ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κάνε τις γυναίκες να τρέχουν από πίσω σου (και σταμάτα να τρέχεις εσύ)!

Δεν χρειάζεται να είσαι κούκλος ή να έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Ακολούθησε απλά τις συμβουλές της Θείας Λόλας και θα τις δεις να τρέχουν από πίσω σου!
Καλές οι συμβουλές για το πώς να τις πλησιάσεις, πως ν' ανοίξεις κουβέντα αλλά και τι χρειάζεται για να “κλείσεις την συμφωνία”. Ακόμα καλύτερες όμως οι δέκα επόμενες συμβουλές για το πως θα τις κάνεις να τρέχουν από πίσω σου.

Γιατί η Sarah Shahi παραμένει η καψούρα κάθε λεσβίας στο πλανήτη (videos)

Η τρισέγγονη ενός Σάχη της Περσίας –και πρώην μαζορέτα των Dallas Cowboys- γεννήθηκε με μεγάλα φυσικά στήθη. Τα οποία λαχτάρισαν όλες οι λεσβίες του πλανήτη, εξαιτίας του αβανταδόρικου ρόλου της στο The L Word. Ήρθε η σειρά σου να την πατήσεις μαζί της.


Από πού την ξέρεις
Από τον ρόλο της ως Carmen de la Pica Morales στο The L World, το λεσβιακό Sex and the City που την μετέτρεψε σε lesbian idol («Οι λεσβίες θαυμάστριες είναι πολύ πιο επιθετικές από τους άντρες. Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού μου που να μην έχουν χουφτώσει ή γραπώσει»). Οι πιο ενημερωμένοι ίσως την θυμούνται ως την stripper που

Οι πιο sexy χορεύτριες των Αθηναϊκών club

Την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι σου για να κλαμπάρεις, μην διαλέξεις κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί. Απλά αποφάσισε ποιά χορεύτρια θες να δεις από κοντά...
Ο μοναδικός λόγος για να κάνεις ακόμα clubbing σε αυτή τη χώρα είναι γένος θηλυκού. Το MEN 24 σου δείχνει το δρόμο για να απολαύσεις τις πιο sexy χορεύτριες που ανεβαίνουν στα stage.

Ίνα 

H Mila Kunis είναι η νέα Lara Croft. Διαφωνείς; (video)

Aπό το sitcom "That 70’s show" μέχρι την πρόσφατη λεσβιακή σκηνή με την Natalie Portman στον Μαύρο Κύκνο, η σέξι Μίλα έχει όλα τα φόντα για να ξεχάσεις την Αντζελίνα Τζολί μια και καλή!
Η λεσβιακή σκηνή της με την Natalie Portman στον Μαύρο Κύκνο ήταν μόνο η αρχή. Η πιο καυτή μελαχρινή του Χόλιγουντ θέλει να σου μείνει αξέχαστη.
Από πού την ξέρεις: Από την λεσβιακή της σκηνή με την Natalie Portman στον Μαύρο Κύκνο, την οποία καλό είναι να την δεις και να την θυμηθείς. Και γενικά από το πόσο πειστική ήταν ως η

Όργια παντρεμένης αστυνομικού με νεότερο στο τμήμα!!!

Σάλος στην Πάτρα μετά την αποκαλύψη ροζ σκανδάλου παντρεμένης αστυνομικού με νεότερο συνάδελφο της σε αστυνομικό τμήμα. Τι ακούγεται στην πόλη;

Α1 Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Άρης 87-64 (video)

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 87-64 απέναντι στον Άρη στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Α1 μπάσκετ, έκανε το 3-0 και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα αναμετρηθούν με τον ΠΑΟΚ για τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της Euroleague. Για 25 περίπου λεπτά η ομάδα του Subotic βρισκόταν κοντά στο σκορ, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων. Halperin και Σπανούλης οι κορυφαίοι για τους νικητές, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν Kashirov και Χατζηβρέττας.
Οι «κίτρινοι» έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους στο ξεκίνημα

Α1 Μπάσκετ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 105-65 (video)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε και στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με 105-65, και στρέφει πλέον την προσοχή του στους τελικούς, όπου θα αντιμετωπίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ από το αντίπαλο στρατόπεδο διασώθηκε ο

Τη σκότωσαν τα χάπια που αγόρασε από το ίντερνετ!!!

