ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Ξεπέτα σε μένα δεν κάνει κανείς»

Στα μέσα της σεζόν παρακολουθήσαμε μια αξέχαστη και επεισοδιακή τηλεοπτική συνάντηση της Βάνας Μπάρμπα με το πρωινό δίδυμο Σκοδρά-Λιάγκας. Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, ούτε η ίδια η ηθοποιός το έχει ξεχάσει και όπως δήλωσε στο

Στίβος: Στη Θεσσαλονίκη το πανελλήνιο σύνθετων

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες των Συνθέτων το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου. Συγκεκριμένα το Καυτανζόγλειο στάδιο θα φιλοξενήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Ανδρών-γυναικών και Νέων (Α-Γ).
Οι συμμετοχές είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και στο

Νεαρή μαχαιρώθηκε από αντίδικό της μέσα στο δικαστήριο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ σημειώθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Αιγίου. Ένας νεαρός άνδρας μαχαίρωσε την αντίδικό του μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων παρευρισκομένων. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:30 το πρωί όταν σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr ο 23χρονος νεαρός, ο οποίος κατηγορείται πως έχει παρενοχλήσει την άτυχη κοπέλα, την πλησίασε την ώρα που καθόταν στο κυλικείο του Δικαστικού Μεγάρου την μαχαίρωσε στην πλάτη και μάλιστα μπροστά στα μάτια των συγγενών της.
Η κοπέλα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ ο νεαρός συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την επίθεση.
newsbomb

Εύκολη η κλήρωση για την Ελλάδα στο ευρωμπάσκετ!

Επιτέλους χαμόγελα. Η κληρωτίδα έκανε το κέφι στην Εθνική Ελλάδας, που δεν θα αντιμετωπίσει τα θηρία στην κλήρωση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Η εθνική μας κληρώθηκε στον Γ' Όμιλο με αντιπάλους την

Ποιος πρωταγωνιστής του «Παρά5» δουλεύει ως μπάρμαν;

Γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Μεγάλου Καναλιού «Παρά5»...ο γοητευτικός ηθοποιός. Όταν όμως τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν, εκείνος μέχρι να βρει κάποιον νέο ρόλο, δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό μπαρ των βορείων προαστίων. Ποιος είναι; Όπως είναι γνωστό η δουλειά του ηθοποιού είναι πολύ εφήμερη και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί κανείς στην ανεργία. Προς τιμήν του λοιπόν χωρίς κόμπλεξ επέλεξε να δουλέψει ως μπάρμαν για να τα βγάλει αξιοπρεπώς εις πέρας. Όπως έχει δηλώσει έχει κάνει διάφορες δουλειές για να μην πεινάσει. «Ενίοτε έχω κάνει πολλές δουλειές περισσότερο για να συντηρηθώ και να μη φτάσω στα όρια να πω “πεινάω”». Ο λόγος για τον Πατρίκιο Κωστή.
gossip-tv

Τι θα συμβεί αν αποχωρήσει ο ΛΑΟΣ;

Σε περίπτωση που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνει πράξη τη σκέψη για αποχώρηση και παραιτηθούν οι βουλευτές του, τότε τις θέσεις αναλαμβάνουν οι επιλαχόντες.
Αν και αυτοί αρνηθούν το βουλευτικό αξίωμα, τότε οδηγούμαστε σε τοπικές εκλογές.
Συγκεκριμένα, θα γίνουν εκλογές μόνο στις εκλογικές περιφέρειες που είχαν εκλεγεί οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ, με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων τα οποία θα διεκδικήσουν την κενή έδρα.
Πάντως, πολλαπλά ερωτηματικά δημιουργούνται γύρω από τη νέα τακτική που ακολουθεί ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως σκέφτεται να αποσύρει το κόμμα του από τη Βουλή.
Λίγες ώρες μετά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε και συνάντησε τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, δίνοντας την εντύπωση πως επιθυμεί να τον ενημερώσει σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του.
Βγαίνοντας από τη συνάντηση, ο κ. Καρατζαφέρης απέφυγε να ενημερώσει για το περιεχόμενο της συζήτησης. Προέβη όμως σε δήλωση με νόημα, λέγοντας: «Θα ζητήσω συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» και δίνοντας περισσότερη τροφή στα σενάρια, που θέλουν να παίρνει τους βουλευτές του και να αποχωρεί και που ο ίδιος με μαεστρία είχε δημιουργήσει.
Τελικά, το περιεχόμενο της συζήτησης έγινε γνωστό λίγη ώρα αργότερα από τον κ. Πετσάλνικο. Ο πρόεδρος της Βουλής είπε πως ο κ. Καρατζαφέρης τον συνάντησε, προκειμένου να μάθει για πιο λόγο έχει αναβληθεί τέσσερις φορές η προ ημερησίας διάταξη, όπου θα συζητούνταν το δημογραφικό! 

