ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ: Έπεσε το μαγιό της Λίντσεϊ Λόχαν!

Όχι πως πρόκειται για κάτι πρωτότυπο, αλλά η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν έγινε ελαφρώς ρεζίλι, αφού κατά τη διάρκεια σέρφινγκ στο Μαϊάμι, της έπεσε το μαγιό.
Η Λόχαν είπε μετά τις συλλήψεις και τα ναρκωτικά να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα κάνοντας σέρφινγκ σε διάσημη παραλία του Μαϊάμι.
Το κύμα όμως ήταν αμείλικτο και την πήρε και την σήκωσε

Οι πιο περίεργοι νόμοι παγκοσμίως!!!

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά η μικροσκοπική αφρικανική χώρα του Μαλάουι προσπάθησε να απαγορεύσει το να «αερίζεται» κάποιος σε δημόσιο χώρο. Ρίχνουμε μία ματιά σε άλλους ξεπερασμένους ή απλά παράξενους κανονισμούς που

Αλβανός δολοφόνησε Έλληνα μέσω facebook


Βρήκε το προφίλ του στο facebook, του έκλεισε ερωτικό ραντεβού και τον σκότωσε. Πώς του έστησε παγίδα και γιατί τον δολοφόνησε.

Η ερωτική αντιζηλία και το παράφορο πάθος που ένιωθε για την πρώην 25χρονη φίλη του, οδήγησε έναν 26χρονο Αλβανό στο έγκλημα. Ο νεαρός, θεωρούσε ότι η πρώην κοπέλα του από τη Βουλγαρία, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με έναν

ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Παράταση στην αγωνία των φίλων του Ηρακλή μέχρι την προσεχή Τετάρτη. Η εκδίκαση της υπόθεσης στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα χωρίς απρόοπτα και χωρίς φυσικά να εκδοθεί η απόφαση για την

ΔΕΙΤΕ: Σπίτια που κόβουν την ανάσα!

Είναι γνωστά σαν «Κρεμαστά Σπίτια» και είναι το δημοφιλέστερο αξιοθέατο της πόλης Cuenca, της Ισπανίας.
Η ιστορία των Κρεμαστών Σπιτιών είναι αδιευκρίνιστη. Κάποιοι θεωρούν ότι έχουν μουσουλμανικές ρίζες ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως είναι

Αλβανός, διεκδικεί τη μισή...Κατερίνη!

Τη μισή Κατερίνη, συγκεκριμένα τον συνοικισμό των Καταφυγιωτών, έκτασης 300 και πλέον στρεμμάτων, διεκδικεί ένας αλβανός υπήκοος, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι κληρονόμος και ιδιοκτήτης ο προπάππος του. 
Στη συγκεκριμένη έκταση συμπεριλαμβάνεται ένας

Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν απογράφηκαν

Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν απογράφηκαν είναι αυτές οι μέρες.
Η απογραφή θα συνεχιστεί ως την Παρασκευή αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πάνε σε κάποιο από τα γραφεία που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.
Για να βρούνε το πιο κοντινό αρκεί να επικοινωνήσουν με τους παρακάτω τρόπους.
Οι ώρες που λειτουργούν τα γραφεία είναι 8 το πρωί με 8 το βράδυ μέχρι την Πέμπτη και 8 με 3 το μεσημέρι την Παρασκευή.


Δείτε περισσότερα θέματα

Ξαναμμένος 25χρονος... αυτοικανοποιείται εν πτήσει!!

Όλα έβαιναν καλώς για την πτήση της Αμερικανικής United Airlines, από το Spokane στο Denver, όταν ένας 25χρονος δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ορμές του και άρχισε να αυτοικανοποιείται.
Τα όσα διαδραματίστηκαν θύμιζαν σκηνές ταινίας πορνό με τον 25χρονο να έχει "ανάψει" με αποτέλεσμα να ξεκουμπώσει το παντελόνι του και να αρχίσει να αυνανίζεται στο κάθισμά του μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών!
Ένα 18χρονο κορίτσι που καθόταν δίπλα του έπαθε σοκ.
"Άκουσα ένα θόρυβο και γύρισα να δω τι γινόταν...Είδα το πέος του να εκσπερματίζει ενώ μετά πήγε τρέχοντας στο μπάνιο, όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα", είπε χαρακτηριστικά.
Ένας άλλος συνεπιβάτης του ασυγκράτητου Κάιλ Πιρς, ανέφερε ότι τον σκούντηξε ο φίλος του να δει τον νεαρό και όταν είδε τι έκανε τον χτύπησε με ένα βιβλίο στο κεφάλι κάτι που τον...απέσπασε για λίγο.
Ο 25χρονος συνελήφθη από το FBI, όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Λες και από κάτι τέτοια περιστατικά βγήκε και η φράση η μ...... πάει σύννεφο...
clopyandpaste.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Η βλαχιά της Michelle Obama