Αγόρασε χάπια από το internet που τελικά τη σκότωσαν!
Τι ακριβώς συνέβη και τι της προκάλεσαν τα χάπια;
Νεκρή βρέθηκε η Lorna Lambden, μια 27χρονη τραυματιοφορέας στο Λονδίνο, η οποία αγόρασε χάπια από το διαδίκτυο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις 12ωρες απαιτητικές βάρδιες.
Η 27χρονη πήρε 4 ή 5 χάπια τα οποία συχνά χορηγούνται σαν αντικαταθλιπτικά και σε ορισμένες περιπτώσεις σαν χάπια για τον ύπνο, αλλά σε μεγάλες δόσεις μπορούν να σταματήσουν την καρδιά.
«Δούλευε πολλές ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αγαπούσε τη δουλειά της και όλοι την αγαπούσαν. Έμπαινε σε κάποιον χώρο και τον φώτιζε» λέει η μητέρα της Sandra, συνταξιούχος νοσοκόμα.
«Είναι απαράδεκτο που αυτά τα φάρμακα διατίθενται στο ίντερνετ και οποιοσδήποτε μπορεί να τα πάρει χωρίς καμία προειδοποίηση για τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν» προσθέτει η μητέρα της άτυχης κοπέλας στην Daily Mail.
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Έλουσαν γαϊδουράκι με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά, ζωντανό! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Το video που θα δείτε παρακάτω αναρτήθηκε σε προφίλ ατόμου από την Αλγερία και γίνονται προσπάθειες να εντοπιστούν οι ''πρωταγωνιστές'' του.

Ο χρήστης που ανέβασε το video ονομάζεται Skander Ray Infernο. Πιθανό να είναι ο δράστης όμως μπορεί να το καταδικάζει και ο ίδιος. Δυστυχώς δεν υπάρχουν σχόλια.

Το άτυχο ζώο απομακρύνεται φλεγόμενο ενώ ένα σκυλί το κυνηγά.Άγνωστο αν κατάφερε να επιβιώσει από τη φωτιά.
ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
http://www.adespoto.tv&logo.hide=false&lightcolor=0xCC0000&plugins=gapro-1&gapro.accountid=UA-12263561-1&usefullscreen=true"allowfullscreen="true" width="480" height="385"/>Video from Adespoto.tv.
Adespoto
Δείτε περισσότερα θέματα

Ημιτελικοί αγώνες πρωταθλήματος Εν. Αστυν. Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών

Ανακοινώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 26 Μαΐου 2011, θα διεξαχθεί στα Γρεβενά, η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, με την υποστήριξη της Ένωσης μας.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 24-5-2011 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες του πρωταθλήματος, με την ομάδα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ να αγωνίζεται στις 15:30 στο γήπεδο Μεγ. Σειρηνίου, με μία εκ των Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Α.Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και Α.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα.
Το άλλο ζευγάρι ομάδων που θα προκύψει από την κλήρωση, θα αγωνισθεί επίσης την ίδια ημέρα 24-5-2011 και ώρα 17:30, στο Γήπεδο Βατολάκκου.
Οι νικητές των δύο αγώνων, θα διεκδικήσουν το κύπελλο στον τελικό που θα διεξαχθεί την 26-5-2011 και ώρα 17:00, στο Δ.Α.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι και το φίλαθλο κοινό, να παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση.
Η είσοδος σε όλους τους αγώνες, είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ   Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ    Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     
 Ιωάννης ΨΕΥΤΟΓΚΑΣ 

«Ράμπο» του ΣΔΟΕ ψάχνουν 120 Ποδοσφαιρικούς Παράγοντες για μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Έγγραφη ενημέρωση του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Λευτέρη Αυγενάκη
Αλήθεια, τους διορισμένους υπεύθυνους του «Αυτοδιοίκητου» του Ποδοσφαίρου ποιος θα τους ελέγξει;
Για τις συγκεκριμένες ενέργειες του Υπουργείου Οικονομικών με ελέγχους του ΣΔΟΕ σε 120 ποδοσφαιρικούς παράγοντες για «μαύρο χρήμα» και φοροδιαφυγή ενημερώνει ο

Κύπρος Βουλευτικές Εκλογές 2011: Δείτε Αποτελέσματα, Έδρες...