Πως θα κόψετε το ποτό;

Απλά παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί! Σας παρουσιάζει 3 πολύ καλούς λόγους που θα σας σπρώξουν να μην ξαναβάλετε ποτέ αλκοόλ στο στόμα σας…

Το τελευταίο επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα σήμερα στις 23:00

Τα έβαλαν με θεούς και δαίμονες. Προκάλεσαν συζητήσεις.
Μας χάρισαν ατάκες που έγραψαν ιστορία. Μας έκαναν να κολλήσουμε!
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη έχει Ράδιο Αρβύλα. Γιατί, ως γνωστόν πια, υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση.
Απόψε όμως θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 το τελευταίο επεισόδιο για την φετινή σεζόν.
Μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία , η καλύτερη των τελευταίων τριών χρόνων που προβάλλεται η εκπομπή κλείνει απόψε με το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23:00.
Οι φίλοι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης που μας κρατούσαν συντροφιά παρ όλη αυτή την δύσκολη χρονιά όπου η οικονομική κρίση έπληξε τον πλανήτη μας κρατούσαν ενημερωμένους με ένα ξεχωριστό τρόπο χωρίς να χάσουμε ποτέ το χαμόγελο μας.
Ραντεβού τον Οκτώβριο γιατί το Ράδιο Άρβυλα θα συνεχίσει κανονικότατα.

Απειλούν τη ζωή του Πιλάβιου!

Δημοσιογραφικές πηγές από το Ηράκλειο αποκάλυψαν στη "Δίκη" ότι απειλείται η ζωή του προέδρου της ΕΠΟ Σ.Πιλάβιου!
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα.
Ο ένας φέρει το προσωνύμιο "Δημοσθένης" και συνδέεται με "νονό της νύχτας".
Ο κ.Πιλάβιος βρίσκεται στην Ελβετία, έλαβε γνώση των όσων συμβαίνουν και ενδέχεται να αναβάλει την προγραμματισμένη για αύριο επιστροφή του στην Ελλάδα, παρότι την Παρασκευή διεξάγεται η γενική συνέλευση της ΕΠΟ.
Ανεξακρίβωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά του βρίσκεται εκτός Αθηνών, σε συγγενικό σπίτι, για προληπτικούς λόγους.

Έστησαν ενέδρα και χτύπησαν αλύπητα 76χρονη γυναίκα

Της είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι μίας φίλης της στην Κυψέλη. Με το που την είδαν να βγαίνει, της επιτέθηκαν και άρχισαν να τη κτυπούν αλύπητα.
Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν τόσο δυνατά την άτυχη γυναίκα που η ίδια σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο με κατάγματα στο

Συνελήφθη πρώην παίκτης του Ηρακλή για εμπλοκή σε «στημένα» παιχνίδια!

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Τζουζέπε Σινιόρι συνελήφθη μαζί με άλλους 15, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή σε «στημένα» παιχνίδια. Έπειτα από έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος είναι ένας από τους

Έβαλαν αστυνομικό φυλακή ...επειδή κατούρησε στην τουαλέτα του προέδρου!