Όλα τα φλας πάνω της κατάφερε να στρέψει η Michelle Obama...
και όχι για καλό λόγο! Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, συναντήθηκε στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ με τη Βασίλισσα Ελισσάβετ, κατά την επίσκεψη του Προεδρικού ζεύγους στα ανάκτορα.Φαίνεται όμως πως τη παρασυμπάθησε τη Βασίλισσα και αντί το πολύ πολύ να ανταλλάξουν μια τυπική χειραψία, η Michelle την αγκάλιασε, πιάνοντας την από την πλάτη!
Φανταστείτε τώρα το ύφος της Ελισάβετ με αυτή την κίνηση, καθώς η Michelle παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο που υπαγορεύει κανείς να μην αγγίζει το μονάρχη. Όπως και να΄χει, η γκάφα της Michelle κάνει το γύρο του κόσμου, με τα ξένα ΜΜΕ να μιλούν για «βλαχιά» της Πρώτης Κυρίας.
Δείτε περισσότερα θέματα

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Ταλιαδώρος

Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, Τάκης Ταλιαδώρος.
Ο γεννημένος το 1925 στη Θεσσαλονίκη, Τάκης Ταλιαδώρος διακρίθηκε σε συλλογικό επίπεδο φορώντας τη φανέλα της

Αποκάλυψη παρουσιάστριας: Έχασα δυο παιδιά πριν την κόρη μου

Γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς πριν αποκτήσει την κορούλα της
είχε χάσει δυο παιδιά. Για την μόλις δέκα μηνών κορούλα της μίλησε η

Εκδήλωση για την άλωση της Πόλης!

«Η Πόλις Εάλω» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης μνήμης που διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαΐου στις 8 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Ι. Ναού Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας με αφορμή τη συμπλήρωση 558 ετών από την άλωση της Κωνσταντινούπολης.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ο Δρ. Ιστορίας του Α.Π.Θ. και Υπεύθυνος του Δημοτικού Ιστορικού Αρχείου κ. Κυριάκος Χατζηκυριακίδης, ενώ συμμετέχουν με απαγγελίες έργων και ποιημάτων οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου. Ξεχωριστό τόνο αναμένεται να δώσουν τραγούδια και μελωδίες για την Άλωση της Πόλης που θα παρουσιάσει η Χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου. Παράλληλα στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση ιστορικού και λογοτεχνικού βιβλίου με θέμα το Βυζάντιο και την Άλωση της Πόλης.
www.spnews.gr

Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δ.Τ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Α.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 5-2 (2-0)

 Ημιτελική φάση
Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υπ. Ελ. Αστυνομίας.
Γήπεδο Βατολάκκου Γρεβενών
24/5/2011
Στο γήπεδο Βατολάκκου αγωνίστηκε το δεύτερο ζευγάρι του ημιτελικού αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υπ. Ελ. Αστυνομίας, ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Το εισητήριο για τον τελικό αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη 26/5/2011 στο ΔΑΚ Γρεβενών πήρε η ομάδα της

Φιλικό με ΕΑΠ

Φιλική αναμέτρηση θα δώσουν τα Λευκάδια αντιμετωπίζοντας την Ένωση Αποστόλου Παύλου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη (25/5) και θα σηματοδοτεί ουσιαστικά την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα της Ημαθίας.
Από εκεί και πέρα μετά το φιλικό, θα υπάρξει ακόμα μία προπόνηση την Παρασκευή (27/5) και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα αναχωρήσουν για την καλοκαιρινή τους άδεια.
Δείτε περισσότερα θέματα

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α. Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4-2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Hμιτελικός
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α. Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
4-2 στην παράταση
(1-2) (2-2)

Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Α. Δ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4-2 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ - σχόλια - πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δίκαια και πανάξια πέρασε στον τελικό η Α.Δ. Γρεβενών, επικρατώντας στον 1ο ημιτελικό της Α.Δ. Ιωαννίνων με σκορ 4-2 στην παράταση.
Σαφώς ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι παίχτες μας παρουσιάστηκαν αγχωμένοι στην αρχή και παρόλο που προηγήθηκαν, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας έξυπνα και δυνατά έκαναν την ανατροπή και στο 21΄πήραν αυτοί το προβάδισμα με 1-2.
Στο β΄ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε.
Οι εντολές του Γιώργου Ισαακίδη έπιασαν τόπο και είχαμε έναν

Κλείνει για τρία χρόνια το φρούριο Κούλε!

Ο χώρος κρίθηκε επικίνδυνος για τους επισκέπτες
Κλειστό για μια τριετία θα παραμείνει το φρούριο Κούλε στο Ηράκλειο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του μνημείου, που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν στελέχη της «Ηράκλειας Πρωτοβουλίας» με την 13η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, ώστε να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για την κατάσταση του Ενετικού

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου!

Μετά από τρία απανωτά τζακ-ποτ, το ποσό των 2 εκατ. ευρώ μοιράζει ο τρίδυμος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου που κληρώθηκε σήμερα.

Δείτε περισσότερα θέματα

Παίκτες του ΚΙΝΟ θα μοιραστούν 4,5 εκατ. ευρώ!!!

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν με το σύστημα της «Άμεσης Νίκης» Το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν συνολικά 1.740.000 παίκτες του ΚΙΝΟ στη διάρκεια τριών συγκεκριμένων 10ημέρων, το πρώτο από τα οποία αρχίζει να μετρά από την προσεχή Παρασκευή, 27 Μαΐου.
Πρόκειται για ποσό που προέρχεται από τα αδιάθετα κέρδη και τα οποία σύμφωνα με τον κανονισμό της ΟΠΑΠ Α.Ε. πρέπει να διατίθενται στους παίκτες των παιχνιδιών της.
Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν με το σύστημα της «Άμεσης Νίκης», δηλαδή της τυχαίας και αυτόματης κλήρωσης, καταγραφής της ένδειξης νίκης και της ταυτόχρονης αναγραφής του ποσού που κερδίζει ο παίκτης (από 2 έως και 10 ευρώ), κατά την επικύρωση των δελτίων του ΚΙΝΟ, με την προϋπόθεση ότι το δελτίο θα είναι αξίας ίσης ή μεγαλύτερης του ενός ευρώ. Τα κέρδη θα καταβάλλονται αμέσως από το πρακτορείο.
Ειδικότερα, η «Άμεση Νίκη» θα ισχύσει για τα δελτία τα οποία θα κατατεθούν τις εξής τρεις περιόδους:
• από 27/05/2011 έως και 5/06/2011,
• από 17/06/2011 έως και 26/06/2011 και
• από 8/07/2011 έως και 17/07/2011
Πηγή 

Ξένες γλώσσες τα ποντιακά και τα βλάχικα!

ΔΕΙΤΕ: Απίστευτο κι όμως αληθινό στην ιστοσελίδα opengov.gr Ποντιακά, Αρβανίτικα και Βλάχικα θεωρούνται από την κυβέρνηση ως ξένες γλώσσες, όπως υποδεικνύεται από την ιστοσελίδα opengov.gr στο πεδίο των αιτήσεων που καλούνται να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι για διάφορες θέσεις που προκηρύσσονται.

Το θέμα αποκάλυψε με ερώτηση που κατέθεσε στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Αποστολάκος.

Δείτε περισσότερα θέματα

Τουρκικές σημαίες σε ελληνικά νησιά!