Ποια τα τελικά αποτελέσματα στις Βουλευτικές εκλογές 2011 της Κύπρου;
Ποιο κόμμα αναδείχθηκε πρώτο και με τι διαφορά;
Η καταμέτρηση στο 100% του συνόλου των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές της Κύπρου, επιβεβαιώνουν σε μεγάλο ποσοστό τα αποτελέσματα των exit poll.
Με βάση τα τελικά αποτελέσματα της καταμέτρησης των ψήφων στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής, τα ποσοστά και οι 56 έδρες στη Βουλή κατανέμονται στα κόμματα ως ακολούθως:
Εκλογές 2011 Κύπρος- Αποτελέσματα

Γρεβενά: Σπύρος Βούγιας για την Ε-65

«Οι τράπεζες είναι αυτές που καθηστερούν το έργο»
Στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από την ΝΕ ΠαΣοΚ Γρεβενών σε ξενοδοχείο της πόλης μας στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης την Κυριακή 22 Μαΐου, ο Σπύρος Βούγιας  Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων απαντώντας σε ερώτηση του StarFm 933 για το ποιό είναι το μέλλον της Ε-65, απάντησε πως «οι τράπεζες είναι αυτές που λόγο συμφερόντων σε σχέση με τα επιτόκια,   που προσπαθούν να βρουν τρόπους πίεσης» και έτσι το έργο δεν προχωρά. Σε άλλη ερώτησή μας για το μέλλον των ΕΛΤΑ, ανέφερε πως «Η αποκρατικοποίηση των ΕΛΤΑ δεν είναι για την κυβέρνηση.. πρώτης  προτεραιότητας«..
Ακούστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του Υφυπουργού 
Δείτε περισσότερα θέματa

Η επανάσταση ξεκίνησε στην Ισπανία!!!

Η πλατεία είναι γεμάτη με τον κόσμο που απαιτεί να μπει τέλος. 
Τέλος στα διεφθαρμένα αλλά και στα ανίκανα υπάρχοντα κόμματα. Ξημερώνει μία άλλη μέρα για την Ισπανία;
Άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, φοιτητές, όλοι μία γροθιά. Συνεννοήθηκαν μέσα από το διαδίκτυο, σε συζητήσεις και δημόσιες τοποθετήσεις. Και κατέβηκαν όλοι στην πλατεία. Είναι το κίνημα των εξοργισμένων.
Ματαίως η δημοτική αρχή της Μαδρίτης προσπάθησε να

Πλέι οφ 2011: O Τριτσώνης σφυρίζει στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο ντέρμπι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, θα σφυρίξει ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς του τον Ακρίβο (Αθηνών) και τον Ευθυμιάδη (Πιερίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μήτσιος.
Τον αγώνα της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει ο Γιάχος του συνδέσμου Χίου, με βοηθούς του τον Φωτόπουλο (Πειραιά) και τον Μπιτσίδι (Θράκης). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χαραλαμπίδης του συνδέσμου Καβάλας.
Δείτε περισσότερα θέματα

WSJ: Έρχεται η πτώχευση της Ελλάδας!

Πτώχευση της Ελλάδας "βλέπει" η Wall Street Journal σε κύριο άρθρο της. Εκτιμά ότι η φυγή του Ντομινίκ Στρος Καν είναι αρνητική για την Ελλάδα και όσες χώρες έχουν δανειστεί από το ΔΝΤ.
Ως αναπόφευκτη κρίνεται σε δημοσίευμα της Wall Street Journal η χρεοκοπία της Ελλάδας, ενώ εκτιμάται ότι η επικείμενη αλλαγή ηγεσίας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα σημάνει ακόμα χερισότερες μέρες για την Ελλάδα και

«SUPER 3»: «Οι εχθροί του Άρη θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει»

Με ανακοίνωσή του ο «SUPER 3» τονίζει την σημασία που έχει για τον σύλλογο να στηρίξουν όλοι την προσπάθεια της Λέσχης Φίλων Άρη, ενώ στέλνει επίσης και ένα μήνυμα τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας, προειδοποιώντας τους ότι θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «SUPER 3»:

Εκτός play off ο OΦΗ και ο Διαγόρας!