Νιώθοντας την φυσική του ανάγκη να τον πιέζει σε σημείο… ακράτειας, ο αστυνομικός, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν σε αποστολή, μπήκε στην πρώτη δημόσια τουαλέτα που βρήκε μπροστά του και ξαλάφρωσε.
Ωστόσο, για κακή του τύχη, το ξαλάφρωμα δεν έμελλε να

Θάφτηκε ζωντανός για να ξορκίσει τον θάνατο και τελικά τον συνάντησε!

Ζήτησε από το φίλο του να τον θάψει ζωντανό για ν΄αποδείξει το θάρρος του και για να δοκιμάσει τις αντοχές του.
‘Ομως, για τον 35χρονο Ρώσο, κάτοικο της πόλης Μπλαγκοβεστσένσκ στη ρωσική Απω Ανατολή, η παράξενη αυτή εμπειρία είχε τραγικό τέλος, ανακοίνωσε σήμερα η

Πέθανε στην κηδεία του πατέρα της!!!

Βγήκε από τη φυλακή για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα της και τελικά έχασε η ίδια τη ζωή της μετά από συμπλοκή με τις ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Kaleme η 54χρονη ακτιβίστρια της αντιπολίτευσης Χαλέχ

Αλ Τσαντίρι: Έγινε της Τρίτης με Αγανακτισμένους! [Video]

Και στο Αλ τσαντίρι έφτασαν οι αγανακτισμένοι πολίτες της πλατείας Συντάγματος, κρατώντας μάλιστα τα κατσαρολικά στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα.
Ο οικοδεσπότης Λάκης Λαζόπουλος, στο πνεύμα των ημερών, εμφανίστηκε χτυπώντας ένα μπρίκι με μια

Κατήγγειλε τον σοφέρ της για βιασμό

Μία επιχειρηματίας από τη Σαουδική Αραβία υπέβαλε μήνυση στο σοφέρ της για βιασμό ...
σύμφωνα με δημοσίευμα του τοπικού Τύπου.

Η γυναίκα το όνομα της οποία δεν δημοσιεύεται, δήλωσε ότι ο

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ επίθεση κατά του ΕΡΝΤΟΓΑΝ (video)

Καζάνι που βράζει η γειτονική Τουρκία.
 Ένας νεκρός και αρκετές συλλήψεις ήταν ο απολογισμός επίθεσης σε προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν. Βίντεο σοκ από σοβαρό τραυματισμό σωματοφύλακα του Τούρκου πρωθυπουργού (Video)

Ένας άνδρας

SOS: Διαδικτυακή απάτη με υποτιθέμενο e-mail του Τaxis που υπόσχεται επιστροφή φόρου

Απατεώνες στέλνουν e-mail υποτίθεται από το ΤAXIS και ζητούν τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας καταθέσουν “επιστροφή φόρου”.
Προσοχή μην απαντήσετε.

Την εποχή που εκκαθαρίζονται οι φορολογικές μας δηλώσεις επέλεξαν αετονύχηδες για να

«Φρένο» στους bloggers βάζει γνωμοδότηση ο Άρειος Πάγος

Σύμφωνα με τη νέα γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αθανάσιου Κατσιρώδη αίρεται το απόρρητο των στοιχείων όσων μέσα από τα blogs αναρτούν υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα ή

Φρικτά βασανιστήρια αγελάδων σε σφαγεία - Σοκαριστικό βίντεο



Κατακραυγή για την κακομεταχείριση ζωντανών βοοειδών σε σφαγεία της Ινδονησίας... Οι σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο και προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση. Προσοχή το βίντεο είναι σοκαριστικό. 

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι 33 χιλιανοί ανθρακωρύχοι



Στην Ελλάδα βρίσκονται οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοιοι οποίοι συγκλόνισαν πέρυσι την παγκόσμια κοινή γνώμη όταν παγιδεύτηκαν στα έγκατα της γης για να ξαναδούν το φως μετά από 69 ημέρες.Οι ανθρακωρύχοι έφθασαν στην Ελλάδα, με

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε μαθητές Λυκείου για ναρκωτικά!