Συναγερμός στο Αιγαίο από σήμερα το βράδυ με επιτήρηση του θαλάσσιου χώρου γύρω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι με περιπολίες του λιμενικού και του πολεμικού ναυτικού μετά την επίσημη δήλωση του εθνικιστή προέδρου του δημοκρατικού κόμματος Τουρκίας, Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ ότι:
Την Τετάρτη 25 Μαΐου θα ξεκινήσει με οπαδούς του από τα Δίδυμα της Τουρκίας για το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι προκειμένου να υψώσουν στα δύο αυτά ελληνικά νησιά την τούρκικη σημαία.
Το σενάριο για τη δημιουργία μιας νέας κρίσης τύπου Ιμίων φαίνεται ότι ήδη έχει σχεδιαστεί από το βαθύ κράτος της Τουρκίας που εκμεταλλεύεται τη δυσχερέστατη διεθνή θέση της Ελλάδας σήμερα και παράλληλα θέλει να πλήξει πολιτικά τον Ερντογάν, ενόψει των εκλογών της 12ης Ιουνίου, ο οποίος ακολουθεί μια πιο ευρωπαϊκή πολιτική έναντι των εθνικιστικών κομμάτων της Τουρκίας.
Η διαφωνία του Ερντογάν για μια τέτοια προβοκατόρικη ενέργεια κατά της Ελλάδας φαίνεται και από την επίθεση που έχει εξαπολύσει ο Ζεϊμπέκ κατά του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και βασικού συνεργάτη του Ερντογάν του Νταβούτογλου, τον οποίον ο Ζεϊμπέκ κατηγόρησε ότι:
«Δέχεται την άποψη ότι τα δύο νησιά ανήκουν στις γκρίζες ζώνες ενώ είναι τούρκικα και πρέπει να καταληφθούν άμεσα από τις τούρκικες ένοπλες δυνάμεις».
Τα ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας παρακολουθούν με ψυχραιμία τους νέους αυτούς παληκαρισμούς των Τούρκων αλλά υπάρχει η ρητή εντολή στα ελληνικά πολεμικά πλοία και στις ακταιωρούς του λιμενικού να επέμβουν αμέσως σε οποιαδήποτε ομαδική εμφάνιση Τούρκων σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, ώστε να αποτραπεί εν τη γενέσει της μια νέα κρίση τύπου Ιμίων.
http://www.newsbomb.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Την κούρεψε ενώ περίμενε το λεωφορείο!

Tο πιο πολύτιμο πράγμα που έχει στον κόσμο υποστηρίζει πως της έκλεψαν μία  24χρονη από τη Βραζιλία. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο ακριβό κόσμημα αλλά για την πλούσια μακριά κόμη της.
Η νεαρή κοπέλα ισχυρίστηκε στην αστυνομία πως καθώς περίμενε το λεωφορείο, ένας  επιτήδειος την πλησίασε, έβγαλε από την τσάντα του ένα ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά!
«Στην αρχή νόμιζα πως ήθελε να μου κλέψει το πορτοφόλι και του γύρισα την πλάτη» ισχυρίστηκε η 24χρονη η οποία ξαφνιάστηκε όταν ένιωσε το δράστη να της τραβάει τα μαλλιά.
Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο αφού εκτός των άλλων τόσο χρόνια μάκραινε και φρόντιζε  τα μαλλιά της σαν κόρη οφθαλμού!
Όπως ισχυρίζεται η αστυνομία, ο «κλέφτης» έκοψε τα μαλλιά της κοπέλας καθώς του φάνηκαν κατάλληλα για τη δημιουργία περούκας. Οπως δήλωσε πάντως ο επιθεωρητής της αστυνομίας δεν είχε δει κάτι παρόμοιο ποτέ στην εικοσαετή καριέρα του.
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Έφτιαξε ψεύτικο προφίλ γυναίκας στο Facebook και παγίδευσε τον ερωτικό του αντίζηλο!

Ένας 26χρονος Αλβανός που ζήλευε παθολογικά την Βουλγάρα 25χρονη πρώην φίλη του, έφτιαξε ψεύτικο προφίλ γυναίκας στο Facebook για να παγιδεύσει τον ερωτικό του αντίζηλο.
Ο 26χρονος Αλβανός θεωρούσε ότι ο 31χρονος Έλληνας είχε

Δωρεάν υπερηχογράφημα θυρεοειδούς στο "Ερρίκος Ντυνάν"

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσημάτων του Θυρεοειδούς Αδένα, την Τετάρτη 25 Μαΐου, και με γνώμονα τον κοινωφελή χαρακτήρα του Ιδρύματος διοργανώνεται στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» ειδική ημερίδα, η οποία θα συνοδευθεί με δωρεάν υπερηχογραφικό έλεγχο του θυρεοειδούς και κλινική εξέταση σε κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη (κατά τις ώρες 08.30π.μ έως 2.30μ.μ).
Σε κάθε περίπτωση που κριθεί ότι χρειάζεται περαιτέρω ενδοκρινολογικός έλεγχος, θα γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις με τη συνεργασία του Ακτινολογικού και του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.
Δείτε περισσότερα θέματα

Κι άλλη 16χρονη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου από αλκοόλ!

