγάπη μου" και τον "Ιππότη της Ασφάλτου" δε μπορεί να συγκρατηθεί.


Βιώνει ένα αίσθημα αγάπης και τον κατακλύζει η επιθυμία να εκφράσει στα αξιαγάπητα αυτοκίνητα και αντικείμενα του πόθου του, την αγάπη του.


Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ρομαντικό, καθώς γράφει ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάει, τους μιλάει, τα φιλάει και τους συμπεριφέρεται όπως θα έκανε σε μία κοπέλα. Προσθέτει πως δε θέλει να πληγώσει κανέναν, απλά η επιθυμία του για τα οχήματα ξεπερνά τα πάντα και εκφράζει με ακρίβεια την προτίμησή του.


Και με ελικόπτερο...

Ο Smith είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 και τονίζει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ έλξη για γυναίκες, αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος.

Η σεξουαλική του περιπλάνηση δεν περιορίστηκε μόνο στα αυτοκίνητα και επεκτάθηκε και σε άλλα οχήματα, όπως ένα ελικόπτερο. Πριν τη Vanilla είχε ''δεσμό'' με τη Victoria ένα VW Beetle, μοντέλο του 1969.


Ο 57χρονος άνδρας δε μιλούσε για τις προτιμήσεις του και αποσιωπούσε το μυστικό του φετίχ για να μη δημιουργηθούν αντιδράσεις στους οικείους του. Η ευκαιρία να μιλήσει του δόθηκε όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο''mechaphili''.


Μιλώντας για τα πάθος του αναφέρει ότι μεγάλωνε μαζί του από την παιδική του ηλικία. Του άρεσαν τα χαριτωμένα αυτοκίνητα από την αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό, πιο εσωτερικό. Μέσα από αυτή την αγάπη έβρισκε διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούσαν και αισθανόταν την ολοκλήρωση.


Ο Edward Smith είναι πλέον μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που αριθμεί πάνω από 500 μέλη, και αυτοαποκαλούνται ''εραστές αυτοκινήτων".
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα χαρακτηριστικά όσων έχουν σήμερα γενέθλια!!!

Τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί στις 21 Μαΐου!!!
Οι γεννημένοι στις 21 Μαΐου δεν έχουν μόνο άπιαστα οράματα αλλά και την τάση να μένουν σε αυτά. Όταν θα εμπλακούν στην προσπάθεια, παραμένουν εκεί για όλη την διάρκεια, άσχετα από το πόσο μεγάλες δυσκολίες υπάρχουν.
Για του λόγου το αληθές, λατρεύουν τις προκλήσεις οπότε τα εμπόδια που συναντούν απλά είναι μια ώθηση για αυτούς. Με αυτή την έννοια είναι απίθανο να τα παρατήσουν μπροστά στις προκλήσεις σε αντίθεση με τους ανθρώπους των ΄ιδεών΄ που είτε τα παρατάνε, είτε χάνουν στην πορεία το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσει να επιβάλουν τις ιδέες τους και να τις κάνουν πραγματικότητα. Έχουν καλή αίσθηση των απτών, αισθησιακών και υλικών στοιχείων της ζωής.
Πολύ συχνά οι ιδέες και οι τα οράματα τους έχουν να κάνουν με κάποιου είδους μεταμόρφωσης φυσικής ύλης. Δεν είναι άνθρωποι που ονειροπολούν αλλά αγωνίζονται μαζί με ή ενάντια στην κοινωνία, για ότι πιστεύουν είναι σωστό. Πολύ συχνά, η σταυροφορία τους προέρχεται από τους ίδιους αλλά μπορούν να δοθούν χωρίς εγωισμό στους σκοπούς των άλλων. Όμως μπορεί να εκφράσουν δυσκολία στο να δεχθούνε δώρα ή βοήθεια από τους άλλους, είναι άνθρωποι που δεν χρειάζονται άλλους να τους κρατάνε τα ηνία και τους αρέσει να κάνουν κάτι από την αρχή μέχρι το τέλος του. Έτσι, η ζωή τους πολύ ή λίγο περιστρέφεται γύρω από τους ίδιους.
Η πεποίθηση τους είναι τόσο δυνατή σε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, που η απαραίτητη προσοχή και μέσα υποστήριξης κατακτώνται όταν χρειάζεται. Παρόλα αυτά μπορεί να προσπαθούν για χρόνια ώσπου να πετύχουν, μπορεί να τους περιγελάσουν ή να τους περιφρονήσουν αλλά αυτό δεν τους αποτρέπει από τους στόχους τους. Ως κυρίαρχες προσωπικότητες, ποτέ δεν είναι πιο ευχαριστημένοι από όταν έχουν τους άλλους υπό την καθοδήγηση τους. Οι λιγότερο δυνατοί μπορεί να υποφέρουν στην σιωπή για μια ζωή, έχοντας υπέροχες ιδέες και ταλέντα, χωρίς όμως να έχουν βρει την φωνή να τα εκφράσουν. Αυτή η κατηγορία ανθρώπων που είναι γεννημένοι στις 21 Μαΐου, μπορεί αναπόφευκτα να χτίζουν μεγάλη δυστυχία μέσα τους και λύπηση για τον εαυτό τους. Αυτό που χρειάζονται είναι το κουράγιο να δράσουν και όπως και η πιο δυναμική κατηγορία, το πιο πιθανό είναι να πετύχουν στο αντικείμενο τους.
Πρέπει να σημειωθεί ότι μέρος του προβλήματος τους είναι η άγνοια που έχουν ως προς το ποια είναι τα πραγματικά ταλέντα τους. Αυτό που πρέπει να προσέχουν όμως είναι η αλαζονεία και ο εγωισμός και το να μην πέσουν στην παγίδα να γίνουν ήρωες. Χρειάζεται κατά καιρούς να εξετάζουν τα προσωπικά τους κίνητρα και να είναι σίγουροι ότι δεν λειτουργούν απο εγωισμό. Επίσης πρέπει να μάθουν ότι το να παίρνουν και να δίνουν βρίσκονται στην ίδια όψη του νομίσματος και το να δέχονται την βοήθεια των άλλων είναι μέρος του να είσαι άνθρωπος.
Γεννημένοι στις 21 Μαΐου: Albrecht Dürer, Mary Robinson, Fats Waller
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Γιατί οι Τούρκοι θεωρούν την ...Ρεάλ, τουρκική;

Την φωνάζουν πλεον Ρεάλ Τούρκα. 'Εχουν δίκιο ή άδικο;
Σύμφωνα με τις τουρκικές εφημερίδα ο τούρκος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μονάχου Νιχάτ Αλτίντοπ...συμφώνησε για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης .
Ο 28χρονος τούρκος ποδοσφαιριστής θα λαμβάνει 2.2 εκατομμύρια ευρώ το έτος.
Η μεταγγραφή του πάντως προκαλεί εντύπωση και στους ισπανούς καθώς πριν απο λίγες ημέρες στην Ρεάλ πήρε μεταγραφή και ο Νουρί Σαχίν απο τη Μπορίσια Ντόρτμουντ. Στην Ρεάλ Μαδρίτης παίζει και ο Μεσούτ Οζίλ. Και η «τριάδỨαυτή των τούρκων προκαλεί τα σχόλια « Ρεάλ Τούρκα».
Δείτε περισσότερα θέματα

Έπεσε ξύλο στο Alter!

Πολύ τεταμένη η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του Alter και συγεκριμένα στο αίθριο του σταθμού όπου συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι για να κάνουν συνέλευση.
Η διάσταση απόψεων μεταξύ των εργαζομένων και των διοικητικών έφερε ιδιαίτερη ένταση στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έντονοι καβγάδες μεταξύ τους οι οποίοι φυσικά και έφεραν ακόμα περισσότερη ένταση.

Κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον άλλων και προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι πιο ψύχραιμοι βγήκαν έξω από το κτίριο και τώρα περιμένουν να εκτονωθεί η κατάσταση ώστε να συνεχιστεί η συνέλευση. Οι εργαζόμενοι, τεχνικοί και δημοσιογράφοι, θέλουν να κάνουν συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν αν θα δεχτούν την πρόταση του Κουρή ή θα επιμείνουν στην επίσχεση εργασίας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Ποιος δισεκατομμυριούχος έχει κηρύξει πτώχευση 4 φορές;

Όχι μόνο υπέρ επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και φημολογούμενος υποψήφιος της Αμερικάνικης προεδρίας.
Το 1992, το 1994, το 2004 και το 2009 ο Donald Trump έκανε αίτηση για πτώχευση. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σωστός και καλός επιχειρηματίας αλλά πως έπρεπε να γίνει αυτό για να συνεχίσει να λειτουργεί η αυτοκρατορία του. Για να εξακολουθεί να παραγεμίζει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με δισεκατομμύρια δολάρια κάτι καλύτερα θα ξέρει από εμάς.
Πηγή 

Τέλος δώρα γιορτών και επίδομα άδειας στο Δημόσιο

Τελειώνουν τα επιδόματα εορτών και άδειας για όλους τους υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου, σύμφωνα με απόφαση κυβέρνησης και τρόικας.
Η εντολή της Τρόικας για τη μείωση του μισθολογικού κόστους στο Δημόσιο, συνεπάγεται την οριστική κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού.
Μετά τις περικοπές τα επιδόματα εορτών και αδείας έχουν περιοριστεί σε 500 ευρώ για τα Χριστούγεννα, 250 ευρώ το δώρο Πάσχα και 250 ευρώ το επίδομα καλοκαιρινής άδειας.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», κάθε υπάλληλος του Δημοσίου θα χάσει από εφέτος 750 ευρώ σε ετήσια βάση, ενώ από το 2012 η απώλεια θα φθάνει τα 1000 ευρώ ετησίως. Η μισθολογική δαπάνη που θα γλιτώσει το κράτος από το 2012 και μετά, θα φθάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε περισσότερα θέματα

Σκάνδαλο η απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ υπέρ του εγολάβου του Ορυχείου Αχλάδας ;

Οσμή σκανδάλου που μάλλον πάει προς έλεγχο από την δικαιοσύνη η απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΗ να αναλάβει την ταμειακή κάλυψη του εργολάβου του Ορυχείου Αχλάδας που τροφοδοτεί με λιγνίτη τον ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ - ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 11 εκ. ευρώ.
Για το θέμα υπήρξε στις 5 Μαίου σχετική επιστολή του ενός εκ των δυο εκπροσώπων των εργαζόμενων του ΔΣ της ΔΕΗ, συν. Ευάγγελου Μπουζούλα το οποίο και αναρτήθηκε εδώ  http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.com/2011/05/blog-post_06.html.

Δείτε περισσότερα θέματα

Σώοι οι 16 έλληνες γιατροί στο Αφγανιστάν

Σώοι είναι οι 16 έλληνες γιατροί που εργάζονταν στο αφγανικό νοσοκομείο που αποτέλεσε σήμερα στόχο βομβιστών αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε το ελληνικό υπουργείο Άμυνας, οι γιατροί δεν βρίσκονταν στο χώρο που έγινε η έκρηξη και είναι καλά στην υγεία τους.
Ο νεότερος απολογισμός από την επίθεση κάνει λόγο για έξι νεκρούς και 23 τραυματίες. Αφγανικές πηγές αναφέρουν ότι οι νεκροί ήταν όλοι φοιτητές ιατρικής.
Δείτε περισσότερα θέματα

32 πράγματα που πρέπει να δείτε πριν το τέλος του κόσμου

Ε ναί λοιπόν είναι επίσημο και αναπόφευκτο. 
 Ο κόσμος θα τελειώσει σήμερα...
και όλοι (εκτός από τον Τσακ Νόρρις) θα βράζουμε στα καζάνια της Κολάσεως ως την αιωνιότητα. Ίσα που προλαβαίνετε να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν, πριν το τέλος του κόσμου! 
Δείτε:

Κύκλωμα ναρκωτικών με Λιμενικούς και Στρατιωτικό

Δύο λιμενικοί και ένας στρατιωτικός συνελήφθησαν στην Ξάνθη για κατοχή, εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για λιμενικούς, 36 και 37 ετών, που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, και για έναν 40χρονο στρατιωτικό, που υπηρετεί στο Φρουραρχείο Λιτοχώρου Πιερίας.
Αστυνομικός της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών εμφανίστηκε στον στρατιωτικό ως αγοραστής ποσότητας τριών κιλών χασίς έναντι του ποσού 6.800 ευρώ, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, οι δύο λιμενικοί, συνεργοί του στρατιωτικού, οι οποίοι επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα της Υπηρεσίας τους και συνοδεύονταν από σκύλο ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών στο σημείο της συναλλαγής, όπου συνελήφθησαν με συνδρομή αστυνομικών ομάδας ΔΙΑΣ
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στον 40χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία, που περιείχε χασίς βάρους 1,8 γραμμαρίων, ενώ στην έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του βρέθηκε και κατασχέθηκε νάιλον συσκευασία, που περιείχε ινδική κάνναβη βάρους 329,6 γραμμαρίων.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.
newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Τους Έλληνες λένε τεμπέληδες, αλλά οι Γερμανοί έχουν τις περισσότερες αργίες το χρόνο...

Αμέσως μόλις βγήκε η καγκελάριος Μέρκελ να μιλήσει για «τεμπέληδες του Νότου»...
ο γερμανικός Τύπος… την έκραξε.


Το παραμύθι αυτό είναι γνωστό από παλιά, αλλά έχει σημασία το ότι η διάψευση είναι γερμανική. Προσέξτε τα στοιχεία, όπως τα δημοσιεύει η εφημερίδα Kölner Stadtanzeiger επικαλούμενη τα στοιχεία της Eurostat και άλλων διεθνών οργανισμών (σύμφωνα με τη μετάφραση της Deutsche Welle World):


● «Εκείνοι που έχουν πιο πολλές διακοπές δεν είναι οι εταίροι μας της Μεσογείου, αλλά οι Γερμανοί».


● «Το πραγματικό όριο συνταξιοδότησης στην Ισπανία και την Πορτογαλία είναι στα 62,6 χρόνια, στη Γερμανία στα 61,7 και στην Ελλάδα στα 61,4, ελάχιστα παρακάτω από το γερμανικό όριο συνταξιοδότησης».


● «Στη Γαλλία, αντίθετα, η οποία έχει ακόμη όριο συνταξιοδότησης τα 60 χρόνια, οι εργαζόμενοι συνταξιοδοτούνται στα 59,7 χρόνια. Τον στενό της εταίρο δεν τον ανέφερε όμως η κ. Μέρκελ στις δηλώσεις της».


● «Επίσης στη Γαλλία κατά μέσον όρο οι διακοπές αγγίζουν τις 37,5 ημέρες, με κατοχυρωμένο κατώτατο όριο τις 30 ημέρες».


● «Στη Γερμανία είναι κατοχυρωμένες 20 εργάσιμες ημέρες, στην πραγματικότητα όμως οι διακοπές αγγίζουν τις 29,1 ημέρες, δηλαδή σχεδόν έξι εβδομάδες».


● «Στην Ελλάδα είναι κατοχυρωμένο το όριο των 25 ημερών μετά από τουλάχιστον 10ετή εργασία…»


Και το καταλυτικό σχόλιο της εφημερίδας: «Τι να εννοούσε άραγε η καγκελάριος με το “δεν μπορεί να συνεχιστεί κάτι τέτοιο”;».


Αν το ισχυριζόμασταν εμείς, στα μάτια των διαφόρων εγχώριων καραγκιόζηδων, κυβερνητικών και παπαγάλων, θα ήμασταν «υπερασπιστές τεμπέληδων». Τους Γερμανούς και τους διεθνείς οργανισμούς ποιος έχει τα κότσια να τους αμφισβητήσει; Άι σιχτίρ λοιπόν…
Δείτε περισσότερα θέματα