ΟΦΗ και Τρίκαλα δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στη Super League και έτσι τέθηκαν εκτός των πλέι-οφ της Β΄ Εθνικής. Αντίθετα, οι εφέσεις των Δόξα Δράμας και Πανθρακικού έγιναν δεκτές από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ και οι δύο τους θα διεκδικήσουν την άνοδό τους, μαζί με τους Λεβαδειακό και τη Βέροια.
Η απόφαση της επιτροπής, αναφέρει:

Άρειος Πάγος: Είναι σεξουαλική παρενόχληση και το φλερτ

Για να ακυρωθεί η απόλυση μιας εργαζόμενης ως καταχρηστική, δεν χρειάζεται να αποδειχθεί η σεξουαλική παρενόχλησή της από στέλεχος επιχείρησης, αλλά αρκεί απλά η εκδήλωση ερωτικού «ενδιαφέροντος» που όταν αποκρούστηκε, προκάλεσε καταγγελία της εργασιακής σχέσης λόγω εμπάθειας. Αυτό έκρινε ο Άρειος Πάγος και ανέτρεψε προηγούμενη απόφαση του Εφετείου που υποστήριζε ότι για να θεωρήσει καταχρηστική την απόλυση, έπρεπε

Συνεχίζει με πρόεδρο τον Αθανασιάδη ο Άρης!

Μπορεί χτες να κυριάρχησαν στην ειδησεογραφία, τα όσα έγιναν στην 5η αγωνιστική των play off, ωστόσο είχαμε άλλη μια σημαντική είδηση. Έγιναν οι εκλογές της Λέσχης Φίλων Άρη και ο Θανάσης Αθανασιάδης, με ένα ποσοστό γύρω στο 74%, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του προέδρου της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο χρόνια.
Συνολικά, από τα 3.418 τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης, ψήφισαν τα 3.327, ενώ υπήρξαν και 91 άκυρα/λευκά ψηφοδέλτια. Το ψηφοδέλτιο "ΆΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" λοιπόν, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδη, έλαβε 2.457 ψήφους έναντι 870, που έλαβε το ψηφοδέλτιο "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ" του Παναγιώτη Στεφανίδη.
Ο Θανάσης Αθανασιάδης, δήλωσε μετά το τέλος των εκλογών και τη νίκη του:

VIDEO: Πώς να περάσετε ένα ποτάμι αν δεν υπάρχει γέφυρα...

Δείτε έναν έξυπνο τρόπο που κάνουν στη Βολιβία για να περάσουν το αυτοκίνητο στην απέναντι όχθη του ποταμού, όταν δεν υπάρχει γέφυρα...
Δείτε περισσότερα θέματα

Πωλείται το ΟΑΚΑ

Για πώληση του ΟΑΚΑ κάνουν λόγο ισπανικά δημοσιεύματα...
τα οποία στηρίζονται στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα μας.
Η ισπανική πολιτική εφημερίδα «La vanguardia» αφιέρωσε ένα δισέλιδο στην Ελλάδα με τίτλο: «Ελλάδα, μια χώρα προς πώληση» όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τι πωλείται; Ούτε ο Παρθενώνας, ούτε η Νάξος, αν και στην Αθήνα δεν αποκλείουν τίποτα», και συνεχίζει: «Σε τιμή ευκαιρίας πωλούνται μεταξύ άλλων τα Ολυμπιακά Ακίνητα ή αλλιώς όλες οι εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Ακόμα και το Ολυμπιακό Στάδιο με την περίφημη στέγη Καλατράβα είναι προς πώληση».

  onsports
Δείτε περισσότερα θέματα

"ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ" Η BILD ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Του Μιχάλη Κασωτάκη
Με τον τίτλο "Χρωστάτε αλλά η πίστα Formula σας μάρανε" απάντησε η γερμανική εφημερίδα Bild στα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελλάδα να έχει ως σκοπό να κατασκευάσει μια πίστα φόρμουλα στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας με κόστος 94.000.000 ευρώ.

Η γερμανική εφημερίδα σχολίασε με ιδιαίτερο καυστικό τρόπο την είδηση αυτή και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η μισή κυβέρνηση παίρνει μέρος σε μαραθώνιες συζητήσεις με σκοπό να καταφέρει να πάρει το επόμενο δάνειο των 60 δις και η υπόλοιπη σε συζητήσεις για το πως θα κατασκευάσουν την πίστα, τη στιγμή μάλιστα που η οικονομική κατάσταση  είναι ένα "μισοβυθισμένο" καράβι.