Το σφράγισμα δυο νυχτερινών κέντρων στο Ρέθυμνο εξετάζουν οι τοπικές δημοτικές αρχές, μετά την νέα υπόθεση χορήγησης αλκοόλ σε ανήλικη που οδήγησε στο νοσοκομείο μια 16χρονη Δανή τουρίστρια!
Το νέο κρούσμα καταγράφηκε

Αρχές Ιουνίου ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή

Η μεγάλη στιγμή φτάνει!!!
Η πιο γοητευτική περίοδο για όλους τους οπαδούς και κυρίως γι’ αυτούς του Ολυμπιακού πολύ σύντομα αρχίζει να έχει νόημα. Και αυτό διότι πλησιάσει η στιγμή που θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας περιόδου.
Οι πληροφορίες του Theplayer αναφέρουν ότι στις αρχές Ιουνίου, την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η

Διάβασα και μου άρεσε!

Το Πάσχα βρήκα λίγο χρόνο και διάβασα ένα πολύ ωραίο βιβλίο το οποίο μου άρεσε και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Πρόκειται για το βιβλίο του Γιώργου Γραμματικάκη «Η κόμη της Βερενίκης», το οποίο αναδημοσιεύτηκε το 2005 από τις εκδόσεις του Πανεπιστήμιου της Κρήτης όπου υπηρετεί ο

Θα τους ρωτήσουν όλους εκτός από ‘μας.

Γράφει ο Κλεισθένης.
Παρακολουθούμε θεατρική κακοπαιγμένη παράσταση. Οι αρχηγοί των κομμάτων εκτός του ΚΚΕ παρέλασαν σήμερα μπροστά απ’ τις τηλεοπτικές κάμερες εν είδει πασαρέλας για να επιτευχθεί η περιβόητη συναίνεση στο ξεπούλημα της χώρας.
Η κυβέρνηση χθες ανακοίνωσε τις «αποκρατικοποιήσεις-ξεπουλήματα» της δημόσιας περιουσίας σαν μεσιτικό γραφείο που διαλαλεί την πραμάτεια του.
Όπως δηλώνουν οι «εθνοσωτήρες» του ΠΑΣΟΚ περιμένουν ν’

Συγκεντρώσεις α λα ισπανικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα σήμερα!

Το παράδειγμα των Ισπανών φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι Έλληνες.
Συγκεντρώσεις ενάντια στο πολιτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα θα

Μάχη με τις ακρίδες στη Ρόδο

Γέμισε με έντομα το νησί!
Στη μάχη κατά της ακρίδας ρίχθηκαν Περιφέρεια και Δήμος Ρόδου καθώς τα έντομα έκαναν την εμφάνισή τους σε αρκετές περιοχές του νησιού αλλά, για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια, και στην πόλη της Ρόδου, αιφνιδιάζοντας ντόπιους αλλά και ξένους!

Πριν από ένα μήνα, οι ακρίδες εμφανίστηκαν στον Αρχάγγελο και τη Μαλώνα και αμέσως επιλήφθηκαν τα συμβούλια των τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων, ο χωρικός Αντιδήμαρχος και η υπηρεσία πρασίνου, που πραγματοποίησαν ψευκασμούς στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να περιορίσουν την εμφάνισή τους αλλά και το καταστροφικό τους έργο στις καλλιέργειες.