Στο περιθώριο των πανελλαδικών εξετάσεων, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο ανήλικους μαθητές... Συνελήφθησαν λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα δύο ανήλικοι μαθητές Λυκείου. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, εντόπισαν τους

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνο 1 στα 10 Κινέζικα παιγνίδια!!!

Σχεδόν ένα παιχνίδι στα δέκα που κατασκευάζεται για την κινεζική εσωτερική αγορά παρουσιάζει κινδύνους για την υγεία, αναφέρει κυβερνητική υπηρεσία που επισημαίνει προβλήματα ποιότητας σε μέρος της κινεζικής βιομηχανικής παραγωγής.
Στα 242 παιχνίδια που επιλέχτηκαν τυχαία σε οκτώ επαρχίες της

26 τροφές για επίπεδη κοιλιά!!!

Καθώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, δείτε 26 τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας…

Υπάρχει κίνδυνος με τις καταθέσεις;

Να καθησυχάσουν τους καταθέτες που τις τελευταίες μέρες σπεύδουν πανικόβλητοι στα γκισέ για να σηκώσουν τα χρήματά τους υπό το φόβο μιας ενδεχόμενης επιστροφής στη δραχμή επιχειρούν οι τράπεζες, αλλά και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών. Οπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει

Το e.coli μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ τα πρώτα αποτελέσματα από την διερεύνηση της επιδημίας αναδεικνύουν συσχέτιση μεταξύ εμφάνισης της νόσου και κατανάλωσης μη επεξεργασμένα - ωμών λαχανικών (κυρίως

Εντυπωσιακά επιδέξιος μικρός ακροβάτης (video)


Ο πιτσιρικάς που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κάνει απίστευτα πράγματα απλά με ένα σκοινί και μερικά καρούλια.
Δείτε το video

Μείωση τιμών στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Σημαντικές μειώσεις, έως και 20%, έχουν γίνει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για τη θύρα «4», όπου είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, οι τιμές των διαρκείας μειώθηκαν από 200 σε 160 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δείτε περισσότερα θέματα

Αρχίζουν από σήμερα οι εγγραφές στα σχολεία για το έτος 2011-12

Ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη, οι εγγραφές μαθητών και νηπίων για το σχολικό έτος 2011-12. Μέχρι τις 21 Ιουνίου που λήγει η προθεσμία, οι γονείς θα πρέπει να συγκεντρώσουν όλα τα

Να βοηθήσουμε τη Λίνα

Νομίζω ότι αξίζει να βοηθήσουμε την νεαρή φοιτήτρια με την πτυχιακή της...
Καλησπέρα,
Ονομάζομαι Λίνα Τσιπουρίδου και είμαι φοιτήτρια στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Στα πλαίσια εκπόνησης της

Στις 3 Ιουνίου οι επαναληπτικές εξετάσεις

Στις εξετάσεις προσέρχονται όσοι υποψήφιοι, αποδεδειγμένα λόγω ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος δεν έλαβαν μέρος.
Στις 3 Ιουνίου αρχίζουν οι επαναληπτικές Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών λυκείων.
 

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Παρασκευή 20 Ιουνίου.
Στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις προσέρχονται όσοι υποψήφιοι, αποδεδειγμένα λόγω ασθένειας ή σοβαρού κωλύματος δεν έλαβαν μέρος ή διέκοψαν την εξέτασή τους στις πανελλήνιες εξετάσεις του Μαΐου.
Σύμφωνα με το υπουργείο στις επαναληπτικές πανελλήνιες εξετάσεις θα συμμετάσχουν 888 μαθητές ημερησίων ΓΕΛ, 28 εσπερινών ΓΕΛ, 22 με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (δυσλεξικοί) από ημερήσια ΓΕΛ και ένας με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (δυσλεξικός) από εσπερινό ΓΕΛ.
Σε Αττική και Θεσσαλονίκη τα εξεταστικά κέντρα
Στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο, ορίζεται το Πειραματικό ΓΕΛ Ιωνιδείου (Σωτήρος Διός 17, Πειραιάς, τκ.18535, τηλ 210-4175291, 210-4170055), ενώ στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίζεται το 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης (Έντισον 1, τκ.54640, τηλ 2310-821088).