Ο διασυρμός της εφημερίδας προς την χώρα μας δεν σταματά εδω αλλά συνεχίζει και σε επόμενο δημοσίευμα που έχει ως τίτλο "Οι Έλληνες απειλούν να ανατινάξουν το Ευρώ στον αέρα".

Βέβαια αυτοί οι γερμανοί τελικά είναι πολύ δαιμόνιοι αφού να φανταστεί κανείς ότι έγραψαν ότι η Ελλάδα είναι η γη της επαγγελίας όσον αφορά την εργασία αφού όπως σχολιάζουν "Μπορεί κάποιος να πάρει μέχρι και επίδομα πλυσίματος χεριών αλλά και ότι στην Ελλάδα ο χρόνος έχει 18 μήνες και πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν

Σε επιφυλακή η Ευρώπη για την ηφαιστειακή τέφρα από την Ισλανδία

Η έκρηξη του ηφαιστείου Γκρίμσβετν, του ενεργότερου ηφαιστείου της Ισλανδίας θα κρατήσει κλειστό σήμερα, Δευτέρα, το διεθνές αεροδρόμιο του Ρέικιαβικ, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Ένα μικρό μέρος του εναερίου χώρου της Γροινλανδίας που ανήκει στη Δανία θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 15.00 (ώρα Ελλάδος), όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία εναερίου κυκλοφορίας της Δανίας Naviair.
Η υπηρεσία εναερίου κυκλοφορίας της Νορβηγίας, Avinor, ανακοίνωσε τη διακοπή των αεροπορικών συγκοινωνιών ανάμεσα στην ηπειρωτική χώρα και το νησί Σβάλμπαρντ.
Η ευρωπαϊκή υπηρεσία εναερίου κυκλοφορίας Eurocontrol προειδοποίησε ότι το νέφος της ηφαιστειακής τέφρας είναι πιθανόν να επεκταθεί προς τον νότο.
Η τέφρα αναμένεται να φθάσει στη Βόρεια Σκωτία αύριο, Τρίτη. Εάν συνεχιστούν οι ηφαιστειακές εκπομπές με την ίδια ένταση, το νέφος είναι πιθανόν να φτάσει στον εναέριο χώρο της δυτικής Γαλλίας και στη βόρεια Ισπανία την Πέμπτη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Eurocontrol.
Η έκρηξη του ηφαιστείου Γκριμσβέτν είναι ισχυρότερη από αυτήν του Eyjafjallajokull τον περασμένο Απρίλιο που προκάλεσε έναν «εφιάλτη» διαρκείας στις αεροπορικές μετακινήσεις.
Σύμφωνα με τον ηφαιστειολόγο Τούμι Γκούντμουντσον του Πανεπιστημίου της Ισλανδίας, υπάρχουν στοιχεία ότι η ένταση της έκρηξης μειώνεται, ωστόσο προβλέπεται ότι η διακοπή των αεροπορικών συγκοινωνιών θα είναι περιορισμένη στον χώρο και στο χρόνο, διότι οι άνεμοι είναι ευνοϊκότεροι και το νέφος πυκνότερο, γεγονός που καθιστά δυσκολότερη τη διασπορά του.
Αεροπορικές εταιρείες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις υπερβολές των ευρωπαϊκών αρχών εναερίου κυκλοφορίας τον περασμένο χρόνο στην επιβολή διακοπών της κυκλοφορίας των αεροσκαφών στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο.
πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Έστειλαν τον δολοφόνο του αστυνομικού στις φυλακές, λίγα μέτρα μακριά από το πατρικό του σπίτι!

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 22χρονο Τρικαλινό Αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. Γιώργο Σκυλογιάννη, εστάλη στις φυλακές Τρικάλων για να εκτίσει την ποινή του.... μερικές δεκάδες μέτρα από την οικία του θύματος!
Η Αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Βάσω Κάκλα, εξέφρασε την αγανάκτηση της για την απαράδεκτη όπως χαρακτήρισε κίνηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ενημέρωσε τον Δήμαρχο, Χρήστο Λάππα, προκειμένου να αποστείλουν διάβημα στο Υπουργείο για την άμεση απομάκρυνση του Σαββίδη από τις Φυλακές Τρικάλων.
«Δεν είναι δυνατόν να αναπνέουν τον ίδιο αέρα η μητέρα και ο πατέρας του Σκυλογιάννη με τον δολοφόνο του γιού τους » δήλωσε η κα. Κάκλα στο www.trikalanews.gr

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στους Τρικαλινούς, η μεταφορά του 36χρονου δολοφόνου, Ιωάννη Σαββίδη, στις φυλακές της πόλης, από τον Κορυδαλλό.
Seleo.grΔείτε περισσότερα θέματα

Την είχε "πέσει" σε 2 ρεσεψιονίστ πριν από την καμαριέρα ο Ν.Στρος Καν!!!