Το περασμένο Σάββατο, σμήνη ακρίδων εμφανίστηκαν στην Ψίνθο ενώ από την Κυριακή το μεσημέρι, εξεπλάγησαν οι κάτοικοι της πόλης της Ρόδου όταν το φαινόμενο μεταφέρθηκε και εκεί. Οι ακρίδες έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην πόλη και καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και, μάλιστα, γύρω στο μεσημέρι σμήνη εμφανίστηκαν και την καρδιά της πόλης!
24ωρο
Δείτε περισσότερα θέματα

«Κήδεψαν» την Σαμπντόρια

Ντύθηκαν παπάδες, πήραν ένα φέρετρο και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Γένοβας.
Ο λόγος για τους φιλάθλους της Τζένοα, που μ’ αυτόν τον τρόπο βρήκαν να πικάρουν τους αντίστοιχους της «μισητής» Σαμπντόρια για τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία.
Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι, καθώς η αστυνομία της πόλης κάνει λόγω για περίπου 30.000 οπαδούς που βγήκαν στους δρόμους για να «κηδέψουν» την Σαμπ. Η χαρά τους είναι πιο μεγάλη, καθώς η Τζένοα ήταν αυτή που ουσιαστικά την έστειλε στην Serie B, με τη νίκη της στο μεταξύ τους ματς, πριν από τρεις αγωνιστικές.

bettv
Δείτε περισσότερα θέματα

Σε απολογία ο Μπέος

Την Πέμπτη (26/05) θα εκδικαστεί η έφεση της ΑΕΚ για το κύρος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, εξαιτίας της εισόδου του προέδρου των Βολιωτών, Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού.
Παράλληλα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (26/05, 13.00) τον Αχιλλέα Μπέο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Α.Μπέο: «Με βάση την από 24-5-2011 ένσταση κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΚ που τελέσθηκε στις 22-5-2011, καλείσθε την Πέμπτη 26-5-2011 και ώρα 13.00. κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να απολογηθείτε».
onsports
Δείτε περισσότερα θέματα

«Η ημέρα της Κρίσεως θα αργήσει έξι μήνες», λέει ο τηλεπροφήτης

Ο Χάρολντ Κάμπινγκ είπε ότι έπεσε έξω στις εκτιμήσεις του αλλά το τέλος του κόσμου έρχεται τελικά τον Οκτώβριο.
Καλά νέα για τους οπαδούς της «Αποκάλυψης»: η Ημέρα της Κρίσεως θα έρθει τελικά. Απλά θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο.
Αφού την 21η Μαΐου δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ο «τηλε-ιεροκύρηκας» Χάρολντ Κάμπινγκ είπε, μιλώντας στο τηλεοπτικό του

Ενέχυρο το δίπλωμα οδήγησης για βερεσέ βενζίνη

Η άνοδος της βενζίνης έχει οδηγήσει πολλούς καταναλωτές σε κινήσεις απελπισίας. Αφήνουν ενέχυρο το δίπλωμα οδήγησης και άλλα προσωπικά αντικείμενα, προκειμένου να γεμίσουν το ντεπόζιτο της βενζίνης τους
Βενζίνη με βερεσέ βάζουν πολλοί καταναλωτές, λόγω της οικονομικής κρίσης, ενώ η πτώση της ζήτησης έχει οδηγήσει σε λουκέτο περισσότερα από 1100 πρατήρια.
"Αφήνουν ενέχυρο προσωπικά έγγραφα όπως ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης" , δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Άγγελος Τούντας σε συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως κάθε μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση στριμώχνει την κοινωνία.
Εκτός από το δίπλωμα οδήγησης, πολλοί είναι εκείνοι που αναγκάζονται να αφήσουν μέχρι και την ταυτότητά τους για μέρες σε ένα βενζινάδικο, προκειμένου να αποκτήσουν λίγα λίτρα βενζίνης.
Από την άλλη, σύμφωνα με πρατηριούχους, αρκετά είναι πλέον και τα βενζινάδικα που αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν την τακτική του βερεσέ και με γραπτή ανακοίνωση στην είσοδο του πρατηρίου, προειδοποιούν ότι το "τσάμπα, τελείωσε".
Η καθημερινή άνοδος της τιμής της βενζίνης έχει οδηγήσει οδηγούς και πολλούς βενζινοπώλες σε απελπιστική κατάσταση: οι μεν πρώτοι για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ χρειάζεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού φουλάρισμα σημαίνει το ένα δωδέκατο του μέσου μισθού, ενώ οι δεύτεροι πληρώνουν με λουκέτο των πρατηρίων τους την άνοδο της τιμής της βενζίνης.
Τα δύο τελευταία χρόνια τα στοιχεία δείχνουν μείωση μέχρι και 40% στην κατανάλωση και ήδη 1.000 πρατήρια έχουν κλείσει.
Δείτε περισσότερα θέματα