Προσοχή στα κιλά της εγκυμοσύνης

Οι γυναίκες που βολεύονται με τη σκέψη «τρώω για δύο» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους κινδυνεύουν από «ισόβια παχυσαρκία», προειδοποιούν οι ειδικοί. Οι έγκυες που δεν προσέχουν τη διατροφή τους και παίρνουν υπερβολικό βάρος ενδέχεται να εμφανίσουν μέχρι και υπέρταση κάποια στιγμή στη ζωή τους. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη που διενεργήθηκε στο πανεπιστήμιο του Bristol.
Παρόλο που η απόκτηση βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απολύτως φυσιολογική καθώς αναπτύσσεται το έμβρυο, οι ερευνητές επισημαίνουν ότι το έξτρα βάρος θέτει σε κίνδυνο την υγεία τόσο του παιδιού, όσο και της μητέρας. Οι ειδικοί συνιστούν ότι στους πρώτους έξι μήνες της εγκυμοσύνης η γυναίκα πρέπει να καταναλώνει περίπου 1.940 θερμίδες την ημέρα, όσο θα κατανάλωνε κι αν δεν ήταν έγκυος και πως δε χρειάζεται να αυξήσει την ποσότητα του φαγητού. Τους επόμενους τρεις μήνες οι έγκυες χρειάζονται μόλις έξτρα 200 θερμίδες για να καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού τους και του εμβρύου. Οι 200 θερμίδες αντιστοιχούν σε μια φρουτοσαλάτα και ένα γιαούρτι ή ένα μικρό μπολ από μούσλι χωρίς ζάχαρη και ένα μήλο. Η έρευνα αυτή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσες γυναίκες παίρνουν πολύ βάρος στην εγκυμοσύνη τους 16 χρόνια μετά έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν υπέρβαρες και το σώμα τους να γίνει «μήλο».
Δείτε περισσότερα θέματα

Παυσίπονο τα ...σταυρωμένα χέρια

Το σταύρωμα των χεριών μετά από τραυματισμό τους περιορίζει σημαντικά τον πόνο, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Pain», οι ειδικοί του University College του Λονδίνου ανακάλυψαν πως η συγκεκριμένη θέση των χεριών αποπροσανατολίζει τον εγκέφαλο, ώστε να μην μπορεί να προσδιορίσει από ποια πλευρά του σώματος προέρχεται ο πόνος. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα την περιορισμένη αντίληψη της έντασης του πόνου.
Πείραμα με σταυρωμένα τα χέρια
Στην ενδιαφέρουσα μελέτη, έλαβαν μέρος 20 εθελοντές στα χέρια των οποίων οι ειδικοί με τη βοήθεια λέιζερ προκάλεσαν πόνο παρόμοιο με το τσίμπημα μιας καρφίτσας.
Κατά τη διάρκεια του πειράματος μέσω ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος (EEG) καταγραφόταν η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αξιολογήσουν την ένταση του πόνου που ένιωσαν.
Από τα αποτελέσματα φάνηκε ότι η αντίληψη του πόνου ήταν περιορισμένη σε όσους είχαν τα χέρια τους σταυρωμένα στον κορμό τους ενόσω δέχονταν τα τσιμπήματα του λέιζερ.
Όπως συμβουλεύουν οι επιστήμονες, την επόμενη φορά που θα χτυπήσουμε στα άνω άκρα καλό θα ήταν να καθίσουμε με …σταυρωμένα χέρια! Ενδεχομένως κάτι τέτοιο θα μπορούσε μελλοντικά να οδηγήσει στην ανάπτυξη παυσίπονων θεραπειών που να βασίζονται στη ...σύγχυση του εγκεφάλου.
Στην παρούσα φάση μάλιστα, οι Βρετανοί σε συνεργασία με αυστραλούς ερευνητές, δοκιμάζουν την ενδιαφέρουσα θεωρία σε ασθενείς που ταλαιπωρούνται από χρόνιο πόνο.
Πηγή 

Δύο χαμένες αδελφές ξαναβρέθηκαν μέσω Facebook

Τα λόγια είναι φτωχά, για να περιγράψουν τη σύμπτωση που έφερε ξανά κοντά δύο αδελφές, τις οποίες η ζωή είχε χωρίσει πριν από 37 χρόνια, αλλά πάντα έψαχναν η μία την άλλη. 

Η Άντζελα (που είναι Πατρινιά και σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr ζει στα Σελιανίτικα) και η Τόνια (που ζει στη Θήβα), σε ένα πραγματικό παιχνίδι της μοίρας, γνωρίστηκαν πριν από λίγο καιρό μέσω κάποιας ομάδας στο Facebook, της οποίας ήταν και οι δύο μέλη, και άρχισαν να συνομιλούν, όπως εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης σε όλο τον κόσμο.