Νέες λεπτομέρειες για τις ημέρες διαμονής του Ντομινίκ Στρος-Καν στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης ήλθαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις υπαλλήλων στην αστυνομία, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ -και πιθανότερος διάδοχος του Νικολά Σαρκοζί στην προεδρία της Γαλλίας- είχε ζητήσει τη συντροφιά δύο νεαρών υπαλλήλων του ξενοδοχείου, αλλά και οι δύο γυναίκες απέρριψαν τις προτάσεις του.
Σύμφωνα με το CNN, αμέσως μετά την άφιξή του στο πολυτελές ξενοδοχείο, ο Ντομινίκ Στρος-Καν ζήτησε τη συντροφιά της ρεσεψιονίστ που τον συνόδευσε στη σουίτα του. Η ίδια, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, απέρριψε την πρόταση.
Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Στρος-Καν κάλεσε μία άλλη ρεσεψιονίστ στη σουίτα του και της ζήτησε να τον συντροφεύσει για ένα ποτό, μετά το τέλος της βάρδιάς της. Όπως και η πρώτη, και αυτή αρνήθηκε την πρόταση.
Η πηγή που έδωσε τα στοιχεία στο CNN υποστηρίζει ότι στην κατάθεσή της η ρεσεψιονίστ ανάφερε πως ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ τή φλέρταρε.
Μετά την αποφυλάκισή του, την Παρασκευή, ο Ντομινίκ Στρος-Καν βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό σε διαμέρισμα του Μανχάταν. Είναι υποχρεωμένος να φορά ηλεκτρονικό βραχιόλι, που καταγράφει κάθε βήμα του, ενώ ένας ιδιωτικός φρουρός βρίσκεται μαζί του 24 ώρες το 24ωρο.
Τα έξοδα της φύλαξης, που ανέρχονται σε 200.000 δολάρια μηνιαίως, υποχρεούται να τα καλύπτει ο ίδιος.
Όπως, επίσης, μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, το κτήριο στο οποίο διαμένει ο Στρος-Καν είναι το νέο αξιοθέατο του Μανχάταν.
Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στην Γουόλ Στριτ και στο Σημείο Μηδέν, όπου άλλοτε βρισκόταν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, μέσα στο «χαλύβδινο δακτύλιο» ασφαλείας της πόλης που περιλαμβάνει κάμερες επιτήρησης και αυξημένη αστυνομική παρουσία.
Εκτός από τους δημοσιογράφους που έχουν «κατασκηνώσει» μπροστά απ' το κτήριο, δεκάδες άνθρωποι περνούν συνεχώς απ' έξω, κρατώντας βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές ώστε να απαθανατίσουν τη «φυλακή» του Στρος-Καν.
Δεν αποκλείεται, πάντως, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να μεταφερθεί σε άλλο κτήριο εντός των προσεχών ημερών.
Δείτε περισσότερα θέματα

Είδηση-σοκ για τον Arnold Schwarzenegger

Η ηθοποιός Jane Seymour ισχυρίζεται, ότι ο Arnold Schwarzenegger έχει τουλάχιστον άλλα δύο εξώγαμα παιδιά, τα οποία έχει κρατήσει κρυφά από τον κόσμο.
Ο γάμος του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας με την Maria Shriver κατέρρευσε μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την οικονόμο του σπιτιού Mildred Baena, 14 χρόνια πριν και το παιδί που απέκτησαν μαζί, τον Joseph.
Η Seymour, που κινείται στον ίδιο κύκλο με τον Arnold, είπε: «Δεν ήταν έκπληξη για μένα ο χωρισμός τους».
Και κατευθείαν, πετάει την είδηση βόμβα: «Άκουσα για άλλα δύο (εξώγαμα) παιδιά. Μου το είπε κάποιος που τον ξέρει καλά!».
Δείτε περισσότερα θέματα

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: Έδερνε με την ζωστήρα του τον Μητροπολίτη!