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θέλει «Τόρο» η Γιουβέντους!

Για την απόκτηση του 26χρονου Βασίλη Τοροσίδη είναι πιθανό να κινηθεί η Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι ίσως να περιλαμβάνεται στα

Σάλος από ποντιακά τραγούδια στην τουρκική τηλεόραση!!!

Μία Τουρκάλα πιτσιρίκα 10 ετών, η Μπιούσρα Γκεντς, με ποντιακές ελληνικές ρίζες έχει προκαλέσει συναγερμό στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας με τις εμφανίσεις της στην τουρκική τηλεόραση, όπου τραγουδάει και χορεύει στους

Ζητάει αποζημίωση επειδή υποστηρίζει ότι η κόρη της έμεινε έγκυος από την πισίνα...!!

Η κόρη μου έμεινε έγκυος από… την πισίνα”. Αυτό υποστηρίζει μια μητέρα από την Πολωνία η οποία ζητάει τα ρέστα από το ξενοδοχείο στο οποίο παραθέριζε η οικογένεια, στην Αίγυπτο.
Η Magdalena Kwiatkowska υποστηρίζει ότι η κόρη της συνέλαβε από…

Ακόμη ένα χρόνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Φερέιρα

Με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα προχωρήσει σε ανανέωση στο ρόστερ του. Πολέμης: "Θέλουμε νέους και ορεξάτους παίκτες για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο". Νίκας: "Θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Ο Φερέιρα ήταν η καλύτερη επιλογή". Τις επόμενες μέρες τελειώνει το θέμα του

Η γέφυρα «κατάπιε» το φορτηγό

Ο κινεζικές αρχές ερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα στη γέφυρα του ποταμού Yitong στην πρωτεύουσα της επαρχίας Jilin, Changchun.
Ένα διερχόμενο φορτηγό με δύο επιβάτες «χάθηκε» από προσώπου γης, όταν η γέφυρα…

Επί τόπου πρόστιμο σε μεθυσμένους και αθυρόστομους!

Σε λίγα χρόνια οι Αυστραλοί δεν θα μπορούν να καπνίσουν, να μεθύσουν αλλά ούτε και να …βρίσουν!
Σύμφωνα με τη νέες εξουσίες, που παρεχώρησε η πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώριας στην αστυνομία, οι αστυνομικοί θα μπορούν στο εξής να

Κρίση στον γάμο κορυφαίας παρουσιάστριας!!!

Πρόκειται για μια απο τις πιό γνωστές παρουσιάστριες στην Ελληνική τηλεόραση που καθημερινά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές της. Έχει περάσει σχεδόν απ όλα τα κανάλια και η πορεία της κρίνεται απο τους ειδικούς πετυχημένη. Έχει το δικό της στύλ. Ένα στύλ που στο πέρας των

Αστυνομικός διατηρούσε σχέση με ανήλικη που συνέλαβε!

Ένας αστυνομικός της Σκότλαντ Γιαρντ στη Βρετανία απολύθηκε εξαιτίας ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με 14χρονη κοπέλα, την οποία γνώρισε όταν την συνέλαβε!
Ο Ρόμπερτ Νίκολσον έστελνε δεκάδες μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στη 14χρονη στο κινητό αλλά και στο

Η πρόκληση-πρόσκληση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Μπορεί όλοι να περιμέναμε να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη ζωή της Άννας Βίσση αλλά την πρωτιά πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου! Όπως πρώτοι είχατε διαβάσει στο gossip-tv.gr, η Τζούλια Αλεξανδράτου, ετοίμαζε το δικό της