Κουβέντα στην κουβέντα, βρήκαν αρκετά κοινά σημεία, που τελικά τις οδήγησαν πριν από λίγες μέρες στη λύση του πιο μεγάλου μυστηρίου που βασάνιζε και τις δυο τους εδώ και πολλά χρόνια: Η Άντζελα και η Τόνια είναι τελικά πραγματικές αδελφές!

Φυσικά, η χαρά τους είναι απερίγραπτη και την εξέφρασαν και οι δύο, προς το παρόν, στον «τοίχο» του προφίλ της Άντζελας.

Η ίδια γράφει: «Ας μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Είχα μια κοπέλα στο Facebook ως φίλη μου, όπως και εδώ στην ομάδα και μιλούσαμε σαν φιλενάδες. Πριν λίγα λεπτά μάθαμε πως είμαστε πραγματικές αδελφές.

Μετά από 37 χρόνια βρήκα την αδελφή μου. Τρέμω ολόκληρη! Έψαχνα τόσα χρόνια να βρω εγώ αυτή κι αυτή εμένα. Χριστέ μου, δεν έχω λόγια...» Και η Τόνια τής απαντάει: «Ναι αδελφούλα μου, δάκρυα χαράς έχουμε και οι δύο».
Πηγή 

Σήμερα 21 Μαϊου η συντέλεια του κόσμου στις 18:00 ακριβώς!

Σήμερα 21 Μαΐου θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον 89χρονο βαπτιστή ιεροκήρυκα, Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως παράφρων.
Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον 89χρονο (συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό) από την Καλιφόρνια, στις 21 Μαϊου του 2011 και ώρα 6 το απόγευμα (ώρα Καλιφόρνια, δηλαδή στις τέσσερις τα ξημερώματα της 22ης Μαϊου ώρα Ελλάδος) είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν οι ουρανοί και το 2% του πληθυσμού της γης να μεταφερθεί στον παράδεισο. Όσο για το υπόλοιπο 98%, αυτό πρόκειται να καταλήξει εξπρές στην κόλαση.

Βρήκε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας μετρώντας 722.500 ημέρες (αριθμός ο οποίος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17) από την ημέρα της σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.). Όσο για τις τελευταίες «βιβλικές» καταστροφές (σεισμοί σε Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αϊτή), αυτές, σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, απλώς προμηνύουν την αποκάλυψη.


Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, ο κ. Κάμπινγκ μιλάει καθημερινά στους οπαδούς του μέσω του Family Radio Network, ενός θρησκευτικού ραδιοφωνικού δικτύου που στήθηκε εξ ολοκλήρου από τις δωρεές των ακροατών του.


Παράλληλα περισσότεροι από 2.000 πίνακες ανακοινώσεων στις ΗΠΑ κατακλύζονται καθημερινά από συνθήματα που προειδοποιούν για τη Δευτέρα Παρουσία. «Δεν μιλάμε για έναν γάμο ή αποφοίτηση από το κολέγιο. Μιλάμε για το τέλος του κόσμου, αν θα είσαι αιώνια νεκρός ή αιώνια ζωντανός και όλο αυτό θα συμβεί σύντομα», λέει ο ίδιος.


Ο κ. Κάμπινγκ μεταδίδει τις προφητείες του σε 48 γλώσσες μέσω ραδιοφωνικών σταθμών σε χώρες όπως η Νότιος Αφρική, η Ρωσία και η Τουρκία ενώ κομπάζει ότι έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο.


Μετά από 70 χρόνια μελέτης της Βίβλου, ο κ. Κάμπινγκ λέει ότι η συντέλεια του κόσμου θα γίνει στις 21 Μαΐου επειδή τότε θα έχουν συμπληρωθεί 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του έτους 33 μ. Χ., που πιστεύει ότι ήταν η ημέρα της Σταύρωσης.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Η καμηλοπάρδαλη νάνος είναι γεγονός!