Ένα ασυνήθιστο και αν μη τι άλλο τρομερό περιστατικό καταγράφηκε στον Βόλο. Το Σάββατο, κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο...
μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος χοροστατούσε στη λειτουργία, όταν ένας 32χρονος έβγαλε τη ζώνη του παντελονιού του και τον χτύπησε στο πρόσωπο! Φυσικά στο χώρο βρίσκονταν πολύς κόσμος και άνδρες του λιμενικού και επικράτησε αναταραχή. Οι αρχές που στέκονταν δίπλα στην εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης δραστηριοποιήθηκαν αμέσως και έσπευσαν προς τον 32χρονο, θέλοντας να τον σταματήσουν και να αποτρέψουν τα χειρότερα.
Ο 32χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ ο εσπερινός συνεχίστηκε κανονικά, μόλις η αναστάτωση καταλάγιασε. Ο δράστης όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες βρίσκονταν από πολύ νωρίς στο χώρο του προαυλίου του Ιερού Ναού και εξέφραζε λεκτικά την αποστροφή του προς την εκκλησία, υποστηρίζοντας ότι δεν βοηθάει τους φτωχούς και όσους έχουν σοβαρό πρόβλημα να επιβιώσουν. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που διαμαρτύρονταν και έχει

Θα γίνει μητέρα με το σπέρμα του νεκρού συζύγου της!!!

Για πρώτη φορά στα νομικά χρονικά της Νέας Νότιας Ουαλίας δικαστήριο έδωσε το δικαίωμα σε μια γυναίκα, να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του νεκρού πλέον άνδρα της προκειμένου να μείνει έγκυος.
Η Τζόσλιν ‘Εντγουαρντς και ο σύζυγός της Μαρκ είχαν αποφασίσει να καταφύγουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση και είχαν υπογράψει και τα σχετικά έντυπα, μια μέρα πριν ο άτυχος σύζυγος σκοτωθεί πέφτοντας από μπαλκόνι. Η εξαγωγή του σπέρματος έγινε μετά τον θάνατο του Μαρκ Έντγουαρντς και η σύζυγος του θέλησε να μείνει έγκυος κάνοντας εξωσωματική γονιμοποίηση.
Χρειαζόταν όμως και η άδεια του δικαστηρίου το οποίο αποφάνθηκε πως η κ. Έντγουαρντς ήταν κληρονόμος του σπέρματος του συζύγου της όπως κληρονόμησε και την περιουσία του. Αξίζει να σημειωθεί πως στη Νέα Νότια Ουαλία απαγορεύεται η εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς την έγκριση του δότη.
«Θα αποκτήσουμε το παιδί μας, όπως το ονειρευόμασταν», είπε η Τζόσλιν ‘Εντγουαρντς.
 www.newsbeast.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

SOS!!! Τα θέματα των Πανελληνίων στο μάθημα της " Χημείας"!!!

Σήμερα οι μαθητές εξετάστηκαν και στο μάθημα της "Χημείας" ...
Δείτε εδώ τις λύσεις των θεμάτων !!!

2χρονο παιδάκι τραυματίστηκε από σκάγια στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας!

Το παιδάκι το βρήκε πληγωμένο η μητέρα του στην αυλή του σπιτιού και
το μετέφερε στο νοσοκομείο Βέροιας. Κρίθηκε ότι χρειάζεται μεταφορά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου διαπιστώθηκε ότι είναι ελαφρά τραυματισμένο από σκάγια πυροβόλου όπλου στον θώρακα και στον βραχίονα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχίες ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο τραυματίστηκε.
Seleo.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Quiz: Ποιος ηθοποιός έχει δουλέψει σε πόρτες αλουμινίου;

Είναι ένας από τους ηθοποιούς που μέχρι στιγμής τον έχουμε δει να υποδύεται τον κακό και τον αυστηρό.
Όταν αποφοίτησε από την δραματική σχολή και το όνομά του άρχισε να συζητιέται, εκείνος αποφάσισε να

Σύλληψη και νοσοκομείο για Μπέο!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου προσπάθησε να εισβάλει στα αποδυτήρια αν και του έχει απαγορευτεί η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους, η εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο φρουρούμενος. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν μπόρεσε να χαρεί τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ μιας και στο