Οι καμηλοπαρδάλεις Petite Lap Giraffe εκτρέφονται από τη φάρμα Sokoblovsky στη Ρωσία και είναι πολύ αστεία ζώα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη.
Πολύ αγάπη! Αγκαλίτσες και φιλάκια κάθε μέρα! Αλλιώς αρχίζουν τα κλάματα…
Τα ενήλικα φτάνουν σε ύψος τα 76 εκατοστά και βάρος τα 4,65 κιλά, εκτός και αν το παρακάνουν στο φαγητό, οπότε φτάνουν και τα 5,5 κιλά. Τα μικρά είναι μόλις 15 εκατοστά σε ύψος!
Η διατροφή τους αποτελείται από αποσταγμένο νερό και φρέσκα φύλλα μπονσάι.
Δεν τους αρέσει να είναι έξω, προτιμούν να μένουν σε χώρους κλιματιζόμενους.
Όσο για τις μουσικές τους προτιμήσεις, τα κομμάτια του Nikolai Rimsky-Korsakov είναι ότι πρέπει!Φυσικά, δεν υπάρχει τέτοιο ζώο!
Είναι το πρωταπριλιάτικο αστείο ή μάλλον, η πανέξυπνη καμπάνια της Grey Global Group,μιας εταιρίας μάρκετινγκ της Νέας Υόρκης, η οποία και ανέβασε και το σάιτ http://www.petitelapgiraffe.com/ πριν από ένα μήνα περίπου.


santosight.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Άρης: 4.775 μέλη της Λέσχης ψηφίζουν στις εκλογές

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης παρέθεσαν οι πρόεδροι της Εφορευτικής και Εξελεγκτικής Επιτροπής κ.κ Αλεξανδρίδης και Μπαλάφας, αλλά και ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Γρανούζης. Όπως έγινε γνωστό, θα ψηφίσουν 4.775 από τα 9.000 μέλη της Λέσχης, 184 έχουν δηλώσει ότι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με επιστολική ψήφο, ενώ τονίστηκε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.
Ο κ. Γρανούζης, δήλωσε: «Από τη μεριά μου και κυρίως, ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, κ. Παναγιώτης Αλαξανδρίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κ. Νίκος Μπαλάφας, θα σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του κλεισίματος των εκλογικών καταλόγων και όλου του ελέγχου που διενεργήθηκε. Διαφυλάξαμε με συνέπεια και με πλήρη διαφάνεια όλες τις διαδικασίες. Διαβεβαιώνουμε ότι τα μάτια όλης της Ελλάδας είναι στραμμένα επάνω μας και παρακολουθούν την διαδικασία των

Γελάστε με την ψυχή σας...(video)

Ξεκαρδιστική συλλογή από απίθανες γκάφες με κεντρικό θέμα το ψάρεμα...
Δείτε το video...


Δείτε περισσότερα θέματα 
ierosagon

Τελικά αποτελέσματα αθλοπαιδιών Δημοτικών Σχολείων Γρεβενών (Αγοριών και Κοριτσιών)

Σας ανακοινώνουμε τα τελικά αποτελέσματα των αθλοπαιδιών Δημοτικών Σχολείων Νομού Γρεβενών, Σχολικού Έτους 2010-2011.
1. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΩΝ
4ο Δημοτικό Γρεβενών - 1ο Δημοτικό Γρεβενών
Νικήτρια η ομάδα του 4ου Δημοτικού Γρεβενών με σκορ 8 – 7
2. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ
1ο Δημοτικό Γρεβενών - 4ο Δημοτικό Γρεβενών
Νικήτρια η ομάδα του 1ου Δημοτικού Γρεβενών με σκορ 40 - 25.
3. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
4ο Δημοτικό Γρεβενών - 1ο Δημοτικό Γρεβενών
Νικήτρια η ομάδα του 4ου Δημοτικού Γρεβενών με σκορ 26 - 16.
4. ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
2ο Δημοτικό Γρεβενών - 4ο Δημοτικό Γρεβενών
Νικήτρια η ομάδα του 2ου Δημοτικού Γρεβενών με σκορ 2 - 0.
Η Προϊσταμένη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής
Δήμητρα Βέργου
Πηγή